Onpa järkky selli jonne Sofia suljettiin.

Anonyymi

34

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuva otettu ennen remonttia. Nykyäänhän siinä voi olla poreallas, vilvoitteluterassi ja minibaari. ; )

      • Anonyymi

        Ja yksityinen gumminpaikkausliike jos sattuu vaikka gummihuuli tai gummitissi possahtamaan.


    • Anonyymi

      No nythän on sitä luxusta kerrakseen.
      Melkein viidentähden putka.

    • Anonyymi

      No just. Kyllä tuolla tulee mielenterveysongelmia jo muutamassa päivässä. Jos olet kirjaimellisesti vain itsesi ja omien ajatustesi kanssa. Ei puhelinta, ei somea, ei TV:tä ei radiota, ei lukemista, ei mitään. Tyhjät seinät ympärillä. Helteet tulossa, selli on varmaan kuuma, kun huono ilmanvaihto.

      • Anonyymi

        Toivottavasti kaverit tajuaa viedä sinne kaikki meikit ja tarvikkeet koska nehän tuolle naiselle on ne tärkeimmät asiat ainakin tällä hetkellä.


    • Anonyymi

      Millähän Sohvi elättää itsensä, kun tuolta vapautuu? Toinen osapuoli voi olla kiinni melkein pari vuotta. Elämä pilalla pitkäksi aikaa, vaikkei tuomiota tulisikaan.

      • Anonyymi

        Voipi olla ettei parivuotta riitäkään vaikka ensikertalainen. Sohvi töihin.


    • Anonyymi

      Suomessa olevat vangit eivät ole järkkyä selliä/vankilaa tavanneetkaan. Täällähän vangit elävät kuin kartanossa. Saavat opiskella ja kulkea lähes vapaana, vaikka olisi takana ihmisten murhia yms. Ruoka vangeille on ilmaista ja selli asuntona on parempi kuin kodittomilla ja vähävaraisilla rehellisillä ihmisillä. Toista se on sellit esim. Thaimaassa tai Kiinassa. Torakoita, virtsaa ja väkivaltaa ja korruptiota. Suomessa vankeja oikein paapotaan.

      Tuo Sofiankaan selli ei ole mikään järkky, vaan normaali selli ja suunnattu RIKOKSESTA vahvasti epäillylle tai rikokseen tuomitulle. Hometaloissahan työskentelee muutenkin kymmeniä tuhansia suomalaisia ja he eivät ole edes tehneet rikoksia! Hometta on Suomessa joka paikassa, koska edes julkisista rakennuksista ei ole pidetty huolta tai ne on rakennettu ihan virheellisesti. Joten taatusti monet poliisitalot ja sellitkin kärsivät huonosta sisäilmasta.

      Pitäisikö tutkintaVANKIEN asua jossain viiden tähden hotellissa? Se, että on julkkis ja elänyt pintaliito-/luxuselämää ei ainakaan pitäisi vaikuttaa siihen, millaiseen selliin laitetaan tai miten lakia luetaan. Julkisuus ei saisi vaikuttaa mahd. tuomion höllentämiseen, vaikka niin usein näyttää olevan.

      Ehkä tämä sellielämä tiputtaa Sofian maanpinnalle ja laittaa ajattelemaan, että Guccin laukut ja miljoona-asunnot eivät tuo onnea. Varsinkaan silloin, kun raha ja rikkaudet on hankittu huume-/dopingkaupoilla ja sitä kautta rahaa pesty. Ikävä puoli on, että media ei puhu juurikaan Sofian miehestä, joka jutussa on melko varmasti Sofiaa rikollisempi osapuoli eli se, joka tekee varsinaiset huumekaupat "isojen kihojen" kanssa ja pyörii mafian kaltaisissa huumepiireissä, joissa herrat kulkee puvut päällä eikä moottoripyöräjengien miesten tyypillisestä rähjäisestä ulkonäöstä ole tietoakaan. Pahimmat huumeherrat kulkee puvut päällä, rolexit kädessä ja asuvat hulppeissa asunnoissa eliitin seassa. Sellaiselta Sofian ukko vaikuttaa. Usein heidän vaimonsa ja naisensa ovat jollain tavalla osallisena rikolliskuvioissa, vaikka ovatkin sivuroolissa. Sofia ei tuskin ole ihan idiootti ja taatusti on tietänyt, mistä rikkaudet ovat tulleet. Sofian asianajaja vaikuttaa sovinistilta pelleltä, joka luo Sofiasta idioottia kuvaa kotirouvana, joka ei ole muka tajunnut mistään mitään.

      • Anonyymi

        Maan pinnalle, ei maanpinnalle, edes vähän tarkkuutta höpötyksiin.

        Niitä Rolex- kelloja saa tonnilla- parilla, mitä merkillistä vaurautta ne muka edustavat, ne ovat paremminkin niille joilla ei siihen kalliiseen kuitenkaan ole varaa. Itse asiassa ko. kellot ovat hämmästyttävän kömpelön ja jäykän oloisia, kilon punnus rannekelloa ei oikein tee vaikutusta...


    • Anonyymi

      Tollasia ne on. Ja kirkkaat valot napsahtaa päälle klo 7. Sammuvat n klo 21. Yritä siinä sitten nukkua. Eikä se nukkuminen onnistu muutenkaan, kun haetaan kuulusteluihin vähän väliä. Kysytään samoja kysymyksiä päivästä toiseen. Vaihdellaan vähän kysymyksen muotoa ja sitten kun vastaat, kysytään, miksi toissapäivänä sanoit toisin?
      Näytetään valokuvia, tunnetko, oletko nähnyt. Jos vastaat kieltävästi, tulee valokuva, jossa olet henkilön kanssa tuttavallisesti.

      Entäpä jos/kun syöt sapuskaa, täytyy pissata/kakata. Siinä kameroitten edessä.

      Sanoisin, että aika hirveää.
      "Been there, done that"

    • Anonyymi

      Vähän erillaista kun Espanjan asunnossa. Saako nuo lukea päivän lehtiä tuolla tai kuunnella musiikkia? Saako olla omat meikit mukana ja housupuvun millä tulla istuntoon oikeuteen.Entä voisiko alkaa näytellä paniikkihäiriöistä niin pääsisi sairaalaan .
      Sofia saa suuret rahat seiskalta kun josku vapautuu ja kertoo kaiken.
      Koko alkukesän Sofiaa on saanut seurata instassa milloin Siepin seurassa milloin Rosannan seurassa.

      • Anonyymi

        Ei Seiskalla ole nykyää vara maksaa mitään superpalkkioita, ehkä viimeksi joskus vuosikymmen sitten.
        Sitä paitsi Ruusila on tottunut käyttämään tonnin per päivä, joten jotkut lehtijuttuhilut ei paljon vaikuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Seiskalla ole nykyää vara maksaa mitään superpalkkioita, ehkä viimeksi joskus vuosikymmen sitten.
        Sitä paitsi Ruusila on tottunut käyttämään tonnin per päivä, joten jotkut lehtijuttuhilut ei paljon vaikuta.

        No nyt joutuu opettelemaan elämään paljon vähemmällä jatkossa jonkin aikaa, kunnes ehkä joku ovi aukeaa, tai sitten on hankittava se ammatti ja leipäpuu. Vuodet ovat menneet hukkaan, vaikka olisikin nähnyt monenlaista ja matkustellut joka puolella.


      • Anonyymi

        Ankea on tutkintavangin selli ja tylyjä ovat poliisit. Ei todellakaan mikään lepopaikka. Ei siellä mitään musiikkeja kuunnella eikä kirjoja lueta. Oot rikoksesta epäilty ja meno on sen mukaista. Psykologista murtamista.


      • Anonyymi

        Tuskinpa kertoo, se voi olla näissä kuvioissa henki pois..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ankea on tutkintavangin selli ja tylyjä ovat poliisit. Ei todellakaan mikään lepopaikka. Ei siellä mitään musiikkeja kuunnella eikä kirjoja lueta. Oot rikoksesta epäilty ja meno on sen mukaista. Psykologista murtamista.

        Vankiloissa kyllä saa lukea ja luetaankin, saa lukea vaikka opiskellakseen, lukipa eräskin mies ihan lakiasiantuntijaksi itsensä vankilassa ollessaan.
        Tämä joku Belorf ei ole saanut edes tuomiota mistään, että häntä roikotettaneen vangittuna aika turhanpäiväisesti ja aikanaan maksettaneen valtion pussista mehevät korvaukset vangittuna pitämisestä.


      • Anonyymi

        Vankilassa kyllä.
        Nyt puhutaan poliisivankilasta ja tutkintavangista.
        Tavalliseen vanksuun pääsee, kun on tuomio tullut.
        Poliisivankila on putka. Siellä ollaan vaan oman ittensä ja ajatustensa kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ankea on tutkintavangin selli ja tylyjä ovat poliisit. Ei todellakaan mikään lepopaikka. Ei siellä mitään musiikkeja kuunnella eikä kirjoja lueta. Oot rikoksesta epäilty ja meno on sen mukaista. Psykologista murtamista.

        "Ankea on tutkintavangin selli ja tylyjä ovat poliisit."

        Suomessa on kiltit poliisit. Eivät huuda, eivät hakkaa, eivät pidä nälässä. Eikä tarvitse mitään puhua jos ei huvita, eivät pakota puhumaan.

        Tosin jos on syytön, viaton niin kertoo totuuden. Jos syyllinen niin silloin kiistää kaiken. Mitä vaikeaa tässä on?


    • Anonyymi

      Sofiaa tuskin tuomitaan edes. Sotkemisvaaran vuoksi se vaan vangittiin. En usko, että on ollut tietoinen Nikon rahoista. Minusta Sofian asianajaja sanoi julkisuuteen juuri sen mitä pitikin. On ottanut vastaan elatusta ja lahjoja tietämättä rahojen alkuperää. Siks joutui mukaan rahanpesujuttuun. Se on ihan suora viesti muillekkin ihmisilke. Saatat sotkeutua tietämättäsi rahanpesuun, jos otat vastaan jatkuvasti kalliita lahjoja. Ihmiset haukkui soffin jo heti pystyyn tietämättä edes mistä puhutaan ja tuomitaanko koskaan. Sitäkin kutsutaan kunnianloukkaukseksi.

      • Kyllä saa ihmiset asiasta keskustella. Asiasta on uutisoitu melkoisesti ja lukijakunnalla on täysi oikeus olla kiinnostunut ja ilmaista kiinnostuksensa kritisoimalla Sohvia, Sohvin elämäntapaa ja vankilassa olemista ihan niin paljon, kuin lystää.


    • Anonyymi

      Ei mee Soffilla ihan putkeen tuo miesten rahoilla siipeily. Ensimmäinen mies velkaantui ja on nyt ulosotossa, fitness-tähden piti siis ottaa avioero. Ja seuraava mies johti Soffin kohti linnaa. No jollei häkki heilahda, niin onhan tuo nyt helvetin noloo Sofialle ainakin.

    • Anonyymi

      Kenenkähän ovelle poliisi seuraavana kolkuttaa? Vyyhti aukeaa pikkuhiljaa..

      • Anonyymi

        Sitä tässä odotellaan, että kenen kämppään tehdään seuraava kommando -rynnäkkö...
        Hei jupit, nyt kannattaa rahat piilottaa ja omaisuutta myydä, vielä kerkeette tehdä sen.


    • Tutkintavankeudessahan voi pitää omia hyntteitään, mikäli niistä ei ole mitään vaaraa. Mitenhän sinne vankikoppiin mahtuu kaikki Sohvin luxus-vaatteet. Varmasti hän ainakin on pyytänyt läheisiään toimittamaan sinne vähintäänkin silkkisukat . Aivan kamaltaltahan se tuntuu, jos hän joutuisi pukeutumaan tennissukkiin ja joihinkin vankilan hyntteisiin.

      Tollanen joutilasaika kannattaa käyttää hyväksi ja treenata tekovartaloaan huippukuntoon. Varmasti hänellä on myös siellä huippuhienot kunttishyntteet ja voi ne päällä sitten tehdä hienoja liikkeita vankisellinsä lattialla.

      Täytyy myöntää, että ei käy kateeksi.

      • Anonyymi

        Niinpä. Aina kannattais miettiä, miten muita kohtelee, kun se voi kolahtaa omaan nilkkaan.. Muistuu mieleen, se miten ivasi punttiksella jonkun miehen vaatetusta.


      • Anonyymi

        Nyt voi suunnitella samalla ohjelman tutkintavangeille. Että miten saada upea kroppa 2 neliön luukussa ilman välineitä. Aivan mahtavaa. Ukkonako se on tutkintavangillekin se tärkein asia. Ruokavalioon voikin olla vähän vaikeampi vaikuttaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt voi suunnitella samalla ohjelman tutkintavangeille. Että miten saada upea kroppa 2 neliön luukussa ilman välineitä. Aivan mahtavaa. Ukkonako se on tutkintavangillekin se tärkein asia. Ruokavalioon voikin olla vähän vaikeampi vaikuttaa.

        Ulkonäkö


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt voi suunnitella samalla ohjelman tutkintavangeille. Että miten saada upea kroppa 2 neliön luukussa ilman välineitä. Aivan mahtavaa. Ukkonako se on tutkintavangillekin se tärkein asia. Ruokavalioon voikin olla vähän vaikeampi vaikuttaa.

        jep, ukkonako se on tärkeintä!


      • Anonyymi kirjoitti:

        jep, ukkonako se on tärkeintä!

        Ukkonako Rules OK.


    • Anonyymi

      Kovaa on myös se, että kaikki arvotavarat, mitä saanut lahjaksi päätyy vakuustakavarikkoon.

    • Anonyymi

      Iiiik apua viekö valtio nyt kaikki Vuittonit ja Chanelit? Miten tästä selvitään?

    • Vangila on nasta mesta. Siellä on karu selli.

    • Eikös tämä sama Sohvi poseerannut raharikkaiden luxuspippaloissa uhanalaisen ison kissan pennun (tiikerin pentu) kanssa?

      Sohvilta voidaankin kysyä, jotta miltäs tuntuu olla häkissä ja kahlittuna aivan samoin, kuin se pieni tiikerin pentu silloin pari vuotta sitten teidän pippaloissanne?

    • Anonyymi

      Sohvi haluaa pois, koska kokee olevansa viaton. Eikös kaikki tai ainakin suuri osa kiinni otetuista tai vangituista koe olevansa viattomia ts. syyttömiä. Epäilen, ettei se sillä valituksella muuttuu, kun on muutenkin vangittu toistaiseksi vain lyhyeksi aikaa ja käräjäoikeushan asiasta on päättänyt. Asiaa katsotaan sitten varmaan uudelleen jatkon osalta. Kysehän oli myös siitä, ettei sotkisi esitutkintaa.
      Suomella ei ole mitään annettavaa hänelle Sohvin mielestä, mutta nyt vaatii kuitenkin erityiskohtelua.

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe