Rinne haluaa terrori-äidit Suomeen

Anonyymi

Lapsineen, tietysti.
Mitä sitten tehdään, kun ne on päästetty tänne ja KELAgold on lyöty käteen.
Joku muistaa PERHEENYHDISTÄMISEN.
Ja kohta tänne haetaan koko lauma.

15

<50

  Vastaukset

  • Toivottavasti menevät terroristi iskunsa kanssa sinne eduskuntaan, jossa ovat kaikki ne päättäjät, jotka päättävät näiden terroristien suomeen saamiseksi.

   • Huom erotkaa kirkosta myös, koska he piilottelevat suomessa laittomasti olevia ja rikkovat lakiamme. Tutkikaa löytyy uutisia valtamediasta.

    https://eroakirkosta.fi/dynamic/index.php/

    Alle minuutti siinä menee, eikä kukaan kysele syitä tai soittele perään.


  • Ukothan tulevat perässä,näin Isis levittää terrorismin ympäri Eurooppaa.

   • Moniavioisuuden ollessa tuolla sallitua niin Suomeen tulee perheenyhdistämisen varjolla yhtä naista kohti muutama lapsi, aviomies, kymmenen muuta vaimoa ja näiden viisikymmentä lasta. Hienoa, että Suomessa riittää resursseja ISIS-asian hoitamiseen vaikka täällä vanhukset kuolevat koteihinsa kun rahat eivät riitä elämiseen eikä lääkkeisiin. Asunnottomatkin voivat katsella vain vierestä kun ISIS-joukolle löytyy yhteiskunnan rakentamat ja kalustamat asunnot.


  • Kyse ei ole mistään Antti Rinteen halusta vaan perustuslaista. Rinne ei ole diktaattori vaan oikeusvaltion pääministeri. Yrittäkää edes tämä ymmärtää. Tiedoksenne vielä, että pääministeri ei voi muuttaa perustuslakia.

   • Mikä perustuslaiki tähän liittyy - haetaanko kaikki suomalaiset ympäri maailmaa aina takaisin Suomeen, vaikka ovat liittyneet rikolliseen järjestöön, sissiliikkeeseen, huumekartelliin, tukevat terroristeja ym. ym.


  • Isis-Sannan perheenyhdistäminen tuo Suomeen partasuisia pommimiehiä ja pieniä roskasäkkiin käärittyjä sytykkeitä/nalleja. Meillä on Rinteen ansiosta jatkossa sitten valitettavasti sama suunta kuin noilla muslimeilla, eli kohti helvettiä. Vihreä sisäministeri vastaa turvallisuudestamme, mutta vaalien aikaan viherjohto kehotti ehdokkaitaan vaikenemaan turvallisuuskysymyksistä jotka liittyvät turvapaikanhakijoihin. Miettikääs sitä.

  • Mitähän h*lvettiä nyt??? Samat isäm_maaliset äiät ulisee että pitää rikolliset maahanmuuttajat lähettää takaisin kotimaahansa mutta EIVÄT OLE VALMIITA OTTAMAAN VASTAAN OMIA RIKOLLISIAAN eli näitä isis-vaimoiksi tituleerattuja, kappas nyt vaan! Ei kai ne nyt sielläkään halua terroristeja elätellä, siksi juuri ovat koko järjestöä vastaan taistelleet! Selitys kehiin kiitos! Mikähän hitto se on siinä että samat säännöt ei vaan päde suomalaisiin???

   • Väännän rautalangasta. Ensin nämä naiset pitää tuomita maassa, jossa syyllistyneet rikokseen. Tämän jälkeen jos välttyvät kuolemantuomiolta voivat tuomion kärsittyään tulla takaisin kotimaahansa. Ei kai mekään samantien päästetä ulkomaisia rikollisia kotimaihinsa vaan vasta tuomon kärsittyään.


  • Voin kertoa jo etukäteen, että isis-pissikset katuvat kryptisellä viestillään ja häipyvät esimerkiksi Saksaan arabiklaanin hoteisiin.

  • Noh, pitäähän se jonnekin päin maailmaa saada se Isiksen alku kytemään, jotta saavat uudet sotamäärärahat perustelluksi ja uusi valtio pommitettavaksi maan tasalle. Käsikirjoitettu maailma on tylsä.

  • Mahtaako he edes oikeasti haluta tulla. Isis-johto on käskenyt levittäytymään kun paikallinen kalifaatti hajosi. Kännysäteilyn ja tuulivoiman vaurioittamat länsiaivot ottaa vastaan ihan sympatialla.

  • MIkäli nää tänne Suomeen otetaan , niin sitten mulla menee viimeinenkin usko tämän maan hallitukseen. Mitä Suomelle on tapahtunut kun rikollisia ja terroristeja hyysätään?
   Saksa ja Britannia on esimerkiksi jo monilta näiltä naisilta ja sinne lähteneiltä miehiltä vienyt kansalaisuuden pois , mikä on mielestäni ihan oikein.

   • Kyllä kansa tietää, mitä noille pitää tehdä.


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   295
   12095
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7687