Milloin McDonaldsin ajojahtiin osallistuneet pyytävät anteeksi?

Anonyymi

Hangötidningen 6.6.2019 s. 6, Holger Grönroos pyytää anteeksi kirjoittamisiaan:
"Angående Outi MacDonald
I min insändare tidigare gjorde jag en förhastad slutsats och kritiseradae Outi McDonalds förehavande. Detta framkom genom att jag läste igenom åtminstone tre tidningars skriverier om fallet McDonald - Hangö stad.
Vid ett möre häromdagen med McDonald samt två trevliga damer som agerade som medlare fick jag en annan vision om fallet och ber ödmjukt om ursäkt för mitt handlande. Mitt syfte från början har varit att rättvisa ska ske, och nu är jag övertygad om att så har det skett.
Det var angenämt att jag fick träffa denna sympatiska Dr. Outi McDonald "Face to Face".
Tack för det.
Holger Grönroos"

Herää kysymys, mitä lehtimiehet oikein kirjoittelevat? Ovatko he olleet poliitikkojen ja virkamiesten painostamia, kun ovat johtaneet ihmisiä vääriin ajatuksiin.

Ajojahdin käynnistäneet ja sitä jatkavat eivät ole oikealla asialla. Heidän pitää myös pyytää Outi McDonaldilta anteeksi. Milloin se tapahtuu?

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ... vid ett möte häromdagen...

      Kavander jatkaa demareiden aloittamaa jahtia.

    • Anonyymi

      Lopeta nyt toi demareiden syyttely. Tämän hetkisistä demarien hallitusjäsenistä yksikään ei ole ollut anntamassa macille potkuja. Jos joku demari on eri mieltä niin saa olla. Demareilla kun ei ole ryhmäkuria niin kuin persuilla ja RKP:llä.

      • Anonyymi

        Putte, Elisbetti, Kava, kaikki demareita, aloittivat ja jatkavat ajojahtia. Kaupunginjohtaja taitaa olla Kavan pihdeissä?


      • Anonyymi

        kommentti "demareilla ei ole ryhmäkuria" on varmasti tarkotettu kevennykseksi,kaikki muistaa mitä kawa sanoi hangonlehden haastattelussa (käytän ryhmäpäätöksiä)


      • Anonyymi

        Politiikka on rikki. Veikkauksia, kuinka kauan nykyinen hallitus pysyy vallassa?Vasemmiston kannatus on Suomessa 25%, mutta meillä on vasemmistohallitus. Eikö se ole vähän erikoista! Vasemmistohallitus ei osaa muuta kuin jakaa rahaa ja korottaa veroja. Siinä köyhä kärsii, kun inflaatio kiihtyy... Harakka työministerinä ei koskaan tule saamaan 60.000 työpaikkaa lisää tähän maahan, minkä takia kaikki lupaukset sulavat vuoden kuluessa ja tulee uudet vaalit tai vähintään uusi hallitus, joka saa maan raiteilleen. Ideologia ei elätä. Se on fakta.

        Rinteen lupaama sähkörata Hankoon on kupla, joka puhkeaa kuin im........


    • Anonyymi

      Vasemmistohallitus ei ole = vasemmisto, vaan se tarkoittaa ns. ”vasemman siiven puolueita”, kuten Vasemmisto, Sdp, vihreät, jne.
      Persut sen sijaan ovat keskellä, kuten myös Keskusta. Kokoomus on oikeistopuolue, myös RKP, mutta rkp on aina osannut sopeutua koko kenttään.

      • Anonyymi

        Halloo!!! Suurin osa vihreistä ottaa nokkiinsa, jos heitä nimittää vasemmistolaisiksi. He ovat vihreitä. Yhden asian ihmisiä.


      • Anonyymi

        Perussuomalaiset ovat oikeistopuolue, jonka puheenjohtajan mukaan ihmisillä on väliearvo. Omassa Scripta-blogissaan.


    • Anonyymi

      Palataan aiheeseen. Milloin Outi McDonaldsin ajojahtiin osallistuneet pyytävät anteeksi? Olisi aika maksaa palkkasaatavat, antaa Hangon johtavan lääkärin palata töihin ja esittää anteeksipyynnöt.

      HynynenJS

    • Anonyymi

      Makkarin erottaminen tehtiin väärin mut muuten se oli huono johtaja. Ei kai kukaan hyvä saa muistutusta ja varoitusta. Ei laiton irtisanominen tee kenestäkään huonosta hyvää. Se on vaan virhe. Yritti saada alaiset vaikeuksiin ku ruvettiin tutkimaan tavaroiden vientiä afrikkaan. Ei sanonut et minä käskin. poliisi tutkia alaisia. Ei hyvä pomo toimi niin ja kysykää niiltä jotka oli hommissa oliko hyvä pomo. ei ollut. kaupungin pomot ja demarit teki väärän päätöksen. ei Makkaria tarvita terkkariin enäään

      • Anonyymi

        Makkari on edelleen terkkarin johtaja. Hänelle maksetaan palkkaa, ei vain päästetä töihin. Viisasta? Olitko itse siellä töissä vai huuteletko täällä kuulopuheita? Kerätäänkö jätelääkkeet nyt Elisbetin huoneeseen vai miten ne nykyään hävitetään? Tehdäänkö kuten ennenkin eli lähetetään afrikkaan? Onko Elisabet kysynyt lähettämiseen luvan denikseltä? Ellei, niin ho hoo, mörkö tulee...


    • Anonyymi

      Täältä on sensuroitu jokin tärkeä kirjoitus???

    • Anonyymi

      Mitä kirjoituksessa luki, voitko kirjoittaa sen uudelleen?

    • Anonyymi

      Olisi aika maksaa palkkasaatavat, antaa Hangon johtavan lääkärin palata töihin ja esittää anteeksipyynnöt. Milloin Outi McDonaldsin ajojahtiin osallistuneet pyytävät anteeksi?

    • Anonyymi

      Ite et tiiä mitää. Olin töissä terkkarissa. Maccari sai muistutuksen ja varoituksen. ootko oollu työssä. Jos pomo sanoo ei pitää totella, jos ennen on tehty jotain ja nyt kielletään niin silloin ei voi tehdä niin ku ite haluaa. En ole demari enä muutenkaan poliittinen. Elisabeth ja Putte ovat huonoa kuten Denniskin. Mutt ei se tee Maccarista parempaa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5399
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3477
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1602
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      197
      1521
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1023
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe