Kotiakko???

Anonyymi

Joo, nytten pitäs tehä päätöksiä niitten henkilöitten suhteen, jotka ovat menneet terroristijoukkoihin vapaaehtoisesti ja tehneet terroristien kans lapsia. Nähäkseni paras ja toimivin (ja halvin) ratkaisu olisi ottaa kansalaisuus poies niiltä jotka ovat todistettavasti olleet terrorijärjestön kans tekemisissä vaikkapa "kahvia" keitellen ja lapsia sinne tehden. Ja samahan se pätee sitten niihin lapsiinkin, kukahan kuvittelee että ne ovat leikkineet nukeilla tahi leegoilla ja leikkiautoilla. Luulenpa että vähän järeämpää kaliiberia olevat "lelut" on tehty tutuksi ja rintaruokinnan aikana. Lapset lienee aivopesty ja niistähän se kallis onkelma syntyy sitten myöhemmin. Vaan turhaa kait kukkahattutätöset pelkää, ei tämä hallitus uskalla tehä niin ratikaalia päätöstä - eihän Rinne?

1

<50

  Vastaukset

  • Olet varmaan myös sitä mieltä, että samalla tavalla jos vaikka irakilainen, iranilainen tai esimerkiksi syyrialainen mies hai nainen on tehnyt täällä rikoksia, liittynyt vaikka jengiin ja tappanut jonkun, niin häneltäkin oman maansa kansalaisuus pois ja jää sitten tänne? Ei kai nyt vapaaehtoisesti kotimaastaan lähtenyttä hyvänen aika takaisin pidä kenenkään ottaa jos on rikoksen tielle tässä vieraassa maassa hairahtunut, ei tietenkään.

   Niin. Vai onko niin että takaisin kotimaahansa lähetetään kaikki muut paitsi suomalaiset? Mieti vähän.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   248
   8366
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   108
   2219