Seurakunta Vaivanajassa

Anonyymi

Raamattu profetoi, että uskovien tulisi valmistautua vaikeampiin aikoihin. Raamattu kertoo myös Suuresta ahdistuksesta, Vaivanajasta, mikä vaikuttaisi rajautuvan vain Lähi-idän alueelle. Jotkut odottavat pelastuvansa tästä ajasta (joka rajoittuu lähinnä Lähi-itään) niin sanotussa tempauksessa, joka tapahtuisi ennen Vaivanaikaa. Kuitenkin on varsin selvää Raamatun kokonaisilmoituksen perusteella, että tempaus, eli 1. Ylösnousemus ei tapahdu ennen tämän Vaivanajan loppua. Jokaisella kansalla tulee varmasti olemaan omat ahdistuksensa. Mutta Profetian Henki kysyy: oletko valmistautunut? Vai odotatko pakotietä - joidenkin puhujien ja opettajien - sadunomaisten tarinoiden perusteella?

44

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Täysin väärin käsitettyä tekstiä tuottaa tämä Jeesuksen kohtaamisen pelkääjä. Hänelle ei riitä oma elinaika sovittamaan ja parantamaan elämäänsä, vaan hän syyttää niitä uskovia jotka odottaa Jeesusta. Matteus 24:45-51

      • Anonyymi

        Älä vouhota vääristelijä! 🙄🤨 Missään aloittaja ei osoittanut pelkoa Jeesuksen kohtaamiseen. Sanassa kielletään vääräntodistuksen antaminen. Kuka on Herrasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä vouhota vääristelijä! 🙄🤨 Missään aloittaja ei osoittanut pelkoa Jeesuksen kohtaamiseen. Sanassa kielletään vääräntodistuksen antaminen. Kuka on Herrasi?

        Herrani on Jeesus Kristus ja Jumalani, kaikkivaltias, jota odotan joka hetki herekämättä, tänään ja huomenna. En pelkää jos joku puhuu päivämääristä, vaan innolla jään odottamaan, tulisiko se päivä jo nyt. Silti jokainen päivä on lähempänä sitä päivää kun Hänet saan vihdoin kohdata, vailla mitään salaisuuksia.

        Entäs sinun herrasi, kun niin hyökkäät kuin raivopää kimppuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Herrani on Jeesus Kristus ja Jumalani, kaikkivaltias, jota odotan joka hetki herekämättä, tänään ja huomenna. En pelkää jos joku puhuu päivämääristä, vaan innolla jään odottamaan, tulisiko se päivä jo nyt. Silti jokainen päivä on lähempänä sitä päivää kun Hänet saan vihdoin kohdata, vailla mitään salaisuuksia.

        Entäs sinun herrasi, kun niin hyökkäät kuin raivopää kimppuun.

        Ja joku muuttuu raivopääksi, kun et hyväksy päivämäärien heittelyä.


    • Anonyymi

      Hei Anonyymi
      Lueppa vähän tarkemmin raamattua äläkä puhu (opeta) sanan vastaisesti.1 tess.kirje
      5.9 ja muitakin samanlaisia kohtia on raamatussa. sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan ,vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta. Voit vaikka tästä aloitt,niin löydät useita paikkoja joissa mainitaan samasta asiasta. Ja lopeta se valehtelu ja väärän opin levittäminen.

      johaelia

      • Anonyymi

        Tietenkään Jumala ei ole määrännyt uskovia vihaan. Se ei tarkoita kuitenkaan sitä että seurakunta ei olisi Vaivanaikana maan päällä. Uskovia on kuollut marttyyrina kautta aikojen, ei siinä ole mitään uutta. Siihen Ilmestyskirja uskovia rohkaiseekin, kestäkää loppuun asti niin pelastutte.

        "Ja lopeta se valehtelu ja väärän opin levittäminen."

        Tuo on oma mielipiteesi ja väitteesi kun hyväksy sinun lahkosi oppia.Ei saisi panetella ja herjata, ei ole Kristuksesta sellainen! :(


    • Anonyymi

      Päivämääristä puhumisesta suuttujat ja niiden tuomitsijat ovat sellaisia, jotka pelkäävät kohdata Herran jolla on tuomiovalta. He pelkäävät siksi koska sydän ei ole puhdas. Se taas jolla on sydän puhdas, hänen ei tarvitse pelätä tätä päivää, eikä huomista, eikä ainoatakaan päivää, jona Herra Jeesus mahdollisesti tulee.

      • Anonyymi

        "Päivämääristä puhumisesta suuttujat ja niiden tuomitsijat ovat sellaisia, jotka pelkäävät kohdata Herran jolla on tuomiovalta."

        Höpsis :)) Tuo on panettelua ja herjaa. Ei Jeesuksesta tuollainen puhe, josta kohdistuu kauna ja vihamielisyys erimieltä oleviin uskoviin. Perättömiä syytöksiä annat myös pelkäämisestä, mutta kuka onkaan syyttäjä ellei itse saatana? Opettaako Jeesus syyllistämään? :'( En usko!


    • Anonyymi

      Tempaajat ja niistä puhujat kuuluvat kai lähinnä jehoviin.
      Eivät kuulu kristinuskoon edes.

      • Anonyymi

        Paitsi Mellerin ja Sartolan lössi. Ja pelastussanoman Jarmon lössi. Mutta kristinuskoon eivät tempaukset kuulu. Usko on vaihtunut Jeesuksesta tempaukseen.


      • Anonyymi

        "Usko on vaihtunut Jeesuksesta tempaukseen"

        Kyllä oikean kristityn odotus on Jeesuksen saapuminen vastaan pilviin, jo ehtoollisen sanoissa on hänen odotusta.


      • Anonyymi

        Tempauksesta jäävät kadotukseen joutuvat, joille Jumala lähettää väkevän eksytyksen (2Tess2: 10); antikristuksen aikaan joka vallitsee pedon valtaalueella, Israelin vainoojana.


    • Anonyymi

      Aloittaja on oikeassa tuossa, että myös kristityt ovat täällä vielä silloin, kun tulee pedonmerkki ja antikristus ilmestyy.
      Mutta eihän meidän tarvitse pelätä, jotka olemme Jeesuksen omia, meitä odottaa iankaikkinen elämä Taivaassa ja kerran mekin sinne vielä pääsemme, kun vain riipumme Jeesuksessa, emmekä luovu uskosta.
      Joka vahvana loppuun asti pysyy, pelastuu.
      Ja selvästi Raamatussa sanotaan, että KAIKKI saavat nähdä, kun Jeesus tulee takaisin, hekin jotka Hänet lävistivät.
      Mitään "salaisia tempauksia" sitä ennen , kuten monet opettaa, ei tule, vaan Jeesus tulee kerran näkyvällä tavalla, ja silloin Hänen omansa temmataan täältä.

      Mutta niin kauan kun me olemme täällä, niin kinastelun ja väittelyiden sijaan, meidän tulisi evankelioida ihmisiä jotka eivät vielä Jeesusta tunne, jotka ovat matkalla iankaikkiseen kadotukseen, että hekin pelastuisivat. Se on uskovien tehtävä.
      Ja parempi pyytää että Pyhä Henki avaa Raamatun Sanaa henkilökohtaisesti. Kun Herra itse opettaa tuntemaan Sanaa, niin ei eksy väärien opetusten kautta.
      Siunausta jokaisen elämään
      -VainYksinJeesus-

      • Anonyymi

        Mutta oikea uskova ei odata Antikristusta vaan Kristusta joka tulee vastaan pilviin ja 7 vuoden kuluttua Öljymäelle.


      • Anonyymi

        Aito uskovainen odottaa kaikkien luotettavan tuntuisten profeettojen mukaan luotettavan tuntuisten profeettojen antamia päivämääriä!


      • Anonyymi

        Ehkä sellainen ei pelkääkään joka ei joka päivä joudu miettimään mistä saa ensi kuussa ruokarahaa. Kun nyt riittävä toimeentulo niin luulee sen hyvän jatkuvan myös kun peto vaatii ottamaan merkin.
        Sellainen joka on JO NYT riippuvainen petojen mielivallasta se tajuaa ettei ajat suinkaan tule olemaan "vähemmän pelottavat" tulevaisuudessa.
        Te vähättelijät siis oikeasti luotatte omaan hyvinvointiinne kun "rohkeasti" sanotte "kyllä me pärjätään".


    • Yks kysymys! Ketkä vihittiin?
      Luukas 12:35-36 Olkoot teidän kupeenne vyötetyt ja lamppunne palamassa; ja olkaa te niiden ihmisten kaltaiset, jotka herraansa odottavat, milloin hän palajaa häistä, että he hänen tullessaan ja kolkuttaessaan heti avaisivat hänelle.

      Jos kerran me, jotkut meistä on morsian?

      • Anonyymi

        Raamatun kohta soveltuu vihanajan loppuun kun juutalaiset pelastuvat kansana.
        Ap.t.3:19-21; Ja kirjeestä vihanajan seurakunnalle: Ilm.3:20-21; sekä 20:4.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Raamatun kohta soveltuu vihanajan loppuun kun juutalaiset pelastuvat kansana.
        Ap.t.3:19-21; Ja kirjeestä vihanajan seurakunnalle: Ilm.3:20-21; sekä 20:4.

