Monokulttuuri

Anonyymi

Kun tavoitteet väestöjen sekoittamisesta on saavutettu, niin eikö lopputuloksena ole ennenpitkää maailmanlaajuinen monokulttuuri?
Tai kyllähän jotkut maat säästyvät siltä politiikkansa ansiosta, mutta maailman kulttuuriperimä kyllä köyhtyy dramaattisesti.

6

<50

Vastaukset

 • Meistä tulee kaikista amerikkalaisia. Kyllähän me nytkin ollaan jo aika amerikkalaisia, koska me puhutaan englantia, juodaan coca colaa ja hampurilaisia samalla kun me katsomme amerikkalaisia elokuvia.

  Ne jotka kolonisoi maailmaa eniten, ne voittaa, näin se vaan menee evoluution/elämän pelissä. Englantilaiset on ollu ne jotka on ollut parhaita kolonisoimaan maailmaa, ja siksi heillä on eniten valtaa ja maata.

  • Lisään "amerikkalaislistaasi" Monsanton GMO-siemenet, E-koodit ja glyfosaatit sekä Glaxo Smith Kleinen rokotteet ja lääkkeet.


 • Niinpä! Tuota olen usein kirjoittanut. Maiden monikultturistuminen johtaa niiden sekakulttuuristumiseen. Eli alkuperäiskulttuurit katoavat lopulta kaikki. Mikä tietysti on tietoista kulttuurien massatuhoamista.

  Kuitenkin "multikultit" ja mamuttajat esittävät olevansa kulttuurimyönteisiä!? Todella häskiä sakkia nuo globalistit ja kultuuurimarxistit. Suoraan sanoen pahinta ihmisainesta, mitä maa päällään kantaa...

 • Euroopasta tulee islamilainen maanosa vuosisadan puolivälin paikkeilla. Meitä hallitsee siis islam.

  • Frankfurtin koulukunnan uskonto on islam.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Frankfurtin koulukunnan uskonto on islam.

   Kyllä perustajat olivat lähes kaikki- yllätys, yllätys- juutalaisia. Vaikka tuskin silloin 1920- luvulla Frankfurtin koulun perustamisen aikoihin he käsittivät, että sadon tuosta arvomädätyksestä tuleekin korjaamaan islam! Mikä on ironista, koska muslimit ovat nykyään juutalaisten pahimpia vihollisia...


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Julman näköinen Martina

  Gaalaan tullessa häntä haastateltiin . Tavallaan.... tavallaan... tavallaan. Koko ajan hoki tavallaan sanaa. Mekko oli kaunis mutta Mara ei oikein on
  70
  1018
 2. Nykäsen Pialta pääsi itku

  Nykäsen leski itkee, kun gäntä ei kutsuttu vastaanottamaan Matti Nykäselle Urheilugaalassa myönnettyä palkintoa urheilun Hall of Fameen pääsystä. Palk
  45
  778
 3. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  74
  754
 4. Martina häikäisi Venla -gaalassa

  Martina sai kehuja sekä puvustaan että kauneudestaan.
  61
  446
 5. Häränvirasta löytyi ruumis

  Perjantaiaamuna löytyi naisen ruumis Häränvirrasta. Mitähän on tapahtunut ja kuka lienee?
  Äänekoski
  17
  445