olen tyhmä?

hölömö

Mutta kertokaa nyt pöntölle että miten noita mp3 biisejä saa netistä?ja jos ei ole mp3 laitetta niin onko mitään sivustoa mistä saisi imuroitua biisejä??kiitos!!:)

6

707

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Surffaa vaikka osoitteeseen http://www.mikseri.net/. Sieltä löytyy mp3:ia vaikka kuinka. Jos nuo eivät riitä, niin sitten lieneee pakko perehtyä vertaisverkkosoftiin. Tämä jätetään kiinnostuneelle lukijalle harjoitustehtäväksi.

      • alkup.

        Ei löydy mun hakemaa biisiä,pöh.


    • Apple iTunes

      Voihan noita musiikkikappaleita imuttaa iTunes ohjelmalla joita sitten voi kuunnella tietokoneella, polttaa CD:lle tai sitten kuunnella Apple iPod soittemilla. Maksavat 0.99eur/kpl tai 9,99eur/albumi. Ja imurointi tuolta iTunes Music Store on huiman nopeaa. Ei odotusta, ei feikki (eri biisejä mitä väitetään) biisejä, hyvä laatuisia. Maksu hoituu Nordea ja Sampo pankin Visa Electronilla.

      Onhan nuo vertaisverkko toinen mahdollisuus mutta sitä en ala edes neuvomaan kun yleisesti kaikki mitä sieltä ladataan on laitonta, joskus feikki tiedostoja, joskus huonosti pakattu tai rätisevät kopiontisuojauksen takia, ID tagit huonosti nimetty yms.

      • Apple iTunes

      • dc++
        Apple iTunes kirjoitti:

        http://www.apple.com/fi/itunes

        lataa vaan ihan rauhassa ohjelma nimeltään DC tai WinMX.

            Faktat nettikopioinnin laillisuudesta
        Koska nettikopioinnin laillisuudesta ja laittomuudesta on vallalla varsin monenlaisia käsityksiä, pyysimme kyselyä kommentoineita tekijänoikeusjärjestöjä sekä muita tahoja tekemään kertaheitolla selväksi, mikä on laitonta ja mikä laillista. Seuraava yhteenveto on kooste Teostolta, TTVK:lta ja Opetusministeriön tekijänoikeusryhmältä saamistamme vastauksista.

        Mikäli jokin tekijänoikeuksiin liittyvä seikka jää askarruttamaan, tekijänoikeuden kanssa työskenteleviin järjestöihin ja virkamiestahoihin kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä. Turha vainoharhaisuus kannattaa unohtaa, KRP ei tiedustelun perusteella tule lankoja pitkin koneelle. Kaveriporukassa spekuloinnin sijaan asioista kannattaa ottaa selvää.

        Levittämiseen tarvitaan lupa
        Tekijänoikeuden ensisijainen tehtävä on turvata tekijän oikeus luomaansa henkiseen omaisuuteen ja näin edistää kulttuuria ja yhteistä hyvää. Tekijänoikeus ei suojaa ideaa tai ajatusta, vaan itsenäistä ja omaperäistä muotoa, jolla se on esitetty. Suoja alkaa automaattisesti teoksen luomisesta.

        Kun materiaalia julkaistaan internetissä, tulee siihen olla lupa joko oikeudenomistajalta tai hänen edustajaltaan, kuten järjestöltä. Erikseen laissa säännellyissä tapauksissa tätä lupaa ei tarvita. Tällainen poikkeus on esimerkiksi siteeraus. Tarkoituksen edellyttämässä laajuudessa voidaan muun muassa kirjallisesta teoksesta siteerata osaa vaikkapa kirja-arvosteluun.

        Musiikin ja muiden tekijänoikeudellisesti suojattujen teosten osalta tekijänoikeus on yleisesti voimassa tekijän eliniän ja 70 vuotta hänen kuolemansa jälkeen. Tämän jälkeen tekijänoikeus sammuu. Kuolleen omistamat tekijänoikeudet siirtyvät perikunnalle ja perillisille. Se, onko teoksen kappaleita yleisön saatavilla vai onko esimerkiksi jonkin kirjan painos loppuunmyyty, ei vaikuta tekijänoikeuden raukeamiseen.

        Kopiointi yksityiskäyttöön sallittua
        Yksityinen kopiointi omaan käyttöön sallitaan Suomen tekijänoikeuslaissa (Tekijänoikeuslaki 12 §). Se on sallittua vaikka kopiointi tapahtuisi kaukana olevasta lähteestä, kuten nettikopioinnin tapauksessa. Asiaan ei tällä hetkellä vaikuta sekään, onko aineisto laillisesti vai laittomasti verkossa saatavilla. Yksityisen kopioinnin edellytyksenä ei ole, että henkilö omistaisi kopioitavan teoskappaleen. Kopion voi valmistaa esimerkiksi ystävältä tai kirjastosta lainatusta taikka tietoverkossa saatavilla olevasta teoksesta. Joskus tämäkin on erikseen kielletty, esimerkiksi videovuokraamojen tapauksessa.

        Teoksesta saa valmistaa kopioita "muutaman kappaleen". Tarkkaa kappalemäärää ei ole lakiin haluttu ottaa, koska raja olisi mielivaltainen, eikä soveltuisi kaikkiin teoslajeihin tai käyttötilanteisiin. TTVK:n täsmennyksen mukaan oman käytön rajana voi pitää 2-3 kopiota per teos.

        "Yksityisellä kopioinnilla" tarkoitetaan yksityishenkilön kopiointia hänen omaan henkilökohtaiseen käyttöönsä. "Omaksi käytöksi" luetaan myös perhe- ja ystäväpiirin käyttö. Kopiointi yritysten tai yhteisöjen tarpeisiin ei sen sijaan ole yksityistä kopiointia. Ansiotarkoituksessa tapahtuva tai ammattimainen kopiointi ei myöskään ole säännöksen nojalla sallittu.

        Jakaminen yksiselitteisen kiellettyä
        Yksityistä käyttöä ei ole tiedostojen jakaminen vertaisverkoissa tai muuallakaan. Kyse on tällöin tekijän yksinoikeuden piiriin kuuluvasta yleisön saataville saattamisesta (Tekijänoikeuslaki 2 §). Aineiston jakaminen vertaisverkoissa muiden ladattavaksi on siis yksiselitteisesti kiellettyä ilman oikeudenhaltijan lupaa. Omaa tuotantoaan saa jakaa niin kuin parhaaksi näkee, ellei ole itse siirtänyt oikeuksiaan esimerkiksi Teoston kaltaisten edunvalvontajärjestöjen hoidettaviksi.

        Useimmat vertaisverkkojärjestelmät vaativat, että käyttäjä jakaa tietyn määrän tiedostoja pystyäkseen lataamaan niitä muilta verkon käyttäjiltä. Esimerkiksi BitTorrent jakaa käyttäjältä kysymättä tiedostoja jo siinä vaiheessa, kun niitä ladataan omalle koneelle. Tämä tekee tekijänoikeuden suojaaman materiaalin lataamisesta kyseisellä ohjelmalla käytännössä laitonta toimintaa.

        Poikkeuksena tietokoneohjelmat
        Kaupallisten tietokone- ja konsolipelien sekä ohjelmistojen kopiointi on aina laitonta ilman erillistä lisenssiä. Tekijänoikeuslain säännös kopioinnista yksityiseen käyttöön ei koske tietokoneohjelmistoja lainkaan ja tällaisesta kopioinnista joutuu aina korvausvastuuseen. Jos ohjelmistoja ladataan vertaisverkossa siten, että lataaja samalla tulee itse levittäneeksi ohjelmistoa tai sen osaa, on yhtä lailla kyse tekijänoikeudenloukkauksesta ja useimmiten myös rikoksesta.

        Tietokoneohjelmien ja sekä tietokone- että konsolipelien lataaminen ja levittäminen netitse on yksiselitteisesti kiellettyä ilman tekijänoikeuden omistajan lupaa. Tällainen lupa saatetaan myöntää esimerkiksi ilmais-, demo- ja shareware-tuotteiden lisenssiehdoissa. Vaikka ohjelman voisi ladata ilmaiseksi valmistajan kotisivuilta, se ei siis automaattisesti tarkoita, että myös sen edelleenjakamiseen olisi lupa.

