YHTEISKUNTA ajaa VALKOIHOISIA kohtaan

Anonyymi

YHTEISKUNTA virallisine tahoineen ajaa valkoihoisia kohtaan uskomattomia ja järkyttäviä lainvastaisuuksia.

Eli tänään uutisissa ollut ilmoitus, että poliisi aikoo hakea lupaa ihmisten arkaluontoisten terveystietojen käsiinsä saamista, jotta voisi muka ennakkoon arvioida, kuka meistä on ehkä mahdollinen tai todennäköinen rikollinen, ehkä vaarallinenkin!

Kuulemma alan lääkärit eivät välttämättä ehdi tai osaa arvioida tällaisia potentiaalisia rikollisia, vaan siihen tarvitaan eräänlainen tonen amatööri-ammattikunta. Profilointia ei osata meidänkään Suomessa, ei ainakaan valkoihosia kohtaan! Ja ennen kaikkea tällainen VAIN ajaa ihmiset ahtaalle, ehkä pelkoon tai pakokauhuun, jolloin alkaa turhaan ja tyhjästä tapahtua asioita, joita ei muuten olisi ollut tapahtmassakaan!

Ensinnäkin meistä useammastakin ihmisestä on VAIKKA kuinka HIRVEITÄ valeita kys. terveystiedoissa, mm. psykiatrian alalla (joita ilm. tämä uutinen lähinnä koskee) on väitetty useankin kohdalla mm. ääni-harhoista, paranoidisuudesta ja ties VAIKKA mistä, ilman perusteita tai todistusaineistoa.

Tällaisia tietoja sitten kun poliisi menee arvioimaan, niin jokainen varmasti osaa arvata miten tässä helposti voi käydä! Kyseiset tahot ovat itse vainoharhaisia, helposti näköjään helisemässä VALEISTA ja tyhjästä, olemattomista asioista! JOKAIKISEN pitää pystyä todistamaan AINA olettamuksensa ja jos ei todistusaineistoa löydy, on luovuttava kaikista väittämistä ja luuloista!

Luulisi ammattilaisten tämän asian ymmärtävän ja toimivan oikein, vaan kun ei! Tässä ollaan AJAMASSA VALKOIHOISIA kurjimpaan ahdinkoon, ilman oikeita ihmisoikeuksia ja/tai uskoa ihmiseen! ELI kuka/mikä on se taho, joka ei nyt selvästi usko ihmiseen, vaan on enemmän kuin luulotautinen, ilm. vainoharhainen? VASTAUS: virallinen TAHO, ilm. mikä VAAN!

5

<50

  Vastaukset

  • Ja tämä "varmuuden vuoksi" toimiva virallinen taho on viemässä meiltä ihmisiltä ihan kaikki oikeudet ja antaa valtaa luuloille ja olettamuksille!

   Kaikki viralliset tahot on olleet tietoisia tuon yhteenlasketun tahokunnan valvomisesta ihmisiä kohtaan. He itse asiassa ovat tehneet jo pitkään erityistä yhteistyötä, jossa on ihan liian pitkälle menty=luulot ovat päässeet valtaan. EIKÄ välttämättä tarvita EDES todistusaineistoa!

   On se ihme ja kumma, että jihadisti-aikana ollaan jotenkin erittäin kiinnostuneita valvomiseen tai YHTÄÄN YHTÄÄN valkoihoisia kohtaan! On se kumma, että vaikka jälleen kerran alkaa olla n. 20 000 jihadistia pakolaisten joukossa tulossa Eurooppaan kovaa vauhtia, ETTÄ valkoihoisen taakse saadaan ihan kaikki intressi heitä kohtaan PIIloon, ilm. likimain olemasta olemassakaan!

  • Klu Klux Klan?

   Mahtavaa! Jäädäänkö me vielä tänne peräkammariin? Jäädäänkö. Pidetään kalsarit jalassa ja ei ikinä sanota naiselle hyvää sanaa. Nehän on porttoja.

   Villasukat ja saappaat!

  • Älä pelkää, eivät tule saamaan laajamittaista oikeutta. Tietosi ovat turvassa.

  • ompa yllästys. eli kyseinen diagnosointi oli alunpitäenkin toisinajattelijoiden leimaamista, eikä oikeaa sairautta?

   • Asialla ovat kulttuurimarxistit, joilta puuttuu tieteellinen ajattelu. He pitävät itseään aina oikeassaolevina ilman argumentointia. Heidän tavoitteena on hävittää vaalea väestö maapallolta suosimalla kaikessa tummaihoisia, sovinistisia terroristeja.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   190
   4679