Seksuaalirikoksista 28% ulkomaalaisten tekemiä.

Anonyymi

https://yle.fi/uutiset/3-10894732

Poliisi jälleen avautui. Iso kiitos. Toi suomen seksuaalirikostilastot julki. Ulkomaalaiset yliedustettuina, eli he olivat tekijöinä 28% suomessa ilmoitetuista seksuaalirikoksista. Aivan järkyttävä prosenttiosuus. Tätä faktaa ei saa valkaistua, vaikka kuinka yrittäisi.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luku on harvinaisen pieni, jos musliminainen uskaltaisi tehdä rikosilmoituksen ns. väkisinmakaamisesta avioliitossa , niin kuin suomalainen nainen voi tehdä, olisi prosentti varmaankin huomattavasti suurempi.

      • Anonyymi

        Musliminaiset ovat yleisesti ottaen suomessa täysin erilaisessa asemassa, kuin suomalainen nainen. Syy: yhteiskunta ja viranomaiset hyväksyvät hiljaisesti muslimien uskon- ja kulttuurisidonnaisuudet ja tavat. MUsilimiehillä on yleensä täysi käskyvalta puolisoonsa/puolisoihinsa. Eipä kay kateeksi kaaputätsyjä.


      • Anonyymi

        Poliisin tilastot osoittavat, että seksuaalirikosten määrä on kasvanut koko maassa – lähes joka kolmas epäilty on ulkomaalainen
        https://www.kansalainen.fi/poliisin-tilastot-osoittavat-etta-seksuaalirikosten-maara-on-kasvanut-koko-maassa-lahes-joka-kolmas-epailty-on-ulkomaalainen/
        "Jo joka kolmas seksuaalirikoksesta epäilty on ulkomaalainen.

        Ilmoitetuista seksuaalirikoksista noin 67 prosentissa tapauksista epäilty on tiedossa. Näistä epäillyistä noin 28 prosenttia on ulkomaan kansalaisia. Edellisvuoteen verrattuna ulkomaalaisten osuus on kasvanut kuutisen prosenttia.


        Kolehmaisen näkemystä todistaa Oulun poliisin julkaisema rikostilasto vuoden 2019 kuuden ensimmäisen kuukauden ajalta. Oulussa ulkomaalaisten suhteellinen osuus kaikissa seksuaalirikoksissa oli kuluvana vuonna jo noin 40 prosenttia.

        Ulkomaalaisten määrä kaikissa seksuaalirikoksissa kasvoi yli 361 prosenttia edellisvuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Raiskausrikoksista epäiltyjen ulkomaalaisten määrä puolestaan kasvoi yli 471 prosenttia."

        Huh, huh.


    • Anonyymi

      Perussuomalaisilla on toimiva konsepti ulkomaalaisten tekemien seksuaalirikosten vähentämiseksi. Toivottavasti 2023 suomalaiset ymmärtävät miten tämä saadaan käyttöön. btw: Unkari & Viktor Orban sisäisti tämän jo v. 2015.

    • Anonyymi

      Niin ja 72 % seksuaalirikoksista on suomalaisten tekemiä...onko sillä rikoksen kannalta merkitystä kuka sen tekee...
      Nyt alkaa persuhyökkäys...

      • Anonyymi

        Huomatkaa, 28% on ULKOMAALAISTEN tekemiä. Suomen kansalaisuuden saaneet lasketaan "suomalaiseksi". Jos siis vaikka kaksi somaliveljestä raiskaa Suomessa saman henkilön ja toinen on saanut Suomen kansalaisuuden ja toinen on yhä Somalian kansalainen, vain toinen lasketaan tilastoissa "ullkomaalaiseksi".

        Todellisuudessa tämä vieras aines raiskaa paljon enemmän kuin tilastot kertovat.


      • Anonyymi

        Näinhän se on. Kertomasi on hyvä esimerkki siitä, kuinka mätä-Suomi piilottaa rikokset. On niitä ja näitä tutkimuksia, tilastoja, säädöksiä, lakeja jne., joilla paska lakaistaan maton alle muhimaan. Sitten on säädökset ja lait, jotka estävät ketään tarttumasta näihin mätäpaiseisiin.

        Suomi Finland – kaikki on niin puhdasta ja luottamusta herättävää – ei ole rikoksia, ei korruptiota ainakaan, eikä kukaan ole joutunut tai joudu heitteille, koulutus on ilmaista, terveyden- ja sairaanhoito on laadukasta ja ilmaista... Sitten heräsin unestani ja muistin, että kaikki tuo on "bullshittia", mutta yleistä kuvaa Suomesta, jossa todellisuudessa verostakin maksetaan veroa, ruoan hinnasta melkein 50% on veroa, opiskelut ja hoidot maksetaan veroina ja oikeastaan kaikesta maksetaan veroa, PALJON! On tämä upea paikka, josta on todella ikävä muuttaa muualle.


    • Anonyymi

      Turha tähän on heti vetää puolueita mukaan. Tosi on, että hyvin, hyvin pieni ulkomaalaisvähemmistö on todella rajusti yliedustettuina suomen seksuaalirikoksissa. Alati kasvava ulkomaalaisten seksuaalirikollisuus on erittäin vakava uhka nyt ja tulevaisuudessa. Tämä fakta ei ole kiinni puolueiden kannatuksista.

    • Anonyymi

      Lukekaa tämän päivän Kalevasta asiasta.

      Ei voi laittaa linkkiä, koska se on poistettu jo useamman kerran täältä.

    • Anonyymi

      Joo se on tuo 27% enemmän kaikki maahanmuuttajat tekevät seksuaalirikoksia suhteessa suomalaisiin, ei näemmä joo voinut laittaa väestörekisterikeskuksen linkkiä, uskokaa mihin uskotte.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      172
      3024
    2. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      60
      1318
    3. Ajattelen sinua

      aamuin, päivin, illoin. Toisinaan en yölläkään saa nukutuksi, kun pyörit mielessäni. Olemme molemmat aikuisia, etkä tiet
      Ikävä
      41
      1002
    4. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      50
      956
    5. Pariisin olympialaisissa miesnyrkkeilijä löi naisnyrkkeilijän 46 sekunnissa keskeytyskuntoon

      Algerian kohunyrkkeilijä nousi kehään – vastustaja luovutti hetkessä ja murtui itkuun https://www.is.fi/urheilu/art-2000
      Maailman menoa
      94
      863
    6. Onko sulla mitään todisteita

      Että olisin ihastunut sinuun?
      Ikävä
      53
      834
    7. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      69
      797
    8. Pim pom, Ovikello soi. :D

      Mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse?
      Ikävä
      64
      775
    9. Tänään (1.8) on maailman ylikulutuspäivä

      Vuonna 1970 maailman ylikulutuspäivä oli joulukuun 23. päivä. Vuosituhannen alussa vuonna 2000 se osui lokakuun 4. päivä
      Maailman menoa
      75
      764
    10. Olet mulle koko maailma

      Voisin vaikka luopua ihan kaikesta, jos sinut saisin.
      Ikävä
      39
      760
    Aihe