Hirvittävää rasismia

Anonyymi

Oulun seksuaalirikollisille jaettiin räikeimmillään törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksesta yli kolmen vuoden tuomiot, joista joutuvat istumaan vajaat kaksi vuotta.

Hirvittävää rasismia ja islamofobiaa. Kyllä väärinymmärretyille poikaparoille olisi riittänyt 4 tunnin yhdyskuntapalvelu ja uhreille sakot rikokseen yllyttämisestä kun pukeutuivat viettelevästi.

3

<50

  Vastaukset

  • Tietysti paras ratkaisu kaikille muille paitsi noille raiskaajille olisi palauttaa heidät heti kotimaahansa. Vaikka he välttyisivät rangaistukselta. Kuten sanoit, eihän tuolainen ole edes mikään rangaistus. Vajaat pari vuotta täysihoitoa motellin tasoisessa laitoksessa!?

   Mutta tuo ainoa järkevä ratkaisu on mahdoton, koska mamuttajaeliitimme on tehnyt sellaiset lait. Niiden mukaan maahamme millä keinolla tahansa tullut ulkomaalainen on noiden lakien suojeluksessa. On näet "ihmisoikeuksien" vastaista palauttaa rikolinen kotimaahansa??!!

   Jotain on mätää Suomenmaassa...

  • Kyllähän "syylliset" pitäisi vapauttaa välittömästi ja antaa heilla hyvä korvaus, koska ovat joutuneet olemaan vankilassa syyttömänä. Tällainen käytös kuuluu heidän kulttuuriinsa, ja juuri tällaista kulttuuria ovat mm. Juha Siplilä kumppaneineen halunneet tänne pimeään pohjolaan.

  • Yhtä naurettavan mitättömiä rangaistuksia kantasuomalaisille rikollisillekin jaetaan.
   Pitäisi ulkoistaa koko vankeinhoito venäjälle, siellä sentään rikollisia kohdellaan niinkuin pitää.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   174
   9020
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   118
   3827
  3. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   130
   3542
  4. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   55
   829
  5. Johanna Tukiainen viety hoitoon?

   Vuosien sekakäyttö ja perintönä kulkeva mielisairaus johti lopulta hullujen huoneelle. Siellä on hyvä harhaisen hoitaa päänsä kuntoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   677