Ylikoski ja Yasa onnistuivat SuomiAreenan paneelissa

Anonyymi

Esa Ylikoski ja Anter Yasa onnistuivat SuomiAreenan paneelissa ”Valtamedia on osa ongelmaa?”. Sen oli 15.7. järjestänyt Nukkuvien puolue ry. Ylikoski oli kutsuttu panelistiksi ensi sijassa Kansan Radioliiton edustajana, mutta hän toi esiin myös toimintansa Vapaa-ajattelijain liiton luottamustoimisena pääsihteerinä. Aster Yasa oli paikalla Suomen sekulaarien maahanmuuttajien puheenjohtajana.

Saadun informaation pohjalta voi hyvin sanoa, että Ylikoski ja Yasa onnistuivat hyvin tuossa paneelissa, jossa he olivat kutsuttuina panelisteina. Tällä foorumilla on pyörinyt joku omituinen ketju, jonka otsikossa puhutaan epäonnistumisesta, mutta missään ketjun viestissä ei mitenkään osoiteta, että panelisti olisi epäonnistunut. Sen sijaan paikalla olijat ovat kertoneet onnistumisesta ja eräiden vapaa-ajattelijain ajamien asioiden esilletuonnista. Samoin sekulaarien maahanmuuttajien näkökulma valtamedian ongelmalliseen toimintaan tuli esiin parin-kolmen tapausesimerkin kautta.

Koko paneelin onnistuminen on toinen asia. Yleisö oli sateesta ja sateenvarjoista huolimatta liki viitisenkymmentä. Nukkuvien puolue ja sen vetäjä itse tai Satakunnan Kansan päätoimittaja itse tai vaikka AlmaMedian hallitus voi tarkastella paneelin ja panelistinsa onnistumista omalta puoleltaan. Ja tietenkin ensi sijassa yleisö voi arvioida paneelia.

77

823

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mainittu toinen ketju on hyvin epäonnistunut, koska otsikkoväitteeseen ei ole mitään katetta. Epäselvyyttä näyttää olevan siitäkin, kuka tai mikä oli paneelin järkännyt.

      • Anonyymi

        Antivapari jatkaa silti vihapuheotsikollaan, vaikka ei enää edes yritä perustella epäonistumista, vaan ihmettele Satakunnan Kansan päätoimittajan osallistumista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Antivapari jatkaa silti vihapuheotsikollaan, vaikka ei enää edes yritä perustella epäonistumista, vaan ihmettele Satakunnan Kansan päätoimittajan osallistumista.

        Antivapari nostelee lapsellisesti ilman sisältöä ja "todistusaineistoa" valheotsikoinnin katteeksi.


    • Anonyymi

      Uskonnottomien yhdenvertaisuuden lisäämisen sekä katsomusvapauden vahvistamisen kannalta valtamedian kirkkoa suojeleva käyttäytyminen on ongelma. Kehittämishedotukset eivät saa jukisuutta. Tällä hetkellä kansalaisaloite jumalanpilkan kriminalisoinnin lopettamisesta saa luvan pysyä mediakatveessa.

      • Anonyymi

        Kyllä tätä mediakritiikkiä on syytä jatkaa ja konkretisoida. Yleisesti ja erityisesti.


    • Anonyymi

      Foorumille kirjoittava antivapari on heittäytynyt tahattoman koomiseksi nysväriksi kommentoidessan Ylikosken esiintymistä SuomiAreenan paneelissa. Siitä silti kommentteja:

      ”Ylikoski oli pukeutunut muista poiketen harmaaseen.”
      – Housut ja kengät olivat siniset, pikkutakki siniharmaa. Kuva f b -ryhmässä.

      ”Aloitti mielistelemällä”
      – Asiallista tuoda esiin porilainen syntyperä, mikä ei ole häpeä.

      ”kyseli, onko vanhoja koulukavereita paikalla. Kukaan ei mielestäni ilmoittautunut. Eli epäonnistuminen.”
      - Heh heh.

      Ilmoitti edustavansa Kansan radioliittoa ja Vapaa-ajattelijain liittoa. Eli käytti ääntä myös Vapaa-ajattelijoiden puolesta.

      ”Ylikoski syytteli isoon ääneen valtamediaa, joka on kuulemma agendamediaa. Ajaa Natoa ja sen semmoista. Mitä ihmettä! Onko Vapariliitolla Nato-kanta ja vielä kielteinen sellainen? Ylikoski ylitti valtuutensa.”
      – Ylikoski toi esiin, että Helsingin Sanomat on ilmoittanut kannattavansa Suomen NATO-jäsenyyttä eli lehdellä on agenda. Tämä on hyvä tietää, että ei ole puolueeton. YLEllä sen sijaan ei virallisesti ole kantaa. Faktoja siis.

      ”Ammattitoimittajat ovat kuulemma liekanarussa. Ylikoskelle huomautettiin tähän, että kannattaa tutustua todellisuuteen. Aika noloa Ylikoskelle ja vapareille.”
      – Päätoimittaja on vallan käyttäjänä jäävi todistaja, koska hän on valitsemassa toimituksen päällikkötoimittajia ja muutakin väkeä. Toimittajat ja freelancerit kyllä tietävät, missä menevät rajat eri askioissa..

      ”Oli kyllä noloa, kun nukkuvien Hirvimäki toimi samalla puheenjohtajana ja jauhoi sitten sitä, miten pitäisi hänestä kirjoittaa. Ja Ylikoski nyökkäili ja jatkoi, että pitäisi kuulla järjestöpuoltakin.”
      - Ylikoski ei nyökkäillyt Hirvimäen välillä omintakeiselle esiintymiselle, vaan puuttui puheeseen ja nosti esiin sen, että kansalaisjärjestöjen, 3. sektorin ääni ja rooli ei tule tarpeeksi esiin mediassa. Hyvä interventio.

      Sitten rupesi valittamaan, että kirkosta uutisointi ei ole riittävän negatiivista. Valtamedia kuulemma suojelee kirkkoa. Huhhahheijaaa ja facepalm.
      – Tämä on tietenkin hyvä, asiallinen, paikkansa pitävä huomio kirkon käsittelystä mediassa. Ylikoski toi esiin senkin, että vaikka kirkosta eroamista käsitellään, se tapahtuu yleensä vain kirkon talouden näkökulmasta, harvoin kirkosta eronneiden ja sekulaarin kulttuurin ja elämäntavan näkökulmasta.

      Satakunnan kansan päätoimittaja vastasi, että lehti tarjoaa vain laatua ja semmoisista aiheista, mikä kiinnostaa. Ylikosken valitus oli siis turhaa.
      – Päätoimittaja toi esiin, että uskonto ja kirkko eivät kiinnosta lukijoita, joten niistä ei niin kirjoiteta mikä kai sitten voisi selittää sitäkin, että uskonnottomista kirjoitetaan niin vähän. Kuitenkin kirkosta ja papeista kirjoitetaan varsin paljon myötäsukaisesti.

      Anter Yasa lisäsi vielä, että kirkon kritisoiminen ei ole mikään ongelma. Ylikosken valitukset olivat siis aivan naurettavia.
      – Yasa tarkoitti, että kirkon kritisointi on ongelmattomampaa julkisuudessa kuin islamin uskonnon kritisointi Suomessa.

      Hyvän keskustelun päätteeksi Anterin puolelta Ylikoski rupesi jaarittelemaan median omistuksista ja rupesi luettelemaan eri maita. Kaikki maat kuulemma pyrkivät infovaikuttamaan.
      - Median omistukset ovat kansainvälisestikin hyvin keskittyneitä. Suomalaiset paikallisradiot ovat 90-prosenttisesti kansainvälisten ketjujen omistuksessa.
      – Infovaikuttamista Suomeen ja suomalaisiin tulee monesta suunnasta. Myös aseteollisuus on kiinnostunut Suomesta.

      Jotenkin hämärästi käytiin välillä jumalanpilkassa ja aseteollisuudessa. Aika foliohattujuttua.
      - Meneillään on kansalaisaloite jumalanpilkan kriminalisoinnin lopettamiseksi. Jumalanpilkasta on 10 maassa säädetty rangaistukseksi jopa kuolemantuomio ja ankaria raippa- tai ruoskarangaistuksia. Vähättelijällä on kait foliohattu eristämässä häntä todellisuudesta.

      Yleisöstä kehotettiin lukemaan Raamattua. Ylikoskella ei ollut siihen mitään sanottavaa. Että tällaista vapaa-ajattelua.

      - Mitä olisi pitänyt sanoa Raamatun lukemista, että älkää vaan lukeko. Välillä tuntuu, että monet vapaa-ajattelijat tuntevat Raamatun paremmin kuin ns. kristityt ja Koraanin paremmin kuin ns. muslimit.

      Ylikoski jäi viimeisenä palloilemaan lavalle. Mitä lie jahkaili?
      - Antivapari on heittäytynyt tahattoman koomiseksi nysväriksi. Tilaisuuden jälkeen oli ilmeisesti mukava jutella porilaisten vapaa-ajattelijain kanssa.

    • Anonyymi

      Koomikkonysvärin syynäys lavalta poistumista myöten toden totta on koomista.

      • Anonyymi

        Hyvä että mikrofonin irrottominenkin on nyt käsitelty.


