Aihe

Tuleeko Jasper P muka pihlajasatuun?

Anonyymi

Ekassa jaksossa kerrottiin, että Saku palaisi norjasta, mutta vähän kyllä veikkaan, että Pääkkösen Jasper ei tähän sarjaan enää tuu. Sen verran ylös noussut amerikkaisiin BlacKkKlansman elokuviin, että ei palaa enää alemmaksi suomen salkareihin. Eli ei palaa norjasta on mun veikkaus. Tulee vaan liian kalliiksi palkata tuo näyttelijä.

17

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Huhujen mukaan vilahtaisi, mutta tiedä millaisesta vilahtamisesta on kyse. Seiska tästä uutisoi, mutta poisti juttunsa aika nopeesti.

   • Anonyymi

    No se on mahdollista, että tulee ihan vaan piipahtamaan. Muitakin tunnettuja näyttelijöitä on kyllä salkkareissa piipahtanut.


   • Sillähän sitä jaksoa ei mtv:ssäkään julkaistu ennenkuin 19:30. Siis onks se saatanan seiska menny jotain vuotamaan!!?!

    Hyvä oli että Jasper palasi nyt juhlavuonna vielä Salkkareihin, joista uransa lähti ja hyväntekeväisyyteen vielä palkkarahat.

    Saa nähdä miten pitkissä kohtauksissa vielä sitten on.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No se on mahdollista, että tulee ihan vaan piipahtamaan. Muitakin tunnettuja näyttelijöitä on kyllä salkkareissa piipahtanut.

    Tän spin-offin nimi pitäis nyt olla ”Pihlaja-Saku”.


  • Anonyymi

   Niin ja kantsii muuten katsoo tuo BlacKkKlansman elokuva jos ei ole vielä nähnyt. Se on hyvä.

  • Anonyymi

   Katos vaan! Kyllä se sitten näköjään tuli.

   • Anonyymi

    Jasper ja Mia jälleen yhdessä!


   • Anonyymi

    Jasper on suuren maailman näyttelijä, vähän eri luokkaa kuin nykyiset räpeltäjät.


  • Anonyymi

   Salatut elämät.
   Pihlajasatu.
   Pihlajakatu..
   Pihlajakadun tuhmat tädit.

   Pitääkö samaa paskaa esittää monella eri nimellä.
   Onneksi ei tarvitse katsoa.

   • Pihlajasatuhan nyt on aivan eri Universumissakin tapahtuvaa juttua, joten miten voit edes verrata?!?!!? Ja hyvää diagonalisointia (vai mikä se termi nyt sille muistelulle on... hadamartia.. ei.. en nyt muista).
    Tuhmat tädit on alinta syöpää mitä on. Toisaalta jos ne sedät saataisiin, niin ehkä sitten :D:D:D:D

    Rantabaarin avautumista odotellessa...


   • Anonyymi

    Pihlajakadun tahmeat tädit...


  • Anonyymi

   Pihlajakadun anteliaat tädit.

   • Mutta MC-Taalasbiili, nähtäskös siinä lisää Karin kalenteri hommeleita?


  • Anonyymi

   Ärsyttävä sössöttäjä.

  • Anonyymi

   Kukaan mitäään Saku Salinia halua takaisin vaan tuunaaja Komulaisen.

  • Anonyymi

   Pääkkösellä on noussut kusi hattuun. Kannattaa muistaa, että hän on amatööri, täysin kouluttamaton näyttelijä. Ei ole tehnyt yhtään roolia teatterissa. Salkkareissa aloittaneet näyttelijät, kuten Pete Lattu (Kalle Laitela) ja Henna Tanskanen (Aamu Korhonen) ovat myöhemmin valmistuneet ammattinäyttelijäksi TeaKista ja Nätyltä. He ovat siis käyneet viiden vuoden yliopistokoulutuksen. Ylipäätään Salkkareissa on ollut monia ammattilaisia, mutta jasper ei kuulu heihin. Jasper on saanut rooleja lähes pelkästään isänsä kaverin Aleksi Mäkelän elokuvista ja nämä ulkomaiset roolit ovat suomalaisen median mielestä olleet jotain tosi upeaa, mutta valitettavasti ihan pienen levikin juttuja. Ainoa ulkomailla tunnettu suomalaisnäyttelijä on edelleen Samuli Edellmann, joka sentään teki ison roolin hittielokuvassa. Pihla Viitala on toinen, ja hänhän on oikea koulutettu ammattilaisnäyttelijä. En myöskään ymmärrä miksi Jasper haluaa tuoda siirappista amerikkalaista tyyliä Suomeen. Jenkeissä lahjoitetaan suurieleisesti oma palkkio hyväntekeväisyyteen, ja tehdään iso numero. Hyväntekeväisyyttä pitäisi tehdä asian itsensä takia, eikä pitää asiasta suurempaa meteliä.

   • Anonyymi

    Miia on kyllä vanhentunu,
    näyttää pääle viiskymppiseltä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   422
   4956
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1845