Eu on valtiopetos, kenelle tää on epäselvää?

Anonyymi

Tosiasia on, että eu on kommunismia, ja sen mädintä osaa.
Se ottaa toisen omaa, se käyttää toisten rahoja, se kerää toisten rahaa ja käyttää ne surutta loppuun,
kommareille raha tulee taivaasta ja omaisuus on yhteistä.

Jokainen varas, maassaan epäonnistunut poliitikko kiirehtii unioniin ja nostaa vaikka sodan, jotta sen lypsylehmää pidetään elossa.

Eu on valtiopetos - eikä se muuksi muutu.
Koivisto allekirjoitti sen laittomasti Suomen puolesta vuonna 1994,
vuosi ennen Suomessa pidettyä pelleäänestystä.

Eu on valtiopetos.
Mikä siinä viehättää?

Kuvitteliko Kanerva ja koivisto että Suomi saavuttaa ja saa jotenkin isommat markkinat kun ne allekirjoittaa sopimuksen?
NE MARKKINAT ELI EUROOPPA ON TUOSSA JA OLLUT KOKO AJAN
MITEN NE ”SAADAAN ISOMMAKSI” jollain V***N SOPIMUKSELLA?

Se sopimus PERUSTUU ESTÄMISEEN.
JOS ET TULE MUKAAN - jäät ulos.
ELI SELKEÄ SOTASUUNNITELMA.

KENELLE TÄÄ ON VIELÄ EPÄSELVÄÄ?
Ja siitä sopparista vielä maksetaan - veronmaksajien rahoja.
VIRKAMIEHET MAKSTAAN PEHMEIKSI,
ETTÄ KANSA KÖYHTYY.

28

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä tosiasia on,että euroopan unionista luvattiin liittymisen aikoihin vaikka mitä mm talouskasvua työllisyyttä hintojen laskua sekä vakaita korkoja.Mutta toisin kävi euroopn unioni on nyt tullut tiensä päähän sen osoitti jo kreikan talousvaikeudet joihin eu syyti pohjattomasti rahaa myös Suomi,niitä rahoja enme koskaan tule saamaan takaisin.Nyt kaiken lisäksi eu ottaa Sveitsiltä velkaa kalliisti se on eun tuho!

      • Anonyymi

        Keinottelu kukoistaa. Joka vuosi EKP varastaa kansalta biljoonan ja jakaa niille jotka tukevat EU-myönteisiä puolueita tällä rahalla. Vuosittain näin syntyy miljoona miljonääriä jotka avustavat puolueita kansan köyhdyttämisessä. Mikään ei riitä kun kansaa pidetään pilkkana. Kansakin tyytyy turismiin josta tulee pelkkää tappiota. Pankkitili köyhtyy joka vuosi jokaiselta 2000 euroa,eikä kukaan huomaa mitään.


    • Anonyymi

      "Tosiasia on, että eu on kommunismia, ja sen mädintä osaa."

      Kommunistinen valtio omistaa tuotantovälineet ja valtion vaurauden. Eikö Suomessa ja muissa EU-maissa valtion omaisuuksia ole yksityistetty? Valtion omistuspohja on koko ajan supistunut, joten se ei määritelmällisesti voi olla valtion muodostaman kansan yhteisomistukseen perustuvaa kommunismia. Sinä et vain tiedä, mitä eroa kommunismilla ja kapitalismilla on.

      "Se ottaa toisen omaa, se käyttää toisten rahoja, se kerää toisten rahaa ja käyttää ne surutta loppuun, kommareille raha tulee taivaasta ja omaisuus on yhteistä."

      Ensinnäkään yksikään todellinen kommari ei usko taivaaseen. Euroopan unionin rahansiirtojen tarkoituksena on sama kuin Suomessa: otetaan rikkailta hieman enemmän ja jaetaan köyhemmille. Se on sosiaalidemokraattisen markkinatalouden perusta. Näin tuloerojen kasvua hillitään ja myös pienituloisimmilla on valtion takaama perusturva. EU:n jäsenmaksut ovat noin prosentin kunkin maan bruttokansantuotteesta. Siis sadasosan. Rikkaimmat maat ovat nettomaksajia ja köyhimmät nettosaajia. Suomi on Irlannin ohella pienin nettomaksaja ja Suomen todelliset kustannukset EU:lle olivat 2017 275 miljoonaa euroa, eli noin 50 euroa per lärvi, mikä on oikeasti aivan vitun vähän.

      "Jokainen varas, maassaan epäonnistunut poliitikko kiirehtii unioniin ja nostaa vaikka sodan, jotta sen lypsylehmää pidetään elossa."

      EU on rauhanprojekti. Sotia ei ole ollut lähes 70 vuoteen. Typerä väite.

      "Eu on valtiopetos - eikä se muuksi muutu. Koivisto allekirjoitti sen laittomasti Suomen puolesta vuonna 1994, vuosi ennen Suomessa pidettyä pelleäänestystä.

      Presidentti Martti Ahtisaari ja pääministeri Heikki Haavisto allekirjoittivat lakimuutoksen, joka salli Suomen liittyä Euroopan unioniin. Se tapahtui 24.6. 1994.

      Neuvoa antavan kansanäänestyksen tulos osoitti, että enemmistö suomalaisista kannattaa liittymistä Euroopan unioniin. Vaikka tulokset olisivat olleet toisin päin, edustuksellisessa demokratiassa eduskunta ja hallitus olisivat voineet päättää liittymisestä.

      Myöskään brexit-äänestys ei ollut sitova, vaikka Theresa May käytännössä muutti sen sitovaksi (Brexit means Brexit!).

      "Kuvitteliko Kanerva ja koivisto että Suomi saavuttaa ja saa jotenkin isommat markkinat kun ne allekirjoittaa sopimuksen?"

      Tiedä häntä. Ainakaan he eivät Suomen EU-jäsenyydestä päättäneet. Sopimus allekirjoitettiin Korfun huippukokouksessa 24. kesäkuuta 1994. Presidentti Ahtisaaren valtuuttamina pääministeri Esko Aho (kesk), ulkoasiainministeri Heikki Haavisto (kesk), ulkomaankauppaministeri Pertti Salolainen (kok) ja valtiosihteeri Veli Sundbäck allekirjoittivat sopimuksen.

      "NE MARKKINAT ELI EUROOPPA ON TUOSSA JA OLLUT KOKO AJAN
      MITEN NE ”SAADAAN ISOMMAKSI” jollain V***N SOPIMUKSELLA?"

      EU on poistanut kaupankäynnin esteitä, kuten tullit ja tariffit, erilaiset lupakäytännöt ja turvallissuusstandardit. Jos Euroopan yhteismarkkinalaue ei olisi kannattava, miksi Norja, Islanti ja Sveitsi maksasavat Suomea enemmän saadakseen toimia yhteismarkkinoilla?

      "Se sopimus PERUSTUU ESTÄMISEEN. JOS ET TULE MUKAAN - jäät ulos. ELI SELKEÄ SOTASUUNNITELMA."

      Jotta yhteismarkkinat toimisivat ja palvelisivat tarkoitustaan, tarvitaan yhteisiä pelisääntöjä. Koita nyt vaikka pelata monopolia niin, että jokainen pelaaja noudattaa omia sääntöjään: onnistuuko? Siksi lakeja ja sääntöviidakkoa on yhtenäistetty. Jos haluat pelata EU:n yhteismarkkinoilla, sinun on noudatettava samoja sääntöjä kuin muidenkin. Ei se sen vaikeampaa ole.

      EU:n tulonsiirtojen ensisijaisena tarkoituksena on lisätä köyhimpien EU-maiden hyvinvointia ja vakautta, jotta ne jossakin vaiheessa ovat samalla tasolla taloudellisesti paremmin menestyvien maiden kanssa. Rakennerahasto tukee mm. entisten itäblokin maiden infrastruktuurin kohentamista. Näin saavutettu talouskasvu näkyy selvästi mm. Virossa, Puolassa, Unkarissa, Romaniassa jne. Mitä vauraampia entisistä itäblokin maista tulee, sitä parempia kauppakumppaneita ne tulevaisuudessa ovat. Köyhille ihmisille ja köyhille valtioille on paha myydä mitään, kun niillä ei ole varaa ostaa. Tehdään EU:sta maailman vakain ja vaurain talousalue - jota se muuten alkaa jo olla.

      • Anonyymi

        Taas naurattaa: EU on suihin generistä eli epävakauden liitto joka sortaa pieniä jäsenmaitaan myös taloudellisesti,Eritoten pienet pohjoiset jäsenmaat kuten Suomi jää tappiolle verrattuna suuriin EU n jäsenmaihin kuten ranska saksa sekä belgia,me emme tarvitse EU ta!! nyt taas jatkan tätä lapin kullan 1 juontia


      • Anonyymi

        Ei naurata:

        Juuri suuret ja myös pienet vauraat jäsenmaat maksavat suurimmat jäsenmaksut. Köyhät saavat niistä suuret tuet.
        Suomi saa takaisin puolet jäsenmaksustaan.
        EU-jäsenyyden hyöty pienille viennistä riippuville maille on suunnaton.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei naurata:

        Juuri suuret ja myös pienet vauraat jäsenmaat maksavat suurimmat jäsenmaksut. Köyhät saavat niistä suuret tuet.
        Suomi saa takaisin puolet jäsenmaksustaan.
        EU-jäsenyyden hyöty pienille viennistä riippuville maille on suunnaton.

        Kansa maksaa EU-ilosta jäsenmaksun lisäksi vero yrityksille 2000 euroa per nuppi,Kannattaa tosiaan ylistää tätä koijareiden liittoa.


    • Anonyymi

      Tiedotan.

      Jos kyse olisikin vain kommunismista eli oikeasta marxismista, niin se huomattaisiin selvästi ja eurooppalaiset kansat heräisivät puolustamaan olemassaoloaan.

      Mutta kun kyse on salakavalasta kulttuurimarxismista, niin vain valveutuneimmat ja fiksuimmat huomaavat sen tuhoisuuden Euroopalle.

      Valitettasti harvoilla. rehellisillä, tiedostavilla ja fiksuilla ihmisillä on ihan sama äänivalta kuin suurella typerällä enemmistöllä...

      • Anonyymi

        "Mutta kun kyse on salakavalasta kulttuurimarxismista, niin vain valveutuneimmat ja fiksuimmat huomaavat sen tuhoisuuden Euroopalle."

        Niin on tosiaan salakavalaa kulttuurimarxismia, että vain aivopestyt EU-vihaajat sen huomaavat...
        Miksi kukaan muu ei usko, kuin nuo älyn-jättämät?

        "Valitettasti harvoilla. rehellisillä, tiedostavilla ja fiksuilla ihmisillä on ihan sama äänivalta kuin suurella typerällä enemmistöllä..."

        Onneksi noita aivopestyjä hölmöjä on vain muutamia.Kovan metelin kyllä pitävät. Ei se täysijärkisiin tehoa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Mutta kun kyse on salakavalasta kulttuurimarxismista, niin vain valveutuneimmat ja fiksuimmat huomaavat sen tuhoisuuden Euroopalle."

        Niin on tosiaan salakavalaa kulttuurimarxismia, että vain aivopestyt EU-vihaajat sen huomaavat...
        Miksi kukaan muu ei usko, kuin nuo älyn-jättämät?

        "Valitettasti harvoilla. rehellisillä, tiedostavilla ja fiksuilla ihmisillä on ihan sama äänivalta kuin suurella typerällä enemmistöllä..."

        Onneksi noita aivopestyjä hölmöjä on vain muutamia.Kovan metelin kyllä pitävät. Ei se täysijärkisiin tehoa.

        Olen yrittänyt selvittää, mitä tämä kulttuurimarxismi tarkoittaa. Tämän palstan nerojen mukaan se on inhimillisyyttä ja kansainvälisyyttä.

        Ehkä pitää olla jotenkin erikoinen, että havaitsee tuon ongelmaksi.


      • Anonyymi

        Kommunismi on varastamista puhtaimmillaan. Ihan sama varastetaanko köyhältä tai rikkaalta. Se on aina rikos josta tuomitaan. EUssa EKPlle on annettu valta varastaa kaikilta joilla on rahaa. Kollektiivisuus ei muuta asiassa mitään paremmaksi vaan osoittaa törkeää piittaamattomuutta laeista.Lopuksi tämä huijaus päättyy surkeuteen jota kukaan ei vieläkään usko todeksi. Kansan kyykyttäminen päättyy lopuksi sotaan ja nälkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommunismi on varastamista puhtaimmillaan. Ihan sama varastetaanko köyhältä tai rikkaalta. Se on aina rikos josta tuomitaan. EUssa EKPlle on annettu valta varastaa kaikilta joilla on rahaa. Kollektiivisuus ei muuta asiassa mitään paremmaksi vaan osoittaa törkeää piittaamattomuutta laeista.Lopuksi tämä huijaus päättyy surkeuteen jota kukaan ei vieläkään usko todeksi. Kansan kyykyttäminen päättyy lopuksi sotaan ja nälkään.

        EU-vihaaja: "EUssa EKPlle on annettu valta varastaa kaikilta joilla on rahaa."