    • Anonyymi

      Yasa ja Ylikoski keskittyivät panelisteina hyvin omiin erityisalueisiinsa. Toki myös vapaa-ajattelijat arvostlevat islamia ja siihen liittyviä ihmisoikeusrikoksia. Yasa keskittyi paneelissa konkreettissesti omiin sootessa julkituotuihin paljastuksiinsa, joihin valtamedia oli reagoinut hyvin hitaasti jos silloinkaan.

      Antivaparin arviointiketju on arvottoman asenteellinen ja sillä on vain tahattoman komiikan merkitys. Otsikon "kriittisyys" ei ole kunniaksi oikealle kritiikille.

      • Anonyymi

        Kirkon arvostelu ei ole ongelma samassa mielessä kuin islamin arvostelu voi olla ongelmallista.


    • Anonyymi

      Elokuussa Satakunnan Kansa julkaisi koko aukeaman juttukokonaisuuden Porin srk hautausmaan ongelmista, kappelikiellosta, ja kylkiäsijutussa kertoi myös Satakunnan vapaa-ajattelijain siikaisten hautausmaasta. Kun päätoimittaja oli paneelissa, ilmeisesti Ylikosken puheenvuoro paneelissa antoi virikettä tuohon juttukokonaisuuteen.

    • Anonyymi

      Kyllä, ja samoin Ylikoski ja Irma Peiponen onnistuivat 28.11. Tiedekulman paneelissa.

    • Anonyymi

      Tästäkin tilaisuudesta oli tällä foorumilla asiatonta mollausta, vaikka paneelin keskusteluun oli ja sujui ok, ja käytännössähän se lisäksi johti vapaa-ajattelijain esille nostaman asian laajaan käsittelyyn Satakunnan Kansa -lehdessä syksymmällä.

      • Anonyymi

        Niin, ehkä tämä otsikko olisi jäänyt muotoilematta tuolllaiseksi, jos SuomiAreenan tapahtumasta ei olisi julkaistu tieetyntyyppistä mollausviestiä, joita on tehtailtu... Josain syystä ei kjitenkaan videoiduista esityksistä kuten luennoista kansalaisopistoissa (Helsingin ja Vantaan aikuisopistoissa).


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Porin seurakuntieen hautusmaan tilanne on seurannassa. Sekulaarieen järjestöjen ja kaupungin tulee ryhtyää yhdessä selvittämään, miten hoidetaan lämmin seremoniatila siviilihautajaisia varten ja muita ei-kirkollisia hautajaisia varten. Kulttuurinen ja ihmisoikeudellinen tilanne on muuttunut, ja sen pitää alkaa heijastua myöös käyutännössä. Hyvä että tämnä asia nousui esiin tuossa paneelissa.

    • Anonyymi

      Hyvä seuranta paneelin jälkivaikutuksesta. Sitä kannattaa seurata edelleenkin. Mielenkiintoita oli myös tuo esiitymisen arvionti ja siihen annetut vastaukset. Mielen kiitoista.

    • Anonyymi

      Vaparit porukkana eivät liity kirkosta eroamisiin eikä uskonnottomaan opetukseen

      Vapaa-ajattelijoiden VA nettisivu on pääsihteerin yhteiskuntapoliittinen vaalisivu, jolla hän rakentelee puoluepoliitista hahmoaan vasemmistoliitossa. Senkin takia toiminta VAssa on jämähtänyt vanhanaikaiseksi aatteelliseksi vanhan purkan levittämiseksi, josta kukaan ei saa mitään etua ja aika heikosti selvää. Tai siis vapareilta saa ehkä harhailevaa punavihreää aatetta, joka lisää vastustuskykyä olla liittymättä

      Vapareilla oli tilaus 1930-luvulla, kun se opetti oppimatonta rahvasta, sitten se valui kyydistä vuosien myötä

      Kirkosta eroaminen on eriytynyt vapareista,
      50 000 eroaa vuosittain, noin nolla liittyy vapareihin pysyvämmin

      Ei-uskonnollisella opetuksella, oli se ET -elämäntapatieto tai biologia , EI OLE tekemistä vapareiden kanssa. Prometheus-leirit, protuleirit ovat komdemoraattisten pioneerien aikansa elänyt jäänne, leirien jatke jonkinlaisen anarkismin levittämisessä, vrt. DDRn sinipaitojen pioneerileirit, Putinin Nashi-leirit (Meidän jengi)

      Vaparit on valinnoillaan kuihtunut sisäpiiriksi, jossa johto nostaa elintasoaan, tapailee ja matkustelee testamenteilla saaduilla vuokratuloilla ja väsäilee raha-anomuksia. Silmänlumeeksi pidetään keskustelua yllä kirkon eduista ja joskus lyödään kristillisiä poliitikkoja, samalla tuetaan sdp-vasliiton ympärillä pörrääviä anarkistiporukoita

