75%:n työllisyysaste yritysten palkkatukemisella, mitä hyödyttää ja mitä järkeä?

Anonyymi

Kulut siirretään vain työttömiltä yritysten sossutukemiseen. Olisiko järkevämpää luoda normaaleja tes-palkattuja työsuhteita, joissa yritys maksaisi työntekijöille normaalin palkan, eikä veronmaksaja/yhteiskunta sossutukisi kumpaakaan.
Kun yritysten palkkakulujen sosialisointi lopetetaan ja valvotaan että työtä tehdään ainoastaan tes-palkalla ja työehdoilla, talous ja työelämä tervehtyy.
Kokoomuksen ym. kapitaalikommarien politiikkaa sossupummitukea yritysten palkkakuluja.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kannatan ideaasi. Olen odottanut kauan, että TES-työsuhteet palaavat kaikille.

      Jos/kun yhteiskunta tukee sossutyöllist(ä/y)mistä 100 %:n osuudella palkkakustannuksista, veronkorotuksen tarve kasvaa, ja aina kiristetään köyhien verotusta, kuten kapitaalikommunismiin kuuluu. Jos yhteiskunta tukee esim. 30 %:lla sossutyöllistämistä, niin rahaa jää esim. kunta-avustuksiin.

      • Anonyymi

        Myös virolainen ja puolalainen ym. ulkomainen työvoima TES-palkkaukseen Suomessa ketjutettujen palkanmaksujen sijaan, jossa palkat on tyypillisesti jotain 3,90€ tunnilta. Tämä onnistuu niin että ulkomaisen työntekijän palkka pitää maksaa aina tämän omalle palkkatilille ja ennakonpidätys hoidetaan verottajalle palkan tilillemaksun yhteydessä.


    • Anonyymi

      Ei työntekijän palkanmaksua tarvitse tukea, työntekijähän tuottaa lisäarvona palkkansa yritykselle tuottamiensa voittojen päälle. Tappiollista yritystoimintaa taas on turha tukea, joka vaatii palkkatukemista ym. sossutukia.

      • Anonyymi

        Saati että tuetaan voittoja tekeviä tai osinkoja jakavia yrityksiä. Kermaperseluokalle vastikkeettomia sossupummitukia, sairasta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saati että tuetaan voittoja tekeviä tai osinkoja jakavia yrityksiä. Kermaperseluokalle vastikkeettomia sossupummitukia, sairasta!

        16-vuotta porvarijohtoisten hallitusten ikeessä ollut Suomi, jossa kokoomus ollut 12-vuotta hallituksessa on sairastuttanut koko maan ja moraalin. Sossutukeminen on siirtynyt köyhiltä, pienituloisilta ja työttömiltä yritysten, muiden yhteisöjen ja niiden omistajien usein varakkaiden ennätysosinkoja saavien sossupummitukemiseen.


    • Anonyymi

      Vain normaaleja TES-palkattuja työsuhteita, niin ei tarvitse sossutukea työttömiä eikä sossupummitukea palkkatuella eli palkkakulujen sosialisoinnilla yrityksiä, jotka yleensä tekevät vielä voittoa ja jakavat omistajilleen osinkoja. Kokoomus ja kepun porvarit ovat ajaneet Suomen sosiaalikapitalismiin ja loisyrittäjyyteen, jossa yritysten tappioita pitää sossutukea, kuluja mm. palkkakuluja sossutukea ja ympäristörikoksetkin maksaa veronmaksajat ja yhteiskunta eli ne sosialisoidaan. Miksei samalla täyteen sosialismiin eli myös voitot sosialisoitaviksi.

    • Anonyymi

      Miksei tällaisia puheenvuoroja kuule koskaan eduskunnassa hallitukselta tai oppositiosta, ei edes vasemmistolta tai persuilta?

      • Anonyymi

        Epänormaalista on tehty uusi normaali tänä vaihtoehtoisten faktojen aikakautena, jossa kokoomustasta valkopestään lumivalkeaa.
        Riittää että valheita uutisoidaan ja foorumeissa trollataan aikansa, niin ne muuttuvat tosiksi kansan päässä. Logiikka katoaa ja kaikki shitti menee läpi.


    • Anonyymi

      Kokoomuksen, kepun, EK:n ja Suomen yrittäjien porvaripolitiikan Nairu-konseptin pakollinen jättirakennetyöttömyys vaatii erikoisia toimia mm. yritysten palkkakulujen sossupummitukeja, koska parempi työttömyys nostaisi palkkavaateita, vahvistaisi ay-liikettä ja mahdollistaisi työläisten työpaikan vaihdon parempipalkkaisen työn löytyessä.

      NAIRU - Liian alhainen työttömyys pitää estää
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15369354/nairu---liian-alhainen-tyottomyys-pitaa-estaa

      Tutkimus: Suomessa Pohjoismaiden alimmat palkat ja eläkkeet 2019!
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15575304/tutkimus-suomessa-pohjoismaiden-alimmat-palkat-ja-elakkeet-2019!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1425
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      94
      994
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      840
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      750
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe