Ylinopeussss

Anonyymi

Hyvä, että jatkossa otetaan tiukempi ote ylinopeuksiin. Kyseessähän on turvallisuus, eikä kiusanteko. Sakko heti pienistäkin ylinopeuksista.
Vielä kun rekkojen ja taxien ylinopeudet otetaan yhtä tiukasti kuin normiautoilijan rikokset. Millä oikeudella näiden ylinopeudet katotaan läpisormien. Aiheuttavat pahinta jälkeä vahinkotilanteissa,,, mm. paperirulla- ja bussivahingot....

3

<50

Vastaukset

 • Suomessa liioitellaan aina kaikessa. Ei nuo vauhdit ole mitenkään kovia, päin vastoin ja siksi niitä rikotaan yleisesti. Liikenne muuttuu vain entistä tukkoisemmaksi kun vaarit ja arkajalat ajavat entistä hiljempaa vahtien nopeusmittariaan ja ajavat varmuuden vuoksi reilusti alle sallitun ettei vaan tule sakkoja. Jos kaikki tuijottavat pelkästään nopeusmittaria sakkojen pelossa, niin se on liikenteen seuraamisesta pois ja silloin alkaa rytisemään. Aina pitää olla joku tolkku jos hieman joskus nopeus on ja heti siitä lyödään sakkoa. Taitaa tuo sakkojen kerääminen olla se todellinen syy jälleen.

 • Kyselin uusia suvikumeja , mutta päädyin ajamaan vanhoilla vielä tämän suven, kun on vielä ihan hintsusti pintaa jäljellä.
  Rengasliikkeen "ukko" kertoi että ilmat ei tahdo pysyä muissa, kuin nokian tekemissä pakujen suvikumeissa.
  Tämä "ukko" ei ole nokia renkaiden edustaja ,??? vaan sanoi tarinan olevan tosi.
  En kiistä asiaa en suuntaan enkä toiseen , kun itse olen käyttänyt karavaanissa nokian suvikumeja ,ei ole kokemusta muista merkeistä, kun henkilöautoissa.
  Että,????

 • Ylinopeussakotus kohdistuu yli 90%:sti yksityisautoiluun. Pasternakki Helsingissä kylläkin hieroo käsiään rahavirran kiihtyvyydestä valtion kassaan. Ei siinä muu tarkoitus ole. Näin ainakin tavallinen kengänkuluttaja ajattelee. Kai jokin provisiopalkka herralla?

  Niin, ajatteletko todella liikenteen turvallisuutta kameroiden hankinnoilla?
  Kataisen hallitusaikana ministeri Räsänen lopetti liikkuvan poliisin ja se oli suuri virhe. Siis SUURI virhe.
  Kyllä fyysinen poliisi tiellä on tehokkaampi kuin peltinen.
  Peltipoliisilta jää raskaan kaluston ylinopeudet huomioimatta sekä ajopiirtureiden tietojen tarkastus. Aika epäturvallista.
  Entä sitten känni- ja huumekuskit? Miten se peltinen poliisi näitä kontrolloi? Ei mitenkään.
  Vieläkö tämä suuri poliisiherra Pasternakki on sitä mieltä, että peltipoliisi lisää turvallisuutta?
  Entä ulkomaalaisien autojen ylinopeudet? Poliiseilla ei ole edes konstia periä sakkoja heiltä. Näin poliisit itse kertovat. aika avutonta jopa tumpelomaista toimintaa nykyaikana.
  Voisivat ottaa rikosvälineen kaniin sakkojen maksamiselle tai käteismaksupääte nykytekniikalla olisi todella yksinkertainen asentaa joka poliisiautoon. Pikaperintä ja matka jatkuu.
  Mutta tarkoitus täällä Suomenmaassa on kiusata omia yksityiskansalaisia.
  Käteni on ojossa. Pankaa rautoihin jos olen väärässä!

  Jos tämä Rinteen hallitus on ottamassa kunniaa poliisivoimien lisäämisestä, niin ei täältä ainakaan aplodeja heru. Juuri tämä porukka kokoomus ja KD lisättynä oli päättämässä 2012 liikkuvan poliisin lopettamisesta. Keskusta taisi olla oppositiossa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.