        Kaikella kunnioituksella, minä näen kuten sinäkin näistä raamatunpaikoista sen, että seurakuntaa (osa seurakuntaa) on vihan ajassa mutta tempauksia tulee ja siksi me löydämme seurakuntaa kaikista ajoista tuossa viimeisen 7-vuotisessa ajanjaksossa. Mutta yhtä kaikki, me löydämme siitä sanoman, pelastan sinut hädän hetkestä, joka käy yli koko maan piirin. Elikkä siinä näkyy myös lupaus, kun meille on annettu kaiken lisäksi kummallisia vertauskuvia, jotka ovat selvästi ristiriidassa keskenään, kuten vain harva menee siitä ahtaasta portista ja toisaalta taas viisi viisasta ja viisi tyhmää. On hassua että jos näitä tempaustapahtumia yksi, niin miksi kaikkivaltias viisaus antaa kaksi näin määrällisesti erilaista vertausta. Eikös neitsytvertauskin olisi silloin yksi viisas ja yhdeksän tyhmää, jos tämä olisi yksi ja sama tapahtuma.
        Näin ollen, mulla on kyllä palikat sille tosiasialle, että tempauksia tulee enemmän kuin yksi ja kun tiedämme 3. Moos. 23. luvun kautta, että Jumala opetti sadonkorjuun: 1. ensin korjataan uutisvilja 2. sitten pääsato, josta piti jättää pellon reunoille 3. pellon reunat jätetään kulkumiehelle syötäväksi, joka tarkoittaa Jeesuksen paluuta, johon taas tuo kaikki muu vertauskin käy hyvin. Morsian vihittiin ja häissäkin on sekä morsian, että häävieraat. Sielläkin täyttyy kaikki vertauksen häävieraista, kun kuningas järjesti pojalleen jne. Siinä täyttyy tyhmien ja viisaiden neitsyiden vertaus 100% tarkasti koska he eivät ole morsiamia, vaan häävieraita jotka ylkä morsiamineen kutsuu mukaansa. Samoin täyttyy ahdas portti, koska morsiamien osalta luku on hyvin pieni, kuten pitää ollakin häävieraisiin verrattuna.

        Toivon, että teistä joku miettii tätä enemmän ja paremmin kuin vain lukaisemalla. Nimittäin, tämä on profetiaa parhaimmillaan.


      • Anonyymi
        JarmoEklund kirjoitti:

        Kaikella kunnioituksella, minä näen kuten sinäkin näistä raamatunpaikoista sen, että seurakuntaa (osa seurakuntaa) on vihan ajassa mutta tempauksia tulee ja siksi me löydämme seurakuntaa kaikista ajoista tuossa viimeisen 7-vuotisessa ajanjaksossa. Mutta yhtä kaikki, me löydämme siitä sanoman, pelastan sinut hädän hetkestä, joka käy yli koko maan piirin. Elikkä siinä näkyy myös lupaus, kun meille on annettu kaiken lisäksi kummallisia vertauskuvia, jotka ovat selvästi ristiriidassa keskenään, kuten vain harva menee siitä ahtaasta portista ja toisaalta taas viisi viisasta ja viisi tyhmää. On hassua että jos näitä tempaustapahtumia yksi, niin miksi kaikkivaltias viisaus antaa kaksi näin määrällisesti erilaista vertausta. Eikös neitsytvertauskin olisi silloin yksi viisas ja yhdeksän tyhmää, jos tämä olisi yksi ja sama tapahtuma.
        Näin ollen, mulla on kyllä palikat sille tosiasialle, että tempauksia tulee enemmän kuin yksi ja kun tiedämme 3. Moos. 23. luvun kautta, että Jumala opetti sadonkorjuun: 1. ensin korjataan uutisvilja 2. sitten pääsato, josta piti jättää pellon reunoille 3. pellon reunat jätetään kulkumiehelle syötäväksi, joka tarkoittaa Jeesuksen paluuta, johon taas tuo kaikki muu vertauskin käy hyvin. Morsian vihittiin ja häissäkin on sekä morsian, että häävieraat. Sielläkin täyttyy kaikki vertauksen häävieraista, kun kuningas järjesti pojalleen jne. Siinä täyttyy tyhmien ja viisaiden neitsyiden vertaus 100% tarkasti koska he eivät ole morsiamia, vaan häävieraita jotka ylkä morsiamineen kutsuu mukaansa. Samoin täyttyy ahdas portti, koska morsiamien osalta luku on hyvin pieni, kuten pitää ollakin häävieraisiin verrattuna.

        Toivon, että teistä joku miettii tätä enemmän ja paremmin kuin vain lukaisemalla. Nimittäin, tämä on profetiaa parhaimmillaan.

        Luuk.12:35-37 josta viimeinen jae tarkoittaa maanpaallisiä pitoja (Jes.25:6-9) jossa kansana käätyneet juutalaiset ovat osallisia, Jeesus ilmaisee sen jo uuden liiton ehtoollisen yhteydessä: Matt.26:29. ...tästedes en juo viinipuun antia ennen kuin sinä päivänä, jona juon sitä uutena teidän kanssanne Isäni valtakunnassa, jossa mukana ovat myös kaikki ylösnousemuksen kokeneet pyhät.

        Karitsan hääateria on taivaassa vihanajan lopussa johon seurakunnan tempauksen jälkeen vihanajan puolivälissä ylöstemmataan 144000 juutalaista, jotka ovat viisi viisasta morsiusneitoa, ovat myös osallisia.

        Seurakunnan ylösnousemustempauksen ilmoittaa jo Jesaja;
        26:19-21. Mutta sinun kuolleesi virkoavat eloon, heidän ruumiinsa nousevat ylös. Herätkää ja riemuitkaa, te, jotka tomussa lepäätte! Sinun aamukasteesi on valkeuksien kaste, ja maa tuo vainajat esiin.
        Mene, kansani, kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi. Pysy piilossa hetken aikaa, kunnes viha on mennyt ohi, sillä katso, HERRA lähtee asuinsijastaan vaatiakseen maan asukkaat tilille heidän pahoista teoistaan. Maa paljastaa vuodatetun veren eikä enää peitä surmattujaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Luuk.12:35-37 josta viimeinen jae tarkoittaa maanpaallisiä pitoja (Jes.25:6-9) jossa kansana käätyneet juutalaiset ovat osallisia, Jeesus ilmaisee sen jo uuden liiton ehtoollisen yhteydessä: Matt.26:29. ...tästedes en juo viinipuun antia ennen kuin sinä päivänä, jona juon sitä uutena teidän kanssanne Isäni valtakunnassa, jossa mukana ovat myös kaikki ylösnousemuksen kokeneet pyhät.

        Karitsan hääateria on taivaassa vihanajan lopussa johon seurakunnan tempauksen jälkeen vihanajan puolivälissä ylöstemmataan 144000 juutalaista, jotka ovat viisi viisasta morsiusneitoa, ovat myös osallisia.

        Seurakunnan ylösnousemustempauksen ilmoittaa jo Jesaja;
        26:19-21. Mutta sinun kuolleesi virkoavat eloon, heidän ruumiinsa nousevat ylös. Herätkää ja riemuitkaa, te, jotka tomussa lepäätte! Sinun aamukasteesi on valkeuksien kaste, ja maa tuo vainajat esiin.
        Mene, kansani, kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi. Pysy piilossa hetken aikaa, kunnes viha on mennyt ohi, sillä katso, HERRA lähtee asuinsijastaan vaatiakseen maan asukkaat tilille heidän pahoista teoistaan. Maa paljastaa vuodatetun veren eikä enää peitä surmattujaan.

        Mielestäni ja oman tulkintani mukaan aivan oikein, vihan ajan puolivälissä tulevat pakanakansain täysi luku sisälle, tuo 144 000 joka on lukuna symbolinen jo siitäkin syystä, että siinä on kerrottu 12th jokaisesta sukukunnasta ja kun luku 12 on opetuslasten, Jeesuksen seuraajien luku ja lukuna tuhat tarkoittaa kansoja ja kaiken lisäksi Jerusalemiin portit ovat nimetty noiden sukukuntien mukaan neljälle ilmansuunnalle, joten kyse on Jeesuksessa Kristuksessa oksastettujen pakanakansojen täysi luku. Siihen kuuluu sekä morsian että häävieraat.

        On turha sanoa että täysi luku on sisälle tullut, jos luku ei koskaan ole ollut vajaa. Elikkä jos luku tulee täyteen, niin sen on tapahduttava aivan kuten ilm. kirjan 7. luvussa todetaan, "mistä nämä ovat tänne tulleet? siitä suuresta ahdistuksesta" ja silloin pakanakansojen täysi luku vasta pääsee täyteen lukuun.

        Silti jäljelle jää odottamaan kupeet vyötettyinä ne Lukkaan 12. luvun ihmiset, jotka toki hyvinkin voi olla israelilaisia mutta yhtä lailla miks ei pakanoitakin.
        Ei siis ihme miksi sanotaan että "mahtaneeko hän palatessa löytää enää/vielä uskoa maan päältä"... Kyllä löytää mutta enää ne pellon reunat.


    • Anonyymi

      144000 on kirjaimellinen juutalais esikoisjoukko jotka temmataan elävältä taivaaseen ja on poikalapsi symboli (Ilm.12).
      Josta myös Jes.66:7. Ennen kuin Siion tuntee kipuja, hän jo synnyttää; ennen kuin tuskat tulevat, hän synnyttää poikalapsen.
      Seuraava jae kertoo kansan syntymisestä, joka huipentuu Jeesuksen sanoin suureen ahdistukseen jonka kaltaista ei ole ollut maaiman alusta, toteutuu vihanajan lopussa (Matt.24:15-22; Dan12:1 ym).

      Ilm.7 suuri valkopukuinen joukko on väliin siloitettu joka koostuu vihanajan marttyyreista, jotka laulavat profeetallista Mooseksen laulua Ilm.15:1-4; 5Moos.32:1-43, joissa mukana myös pakanauskovia, joiden ylösnousemus on suuren ahdistuksen jälkeen vihanajan lopussa 20:4.

      Näin kolme ryhmää muodostaa ensimmäisen ylösnousemuksen, tosin vihanajan puolivälissä kokee kaksi säkkipukuista todistajaa myös ylösnousemuksen.

      • Anonyymi

        Kirjoitusmoka "vihanajan puolivälissä" puolivälissä heidän palvelunsa alkaa ja heidän ylösnousemus on vihanajan loppupäivinä.

        Pakanoiden ajat täyttyvät Jerusalemin tallaamisen päättymiseen Luuk.21:24; Ilm.11:2; Jes.6.10-11.


    • 1 tempaus ja siinä nousee Herrassa kuolleet ja maanpäällä olevat Kristuksen omat ja n puolivälissä ajankohta .
      Kuitenkin niin ,että uskovat ovat maanpäällä vaikeiden aikojen ollessa ja siellä joidenkin osa on kuolla ja tulla vainotuksi yms .

      • Anonyymi

        KAIKKI vainot ja vihat ovat ennen tempausta. Tempaushan tapahtuu Jeesuksen toisessa tulemisessa, Jeesus vie omansa 1000-vuodeksi taivaaseen.

        1234567---


      • Anonyymi kirjoitti:

        KAIKKI vainot ja vihat ovat ennen tempausta. Tempaushan tapahtuu Jeesuksen toisessa tulemisessa, Jeesus vie omansa 1000-vuodeksi taivaaseen.

        1234567---

        Täyttä hölynpölyä..uskovat ovat vaikeassa ajassa mukana ja siinä kysytään uskoa ja kestävyyttä..se pahin hetki niin siitä on uskovat nostettu Herraansa vastaan kutsuhuudoin.
        Uskovat ovat maanpäällä antikristiksen aikaan ja siksi vainot on hirmuiset..on jo nyt monissa maissa ,mutta tämä saatanan maailma on hiljaa..kuten muslimien vihasta juutalaisia kohtaan ei paljon hiiskuta ,mutta näin se kuuluu mennäkkin,kunnes Herra Jeesus Kristus hakee omansa.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Täyttä hölynpölyä..uskovat ovat vaikeassa ajassa mukana ja siinä kysytään uskoa ja kestävyyttä..se pahin hetki niin siitä on uskovat nostettu Herraansa vastaan kutsuhuudoin.
        Uskovat ovat maanpäällä antikristiksen aikaan ja siksi vainot on hirmuiset..on jo nyt monissa maissa ,mutta tämä saatanan maailma on hiljaa..kuten muslimien vihasta juutalaisia kohtaan ei paljon hiiskuta ,mutta näin se kuuluu mennäkkin,kunnes Herra Jeesus Kristus hakee omansa.

        KAIKKI VIHAT JA VAINOT OVAT ENNEN JEESUKSEN TOISTA TULEMISTA.

        Kyllä pyhät ovat täällä antikristuksen aikaan ja siksi vainot ovat hirmuiset.

        1700-luvun Luterilaiset virret kertovat antikristuksesta pedosta paavista, joka Jumalan käskyi wastaan räyskyi.
        Ilmestyskirjan mukaan peto saa valla ja voiman yhdeksi hetkeksi. Näissä viimeisissä vainoissa tulevat viimeiset marttyyrit, ennen Jeesuksen toista tulemistsa. Vainoojina ovat peto ja pedon kumartajat.
        Vastakkain tulevat olemaan sunnuntai pedonmerkki ja Jumalan merkki sapatti.

        Tulee valita oikein että pääsee tempaukseen mukaan kun Jeesus tulee toisen kerran.
        1234567---


      • Anonyymi

        Oikeat pyhitetyt temmataan pilviin Herraa vastaan jonka jälkeen jumalattomat saavat eksytyksen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikeat pyhitetyt temmataan pilviin Herraa vastaan jonka jälkeen jumalattomat saavat eksytyksen.

        KAIKKI eksytykset ovat ennen tempausta ! Tempaushan tapahtuu Jeesuksen toisesssa tulemisessa, jolloin Jeesus vie omansa 1000 vuodeksi taivaaseen.

        KAIKKI jumalattomat pedon kumartajat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään, vuorten rotkotkaan ei anna heille suojaa.

        1234567---


      • Anonyymi

        Niin varmaan mee hotoon jo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        KAIKKI eksytykset ovat ennen tempausta ! Tempaushan tapahtuu Jeesuksen toisesssa tulemisessa, jolloin Jeesus vie omansa 1000 vuodeksi taivaaseen.

        KAIKKI jumalattomat pedon kumartajat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään, vuorten rotkotkaan ei anna heille suojaa.

        1234567---

        Oikeat kristityt odottavat Jeesusta, ei Antikristusta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikeat kristityt odottavat Jeesusta, ei Antikristusta!

        AMEN! Juuri niin...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikeat kristityt odottavat Jeesusta, ei Antikristusta!

        Ensin ilmestyy tuo laiton jonka Herra Jeesus on tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä.-


    • Seurakunta on siinä vaikeassa ajassa ja senhän raamatun teksti osoittaa selvästi ,jopa varoittaa ihmisen kohtalosta erikoisesti ..kenellä mikäkin kohtalo .Nyt kuten huomaamme valumme tuohon antikristuksen aikaan ja se on tultava ennenkuin Kristus itse saapuu .Nyt näemme suomessakin kun saatana tekee jo tuhoaan eduskunnassa vasemmiston ja vihreiden kautta nuo jumalattomat säätävät tuhon lakeja .Se on vielä epäselvää kestääkö suomi kasassa loppuun saakka .On kova vauhti pimeyteen ja oksettavat lait niitä sorvataan varmaan tämän hallituksen aikana lisää .
      Eläintensuojelu ..eläimet tuntuu olevan kalliimpia kuin ihmiset ja tuokin on täysin Jumalan ohjeiden vastainen kun Jumala on alistanut eläimet ihmisen valtaan ,mutta näin mennään kohta kohdalta kun antikristuksen henki vaikuttaa..jumalattomat ei tätä ymmärrä ,mutta taidolliset ymmärtää.

      • Anonyymi

        Suomessa aloitettiin 55 v sitten luonnottomuuksiin johdateltava aikakausi. Samalla , kun äideiltä estettiin "pentujensa" luonnollinen hoitaminen ja suojelu, niin samalla jo aloitettiin outo eläinsuojelu ja lakeja väsättiin, että rauhoitettiin metsän eläimille pentujen suojeluaika. Nyt on päädytty ilmiöön, että koirat ja kissat täyttävät kodit sekä eläilääkärivastaanotot ja nuoret tytöt opetetaan niitä palvomaan. Lespoutta ja homoutta lapsille toitotetaan järkyttävällä tavalla. Eläimetkö pitäisi kohta riittää lapsiksi.

        No----- mihin siis tulevaisuudessa tarvitsemmekaan sen paremmin omia puolustusvoimia kuin Natoakaan? Suomalaisilta on käytännössä jo riistetty Koti, Uskonto ja Isänmaa - sisältäpäin suoritetulla myyräntyöllä hitaasti , mutta varmasti! Nuoret opettajat kyllä todellakin opettavat Kristinuskoa - kuin p..u raamattua täysin oman mielensä mukaan ja vapaasti --- he uskaltavat julkisesti opettaa lapsille, että eivät ainakaan itse usko Jeesusta olleen ja ettei enää juurikaan näin uskota.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa aloitettiin 55 v sitten luonnottomuuksiin johdateltava aikakausi. Samalla , kun äideiltä estettiin "pentujensa" luonnollinen hoitaminen ja suojelu, niin samalla jo aloitettiin outo eläinsuojelu ja lakeja väsättiin, että rauhoitettiin metsän eläimille pentujen suojeluaika. Nyt on päädytty ilmiöön, että koirat ja kissat täyttävät kodit sekä eläilääkärivastaanotot ja nuoret tytöt opetetaan niitä palvomaan. Lespoutta ja homoutta lapsille toitotetaan järkyttävällä tavalla. Eläimetkö pitäisi kohta riittää lapsiksi.

        No----- mihin siis tulevaisuudessa tarvitsemmekaan sen paremmin omia puolustusvoimia kuin Natoakaan? Suomalaisilta on käytännössä jo riistetty Koti, Uskonto ja Isänmaa - sisältäpäin suoritetulla myyräntyöllä hitaasti , mutta varmasti! Nuoret opettajat kyllä todellakin opettavat Kristinuskoa - kuin p..u raamattua täysin oman mielensä mukaan ja vapaasti --- he uskaltavat julkisesti opettaa lapsille, että eivät ainakaan itse usko Jeesusta olleen ja ettei enää juurikaan näin uskota.

        Juudaksen kirje 1
        4 Sillä teidän keskuuteenne on pujahtanut eräitä ihmisiä, joiden jo aikoja sitten on kirjoitettu tulevan tähän tuomioon, jumalattomia, jotka kääntävät meidän Jumalamme armon irstaudeksi ja kieltävät meidän ainoan valtiaamme ja Herramme, Jeesuksen Kristuksen.
        5 Vaikka jo kerran olette saaneet tietää kaiken, tahdon kuitenkin muistuttaa teitä siitä, että Herra, joka oli pelastanut kansan Egyptistä, toisella kertaa hukutti ne, jotka eivät uskoneet;
        6 ja että hän ne enkelit, jotka eivät säilyttäneet valta-asemaansa, vaan jättivät oman asumuksensa, pani pimeyteen iankaikkisissa kahleissa säilytettäviksi suuren päivän tuomioon;
        7 samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.
        8 Yhtäkaikki nämä uneksijat samoin saastuttavat lihan; he halveksivat herrautta, herjaavat kirkkauden henkiolentoja.
        9 Mutta ei ylienkeli Miikaelkaan, kun riiteli ja väitteli perkeleen kanssa Mooseksen ruumiista, rohjennut lausua herjaavaa tuomiota, vaan sanoi: "Rangaiskoon sinua Herra!"
        10 Nämä sitävastoin herjaavat sitä, mitä eivät tunne; mutta minkä he järjettömäin eläinten tavoin luonnostaan ymmärtävät, sillä he turmelevat itsensä.
        11 Voi heitä, sillä he kulkevat Kainin tietä ja heittäytyvät palkan tähden Bileamin eksytykseen ja hukkuvat niskoitteluunsa niinkuin Koora!
        12 He likapilkkuina teidän rakkausaterioillanne julkeasti kemuilevat ja itseään kestitsevät. He ovat vedettömiä, tuulten ajeltavia pilviä, paljaita, syksyisiä puita, hedelmättömiä, kahdesti kuolleita, juurineen maasta reväistyjä,
        13 rajuja meren aaltoja, jotka vaahtoavat omia häpeitään, harhailevia tähtiä, joille pimeyden synkeys ikuisiksi ajoiksi on varattu.
        14 Heistäkin Eenok, Aadamista seitsemäs, on ennustanut, sanoen: "Katso, Herra tulee tuhannen tuhansine pyhinensä
        15 tuomitsemaan kaikkia ja rankaisemaan kaikkia jumalattomia kaikista heidän jumalattomista teoistansa, joita he jumalattomuudessaan ovat tehneet, ja kaikesta julkeasta, mitä nuo jumalattomat syntiset ovat häntä vastaan puhuneet".
        16 He ovat napisijoita, kohtalonsa nurkujia ja vaeltavat himojensa mukaan; heidän suunsa puhuu pöyhkeitä, ja he mielistelevät ihmisiä oman etunsa tähden.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juudaksen kirje 1
        4 Sillä teidän keskuuteenne on pujahtanut eräitä ihmisiä, joiden jo aikoja sitten on kirjoitettu tulevan tähän tuomioon, jumalattomia, jotka kääntävät meidän Jumalamme armon irstaudeksi ja kieltävät meidän ainoan valtiaamme ja Herramme, Jeesuksen Kristuksen.
        5 Vaikka jo kerran olette saaneet tietää kaiken, tahdon kuitenkin muistuttaa teitä siitä, että Herra, joka oli pelastanut kansan Egyptistä, toisella kertaa hukutti ne, jotka eivät uskoneet;
        6 ja että hän ne enkelit, jotka eivät säilyttäneet valta-asemaansa, vaan jättivät oman asumuksensa, pani pimeyteen iankaikkisissa kahleissa säilytettäviksi suuren päivän tuomioon;
        7 samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.
        8 Yhtäkaikki nämä uneksijat samoin saastuttavat lihan; he halveksivat herrautta, herjaavat kirkkauden henkiolentoja.
        9 Mutta ei ylienkeli Miikaelkaan, kun riiteli ja väitteli perkeleen kanssa Mooseksen ruumiista, rohjennut lausua herjaavaa tuomiota, vaan sanoi: "Rangaiskoon sinua Herra!"
        10 Nämä sitävastoin herjaavat sitä, mitä eivät tunne; mutta minkä he järjettömäin eläinten tavoin luonnostaan ymmärtävät, sillä he turmelevat itsensä.
        11 Voi heitä, sillä he kulkevat Kainin tietä ja heittäytyvät palkan tähden Bileamin eksytykseen ja hukkuvat niskoitteluunsa niinkuin Koora!
        12 He likapilkkuina teidän rakkausaterioillanne julkeasti kemuilevat ja itseään kestitsevät. He ovat vedettömiä, tuulten ajeltavia pilviä, paljaita, syksyisiä puita, hedelmättömiä, kahdesti kuolleita, juurineen maasta reväistyjä,
        13 rajuja meren aaltoja, jotka vaahtoavat omia häpeitään, harhailevia tähtiä, joille pimeyden synkeys ikuisiksi ajoiksi on varattu.
        14 Heistäkin Eenok, Aadamista seitsemäs, on ennustanut, sanoen: "Katso, Herra tulee tuhannen tuhansine pyhinensä
        15 tuomitsemaan kaikkia ja rankaisemaan kaikkia jumalattomia kaikista heidän jumalattomista teoistansa, joita he jumalattomuudessaan ovat tehneet, ja kaikesta julkeasta, mitä nuo jumalattomat syntiset ovat häntä vastaan puhuneet".
        16 He ovat napisijoita, kohtalonsa nurkujia ja vaeltavat himojensa mukaan; heidän suunsa puhuu pöyhkeitä, ja he mielistelevät ihmisiä oman etunsa tähden.

        ....jatkuu Juudas 1
        17 Mutta te, rakkaani, muistakaa nämä sanat, mitkä meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen apostolit ovat edeltäpäin puhuneet,
        18 sanoen teille: "Viimeisenä aikana tulee pilkkaajia, jotka vaeltavat jumalattomuutensa himojen mukaan".
        19 Nämä juuri saavat aikaan hajaannusta, he ovat sielullisia, henkeä heillä ei ole.
        20 Mutta te, rakkaani, rakentakaa itseänne pyhimmän uskonne perustukselle, rukoilkaa Pyhässä Hengessä
        21 ja pysyttäkää niin itsenne Jumalan rakkaudessa, odottaessanne meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen laupeutta iankaikkiseksi elämäksi.
        22 Ja armahtakaa toisia, niitä, jotka epäilevät, pelastakaa heidät, tulesta temmaten;
        23 toisia taas armahtakaa pelolla, inhoten lihan tahraamaa ihokastakin.
        24 Mutta hänelle, joka voi varjella teidät lankeamasta ja asettaa teidät nuhteettomina, riemuitsevina, kirkkautensa eteen,
        25 hänelle, ainoalle Jumalalle ja meidän pelastajallemme Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, hänelle kunnia, majesteetti, voima ja valta ennen kaikkia aikoja ja nyt ja iankaikkisesti! Amen.

        https://www.youtube.com/watch?v=suIGclsYdJo


    • Anonyymi

      Seurakunnan ylösotto – joka tempauksenakin tunnetaan – on ihan raamatullinen tosiasia, jota siis jo Paavali opetti (1 Tess. 4:13-18; 1 Kor. 15:51-52). Koska mitään kuvatun kaltaista ei ole vielä tapahtunut, niin se on vielä edessäpäin.

      Seurakunnalle Jeesus kertoi, ”ette tiedä päivää ettekä hetkeä” – ja sitä ennen Hän kehotti valvomaan.

      Sellainen tosiuskova, joka ajattelee Herran voivan tulla VAIKKA HETI NYT, ei krossaile niin että siirtelee töitään seuraaviin päiviin, ”sillä onhan vielä aikaa”. Ei, vaan pyrkii käyttämään aikansa oikein. Tehden mitä? No juuri sitä mitä Jeesus asetti hänen tehtäväkseen.

      Kun tempaus tapahtuu, se työ on ohi. Kaikki jää taakse. Sen takia itse käytän kaiken sen ajan minkä Jumala minulle siihen vapauttaa – evankeliumin työhön, rukoukseen ym palvelukseen.

      Joku väitti että vain tietyillä nimisaarnaajilla on tämä tempaus. Voi tulla yllätyksenä, mutta kyllä se on ihan pimeyden porukoillakin täytenä selviönä: jollei ”Illuminati Card Game” ole vielä tuttu, niin kyseiset peli(kuva)kortit ”ennustivat” 9/11:n ja monta muuta tapahtumaa – vähän liiankin hyvin.

      Niissä korteissa on siis myös tempaus SELVIÖNÄ. Ja kun se tapahtuu, pitävät huolen että Maan päällä on kommunikaatio- (ja sähkö)katkos pitkän aikaa. Sekin on yksi tapa mukauttaa tänne jääneet hyväksymään se uusi johtaja.

      Aiheesta lisää: http://www.thepukki.fi/blog/post/mita-ne-harjoittelevat

    • Anonyymi

      Mukauttamisesta vielä vähän: näyttää tosiaan siltä, että Hollywood- elokuvien kautta ei "ennusteta" vaan mukautetaan massat edeltä siihen mitä "kohta tulee": yksi selkeimmistä on tämä 1993 "Super Mario Bros.", jossa näkyy mitä Twin Towerseille tulisi tapahtumaan ja miten - ja vuoden 1999 "Matrix" kertoi tarkan päivämääränkin ...

      Ihan oikeasti toivon, että ex-NSA- ulostulijan terveiset eivät olisi totta: jos nanoteknologia jo todella on noin pitkällä, ~100% ihmiskunnasta on jo niillä kyllästetty. Ei puutu kuin varsinainen pedon merkki, ja kaikki "tarvittava" on kasassa. Pakotietä ei ole - ja Raamatun mukaan vain pieni määrä "pakenijoita" selviää, Jaakobin ahdistuksen ajassa.

      Onneksi raamatullinen tempaus pelastaa Kristuksen ruumiin - mikä jo kertaalleen hirvittävällä tavalla runneltiin. Ilmestyskirja puhuu kuusi kertaa Jumalan vihasta - sitä synnin kyllästämää kansojenpaljoutta kohtaan.
      http://www.thepukki.fi/blog/post/uskomatonta-mutta-totta

    • Anonyymi

      Mikä on vaivanajan alun merkki? Mistä tietää, että nyt se alkaa, jos ei tempausta tule?

      • Anonyymi

        Erittäin hyvä kysymys, johon itsekin haluaisin saada vastauksen!


    • Anonyymi

      Odotan Jeesusta enkä Antikristusta. Siksi pidän ennen vaivan aikaaa tapahtuvaa tempausta todennäköisempänä. Seuraavien raamattukohtien takia:
      1 Tessalonikialaisille 1:10
      1 Tessalonikialaisille 4:15-17
      1 Tessalonikialaisille 5:9
      2 Tessalonikialaisille 2:1-2
      Luukas 21: 36
      Roomalaisille 5: 9
      Ilmestyskirja 3:10 Vt: Jesaja 26:19-21, Jesaja 57 alkua
      Kun Jeesukseen uskovat ovat koska tahansa lähitulevaisuudessa temmattu,
      (huom. 5 viisasta ja 5 tyhmää.) Viisailla on Pyhä Henki ja vain ne temmataan silloin
      Jeesukseen aikoinaan kuolleitten uskovien kanssa. Vasta silloin voi Antikristuksen 7 vuoden vaivan aika alkaa. Joten kannattaa alkaa lukea nyt Raamattua!
      Vaivan aikana 144000 juutalaista evankelioi maailmaa 3,5v. ja loput 3,5 v. evankelioi 2 todistajaa Jerusalemissa härnäten Antikristusta. Siinä lyhyesti.

      • Muuten hyvin ,mutta täysin raamatun vastaista.
        Pyhät ovat tuossa vaikeassa ajassa ja antikristuksen kanssa ja kärsivät osa ja kuoleekin osa.
        Tässä kohtaa juuri kysytään Pyhiltä kestävyyttä ja uskoa .


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe