Homoparaati villitsee kaikki

Anonyymi

Jopa kirkon. Päivi Räsäsen mielestä kirkon ei kuulu osallistua pride tapahtumaan ja kirkon mielestä kuuluu, koska kirkko kuuluu kaikille. Mitä veikkaatte osallistuisiko jeesus tuohon tapahtumaan?

19

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      PRIDE BANNIIN KIRKOISSA JA SUOMESSA.

    • Anonyymi

      Odottakaa hetki niin tulee kuvioihin muiden muassa Helsinki Incest, Helsinki Necro ja Helsinki Paedo -viikot, seksuaalisia perversioitahan nekin ovat. Sillä kaikki ihmisethän ovat tasa-arvoisia ja ihmisarvo on jakamaton.

      Minusta homo-ongelmassa ei ole kyseessä sivistys tai sen puute, vaan ihmiskuntaa vaivaa tämä(kin) sairaus jonka syytä ei ole tiedetty ja siksi sille ei vielä ole käypähoitosuositusta. Homofiilia on luonnollisesti epänormaalia, helposti ymmärrettävistä syistä sitä pidetään epäsiistinä, mutta sivistys ja siisteys ei eivät ole täysin sama asia. Sivistys ei siis häviä vaikka homot hiehuvatkin, mutta inhottavaa tuo riehunta on.

      Muissakin seksuaalisesti lisääntyvissä lajeissakin toisinaan esiintyy homoseksuaalisesti sairaita yksilöitä, mutta sellaisia epänormaaleja taipumuksia osoittavat yksilöt joko tapetaan tai hylätään laumasta (riippuen lajista, saalistaja tai rehunsyöjä). Siis, sama mitä tapahtuu kun uroskoira osoittaa liian inokasta kiinnostusta toisen uroskoiran peräpäätä kohtaan tapahtuu niin susilla, hyeenoilla, tiikereillä, leijonilla, yms, mutta rajummalla tavalla.

    • Anonyymi

      Päivi Räsänen on rohkea ja kunnioitettava nainen.

      Nyt hänen syykseen yritetään sälyttää viimeisin kirkosta eroamispiikki.

      Samalla yritetään häivyttää se tosiasia, että kirkko on etääntynyt Raamatusta siinä määrin, että tosiuskovaiset eivät voi sitä hyväksyä ja eroavat siitä syystä.

      Eivät Päivi Räsäsen takia.

    • Anonyymi

      Jeesus hengasi elämänsä 12 pojan kanssa eli kyllä olisi yksi pää tyyppi pride pileissä muuten sopis kun on kummajisten kummajainen syntyihän hän "neitseellisesti".

    • Anonyymi

      Jeesus varmaan osallistuisi marssiin. Hänhän oli aina siellä missä ihmisetkin. Näin hän tapasi erilaisia ihmisiä. Hän oli rohkea ja jäi paikoilleen keskustelemaan. Hänen rohkeutensa oli paljon suurempaa kuin näiden pelkureiden, fundamentalistien, jotka nyt häpeissään karkaavat kirkosta osallistumatta yhteisten asioiden hoitoon.

      • Anonyymi

        Jessus se vasta pelkuri onkin lupasi tulla takasin jo 2000v sitten mutta pelkuria ei näyt vaikka joka sukupolvi hänen kuolemasa jälkeen on kertonut että kohta tulee merkit sen kertoo mutte ei tule pelkuri nyt eikä huomennakaan.


    • Anonyymi

      Kirkon kuuluukin hyväksyä erinlaiset ihmiset, mutta pitääkö sen itse osallistua ?

      • Anonyymi

        Tämä onkin se ydinkysymys. Kirkko asettuu omia oppejaan vastaan ja niiden yläpuolelle, ja ajaa samalla jäseniään ulos.


      • Anonyymi

        Siksi juuri minäkin ja kaikki tuntemani ihmiset ovat sanoneet hyvästi tuolle kirkolle.


      • Anonyymi

        Ihan miten vain. Papit ja muu kirkonväki menettää työpaikkansa tuollaisilla pride hörhöilyillään.


    • Anonyymi

      Ei osallistuisi. Marginaaliryhmät saavat elää tavoilleen hyvää elämää, niistä ei tehtäisi suurta numeroa. Saisivat perustaa omia seurakuntia, joissa harrastaisivat heidän suuntauksiensa mukaisia menoja. Oma lahkonsa, miksi ei toteutuisi?

    • Anonyymi

      Homot kuuluvat yhteiskuntaamme tasa-arvoisina ihmisinä! Jos joku ei tykkää homoista ja muista valtaväestöstä poikkeavista, niin pysyköön sitten pirtissään vaikeroimassa. Päivi Räsänen on ihmisiä eriarvoistava, itseään muita parempana pitävä ja uskovaiseksi itseään uskova oman oppinsa julistaja - ei välitetä - eroaisi vaan kirkosta moinen ihmisvihaaja.

      • Anonyymi

        Hahhah ja hohhoijaa taas kerran.

        Päivi Räsänen ei ole KOSKAAN tuominnut ihmisiä mistään syystä.

        Opettele erottamaan asiat: Päivi Räsänen puolustaa RAAMATUN oppeja - ei siis omiaan. Hän ei ole tietääkseni Raamattua kirjoittanut, vaan seuraa vain sen opetusta. Siitähän tässäkin skismassa on kysymys.


      • Anonyymi

        Ei pidä kantaa huolta lapsisyntyvyyden romahtamisesta? Katoavaa kansanperinnettä: hetero-avioliitto, jossa syntyy lapsia tulevaisuuden veronmaksajiksi, osaajiksi, yhteiskuntamme ylläpitäjiksi, jne. Ministerimmekin pitäisi osoittaa kansakuntamme säilyvyyden puolesta kannatusta normaalien avioliittojen puolesta, suotuisasta syntyvyydestä. Miten on?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei pidä kantaa huolta lapsisyntyvyyden romahtamisesta? Katoavaa kansanperinnettä: hetero-avioliitto, jossa syntyy lapsia tulevaisuuden veronmaksajiksi, osaajiksi, yhteiskuntamme ylläpitäjiksi, jne. Ministerimmekin pitäisi osoittaa kansakuntamme säilyvyyden puolesta kannatusta normaalien avioliittojen puolesta, suotuisasta syntyvyydestä. Miten on?

        Eiköhän toi homojen määrä ole vakio? Muut syyt aiheuttavat sen, etteivät nuoret halua lapsia?


    • Anonyymi

      Ei se joutaisi. Se vaan ripittäisi näitä fariseuksia, jossain kirkon kulmilla.

    • Anonyymi

      Kirkko on häpäissyt jumalan.

    • Anonyymi

      Vielä ehditte hakea isis- vapaa-ihmis-oikeus enkelit joukkoihonne marssimaan? Sieltä ihanuuksien onnen mailta. Paratiisista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe