Julkkis ajelee jatkuvasti ilman ajokorttia

Anonyymi

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/08e78cd3-f23f-4f01-ad36-9f3a666fdca4
Katajiston Oskua ei paljon tunnu liikennesäännöt painavan. Laitetaanpa ketju tulille ja katsotaan tuleeko yhtä monta viestiä, kuin naispuolisen julkkiksen kortitta ajoon. Tässä tapauksessa kyseessä on vielä rikoksen uusija.
Koska on selvää jo etukäteen, että miesjulkkis ei samanlaista teilausta täällä saa, niim valaiskaahan vähän, että miksi näin? Johtuuko tänne kirjoittelevien omasta sukupuolesta?

123

<50

Vastaukset

 • Oskarilla on kuitenkin se maisterin tutkinto sekä pitkä arvostettu ura takanaan.
  Kaveri on toki hölmöillyt aika lailla vapaa ajallaan, mutta silti hän on näiden Hyvinvointi, fitness, Miss-Stadi, Tosi-Tv tyrkkyjen yläpuolella myös henkisesti.

 • Alkoholismi ja muut mielenterveyden ongelmat eivät ole mikään ilkkumisen aihe. Herkät taitelijat yleensä kärsivät elämässään eniten. Voimia Oskarille ja hänen omaisilleen.

  • Kuten arvata saattoi, ei paljon viestejä kerää Oskun ketju, koska kyseessä on mies. Kaksi rikoksen uusijan puolustelijaa eikä muuta.
   Saako maisteri siis ajaa ilman korttia? Mistä toinen puolustelija tietää, ettei naisjulkkiksilla ole alkoholismia tai mielenterveyden ongelmia? Heitä kuitenkin täällä ilmeisesti saa lyödä kuin vierasta sikaa.
   Johtuuko kirjoittajien omasta sukupuolesta, vai mistä?


 • Veikkaan, että Katajisto ei enää kiinnosta ketään, joten siksi ei häntä koskevaan ketjuun juuri viestejäkään tule.
  Katajisto oli joskus muistaakseni kihloissa Jasmin Mäntylän kanssa, sen jälkeen muistan hänen alkoholismiaan koskevat kirjoitukset ja on off liittonsa Sannan kanssa.
  Hän on tullut tunnetuksi näyttelijänä, mutta ura Helsingin kaupunginteatterissa loppui 2013 ja sen asian tiimoilta ei miehestä ole kuulunut yhtään mitään. Muistaakseni työskentelee nykyään vakuutusalalla, joten ei kai tuota henkilöä julkkisjuoruissa edes kannata muistella.

  • Juttu oli kuitenkin Iltalehdessä. Eikö se riitäkään julkkiksena oloon, että on lehdessä? Muistaakseni jopa Dennis Bramley sekä Jasminin äiti lasketaan edelleen julkkiksiksi tällä palstalla??
   Miksi nainen haluaa herjata vain julkkisnaisia, mutta julkkismies saa törttöillä miten haluaa?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Juttu oli kuitenkin Iltalehdessä. Eikö se riitäkään julkkiksena oloon, että on lehdessä? Muistaakseni jopa Dennis Bramley sekä Jasminin äiti lasketaan edelleen julkkiksiksi tällä palstalla??
   Miksi nainen haluaa herjata vain julkkisnaisia, mutta julkkismies saa törttöillä miten haluaa?

   Se että joku juttu on iltapäivälehdissä ei tee julkkista. Kyse voi olla vain sivuntäytteestä kun muutakaan tärkeämpää julkkisuutista ei ole saatavilla.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Se että joku juttu on iltapäivälehdissä ei tee julkkista. Kyse voi olla vain sivuntäytteestä kun muutakaan tärkeämpää julkkisuutista ei ole saatavilla.

   Sentään kelpasi sivuntäytteeksi, noilla päiväsakoilla ja kuvan kera!


 • Aika paljon viestejä tullut päivän aikana naisjulkkiksia herjaaviin ketjuihin. Rikoksen uusija Oskun ketjuun ei kuitenkaan yhtään. Mistä mahtaa johtua, että naisen rikos on tällä palstalla huomattavasti vakavampi asia kuin miehen?
  Miksi naisella on tarve herjata itselleen tumtematonta toista naista?

  • Tulkitsenko nyt oikein, että aloitat ketjuja muista julkkiksista, että huomio Martiinasta kiinnittyisi muualle? Tavallaan jonkinlaisesta kostosta kyse? Ei täällä voi ohjailla keskusteluita ja varmasti on monta syytä miksi joistakin julkkiksista keskustelut ottavat tulta alleen ja toisista ei. Johtuu osaltaan henkilön persoonasta, imagosta yms. Ylimielisyys ja välinpitämättömyys taitavat olla ominaisuuksia, jotka ruokkivat kritiikkiä.


  • Meinaatko, että Oskariin ei voi liittää adjektiiveja ylimielinen ja välinpitämätön? Ukkohan ajelee ilman korttia kerta toisensa perään, eli on täysin välinpitämätön ja ylimielinen liikennesääntöjä kohtaan.
   Edelleen kiinnostaisi miksi naisjulkkiksia herjataan tällä palstalla yötä päivää, mutta ylimielinen ja välinpitämätön miesjulkkis saa ainoastaan puolustelua?
   Kertokaahan nyt, arvon palstan naiset.


 • Ei yhdelläkään palstan julkkisnaisille katkerasta herjaajasta ole Oskun tapaukseen mitään sanottavaa?

  • Varmaan siksi kun Oke on niin reppana, toista, kuin esim. Martina. Oskarin tuloilla päiväsakkokin 6€, voi nyyh..voih... Ei ainakaan kateutta herätä, se taannoinen kuva seiskassa...


  • Sehän se syy on, mutta ei näistä palstan julkkiksia herjaavista naisista ole sitä myöntämään. Katkeruus ja kateus seksikkäitä ja näyttäviä julkkisnaisia kohtaan on niin kova, mutta kuitenkin se jonkin verran hävettää, koska kukaan ei sitä kehtaa myöntää.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sehän se syy on, mutta ei näistä palstan julkkiksia herjaavista naisista ole sitä myöntämään. Katkeruus ja kateus seksikkäitä ja näyttäviä julkkisnaisia kohtaan on niin kova, mutta kuitenkin se jonkin verran hävettää, koska kukaan ei sitä kehtaa myöntää.

   Ei se ole kateutta, se on halveksuntaa.


 • Sun ap. havainnot ovat ihan totta. Oikeesti täällä kirjoittelee kiukkuisia akkoja, jotka haluavat päteä ja saada pahan olonsa oksennettua anonyyminä kaikkien samanmielisten kanssa oksuttaviksi.

  • Hienoa Raili, että olet huomannut saman. Osaatko yhtään arvata, että mikä saa nämä matamit kuvittelemaan, että heille tuntemattomien ihmisten herjaaminen voisi auttaa omaan pahaan oloon ja katkeruuteen? Itse en miehenä keksi syytä. Jos minua vaivaisi katkeruus omaa elämääni kohtaan, niin en kyllä purkaisi pahaa oloani julkkismiehiä kohtaan anonyyminä netissä. Tämä siis vaikuttaisi olevan sukupuolikysymys.
   Onko naisissa sitten vain niin paljon enemmän katkeroituneita, että palsta näyttää tältä?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Hienoa Raili, että olet huomannut saman. Osaatko yhtään arvata, että mikä saa nämä matamit kuvittelemaan, että heille tuntemattomien ihmisten herjaaminen voisi auttaa omaan pahaan oloon ja katkeruuteen? Itse en miehenä keksi syytä. Jos minua vaivaisi katkeruus omaa elämääni kohtaan, niin en kyllä purkaisi pahaa oloani julkkismiehiä kohtaan anonyyminä netissä. Tämä siis vaikuttaisi olevan sukupuolikysymys.
   Onko naisissa sitten vain niin paljon enemmän katkeroituneita, että palsta näyttää tältä?

   Stefuko se Siellä puolustelee rakastaan? Avovaimosi on ihan itse omalla törttöilyllään aiheuttanut huonon julkisuuskuvansa. Jo tapa tulla julkisuuteen oli arvostelua aiheuttava.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Hienoa Raili, että olet huomannut saman. Osaatko yhtään arvata, että mikä saa nämä matamit kuvittelemaan, että heille tuntemattomien ihmisten herjaaminen voisi auttaa omaan pahaan oloon ja katkeruuteen? Itse en miehenä keksi syytä. Jos minua vaivaisi katkeruus omaa elämääni kohtaan, niin en kyllä purkaisi pahaa oloani julkkismiehiä kohtaan anonyyminä netissä. Tämä siis vaikuttaisi olevan sukupuolikysymys.
   Onko naisissa sitten vain niin paljon enemmän katkeroituneita, että palsta näyttää tältä?

