Veneet pois rannoilta

Anonyymi

14 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Bellevue on uimaranta eikä rikkaiden ilmainen veneen säilytyspaikka. Miksi ei hankolaisille pitää antaa kaikki ilmaiseksi.

  • Hei haloo. Se pieni purjevene on ollut siellä 20 vuotta ellei enemmän. Sen pitäminen siinä on kulttuuriteko. Ja vene on osa kulttuurimaisemaa. Älkää nyt luoja varjelkoot kateuttanne repikää palasiksi kaikkea, mitä joku kesähankolainen on tänne tuonut.
   Kuulin eilen aika järkyttävän jutun; ravintoloissa on eri hinnat hankolaisille ja helsinkiläisille. Aika uskomatonta. Ja hyvät hankolaiset, arvatkaa mihin se johtaa... siihen, että korkeasesongin aikana hankolainen ei saa ravintolasta paikkaa, mutta paremmin maksava helsinkiläinen saa.
   Paikakunnalle 10 vuotta sitten muuttaneelle yrittäjälle oli neuvottu: helsinkiläisille sitten tuplahinnat. Yrittäjä oli kieltäytynyt tästä.

   Älkää hyvät hankolaiset miinoittako Hankoa sotatantereeksi. Sodassa kukaan ei voita.


 • Saako meidän taloyhtiö oman laiturin, kun Regatta Resortsille ollaan sellaista hommaamassa? Jonkinlainen yhdenvertainen kohtelu kai pitäisi olla. Olisi eriskummallista, jos kaupunki ei osoita omille asukkailleen venepaikkoja ja tekisi sen ulkopaikkakuntalaisille! Kuka täällä oikein maksaa koko paskan pyörittämisen? Vastaus: Hankolaiset veronmaksajat!

 • Hangon itäsataman bensiksen seutu on jo nyt täynnä parkissa olevia Ferrareita, Porcheja, Audeja ja bemareita. Autoja parrkkeeraillaan pitkin kallioita. Onko siinä oikeasti parkkialue? Laitetaan betoniporsaat siihen, jotta eivät sinne pääse. Voiko siinä muuten pitää autoa koko kesäloman. Muissa kaupungeissa tuollainen ei onnistu. Autot hinataan auton omistajan kustannuksella pois.

  • Asianomaiset liikennemerkit ja autot hinataan varikolle Täktomintien varteen. Sieltä voi lunastaa, kun maksaa 100 euroa. Koskee myös kaupunginjohtajan kavereita.


  • Liikennemerkit kieltävät Roxxista eteenpäin olevalla alueella pysäköinnin, mutta miksi siihen ei puututa. Hangossa ei ole nähty tarpeelliseksi järjestää kunnallista pysäköinninvalvontaa. Nykyisellään poliisin pitäisi puuttua väärinpysäköintiin, mutta taitaa olla koko ajan kiireellisempiä tehtäviä kuin alkaa kirjoittaa pysäköintivirhemaksuja... Sama valvonnallinen haaste on Kuningatarvuorella. Moottorajoneuvolla ajo kielletty merkkiä ei valvo kukaan. Liikennemerkkejä kaupunki kyllä osaa ripotella miten vain, mutta valvontaa ei ole.
   Miksi kaupunki ei tee hallinnoimiensa pysäköintipaikkojen valvonnasta sopimusta esim. jonkun parkkipeten kanssa. Tulo olisi varmaa ainakin kesäaikana (vertaa suuri hullutus alkaa kerätä rantaveneistä maksua. Se päätös tosin osattiin kumota) varmaa.


 • Tämä on kyllä jo kateuden huippu!!?

  • Väärinpysäköinnin estämisellä ja korjaamisella ei ole mitään tekemistä kateuden kanssa.


  • Kateuskortti on yhtä virttynyt ja tyylitön kuin perinnöksi saamasi tuulipuku.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kateuskortti on yhtä virttynyt ja tyylitön kuin perinnöksi saamasi tuulipuku.

   ???


 • Ketä haittaa kauniit pikkuveljestään Bellevuen lahden poukamassa, nyt en ymmärrä minäkään enää mitään?

 • Pikkuveneet siis......

  • Bellevuen purjevene ei haittaa ketään.

   Holhousta!

   Hulevesimaksut, puunkaatomaksut, katselmukset pihalla, mitkä omista puista saat kaataa ja siitä katselmuksesta maksu, vaikka olet jo maksanut virkamiesten palkat verolla, veneet pois rannoilta ja venepaikkamaksut... ensi vuodeksi varmaan koiravero... sitten polkupyörille rekisterikilvet ja nekin maksuun... Se on sitä sosiaalidemokratiaa.


 • Aivan käsittämätöntä!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös