Natsittelija ja vihapuhuja Ohisalo

Anonyymi

Vihervasemmistolaisia vihapuhujia alkaa näkyä otsikoissa. Tästä Ohisalosta en tiedä muuta kuin, että hän on natsittelija. Ei ole sanonut vielä, ketä hän oikein tarkoittaa. Epäilen, että hän ei tarkoita natsi-Saksan toimijoita, joita eli n. 80 vuotta sitten , vaan hän tarkoittaa vaikkapa meitä syrjäkylien vähäosaisia, joilta hän haluaa viedä tuhkatkin pesästä. Täällä syrjäkylällä pitää olla auto, jotta pääsee leivän ostoon. Jos asuisin Helsingissä ja jos minulla olisi siihen varaa, kävisin joskus naukkailemassa lattea Punavuoressa. Ei siihen autoa tarvita. Oikeastaan autosta ei ole muuta kuin haittaa Helsingissä. Tämmöset tyypit elävät siellä omassa kuplassaan, korostaen omaa hyveellisyyttään. Tosiasiassa kyse on teeskentelystä ja tekopyhyydestä. Siitä todellisesta pahuudesta. Tällä lailla aloitti sisäministerikautensa, vihapuheella. Ei pelätä Ohisaloa ja hänen edustamaansa pahuutta. Ohisalon pitää pyytää anteeksi meiltä Suomen heikommassa asemassa olevilta köyhiltä ja syrjäytyneiltä.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      esim halla-ahon scriptassa on useita kohtia jotka täyttävät rikoksen tunnusmerkit.

    • Anonyymi

      Varo argumentaatiovirhetta, whataboat!!Nyt ei ole kysymys Halla-ahosta vaan vihreiden harjoittamasta rasismista. Tämä vihapuhe kohdistuu erityisesti syrjäseutujen asukkaisiin, joilla on pakko olla auto. Raju pilkka kehitysvammaisia kohtaan kansanedustajanne taholta on myös vasemman siiven rasismia. Vihreät saavat rasisteerata ja haukkua meitä natseiksi ja pilkata sairauksia, jotka eivät ole oma valintamme. Nykyeduskuntaan on noussut rajuja hyvin suorasukaisia vasemman siiven rasisteja, joita on mm. tämä Ohisalo ja tämä Diarra. Miksi vihreiden johto ei tuomitse tätä vihapuhetta.Tiedämme, että vihreät haluavat viedä meiltä sananvapauden, pilkata meitä ja uhkailla rikosilmoituksilla. Vihreiden johto ei ole sanonut sanaakaan näistä tunnottomista raaoista puheista

    • Anonyymi

      Viehreille natseja on köyhät. Niiltä pitää viedä autoilu ja eläminen ilmaston nimissä

    • Anonyymi

      Suurinosa vihreistä on näitä vanhoja taistolaisten jälkipolvea ym,,,,,,,,,,,,,,

      • Anonyymi

        Kylläpä nyt syrjäseudun raihnaiset mahtailevat. Mutta, jos tuo tuntuu hyvältä niin menköön. Suomen kansa tosin nauraa.


    • Anonyymi

      Onko nyt köyhillä kusetettu olo?? Silmään kunnolla ilmastohömpällä!

    • Anonyymi

      "Epäilen, että ... hän tarkoittaa vaikkapa meitä syrjäkylien vähäosaisia, joilta hän haluaa viedä tuhkatkin pesästä. "

      Miten päädyit tuollaiseen päätelmään?

      Paljastava kommentti tosin, mistä vihervastaiset äänet nousevat: suuresta ymmärtämättömyydestä ja heikosta itsetunnosta. Ja juuri ymmärrystä ja itsetuntoa syrjäseuduilla tarvittaisiin menestystä ajatellen. Surullista.

    • Anonyymi

      persujen tulee pyrkiä siihen että vihreitä, vas ja sdp jäseniä tuomitaan vihapuheista

      ei ole oikeudenmukaista että sensuurilakia käyettään vain yhtä puoluetta vastaan

    • Anonyymi

      En luule olevani muita parempi kuten vihreiden enemmistö luulee. Heillä ilmeisesti hyvä itsetunto, kun on niin helppo asettautua muiden yläpuolelle, esiintyä hyveellisenä.Ylimielisyys, syrjäseutujen halveksunta, ihmisten sairauksien pilkkaaminen, halu viedä meiltä perustuslaillisia ihmisoikeuksia kuten sananvapauden. Vihreät haluavat määritellä meidät pitäen meitä alempiarvoisina, natseina, syyllisinä ilmastomuutokseen. Syyllistäen meitä auton käytöstä.Olen huomannut, että vihreät laukovat näitä raakuuksia eivätkä pahoittele millään tavoin puheitaan.Eivät kommunikoi, asettuvat yläpuolelle.
      Mites tämä Ohisalo määrittelee natsin? Eikös siitä ajasta ole o 80 vuotta.Miksi näitä tölväsyjä, tämä köyhyystutkija harjoittaa. Tarkoittanee köyhiä näillä natsipuheilla.

    • Anonyymi

      Vihreä on ollut ongelma aina ja tulee olemaa, tällaiset ns. kuplassa oleva porukka yök..

    • Anonyymi

      Natsi on Hitlerin kannattaja, mutta Ohisalon natsi on vihreiden ajatusmaailman vastustaja. Sellainen ihminen, joka ajattelee suomalaisen kansalaisen etuja , ei maailmalta muuttaneiden elintasopakolaisten etuja.
      Kenelläkään suomalaisella ei ole mitään sitä vastaan, että tänne tulee itsensä elättäviä ihmisiä mistä tahansa maanosasta. Vain elintasopakolaiset ovat eihaluttuja ja niitä ei suomaliset tänne halua.
      Jos haluamme auttaa kehittymättömiä kansakuntia, on meidän saatava niitä ymmärtämämään se, että ei suuri lapsimäärä auta elintason nostamisessa, päin vastoin.

    • Anonyymi

      Vihreet voi pään työntää sinne mihi valo ei paista...see

    • "Täällä syrjäkylällä pitää olla auto, jotta pääsee leivän ostoon. Jos asuisin Helsingissä ja jos minulla olisi siihen varaa, kävisin joskus naukkailemassa lattea Punavuoressa. "

      Punavuoressa asumiskustannukset ovat sitä luokkaa, että landepaukku voi rauhassa pötpötellä vuoden 89 jetallaan sinne lähibaariin pikkusen kännissäkin.

    • Anonyymi

      Jep.. Sitä ne vihreät tarkoittavat, että vähä-älyiset saavat asua maalla, ajaa kännissä lähibaariin. Ne on köyhiä eikä niillä ole varaa asua Punavuoressa kuten meillä vihreillä. Vielä ne turpaansa aukoo, mutta kohta se loppuu, kun nykyhallitus säätää sen vihapuhelain, joka tarkoittaa, että ne kantasuomalaisten rupusakki, ne natsit, niiltä viedään ajattelu-ja puheoikeus. Ei ne sitä tartte, kun niiden älyllinen kapaiteetti on riittämätön. Sen tietää kansanedustaja Diarra, että se alamittaisuus johtuu siitä, että siellä Pellossa ja Sallassa se porukka on liian kauan siellä eläneet, että niistä ei ole enää meidän vhreiden tasolle. Sanokaa te hyvät, muita paremmat ihmiset, te vihreät, mitä niille natseille pitäisi tehdä? Mitkä on ne konstit, että niistä päästään eroon? Muilutus, Venäjälle. Nehän ovat niitä venäjämielisiä, sekin vielä Semmosia ei täällä Suomessa tarvota, niistä pitää päästä eroon..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2850
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2410
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2180
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1992
    5. 167
      1828
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe