"Helvetin enkelit ja merirosvot" -saduilla, peitellään ISOJA TALOUS- JA SOTABISNESRIKOKSIA

Anonyymi

Valemedioita Suomessa riittää - niitä ovat nykyisin, kaikki ns. valtamediat, jotka kierrättävät yhteisiä satuja ja tarinoita, eli VALEUUTISIA keskenään ja kopioivat ulkomaisten, lähinnä jenkkimedioitten, toistoja "uutisina".

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15771514/tiedonvalityksen-naivettyminen-rassaa-suomessa-kansalaisia#comment-98341473

Tiedonvälityksen näivettyminen ja sen tilalle tulleet, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, satuilu- ja tarinankerronta- juoru-jutut - kustannetaan sinun ja minun, meidän jokaisen suomalaisen verovaroista ja kustannuksella.

Meillä pitäisi olla, jo perustuslain mukaan, oikeudet puolueettomaan, älykkääseen ja asialliseen tiedonvälitykseen - nyt niitä oikeuksia, ei Suomessa enää kansalaisilla ole.

YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ, joksi eduskunta Suomessa, on äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, toimesta muutettu, ei hallitus, eikä oppositio, syvässä korruptiossa voideltuna, tietenkään ole huolissaan, saati kritisoi, kansalaisten vedättämistä, veropakolaisyrityksien tulojensiirtojen kustantajina, omilla elämillään ja terveyksillään.

14

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aikuisten ihmisten mediakriittisyys, taitaa olla aika huonoissa kantimissa, kun keskustelupalstoillakin, näkee vain harvoin, tiedotusvälineiden juoru- ja valeuutisten arvostelua.

      • Anonyymi

        Oikeisto-omisteinen miljonöörimediamogulien mainosvaltamedia on pääoman Lennupuudelina ja sylikoirana räksyttämässä isäntänsä propagandaa, ja uusmedia / vastamedia on ottanut vallan vahtikoiran paikan.


      • Anonyymi

        Niimpä, tosin missä niitä uusmedioita / vastamedioita näet ? Kerro ihmeessä. Kyllä ne tiedonmurut, on kerättävä yksittäisten ihmisten, satunnaisista kirjoituksista ja näkemyksistä palstoilta.
        Aikuisia kansalaisia, pidetään lasten asemassa, joille voi kertoilla, ihan mitä tahansa satuja, vaikka Yle:n äärioikeistoa, rahoitetaan verovaroista, mikä on iso virhe. Ei pitäisi enää rahoittaa, niin pahaa ja väkivaltaista, äärioikeistopropagandaa Yle:n nimissä jaetaan.
        Yleisradio ei ole enää Yleisradio, vaan yksityinen, äärioikeistolainen, veroparatiisijoittajien etujenturvaaja- mainostaja. Sitä eivät kaikki suomalaiset, ole vieläkään käsittäneet.


      • Anonyymi

        Jokinen ja Ylä-Anttila, eivät poikkea Jääskeläinen ja Kivinen - kombosta mitenkään. Kyllä se on sellaista kansalaisten sumuttamista ja isoista yhteiskunnallisista ongelmista vaikenemista, että enimmäkseen oksettaa lukea / katsoa Yle:n valeuutisia ja ohjelmia.
        Fasismi on oikea sana, kuvaamaan Suomen nykytilaa - ja sen pitäisi olla kyllä, iso hälyytysmerkki, verovaroin koulutetuille toimittajille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niimpä, tosin missä niitä uusmedioita / vastamedioita näet ? Kerro ihmeessä. Kyllä ne tiedonmurut, on kerättävä yksittäisten ihmisten, satunnaisista kirjoituksista ja näkemyksistä palstoilta.
        Aikuisia kansalaisia, pidetään lasten asemassa, joille voi kertoilla, ihan mitä tahansa satuja, vaikka Yle:n äärioikeistoa, rahoitetaan verovaroista, mikä on iso virhe. Ei pitäisi enää rahoittaa, niin pahaa ja väkivaltaista, äärioikeistopropagandaa Yle:n nimissä jaetaan.
        Yleisradio ei ole enää Yleisradio, vaan yksityinen, äärioikeistolainen, veroparatiisijoittajien etujenturvaaja- mainostaja. Sitä eivät kaikki suomalaiset, ole vieläkään käsittäneet.

        "Niimpä, tosin missä niitä uusmedioita / vastamedioita näet ? Kerro ihmeessä."

        Vaikkapa täällä: https://www.murkut.org/

        "Kyllä ne tiedonmurut, on kerättävä yksittäisten ihmisten, satunnaisista kirjoituksista ja näkemyksistä palstoilta."

        Kaikki on yksittäisten ihmisten kirjoituksia, jopa valtamediassa toimittajien kirjoittamia, tai jos niitä suunnitellaan joukolla niin sitten ne on yleensä suunniteltua propagandaa.


    • Anonyymi

      Milläs värkeillä sinä itse sen oikean totuuden näet? Perstuntumalla vai?

    • Anonyymi

      Lukemalla ja ajattelemalla, eli järjenkäytöllä.

      Täytyy olla oikeasti naiivi, jos tyytyy ns. medioitten tarjontaan, mitä Suomessa ei nykyisin, voi kyllä "totuuden"mukaisuudesta syyttää.

      Tuhansien miljardien eurojen veroparatiisivuotoihin, uudellakin hallituksella, näyttää edelleen olevan varaa ja 500 000€:n ilmaisiin rahoihin per "yrittäjä", mutta sille isoimmalle asialle, eli köyhyysongelman hoitamiselle, ei tunnu millään riittävän edes huomiota, niin päättäjiltä, kuin ns. tiedotusvälineiltäkään.

      50€:lla ei nosteta, yhtäkään köyhyyseläkeläistä, edes lähemmäksi köyhyysrajan yläpuolta, mutta ökyrikkaiden ISOJEN TALOUS- JA SOTABISNESRIKOLLISTEN, laittomiin tulojensiirtoihin, näyttää miljardeja yhä riittävän.

    • Anonyymi

      Se Latifa-tarinakin, jota Jauhiainen, äärioikeisto-Yleisradiossa kertoilee, vesittyy viimeistään siinä vaiheessa, kun hän mainitsee, veroparatiisiväen presidentti Niinistön nimen.

      Niinistön / Kokoomuksen puoluetukijoitahan, on juurikin isojen talous- ja sotabisnesrikosten, kuten hyökkäyshävittäjä-suunnitelmien taustalla, sekä tekemässä Suomen valtion nimissä, sotabisneksiä mm. Saudi-Arabiaan ja Jemeniin.

      Kyseiset henkilöt, ovat vaihtaneet kansallisuutensa, Suomen kansalaisista Usa:laisiksi, etteivät vain vahingossakaan (mikä näyttää olevan olematon riski), joutuisi vastuuseen, miljardien kavalluksista valtiolta ja verojenmaksajilta, ja mm. eläkeyhtiöitten jättiomaisuuksista, joilla rakentelevat palatsejaan, lomalentoyhtiöitään ja ökyhotelleja veroparatiiseihinsa.

      On erikoista, mikä konsensus valtionjohdossa ja eduskunnassa, järjettömiin ja täysin ylimitoitettuihin, suuruudenhulluihin ja tarpeettomiin, jenkkien hyökkäysliiton sotabisneksiin, joita Suomen valtion ja kansalaisten varoilla kustannuksella, veroparatiisi-äärioikeistorikolliset tekevät, vallitsee.

      Ei mitään eroa ex-äärioikeistohallituksen ja nykyisen, muka vasemmistolaisemman hallituksen välillä. Ei mitään eroa opposition ja hallituksen välillä = YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ SUOMESSA JO.

    • Anonyymi

      https://www.theguardian.com/cities/2019/jul/20/an-oasis-for-women-inside-saudi-arabias-vast-new-female-only-workspaces

      Kukaan, joka on tekemisissä, korruptiossa mukana, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten veljeskunnassa, tekemässä ISOJA TALOUS- JA SOTABISNESRIKOKSIA, Suomen valtion nimissä, mm. Saudi-Arabiaan ja Jemeniin, ei voi olla uskottava, puolustamaan naisten oikeuksia kyseisissä valtioissa.

      Kyllä ne Haavistonkin "merirosvo"-tarinat, haiskahtavat taas pahasti, univormuilta, ylimittoihin paisuteltuilta veroparatiisi-sotabisneksiltä ym jenkkien hyökkäysliiton masinoimalta rikollisuudelta.

      EU:sta tehty jenkkien osavaltio, joka luo nyt kovia vasta-asetelmia, Venäjän ja idän suuntaan, mikä on paha virhe Suomen kannalta, minkä ainoa todellinen maanpuolustuksen kulmakivi, on vahvempi LIITTOUTUMATTOMUUS ja PUOLUEETTOMUUS.

    • Anonyymi

      Puhukaa ihmiset keskenänne, tavallisten ihmisten kesken, niin huomaatte pian, että monikaan, ei todellakaan, ole tyytyväinen siihen, mitä tiedonvälityksen nimikkeellä, Suomessa tuputetaan ns. medioissa, eli äärioikeiston veroparatiisiväen etujenturvaamis-propagandaan.

      Iso tarve aidosti puolueettomille, riippumattomille, tietoa välittäville uutistahoille Suomessa. Yksipuoluejärjestelmä eduskunnassa, on fasismin merkki, ei mitään demokratiaa enää.

    • Anonyymi

      Heti alkoi PetosPersuKokoomuksen, veroparatiisitrollien avunhuudot, ettei vaan liian moni suomalainen, sattuisi lukemaan näitä kirjoituksia. Palstalla moderaattorina, ilmeisesti heikäläisiä, kun rasismi kukoistaa.

    • Anonyymi

      Täytyyhän uusia satuja keksiä kun ilmasto satua ei kukaan viitsi enää kuunnella

    • Anonyymi

      Ilmastonmuutos ei ikävä kyllä, ole satua, mutta sitäkin torjutaan aidosti, vain laittamalla veropakolaisyritykset verotukseen ja aitoon yhteiskunta- ja luontovastuuseen.

      OSAKEKUORIRIKOLLISUUTEEN, ökyrikkaille perintö ja verosuunnittelijoille, eduskunta jakaa 500 000€ ilmaista rahaa per yrittäjä vuodessa, mutta miljoonalle köyhyyteen pahoinpidellylle kansalaiselle, 50€:n täysin riittämätön almu, vaikka "eläkeläisköyhyys tullaan siirtämään historiaan" julistukset, kaikuivat medioissa, ennen eduskuntavaaleja, kun piti huiputtaa vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita äänestämään.

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ Suomessa jo - ei mitään eroa opposition ja hallituksen välillä.

    • Anonyymi

      Suomessa on vielä onneksi kaksi puoluetta pesut eivät vielä ole pääseet näyttämään kynsiään .Italia on esimerkki tästä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4306
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2199
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1714
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1468
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1390
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1268
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1194
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      994
    Aihe