Sekaisin 53v miehestä

Anonyymi

Miten tässä näin pääsi käymään.. Olen 37v perheellinen nainen ja täyttä päätä ihastunut 53v mieheen, joka on samassa työpaikassa. Lapsiperhearki on vaikuttanut parisuhteeseen enkä kotona saa enää huomiota. Mies ei ole vuosikausiin tehnyt aloitteita, innostuu kyllä kun itse teen aloitteen mutta haluaisin tuntea itseni halutuksi. Palasin talvella hoitovapaalta töihin ja huomasin kun työpaikan ruokalassa tämä minulle ennestään tuntematon 53v mies minua katseli välillä pitkäänkin. Pitkän aikaa ihmettelin miksi hän minua katselee. Kevään mittaan kiinnostukseni häntä kohtaan heräsi, kai kuvittelin hänen olevan kiinnostunut. Aloin vastata hänen katseeseensa ja katsekontakti oli useamman sekunnin pituinen. Olin ihan pyörällä päästäni, ihastuin. Sain sitä huomiota mitä kotona en saa vieläkään. Aloin tervehtiä miestä ja sen jälkeen myös hän alkoi moikata edeltä. Kerran sitten ruokalassa odotin hänen katsettaan ja kun sen häneltä sain, hymyilin hänelle. Mies käänsi katseensa välittömästi pois ja keskittyi syömiseen, sen jälkeen on vältellyt katsomasta minuun. Kuvitteliko mies antavansa väärää signaalia katseellaan kun minä menin häneen ihastumaan? Vai mistä moinen nyt johtuu? Meni viikkoja kun tilanne normalisoitui, en enää hakenut hänen katsettaan eikä hän liioin minua enää katsonut, varsinkaan jos muita oli läsnä. Petyin. Ehkä ymmärsin väärin. Eilen taas sydämeni hypähti. Mies oli yksin syömässä ja kun lähdin ruokalasta yksin pois, tervehdin häntä normaalisti ja hän vastasi siihen - ja hänen silmänsä hymyilivät leveästi. Nyt meni perheenäiti taas sekaisin. Mies on kasvot peruslukemilla tervehtiessään muiden läsnäollessa mutta heti kun "kohtasimme" kahden, hänen silmänsä loistivat. Mies on naimisissa ja firmassamme johtoryhmässä, ehkä sen takia käyttäytyy minua kohtaan varoen? Vai onko vain kohtelias minua kohtaan.. Vaikka olen itsekin naimisissa, lankeaisin tuohon mieheen jos tilaisuus tulisi. Turha kivittää asiasta. Emme tunne sen kummemmin toisiamme. Haluaisin edes viestillä lähestyä miestä mutta nolottaisi niin paljon jos olen ymmärtänyt hänet väärin. Teen paljon ylitöitä ja olen miettinyt kerran jos toisenkin, että voi kun voisin hänelle viestittää että tulee käymään kun käytävät tyhjenee.. Miten saisin selville onko hän kiinnostunut vai ei?

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olisiko sulla minkään syyn varjolla joskus mahdollisuutta vaikka istua samaan pöytään? Liian täysi ruokala, tms.. Ihanan kutkuttava tilanne, jännitystä päiviin, mutta pettymyksen ja nolostumisen riski suuri..

      • Anonyymi

        No itse asiassa mies tuli meidän pöytäämme toisen johtajan kanssa tässä yksi päivä mutta istuimme samalla puolen pöytää ja yksi istui keskellämme. Ja tämä tapahtui pari päivää ennen tuota kun menin hänestä uudelleen sekaisin. Mies ei itse olisi samaan pöytään tullut mutta oli kahvilla toisen johtajan kanssa ja tämä toinen tuli ensin istumaan. Olimme siis ekaa kertaa samassa pöydän ääressä, harmi vaan kun pitkään en siinä voinut olla.


    • Ihmisten kanssa voit vaikka jutella. Olen melkein yhtä vanha kuin ihastuksesi kohde ja olisin kyllä imarreltu mutta myös hämilläni jos ikäisesi nainen alkaisi silmäpeliä. Luultavasti luulisin sitä vain yritykseksi sanoa että älä tuijota. Meetoo on myös karsinut turhat pelit pois työpaikoilta. Kannattaa ehdottomasti käydä ensin juttelemassa ennen kuin pyytää käymään illan hämärtyessä konttorilla.

      • Anonyymi

        Niin, ehkä tämäkin mies on hämillään. Mies kulkee useimmiten muiden kanssa kahvilla ja syömässä, joten ruokalassa en todellakaan voi hänen juttusille mennä. Muualla en häneen törmää koska on eri kerroksessa kuin minä. Kunpa joskus satuttaisiin edes hissiin samaan aikaan ja vieläpä kahdestaan, niin voisin jotain sanoa.. Miten itse suhtautuisit jos sinua lähestyisi viestillä tai sähköpostilla ikäiseni nainen? Ja millaisella viestillä voisi lähestyä?


    • Anonyymi

      Tee mielummin jotain oman suhteesi eteen ja vietä oman miehen kanssa laatuaikaa ja hemmotelkaa toisianne, ehkä löydätte kipinän uudelleen. Virhe ihastua johonkin vanhaan pappaan, mitä edes näet sen ikäisessä sedässä?? Ihastus voi mennä nopeasti ohi. Keskity mielummin omaan arkeen ja perheeseen. Nykyään luovutetaan liian helposti, jos pieni vastoin käyminen tulee eteen.

      • Anonyymi

        Sitä olen itsekin miettinyt, mitä hänessä näen. Iän tuomaa charmia. Ja ehkä sitä kuvitelmaa, millaista seksi olisi hänen kanssaan. Sen ikäiset kuulemma tietää mitä tekee ja osaa ottaa naisen eri tavalla huomioon ;)


      • Anonyymi

        Itsellä taas päinvastainen kokemus sedistä. Kestävyys ei enää niinkuin nuorenpana, ei mielikuvitusta petipuuhiin ja monella jo paikat roikkuu.. Itsellä oli kesäromanssi nuoren kollin kanssa ja oli kiihkeää, eikä mielikuvitusta puuttunut ja nuorikin mies osaa olla huomaavainen ja hellä.. Onko sulla pappafetissi?


      • Anonyymi

        No ei ole mitään pappafetissiä :D Sattui nyt vaan olla minua vanhempi mies joka minua katseli ja johon minä menin ihastumaan. Joku siinä katseessa oli joka sai minut sekaisin.


    • Olet ihastunut omiin mielikuviisi, koska et tiedä ukosta mitään muuta kuin olet nähnyt.
      Kysyit millaisella viestillä voisi lähestyä.... En osaa edes kuvitella, että joku friidu laittaisi aloitetta. Yleensä lähetetään joku varsin yleisluontoinen viesti ja keskustelu lähtee radalle, jos on lähteäkseen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      314
      3886
    2. 209
      3078
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2604
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2054
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1495
    6. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      178
      1402
    7. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1344
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1287
    Aihe