      • Anonyymi

        Tämä tyyppi käyttää aikaansa valtiokirkkomme hyysäämiseen ja pitääkseen persut iloisina kirkollisveron maksajina. Ei taida noilla eväillä onnistua.
        Kirkko ei ole islamin leviämisen este, koska kirkolle mikä tahansa uskonto on parempi kuin uskonnottomuus. Vapaa-ajattelijat kritikoivat myös islamin uskontoa sinänsä - ihmisoikeusloukkauksistaan puhumattakaan.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Valtamedia on osa ongelmaa sikäli, että se ei käsittele ev.-lut. kirkkoa kriittisesti ja tarkastelee kirkosta eroamistakin aina vain kirkon kannalta, ei eroajien ja sekulaarin kansalaisyhteiskunnan kannalta. Näin on käynyt erityisesti vuoden 2014 jälkeen. Onko siihen joku turvallisuuspoliittinen syy? Pidetäänkö kirkkoa puolustettavana jostain "yleisistä syistä"? Tai pidetäänkö kirkkoa tarpeellisena islamin johdosta?

    • Anonyymi

      Tässä oli hauskana piirteenä, että paneelin puheenvuoron ansiosta Satakunnan Kansa tarttui yhteen esille nousseeseen aiheeseen. Itse asia on toki edelleen vaiheessa Porissa.

    • Anonyymi

      Tästä oli jossain juttua, ihan kuvan kanssa, mutta nyt en muista missä. Muistaako kukaan, asianosaiset tai ketkä?

    • Anonyymi

      Tämä otsikon korostus on kommentti siihen että antivspari esitti tilaisuuteen osallistumatta jotain muuta. Näkyjä nähtyään?

    • Anonyymi

      Nythän Satakunnan Kansa on siirtynyt Helsingin Sanomien omistukseen. HS on kirkollisempi kuin ennen.

    • Anonyymi

      Miksi sossu Ykosken ja kurdiaktivisti Yasan sukset menivät ristiin ja miksi tämä riita katkaisi pjohtaja Karisman ladun Vapariliitossa?
      Eivätkö Y ja Y osaa hiihtää Y- tyylillä? Pelkkää vanhaa diagonaalia taapertaen? On aivan selvä K:n käytöksestä jälkeenpäin, että K on Yasan kaveri

    • Anonyymi

      Niin, onhan yksi tapa mitata onnistumista asia saaminen paikalliseen valtalehteen.

    • Anonyymi

      Porin srk hautausmaan syrjintään on syytä palata. Härrsskiä.

      • Anonyymi

        Aivan! Valitettavasti tilanne ei ole Porissa vieläkään muuttunut paremmaksi.


    • Anonyymi

      Uudessa Uskomaton Vapaa Ajattelija -lehdessä 3-21 Yki Räikkälä kertoo selvityksestään, että tiukkapipoinen Pori on eri linjoilla kuin sitä ympäröivien kuntien ja Raumankin seurakunnan hautausmaat.

    • Anonyymi

      Nyt on selvinnyt, että Porin ympäristökunnissa ja Raumalla srk hautausmaan kappelia saa käyttää ei-kirkolliziin saattotilsisuuksiin

    • Anonyymi

      Tärkein tulos koko jutussa oli oikeastaan Porin hautaustoimen epäkohtien esille nouse.inen. ja sitten SK.

    • Anonyymi

      Ylikoski oli viime vuonna Ylen ohjelmissa haastateltavana. Antivapari oli kuitenkin kyllästynyt aikaisemmin toistelemaansä X tai Y "epäonnistui" avauksiin. Tämä Pori-juttu on siis muistoja noilta menneiltä ajoilta, reaktiona antivaparin viestiin.

    • Anonyymi

      Valtamedia on ottanut asiakseen puolustaa kirkon julkisoikeudellista erityisasemaa.

    • Anonyymi

      Ylikoski kuuluu siihen äärivasemmiston porukkaan, joka savusti Anter Yasan VAliitosta joka nyt on leninistien, Kimmo Sundströmin ateistit.fi PAT mukaan POKUja = pohjois-koreaideologisia

      https://nitter.net/AnterXYasa/status/1715773216193479122

      Suomen vasemmisto ammentaa oppinsa Saksan 30-luvun sosialisteilta (islamrakkaus) ja disinformaationsa Neuvostoliiton opeista. Suomen vasemmisto on aina syyttänyt kaikkia muita siitä mitä itse ovat varsin näkyvästi.

    • Anonyymi

      Tämä on sii ollut 2019 Porissa jossa porilainen Ylikoski on ollut

      Muistatteko kun noin 2015 matu RA nappasi extyttöystävänsä rai ja tap poija lopulta poltti Porissa

      Lyön vetoa että eliittiklovni Ylikoski vaikeni ja katsoi muualle ja jaaritteli pskaa humanismin kaikkivoipaisuudesta seksuaslisuuden sekularismin vapauttajana

      https://nitter.net/AnterXYasa/status/1716149705690787868

    • Anonyymi

      Euroopassa on käytännössä käynnissä muslimien aloittama sisällissota, jonka jokainen Allahin sokaisema vihervasemmistolainen ja lehdistö ohittaa kokonaan - ja päinvastoin, tekee kaikkensa tapahtumien ja todellisuuden valkopesemiseksi. Jos ette pian herää, ei ole mihin herätä….

      https://nitter.net/i/status/1716207032938721440

    • Anonyymi

      SDP on ollut merkittävä disinformaation levittäjä juutalaisia ja Suomea vastaan

      https://nitter.net/i/status/1716368807789207940
      Muslimeja kiihotetaan jatkuvilla valheilla, disinformaatiolla ja islamistisella radikalismilla vihaamaan, olemaan integroitumatta ja tukemaan terroristijärjestöjä länsimaissa.

    • Anonyymi

      Banderollia kantoivat Helsingissä jatkuvasti “anti-rasismista”, “anti-natsismista” ja “suvaitsemisesta” puhuvat, ironiset fasistiset sosialistit, eli ne oikeat natsit, jotka haukkuvat kaikkia muita jopa pesukarhu-kravateista “natseiksi”

      TIETOISKU, mitä tarkoittaa Joelta merelle? River to the sea
      https://nitter.net/i/status/1716437291235680626

      ANTER YAŞA 23.10.2023
      Monissa maissa vihapuheeksi, rasismiksi ja kansanmurhan tueksi osoitettu Hamas-terroristien slogan: “River to the sea”, oli suurin banderolli viimeisimmän "Palestiina-mielenosoituksen aikana” keskellä Helsingin keskustaa.

      Monissa maissa vihapuheeksi, rasismiksi, antisemitismiksi ja juutalaisten kansanmurhan edistämiseksi luokiteltu, sekä sille tueksi osoitettu Hamas-terroristien slogan: “River to the sea”, oli suurin banderolli viimeisimmän

      "Palestiinan siviilien puolesta” järjestetyssä “mielenosoituksessa” keskellä Helsingin keskustaa.
      "Joelta merelle, Palestiina on vapaa" on palestiinalaismielisten aktivistien yleinen kehotus. Siinä vaaditaan Palestiinan valtion perustamista Jordan-joelta Välimerelle, jolloin Israelin valtio ja sen kansa poistetaan. Se on myös terroristiryhmien ja niiden kannattajien kehotushuuto, aina Palestiinan vapautuksen kansanrintamasta (PFLP) Hamasiin, joka vaati Israelin tuhoamista alkuperäisessä peruskirjassaan vuonna 1988 ja oli vastuussa 7. lokakuuta 2023 tehdystä terrori-iskusta israelilaisia siviilejä vastaan, jossa murhattiin yli 1400 ihmistä juutalaisille tappavimpana yksittäisenä päivänä sitten holokaustin.

    • Anonyymi

      Egyptiläistaustainen luennoitsija, feministi, kirjailija ja entinen muslimi @YasMohammedxx, joka on vuosia varoittanut lännen vasemmiston liittoutumisesta terroristisen islamismin kanssa, varoittaa jälleen

      VAliitossa ajatellaan, että lännessä musliminaisten vaatetus lakkaa jotenkin kuin taikaiskusta olemasta uskontoon sidottu ilmiö -

      että siis toisin kuin monissa muslimimaissa, länsimaissa niqabit, hijabit ja burkat eivät millään tavoin ilmentäisi naisten alisteista asemaa. Yasmine Mohammed paljastaa riipaisevassa elämäkerrassaan kyseisen ajattelun onttouden

      https://nitter.net/i/status/1716887787574866012
      Yasmine Mohammed on egyptiläistaustainen, nyt kanadalainen yliopisto-opettaja, ihmisoikeusaktivisti ja kirjailija. Mohammed pakeni sukunsa pakkoavioliittoa, jossa häntä hyväksikäytettiin Al-Qaeda-jäsenen Essam Marzoukin vaimoksi.

      Kirjoittanut karmeudesta kirjan
      https://www.suomalainen.com/products/hunnusta-vapautunut

    • Anonyymi

      YKn päättämä kahden valtion malli kunniaan! Kansainväliset takuuta ja valvonta vuosikymmeniksi.

    • Anonyymi

      Tämä Anter Yasa ei kestä twitter-tilillään pienintäkään erimielisyyttä omaa näkökantaansa vastaan. Jotta sellainen "sananvapauden" kannattaja ; )

    • Anonyymi

      Yasa vastustaan Hamasia, tietenkin
      sosdem ALtaee tukee
      ennen kuulumatonta että sdp sietää tällaista

      https://www.suomenuutiset.fi/ilmapiiri-kiristyy-helsinkilainen-kovan-linjan-moskeija-kutsuu-jaseniaan-israelia-vastustavaan-mielenosoitukseen/

      Palestiinalaisten Siirtokuntayhdistys levitti valeuutista
      Mielenosoituksessa mukana ollut Suomen Palestiinalaisten Siirtokuntayhdistys kantoi kulkueessa kylttiä, jossa luki “Israel pommitti sairaalaa Palestiinassa ja tappoi 500 ihmistä sekunnissa”. Kuvakooste kylteistä julkaistiin yhdistyksen Facebook-sivuilla. Niistä on tykännyt esimerkiksi entinen SDP:n kansanedustaja, suomalais-irakilainen rauhanneuvottelija Hussein al-Taee.

      https://www.suomenuutiset.fi/wp-content/uploads/2023/10/altaee.jpg

      • Anonyymi

        Tee oma avauksesi omilla foorumeillasi.


    • Anonyymi

      Islamilainen taivas perustuu kokonaan liioiteltuihin ”maallisiin nautintoihin”, orgioihin, ylensyömiseen ja kaikkeen siihen - minkä muslimit kieltävät itseltään eläessään ”vanhurskaana tekona”. Koska pienimmätkin nautinnot ovat haram, jolloin niistä luodaan suuria fantasijoita toteutettavaksi ”jannatissa”.

      https://nitter.net/AnterXYasa/status/1717483809782833292

      Islamia noudattavan sekä niin kaikilta muilta kuin itseltään kaiken kieltävän muslimin palkinto on saada ne kielletyt asiat vasta kuoltuaan.

      Islamissa ei todellisuudessa ole mitään hengellistä, syvällistä tai edes filosofiaa. Se on itsekuritus-, ja kuolemankultti, mikä lupaa vapauden maallisiin tekoihin, joita muslimit salaa himoitsevat, ja jotka ”saavat” vasta kuoltuaan.

    • Anonyymi

      Anterin avaus 1.11. 2023

      https://www.anteryasa.fi/p/mielipide-entinen-muslimi-on-ystavasi


      ""näette taas länsimaissa ihan tavallisen näköisiä muslimeja, joista ette varmaan aikaisemmin olisikaan tunnistaneet mitään ongelmia - häikäilettömästi huutamassa: ”Kaasuttakaa juutalaiset!” , sekä julistamassa “Allah on suurin!”, “Takbir!” ja “Joelta merelle!”. Joillakin on ollut jopa al-Qaeda-lippuja mukana “Palestiina-marsseissa”. Epämukavan suuri määrä heistä on nähty sadoilla eri videoilla repimässä kaapattujen juutalaisten lasten katoamisilmoituksia.

      Luuletteko suomalaiset olevanne voitolla, jos ajatellaan hypoteettisesti, että olisi käynnissä ulkopuolisesti rahoitettu islamisaatio-agenda ja jonkinlainen uskonsota islamistien, sekä rikkaiden islamististen valtioiden toimesta Eurooppaa vastaan?""

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Vapaa-ajattelijoiden tukema ja lehdessään esittelemä vasemmistoliiton kansanedustaja julistaa ja esiintyy "Joelta merelle" - mielenosoituksessa eduskuntatalon portailla

        The Finnish Member of Parliament of the Left-Alliance @veronikahonka is out chanting "From the river to the sea" on the streets of Helsinki

        https://nitter.net/i/status/1719137534972944447


      • Anonyymi

        Saudi selittää miksi he eivät välitä eivätkä ota palestiinalaisia maahansa

        Te palestiinalaiset ette ole kansa eikä teillä ole valtiota ja AlAqsa -moskeija on väärennös asutte Israelin maalla. Juutalalset ovat Iisakin ja arabit tämän veljen Ismailin lapsia, ne ovat kansoja, te ette ole arabeja ...

        Ihmettelen miksei Netanjahu ole vielä pannut palestiinalaisia kuriin ...

        https://nitter.net/jess_ih_ka/status/1713608571739353570


    • Anonyymi

      Belgia: Pakolaistaustainen kansanedustaja Darya Safai varoittaa Euroopan Isis-sukupolven radikalismista ja tavoitteista
      Vuosia islamismin vaaroista varoittanut belgialainen kansanedustaja otti kantaa maan "Palestiinan puolesta" järjestettyjen mielenosoitusten musliminuorten radikalismiin.

      https://nitter.net/i/status/1720183609087205605

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Osama Bin Shafaat uutisia. Suomen juutalaisten seurakuntien keskusneuvoston ja Helsingin juutalaisen seurakunnan puheenjohtaja on saanut uhkauksia Aalto-yliopiston tutkimusassistentilta

      Olen vastaanottanut sosiaalisessa mediassa uhkauksen. Mitä toimenpiteitä @AaltoUniversity teette kun juutalaisen seurakunnan johtaja saa tällaisia teidän tutkimusassistentilta, Osama bin Shafaat'lta. Teidän yliopisto ei ole turvallinen tila juutalaisille tai israelilaisille

      https://nitter.net/YaronNadbornik/status/1722336642680201409

    • Anonyymi

      Kahjoja on moneen junaan, riittää tännekin.

    • Anonyymi

      Martin Scheininin ja Esa Ylikosken yhdenvertaisuusasioiden neuvottelukuntapuuhat jne sitoo VAliiton kovaan äärivasemmistolaisuuteen https://keskustelu.suomi24.fi/t/17917096/kimmo-sundstrom-uutisoi-jalleen-asioista-joista-vapariliitto-vaikenee#comment-122029544

      Tämä on vaarallinen cocktail Venäjän käydessä hybridisotaa trolleineen Suomea vastaan

      ""Venäjän disinformaatiota hallituksen kaatamiseksi mm. ”Pesukarhuista” ja ”feministi-burkhista” kritiikittömästi jakanutta ja levittänyttä vasemmistolaista radikaalia, sekä rasistia Martin Scheiniä, valehtelemaan täysin kaikesta.""

      https://nitter.net/i/status/1725474332728602831

    • Anonyymi

      Esa Ylikosken omakehut ovat noloja

    • Anonyymi

      VAliiton johto on pitkälti Ylikosken vasliiton ja puna-Ekin Gazan Hamas-yliopiston kunniatohtorin tukiporukkaa ja siten islamhyysäreitä

      "Vasemmiston ja islamistien epäpyhä liitto on ällistyttänyt suurta yleisöä jo vuosikausia. Loppuvuoden tapahtumien myötä keskustelu nousi jälleen tapetille.

      Miten intersektionaalinen feminismi ja antirasismi ovat ajaneet juutalaisvihamielisyyttä valtavirtaan? Miten intersektionaalinen sortoteoria toimii ihmeellisenä liimana länsimaisten wokettajien ja islamistien välillä?"

      https://www.suomenuutiset.fi/vasemmiston-ja-islamistien-epapyha-liitto-on-allistyttanyt-suurta-yleisoa-jo-vuosikausia-israelilainen-vasemmistojohtaja-kritisoi-maailman-vasemmistolaisia-islamismin-ja-terrorismin-myotailysta/

    • Anonyymi

      SDP, Hussein al-Taee, juutalaisviha ja lelusalakuljettaja - Miksi entiset muslimit ovat pettyneet vasemmistoon?
      Kävin brittiläisen pakistanilaistaustaisen entisen muslimin podcastissa puhumassa entisten muslimien kokemasta pettymyksestä poliittiseen vasemmistoon ja sen liittolaisuudesta islamismin kanssa. https://www.anteryasa.fi/p/exmuslimit-vasemmisto-momus-podcast

    • Anonyymi

      Terroristijärjestön Hamasin törkeä naisia kaappaava, raiskaava ja ylpeästi videoilla kidutusmurhaavan terrori-iskun toimet jäivät YK:n naistenjärjestöltä melkein kaksi kuukautta täysin tuomitsematta https://nitter.net/i/status/1732039856073879560#m

    • Anonyymi

      Voisiko islam olla osa suomalaista kulttuuria? Lähi-idän ja islamin asiantuntija Seida Sohrabin mukaan ei, koska islam ei tunne demokratiaa.

      – Islam on sitä, mitä se on Koraanissa. Se on muslimien mukaan Jumalan sanomaa ja pitää laittaa käytäntöön sellaisenaan, Sohrabi sanoo.

      Lähetystyöntekijä, teologian maisteri Timo Keskitalo on käynyt keskusteluja Suomessa asuvien imaamien kanssa. Eräs imaami oli arvioinut Suomen islamilaistuvan melko nopeastikin väestönkasvun kautta.

      – Hän totesi hymyssä suin, että sitten he tulevat lakkauttamaan demokratian, Keskitalo sanoo.

      – Jos me haluamme puolustaa suomalaista yhteiskuntajärjestystä, niin islam on vaaratekijä. Poliittisesti ajatellen se on yhteensopimaton asia.

      https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/islam-ei-istu-demokraattiseen-yhteiskuntaan/

    • Anonyymi

      Vapauden kannattajat tukevat Journalismipalkinnon saajaksi
      tietenkin Anter Yasaa
      vapauden soihtua
      https://nitter.net/AnterXYasa/status/1732793925130186850#m

      Tiedätte mitä tehdä. Käykää ehdottomassa @yleisradio "journalismipalkintoon" minut.

      Viimeksi sain 10x enemmän ääniä kuin yksikään muu ehdokas, mutta rasistinen laitos esitti tietenkin ettei minua ole edes olemassa. Talk about marginalisointi ja rasismi. suurijournalistipalkinto.fi

      Kommentoi kun olet käynyt ehdottamassa.

