Olemme tulossa Vimpeliin pesäpallo-otteluun

Anonyymi

Haluaisimme tehdä samalla muutakin, koska peli ei taida kestää kuin pari tuntia. Onko siellä muuta? Haluamme majoittua hotelliin, josta saa hyvän aamupalan. Tietysti päivällä ruokailla ala carte ravintoloissa. Onko hyvä tarjonta näistä? Sitten perheen miesväki haluaa katsella autokauppoja ja vähän uusia kodinkoneita. Me naiset tietysti shoppaamme vaateliikkeissä. Mikä on Vimpelin in liike? Nyt kesään kuuluu myös picnic hyvine viineineen ja juustoineen? Missä Vimpelin alko muuten on? Onko lähellä isoa kauppakeskusta, josta voisi samalla juustot ostaa. Voisiko joku hiukan kertoa vastauksia näihin kysymyksiin?

49

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Täällä on yksi pubiksi kutsuttu paikka, jossa kannattaa olla varuillaan. Asiakkaat voivat käydä portsarinkin kimppuun. Pesisottelussa voi ostaa grillimakkaraa ja muuta ei löydy.

    • Anonyymi

      Joo mitää turhaa kulutusta Vimpelissä ei harrasteta. Me suojelemme ilmastoa.
      Olemme vastuullisia ihmisii.

      • Anonyymi

        Voi, ollaan pieni kunta jossa työttymyys pientä ja samoin valtionrahoitteisuus niin ei meillä ole aikaa oikein notkua ostareissa. Pitää olla työn syrjässä kiinni mutta Seinäjoelta, Kokkolasta tai Pietarsaaresta löytyy edellä mainitut palvelut.


    • Anonyymi

      Minä ajan kyllä Alajärvelle Alkoon ja ostoksille. Sieltä löytyy kaikki tarvittavat palvelut vain 15 minuutin matkan päästä. Kannattaa yöpyä Alajärven Alvariini hotelissa ja siellä myös ala carte listat. Seinäjoelle on jo liian pitkä matka ja se mitä en Alajärveltä saa niin sitä en tarvitse.

      • Anonyymi

        Ei ole Ala carte listaa Alvariinissa, pelkkiä hampurilaisia!


    • Anonyymi

      Aloittaja elä vittuile Vimpelissä ei ole yhtään hotellia eikä ala carte , limppisoppaa sitä on mene alajärvelle

    • Anonyymi

      Ja ala mittainen kuntajohtaja 150cm

    • Anonyymi

      Kyllä Vimpelissä tekemistä löytyy. Jos ei muuta keksi niin voi mennä kunnan toimistoon katsomaan videolta,kun kunnanjohtaja karjuu saarikentällä.

    • Anonyymi

      Vimpelissä voi yrittää mennä kirkon nurkan taakse kuselle.

    • Anonyymi

      Ehkä ketjun aloittajan kannattaisi mennä katsomaan mielummin Ankkurien peliä Alajärvelle, koska nuo muut loman suuret unelmat on helpompi toteuttaa meidän lähiseutukaupungissamme. Lähin Ala carte ravintola löytyy Seinäjoelta, mutta ettekö te voi aivan hyvin olla syömättä muutaman päivän. Syöminenhän vain lihottaa ja mahdutte sitten paremmin niihin vaatteisiin, mitä Alajärven kirppareilta löydätte. Tervetuloa, tulkaa vähän isommalla porukalle niin saadaan Kitrolle tunnelmaa, kun Ankkurien peli ei oikein kulje ja ne vaatia kannustusta.

    • Anonyymi

      Aloittaja on 100% varmuudella vimpeliläinen trolli. Onhan tällaisia avauksia ollut täällä ennenkin.

      • Anonyymi

        Joo näitä haluanostaapienkodinkoneitavimpelistähetinyt. Vimpeliläinen mukahuumori, ei naurata. Yhtä typeriä hauskuuksia kuulee pesäpallokatsomossa. Ja Ruutu Plus -palvelussa, ei taida äijänkäppyärät tietää?


    • Anonyymi

      Kyllä omat eväät kannattaa ottaa mukaan. Täällä ei ole muuta kuin pesäpallo ja sekin vain 3 kuukautta vuodesta. Muulloin on hiljaista ja kuollutta 9 kuukautta.

    • Anonyymi

      Onko yökerho auki tänään?

    • Anonyymi

      Oot toivottavasti vitsillä liikkeellä. Missä alle kolmen tuhannen asukkaan kunnassa on mainitsemasi palvelut.
      Täällä on kuitenkin loistavat liikuntamahdollisuudet ympäri vuoden. Ai niin. Et harrasta liikuntaa, pelkkää syömistä ja juomista.

      • Anonyymi

        Kyllä me liikummekin. Onko uimahalli sitten kesäisin auki? Järviveteen en voi mennä, kun lehtitietojen mukaan Vimpelin järvissä on sinilevää. Pitääkö paikkansa?


      • Anonyymi

        Ei ole, Vimpelin lähirannat on Lappajärvi. Alajärvessä on nyt valitettavasti runsaasti sinilevää ainakin Hoiskon uimarannassa ja Pynttärissä. Alajärven uimahallissa on valitettavasti huolto juuri nyt meneillään, eli sekin on suljettu koko heinäkuun. Lähin maauimala löytyy Vaasasta ja sinne hurahtaa reilussa tunnissa. Suosittelen, että ette mene uimaan täällä lainkaan ihan näin. Varmuuden vuoksi. Täältä on pitkä matka päivystykseen (pitää mennä Seinäjoelle), jos saatte allergisen kohtauksen levän vuoksi. Ei kyllä kannata ottaa sitä riskiä!


    • Anonyymi

      Vimpelin järvissä? Wtf?

      Pysy nyt vaan siellä anttilankankaalla.

    • Anonyymi

      80-luvulla vimpelissä oli sentäs kaks kapakkaa,ja motellikin oli. Kylällä oli vipinää viikonloppuisin melkoisesti kun porukat lähikunnista saapui ottamaan pohjia halkosaareen ja ENS:lle. Ja takasin tullessa Erjan grilliltä haettiin hyvät sapuskat yöllä.

      • Anonyymi

        Joo näin oli, ja ne oli hyviä aikoja ne! Oikein ikävä tulee muistellessa.


    • Anonyymi

      Osa elää vielä näitä nostalgian hetkiä täällä Vimpelissä, mutta onneksi tuohiperänmaisyeri kertoo kaikille nykytilanteen ja tulevaisuuden.

      • Anonyymi

        Tuohiperän maisteri oni yioppilasmerkonomi joka ei koskaan saantut graduaan valmiiksi Vaasan yliopistossa.


    • Anonyymi

      Missään maaseutukunnassa ei ole tulevaisuutta. Siitä pitää vihervassaarit huolen.

      • Anonyymi

        Ja Keskustapuolue. Näin Alajärvellä.


      • Anonyymi

        Eikö Alajärvellä mene hyvin, useasti kerrotaan lehtien sivuilla kuinka kiivasta rakentaminen ja asuntokauppa on. Vähän väliä saa paikallislehdissä lukea kuinka yritykset saa isoja kauppoja siellä. Miten edes kepu saa tällaisen kiidon laskusuhdanteeksi.


      • Anonyymi

        Alajärvellä on vain sisäistä muuttoa. Leski mummot muuttavat keskustaan syrjäkyliltä. Alajärven kaupungin muuttotappio oli viime vuonna 150 henkeä. Jotta Alajärven kaupunki pysyisi maailmankartalla, eikä kutistuisi kohti kuolemaa pitäisi Alajärvelle muuttaa joka vuosi 40 uutta neljän hengen perhettä. Olisiko tämä realistista saada 40 uutta perhettä muuttamaan joka vuosi Alajärvelle? En tiedä. Kaupunki ei mitenkään markkinoi itseään. Tuntuu, ettei virkamiehet ja päättäjät oikein ymmärrä, kuinka vauhdilla Alajärvi kutistuu. Tarttis todellakin tehdä jotain.


      • Anonyymi

        No tuskimpa kaupunki rakentaisi nuorille suunnattuja liikuntapaikkoja vuosi toisensa perään jos tänne olisi vain eläkeläisiä tulossa? Teollisuus investoi voimakkaasti Alajärvelle ja tarvii nuoria osaavia työntekijöitä ja asuntorakentaminen on sen mukaista. Kannattaa katsoa ympärilleen ja huomata uudet kerrostalot ja rivitalot. Enää ei haluta asua omakotitalossa vaan yhteisöllisessä asuinympäristössä keskustassa.


      • Anonyymi

        Kyllä Alajärvi on pienentynyt surullisen paljon. Tässä viralliset luvut. Väestö 31.12.2017 asukkaita Alajärvellä 9831 ja 31.12.2018 oli asukkaita 9705. Vuodessa oli kaupunki kutistunut 128 asukkaalla. Alajärvi kasvoi viimeksi tilapäisesti vuonna 2009, kun Lehtimäen kunta liitettiin osaksi Alajärven kaupunkia. Alajärven kaupunki on kuitenkin viimeisen 10 vuoden aikana menettänyt asukkaita 100- 150 henkeä vuodessa. Alajärvi ei siis ole kasvanut, vaikka kaupunkiin on investoitu uimahalli, kuplahalli ja tuleva liikuntahalli. Alajärveltä loppuu veronmaksajat ja sitä myöden palvelut. Tervetuloa Vimpeliläiset Alajärven asukkaiksi! Saataisiin taas väestöä hetkeksi kasvatettua keinotekoisesti.


    • Anonyymi

      Mekin kävimme täältä toiselta puolelta Suomea, Vimpelissä niin, pesäpalloa katsomassa juu. Mutta oivalsimme, että pieni kylä kyseessä, eikä suuria voi odottaa. Silti hyvin viihdyimme ottelussa, ruokapaikat löysimme, sekä yöpymispaikankin löysimme. Ymmärsimme, ettei pienestä Vimpelin kylästä voi löytyä kovin ihmeellistä. Siksi otimme hotellin Lapualta, aamupaloineen, Simpsiövuoren laelta, oli hieno paikka se. Samalla tuli nähtyä uusia paikkoja. Ruokakaupassa kävimme Vimpelissä, ostettiin jotain pientä särvintä, mansikoita, jäätelöt, vissyä. Alajärven Abc:llä käväistiin syömässä, sekä myös Lapualla kiinalaisessa vielä iltapalalla. Oli oikein hyvä reissu, pesäpalloa tuli nähtyä hienossa ympäristössä, sekä muutenkin nähtyä alueen eri paikkakuntia samalla. Oikein hyvin pärjättiin, ja missään ei oikeastaan tullut vastaan pettymyksiä. Joka paikka tarjosi sitä, mitä maalaisjärjellä odotettiinkin.

      • Anonyymi

        Näin osaa järkevä ihminen toimia. Asiat otetaan sellaisina kuin ne on. Mukavaa lukea vaihteeksi tuollaista positiivista tekstiä. Näillä palstoilla sitä on harvoin. Kiitos. Tervetuloa toistekin näille seuduille.


    • Anonyymi

      Kertoo jo paljon, katsoon pesäpalloa. Ja vielä "isosta maailmasta"🤣🤣🤣🤣 . Pesäpalloahan pelataan metsäkylillä, eihän se ole mitään peliä.

    • Anonyymi

      Koittakaapa pesisjuntit pelata vaikka vaihtelun vuoksi baseballia. Haastatte jonkin jenkkijoukkueen, vaikka jostain alasarjoista. Ja koette ennennäkemättömän tappion, satanolla. Ja tajuatte sen jälkeen, mitä on suomi-pesis-juntti-urheilu. Se on täyttä skeidaa, läskien löntystelyä.

      • Anonyymi

        Haastappa vaikka Kanala Vedosta sanotaanko nyt vaikka kymmenotteluun niin nähdään kumpi on läski ja löntystelee?


    • Anonyymi

      Vimpeliin tulee liikenneympyrä, jonka ympärillä voi katsella kylän ohi ajavia autoja, kun joutuvat hidastamaan vauhtia suoralla tiellä. Jos olet onnekas voit nähdä 3 autoa yhtaikaa.

    • Anonyymi

      Kyllä Vimpeliläiset voi olla ihan ylpeitä itsestään, työttömyys on pientä ja verorahotteisuus suurta, kunnassa eletään suu säkkiä myöten. Onhan niitä leveästi eläviä kuntia mutta tapahtuuko se omilla ansioilla, jos ei niin itse en haluaisi semmosessa kunnassa asua.

    • Anonyymi

      Ei Vimpeliin kannata tulla pesäpallo-ottelua seuraamaan kun Veto päihittää vierasjoukkueet tullen mennen eli ei siinä oo mitään jännistystä. Mee kannustamaan kannustusta tarvitsevaa joukkuetta!

    • Anonyymi

      Täyttä trollausta taas tämä viestiketjun aloitus. Eikö muuta tekemistä ole?

    • Anonyymi

      Vimpelissä ei ole hotellia eikä ravintoloita mutta alkoholisteja kyllä riittää

    • Anonyymi

      Kyllä täällä Vimpelissä pätee tämä sanonta: Pieni kylä, monta kyylää.
      Joidenkin mielestä teitä ei saisi korjata koska sitten ihmiset ajaa lujempaa. Eli pitää vaan ajaa niin hiljaa ettei montut tunnu. Tiet saa jättää vaaralliseen kuntoon ja montuille, pitää vaan ajaa hiljaa ja vaihtaa iskareita useammin. Hoh hoijaa! En kyllä muualla ole törmännyt moiseen ajatuksenjuoksuun. En nyt yleistä, on täällä onneksi järkeviäkin tyyppejä!

      • Anonyymi

        Torstai-lehti kertoo Alajärvelläkin tärkeän kevyen liikenteen väylän rakentamisen katkenneen valitukseen, mikähän ihmisiä vaivaa? Tänne taantuvalle perähikiälle kun saadaan euro jostain se on suoranainen ihme, vielä enempi tulevaisuudessa kun " omaa" kansanedustajaa ei ole.


    • Anonyymi

      Löytyykö Vimpelistä Sushi-ravintolaa?

      • Anonyymi

        Savojoessa kelluu kuolleita kaloja eli omat aterimet vain mukaan.


      • Anonyymi

        Ei löydy, mutta hae kaupasta raakaa kalaa ja ei ku ääntäkohti.


    • Anonyymi

      Lähin taitaa hotelli aamupalalla ja ala carte listalla on Lappajärven puolella sijaitseva Hotelli Kivitippu. Aktiviteetteja löytyy mm. Golf, kalastus, kesäteatteri, voit vuokrata vesiskootterin tai sub laudan, käydä tansseissa halkosaaressa, MS Veannettaren järviristeily, voit käydä hierojalla, kylpylässä tms.

      Vimpelistä löytyy mm. Ravintola MakeaStella ja pitserioita sekä tosi hyvä leipomo kahvila Nelimarkan leipomo.

      Renkaita pääsee potkimaan esim. Alajärven Käyttöautolle, Cars Perho Alajärven toimipiste tai Kosican Oy Alajärvi

      Kodinkoneet löydät vimpelistä Rauta Pyhälahdesta tai Vimpelin kodinkone Oy:stä.

      Vaatteita Vimpelistä löytyy Marina’s Marjo Ahopelto Tmi ja urheilullisempaa Vimpelin vaparista. Alajärveltä löytyy mm. Muodin to-piste ja halvempaa vaatetta tokmannilta ja halpa-hallista.

      Juustoja saa luonnollisesti ruokakaupoista. Lähin Alko on Alajärvellä. Ja sieltä löytyy myös lähin kauppakeskus.

      Vimpelistä Alajärvelle on matkaa autolla noin 19 minuuttia. Vimpelistä Lappajärvelle on autolla noin 21 minuuttia.

      • Anonyymi

        Muodin top-piste.


      • Anonyymi

        Kiitos! Ainoa järkevä vastaus kysymykseeni, joka ilmeisesti oli joidenkin mielestä vitsi.


    • Anonyymi

      Ota eväät mukaan. Yksi kauppa, jossa ylihintainen ruoka. Baariin ei kannata mennä, kun paikalliset menevät hakkaamaan toisian.

    • Anonyymi

      Taitaa aloittaja olla naapurikunnan provo johon ei kannata ruutia tuhlata.

    • Anonyymi

      Totta joka sana. Täällä ei ole mitään.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2042
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1577
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1461
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1447
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe