Regatta Resortsin jatkuva Hangon lypsäminen on ohi

Anonyymi

Kaupunginhallitus teki 3.6.2019 päätöksen, että nyt riitti:
"Tämän venepaikka-alueen paikan osoittamisen jälkeen kaupunki on täyttänyt kaikki Regatta Resortsin yhteistyösopimuksen ja "Kuningattarenvuoren" (vanha Harkimo-sopimus) sopimuksen velvoitteet".

Kaavoitus on sellainen, mistä ei voi sopia etukäteen. Kaupunki teki voitavansa kaavoitustakin koskevissa asioissa, mutta valtuusto päättää kaavoista. Nähtäväksi jää, mitä hankolaiset lopulta päättävät Merikadun ja Tehtaanniemen kaavaksi.

Kaupunki on ollut yhteistyösopimuksen osalta hyvin pitkämielinen ja venynyt todella paljon, koska yhteistyösopimus ei ole ollut juridisesti määräävä. Se oli idealuonteinen aiepöytäkirja. Pöytäkirjan piilottelussa oli komediaa kerrassaan. Nyt se on ohi.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaavoitus on aloitettu.

      Merikadun kaavan osalta hankolaiset kannattavat samanlaista käytäntöä kuin, mitä toteutetaan makasiiniravintoloiden edestä kulkevan väylän suhteen: kesän ulkopuolella autoilla saa ajaa yhteen suuntaan. Kävelykatu ei ole hankolaisten ajatus.

      Tehtaanniemen kaavoitus tulee olemaan toteavaa. Kaava pitää saada vastaamaan olemassa olevaa. Asuntoalue kaavoitetaan asuntoalueeksi. SPA on liiketontilla ja ns. "hotellitontti" kaavoitetaan viheralueeksi ja pysäköintipaikaksi. Tontin nykyinen omistaja ei ole osoittanut halukkuutta oikean hotellin rakentamiseen ja lisää asuintaloja Tehtaanniemelle on mahdoton ajatus. Kaupunki voi (pakko)lunastaa hotellitontin hankintahintaan, niin omistajalle ei tule mitään turhia kustannuksia.

      Asuntoalueen tontin osalta rakennusoikeuden arvonnousu pitää laskuttaa tontin omistajalta kuten laissa esitetään, markkinahintaan = hintaan, joka tontilla olisi ollut, jos se olisi kilpailutettu asuntorakentamiseen tarkoitettuna.

    • Anonyymi

      rr:n kannattaisi miettiä uutta stratetegiaa harhauttamis- ja uhkailustrategian tilalle, koska se ei ole johtanut toivottuun lopputulokseen. Right?

      Aikaa on kulunut ja kuluu edelleen. Loppu ei häämötä. Uusi strategia varmistaisi sen, että päästään nopeasti puts plank, rahat kassiin ja eläkkeelle.

      Minkälainen strategia se on? Se ei ole sellainen, mikä sovitaan rkp-läisten kavereiden kanssa tai talutusnuorassa olevien demaripoliitikkojen kanssa. Ryhmäpäätösten junttaaminen ei mene läpi. Sehän on jo nähty. Se johtaa oiketetusti valituksiin, joissa pyydetään viranomaisia korjaamaan demokratian ylikävely.

      Pitää löytää sellaiset vaihtoehdot, mitkä kelpaa hankolaisille. Niin yksinkertaista se on. Kysykää Rollelta. Hän ei ole pahis vaan hyvis, joka on pitänyt hankolaisten puolta. Hattu päästä!

      Niinpä niin, näin jälkeenpäin voidaan todeta, että rr on hakannut päätä seinään viisi vuotta, kalastaja voitti oppineet, arkkitehdit ja lakimiesarmeijan sekä rkp:n ja demareitten ryhmäpakottamisen. Demokratia voitti. Oikeus voitti. Pitää tehdä oikein.

    • Anonyymi

      Onkos mitään käsitystä sittä mitä tämä tuli maksamaan. Kymmeniä aiheettomia valituksia. Hanko ja yrittäjät menettäneet miljoonia. Nekin tulot olis voinu käyttää homekoulujen korjaamiseen tai vaikka tekojäähän. Kiitos valittajat. Samat hommat toteutuu kuitenkin mutta viiden vuoden viiveellä. Kuka voittaa asiassa ? Ei hankolaiset, eikä yrittäjät. Ehkä valittaja on tyytyväinen. Saas nähä tuleeko uudesta hotelli ja kuningatarvuorikaavasta lisää valituksia ?

      • Anonyymi

        Hanko menetti miljoonansa tontti suhmuroinnissa se on ainoa fakta,tässä tämän hetkisessä RR ja demari pläänissä hankolaisilla on vain maksajan ja aasin rooli.


      • Anonyymi

        Valittajat eivät ole aiheuttaneet viivästyksiä ja sotkuja. Poliitikot yhdessä rr:n kanssa ovat yrittäneet toimia vastoin lakeja ja asetuksia. Asia on saatu järjestykseen vetoamalla viranomaisiin. Oikeuslaitos on tullut hankolaisten avuksi. Jos Tehtaanniemelle olisi rakennettu hotelli tai huoneistohotelli, kuten kaava määrittelee, niin silloin meillä olisi ollut tuhansia turistiyöpymisiä enemmän ja siitä olisi ollut hyötyä kauppiaille ja ravintoloille. Pimeät ikkunat ei pelitä. Tehtaanniemen asuintalot ovat turismin kehittämisen tulppa.

        Raaseporin päättäjät ovat nyt tehneet tutkimuspyynnöt siitä, kun asuntoalueella harjoitetaan majoitustoimintaa. Entäs Hangossa, kun on päinvastoin majoitusrakennuksissa harjoitetaan asumista???


    • Anonyymi

      Regatta Resortsin asunnoissa on luokkaa 1.000 yöpymistä vuodessa. Eikä yhtään uutta veronmaksajaa. Jos paikalla olisi oikea hotelli, niin yöpymisiä olisi 30.000 vuodessa. Ei Hangon edun mukaista.

      Chydden kiinteistökaupat Kuningattarenvuorella osoittavat minimihinnan Tehtaanniemen kolmen kerrostalon rakennusoikeuden hinnaksi, JOS kaavaa jalostetaan KL-> AL. Chydden rakennusoikeus on samaa luokkaa kuin Tehtaanniemen talojen, n. 5000 m2. Hangon ja Regatta Resortsin välinen sopimus koski vain liiketonttia ei asuntonttia, joka on arvokkaampi.

      • Anonyymi

        Eihän siellä saa asua vakituisesti, eli ei heistä edes voi tulla veronmaksajia.

        Taas tuli oikeuden päätös, että yhteistyösopimus on laillinen. Milloin kalastaja lopettaa pelleilyn ja kaupungin maineen pilaamisen? Puhutaan ajojahdista McDonaldin asiassa, mutta tämä kalastajan touhu on ihan puhdasta ajojahtia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän siellä saa asua vakituisesti, eli ei heistä edes voi tulla veronmaksajia.

        Taas tuli oikeuden päätös, että yhteistyösopimus on laillinen. Milloin kalastaja lopettaa pelleilyn ja kaupungin maineen pilaamisen? Puhutaan ajojahdista McDonaldin asiassa, mutta tämä kalastajan touhu on ihan puhdasta ajojahtia.

        Huuhaata. Ei kannata uskoa kuulopuheisiin. Yhteistyösopimus kaatui kaavan kanssa viime syksynä. Lukekaa hyvät ihmiset oikeuden päätökset.


    • Anonyymi

      Mitäs ns. tietotussutusta tämä on? Faktaa vai fiktiota?

    • Anonyymi

      Rollen valitusta koskeva päätös ei koskenut yhteistyösopimuksen laillisuutta tai laittomuutta. Siinä vain todettiin, että kaupunki on 1) ryhtynyt toimenpiteisiin tuossa yhteistyösopimukseksi nimetyssä idealistassa todetun asian suhteen ja 2) tehty päätös on tehty lain mukaisesti.

      Missään vaiheessa ei ole tarkistettu yhteistyösopimuksen laillisuutta siinä mielessä sitooko se kaupunkia vai ei. Todennäköisesti ei sido. Niin tai näin, listan KAIKKI asiat on hoidettu. rr:n lypsäminen on ohi. Niin kaupunginhallitus on päättänyt.

      Kaupan ostoslista on myös idealista, jonka mukaan asiakas ryhtyy toimenpiteisiin, ostaa leipää ja makkaraa ja mahdollisesti lisäksi jotain heräteostoja, esimerkiksi pari olutta...

      Tehtaanniemen kaavamuutos on viereillä. Se on taas eri asia. Tarviiko kaavaa muuttaa ollenkaan? Nähtäväksi jää. Tilanne pitää pettereitä varpaillaan vielä vuosia. Sillä välin Cydden rakennuksiin on jo asukkaat muuttaneet. Pitää tehdä oikein. Kaavan mukaan!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe