Muukalaisena omassa maassaan

Anonyymi

Ajattelin eilen käydä katsastamassa Kontulan baarielämää. Läksin metrolla täältä Espoon Tapiolasta, joka on jäämässä yhä enemmän saarekkeeksi epäsuotuisan maahanmuuton runtelemalla pääkaupunkiseudulla. Ehdin metroon vasta hieman ennen yhtätoista illalla. Pian alkoi heti takanani olevalta penkiltä kuulua kovaäänistä, vieraskielistä melupuuroa huonolla äänentoistolla. Olin lähes varma ennen kuin käännyin katsomaan, kuka siellä huudattaa urheilutapahtumaa puhelimestaan ilman kuulokkeita, että kyseessä on musta mies. Nimittäin usein metrossa on vaihtelevia mustia miehiä, jotka häiritsevät muita. Yleensä kailottavat kovaa puhelimeensa jollain heimokielellään. En malta kovinkaan kauaa kuunnella tällaista itsekästä puhelimen huudattamista - etenkään jo muutoinkin haittamaahanmuuttajalta. Käännyin melko tylysti sanomaan miehelle ensin suomeksi ja kun tämä sitä ei ymmärtänyt niin englanniksi, että laittaa puhelimesta äänen pois ja hankkii kuulokkeet. Homma sujui. Musta mies heilautti kättään poistuessaan metrosta mulle leveällä hymyllä, mutta mm. koska en tiennyt, oliko se vittuilumoikkaus, en moikannut takaisin.

Taisi olla Rautatientorin asemalla, kun metroon astui Lähi-idästä - ehkä Ir*kista tullut, jotenkin juuri sellaisen v-mäisen ahdistelijan näköinen mies. Tämä istuutui selin muhun käytävän toiselle puolelle, mutta kääntyi katsomaan mua useita kertoja. Luin kirjaa, enkä pystynyt keskittymään, kun näkökentässä miehen pää kääntyili ja mietin, että jatkaako tuota koko matkan. Ei jatkanut. Tuollaisessa ahdistelussa on se pahinta, ettei voi oikein reagoida mitenkään, kun katsepoliisinahan ei voi toimia.

Itäkeskuksen kohdalla laskin, että metrovaunussani oli 17 matkustajaa, joista 6 oli vaaleaihoisia. Noista kuudestakin varmasti osa oli ulkomaalaistaustaisia. Tilanne on jo nyt metroissa aivan kaamea, mutta mitä se on esim. 20 vuoden päästä, kun omat lapset ovat kunnolla aikuisia? Helsingin keskustan läheisillä asemilla tilanne voi näyttää esim. suvaitsevaistosta vielä vähän aidommin monikulttuuriselta, mutta Itä-Helsinkiin mentäessä länsimaiden pääkaupunkien keskustoille ominainen sivistyneempi monikulttuurisuus vaihtuu enemmän kehitysmaalaisuudeksi, jossa uudet, hienot sosiaalituilla hankitut lastenvaunut ja vaatteet tuntuvat päälleliimatuilta.

Voidaan vain kuvitella, miten saattaa hyvinkin käydä, kun Suomeen kerätään heikosti integroitunutta väestöä kehitysmaista, joiden syrjäytymisprosentti on suuri ja talous todella romahtaa. Sitten, kun työttömiltä tulokkailta lähtevät sosiaalituet. Luen islamista kertovaa kirjaa ja tässä kerrotaan, kuinka esimerkiksi Jordanian talousvaikeudet lietsoivat tyytymättömyyttä ja turhautuminen fundamentalismia. Jokin ihmisryhmä leimataan tällöin helposti syylliseksi, jos esimerkiksi koetusta tai kuvitellusta toisen väestöryhmän vihamielisyydestä on kertynyt kaunaa. Syntyy mellakoita ja äänestetään oman kulttuurin fundamentalisteja. Jordaniassa äänestettiin talouden romahdettua kovan linjan islamistit valtaan. Kirjassa todetaan myös, että asioiden alkaessa mennä huonosti Lähi-idässä naiset joutuvat kärsimään aina ensimmäisinä.

Kivuttuani metroportaat Kontulan asemalle ymmärsin, että tämähän oli se erityisen ruma metrokeskus lukuisine baareineen, johon olin joskus eksynyt ja josta en meinannut löytää yhtään kelvollista ruokapaikkaa tai kahvilaa. Joka puolella oli tummia miehiä ja heti alkuunsa joku nuorten indonesialaismiesten joukolta näyttävä ryhmä huuteli mulle helouta kuin olisin ollut jossain toisella puolella maapalloa itse turistina.

Katselin sen verran ympärilleni, että arvelin Paris -nimisen kuppilan olevan ainoa mahdollisuus, jos tuolla meinaisi jossain käydä, koska siellä näkyi sisällä jokunen meikäläinenkin istuskelija. Palasin kuitenkin metroasemalle ja kysyin nuorten porukalta, että mistä pääsee bussilla keskustaan. Kontulasta pääsee kuulema Malmille, josta on otettava juna keskustaan. Kysyin korkeintaan 18-vuotiailta suomalaisnuorilta, että onko Kontulassa joku hyvä baari. Nuoren naisen eno kuulema työskentelee Paris-baarissa ja se on tytön mukaan ainoa kelvollinen Kontulassa - yleissilmäykseni tulos sai tästä vahvistusta.

Päätin käydä vielä Mellunmäessä ja yrittää sieltä keskustaan jotain kautta. Mellunmäessä oli aika hiljaista, mutta ne harvat, joita ulkona näkyi olivat Afrikasta tai Lähi-idästä. Bussipysäkillä oli näiltä alueilta molemmilta edustus. Bussin tuloon oli vielä aikaa, joten katsastin läheisen baarin. Siellä oli lähinnä meikäläisiä harvalukuisina. Pian poke ilmestyi jostain ja tiukkasi multa papereita. Toisaalta ilahduttavaa, mutta ensireaktio oli, että ei hemmetti; nythän mua tytötellään!

Kun palasin pysäkille musta mies kysyi, minne olen menossa. Olin tylynä tästä, mutta asiallisena, enkä oikein tiennyt lopulta, että yrittikö mies tutustua vai aidosti auttaa neuvomisessa, että miten päästä sujuvimmin keskustaan. Todennäköisesti tässä yhdistyi molemmat pyrkimykset, mikä oli ihan ok.

70

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Noustessani bussiin kohtasin heti shokeeraavan kehitysmaalaisen näyn. Sarvesta olevan miehen kasvot tuijottivat alkuasukasmaisesti suu auki ja isot hampaat olivat vinossa eri suuntiin, posket lommolla. Mies kääntyi useita kertoja taaksepäin katsomaan mua tyhjillä silmillään. Bussi oli lähes täynnä, mutta järkytyksekseni siellä istui vain kourallinen valkoisia.

      Käveltyäni Kamppiin vanhempi, liikemieheltä näyttävä arabimies tuli kävelemään rinnalleni ja kysyi, että miten ilta on sujunut. Kun en ilahtunut seurasta, hän ilmeisesti yritti pelastaa kasvonsa ja kysyi tietä rautatieasemalle. Neuvoin ja sen jälkeen kuulin navigaattorin opastavan miestä.

      Elämme todella epätodellisen tuntuisia aikoja. Miten me saataisiin kansanedustajat kiertelemään kehitysmaalaisilla kyllästettyjä suomalaisia lähiöitä metrolla myöhään viikonloppuiltaisin, jotta nämä ymmärtäisivät, että missä todella mennään ja mihin nämä ovat Suomea viemässä?!


      -HK-

      • Anonyymi

        Suvakit asuvat rikkailla alueillaan eivätkä näe todellisuutta.


      • Anonyymi

        Kyseessä on nk. väestönvaihto.

        Kuuluu osana NWO:n ja Raamatussa kerrotun, nk. Lopunajan toimintaa.

        Poliitikkomme ja tämän hetken hallituksemme ovat mitä suurimmassa määrin tällä maailman ökyrikkaiden agendalla.

        Toisin kuin itse väittävät, vasemmistojohtajat ovat sosialismin historian alusta asti olleet Riistäjän mitä parhain kaveri. Meitä, Suomen työkansaa, on oikein kybällä huijattu. Toverien vihahuutoja marsseilla kuunnellessani, tajusin tämän n. vajaat 20 vuotta sitten ja vaihdoin punalipun Suomen lippuun.

        Isiemme ja äitiemme monituhatvuotinen, sekä myös oma työmme ja Isänmaamme ollaan luovuttamassa vieraille.

        Onhan tämän aktiiveja vastustajiakin Suomessa ja Euroopassa. Meitä kutsutaan mm. "fasisteiksi, rasisteiksi, etnonationalisteiksi, natseiksi... ööö ... äärioikeistoksi" ja jolle suositellaan varsin epäterveellistä ruokavaliota: "syömään paskaa!" Uhkaillaan vihavasemmiston jalkapuilla sekä "tunkemaan Suomi perseeseemme"! Asiaan kuuluu, että meidän, rikosuhrien, viestejä sensuroidaan vimmalla, jotteivät vaan muut kommunistien uhrit heräisi riittävän ajoissa.

        "Työläinen" on nykyään aika lavea käsite. Ennen se tarkoitti henkilöä, joka tekee tai on elämässään tehnyt kunnioitettavan määrän, (etenkin raskaampaa) työtä. Työttömyysaikana tehnyt myös "paskaduuneja" kuten mm. pätkätöitä. Eli: elättänyt itse itsensä.

        Näin ei ole tänä päivänä. Me, jotka puolustamme oman työmme tulosta, olemme "fasisteja, rasisteja..."

        Vasemmiston oma punainen PolPo katsoo tätä kaikkea vihatyötä rauhallisesti viereltä.

        Kuvassa etualalla seisovan puna-PolPon mielestä tämä ei ole vihapuhetta:
        https://external-preview.redd.it/IROkltxPKHKP4mk2WxMPKd3fyCnQSVuFLqfpm0IxMHs.jpg?auto=webp&s=5cd903e4e6a61a1d9b31a968df3619b238b8a3dc
        ~


    • Anonyymi

      Hienosti kuvattu nyky Helsinkiä.

      • Työskentelen nykyään Helsingissä ja sanoisin, että aloitus on vahvasti liioiteltu ja kärjistetty, eli ei hienosti kuvattu. Pitää kyllä paikkansa, että Helsinki on ns. värikkäämpi nykyään kuin on ollut ennen. Paskanjauhannaksi aloituksen paljastaa tuommoinen, että "Suomeen kerätään".

        Ei tänne ketään KERÄTÄ. Tänne pyrkii ja jää sakkia tietyistä paikoista enemmän kuin joistain muista, mutta se ei tarkoita mitään keräämistä. Foliohattuiset idiootit kuvittelevat, että kyse olisi jostain järjestelystä. Maahanmuutossa on ongelmansa, ja niistä keskustelemisessa olisi aivan tarpeeksi työnsarkaa, että voisi jättää tuon ylimääräisen hörhöilyn sen tiimoilta sikseen. Mutta noin te kuvittelette ongelmien ratkeavan: kärjistämällä.


      • Miten täällä Espanjassa. Tässä kaupungissa on asukkaita yli sadasta maasta. Hyvin näkyy sujuvan.

        Ja kun olen viime vuosina käynyt Itä-Helsingissä, niin se on muuttunut edukseen. Hieno kansojen kirjo.


      • Anonyymi
        torre12 kirjoitti:

        Miten täällä Espanjassa. Tässä kaupungissa on asukkaita yli sadasta maasta. Hyvin näkyy sujuvan.

        Ja kun olen viime vuosina käynyt Itä-Helsingissä, niin se on muuttunut edukseen. Hieno kansojen kirjo.

        Rinkeby ja varissuo on ilo silmälle, jos asuu muualla.
        Turistit ovat eriasia, kun sosiaalipakolaiset.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Rinkeby ja varissuo on ilo silmälle, jos asuu muualla.
        Turistit ovat eriasia, kun sosiaalipakolaiset.

        Aikoinaan asuin Kontulassa. Olen nähnyt muutoksen parempaan itäisessä Helsingissä.


      • Anonyymi
        torre12 kirjoitti:

        Aikoinaan asuin Kontulassa. Olen nähnyt muutoksen parempaan itäisessä Helsingissä.

        Alhaisempaa sosiaaliluokkaa voi ostaa lisäaikaa rahalla, mutta se ei auta
        mitään pysyvästi. Alhaisempi sosiaaliluokka lisääntyy vain tukirahoista.
        Vastaus vielä alhaisemman luokan roudaamiseen Afrikasta ei ole järjen
        hiventäkään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Alhaisempaa sosiaaliluokkaa voi ostaa lisäaikaa rahalla, mutta se ei auta
        mitään pysyvästi. Alhaisempi sosiaaliluokka lisääntyy vain tukirahoista.
        Vastaus vielä alhaisemman luokan roudaamiseen Afrikasta ei ole järjen
        hiventäkään.

        Suunnilleen joka kylästä Afrikassa on joku aikeissa lähteä Eurooppaan.

        Sitä ei voi estää. Esimerkiksi Ghanassa voit kuolla sairaalassa nälkään.


      • Anonyymi
        torre12 kirjoitti:

        Suunnilleen joka kylästä Afrikassa on joku aikeissa lähteä Eurooppaan.

        Sitä ei voi estää. Esimerkiksi Ghanassa voit kuolla sairaalassa nälkään.

        Jeesustelijoiden lähetykset ovat tehneet hyvää työtä.
        Ongelma vain on ateistit, jotka eivät tahdo jakaa omaisuuttaan köyhille .
        Meritaksipalvelu italiaan on loppunut.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jeesustelijoiden lähetykset ovat tehneet hyvää työtä.
        Ongelma vain on ateistit, jotka eivät tahdo jakaa omaisuuttaan köyhille .
        Meritaksipalvelu italiaan on loppunut.

        Itse olen ateisti ja antanut köyhille aika paljon. Ja olen itse varsin köyhä.


      • Anonyymi
        torre12 kirjoitti:

        Itse olen ateisti ja antanut köyhille aika paljon. Ja olen itse varsin köyhä.

        Ateisti joka ei usko jumalaan, mutta uskoo "köyhiä" jos he niin sanovat.
        Mitä uskot köyhien auttamisella saavuttavan, valista köyhiä anna heille
        tietoa, se on oikea tapa auttaa köyhiä.

        Mikä on köyhä, minut voidaan luokitella köyhäksi, mutta minulla on rahaa.
        En ole antanut ikinä rahaa hyväntekeväisyyteen.
        En käytä rahaa turhuuksiin, siksi sitä kai jää.
        En maksa kirkollisveroa.


      • Anonyymi
        torre12 kirjoitti:

        Suunnilleen joka kylästä Afrikassa on joku aikeissa lähteä Eurooppaan.

        Sitä ei voi estää. Esimerkiksi Ghanassa voit kuolla sairaalassa nälkään.

        Myös Suomessa voi kuolla nälkään sairaalassa.

        - todellisuutta


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ateisti joka ei usko jumalaan, mutta uskoo "köyhiä" jos he niin sanovat.
        Mitä uskot köyhien auttamisella saavuttavan, valista köyhiä anna heille
        tietoa, se on oikea tapa auttaa köyhiä.

        Mikä on köyhä, minut voidaan luokitella köyhäksi, mutta minulla on rahaa.
        En ole antanut ikinä rahaa hyväntekeväisyyteen.
        En käytä rahaa turhuuksiin, siksi sitä kai jää.
        En maksa kirkollisveroa.

        No kun kysyin perheen pojalta mitä hänen äitinsä haluaisi. Se oli jääkaappi, jota heillä ei ikinä ollut.

        Ja kun näin missä läävässä perhe asui, niin tuli välittömästi halu tehdä jotain.

        En tiedä mitä hyötyä siitä on ollut, mutta he vaikuttavat tyytyväisiltä.


      • Anonyymi
        torre12 kirjoitti:

        No kun kysyin perheen pojalta mitä hänen äitinsä haluaisi. Se oli jääkaappi, jota heillä ei ikinä ollut.

        Ja kun näin missä läävässä perhe asui, niin tuli välittömästi halu tehdä jotain.

        En tiedä mitä hyötyä siitä on ollut, mutta he vaikuttavat tyytyväisiltä.

        Jámba on onnellinen exänsä luona Vantaalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myös Suomessa voi kuolla nälkään sairaalassa.

        - todellisuutta

        Suomen sairaaloissa laillisesti tapetaan potilaita nälkään. Huonokuntoisen aktiivi hoito lopetetaan, kuten tiputus ja muu ravinnon saanti. Potilas kuolee nälkään ja nestehukkaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Suomen sairaaloissa laillisesti tapetaan potilaita nälkään. Huonokuntoisen aktiivi hoito lopetetaan, kuten tiputus ja muu ravinnon saanti. Potilas kuolee nälkään ja nestehukkaan.

        Afrikassa on kyse muustakin. Jos olet köyhästä perheestä tai ei ole tarpeeksi rahaa, niin et pääse hoitoon.

        Tämä on niin kaukana suomalaisten ajatusmaailmasta. Lisäksi malariaan kuollaan jatkuvasti.

        Mutta kukin pysyköön siellä missä on.


      • Hänen kanssaan ei viihdy kukaan. Juoppolalli räyhääjä ja skitrofeenikko.


      • torre12 kirjoitti:

        Hänen kanssaan ei viihdy kukaan. Juoppolalli räyhääjä ja skitrofeenikko.

        Kerran hän hakkasi kirveellä huoneen ovea, jossa me olimme. Tuli poliisille asiaa


      • Anonyymi
        torre12 kirjoitti:

        Kerran hän hakkasi kirveellä huoneen ovea, jossa me olimme. Tuli poliisille asiaa

        Sellaista se on vuokraslummeissa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sellaista se on vuokraslummeissa.

        Jaa. Naapurit ovat kuitenkin ihan fiksusti olleet.


    • Anonyymi

      Vastaus on kilpailukyky, jota ilmeisesti haetaan tällä maahanmuutolla.
      Ongelma vain on se, että sääntöjä ei noudata Arabit tai Afrikkalaiset.
      Kiinalaisista voisi saada kilpailijan, jotka noudattaisivat sääntöjä kehityksen
      nimissä. Suomalaiset kilpailisivat Kiinalaisten kanssa kapitalismin nimissä.

      • Ruotsi on menestynyt Suomea paremmin, vaikka on ottanut maahan rutkasti enemmän väkeä kuin Suomi.

        Ruotsin väkiluku on nykyään reippaasti Suomea enemmän.


      • Anonyymi
        torre12 kirjoitti:

        Ruotsi on menestynyt Suomea paremmin, vaikka on ottanut maahan rutkasti enemmän väkeä kuin Suomi.

        Ruotsin väkiluku on nykyään reippaasti Suomea enemmän.

        Sitä Ruotsin taloutta pitäisi tarkastella tarkemmin.
        On mahdollista, että Ruotsalaisista on saanut vielä enemmän irti.
        Toinen ryhmä kuitenkin lisääntyy räjähdysmäisesti ja 85% valtion
        työllistämistuki palkkaan ei voi riittää loputtomiin.
        Omasta autoteollisuudesta tai lentokoneista Suomi voi vain haaveilla.
        Talous tuppaa kääntymään, elvytyksellä ei ratkaista mitään lopullisesti
        vaan pelataan aikaa.


    • Anonyymi

      Meinaatko että nämä Afrikkalaiset ja Arabit painavat niska limassa töitä vuoksesi.
      Heidän määränsä saavutettuaan kriittisen pisteen syntyy väistämättä sota.
      Pakenenko minä vai jäänkö taistelemaan, sitä en osaa sanoa.
      Jos minä jään niin vannon, että puhdistan oman kansan syypäistä kriisiin lopullisesti.

      • Voit lähteä jo nyt. Et osaa edes kirjoittaa.

        Ja kuvittelet olevasi ennustaja.


      • Anonyymi
        torre12 kirjoitti:

        Voit lähteä jo nyt. Et osaa edes kirjoittaa.

        Ja kuvittelet olevasi ennustaja.

        Voit lähteä jo nyt, vuodesta 2015 armotonta uskonnollisten valheiden arvostelua.
        Minulla on vielä elinaikaa runsaasti, joten saatte kuulla minusta vielä pitkään.


      • Anonyymi

        Miksi hallituksemme rahoittaa maahanmuuttoa, jota ei ilman valtion rahoitusta edes olisi?

        Miksi musulmaaniäijät lahjotaan tulemaan Suomeen ja jäämään tänne tekemään pahojaan tai vain oleilemaan ja lisääntymään?

        Miksi koko yhteiskuntamme on jo valjastettu mamutusbisneksiin, joissa asiattomillekin tulijoille tuotetaan uusia asuntoja ja palvelukeskuksia, joiden kautta suomalaisten verorahat siirretään mamutusbisneksiä tekevien taskuun niin, että jo yli puolet pääkaupunkiseudun sosiaalivaroista menee heille ja niin, että 80% kuntien uusista asukkaista on mamuja ja matuja, joilla ei ole Suomen kanssa mitään muua tekemistä, kuin ilmainen elätys?

        Hyvä hetken bisnes ehkä joillekin, mutta pysyvästi paha tulevaisuus suomalaisille!!!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Miksi hallituksemme rahoittaa maahanmuuttoa, jota ei ilman valtion rahoitusta edes olisi?

        Miksi musulmaaniäijät lahjotaan tulemaan Suomeen ja jäämään tänne tekemään pahojaan tai vain oleilemaan ja lisääntymään?

        Miksi koko yhteiskuntamme on jo valjastettu mamutusbisneksiin, joissa asiattomillekin tulijoille tuotetaan uusia asuntoja ja palvelukeskuksia, joiden kautta suomalaisten verorahat siirretään mamutusbisneksiä tekevien taskuun niin, että jo yli puolet pääkaupunkiseudun sosiaalivaroista menee heille ja niin, että 80% kuntien uusista asukkaista on mamuja ja matuja, joilla ei ole Suomen kanssa mitään muua tekemistä, kuin ilmainen elätys?

        Hyvä hetken bisnes ehkä joillekin, mutta pysyvästi paha tulevaisuus suomalaisille!!!

        Suomi on enimmäkseen toiminut niin, ettei ota muut kuin Suomen osuuden Eurooppaan tulijoista


      • Anonyymi
        torre12 kirjoitti:

        Suomi on enimmäkseen toiminut niin, ettei ota muut kuin Suomen osuuden Eurooppaan tulijoista

        Miksi Euroopan pitää ottaa heitä ketään?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Miksi Euroopan pitää ottaa heitä ketään?

        Ei kai miksikään. Mutta EU:n jäsenenä sitoutuu sen tekemiin päätöksiin.

        Suomessa tehdään niin kuin pitää, koska olemme luotettavia.


      • Anonyymi
        torre12 kirjoitti:

        Ei kai miksikään. Mutta EU:n jäsenenä sitoutuu sen tekemiin päätöksiin.

        Suomessa tehdään niin kuin pitää, koska olemme luotettavia.

        Ei EU ole päättänyt ottaa laittomia mamuja.
        Salvini sanoi hyvin, että Välimerellä pitää erottaa toisistaan pelastustoiminta ja kuljetuspalvelut. Palautuksiin pitää satsata.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei EU ole päättänyt ottaa laittomia mamuja.
        Salvini sanoi hyvin, että Välimerellä pitää erottaa toisistaan pelastustoiminta ja kuljetuspalvelut. Palautuksiin pitää satsata.

        Nuo on kuitenkin otettu Eurooppaan, kun EU tuli vastaan.


    • Hieno parodia.

      • Anonyymi

        Satiiria ei parodiaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Satiiria ei parodiaa.

        Faktaa. Jokainen pk. seutulainen tietää.


    • Jos on noin herkistynyt, ettei kestä yhtään erillaisia kieliä eikä sitä, että ihmisten ihonväri on erillainen kuin oma, niin eipä tuossa oikein auta kuin muutto Kainuuseen tai Lappiin. Nehän ovat harvaan asuttuja ja vielä harvemmin törmää ulkomaaneläviin.

      Huonona puolena on tietenkin, ettei voi lähteä kännipäissään meterolla susisurkeiden lähiöiden (olivat jo ennen maahanmuuttajia)räkälöihin, esittämään parempaa väkeä.

    • Anonyymi

      Jaaha. "Arkkipiispa on nyt hyvin, hyvin vihainen." 🌈🎅😈

    • Anonyymi

      OM:n juttu, persujen joku nobody yrittää kerätä ääniä.

    • Anonyymi

      Suomi saa mitä tilasi. Itse en tule puuttumaan kun rikos tapahtuu, sillä asia ei kuulu minulle mahdollisena todistajana.

      Kumma että rikollisimmille paikoille ei laiteta kameravalvontaa mutta autoteille laitetaan jatkuva kyttäyskameravalvonta, jotta valtio saisi mahdollisimman paljon rahaa laillisesti ryöstettyä?

      Poliisi kyselee sutattua valokuvaa näyttäen: tunnistatko tämän miehen kuvassa?

      • Stadissa on kyllä kameroita joka nurkalla. Jos et usko, niin tulehan hevoskyydilläsi katsomaan niin ei tarvitse jauhaa paskaa asioista, mistä ei näköjään tiedä mitään.


      • Anonyymi

        Mamujen kuvia ei koskaan julkaista koska se on rasismia!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mamujen kuvia ei koskaan julkaista koska se on rasismia!

        Ja olet asiasta täysin varma?

        Kuvat eivät ole rasismia.


    • Anonyymi

      Kuvauksesi Kontulasta ei vastaa todellisuutta. Ulkomaalaistaustaisia siellä on väestä kolmannes. Käyn joka päivä siellä.

      • Anonyymi

        Kuinka nopeasti tämä on tapahtunut? Jo kolmannes, kamalaa! ... Entäs hetken kuluttua? Onko sitten suomalaisia kolmannes vai ovatko jo kaikki paenneet vääräuskoisten vainoa?


    • Anonyymi

      Eli kaikkien muiden eskatologisten apokalypsien pettäessä fundikset alkavat nyt tarinoimaan keltaisesta/mustasta uhkasta.

      • Anonyymi

        OM:n juttu ja persujen nainen tekstin takana. Voi olla uskova tai sitten ei.
        Jotain typerää ääntenkalastelua.
        Tuossa oli jotain samaa kuin trumpin heitossa niiden demokraattinaisten suhteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        OM:n juttu ja persujen nainen tekstin takana. Voi olla uskova tai sitten ei.
        Jotain typerää ääntenkalastelua.
        Tuossa oli jotain samaa kuin trumpin heitossa niiden demokraattinaisten suhteen.

        Mikä siinä oli typerää? Sekö, että kertoo minkälainen Helsinki nykyään on?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mikä siinä oli typerää? Sekö, että kertoo minkälainen Helsinki nykyään on?

        Eli kun Helsinki on nykyään melkoinen kansojen kirjo

        Tässäkin kaupungissa Espanjassa on asukkaita 117:ä maasta. Tässä talossa on nyt neljä suomalaista.


      • Ihan omistusasunto on. Ja rauhallista, paitsi joskus brittituristit meluavat.


      • Itse kuitenkin omistan asuntoni kuten moni muukin tässä. Itse asiassa kaikki asunnot ovat yksityisomistuksessa.


      • Aha. Tässä talossa on 45 asuntoa, joista muutama on lomailijoille. Saksalaisia ja brittejä käy.

        Mutta on tässä joitakin myös vuokralla; ainakin eräs britti.


    • Anonyymi

      Aloittaja siis kulki iltamyöhällä pitkin kaupunkia, haahuili metrossa, pyrki pubiin, tapasi eri kansallisuuksia olevia ihmisiä, ja mitään ei tapahtunut!
      Mitä aloittaja oli odottanut? Olisiko metrossa istunut päätään käännellyt mies ollut luotettavan tuntuisempi, jos olisi osoittautunut savolaiseksi?
      Hän kysyi tietä nuorten porukalta ja he vastasivat! Mitä aloittaja odotti?

      Ilmeisesti kertomus haluaakin osoittaa lukijalle, että myös muualta muuttaneet henkilöt ovat ihan normaaleja ihmisiä.
      He ehkä oudoksuivat yksinäistä nuorta naista, joka tuntui harhailevan päämäärättömästi metrossa ja bussipysäkeillä. Ehkä he olisivat tarjonneet apua, jos kulkijalla olisi ollut ongelma.
      Tavallisessa suomalaisessa yhteiskunnassa ei ole tapana kierrellä iltamyöhällä tutkimassa kanssakulkijoiden käytöstä.
      Se näyttää oudolta, vierasmaalaisestakin.

      • Anonyymi

        Juuri niin . Kyllä meilläpäin ainakin tuollaiseen kiinnitettäisiin huomiota.


      • Anonyymi

        Mitä normaalia noissa muka on?


      • Ei niin. On sairasta seurata toisia.


      • Oli kyse julkisissa liikennevälineissä muiden seuraamisesta. Itse kuljen fillarilla.


      • Anonyymi
        torre12 kirjoitti:

        Oli kyse julkisissa liikennevälineissä muiden seuraamisesta. Itse kuljen fillarilla.

        Ajat fillarilla silmät kiinni, sen uskon.


      • ”Aloittaja siis kulki iltamyöhällä pitkin kaupunkia, haahuili metrossa, pyrki pubiin, tapasi eri kansallisuuksia olevia ihmisiä, ja mitään ei tapahtunut!2

        Samaa tuota lukiessa mietin. Vaikka kuinka tuo kuvitteellinen henkilö yritti suhtautua negatiivisesti, silti mitään ei tapahtunut.

        ”Ilmeisesti kertomus haluaakin osoittaa lukijalle, että myös muualta muuttaneet henkilöt ovat ihan normaaleja ihmisiä.”

        Aivan mutta tuo myös esille sen, miten he ovat sosiaalisempia kuin jotkut suomalaiset.

        Voin tunnustaa, että minuakin on joskus ärsyttänyt venäläisten äänekäs käytös julkisilla paikoilla. Samoin heidän lusmuiluunsa. Sitten ymmärsin, että koska he ovat ylivoimaisesti runsasluisin mamu ryhmä, heissäkin on kaikenlaisia kuten meissä suomalaisissa. Kulttuuriin vain kuuluu tietty käytös.

        Kun sitten muita maahanmuuttajia ja pakolaisia on tavannut, olenkin osannut olla avoimempi.


    • Anonyymi

      Minun puolestani jokainen turvapaikka -tai pakolaistatuksella tullut pitäisi poistaa maasta - vauvasta vaariin.

      Tai vähintäänkin ne jotka eivät ole tehneet täällä töitä - kaikkine sukulaisineen. Oikeaa työtä tehneet voisivat halutessaan jäädä. Tämä ei pidä sisällään mamubisneksessä toimineita (esim. tulkit) tai muuten kiintiöinä valittuja.

      Lisäksi ulkomaalaisten rahansiirtoa kotimaihinsa pitäisi alkaa rajoittamaan. Jo pelkästään tämä on haitallista kansantaloudelle.

      • Esimerkiksi Kap Verden ihmisten tuloista 30 prosenttia tulee sukulaisten ulkomailta lähetetyistä rahoista.

        Vaikea sanoa onko siinä mitään haitallista.


    • Anonyymi

      Olen keskituloinen, työntekijä, veronmaksaja eli kaiken tämän sonnan kustantaja ja aisankannattelija, maksumies. Joudun vielä maksamaan pakolla YLE-veron, ja kuuntelemaan tuota mielipiteenmuokkaus mamutus shaipaa joka tuutista. Pikkuhiljaa alkaa kypsyttämään enemmän ja enemmän.

      Pieni eliitti hyötyy turvapaikkaturismista & vihervassarit takaavat sosiaalityötä itselleen. Meikäläiset sitten kustantavat tämän tekemällä oikeita töitä, joista ei voi pimittää mitään bahama-saarille, kuten pieni eliitti tekee.

      Pikkuhiljaa aisat alkavat Euroopassa katkeamaan, täällä siitä ei vaan uutisoida. Pikkuhiljaa.....

      • Minua alkoi Suomi ahdistaa jo vuosia siteen, ja pakkasin laukkuni ja lähdin heti tilaisuuden tullen. Sittemmin ei ole ollut valittamista.


      • torre12 kirjoitti:

        Minua alkoi Suomi ahdistaa jo vuosia siteen, ja pakkasin laukkuni ja lähdin heti tilaisuuden tullen. Sittemmin ei ole ollut valittamista.

        Katson muuten amerikkalaista elokuvaa, jossa on maahanmuuttajia.

        Siinä viranomaiset järkevästi kiinnittävät huomion teini-ikäiseen muslimiperheen tyttöön. joka on esiintynyt islamistien tekojen ymmärtäjänä. Hänet halutaan karkottaa maasta mahdollisen radikaloitumisen takia. Muu perhe saisi jäädä.

        Sellainen kuulostaa järkevältä.


      • No, keitä tuo eliitti eli parhaimmistö sitten mielestäsi sisällään pitää?


    Ketjusta on poistettu 45 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1645
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1509
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      68
      1419
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      38
      1373
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      49
      1314
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1248
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1126
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe