Fundisten epäjumalat

Anonyymi

Fundisten epäjumalat ovat

1) Raamattu
2) ihmisen "vapaa tahto"
3) se, että miljardien ihmisten on jouduttava helvettiin, koska muuten missään ei ole mitään järkeä
4) homot ovat iljettäviä.

Kohta 1) ei tosin tietenkään tarkoita Raamattua sinällään, vaan sen uskonnollisen yhteisön TULKINTAA Raamatusta, johon fundis sattuu kuulumaan.
Kohdalla 2) fundis kumoaa näppärästi Jumalan kaikkivaltiuden, koska kyseiseen kohtaan uskovien Jumala on sellainen pikkuriikkinen avuton piipertäjä, ettei hän mahda TODELLISELLE KAIKKIVALTIAALLE, ihmisen vapaalle tahdolle, yhtikäs mitään.
Kohta 3) kumpuaa takahikiätasoisesta Raamatun ja kirkon historian tuntemuksesta. Fundis on tässä asiassa kuin joku Yhdysvaltain peräkylän red neck, joka äänestää Donald Trumpia, koska kaikki muut paitsi Fox News on fake news. Ja fundiksen argumentit tälle perverssille ja sairaalle uskomukselleen ovat red neck -tasoa. Kun pitäisi puhua alkukielestä, fundis vetoaa mielikkisuomennokseensa ja kuvittelee puhuvansa alkukielestä tajuamatta, että suomi ja Raamatun ajan kreikka eivät ole sama asia.
4) Fundiksen kirjaimellinen raamatuntulkinta urvahtaa tässsä kohtaa pahemman kerran, kun hän ei tajua, ettei apostoli Paavali puhu lainkaan homoseksuaaleista vaan irstailevista heteroseksuaaleista: "Naiset ovat VAIHTANEET luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, ja miehet ovat samoin LUOPUNEET luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan."

Fundikset harjoittavat toisin sanoen epäjumalanpalvelusta. Yllä mainitut neljä kohtaa kun ovat fundiksen päässä SYRJÄYTTÄNEET KRISTUKSEN. Fundis ei voi irrottaa otettaan noista neljästä epäjumalastaan, koska on typeryydessään ja julkeudessaan ne itselleen epäjumalaksi rakentanut. Tämän Nelijalkaisen Kultaisen Vasikan epäjumalanpalvelus estää häntä perimästä näillä alueilla hänessä olevaa Jumalan valtakuntaa.

Mikä tästä voi vapauttaa? Ilmestys ainoasta Jumalan Sanasta, ylösnousseesta Kristuksesta, jossa kaikki viisauden ja tiedon aarteet ovat kätkettynä.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Fundamentalistit ovat nykypäivän fariseuksia. Paitsi että he ovat täysin moukkamainen ja sivistymätön versio Jeesuksen ajan fariseuksista. Jeesuksen ajan fariseukset olivat huolellisesti ja mahdollisimman syvällisesti perehtyneet kirjoituksiin ja aiempien sukupolvien oppineiden tulkintatraditioihin kirjoituksista.
      Yhteistä 2000 vuoden takaisilla ja nykyisillä fariseuksilla on usko ihmisen (jossakin määrin) vapaaseen tahtooon suhteessa Jumalaan, jota tahtoaan käyttämällä ihminen ojentautuu Jumalan vanhurskaiden ohjeiden mukaisesti, ja missä ihminen onnistuu, se on hänelle hyvästä, ja missä ihminen epäonnistuu, hän saa epäonnistumisensa anteeksi, koska Jumala näkee hänen kuitenkin yrittäneen ja lukee tämän yrityksen ihmisen hyväksi. Lisäksi molemmat painottavat sitä, että ihmisen on pyrittävä mahdollisimman kokonaisvaltaisesti antautumaan Jumalalle. Ihmekös tuo sitten kun fariseus kiitti aikoinaan Jumalaa siitä, ettei ollut niin kuin publikaani - hän nimittäin ei tehnyt sitä ylimielisyydestä eikä ylpeydestä, vaan kiitti Jumalaa siitä, eettä hän vapaata tahtoaan hyödyntämällä oli Jumalan armosta onnistunut valttymään publikaanin kohtalolta ja kykeni antamaan esim. kymmenykset omaisuudestaan. Samalla tävoin nykypäivän sinänsä vilpitön fundi-fariseus ei katso ylpeilevänsä, kun huoahtaa helpottuneena, ettei tarvitse olla mukana marssimassa Pride-kulkueessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      69
      2993
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      418
      2868
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      102
      2272
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      94
      2136
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1914
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1864
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1850
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      153
      1838
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      336
      1751
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1662
    Aihe