   Täällä oli jonkun aikaa sitten ns. Tomi Metsäkedon juttu melkoisen polemiikin kohteena. Tomia haukuttiin niin lyttyyn, kuin vaan haukkua voi. Nuo naiset kait samaistuivat noihin "muka ahdisteltuihin" naisiin ja kokivat jonkun näköistä sisarrakkautta näitä valehtelijoita kohtaan. Eli naiset lyöttäytyivät yhteen ja siitä se juttu sitten paisui.

   Totuushan oli kuitenkiin se, että nuo naiset netissä olivat puhuneet kuulopuheita (siis paskaa) ja Tomi Metsäketo voitti jutun oikeudessa. Kun katseli niitten naisten habitusta oikeudessa, niin nämä naiset olivat mitäänsanomattoman näköisiä. Eivät edes taviksia, vaan melkoisen mitättömän näköistä sakkia.
   Tässä tullaan siihen, että nuo naiset eivät kait koskaan ole saaneet itse mitään "huomionosoituksia" tuntemattomilta miehiltä tai edes puolisoltaan ja siksi olivat naama norsunvitulla raastuvassa.

   Ei mua ainakaan silloin ennen, kun olin nuori ja kaunis (tietty nyt en ole enää muuta, kuin kaunis) haitannu, jos joku paino autontorvea tai vihelsi perään tai sanoi jotain härskiäkin. Katsoa saa muttei koskea. Samoin arvostella saa, mutta paskan jauhaminen ja valehtelu on härseestä.

   Noi juoruakat ovat kateellisia kauniille naisille ja eivät voi hyväksyä sitä, että jotkut saavat huomiota, mutta ne ite ovat vaan takapenkin ohdakkeita. No kukapa mies sitä nyt tuollaisia hapannaamoja pitempään katselisikaan.


  • Siinähän sinä sen tiivistit erittäin hyvin. Kateutta tai katkeruutta kielletään suureen ääneen olevan näiden viestien taustalla, mutta jos pääsisimme näkemään ihmiset niiden viestien takaa, kaikille olisi selvää, että nimenomaan katkeruutta omaa elämäänsä kohtaan se on. En kyllä voi silti ymmärtää, että miten joku voi saada helpotusta omaan surkeaan elämäänsä herjaamalla päivästä toiseen itselleen tuntemattomia ihmisiä.
   Ja miksi juuri naiset? En tajua. Ei täällä miehiä kohtaan kuitenkaan tuollaista herjaamista esiinny kuin esim. Jasminia tai Martinaa kohtaan.


 • Hei haloo, ketä kiinnostaa keskustella täällä jostain takavuosien pikku julkkis Katajistosta! Aika on ajanut ohi, sori vaan.

 • Hei haloo, mikä julkkis Mäntylä on koskaan ollut? Mitä on saavuttanut elämässään? Miksi siitä Oululaisesta puhelinmyyjästä sitten kirjoitellaan täällä jatkuvasti?

  • Jasmin on nainen, vieläpä seksikäs ja hyvännäköinen nainen. Silloin palstalla kuhisee, kun katkeroituneet naiset purkavat anonyymeinä pahaa oloaan.
   Oskun touhuja ei kiinnosta teilata, vaikka kyseessä on rikoksen uusija.


 • Onko Osku ollut tänään liikenteessä ilman ajo-oikeutta?

 • Ei oikein kerää viestejä palstan katkerien naisten keskuudessa Oskarin sekoilut. Sen sijaan esim. Martinaa on kovasti ollut tarvetta tänään herjata.
  Miksi naiset heraavat näyttäviä julkkisnaisia anonyyminä netissä?

 • Kertokaahan nyt palstalla naisjulkkiksia herjaavat naiset, että mikä teitä motivoi tuohon toimintaan?

 • Martina ja muut näyttävät julkkisnaiset ovat saaneet taas herjaavia kommentteja palstalla aamusta iltaan. Rikoksenuusija Oskari ei kuitenkaan yhtään. Onko miesjulkkiksilla eri säännöt?
  Miksi nainen herjaa anonyyminä netissä toista, itselleen tuntematonta naista?
  Kertokaahan nyt motiiveja naiset?

  • Hohhoijaa, ketä kiinnostaa.


  • Ei näköjään tunnu tosiaan kiinnostavan palstan herjaajia. Kysymys kuuluukin, että miksi ei kiinnosta? Miksi vain naisjulkkiksia herjataan? Olisiko se katkeruus ja kateus siellä kuitenkin taustalla?
   Kertokaahan nyt, palstalla naisjulkkisten ketjuihin kirjoittavat, miksi nainen kokee tarvetta herjata itselleen tuntematonta naisjulkkista, mutta ei koe miesjulkkiksen kohdalla samanlaista tarvetta?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei näköjään tunnu tosiaan kiinnostavan palstan herjaajia. Kysymys kuuluukin, että miksi ei kiinnosta? Miksi vain naisjulkkiksia herjataan? Olisiko se katkeruus ja kateus siellä kuitenkin taustalla?
   Kertokaahan nyt, palstalla naisjulkkisten ketjuihin kirjoittavat, miksi nainen kokee tarvetta herjata itselleen tuntematonta naisjulkkista, mutta ei koe miesjulkkiksen kohdalla samanlaista tarvetta?

   Ei ole kateus eikä katkeruus. On halveksunta. Ei ole syytä olla kateellinen. Muistuu tässä mieleen eräskin tapaus Metsäketo. Menetti kaikki työnsä ahdistelu syytteiden takia. Sitten muistuu mieleen eräs tapaus Aitolehti. Sponsorit vaan innostuu kun tulee pahoinpitely tuomioita, tulee kutsuja tv- ohjelmiin ja saa yhä jatkaa valmennustensa parissa. Että ei ole samat säännöt miehille ja naisille. Miehen ei tarvitse kun vähän puristaa pyllystä niin työt menee iki ajoiksi, nainen voi vaikka jo toiseen kertaan pahoinpidellä niin päätä vaan selitellään ja ei kun kutsuja gaaloihin ja tv- ohjelmiin ja sponsorit palvoo maata jalkojen alla. Se on tuo rikoksen polkukin suotavampi naiselle kuin miehelle.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei ole kateus eikä katkeruus. On halveksunta. Ei ole syytä olla kateellinen. Muistuu tässä mieleen eräskin tapaus Metsäketo. Menetti kaikki työnsä ahdistelu syytteiden takia. Sitten muistuu mieleen eräs tapaus Aitolehti. Sponsorit vaan innostuu kun tulee pahoinpitely tuomioita, tulee kutsuja tv- ohjelmiin ja saa yhä jatkaa valmennustensa parissa. Että ei ole samat säännöt miehille ja naisille. Miehen ei tarvitse kun vähän puristaa pyllystä niin työt menee iki ajoiksi, nainen voi vaikka jo toiseen kertaan pahoinpidellä niin päätä vaan selitellään ja ei kun kutsuja gaaloihin ja tv- ohjelmiin ja sponsorit palvoo maata jalkojen alla. Se on tuo rikoksen polkukin suotavampi naiselle kuin miehelle.

   Kommentistasi oikein huokuu kateus ja katkeruus. Peittele sitä sitten halveksunnalla, jos se sinua lohduttaa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei ole kateus eikä katkeruus. On halveksunta. Ei ole syytä olla kateellinen. Muistuu tässä mieleen eräskin tapaus Metsäketo. Menetti kaikki työnsä ahdistelu syytteiden takia. Sitten muistuu mieleen eräs tapaus Aitolehti. Sponsorit vaan innostuu kun tulee pahoinpitely tuomioita, tulee kutsuja tv- ohjelmiin ja saa yhä jatkaa valmennustensa parissa. Että ei ole samat säännöt miehille ja naisille. Miehen ei tarvitse kun vähän puristaa pyllystä niin työt menee iki ajoiksi, nainen voi vaikka jo toiseen kertaan pahoinpidellä niin päätä vaan selitellään ja ei kun kutsuja gaaloihin ja tv- ohjelmiin ja sponsorit palvoo maata jalkojen alla. Se on tuo rikoksen polkukin suotavampi naiselle kuin miehelle.

