Nainen keskeytti "sukupuolenvaihdon"

"Uusi Tie" -lehdessä nro 24 nainen, 26 v., kertoo, kuinka hän koki jo varhaislapsuudessa epäonnistuneensa, koska hän oli syntynyt tytöksi. Hän kertoo lehdessä, kuinka hän kärsi koko lapsuutensa ajan siitä, että oli tyttö, vaikka koki itsensä pojaksi

Vuonna 2015 hän hakeutui transtutkimuksiin ja sai transukupuolisuusdiagnoosin toivoen, että sukupuolen vaihtaminen avaisi hänelle uuden alun elämässä.

Käydessään tutkimusjaksolla tutkimuspoliklinikalla, hän kulki klinikan vieressä olevan katolisen kirkon ohi. Hän katsoi ristiä kirkon tornissa. "Risti tuntui kertovan minulle lempeästi, että olin tekemässä virheen".

Hän päätti lopulta perääntyä transhoidosta, koska ne tuskin olisivat ratkaisseet hänen ongelmaansa, vaan jopa pahentaneensa niitä. Hän löysi internetistä ihmisiä, jotka katuivat vaihtaneensa sukupuolta. "Minusta ei olisi koskaan tullut oikeaa miestä, vaan maskuliiniseksi muokattu nainen."

Hän pitää erikoisena sitä, että nykyajattelussa sukupuolen vaihtamista pidetään merkkinä ihmisen autonomiasta ja itsemääräämisoikeudesta.

"Mitä vapautta se on, kun transhoidot läpikäynyt ihminen joutuu elämään loppuikänsä keksityn identiteetin kahleissa ja riippuvaisena hotmoonilääkkeistä", hän sanoo

Nainen puhuu aiaa! Näinhän se on. Ihmisen sukupuolta ei ole mahdollista vaihtaa. Leikkauksilla ja hormoonihoidoilla ihminen saadaan vain näyttämään toiselta sukupuolelta, mutta se on vain petkutusta. Ihmisen todellinen sukupuoli on se, jonka biologia on määrännt jo hedelmöityksessä, eikä sillä ole mitään tekemistä sen kanssa, miltä ihmisestä tuntuu.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Teknisen ongelman vuoksi aloitus tullut vahingossa kolmeen kertaan. SorrY!

      • Pyhä kolminaisuus, vahingossa ja pyytelet anteeksi.
        Tämähän on oikea ihmeteko.


    • Aivan. Sukupuoltahan ei vaihdeta, ”vaihtaminen” on ääriuskovaisten ikiomaa harhautuspuheenpartta, vaan sitä korjataan.

      Yleisessä keskustelussa otettakoon yleiset käsitteet haltuun, tai saa höpötellä ihan keskenänsä, mikä nytkin lienee paras vaihtoehto.

    • "Aivan. Sukupuoltahan ei vaihdeta, ”vaihtaminen” on ääriuskovaisten ikiomaa harhautuspuheenpartta, vaan sitä korjataan. "

      Ihmisen sukupuoli määräytyy jo hedelmöityksessä, eikä sitä voi sen jälkeen muuttaa eikä korjata.
      Kaikki puheet ihmisen sukupuolen korjaamisesta ovat suurta huiputusta.
      Sitä paitsi kaikissa niissä tapauksissa, kun on kerrottu "sukupuolenkorjauksesta", kyseessä on ollut sukupuolen vaihto (= kuviteltu vaihto) eikä mikään korjaus. Jos se olisi korjaus, niin se olisi pitänyt tehdä alkuperäisen eli ihmisen biologisen sukupuolen suuntaan eikä vastakkaisen sukupuolen suuntaan. Eli kyseiset "sukupuolen korjaukset" on kaikki tehty väärään suuntaan.

      Seta ja sitä lähellä olevat piirit puhuvat harhauttavasti myös "juridisesta sukupuolesta", joka niiden mukaan tarkoittaa ihmisen itsensä valitsemaa sukupuolta. Ihmisen sukupuolen määrää kuitenkin aina biologia, eikä ihminen itse.

      Todellisuudessa mitään juridista sukupuolta ei ole olemassakaan, ellei sillä tarkoiteta nimenomaan biologista sukupuolta, joka voi olla ainoastaan mies tai nainen, eikä mikään "muu" sukupuoli.

      Kukaan ihminen ei ole koskaan tavannut koko ihmiskunnan historian aikana yhtäkään "muu" sukupuolista ihmistä. Kaikki ovat aina olleet miehiä ja naisia, vaikka joskus harvoin saattaa syntyä sillä tavalla vammaisia, ettei heidän sukupuoltaan syntymähetkellä pystytäkään määrittämään. (ns. intersukupuoliset)

      • RepeRuutikallo

        >Ihmisen sukupuolen määrää kuitenkin aina biologia, eikä ihminen itse.

        Ja ihmisen juridinen sukupuoli, se joka näkyy asiapapereissa, määräytyy ihmisen kotimaan aihetta koskevan lainsäädännön mukaan. Tälle tosiasialle et koskaan tule voimaan yhtään mitään, ja se on taivaallisen hieno juttu.


    • "Ja ihmisen juridinen sukupuoli, se joka näkyy asiapapereissa, määräytyy ihmisen kotimaan aihetta koskevan lainsäädännön mukaan. Tälle tosiasialle et koskaan tule voimaan yhtään mitään, ja se on taivaallisen hieno juttu"

      Jos lainsäädännön määräämä sukupuoli eroaa biologisesta sukupuolesta, niin silloin asiapapereissa näkyvä lainsäädännön mukainen sukupuoli valehtelee ja kyseessä on asiapapereiden väärennys.

    • "Ihmisen todellinen sukupuoli on se, jonka biologia on määrännt jo hedelmöityksessä, eikä sillä ole mitään tekemistä sen kanssa, miltä ihmisestä tuntuu"

      Niin.
      Biologia on määrännyt joskus vaikka mitä sekosukupuolia.

    • "Niin.
      Biologia on määrännyt joskus vaikka mitä sekosukupuolia."

      Biologia ei ole määrittänyt ketään "muusukupuoliseksi", vaan mieheksi ja naiseksi. Biologia ei valehtele, mutta juridiikka voi valehdella. Jos esim. juridiikka sanoo, että samaa sukupuolta olevat voivat solmia avioliiton, niin silloin juridiikka valehtelee.

      • Oliko tulos ns eheytymisen tulosta?


    • Anonyymi

      Olen lukenut vuoden 2015 tutkimusta jonka mukaan, 8% transseksuaaleista on vaihtanut takaisin syntymäsukupuoleensa. Näistä 8%:sta vain 5% kertoi syyksi ettei tuntenut oloaan hyväksi uudessa sukupuolessa. Suurin syy palautumiseen oli perheen/ympäristön aiheuttama paine (yli 60%).

      Tunnen itse 2 transseksuaalia. Kumpikaan ei kadu leikkausta ja heidän elämänlaatunsa on parantunut sen jälkeen.

      Aina tulee olemaan tietty määrä ihmisiä jotka katuvat leikkausta, tämä pätee muihinkin leikkauksiin. Varmasti on tietty prosenttiosuus joka katuu rintojensa pienennys & suurennusleikkauksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe