Aihealueet

Listaukset

  Me omaiset

  Anonyymi

  Me kaikkien muiden omaiset ei haluta teidän radikalisoituneita omaisia tänne. Te Oulun radikaali-ilaamit ja muut saatte ihan vapaastu huudella sieltä puskista kurkunleikkaajaksi ja lastensa kaltoinkohtelijoiksi (joissain tapauksissa jopa hyväksikäyttäjiksi) lähteneiden omaistenne surkeasta kohtalosta.

  Naiset, joita on julkisuudessa haastateltu, eivät ole olleet mitään viattomia pulmusia. Heidän mielipiteensä ovat käyneet harvinaisen selväksi. Eivätkä Syyriaan lähteneet ole mitään kehitysvammaisia, jotka eivät olisi tietäneet, minne ja minkälaisiin oloihin ovat menossa, ja keitä ISIS edustaa.

  0

  <50

   Vastaukset

    suomi24-logo

    Osallistu keskusteluun

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

     Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
     Maailman menoa
     216
     10411
    2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

     Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
     Maailman menoa
     235
     4876
    3. Martina manipuloi

     Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
     Kotimaiset julkkisjuorut
     61
     887