        EKP hoitaa yhdessä sovitttua rahapolitiikkaa.Se pitää euron vakaana ja korot alhaalla. Se on sekä jäsenmaiden, yritysten että kuluttajien etu.
        EKP määrää markkinoille laskettavan rahan määrän.


    • Anonyymi

      2.3 Toiminnan oikeudelliset lähtokohdat
      Eu:n päätöksenteon lähtokohtana on lainalaisuus periaate (legalitettiperiaate). Toimielimet voivat tehdä päätöksiä ainoastaan perustamissopimuksissa tarkoitetuissa tapauksissa ja perustamissopimuksissa määrätyin ehdoin. EU:lla ei siten ole yleistoimivaltaa, vaan se voi tehdä päätöksiä ainoastaan sellaisissa asioissa, joissa jäsenvaltiot ovat siirtäneet sille tarvittavan päätösvallan.

      Toimivallan siirtäminen sisältää sen, että jäsenvaltioiden omat valtioelimet eivät enää voi käyttää lainsäädäntövaltaa siltä osin kuin se kuuluu perustamissopimusten mukaan EU:lle. Tästä kansalliselle päätöksentekovallalle seuraavat rajoitukset ovat eriasteisia.

      EU:n toimivalta rajoittuu lähinnä kilpailupolitiikkaa ja kauppapoliittisia kysymyksiä lukuunottamatta jäsenvaltioiden toiminnan yhteensovittamiseen sekä yhtenäisen tai yhdenmukaisen normiston antamiseen kysymyksissä, joilla on jäsenvaltioiden rajat ylittävä ulottuvuus.EU:n säädösten täytäntöönpano ja hallinto kuuluvat sen sijaan lähtökohtaisesti jäsenvaltioiden viranomaisille.

      2-3-3 Primäärioikeus
      EY:n oikeusjärjestyksen eli yhteisön oikeuden (droit communautaire, community law, Gemeinschaftsrecht) perustana ovat yhteisöjen perustamissopimukset ja niihin rinnastettavat jäsenvaltioiden väliset sopiimukset. Tähän primäärioikeuteen kuuluvat sopimukset ovat muodoltaan jäsenvaltioiden välisiä sopimuksia; niiden muutosten voimaantulon edellytyksenä on eräin vähämerkityksisin poikkeuksin se, että kaikki jäsenvaltiot ratifioivat ne kukin oman valtiosääntönsä mukaisessa järjestyksessä.

      Primäärioikeutta voidaan pitää yhteisön toiminnan oikeudellisena perustana; unioinin ja sen toimielinten tehtävät ja toimivalta määritellään perustamissopimuksissa. Toimielinten toimenpiteet, jotka eivät tarkoituksensa tai sisältönsä puolesta ole johdettavissa perustamissopimuksista, ovat mitättömiä.

      • Anonyymi

        Hohhohhoijaa taas tuota Euvostoliiton politbyroon byrokraattista lässytystä!? Ihan kuin esikuva Neuvostoliitto! ;-)

        Tuollainen näennäinen asiallisuus puree hyvin keskinkertaisiin tai alempiin mieliin. Kuulostaa hyvin vakuuttavalta ja järkevältä, vaikka asiasisältöä ei ole lainkaan.

        Kuin suoraan sadusta "Keisarin uudet vaatteet". Onneksi kuplilla on taipumus poksahtaa rikki vääjäämättä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hohhohhoijaa taas tuota Euvostoliiton politbyroon byrokraattista lässytystä!? Ihan kuin esikuva Neuvostoliitto! ;-)

        Tuollainen näennäinen asiallisuus puree hyvin keskinkertaisiin tai alempiin mieliin. Kuulostaa hyvin vakuuttavalta ja järkevältä, vaikka asiasisältöä ei ole lainkaan.

        Kuin suoraan sadusta "Keisarin uudet vaatteet". Onneksi kuplilla on taipumus poksahtaa rikki vääjäämättä...

        Sinähän voit sinne Neuvostoliittoon muuttaa, kun koko ajan tuot esille niiden asioita ja tapoja.

        Kuinka alhainen tai alempi mieli sinulla on, kun et ole mistään mitään ymmärtänyt?

        Ei EU hajoa, eikä Iso-Britannia tule siitä eroamaan. Nythän ei lueta satua "Keisarin uusista vaatteista".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hohhohhoijaa taas tuota Euvostoliiton politbyroon byrokraattista lässytystä!? Ihan kuin esikuva Neuvostoliitto! ;-)

        Tuollainen näennäinen asiallisuus puree hyvin keskinkertaisiin tai alempiin mieliin. Kuulostaa hyvin vakuuttavalta ja järkevältä, vaikka asiasisältöä ei ole lainkaan.

        Kuin suoraan sadusta "Keisarin uudet vaatteet". Onneksi kuplilla on taipumus poksahtaa rikki vääjäämättä...

        Sinulla on kieltämättä ylivertainen äly, koska suurin osa väestöä ei ymmärrä mistä puhut. On surullista, ettet osaa käyttää älyäsi rationaalisesti. Vosiit opettaa meitä näkemään asiat tavallasi, mutta sen sijaan keskityt lässyttämään joutavanpäiväisiä hölmöyksiä. En ole kuullut sinulta ainuttakaan relevanttia argumenttia kantasi tukemiseksi. Vaikuttaa siltä, että perustelusi on se, että "koska minä ajattelen näin, sen täytyy olla totta". Niinhän se ei ole. Auta meitä. Argumentoi. Esitä faktoja. Lopeta spedeily. Jos sinä, et tuon parempaan pyty, ei kukaan voi ottaa sinua vakavasti.

        Kerro ja todista meille mihin EU:n ja Neuvostoliiton rinnastus perustuu. Kerro myös, miten kuvittelet laillisten ja sitovien sopimustekstien olevan "huuhaata".

        Tosiasia on, että valtaosa ihmisistä omaa keskinkertaisen älyn. Tällä palstalla on tuskin yhtään älyn jättiläistä - no joo - sinua lukuunottamatta. Pointti on se, että me elämme demokratiassa,jossa enemmistön kanta vaikuttaa päätöksentekoon. Me emme elä filosofikuninkaan tai autoritäärisen aina oikeassa olevan johtajan alaisuudessa. Sinä voit olla Korson nero ja ajatusten Vantaanjoki, mutta se ei vakuuta meitä, jos meillä ei ole muuta tukea väitteillesi, kuin oma - todennäköisesti aika tavalla liioiteltu - mielipiteesi älystäsi.


    • Anonyymi

      Voi mitä sekavaa lässytystä on onneton yökuhnaaja väsännytkin eteemme. Pelkkää kielteistä ajatuksen siparetta kuin velkaisesta perunkirjoituksesta on hänen ikävä tarinansa. -Persuinen
      ajattelu on niin synkkää ja vailla visioita, elämän ilosta puhumatta että siinä on Brysselin-Jus-
      silla touhua kyllin pitää ankea joukkonsa koossa. -Eiks je?

    • Anonyymi

      eu toimii, kuin mafia. britit eivät pääse siitä eroon. eu vaatii briteiltä 44 miljardia huonoilla ero sopimus ehdoilla. mafiasta erokin on mahdotonta, tai saa "napin otsaan".

      • Anonyymi

        Totuus on toinen:

        Britannia on sitoutunut noihin maksuihin. Ne eivät ole EU:n määrittämiä.

        Maksamatta jättäminen johtaa kovaan brexitiin. Se on maksamista paljon kalliimpaa.


      • Anonyymi

        Erosopimus on antelias ja parasta, mitä kenellekään voitaisiin tarjota. Kukaan muu ei tule saamaan näin hyvää tarjousta. EU tuli vastaan kaikessa, missä se oli mahdollista.

        Sinänsä brittien kyvyttömyys päättää erosta alkaa olla piikki syvällä Brysselin lihassa. Tämä farssi on jatkunut jo riittävän kauan. Ulos vaikka ilman sopimusta on parempi kuin brittien loputon venkoilu. Kukaan ei halua brittien eroa, mutta kukaan ei myöskään jaksa tätä poliittista teatteria. Siitä ei ole kenellekään hyötyä. Toivottavasti britit lähtevät pian.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totuus on toinen:

        Britannia on sitoutunut noihin maksuihin. Ne eivät ole EU:n määrittämiä.

        Maksamatta jättäminen johtaa kovaan brexitiin. Se on maksamista paljon kalliimpaa.

        Niin. Ja se vie brittien maineen vuosikymmeniksi. Maa, joka ei täytä sopimiaan sopimuksia, ei ole kovinkaan houkutteleva tai luotettava kumppani. Britannia voi jättää maksamatta, muttta seurauksena on luottamuksen täydellinen menetys. Se ei olisi kenellekään houkutteleva sopimuskumppani, koska tiedettäisiin ennakolta, että britit pyyhii sopimuksilla perseensä.


    • Anonyymi

      "kenelle tää on epäselvää?" No eniten sinulle, oliko muuta kysyttävää ?

    • Anonyymi

      Jos lukee kommunismin määritelmän ja vertaa sitä EU:hun, niin kyllä ero on tähtitieteellisen suuri. Ihan täsmennyksen vuoksi:

      Euroopan Unioni:

      1. valtioimitaatio/kvasivaltio, joka pyrkii itsenäiseksi valtiovallaksi
      2. loisii Euroopan maiden resursseilla
      3. ohjattu demokratia/puolidemokratia
      4. raivokapitalismia globalismin pelisäännöillä
      5. muistuttaa jokseenkin Venäjän autoritarismia
      6. EU ja Eurooppa on kaksi eri asiaa

      Tosi asia sekin, että meille myytiin mielikuvallisesti tietynlainen EU, joka eroaa tästä saman nimisestä järjestelmästä rajusti.

      • Anonyymi

        EU-vihaaja: "Jos lukee kommunismin määritelmän ja vertaa sitä EU:hun, niin kyllä ero on tähtitieteellisen suuri. "

        Niin on. Miksi siis väität muuta?

        Ihan täsmennyksen vuoksi:

        Euroopan Unioni:

        "1. valtioimitaatio/kvasivaltio, joka pyrkii itsenäiseksi valtiovallaksi"

        Ei ole, vaan itsenäisten valtioiden demokraattinen valtioliitto,

        "2. loisii Euroopan maiden resursseilla"

        Ei. Jäsenmaat määräävät resursseistaan.

        "3. ohjattu demokratia/puolidemokratia"

        EU on lähinnä ylidemokraattinen

        "4. raivokapitalismia globalismin pelisäännöillä"

        Hölynpölyä.Jokainen jäsenmaa vastaa itse taloudestaan.

        "5. muistuttaa jokseenkin Venäjän autoritarismia"

        Miltä osin? NL:onhan teidän piti verrata?

        "6. EU ja Eurooppa on kaksi eri asiaa"

        EU käsittää Euroopan useimmat valtiot ja väestön pääosan. Suurin puuttuja on Ukraina.

        "Tosi asia sekin, että meille myytiin mielikuvallisesti tietynlainen EU, joka eroaa tästä saman nimisestä järjestelmästä rajusti."

        Eipä juuri. Silloin oli voimassa tuore Maastrichtin sopimus, jolla todellinen EU perustettiin. Nykyinen Lissabonin sopimus on paljolti vain jatkoa sille. Hallintoa on tosin tehostettu.


    • Anonyymi

      Eu.ssa on todellakin 60-luvun kommunistiset piirteet jopa täydelliset sellaiset. Keskusjohtoinen Bryssel ohjaa ja määrää sanktioiden uhalla jokaista jäsenmaata varojenkäytöstä ja ihmiset jäsenmaissa ohjataan poliittisien aluetukien saattelemana valvottujen kaupunkighettoihin elämään ja kulkemaan joukkoliikenteen turvin matalapalkkaisissa töissä. Kommari suomalaiset kommaripolittikkojen kera kumartavat nyt brysseliin alistunein mielin aivan kuten suomenhistoriasta olemme saaneet tietää että suomi on aina ollut jonkin muun vallanalainen luuserivaltio rahaliittoineen joka oli kruunu ta rupla. Suomenmarkka oli elikaareltaan häivähdys ja hölmöt suomalaiset polittiikoinen ei kertakaikkisesti vaan osaa demokraattisesti hoitaa ja viedä maataan eteenpäin kansaansa etuja ajatellen. Siksipä on pohjolan epädemokraattisen hölmönkansan parempi kumartaa ja totella brysselin päättäjiä ja noudattaa suurempien jäsenmaiden toiveita sekä elää heidän päätöksien mukaan niin kylmässä ja sateisessa pohjolassa.

      • Anonyymi

        Nyt on taas nukuttu yhteiskuntaopin tunneilla tai linsattu ja jumpattu mopoa naama moottiöljystä mustana.

        Kommunismi on poliittinen oppi, jonka ideologisena päämääränä on vapauden, veljeyden ja tasa-arvon täydellinen toteutuminen. Jotta sellaiseen päästään, on kansan otettava tuotantovälineet (tehtaat yms.) porvareilta ja kapitalisteilta kansan palvelukseen. Näin yhteiskunta vapautuu taloudellisesta eriarvoisuudesta.