   Juuri niin, samaa ihmetellyt itsekin.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kommentistasi oikein huokuu kateus ja katkeruus. Peittele sitä sitten halveksunnalla, jos se sinua lohduttaa.

   Enköhän minä itse tunteeni tiedä. Älä sinä niitä tunteita mun päähäni pistä. Kyllä se on halveksunta.


 • Miksi miesjulkkikset menettävät työnsä, kun juorulehdet julkaiseenegatiivisia juttua. Naisjulkkiksien työt ja ruutuaika lisääntyy rikosrekisteristä huolimatta. MTV suosii varsinkin.

 • No niin, alkaahan sitä motiivia sieltä paljastua. Eli se on katkeruus sitä kohtaan, että esimerkiksi Martinalla menee hyvin ja töitä riittää, vaikka on tullut mokailtuakin. Mitä muuta se on kuin katkeruutta? Silti en ymmärrä, että miksi pitää olla katkera ihmiselle, jota ei tunne?? Ei miehillä tuollaista käytöstä esiinny.
  Kertokaahan lisää, palstan naiset.

  • Mulla itsellänikin menee hyvin eli en ole kateellinen. Se on sitä halveksuntaa ihan itse julkisuudessa ryvettynyttä rattis-pahoinpitelijää kohtaan. Ja ei, en ole kateellinen rikosrekisteristä. Älkää fanit pistäkö tunteita meidän päähän, eiköhän me kriitikot itse tunteemme tiedetä. Tuo kateuteen viittaaminen alkaa olla jo niin kulunut fraasi.


  • Ehei, väärä tulkinta. Taustalla on oikeudenmukaisuus, korkea moraali, totuuden vaaliminen, siveellisyys, empaattisuus... Julkisuuden henkilöltä ja i monien esikuvalta pitää pystyä odottamaan nuhteetonta käytöstä. Rikollisuutta tai epäsopivaa käytöstä ei saa vähätellä tai nostaa jalustalle. Monet fanit luulevat, että moinen käytös on ihan hyväksyttävää ja eihän se haittaa, jos siitä ei mitään seuraamuksia tule. Huolestuneena seurannut, kun täällä puolustellaan epäsopivaa ja rikollistakin käytöstä. Näyttää sille, että monella on välinpitämättömyyttä sääntöjä kohtaan.


 • Heh heh, täällä taas lauma lähiöiden siiderivalaita ja muita tollukoita vääntää kirjoituksia julkkiksista. Se on kumma kun pitää julkkiksia haukkua ja mustamaalata on sitten julkkis mies tai nainen. Pääasia, että saa kirjoittaa arvostelevan tekstin ja näin vähän samalla nostaa omaa itsetuntoa kun kuvittelee olevansa parempi ihminen ja yhteiskunnan tukipylväs. Antaisitte jo julkkisten olla sillä eihän se teille kuulu jos joku ajaa kortitta tai kuka on kenenkin kanssa. Teillä on oma elämänne narmityön, kauppakassien ja tv ohjelmien kanssa siellä lähiöissänne eikä julkkikset todellakaan pohdi miten sitä vietätte. Jotain rajaa sentään ja turha kirjoitella ettei olla kateellisia kun sehän oikein pursuaa teksteistänne. Ei kannata pilata elämäänne katkeruudella vaan tehkää jotain mistä itse iloitsette. On parempi, että elätte omaa elämäänne kun haikialette julkkiksen elämästä. Se on vaan niin, ettei kaikille ole luotu samoja lahjoja julkkikseksi tulemisen tiellä mutta voihan se olla ihan siedettävää tollanen normiarkikin.

  • Millä tavalla kateus pursuaa teksteissämme? Kerroppa nyt, koska en tunnista itseäni tuosta tulkinnasta, enhän edes juo siideriä enkä asu lähiössä. Julkkiksethan sitä alkoholia vip-alueilla kiskoo kaksin käsin ja sitten käydäänkin jo riehumaan ja ollaan taas likaisissa otsikoissa. Ja tällaista tapausta pitäis jonain yhteiskunnan tukipylväänä pitää.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Millä tavalla kateus pursuaa teksteissämme? Kerroppa nyt, koska en tunnista itseäni tuosta tulkinnasta, enhän edes juo siideriä enkä asu lähiössä. Julkkiksethan sitä alkoholia vip-alueilla kiskoo kaksin käsin ja sitten käydäänkin jo riehumaan ja ollaan taas likaisissa otsikoissa. Ja tällaista tapausta pitäis jonain yhteiskunnan tukipylväänä pitää.

   Ei kuulu fanitytöltä vastausta. Taitaa se kateus olla ihan siellä omassa päässä ja itselle hyvinkin tuttua.


  • Kateutta on se kun ulkonäössä ei pärjää Martinalle, ei asu luxusalueella ja rahojakin pitää laskea päivittäin ennen tilipäivää ja siitä sitten kirjoitetaan kateellisena ja katkerana kun Martina on ostanut uusia huonekaluja tai juhlii kisojen jälkeen ulkomailla. Se on vaan itsestä kiinni järjestää itselleen samanlainen elämä kun Martinalla on.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kateutta on se kun ulkonäössä ei pärjää Martinalle, ei asu luxusalueella ja rahojakin pitää laskea päivittäin ennen tilipäivää ja siitä sitten kirjoitetaan kateellisena ja katkerana kun Martina on ostanut uusia huonekaluja tai juhlii kisojen jälkeen ulkomailla. Se on vaan itsestä kiinni järjestää itselleen samanlainen elämä kun Martinalla on.

   Kateutta on, kuin ei ulkonäössä pärjää asiansa moitteettomasti hoitaville taviksillekaan. asuu vain mielikuvituksissaan luksusalueella omakotitalosta puhumattakaan ja kertoilee omista kokemuksistaan, kun pitää laskea rahojaan ennen tilipäivää. Ja sitten moititaan asiansa kunnialla hoitavia taviksia kateellisena ja katkerana, kun itsellään ei ole koskaan ollut varaa ostaa edes kunnollisia huonekaluja ja juhlintakin on sitä pubiruusuna notkumista ja siiderin kittaamista lähiterassilla katkerana elämästään. Se on kuule ihan itsestä kiinni kenet idolikseen ja esikuvakseen ottaa.


 • Mitä kadehdittavaa siinä on että Martina asuu miehensä kustantamana Espoon Kivenlahdessa kerrostalossa? Espoon Meripuistoa ei voi kyllä miksikään luksusalueeksi kutsua, varsinkaan kun asunnosta ei ole suoraa merinäköalaa. Ei tainnut enää rahat riittää Helsingin keskusta asunnon ylläpitoon. Ja eiköhän se vätys ole ne huonekalutkin maksanut. Martinan juhlimisessa ja känniörvellyksessä ei ole mitään kadehdittavaa, rumat lööpithän siitä vaan on seurauksena. Ja ihan tiedoksi, eilen olen viimeksi tilannut uuden huonekalun meidän omakotitaloon, että siihenkään ei tarvitse viitata ettei muka olisi rahaa kalusteisiin.

  • Hohhoijaa, täällä kirjoitetut vuodatukset kertovat pahoinvoinnista ja tarpeesta nostaa itseään ikään kuin jalustalle. Kirjoitellaan kalusteiden ostosta, omakotitalosta ja vieläpä uskalletaan haukkua jos itse puolustan Martinaa. Eihän toi nyt oo mikään meriitti jos johonkin puolilahonneeseen taloon ostaa Maskusta jotain. Omakotitalo on muutenkin sellainen eläkelläisten juttu. Ihan toista on asua ydinkeskustassa ja hankkia harkiten arvohuonekaluja ja muuta luxusta. Kyllä se näemmä ottaa koville kun Martina vaan menestyy ja jatkaa luxuselämää täällä esitetyistä itkupotkuraivareista huolimatta.


  • Hohhoijaa, kirjoituksista päätellen jollakin on tosi tosi paha olo....


  • Anonyymi kirjoitti:

   Hohhoijaa, täällä kirjoitetut vuodatukset kertovat pahoinvoinnista ja tarpeesta nostaa itseään ikään kuin jalustalle. Kirjoitellaan kalusteiden ostosta, omakotitalosta ja vieläpä uskalletaan haukkua jos itse puolustan Martinaa. Eihän toi nyt oo mikään meriitti jos johonkin puolilahonneeseen taloon ostaa Maskusta jotain. Omakotitalo on muutenkin sellainen eläkelläisten juttu. Ihan toista on asua ydinkeskustassa ja hankkia harkiten arvohuonekaluja ja muuta luxusta. Kyllä se näemmä ottaa koville kun Martina vaan menestyy ja jatkaa luxuselämää täällä esitetyistä itkupotkuraivareista huolimatta.

   Sinä et tiedä minusta etkä meidän omakotitalosta yhtään mitään, joten älä kommentoi siitä mitään. Ei vaan omakotitalot on sellaisten juttu joilla on varaa sellaiseen ja kerrostalot sellaisten juttu joilla ei ole varaa. Monesti eläkkeellä ollessa ja lasten jo pesästä lentäessä nimenomaan muutetaan omakotitalosta pienempään, joskus myös kerrostaloon.


 • Martina, Tuksu ja Jassu julkkisjuorujen kuningattaret. Miksi näin, mitä yhteistä heillä on, millä meriiteillä tänne palstan kärkeen pääsee? Valaisetko asiassa vähän fanaattinen fani?

  • Kerro sinä mieluummin, että miksi siellä kärjessä ei ole miesjulkkiksia? Miksi ei Oskun jatkuva rikosten tekeminen aiheuta "halveksuntaa"? Miksi ei Tauskin surkea ryyppääminen ja muu toilailu herätä "halveksuntaa"? Miksi ei Sillanpään vaarallisten huumeiden kiskominen herätä samanlaista "halveksuntaa"? Huomaatko?
   Miksi nainen "halveksuu" vain itselleen tuntemattomia naisjulkkiksia? Miksi nainen ei "halveksu" rikollista tai narkkaria miesjulkkista?
   Eikä se tee kenestäkään fania, jos yrittää puuttua kiusamiseen. Vai mitä olet mieltä, jos koulun pihalla lastasi haukutaan läskiksi ja minä puutun siihen. Tekeekö se minusta lapsesi fanin?


  • Oiskohan nämä miehet ilmaisseet katumustaan ja myöntäneet virheensä eivätkä tieten tahtoen paistattele julkisuudessa? Virheiden jälkee tekee varmasti hyvää monesti pitää hiukan julkisuus taukoakin? Osa julkkiksista voi olla myös oikeasti syrjäytyneitä tai olosuhteiden uhreja? Niin sanotusti lyötyä ei haluta lyödä enempää. ja jotkut voi herättää myös säälin tunteita. Omalla käytöksellään voi paljon vaikuttaa miten kohujen jälkeen kohdellaan. Ylimielisyys ja välinpitämättömyys taitaa olla pahinta myrkkyä joka suitsii negatiivisia tunteita?


  • Milloin Sillanpää, Tauski tai Oskari ovat mitään myöntäneet?? Eivät ole myöntäneet mitään sen enempää kuin naisjulkkiksetkaan. Siellähän se Tauskikin vähän väliä on Seiskan kuvissa talutuskunnossa. Miksi siis miesjulkkikset herättävät säälin tunteita ja naisjulkkikset "halveksuntaa"?


  • Kyllähän Jari varsinkin ja Tauskikin on. Alkoholismi ja päihteille riippuvuus on sairaus. Sairaudet säälittää.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Milloin Sillanpää, Tauski tai Oskari ovat mitään myöntäneet?? Eivät ole myöntäneet mitään sen enempää kuin naisjulkkiksetkaan. Siellähän se Tauskikin vähän väliä on Seiskan kuvissa talutuskunnossa. Miksi siis miesjulkkikset herättävät säälin tunteita ja naisjulkkikset "halveksuntaa"?

   Lukaiskaapas vaikka iltalehden kommentointeja tätä naisjulkkista koskeviin juttuihin. Sinne kirjoittelee kommentteja ihan miehet ja naiset , a sävy ei ole mairitteleva.


 • Höpö höpö, Martina on Suomen ykkösjulkkiksia ja saa sen takia oaljon oalstatilaa ja tv aikaa. On paljon ihmisiä jotka seuraavat Martinaa ja kannustavat urheilussa ja muutenkin. Ne vaan pääsee kärkeen, jotka ovat hyviä siinä mihin ryhtyvät ja Martina on lisäksi missi.

  • Buaa hahahaa ja elämä on kuin suoraan kauniiden ja rohkeiden kahdenneltakymmeneltä tuotantokaudelta. Hevosetkin nauraa, ei käy kateeks.


 • Tulkaahan nyt naiset kertomaan, että miksi naisjulkkiksia pitää herjata, mutta ei rikoksenuusijana kunnostautuvaa miesjulkkista?

  • Onko luetun ymmärtämisessä jotain ongelmaa? Asiaasihan on vastattu tässä ketjussa monta kertaa. Kannattaa skrollata ketjua taaksepäin ja lukea ajatuksella uudestaan. Ja kertauksen vuoksi todettakoon: Ei ole sukupuolisidonnaista kumminkaan päin. Ihmisen omat teot ja sanat, persoona, elämäntilanne ja -tapa vaikuttaa palautteen laatuun. Ihan niin kuin itse kullakin...


  • Eli oletko sinäkin antanut "palautetta" Oskarin, Jarin, tai Tauskin teoista ja rikoksista yhtä innokkaasti kuin vaikkapa Martinan? Aivan. Älähän nyt siis kiertele, vaan kerro toki motiiveistasi. Miksi näyttävät naiset aiheuttavat sinussa ja kaltaisissasi tarvetta anonyymiin "palautteeseen"?
   Ja miksi olet noin tuohtunut juuri tämän asian toistamisesta? Sinulla ei varmaan ole kuitenkaan ongelmia sen kanssa, että Martinaa ja Jasminia koskevissa ketjuissa samoja asioita vatvotaan jopa vuosia?
   Kerrohan nyt ja muut naiset myös, että helpottaako tuo "palautteen anto" oloanne?


  • Mikäs on arvon naiset, kun ei selityksiä kuulu? Siellä on haukuttu jälleen koko päivä Martinaa, Jasminia, Maissa, yms. jopa Martinan lapsia. Ei kuitenkaan yhtäkään miesjulkkista. Tai anteeksi, ei siis haukuttu, vaan "annettu palautetta".
   Miksi naisen katkeruus helpottaa toista naista anonyyminä herjatessa?


  • Hyvä, että otat asian esille. Minäkin olen kannustanut Martinaa, enkä ymmärtä tuota jatkuvaa haukkumista. Epäilen, että kyseessä on vähempiosaiset lähiöpullukat, yh-äidit, maalaiset, miesten kanssa epäonnistuneet yms. tollukat. Heille vaan on liikaa kun joku on rikas, kaunis, menestynyt, ihanan miehen saanut seurapiirijulkkis, jolle kaikki tuntuu onnistuvan helpommin ja paremmin kun itselle.


  • Ksteellisten panettelua tuo on. Selvää kateutta muita kohtaan nuo sanasi on. Ei voi samaistua sanoihisi rikas ja kaunis kommentoija.


 • Todella kiusallinen tuo henkilö tässä ketjussa, joka kerta toisensa jälkeen keskustelee itsensä kanssa. Pakkomielle?

  • Tuskin ainakaan niin paha pakkomielle kuin monella tällä palstalla on itselleen tuntemattomien julkkisnaisten herjaamiseen.


 • Ei ole kukaan palstan äityleistä nähnyt tänään tarpeelliseksi "antaa palautetta" rikoksenuusija Oskarille. Sen sijaan Martina, Jasmin ja jopa Martinan lapset on kyllä räävitty.
  Miksi julkkisnaisen herjaaminen anonyyminä netissä helpottaa äitylien katkeruutta? Miksi eivät miesjulkkikset ansaitse äitylien mielestä tällaista "palautetta"?

  • Kun on lusikalla annettu niin ei voi kauhalla vaatia.


  • Koomisinta mun mielestä on se, kun kaunis Janita Lukkarinen sairastui syöpään, niin hänelle ollaan kateellisia syövästä.

   Ei perkele voi oikeesti olla totta tuollainen. Jonkinlaista sairautta on varmaankin näillä kauniiden ihmisten haukkujilla itsellään.


  • Höpö, höpö. Outoja väitöksiä. Kukaan ei ole kateellinen syöpäsairaalle eikä triatlonistille. Jos minäkin julkisesti alkaisin omaa päivittäistä elämääni jakamaan, niin varmasti kriittisiä kommentteja tulisi vastaan. Julkisuudesta joutuu sen maksun maksamaan. Osa hoitaa julkisuuden paremmin ja toiset huonommin.