      Suuri Journalistipalkinto on jaettu Suomessa vuodesta 2001. Palkinnolla tuetaan ja edistetään hyvää journalismia ja se jaetaan neljässä palkintoluokassa. Palkinnon perusteena on jokin merkittävä...

      suurijournalistipalkinto.fi

    • Anonyymi

      ""En tiedä kuinka monta tuhatta todistetta ja näyttöä pitää vielä tuoda esille, kunnes suomalaiset tajuavat, että juutalaisvihainen islamistista terrorismia tukeva sosialisti on kirjaimellisesti natsin määritelmä?

      Ja sekä että Suomen vasemmistopuolueet ovat täysin avoimesti liitossa islamistien sekä heidän terrorismin kanssa.

      Kuinka monta islamistia minun pitää paljastaa heidän puolueista, kunnes tajutaan asia valtavirrassa?
      Kuinka monta Iranin hybridivaikuttajaa?

      Kuinka monta Al-Qaedan salakuljettajaa?
      Kuinka monta ISIS-kytköksistä kansanedustajaa?

      Kuinka monta radikaalia moskeijaa, joiden kanssa vasemmistopuolueiden edustajat flirttailevat?
      Kertokaa ne luvut niin teen….""

      https://nitter.net/i/status/1735571923130544373#m

    • Anonyymi

      Kirjaimellinen peikkonarri
      "Narrille on sopivaa kaikki törky, huutelu ja mustamaalaaminen. Voi piiloutua sen taakse: ”Mitä, etkö ymmärrä huumoria?”. Todellisuudessa kukaan ei ole kuullut yhtäkään vitsiä, mikä naurattaisi tältä kirjaimelliselta peikolta. Vaan pikemminkin vain törkyä, rasismia ja kaikenlaista sekoilua - ”komiikan” varjolla. Tiedätkö mikä on hauskempi juttu kuin Iikka Kivi? https://nitter.net/i/status/1737343687133118820

    • Anonyymi

      Yasa ja suhde jouluun
      https://nitter.net/AnterXYasa/status/1738935945838109104#m

    • Anonyymi

      Vapariliiton johdon hyysäämä muslimijoukko edustaa imperialistis- kolonialistista alistajadiktatuuria

      "Islam ja muslimit ovat ominaisia vain Arabian niemimaalle. Jokainen muu ’muslimimaa’ on aikoinaan kolonisoitu, alistettu, orjuutettu ja valloitettu pakolla muslimien toimesta"
      https://nitter.net/i/status/1739645252145655994#m

    • Anonyymi

      Myös Suomen Akatemia on valjastettu epätieteellisen hörhöilyn tutkimuskeskukseksi

      https://nitter.net/AnterXYasa/status/1740389094017192183#m

      Tänä vuonna sosiaalisessa mediassa valppaiden kansalaisten ansiosta esille tuodut @SuomenAkatemia veronmaksajalle kalliit pseudotutkimukset ovat vasemmistolaisen radikaalin aktivismin suojeluksessa

      https://nitter.net/mikamerano/status/1740286004974498056#m
      Tietopyynnöt ovat kirjoittajan mukaan vastenmielistä häirintää.
      Pitäisikö jopa lailla kieltää julkisista verorahoista ja niiden käyttötavoista keskusteleminen?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kun sekulaarinen kurdi Yasa paljastaa sosialidemokraattisen islamilaisen terroristimyötäilijän

      kurdi vedetään oikeuteen kunnianloukkauksesta

      Äärivasemmistolainen Valiitto muka-vapaan ajattelun muka- humanistinen liitto

      on koko ajan hiljaa

      ""Minun oikeustajuuni ei oikein istu, miten toimittaja joka paljastaa ensin ylistetyn henkilön olevankin islamistinen terrorismin myötäilijä ja lahjoitusrahojen väärinkäyttäjä, voidaan ylipäätään tuomita kunnianloukkauksesta: Minkä kunnian tämä terrorismin sympatiseeraaja ja varas menetti kun totuus kerrottiin?""

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/lassilappalainen/anter-yasa-ja-lelusalakuljettaja-missa-kunnianloukkaus

    • Anonyymi

      Stalinististisen maailmankuvan omaava ei sovi vapaa-ajattelijoiden toimijouhin, vaikka kristillinen uskonto oli kielletty Neuvostoliitossa. Tosin kommunismi oli uskonto ja Lenin jumala.

      Vastenmielistä.

    • Anonyymi

      Varmaa on, että Vaparit olisi kielletty Ylikosken porukan arvostamassa Neuvostoliitossa.

      Stalinin aikana jäsenet olisi ammuttu ja myöhemmin suljettu mielisairaaloihin..

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vapareiden ykköskohde on kirkko ja vasta toisena islam.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1412
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1193
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe