Amelian kaappaus jäänyt mysteeriksi

Anonyymi

Minulta on mennyt jotain ohitse. Kun en ole yhtään selvillä, mikä tämä Amelian kämppis on. Kuka tämä tyttö on, jonka luona Amelia majailee? Mikä tytön nimi on ja etenkin, miten hän liittyy Dazin armejassa tapahtuneeseen vahinkoampumiseen?
Oliko Dazin ampuma mies, tämän tytön isä, tai joku läheinen? Täysin mysteeri koko tyttö, joka pitää Ameliaa kuin kaapattuna.
Yrittää kiristää rahaa Dazilta ja Amelian omaisilta. Mutta miten hän on päässyt Dazin tietoihin käsiksi? Miten ja mistä tämä tyttö löysi Amelian ja mistä? Mistä hän tiesi Amelian karanneen kotoaan?

20

<50

Vastaukset

 • Beth on ilmeisesti Dazin ampiman miehen tytär ja on "löytänyt" Amelien netistä, nimimerkki "Helmland2019", josta Dazia nyt epäillään. Tääkin normaalia nykyistä
  Emmen venyttämistä ja vatkaamista, niinkuin moni muukin juttu. Tuntuu vähän yli-
  ampuvalta ja liioitellulta.

  • Täysin samaa mieltä kirjoittajan kanssa, tämä Beth vaan ilmestyi jostakin tyhjästä ja Amelie sitte kans vaan jotenkin johkaantu sen kämppään. Ei mitään tolkkua koko jutussa ja muutenkin koko emme on mennyt niin sekavaksi hömpäksi ettei edes surkeimmassakaan saippuassa vois kuvitella tällästä tapahtuvan. Kaikki vähänkin mielenkiintoset henkilöhahmot on poistettu ja nää nykyiset ei vaan jaksa kiinnostaa. PIIITKÄÄVETOSTAAAA...Parenpaa odotellessa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Täysin samaa mieltä kirjoittajan kanssa, tämä Beth vaan ilmestyi jostakin tyhjästä ja Amelie sitte kans vaan jotenkin johkaantu sen kämppään. Ei mitään tolkkua koko jutussa ja muutenkin koko emme on mennyt niin sekavaksi hömpäksi ettei edes surkeimmassakaan saippuassa vois kuvitella tällästä tapahtuvan. Kaikki vähänkin mielenkiintoset henkilöhahmot on poistettu ja nää nykyiset ei vaan jaksa kiinnostaa. PIIITKÄÄVETOSTAAAA...Parenpaa odotellessa.

   Tyhjästähän nuo ihmiset tuppaavat tulemaan, mikäli ei esim. tässä tapauksessa satu aktiivisesti hengailemaan keskipisteenä olevassa kylässä. Niinhän ne tosielämänkin rikokset, lasten kidnappaukset yms. tulevat monesti täysin tyhjästä uhreille ja omaisille. Pinnan alla on aktiivinen rinki, joka suunnittelee ja toteuttaa, ja valitettavasti joku joutuu olemaan se uhri, joka mahdollisesti vain katoaa. Madeleine McCann on saattanut joutua tuollaisen uhriksi, vaikka mitään ei voikaan varmasti sanoa.

   Mikäli Beth on kostoa haluava henkilö, on hän varmasti kaikessa hiljaisuudessa suunnitellut ja lopulta toiminut. Miksi hänen olisi pitänyt mennä esiintymään näyttävästi kylään, jossa uhri asustelee? Jotta Emmerdalen katsojat voivat sanoa, ettei hahmo tullut tyhjästä?


 • Venytykseltä vaikuttaa, kaikki sekoilu, mikä liittyy Amelian katoamiseen.
  Omituinen, haukuttu ja pois ajettu ja uhkailtu, hermostunut kikkarapää Daz menee ja tulee reppunsa kanssa. Hössöttävähöpsö, hienopieru Bernice järjestää rahankeräystä poikaystävän tyttären etsintään ja teetetään lippuja ja lappuja ja teepaitoja. Käydään televisiossakin, anelemassa kadonnutta tytärtä palaamaan kotiin. Kylässä ja Danin ja Kerryn luona ramppaa poliisintutkijoita ja lehtiväkeä.
  Dan on jatkuvasti, agressiivien ja hermoheikko. Kerry häärää myötätuntoa pursuten mukana, esittäen yliempaattista huolissaan olevaa äitipuolta. Dazin hermoheikkous näkyy itkeskelynä ja pakenemisena. Amelia vaikuttaa vain yksinkertaiselta, lellityltä teiniltä. Joka kokee, ettei ole saanut kotoväeltä tarpeeksi huomiota. Hakee sitten tukea ja turvaa tuntemattomalta, omituiselta, tyhjästä ilmestyneeltä vieraalta typykältä. Joka aikoo hyötyä rahallisesti Amelian katoamisesta.
  Kummallisinta tässä juonikuviossa on tämä Daziin liittyvä nimimerkki:" "Helmland2019"
  Jossain kohtaa Daz selitti poliiseille, että tämä oli hänelle armejassa erityinen vuosi.
  Silloin tapahtui jotain.
  Miten se on mahdollista? Eihän meillä näy edes vielä ne sarjan 2019 tapahtumat.
  Daz on myös tullut jo aikoja sitten sieltä armejasta.
  Mitähän olen käsittänyt väärin, tuosta nimimerkistä? Onko se edes vuosiluku?

  .

  • Rauhoitu hyvä ihminen!
   Nimimerkki on Helmland2009...


  • Anonyymi kirjoitti:

   Rauhoitu hyvä ihminen!
   Nimimerkki on Helmland2009...

   Sitähän minäkin! Mutta miksi joku tuolla ylempänä kirjoittaa "Helmland2019" ?
   Niin, että kenen pitää rauhoittua?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sitähän minäkin! Mutta miksi joku tuolla ylempänä kirjoittaa "Helmland2019" ?
   Niin, että kenen pitää rauhoittua?

   5.6.2019 16:47 kirjoitetetusta (lähes koko teksti) saa sen vaikutelman kuin olisi kirjoitettu vihaisena...


 • Pirullinen lellitty teini valehtelee setänsä kaapanneen hänet. Silti Daz on ollut tytölle mielinkielin. Dazista tehdään teinin oikuttelun ja karkaamisen takia marttyria ja syntipukkia. Kummallista jos hän haluaisi olla tuollaisen höhläteinin isä.
  Dan ja sopiikin hyvin Amelian isäksi.
  Kun on ihan yhtä höhlä.

 • Tämä ei liity Amelian kaappaukseen, mutta en viitsinyt juonipaljastuksia avata. Emmerdale taitaa jatkua ilman perinteistä taukoa läpi kesän, kuten Kauniit ja rohkeatkin. Näin Iltapulun mukaan. Tämähän olisi hienoa ja toivottavasti näin on. 🌄

 • Amalialla on olevinaan ns. Tukholman syndrooma, jota usein myös Helsinki-syndroomaksi kuuluu kutsuttavan kun ulkomaan asukkaat ovat vähän huonoja mitä tulee Pohjoismaiden maantieteeseen ja pääkaupungit menee sujuvasti sekaisin.

  Itse juonikuvio on kuitenkin virallisesti yksi Emmerdalen historian huonoimmista koskaan ja sinä päivänä kun se loppuu katsoja huokaisee helpotuksesta.

  -DaleEmmer

 • Tukholman syndrooma. Outo nimitys aivopesulle ja manipuloinnille.
  Aivopesty sekoteini Amelia taisi karata taas etsimään Bethiä.

  • Koko Amelian nk. kaappaushomma olis voitu jättää kokonaan kuvaamatta, niin typerä juttu ja väkisin tehty kun vaan olla ja voi. Olis säästytty näiltä typeriltä veljeksiltä, Varsinkin Daz on muuttunut tosi epämiellyttävän karvaisen näköiseksi ja Dan nyt on mikä on. Koko Spencerin sakki on jotenkin höynähtäneitä, Kerry mukaan lukien.


  • Daz ja Kerry ovat kihloissa oikeassa elämässä. Dazin näyttelijä on kyllä turvonnut melkoisesti sitten Sydämen asialla sarjan ja tosiaan aina rähjäisen näköinen.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Daz ja Kerry ovat kihloissa oikeassa elämässä. Dazin näyttelijä on kyllä turvonnut melkoisesti sitten Sydämen asialla sarjan ja tosiaan aina rähjäisen näköinen.

   Kerryn näyttelijä ilmeisesti hommasi duunin Emmerdalesta ukolleen. Mies oli ollut kauan ilman näyttelijäntyötä ja Kerryn näyttelijär (sori en muista nimeä) ruinasi ja ruinasi tuottajilta että ottaisivat sulhasen duuniin. Ja tässä on lopputulos kun moisiin suostutaan. Tätähän vielä sitten sekoittaa se että niihin samoihin aikoihin kun tää juonikuvio kuvattiin niin Dazin näyttelijällä oli vielä oikeassa elämässään oikeusjuttu päällä. Oli pahoinpidellyt (purrut naamaan jne.) eläkeläispariskuntaa kulmapubissa.

   -DaleEmmer


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kerryn näyttelijä ilmeisesti hommasi duunin Emmerdalesta ukolleen. Mies oli ollut kauan ilman näyttelijäntyötä ja Kerryn näyttelijär (sori en muista nimeä) ruinasi ja ruinasi tuottajilta että ottaisivat sulhasen duuniin. Ja tässä on lopputulos kun moisiin suostutaan. Tätähän vielä sitten sekoittaa se että niihin samoihin aikoihin kun tää juonikuvio kuvattiin niin Dazin näyttelijällä oli vielä oikeassa elämässään oikeusjuttu päällä. Oli pahoinpidellyt (purrut naamaan jne.) eläkeläispariskuntaa kulmapubissa.

   -DaleEmmer

   Ensin oletat kytkyn ja sitten kirjoitat kuin olisi faktatietoa.


 • Dingletkin on höynähtäneitä, mutta Spencerit enemmän. Dazin näyttelijä oli nuori kloppi sydämen asialla sarjan aikaan.Ikääntyminen ei ole tehnyt hänestä charmikasta.

 • Tämäkin juonikuvio unohtui sitten todella äkkiä, nyt koko sakkia ei ole nää näytetty, vissiin palasi elämä taas ihan normaaliksi.

 • hehheh Onko joku oikeesti kiinnostunut Spencereitä ja Ameliestä? Mitta Kerryn kohdalla on tullut jo täyteen. Daz lähtee tammikuun alussa viimein muualle. Nyt ollaan meillä heinkuun puolvälis viime vuotta siis. Piakkoin pitäisi olla viimein M.Jordonin oikeudenkäynti vanhuksen pahoinpitelystä pubissa mm. silmän seutuun ja peukaloon pureminen kesältä 2018.
  Hieman on vihjettä että Amalia ja Dan lähtevät piakkoin sarjasta Dazin luo.

  • "Onko joku oikeesti kiinnostunut Spencereitä ja Ameliestä?"
   Kun kerran kysyit niin mä oon! Jään kaipaamaan Danin raivoilmeitä, jotka tarttuivat myö Ameliaan hänen vapauduttua.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3502
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  14
  1615
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  57
  1153