        Kommunistisen järjestelmän tavoitteena on tarjota kansalaisille kaikki palvelut ilman välistävetäjä (sijoittaja-kapitalisteja). Sellainen kommunismi ei koskaan toteutunut missään.

        Neuvostoliitto, Kiina, Kuuba ja muut sosialistiset maat olivat autoritäärisiä yksipuoluejärjestelmiä. Kehitys kohti kommunismia tyrehtyi niissä vallankumoukseen, jonka jälkeen ahneus, paranoia ja vallanhimo johtivat leniniläiseen tai maolaiseen reaalisosialismiin.

        Sosialistiset maat olivat autoritäärisiä diktatuureja, jotka naamioituivat punaiseen kommunismin viittaan.

        "Keskusjohtoinen Bryssel ohjaa ja määrää sanktioiden uhalla jokaista jäsenmaata varojenkäytöstä ja ihmiset jäsenmaissa ohjataan poliittisien aluetukien saattelemana valvottujen kaupunkighettoihin elämään ja kulkemaan joukkoliikenteen turvin matalapalkkaisissa töissä."

        Sosialistisissa valtioissa vaikutti yksipuoluejärjestelmä ja tämä puolue päätti kaikesta. EU on 28 jäsenvaltion tiivis taloudellinen ja poliittinen liitto. Jokaisessa jäsenmaassa on monipuoluejärjestelmä, johon kuuluu käytännössä kaikki poliittiset ideologiat äärimmäisestä vasemmistosta äärioikeistoon. Kunkin jäsenmaan valta on annettu kansanedustajille, joita kansa äänestää demokraattisissa vaaleissa. Kun kansa äänestää edustajan eduskuntaan tai parlamenttiin, se antaa edustajalle mandaatin tehdä päätökset kansan puolesta.

        Euroopan parlamentissa on niin ikään puolueita laidasta laitaan. Se ei siis ole sosialistisista maista tuttu yksipuoluejärjestelmä. Kun sosialistisissa maissa kansan johtaja hallitsee kuolemaansa asti, EU:ssa edustajat vaihtuvat säännöllisin väliajoin. Ministerineuvosto muodostuu jäsenvaltioiden päämiehistä, joista kullakin on yksi ääni. Ministerineuvoston puheenjohtajalla ei ole äänivaltaa.

        EU:ssa komissio on toimeenpaneva virkamieselin. Kullakin jäsenvaltiolla on yksi komissaari. Komission puheenjohtajaksi valikoituu yleensä Euroopan parlamentin suurimman puolueen kärkiehdokas. Tosin ministerineuvosto pohtii komission puheenjohtaja-ehdotusta ja lopulta parlamentti äänestää puheenjohtajan valinnasta. Kukin jäsenvaltio asettaa komissaariehdokkaat, joista komission puhjeenjohtajaksi valittu valitsee komission. Parlamentti haastattelee komissaariehdokkaat ja parlamentti voi myös erottaa komission, jos sen toiminta ei miellytä.

        Mitään samanlaista ei ole yksipuoluejärjestelmässä, jossa hallitsijat valitaan käytännössä eliniäksi, ja EU:ssa, joka pohjaa monipuoluejärjestelmään ja edustajien vaihtuvuuteen.

        EU ei määrää jäsenvaltioita tai ohjaa niiden varojen käyttöä ellei jäsenvaltio riko niitä sopimuksia, jotka se allekirjoitti liittyessään Euroopan unioniin, talousunioniin jne.

        Ihmisten palkka korreloi koulutuksen kanssa. Usein pisimpään koulutetut nousevat yhteiskunnan johtoasemiin ja saavat parempaa palkkaa kuin vähemmän koulutetut. On myös aloja, joille koulutettujen palkka on tuntuvasti mediaanituloja parempi: juristit, kirurgit, pankkiirit (sijoittajat) jne. Bryssel ei päätä, mitä yksityinen sektori työntekijöilleen maksaa. Sehän olisi juuri sitä reaallisosialismia ja neuvostoliitto-henkistä kommunismia, jos Bryssel määräisi yksityisten yrittäjien palkoista ja kaikille maksettaisiin käytännössä samaa palkkaa toimialoista riippumatta.

        Ei. Tuloerojen kasvu ei ole reaalisosialismia tai kommunismia. Se on markkinatalouden moottori. Niin kauna, kuin ihmiset voivat yrittämällä ja sijoittamalla kasvattaa ansioitaan, markkinatalouden dynamiikka luo talouskasvua, kehitystä ja uusia innovaatioita. Neuvostoliitossa innovaatioita ei syntynyt. Kehitys seisahtui. Erilaisuutta kammottiin, joten kaikilla oli samanlainen auto, vedenkeitin, pyörä jne. Onko Euroopassa näin? Onko Eurooppa rajoittunut muutamaan automalliin, yhteen pesukonetyyppiin jne. Ei.

        Neuvostoliiton myymälöissä hyllyt keräsivät pölyä tyhjinä. Näyttääkö Euroopan kaupat tyhjiltä. Eletäänkö täällä puutteessa.

        Suomi taitaa olla maailman kolmanneksi innovatiivisin maa (Ruotsi o seitsemäs - hyvä me). Kehitys menee koko ajan vauhdilla eteenpäin. Neuvostoliitossa kehitys eteni sota- ja avaruusteollisuudessa, mutta sosiaalinen kehitys pysähtyi 1960-luvulle.

        Suomalaiset eivät kumarra Brysseliin, vaan osallistuvat Euroopan parlamentissa, Euroopan komissiossa ja Euroopan ministerineuvostossa koko Euroopan unionia koskevien päätösten tekemiseen aivan kuten kaikki muutkin jäsenvaltiot. Ero on siinä, että Kreml päätti Suomen puolesta, mutta Brysselissä suomalaisilla on ainakin sanansa sanottavanaan.


    • Anonyymi

      Nyt Pietarin trollitehtaan homoputinistit sitten totuudellisesti paljastivat Edward Snowdenin salauutiskanavan uutisurkkijan trollifaktan. EU on putinistijen mielestä kommunistinen ja tämän takia putinhinttarit eivät voi milloinkaa hyväksyä liittymistä sivistyneeseen yhteiskuntaan.

      Venäläiset eivät kuulu länsimaiseen sivistyneeseen yhteiskuntajärjestykseen. Tämän johdosta venäläiset halusivat kommunistit oikeutetusti huolehtimaan venäjän orjaihmisistä johdattaen venäläiset kommunismin ihanaan paratiisillismäisiin taivaan mannan alkulähteille.

      Nyt trollitehdas kääntää sotapropagandansa yllättäen ja pyytämättä väittäen EU:n olevan kommunistinen ( eikä suinkaan venäjän ) Putinistinen venäjä senkun saa jatkaa kommunismin riemusaaton fanfaaria torvet pauhaten kohti seuraava toisinajattelijoiden teurastusta. Onko putinistipersun kortistossa jo nimet kerättynä seuraavaan "ihmiskunnanpelastusoperaatioon" vai eikö Putin ole vielä antanyt käskyä.

      Putinismi pois euroopasta ja Venäjä Kiinan vasallivaltioksi, jota Venäjä on.

      • Anonyymi

        Presidentti Niinistö kannattaa Euroopan yhteisen puolustuksen kehittämistä.
        Taitaa olla myöhäistä pyllistää kun on jo housussa.
        Niinistö oli itse mukana tilaisuudessa jossa allekirjoitettiin suomen antautumissopimus.
        Naton joukot voivat tulla maahamme milloin haluavat. Tätä mahdollisuutta on myös käytetty Venäjän ärsyttämiseksi.
        Milloin itämerellä lavastetaan tankkeri-isku ja syytetään Venäjää. Sekin aikanaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Presidentti Niinistö kannattaa Euroopan yhteisen puolustuksen kehittämistä.
        Taitaa olla myöhäistä pyllistää kun on jo housussa.
        Niinistö oli itse mukana tilaisuudessa jossa allekirjoitettiin suomen antautumissopimus.
        Naton joukot voivat tulla maahamme milloin haluavat. Tätä mahdollisuutta on myös käytetty Venäjän ärsyttämiseksi.
        Milloin itämerellä lavastetaan tankkeri-isku ja syytetään Venäjää. Sekin aikanaan.

        Suomi-vihaaja taas valehtelemassa.

        Isäntämaasopimus helpottaa teknisenä asiakirjana Suomen harjoittelua Naton jäsenmaiden kanssa, Ei tarvitse joka kerta erikseen sopia samoista asioista, vaan on vakiokuviot.
        Joukkojen tulo, harjoittelu ja lähtö sovitaan aina erikseen. Vain luvalla tullaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3970
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3782
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      605
      3758
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      15
      2419
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      72
      2342
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      328
      1995
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1980
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1819
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1509
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe