Jussi Halla-aho isänmaallisuuden perikuva

Anonyymi

Kun puhutaan suomalaisesta isänmaallisuudesta, puhutaan yleensä myös Jussi Halla-ahosta. Ja kun puheenaiheena on Mestari eli Jussi Halla-aho, keskustellaan siinä samalla isänmaallisuudesta.
Sanoopa muutama tämän palstan kommunistiänkyrä mitä tahansa, niin Jussi Halla-aho on todellinen Suomalaisen isänmaallisuuden perikuva. Yksikään toinen nationalisti ei ole tehnyt yhtä mittavaa työtä kansakuntamme ja isänmaamme hyväksi.
Siinä missä 2000 ja 2010 luvuilla koko maan valtionjohto nöyristelee Mekkaan päin, niin Jussi Halla-aho on pitänyt tiukkaa linjaa. Suomi on Suomi ja vapaa maa.
Jos arvostat isänmaallisuutta, arvostat myös Jussi Halla-ahoa, vaikket kaikkia Hänen saavutuksiaan tuntisikaan. Mestari on tehnyt mittaamattoman työn Suomen eteen. Siitä Hänelle kuuluu ikuinen kiitos.

29

<50

  Vastaukset

  • Videolla esiintyy kaikki ne virheet jotka yhdistävät Persuja!

   Edes historia ei ole tuo, mitä mies esittää. Suomeen muutti Ruotsista ihmisiä. Länsirannikko täyttyi ruotsalaisista. Idästä tuli myös jonkin verran kansaa.

   Sen koomin suomalasia kuin perussuomalaisia ei ole koskaan asunut Suomessa!

   1750-luvulla meitä ruotsalaisia asui maassa noin 400 000. Muutama suomalainen siinä mukana.

   Veroja on alettu kerätä vasemmiston painostuksesta vasta 1900-luvulla. Koko Suomen (Ruotsin esimerkistä) hyvinvointi perustuu vasemmiston voimaan ja painostukseen. Jos jollakin työntekijällä o tänään lomapäivä, se on vasemmiston aikaansaannosta.

   Persut eivät ole tuoneet vielä mitään Suomeen!

   Ei muuta kuin riitoja! Riitoja!! Riitoja!!!

   Työväki sai raippaveron juuri perussuomalaisilta. Työtä 40 vuotta tehneet saivat aktiivimallin. Raippaverolla Persut kiduttivat työläistä leikkaamaal työttömyysturvaa!!

   kiitos isänmaa!

   • Kyllä. Juuri näin. Halla-ahon skriptassaan määrittelemä ihmisen välineelliseen eli instrumentaaliseen avoon perustuva ihmisarvo ei persuille ilmeisesti aukene. Halla-aho kertoo suoraan, että vain ihmisillä, joilla on yhteiskunnalle välineellistä arvoa, on ihmisarvo. Se on melko poissulkeva kannanotto: mikä on työttömien, yksinhuoltajien, vammaisten ja muiden sellaisten ihmisarvo, joilla ei syystä tai toisesta ole yhteiskunnalle välineellistä arvoa? Natsit ratkaisivat kysymyksen keskitysleireillä.

    Jos kuuluisin mihinkään edellä mainittuun ihmisryhmään, en antaisi ääntäni perussuomalaisille.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä. Juuri näin. Halla-ahon skriptassaan määrittelemä ihmisen välineelliseen eli instrumentaaliseen avoon perustuva ihmisarvo ei persuille ilmeisesti aukene. Halla-aho kertoo suoraan, että vain ihmisillä, joilla on yhteiskunnalle välineellistä arvoa, on ihmisarvo. Se on melko poissulkeva kannanotto: mikä on työttömien, yksinhuoltajien, vammaisten ja muiden sellaisten ihmisarvo, joilla ei syystä tai toisesta ole yhteiskunnalle välineellistä arvoa? Natsit ratkaisivat kysymyksen keskitysleireillä.

    Jos kuuluisin mihinkään edellä mainittuun ihmisryhmään, en antaisi ääntäni perussuomalaisille.

    Suollat viherpunikkien populismia. Miksi olet valinnut vihan ja valheiden tien?


  • Voiko sanoa isänmaalliseksi jos tekee yhteistyötä putinisti järjestöjen kanssa. Salvinin lausuntoja kun lukee niin on uskomatonta että meidän veteraanit tai jälkeläiset voi kannattaa niitä. Ja juuri nämä ovat persujen liittolaisia.

   • Katso edellinen, jo Risto Rydin aikoinaan kertoma totuus.


   • Aika huono pointti verrata rytiin


   • Olemus on uskomattoman paljon samankaltainen ja ajattelu samaa kaliiberia!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olemus on uskomattoman paljon samankaltainen ja ajattelu samaa kaliiberia!

    Kyllä Hallis muistuttaa olemukseltaan ja arvoiltaan lähinnä Montgomery Burnsia. Exxxcellent.


  • Ei kukaan meistä isänmaallista kohta. On vain Eu ja sitä tsemppaavaa porukkaa. Tää on kohta niin hävitty taistelu, että emme saa enää missään kirjoittaa saatika julkilausua mitään kritiikkiä, mistään. Kyllä harmittaa. Mutta isänmaallisuus ei irtoa meistä koskaan, se on ja pysyy. Se on toinen ihomme. T. Yksi Persu

   • Jussi Halla-aho muistuttaa paljon Risto Rytiä, joka sanoi:

    "Kansani pelastumiseen ja onnelliseen tulevaisuuteen en hetkeksikään ole menettänyt uskoani. Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi.”

    https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Risto_Ryti#/media/Tiedosto:Prime_Minister_Risto_Ryti_speaking_on_the_radio_18.8.1940..jpg

    https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Risto_Ryti


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jussi Halla-aho muistuttaa paljon Risto Rytiä, joka sanoi:

    "Kansani pelastumiseen ja onnelliseen tulevaisuuteen en hetkeksikään ole menettänyt uskoani. Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi.”

    https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Risto_Ryti#/media/Tiedosto:Prime_Minister_Risto_Ryti_speaking_on_the_radio_18.8.1940..jpg

    https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Risto_Ryti

    Ryti oli rappari eli vihollinen. Hallis taas on sionisti eli isänmaansa ei ole Suomi


  • Fakta on, että perussuomalaisia ei päästetty nyt eikä neljän vuoden päästäkään hallitukseen vaikuttamaan, mutta niiltä lainataan kyllä hanakasti agendaa haittamaahanmuutosta, kun oman surkean puolueen kannatus hiipuu.
   Kannattaa siis miettiä, millä keinoilla persut itse pääsisi moukaroimaan elitisoitunutta eduskuntaa kaikkine oveline "puoluekurineen" jne... Se tulee olemaan vaikeata, mutta yhtä vaikeata on, että persut päästetään hallitukseen. Ennen sitä niistä on imetty veret mäelle ja tehty toisten puolueiden kaltainen "hovikelpoinen", mitään sanomaton EU-puolue. Fakta.
   Terveisin Persu

  • Pakko on jonkun pitää meidän suomalaisten puolta, kun jotkut kansanedustajat on hällä väliä tyylillä. Ne hällä väliä ihmiset haluaa suomen tehdä turvattomaksi maaksi asua.
   Onhan se jo nähty, vankilat täyttyy pakolaisista, kuka niitten elämisen kustantaa.
   Miksi niitä ei laiteta samantien omaan maahansa linnaan.
   Mikä suomi on niitä rikollisia elättämään.

   • Samaa ihmettelen minäkin, kuten sitä miksi valtio lahjoo musuäijiä tulemaan ja jäämään maahamme oleilemaan, vaikka heillä ei ole Suomen kanssa mitään muuta tekemistä, kuin täältä saamansa ilmainen elätys?

    Miksei auteta oikeita pakolaisia heidän maissaan ja pyritä myös poistamaan pakolaisuuden syitä sensijaan, että tuotetaan suomalaisille haittaa ja suurta kärsimystä antamalla myös rikollisten asettua maahamme?

    Ei tehdä enää näin, vaan autetaan lähtömaissa ja estetään rajavalvonnalla kaikkien pakolaisten tulo rakkaaseen kotimaahamme! Voimme auttaa muuten paremmin ja ilman haittoja suomalaisille!


   • Hallis pitää suomalaisista huolta toimimalla siitosorina. Saapahan peräkammaripersutkin näin - edes edustajansa välityksellä.


  • Persuihin ei kannata suomalaisen luottaa missään asiassa.

   • Perussuomalaiset ajavat suomalaisten asiaa, ja ovat siten ainoa kaikkien suomalaisten eduskuntapuolue! PS on Suomen suurin puolue ja hyvä niin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Perussuomalaiset ajavat suomalaisten asiaa, ja ovat siten ainoa kaikkien suomalaisten eduskuntapuolue! PS on Suomen suurin puolue ja hyvä niin.

    Sarkasmia eikö?. Tiedätkö mitä se mahtaa tarkoittaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sarkasmia eikö?. Tiedätkö mitä se mahtaa tarkoittaa.

    Fakta ei ole sarkasmia. Aikuistu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Perussuomalaiset ajavat suomalaisten asiaa, ja ovat siten ainoa kaikkien suomalaisten eduskuntapuolue! PS on Suomen suurin puolue ja hyvä niin.

    Alle 20% ei ole kaikki suomalaiset


  • Koko perussuomalaisten puolue on isänmaallisuuden perikuva. Etenkin Soinin opetuslasten jälkeen. Puoli miljoonaa äänestäjää ei voi olla väärässä kuten Husu Hussein (politiikko, SDP) väittää ! Silloin Husu itse on väärässä. Husun pitäisikin enemmän kiinnostua, miten painostaa somalit integroitumaan Suomessa.

   • Husu ´voisi perustaa matkatoimiston noille erivärisille ja erilaisille , jotka eivät Suomenmaahan sopeudu, sovellu eivätkä Sovi!

    Eivät NE tarvitse mitään lentokuljetusta, missä kaksi suomalaispoliisia roikkuu palauttettavan käsivarsissa!

    Paluukuljetukset tehtävä jollain vanhalla ruotsinlaivalla = halvalla ja evääksi vaikka kaurapuuroa aamulla ja päiväruoaksi hernesoppaa.

    Sellaisilla eväillä Suomen koululaiset toimeen tulivat pitkät lukukaudet.
    Terveellistä ja ravitsevaa.
    Saksalaiset tutkivät ja saivat tulokseksi, että jos yhdellä ravinnolla pitäisi elää niin herneillä eläisi pisimpään.... ja kun siihen lisätään tuo kaura, niin kuolema kolkuttelee vasta 90 täytettyään!

    Jos tuon oppivat (tuskin) , niin onpa aikaa rakentaa omaa afrikalaista tai lähi-idän maataa paremmaksi , kuten NL aikoinaan! Sieltä malli!

    Neuvostoliittolaisethan kävivät aikoinaan konsultoimassa moniaita Afrikan maita siitä, miten Paratiisi saadaan aikaiseksi maan päälle.
    Hyvä oli ALKU ja teoria! Melkein saivat paratiisin aikaiseksi .... ennen romahdusta!

    Onpas TÄSTÄ ketjusta poistettu paljon SÄÄNTÖJEN vastaisia viestejä.
    Pitäisikö säännöt kirjoittaa uudelleen ja tarkistaa niin, että Suomen lakien vastaiset viestit poistetaan
    Laissa ei ole määritelty vihapuhetta. Ei voidakaan! Kyllä maailmaan puhetta ( ja kirjoitustakin ) mahtuu!


  • Persut ovat tyrmäävän tyhmyyden ja täydellisen tietämättömyyden perikuva. Nykyään siihen voi liittää myös patamustaa oikeistolaisuuden ja silkan pahuuden. Vaarallista Suomelle.

   • Miksi sun pitää levittää tuollaista valheellista vihapuhetta? Äläkä nyt vaan tölväse jotain tyyliin "mutku se o iha totta!" Säilytä nyt edes jonkunlainen arvokkuus.


  • Isänmaallisuuden suojelijat vastaan
   poliittinen operaatio vaikeneminen ja uhrien pilkkaaminen feikkimedian valheilla. Marokon eno. Miksi ulkomaalainen mies voi raiskata teinityttöjä yli 10 vuotta Suomen pääkaupungissa jäämättä kiinni ja miksi uutinen kerrottiin vasta vaalien jälkeen rikoksen yksityiskohtia vieläkin salaamalla esim.liittyykö tapaukseen myös muita tekijöitä, paritusta ja huumekauppaa ...

   Helsinkiläismies marokonenolla on runsaasti lisäuhreja
   sähköttää mädättäjien TV eli MTV joka puhuu helsinkiläismiehestä
   ikään kuin kaupunki olisi tärkeä mutta ei uskalla kirjoittaa
   koneinsinööri

   Asiat voidaan korjata, mutta tällä hetkellä vain yhdellä menetelmällä, ja se on Halla-aho

  • PS on kaikkien suomalaisten puolue ja samalla Suomen suurin puolue!

   Hyvä Suomi!

   • Suomen suurin puolue on kylläkin vaaleissa ja eduskunnassa SDP. mielipidekyselyt ovat juuri niitä,mielipidekyselyjä. Puolueiden suuruus ja edustajien määrä ratkaistaan vaaleissa,ei huutoäänestyksellä tai mielipidekyselyillä.


   • EI se ole kaikien suomalaisten puolue jos vain alle viideosa suomalaisista sitä kannattaa. Vai onko persumatematiikkakin sitä vaihtoehtotodellisuutta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    EI se ole kaikien suomalaisten puolue jos vain alle viideosa suomalaisista sitä kannattaa. Vai onko persumatematiikkakin sitä vaihtoehtotodellisuutta.

    Tarkoittaa sitä, että PS tekee työtään kaikkien suomalaisten hyödyksi. Sullakin tuo äärisosialistinen populismi on tehnyt jonkun sortin lobotomian.


  Ketjusta on poistettu 153 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   187
   4577