  • RailiSuominen kirjoitti:

   Koomisinta mun mielestä on se, kun kaunis Janita Lukkarinen sairastui syöpään, niin hänelle ollaan kateellisia syövästä.

   Ei perkele voi oikeesti olla totta tuollainen. Jonkinlaista sairautta on varmaankin näillä kauniiden ihmisten haukkujilla itsellään.

   Niinpä, KAUNIS Janita Lukkarinen.. ..KAUNIIDEN ihmisten haukkujilla..
   Siis haloo ihmiset, hän yrittää selittää ettei KAUNIITA ihmisiä saa haukkua, rumia vaan saa haukkua.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Niinpä, KAUNIS Janita Lukkarinen.. ..KAUNIIDEN ihmisten haukkujilla..
   Siis haloo ihmiset, hän yrittää selittää ettei KAUNIITA ihmisiä saa haukkua, rumia vaan saa haukkua.

   Ettehän te rumia ja taviksia hauku, mutta kauniita nuoria julkkisnaisia te haukutte. Mm. esim. Sofia ja Martina ovat melkoisen hyvännäköisiä naisia. Samoin ovat Sarat ja Janita kauniita nuoria ja hehkeitä. Kroppa on viimeisen päälle "timmissä" kunnossa (paitsi Janitan tissit ovat ylisuuret ja toivottavasti eivät ole ne karheat mallit) . En mäkään noiden tyrkkyjen ylimielisistä asenteista pidä, mutta en voi haukkua heitä ainakaan ulkonäköön liittyen.

   Muistuupa tässä mieleen parin vuoden takainen juttu. Siinä eräs julkisuudestakin tunnettu mies, joku Axel (nimi sinne päin) kuvasi sänkypuuhiaan jollain salakameralla. Juoruakkalauma suorastaan repesi liitoksistaan, kun juttu tuli julksisuuteen. Siinä tämä Axel tylytettiin niin maan rakoon, kuin vaan olla ja voi. Näitä uhreja sääliteltiin ja suunnilleen Axel sai "tappotuomion" näiltä juoruakoilta.

   Sitten tapahtui jotain odottamantonta. Julkisuuteen levisi tieto, että eräässä Axelin kuvaussessiossa oli kuvattu erästä tunnettua suomalasista nuorta ja kaunista naista. Kun nimi selvisi, niin tämä suomalainen kaunis nainen ei ollutkaan juoruakkojen mukaan enää uhri , vaan tyrkky ja aivan hirveä ihminen ja ansaitsi tulla kuvatuksi.

   Mitä tuo kertoo teistä sentraalisantroista?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ettehän te rumia ja taviksia hauku, mutta kauniita nuoria julkkisnaisia te haukutte. Mm. esim. Sofia ja Martina ovat melkoisen hyvännäköisiä naisia. Samoin ovat Sarat ja Janita kauniita nuoria ja hehkeitä. Kroppa on viimeisen päälle "timmissä" kunnossa (paitsi Janitan tissit ovat ylisuuret ja toivottavasti eivät ole ne karheat mallit) . En mäkään noiden tyrkkyjen ylimielisistä asenteista pidä, mutta en voi haukkua heitä ainakaan ulkonäköön liittyen.

   Muistuupa tässä mieleen parin vuoden takainen juttu. Siinä eräs julkisuudestakin tunnettu mies, joku Axel (nimi sinne päin) kuvasi sänkypuuhiaan jollain salakameralla. Juoruakkalauma suorastaan repesi liitoksistaan, kun juttu tuli julksisuuteen. Siinä tämä Axel tylytettiin niin maan rakoon, kuin vaan olla ja voi. Näitä uhreja sääliteltiin ja suunnilleen Axel sai "tappotuomion" näiltä juoruakoilta.

   Sitten tapahtui jotain odottamantonta. Julkisuuteen levisi tieto, että eräässä Axelin kuvaussessiossa oli kuvattu erästä tunnettua suomalasista nuorta ja kaunista naista. Kun nimi selvisi, niin tämä suomalainen kaunis nainen ei ollutkaan juoruakkojen mukaan enää uhri , vaan tyrkky ja aivan hirveä ihminen ja ansaitsi tulla kuvatuksi.

   Mitä tuo kertoo teistä sentraalisantroista?

   Mitä ihmettä sä oikein selität! Ihmistä ei saisi arvostella siis jos hän on nainen ja kaunis. Kyllä nyt on äijä siellä ihan hormoneidensa vietävänä. Kaikkien silikoni bimbojen toilailuilta suljetaan silmät jos vaan on tarpeeks himoittavan näköinen. Minusta kun yksikään noista nimeämistäsi naisista ei ole kaunis. No makunsa kullakin.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ettehän te rumia ja taviksia hauku, mutta kauniita nuoria julkkisnaisia te haukutte. Mm. esim. Sofia ja Martina ovat melkoisen hyvännäköisiä naisia. Samoin ovat Sarat ja Janita kauniita nuoria ja hehkeitä. Kroppa on viimeisen päälle "timmissä" kunnossa (paitsi Janitan tissit ovat ylisuuret ja toivottavasti eivät ole ne karheat mallit) . En mäkään noiden tyrkkyjen ylimielisistä asenteista pidä, mutta en voi haukkua heitä ainakaan ulkonäköön liittyen.

   Muistuupa tässä mieleen parin vuoden takainen juttu. Siinä eräs julkisuudestakin tunnettu mies, joku Axel (nimi sinne päin) kuvasi sänkypuuhiaan jollain salakameralla. Juoruakkalauma suorastaan repesi liitoksistaan, kun juttu tuli julksisuuteen. Siinä tämä Axel tylytettiin niin maan rakoon, kuin vaan olla ja voi. Näitä uhreja sääliteltiin ja suunnilleen Axel sai "tappotuomion" näiltä juoruakoilta.

   Sitten tapahtui jotain odottamantonta. Julkisuuteen levisi tieto, että eräässä Axelin kuvaussessiossa oli kuvattu erästä tunnettua suomalasista nuorta ja kaunista naista. Kun nimi selvisi, niin tämä suomalainen kaunis nainen ei ollutkaan juoruakkojen mukaan enää uhri , vaan tyrkky ja aivan hirveä ihminen ja ansaitsi tulla kuvatuksi.

   Mitä tuo kertoo teistä sentraalisantroista?

   Maisa oli uhri siinä missä nämä muutkin vähemmän tunnetut naiset. Ei mulla ole tarvetta nostaa Maisan kärsimystä jalustalle sen enempää kuin näiden muittenkaan naisten. Maisa on asian tiimoilta korvauksensa saanut ja hyvinhän hänellä nykyään menee.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ettehän te rumia ja taviksia hauku, mutta kauniita nuoria julkkisnaisia te haukutte. Mm. esim. Sofia ja Martina ovat melkoisen hyvännäköisiä naisia. Samoin ovat Sarat ja Janita kauniita nuoria ja hehkeitä. Kroppa on viimeisen päälle "timmissä" kunnossa (paitsi Janitan tissit ovat ylisuuret ja toivottavasti eivät ole ne karheat mallit) . En mäkään noiden tyrkkyjen ylimielisistä asenteista pidä, mutta en voi haukkua heitä ainakaan ulkonäköön liittyen.

   Muistuupa tässä mieleen parin vuoden takainen juttu. Siinä eräs julkisuudestakin tunnettu mies, joku Axel (nimi sinne päin) kuvasi sänkypuuhiaan jollain salakameralla. Juoruakkalauma suorastaan repesi liitoksistaan, kun juttu tuli julksisuuteen. Siinä tämä Axel tylytettiin niin maan rakoon, kuin vaan olla ja voi. Näitä uhreja sääliteltiin ja suunnilleen Axel sai "tappotuomion" näiltä juoruakoilta.

   Sitten tapahtui jotain odottamantonta. Julkisuuteen levisi tieto, että eräässä Axelin kuvaussessiossa oli kuvattu erästä tunnettua suomalasista nuorta ja kaunista naista. Kun nimi selvisi, niin tämä suomalainen kaunis nainen ei ollutkaan juoruakkojen mukaan enää uhri , vaan tyrkky ja aivan hirveä ihminen ja ansaitsi tulla kuvatuksi.

   Mitä tuo kertoo teistä sentraalisantroista?

   Sofia ja Maisa ovat tosi koomisennäköisiä niiden huuilensa kanssa. Ovat kuin apinakuninkaalla ja vielä se väkinäinen naaman vääntely niiden kanssa. On tekoripset, irtohouksia.. Näiden kahden kohdalla tosin silikonioperaario on onnistunut ihan hyvin. Toisin on Martinalla jolla ovat pahasti kapseloituneet. Ovat ikään kuin eri paria ja sellanen kanjoni välissä eli vetääntyneet kainaloihin. Ilman hiuslisäkkeitähän hänellä on tosi ohut ja hevosen häntämäinen tukka. Aika syvät juonteet otsassa alle nelikymppiseksi ihon alle asetetuista langoista huolimatta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ettehän te rumia ja taviksia hauku, mutta kauniita nuoria julkkisnaisia te haukutte. Mm. esim. Sofia ja Martina ovat melkoisen hyvännäköisiä naisia. Samoin ovat Sarat ja Janita kauniita nuoria ja hehkeitä. Kroppa on viimeisen päälle "timmissä" kunnossa (paitsi Janitan tissit ovat ylisuuret ja toivottavasti eivät ole ne karheat mallit) . En mäkään noiden tyrkkyjen ylimielisistä asenteista pidä, mutta en voi haukkua heitä ainakaan ulkonäköön liittyen.

   Muistuupa tässä mieleen parin vuoden takainen juttu. Siinä eräs julkisuudestakin tunnettu mies, joku Axel (nimi sinne päin) kuvasi sänkypuuhiaan jollain salakameralla. Juoruakkalauma suorastaan repesi liitoksistaan, kun juttu tuli julksisuuteen. Siinä tämä Axel tylytettiin niin maan rakoon, kuin vaan olla ja voi. Näitä uhreja sääliteltiin ja suunnilleen Axel sai "tappotuomion" näiltä juoruakoilta.

   Sitten tapahtui jotain odottamantonta. Julkisuuteen levisi tieto, että eräässä Axelin kuvaussessiossa oli kuvattu erästä tunnettua suomalasista nuorta ja kaunista naista. Kun nimi selvisi, niin tämä suomalainen kaunis nainen ei ollutkaan juoruakkojen mukaan enää uhri , vaan tyrkky ja aivan hirveä ihminen ja ansaitsi tulla kuvatuksi.

   Mitä tuo kertoo teistä sentraalisantroista?

   Toi on mun kirjoittama teksti. Se oli vielä jonkin aikaa sitten sinisellä rekisteröityneellä nikillä RailiSuominen näkyvissä. Samoin siihen oli vastattu ja lainauksessa luki kirjoittajan kohdalla RailiSuominen. Nyt se on laitettu anonyymin kirjoittamaksi? Miksi?

   Onko Suomi24 ajamassa forumia alas, vai mistä tuo johtuu? Tuntuu jotenkin koomiselta, että Suomi24 kannustaa rekkautumaan, mutta samalla muuttaa rekatun kirjoittajan kirjoitukset anonyymeiksi. Ei tuollainen ainakaan innosta kirjoittamaan yhtikäs mitään tänne.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sofia ja Maisa ovat tosi koomisennäköisiä niiden huuilensa kanssa. Ovat kuin apinakuninkaalla ja vielä se väkinäinen naaman vääntely niiden kanssa. On tekoripset, irtohouksia.. Näiden kahden kohdalla tosin silikonioperaario on onnistunut ihan hyvin. Toisin on Martinalla jolla ovat pahasti kapseloituneet. Ovat ikään kuin eri paria ja sellanen kanjoni välissä eli vetääntyneet kainaloihin. Ilman hiuslisäkkeitähän hänellä on tosi ohut ja hevosen häntämäinen tukka. Aika syvät juonteet otsassa alle nelikymppiseksi ihon alle asetetuista langoista huolimatta.

   Kyllä nuo naiset mm. kropallaan päihittävät mennen tullen tavisnaisen. Martinakin likentelee 40 vuotta. Hyvin harvan suomitaviksen naisen kroppa on yhtä hyvässä kuosissa tuossa iässä, kuin Martinalla.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Maisa oli uhri siinä missä nämä muutkin vähemmän tunnetut naiset. Ei mulla ole tarvetta nostaa Maisan kärsimystä jalustalle sen enempää kuin näiden muittenkaan naisten. Maisa on asian tiimoilta korvauksensa saanut ja hyvinhän hänellä nykyään menee.

   Lueppas tuolta parin vuoden takaa kommentteja Maisasta (sä mainitsit nimen) tuon jutun yhteydessä. Kyllä Maisaa haukuttiin ihan railakkaasti ja vieläpä rumilla ilmaisuilla.

   Juoruakkojen räksytyksen mukaan Maisa ei todellakaan ollut uhri, vaan aivan hirveä ja mitä milloinkin. Ne tuntemattomat naiset olivat uhreja, mutta juoruakkojen mukaan Maisa ei.


  • RailiSuominen kirjoitti:

   Lueppas tuolta parin vuoden takaa kommentteja Maisasta (sä mainitsit nimen) tuon jutun yhteydessä. Kyllä Maisaa haukuttiin ihan railakkaasti ja vieläpä rumilla ilmaisuilla.

   Juoruakkojen räksytyksen mukaan Maisa ei todellakaan ollut uhri, vaan aivan hirveä ja mitä milloinkin. Ne tuntemattomat naiset olivat uhreja, mutta juoruakkojen mukaan Maisa ei.

   En mä ole niin lauseen lauseella Maisaa silloin haukkunut. Yleistät ja syytät täällä turhaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   En mä ole niin lauseen lauseella Maisaa silloin haukkunut. Yleistät ja syytät täällä turhaan.

   Mistä mä voin tietää, jotta kuka anonyymi on huudellut ja mitä. Ja mistä mä voin tietää, ettetkö ole kirjoitellut potaskaa ja rivouksia. Te anonyymit olette massaa. Ei teitä eritellä.

   Lue niitä ketjuja, niin kyllä säkin huomaat, jotta miten Maisaan kohdistettiin ihan törkeetä kieltä. Löydät ne varmaan itsekin, jos vaan viittit hakea (tänne ei linkkejä saa laittaa).


 • Heh heh, täällä kauniita ja rikkaita seurapiirijulkkiksia arvostelee lähiöiden pikkuäidit, maalla asuvat nuoret emännät ja muut elämässään epäonnistuneet pullukat. Tietäähän sen, että tilipäivää pitää arvostelijoiden odotella ja sekös kismittää kun Martina käyttää rahaa päivässä enemmän kun tää arvstelijasakki viikossa. No onhan se Martinan arvostelu vaihtelua prismassa käynnin ja kenon pelaamisen sijaan.

  • Onpa kauniisti kirjoitettu meistä tavallisista, kunnialla asiamme hoitavista ihmisistä. Tosi ihanaa ja sivistynyttä kielen käyttöä. Tyypillinen esimerkki "sivistyneestä" Martinan puoltajasta. Sitten jos itse tuo täällä julki jonkun päivän selvän ja vähemmän mairittelevan tosiasian tyrkystä niin johan saa vihat niskaansa ja nuhteet ettei tuollaista kieltä saa käyttää. Pata siinä kattilaa silloin soimaa.


 • Äityleillä ollut taas vähän paha olla, kun julkkisnaiset saaneet tuutin täydeltä anonyymiä nettiherjaamista osakseen.
  Miksi niin monella naisella on niin paha olla? Miksi he haluavat purkaa pahaa oloaan julkkisnaisiin? Miksi julkkismiehet eivät kelpaa tähän tarkoitukseen?
  Onko kaunis ja seksikäs julkkisnainen jotenkin näiden herjaajien mielestä syyllinen heidän pahaan oloonsa?

  • Mistä kohtaa Martina on kaunis?


  • Ne mainitsemasi mies julkkiksethan ovat niin komeitakin että eihän he ole tehneet mitään kiellettyä. Ihan kateellisten ja kaljamahaisten tavismiesten katkeraa keksintöä kaikki. Siellä on isiukoilla niin paha taas olla kun rikkaiden ja komeiden julkkismiesten pitäisi saada täällä täyslaidallinen pälvikaljuisten isiukkojen herjaa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ne mainitsemasi mies julkkiksethan ovat niin komeitakin että eihän he ole tehneet mitään kiellettyä. Ihan kateellisten ja kaljamahaisten tavismiesten katkeraa keksintöä kaikki. Siellä on isiukoilla niin paha taas olla kun rikkaiden ja komeiden julkkismiesten pitäisi saada täällä täyslaidallinen pälvikaljuisten isiukkojen herjaa.

   Aivan Oskarihan on komea mies. Niin tuuhea tukkakin ikäisekseen ja pitänyt kroppansakin sopusuhtaisena. Ja niin hehkeä ja kaunis blondi kainalossaan. Ei ihme että kirvoittaa asiattomia ja vääristeltyjä kommentteja katkerissa ja jätetyksi tulleissa tavis isukeissa, jotka purkavat pahaa oloaan haukkumalla tuulesta temmatuin valhein komeita julkkismiehiä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Aivan Oskarihan on komea mies. Niin tuuhea tukkakin ikäisekseen ja pitänyt kroppansakin sopusuhtaisena. Ja niin hehkeä ja kaunis blondi kainalossaan. Ei ihme että kirvoittaa asiattomia ja vääristeltyjä kommentteja katkerissa ja jätetyksi tulleissa tavis isukeissa, jotka purkavat pahaa oloaan haukkumalla tuulesta temmatuin valhein komeita julkkismiehiä.

   "Aivan Oskarihan on komea mies. Niin tuuhea tukkakin ikäisekseen ja pitänyt kroppansakin sopusuhtaisena." Olihan tuo sarkasmia,olihan ? Justjoo, kyllähän kuvat Oskarista kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa... moninkertainen ulosoton asiakas ja rattijuoppo. Ihme blondi, joka tuotakin jaksaa katsella, paitsi pääseehän siinä itsekin valokeilaan. Joillekin ( Sannalle) se on number one... ei vissiin onnannut Tuksun siivellä..


 • Pitäisikö tämän palstalaisia herjaavan julkkisnaisten fanin perustaa ihan oma ketju näille jutuilleen? Ei oikein liity tän keskustelun aloitukseen tämä kaakatus enää millään tavalla, lähtenyt niin sanotusti mopo keulimaan ja pahasti.

 • Martinan tapaan olen järjestänyt itselleni hemmottelupäivän tänään. Päivään kuuluu käynti Day SPA:ssa, johon olen saanut lahjakortin ja sen jälkeen ravintolalounas hyvässä ravintolassa. Katselin jo ravintolan menua netistä mutta vielä en tiedä mitä valitsen. Todennnäköisesti kalaa koska se on hyvää ja terveellistä. Auton pysäköinnistä ei tarvitse välittää koska saan kyydin Hesan keskustaan.

 • Täällä kirjoitetaan nikstä, jotka itse antavat aihetta kirjoittelulle. Ei ole mitään tekemistä kauneuden tai kateuden kanssa. Löytyy liudoittain super kauniita, älykkäitä, urheilullisia julkkisnaisia, jotka eivät saa negatiivista kirjoittelua osakseen. Niin makaa kuin petaa....

 • Ihana uusi aamu! Tänään jää aamu-uinti väliin kun on hieman kiirettä ja sataakin. Korvaan uinnin pienellä kotivoimistelusetillä ja venytyksillä. Sen jälkeen aamupalaksi luonnonjugurttia, leseitä, marjoja eat like Martina.

 • Mikä se on äityleillä tänään syynä, jotta ei miespuolisen rikoksenuusijan mokat kerää lainkaan "palautetta"? Martina saanut taas koko päivän niskaansa äitylien katkeruutta, mutta miehet saavat olla rauhassa.
  Miksi nainen kuvittelee oman pahan olonsa ja katkeruutensa vähenevän itselleen tuntematonta toista naista herjaamalla? Miehillä ei tällaista luuloa ole.

  • Mikä se on isiukoilla tänään syynä, jotta ei naispuolisen rikoksenuusijan mokat kerää lainkaan palautetta? Oskarin pitäis saada taas koko päivä niskaansa isäukkojen katkeruutta, mutta naiset saavat olla rauhassa.
   Miksi mies kuvittelee oman pahan olonsa ja katkeruutensa vähenevän itselleen tuntematonta toista miestä herjaamalla?


  • Kerrohan nyt vain äityli, että onko tänään katkeruus helpottanut Martinaa herjaamalla? :D


  • Heh heh, katkerat äitylit ovat olleet aika hiljaisina tällä viikolla. Taitaa olla kesälomat ohi ja pitää painaa pitkää päivää jossain tavishommassa niin ei mehut enää riitä palstalle kirjoitteluun eikä muutenkaan. On se kurjaa kun tuolla lailla pitää juosta typaikan, kaupan ja kodin väliä... ja pitkä talvi edessä.


  • Omituista vuoropuhelua itsensä kanssa.


 • Yrittäkääs oluella, niin huomaatte, ettei tartte olla julkkis.

 • Uusi aamu alkoi samaan tapaan kun Martinalla eli urheilemalla. Kilometrin matka jo uitu aamulla! Tulipa ihana ja virkistävä olo. Kun aamut on viileitä niin stadikan vesi tuntuu ihanan lämpimältä. Kokeilkaapa muutkin!

 • Onko Osku ajellut tänään ilman korttia? Tätä miestähän ei oikeuslaitos pysäytä!

  • Kuka Osku? En tiedä, ihan sama.


 • Aika moni ajaa nykyään kortitta koska poliiislla on tapa ottaa herkästi kortti pois kuukaudeksi. Ei toi kummonen juttu ole ja tyhmiä lakeja ollessa pieni kansalaistottelemattomuus on ihan ok. Ajotaitohan on yhtä hyvä on kortti tai ei. Martinalla on kortti ja ihana katumaasturi mersu. Varmaan on sellainen 80.000 euron peli. Mersut, lambot ja porschet sopii hyvin Eiraan, siellä niitä näkyy rikkaiden käytössä.

  • Laittomuuksiinko täällä kannustetaan ja ihaillaan ihmisiä, joilla on rikosrekisteri. Noin ajattelevien aikuisten lapsista tulee itsekkäitä oman edun ajajia ja koulukiusaajia. Lakeja ei ole keksitty turhan vuoksi. Jopa päiväkodissa opetetaan, että jonossa ei etuilla, toista ei lyödä ja toisen koskemattomuutta kunnioitetaan, sisällä ei juosta jne. Huolestuttavaa miten ihmisten oikeudentaju on hämärtynyt. Jos yhteiskunnan säännöt ei kiinnosta, niin kannattaa muuttaa viidakkoon, jossa pätee viidakon lait, jossa vahvemmat suö heikommat. Näin villieläinten kesken ei ihmisten.


  • Kyllähän Suomi ja Hesa on tietyllä tavalla viidakoita, joissa pätee vahvimman laki. Jokaisen pitää itse pitää puolensa ja näin turvata elintila itselleen ja perheelleen. Välillä se vaatii sääntöjen katsomista läpi sormien. Se on ihan tavallinen tapa muissa maissa ja suomalaiset onkin liaan kilttejä partiopoikia ja -tyttöjä. Martina on perheineen pärjännyt hyvin, mikä osoittaa asian oikeaksi.


  • Valitettavasti tällaiseen kuvailemaasi ihmisryhmään on tullut törmättyä yhä enenevissä määrin nykyaikana. Tunnusomaista heille on kouluttautumattomuus, rikkinäiset perhesuhteet, lapsena koettu turvattomuus, itsetunnon heikkous. Se on traumatisoivaa, kun jo lapsena joutuu rikkinäisessä perheessä ja turvattomuutta tuntien huomiota ja omaa osuuttaan vaatimaan kyynärpäätekniikalla. Lapsena opittua käytösmallia on varmasti vaikea muuttaa. aikuisiälläkään. Annetaanhan kaikki lapsille paljon rakkautta ja positiivista huomiota, niin heistä kasvaa kunnioittavasti toiset huomioon ottavia ja yhteiskunnan sääntöjä noudattavia!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Valitettavasti tällaiseen kuvailemaasi ihmisryhmään on tullut törmättyä yhä enenevissä määrin nykyaikana. Tunnusomaista heille on kouluttautumattomuus, rikkinäiset perhesuhteet, lapsena koettu turvattomuus, itsetunnon heikkous. Se on traumatisoivaa, kun jo lapsena joutuu rikkinäisessä perheessä ja turvattomuutta tuntien huomiota ja omaa osuuttaan vaatimaan kyynärpäätekniikalla. Lapsena opittua käytösmallia on varmasti vaikea muuttaa. aikuisiälläkään. Annetaanhan kaikki lapsille paljon rakkautta ja positiivista huomiota, niin heistä kasvaa kunnioittavasti toiset huomioon ottavia ja yhteiskunnan sääntöjä noudattavia!

   Ei kun se pointtihan oli ettei kaikkia sääntöjä ole tehty noudatettavaksi täällä byrokratian ja sääntöjen pesässä. TV:säkin pyörii sääntösuomi ohjelma jossa irvaillaan turhille ja typerille säännöille. Oma vapaus kasvaa ja yhteiskunta uudistuu typeriä sääntöjä rikkomalla. Ne on aika lapasia, jotka kaikkia sääntöjä noudattaa. On muuten niin, että hyvin koulutetut ja -toimeentulevat rikkovat sääntöjä eniten. Se myös todistaa, että sääntöjen rikkominen kannattaa melkein aina ja sitä myötä myös menestyy.


  • Voi harmi, kun lapsena ei ole halattu... Mutta nyt halejs sinne ja kunnioitetaan toisia ja yhteisiä sääntöjä.


  • Kenen mielestä esim. sääntöjä voi rikkoa ja hakata muita, ajaa kännissä, pysäköidä auton minne sattuu estäen vaikka hätäajoneuvon kulun , ajaa ylinopeutta ja vaikka vahingoittaa muita, pettää puolisoa, jättää verot maksamatta? Käsi ylös kenen mielestä oikein? Takaako esim nämä rikkeet menestymisen?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kenen mielestä esim. sääntöjä voi rikkoa ja hakata muita, ajaa kännissä, pysäköidä auton minne sattuu estäen vaikka hätäajoneuvon kulun , ajaa ylinopeutta ja vaikka vahingoittaa muita, pettää puolisoa, jättää verot maksamatta? Käsi ylös kenen mielestä oikein? Takaako esim nämä rikkeet menestymisen?

   Faktaa on, että lähes kaikki ajaa silloin tällöin ylinopeutta, pysäköi auton väärin, mikä on muissa maissa paljon yleisempää kun Suomessa. Tosi moni viilaa veroilmoituksensa parhaansa mukaan ja teettää jotain hommia silloin tällöin pimeänä. Monet myös pettävät puolisoaan tai ovat vapaassa liitossa, ihan nykypäivän hommaa. Hakata nyt ketään ei kannata mutta joskus saattaa olla paikallaan näyttää jollekin kaapin paikka jos on joku juntti tosi örveltäjä tahna-aivo tekemässä jotain koiruutta. Kyllä nämä asiat ihan oikein on.


  • Sinun pitäisi kysyä Tauski Peltoselta. Hänen saavutuksiaan vissiin luettelit?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Faktaa on, että lähes kaikki ajaa silloin tällöin ylinopeutta, pysäköi auton väärin, mikä on muissa maissa paljon yleisempää kun Suomessa. Tosi moni viilaa veroilmoituksensa parhaansa mukaan ja teettää jotain hommia silloin tällöin pimeänä. Monet myös pettävät puolisoaan tai ovat vapaassa liitossa, ihan nykypäivän hommaa. Hakata nyt ketään ei kannata mutta joskus saattaa olla paikallaan näyttää jollekin kaapin paikka jos on joku juntti tosi örveltäjä tahna-aivo tekemässä jotain koiruutta. Kyllä nämä asiat ihan oikein on.

   Entä kännissä ajaminen? Onko se oikein?


  • Kysy Nordinin Reinolta. Se ajoi kyllä kamoissa, mutta päihtyneenä anyway. Reinoa tässä ilmeisesti tarkoititkin?


  • Martinallakin on rattijuopumustuomio. Pitäisi kysyä varmaan häneltä. Mutta eikös ole tyhmää kysyä niiltä, joilla on tullut tuomio. Tavikset vastatkaa, onko oikein.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Entä kännissä ajaminen? Onko se oikein?

   No se on vähän kulttuurisidonnainen asia. Olin jokin aika sitten jenkeissä New Hampshiressä ja olimme isolla prukalla ravintolassa illala syömässä. Lähes kaikki joivat muutaman oluen tai pari kolme lasia viiniä, hyppäsivät auton rattiin ja ajoivat kotiinsa. Siellä ilmeisesti on ihan ok ajaa kun on ottanut vähän mutta piru pääsee irti jos aiheuttaa vahingon tai kolarin eli vankilaa pukkaa. Minusta ajaminen muutan lasin jälkeen on ihan ok kunhan ei aiheuta vahinkoja muille.


  • Höpö höpö, rattijuopumus on rikos kaikissa Yhdysvaltojen osavaltioissa ja siihen suhtaudutaan vakavasti. Joissakin osavaltioissa pääset vielä sähkötuoliin tms jos vahingoitat muita. Mutta onnea valitsemallasi tiellä ja toivotaan, että et satuta ketään ajaessasi ylinopeutta tai juotuasi muutaman drinkin, pysäköimallä miten sattuu auton, näyttämällä taikina-aivoille kaapin paikan ja toivottavasti et tarvitse käyttää julkisia palveluita, kun verotkin jätät maksamatta 😀.


  • Miksi pitäisi kysyä Martinalta, eikä Nordinin Reinolta? Onko tärkeämpää jostain syystä kysyä tuomioista nais-, kuin miesjulkkiksilta?


  • Taasko tämä sama nais - mies jankutus ja vastakkainasettelu alkaa täällä? Iltalehden kolumnistiko tänne kirjoittelee?


  • Miksi vastaat kysymykseen kysymyksellä? Onko mielestäsi siis Reinon hyväksytympää ajella kamapäissään, kuin Martinan parin viinilasillisen jälkeen?


 • T.E. kolumninistiko tänne nais-mies propakandaa suoltaa? Näille tasa-arvokeskusteluille tämä ei mielestäni ole oikea paikka. Keskitytään täällä ihan vain mukavaan ja harmittomaan julkkisjuorukeskusteluun.

 • Ihana aamu! Pyöräilin aamulla stadikalle uimaan ja nyt on ihanna olo. Pitkä uinti yhdessä aamusaunan kanssa saa veren kiertämään ja olon rennoksi. Nyt aamupalaksi maittava ja terveellinen eat like Martina tyyppinen kombo kahvin kera. Tuohon ajokortitta ajoon sen verran ettei se minusta nyt niin iso rikos oo jos ajaa kortitta kun ei oo muistanu tai tienny hakea korttia poliisilta. Ihan turhanpäiväistä niuhotusta poliisilta. Byrokratiasuomen kukkanen.

  • Juuri näin. Nordinin Reino se ajeleekin kamapäissään. Siinä sitä on lapsille esimerkkiä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Juuri näin. Nordinin Reino se ajeleekin kamapäissään. Siinä sitä on lapsille esimerkkiä.

   Ihan samanlaista roskasakkia nää lööppi julkkikset, onpa sitten kyseessä mies tai nainen. Ällöttää. Tosin fiksujakin julkkiksia on, mutta he eivät esiinny seiskan sivuilla. Kehun ennemmin heitä jotka eivät törttöile, olipa sitten kyse naisesta tai miehestä.


 • Onko Oskari pysytellyt poissa auton ratista kortitta, vai ajeleeko menemään ja viisveisaa laista?

  • En tiedä. Niin kauan ihan sama kun ei aja kenenkään päälle.


 • Tää Martinan ajokorttijuttu on mennyt ihan överiks. Martinalla on kortti, ajaa mersuaan ja sillä siisti. Se ei kuulu kenelekään täällä jos oli unohtanut hakea kortin poliisilaitokselta. Perustaviksia vaan ottaa päähän kun Martina porhaltaa mersullaan, menestyy ja rahaakin on monta kertaa enemmän kun tänne negatiivisia kirjoituksia raapustavilla lylleröillä.

  • Niin ja kun on sitä rahaa voi mennä ja tehdä mitä huvittaa. Sama laki ei ole kaikilla.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Niin ja kun on sitä rahaa voi mennä ja tehdä mitä huvittaa. Sama laki ei ole kaikilla.

   Jep, näin se on kautta historian ollut ja tulee aina olemaan.


  • Ai onko Oskarilla fyrkkaa? Itse kun olen ymmärtänyt, että kyseessä on perseaukinen entinen näyttelijä?


 • Rikkailla on mahdollisuus ottaa noi yhteiskunnan säännöt vähän notkeammin. Ei siitä nyt isoja rapsuja saa jos kortti on kotona tai pysäköi väärin. Pikkurahallahan noi hoitaa eikä näy miljonääriperheen elämässä mitenkään. Aina rikkaat ovat hieman käyttäneet lakien porsaanreikiä ja hoitaneet pikkujuttuja rahalla eikä siinä ole mitään pahaa, sillä rahaahan se vain on.

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.