Monokulttuuri

Anonyymi

Kun tavoitteet väestöjen sekoittamisesta on saavutettu, niin eikö lopputuloksena ole ennenpitkää maailmanlaajuinen monokulttuuri?
Tai kyllähän jotkut maat säästyvät siltä politiikkansa ansiosta, mutta maailman kulttuuriperimä kyllä köyhtyy dramaattisesti.

6

<50

  Vastaukset

  • Meistä tulee kaikista amerikkalaisia. Kyllähän me nytkin ollaan jo aika amerikkalaisia, koska me puhutaan englantia, juodaan coca colaa ja hampurilaisia samalla kun me katsomme amerikkalaisia elokuvia.

   Ne jotka kolonisoi maailmaa eniten, ne voittaa, näin se vaan menee evoluution/elämän pelissä. Englantilaiset on ollu ne jotka on ollut parhaita kolonisoimaan maailmaa, ja siksi heillä on eniten valtaa ja maata.

   • Lisään "amerikkalaislistaasi" Monsanton GMO-siemenet, E-koodit ja glyfosaatit sekä Glaxo Smith Kleinen rokotteet ja lääkkeet.


  • Niinpä! Tuota olen usein kirjoittanut. Maiden monikultturistuminen johtaa niiden sekakulttuuristumiseen. Eli alkuperäiskulttuurit katoavat lopulta kaikki. Mikä tietysti on tietoista kulttuurien massatuhoamista.

   Kuitenkin "multikultit" ja mamuttajat esittävät olevansa kulttuurimyönteisiä!? Todella häskiä sakkia nuo globalistit ja kultuuurimarxistit. Suoraan sanoen pahinta ihmisainesta, mitä maa päällään kantaa...

  • Euroopasta tulee islamilainen maanosa vuosisadan puolivälin paikkeilla. Meitä hallitsee siis islam.

   • Frankfurtin koulukunnan uskonto on islam.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Frankfurtin koulukunnan uskonto on islam.

    Kyllä perustajat olivat lähes kaikki- yllätys, yllätys- juutalaisia. Vaikka tuskin silloin 1920- luvulla Frankfurtin koulun perustamisen aikoihin he käsittivät, että sadon tuosta arvomädätyksestä tuleekin korjaamaan islam! Mikä on ironista, koska muslimit ovat nykyään juutalaisten pahimpia vihollisia...


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   12049
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7634