        Tilanne muuttuu ennen kesää
        Nykyinen tekijänoikeuslaki on muuttumassa. Eduskunnan käsiteltävänä on ehdotus, joka puuttuisi yksityiskäyttöön otetun kopion laittoman lähteen ongelmaan. Tällä hetkellä laittomastakin kopiosta saa ilman tekijän tai muun lupaa tehdä oman kopionsa, joka on laillinen. Pohjoismaisessa lainmuutoskeskustelussa syntyi kysymys saako tosiaankin olla niin, että laittomat lähteet saavat olla laillisten kopioiden lähteitä. Yleisen oikeustajun mukaiseksi vastaukseksi muodostui: ei.

        Tekijänoikeuslakia uudistavassa hallituksen esityksessä (HE 28/2004) ehdotetaan niin sanottua laillisen lähteen vaatimusta. Tämä tarkoittaa sitä, että yksityiseen käyttöön kopioitujen teosten kopiolähteenä olleiden teosten on oltava laillisia, esimerkiksi laillisesti yleisön saatavilla olleita. Laiton lähde on puolestaan sellainen teoksen kappale, joka on ilman tekijän tai muun oikeudenhaltijan lupaa levitetty yleisölle tai muuten saatettu yleisön saataville. Internetin vertaisverkoissa nyt jaettava materiaali on valitettavan usein luvatta jaossa, erityisesti musiikin, elokuvien ja pelien osalta. Näiden laittomien versioiden lataaminen tulee selkeästi kielletyksi.

        Myös tulevassa laissa yksityinen kopiointioikeus säilyy. Toisaalta laki tulee antamaan suojaa teknisille suojakeinoille ja hallintotietomerkinnöille. Kopiosuojauksen saa murtaa ainoastaan saadakseen laillisesti hankkimansa materiaalin nähtäväksi tai kuultavaksi. Kopiosuojatusta cd- tai dvd-levystä ei kuitenkaan saa tehdä kopioita edes omaan käyttöön. Tässä tapauksessa kopioinniksi lasketaan myös musiikin siirtäminen mp3-muotoon.

        Entä miten voidaan valvoa ja rangaista kaikkia yksityisiä ihmisiä, jotka kopioivat netissä olevista laittomista lähteistä? Vastaus: ei mitenkään. Ratkaisuksi muodostui Suomessa ehdotus, että kopiointi laittomasta alkuperäisestä yksityiseenkin käyttöön olisi kiellettyä, mutta ei välttämättä rangaistavaa. Rangaistuspäätös on tapauskohtainen. Sen sijaan vahingon korvaaminen tai käytön hyvittäminen voisi tulla kysymykseen. Tekijänoikeuslain muutos on tällä hetkellä eduskunnan käsiteltävänä ja päätöksiä voidaan odottaa ennen kesää.
        © Sanoma Magazines Finland Oy, MikroBitti

        http://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2004/20040028


        ja tosta i-tunesista:


        Cdon.comin kautta toteutettu MSN:n musiikkikaupan toteutus jättää paljon toivomisen varaa.Ostaja jää riippuvuussuhteeseen kaupan kanssa,sillä musiikin soitto-oikeutta kysellään salasanojen kanssa myyjän palvelimelta ensimmäisellä kuuntelukerralla sekä siirrettäessä tiedostot neljänteen koneeseen.Mikäli kannettava mp3-soitin ei osaa toistaa kopiosuojattuja wma-tiedostoja jää jenkan kuuntelu reissussa haaveeksi.Ostaja ei voi myöskään muuntaa levyään cd:ksi joko siksi,että cd-poltin ei ole yhteensopiva Windows Media-käyttöoikeuksienhallinnan kanssa tai käyttöoikeuksissa sallitaan vain levyn osittainen cd:ksi polttaminen.ITunesilla Cd-poltto on sallittu,mutta sielläkin syyllistytään levy-yhtiöiden perisyntiin,ahneuteen.Vaikka yksittäisten kappaleiden osto on mahdollista,ei se yleensä käy päinsä yhden uuden raidan sisältäviltä best of-levyiltä.Näissä tilanteissa verkkomusiikkikaupat voisivat ojentaa auttavan kätensä musiikin kuluttajalle,mutta dollarinkuvat silmissä peittävät näkyvyyden.Viesti musiikkiteollisuudelle on yksinkertainen:sitten kun netistä ostettavan musiikin käytettävyys on samaa luokkaa kuin cd-levyjen,palataan asiaan.


      • ......
        dc++ kirjoitti:

        lataa vaan ihan rauhassa ohjelma nimeltään DC tai WinMX.

            Faktat nettikopioinnin laillisuudesta
        Koska nettikopioinnin laillisuudesta ja laittomuudesta on vallalla varsin monenlaisia käsityksiä, pyysimme kyselyä kommentoineita tekijänoikeusjärjestöjä sekä muita tahoja tekemään kertaheitolla selväksi, mikä on laitonta ja mikä laillista. Seuraava yhteenveto on kooste Teostolta, TTVK:lta ja Opetusministeriön tekijänoikeusryhmältä saamistamme vastauksista.

        Mikäli jokin tekijänoikeuksiin liittyvä seikka jää askarruttamaan, tekijänoikeuden kanssa työskenteleviin järjestöihin ja virkamiestahoihin kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä. Turha vainoharhaisuus kannattaa unohtaa, KRP ei tiedustelun perusteella tule lankoja pitkin koneelle. Kaveriporukassa spekuloinnin sijaan asioista kannattaa ottaa selvää.

        Levittämiseen tarvitaan lupa
        Tekijänoikeuden ensisijainen tehtävä on turvata tekijän oikeus luomaansa henkiseen omaisuuteen ja näin edistää kulttuuria ja yhteistä hyvää. Tekijänoikeus ei suojaa ideaa tai ajatusta, vaan itsenäistä ja omaperäistä muotoa, jolla se on esitetty. Suoja alkaa automaattisesti teoksen luomisesta.

        Kun materiaalia julkaistaan internetissä, tulee siihen olla lupa joko oikeudenomistajalta tai hänen edustajaltaan, kuten järjestöltä. Erikseen laissa säännellyissä tapauksissa tätä lupaa ei tarvita. Tällainen poikkeus on esimerkiksi siteeraus. Tarkoituksen edellyttämässä laajuudessa voidaan muun muassa kirjallisesta teoksesta siteerata osaa vaikkapa kirja-arvosteluun.

        Musiikin ja muiden tekijänoikeudellisesti suojattujen teosten osalta tekijänoikeus on yleisesti voimassa tekijän eliniän ja 70 vuotta hänen kuolemansa jälkeen. Tämän jälkeen tekijänoikeus sammuu. Kuolleen omistamat tekijänoikeudet siirtyvät perikunnalle ja perillisille. Se, onko teoksen kappaleita yleisön saatavilla vai onko esimerkiksi jonkin kirjan painos loppuunmyyty, ei vaikuta tekijänoikeuden raukeamiseen.

        Kopiointi yksityiskäyttöön sallittua
        Yksityinen kopiointi omaan käyttöön sallitaan Suomen tekijänoikeuslaissa (Tekijänoikeuslaki 12 §). Se on sallittua vaikka kopiointi tapahtuisi kaukana olevasta lähteestä, kuten nettikopioinnin tapauksessa. Asiaan ei tällä hetkellä vaikuta sekään, onko aineisto laillisesti vai laittomasti verkossa saatavilla. Yksityisen kopioinnin edellytyksenä ei ole, että henkilö omistaisi kopioitavan teoskappaleen. Kopion voi valmistaa esimerkiksi ystävältä tai kirjastosta lainatusta taikka tietoverkossa saatavilla olevasta teoksesta. Joskus tämäkin on erikseen kielletty, esimerkiksi videovuokraamojen tapauksessa.

        Teoksesta saa valmistaa kopioita "muutaman kappaleen". Tarkkaa kappalemäärää ei ole lakiin haluttu ottaa, koska raja olisi mielivaltainen, eikä soveltuisi kaikkiin teoslajeihin tai käyttötilanteisiin. TTVK:n täsmennyksen mukaan oman käytön rajana voi pitää 2-3 kopiota per teos.

        "Yksityisellä kopioinnilla" tarkoitetaan yksityishenkilön kopiointia hänen omaan henkilökohtaiseen käyttöönsä. "Omaksi käytöksi" luetaan myös perhe- ja ystäväpiirin käyttö. Kopiointi yritysten tai yhteisöjen tarpeisiin ei sen sijaan ole yksityistä kopiointia. Ansiotarkoituksessa tapahtuva tai ammattimainen kopiointi ei myöskään ole säännöksen nojalla sallittu.

        Jakaminen yksiselitteisen kiellettyä
        Yksityistä käyttöä ei ole tiedostojen jakaminen vertaisverkoissa tai muuallakaan. Kyse on tällöin tekijän yksinoikeuden piiriin kuuluvasta yleisön saataville saattamisesta (Tekijänoikeuslaki 2 §). Aineiston jakaminen vertaisverkoissa muiden ladattavaksi on siis yksiselitteisesti kiellettyä ilman oikeudenhaltijan lupaa. Omaa tuotantoaan saa jakaa niin kuin parhaaksi näkee, ellei ole itse siirtänyt oikeuksiaan esimerkiksi Teoston kaltaisten edunvalvontajärjestöjen hoidettaviksi.

        Useimmat vertaisverkkojärjestelmät vaativat, että käyttäjä jakaa tietyn määrän tiedostoja pystyäkseen lataamaan niitä muilta verkon käyttäjiltä. Esimerkiksi BitTorrent jakaa käyttäjältä kysymättä tiedostoja jo siinä vaiheessa, kun niitä ladataan omalle koneelle. Tämä tekee tekijänoikeuden suojaaman materiaalin lataamisesta kyseisellä ohjelmalla käytännössä laitonta toimintaa.

        Poikkeuksena tietokoneohjelmat
        Kaupallisten tietokone- ja konsolipelien sekä ohjelmistojen kopiointi on aina laitonta ilman erillistä lisenssiä. Tekijänoikeuslain säännös kopioinnista yksityiseen käyttöön ei koske tietokoneohjelmistoja lainkaan ja tällaisesta kopioinnista joutuu aina korvausvastuuseen. Jos ohjelmistoja ladataan vertaisverkossa siten, että lataaja samalla tulee itse levittäneeksi ohjelmistoa tai sen osaa, on yhtä lailla kyse tekijänoikeudenloukkauksesta ja useimmiten myös rikoksesta.

        Tietokoneohjelmien ja sekä tietokone- että konsolipelien lataaminen ja levittäminen netitse on yksiselitteisesti kiellettyä ilman tekijänoikeuden omistajan lupaa. Tällainen lupa saatetaan myöntää esimerkiksi ilmais-, demo- ja shareware-tuotteiden lisenssiehdoissa. Vaikka ohjelman voisi ladata ilmaiseksi valmistajan kotisivuilta, se ei siis automaattisesti tarkoita, että myös sen edelleenjakamiseen olisi lupa.

        Tilanne muuttuu ennen kesää
        Nykyinen tekijänoikeuslaki on muuttumassa. Eduskunnan käsiteltävänä on ehdotus, joka puuttuisi yksityiskäyttöön otetun kopion laittoman lähteen ongelmaan. Tällä hetkellä laittomastakin kopiosta saa ilman tekijän tai muun lupaa tehdä oman kopionsa, joka on laillinen. Pohjoismaisessa lainmuutoskeskustelussa syntyi kysymys saako tosiaankin olla niin, että laittomat lähteet saavat olla laillisten kopioiden lähteitä. Yleisen oikeustajun mukaiseksi vastaukseksi muodostui: ei.

        Tekijänoikeuslakia uudistavassa hallituksen esityksessä (HE 28/2004) ehdotetaan niin sanottua laillisen lähteen vaatimusta. Tämä tarkoittaa sitä, että yksityiseen käyttöön kopioitujen teosten kopiolähteenä olleiden teosten on oltava laillisia, esimerkiksi laillisesti yleisön saatavilla olleita. Laiton lähde on puolestaan sellainen teoksen kappale, joka on ilman tekijän tai muun oikeudenhaltijan lupaa levitetty yleisölle tai muuten saatettu yleisön saataville. Internetin vertaisverkoissa nyt jaettava materiaali on valitettavan usein luvatta jaossa, erityisesti musiikin, elokuvien ja pelien osalta. Näiden laittomien versioiden lataaminen tulee selkeästi kielletyksi.

        Myös tulevassa laissa yksityinen kopiointioikeus säilyy. Toisaalta laki tulee antamaan suojaa teknisille suojakeinoille ja hallintotietomerkinnöille. Kopiosuojauksen saa murtaa ainoastaan saadakseen laillisesti hankkimansa materiaalin nähtäväksi tai kuultavaksi. Kopiosuojatusta cd- tai dvd-levystä ei kuitenkaan saa tehdä kopioita edes omaan käyttöön. Tässä tapauksessa kopioinniksi lasketaan myös musiikin siirtäminen mp3-muotoon.

        Entä miten voidaan valvoa ja rangaista kaikkia yksityisiä ihmisiä, jotka kopioivat netissä olevista laittomista lähteistä? Vastaus: ei mitenkään. Ratkaisuksi muodostui Suomessa ehdotus, että kopiointi laittomasta alkuperäisestä yksityiseenkin käyttöön olisi kiellettyä, mutta ei välttämättä rangaistavaa. Rangaistuspäätös on tapauskohtainen. Sen sijaan vahingon korvaaminen tai käytön hyvittäminen voisi tulla kysymykseen. Tekijänoikeuslain muutos on tällä hetkellä eduskunnan käsiteltävänä ja päätöksiä voidaan odottaa ennen kesää.
        © Sanoma Magazines Finland Oy, MikroBitti

        http://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2004/20040028


        ja tosta i-tunesista:


        Cdon.comin kautta toteutettu MSN:n musiikkikaupan toteutus jättää paljon toivomisen varaa.Ostaja jää riippuvuussuhteeseen kaupan kanssa,sillä musiikin soitto-oikeutta kysellään salasanojen kanssa myyjän palvelimelta ensimmäisellä kuuntelukerralla sekä siirrettäessä tiedostot neljänteen koneeseen.Mikäli kannettava mp3-soitin ei osaa toistaa kopiosuojattuja wma-tiedostoja jää jenkan kuuntelu reissussa haaveeksi.Ostaja ei voi myöskään muuntaa levyään cd:ksi joko siksi,että cd-poltin ei ole yhteensopiva Windows Media-käyttöoikeuksienhallinnan kanssa tai käyttöoikeuksissa sallitaan vain levyn osittainen cd:ksi polttaminen.ITunesilla Cd-poltto on sallittu,mutta sielläkin syyllistytään levy-yhtiöiden perisyntiin,ahneuteen.Vaikka yksittäisten kappaleiden osto on mahdollista,ei se yleensä käy päinsä yhden uuden raidan sisältäviltä best of-levyiltä.Näissä tilanteissa verkkomusiikkikaupat voisivat ojentaa auttavan kätensä musiikin kuluttajalle,mutta dollarinkuvat silmissä peittävät näkyvyyden.Viesti musiikkiteollisuudelle on yksinkertainen:sitten kun netistä ostettavan musiikin käytettävyys on samaa luokkaa kuin cd-levyjen,palataan asiaan.

        Itse en ole ostanut bittimuodossa musiikkia netistä enkä osta. Miksi maksaisin PAKATUSTA musiikista, missä on vielä #¤%&#¤ suojauksia, en saa fyysistä tuotetta ym.
        Imen ilmaiseksi ja jos levy on hyvä ostan sen. Saan parhaalla laadulla varustetun fyysisen objektin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nurmossa kuoli 2 Lasta..

      Autokolarissa. Näin kertovat iltapäivälehdet juuri nyt. 22.11. Ja aina ennen Joulua näitä tulee. . .
      Seinäjoki
      56
      3161
    2. Vanhalle ukon rähjälle

      Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen
      Ikävä
      47
      2901
    3. Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!

      https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/1525663
      Kotimaiset julkkisjuorut
      124
      2719
    4. Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi

      Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi
      Kotimaiset julkkisjuorut
      354
      1817
    5. Mitä sanoisit

      Ihastukselle, jos näkisitte?
      Tunteet
      71
      1094
    6. Ensitreffit Hai rehellisenä - Tämä intiimiyden muoto puuttui suhteesta Annan kanssa: "Meillä ei..."

      Hai ja Anna eivät jatkaneet avioliittoaan Ensitreffit-sarjassa. Olisiko mielestäsi tällä parilla ollut mahdollisuus aito
      Ensitreffit alttarilla
      10
      1081
    7. Purra hermostui A-studiossa

      Purra huusi ja tärisi A-studiossa 21.11.-24. Ei kykene asialliseen keskusteluun.
      Perussuomalaiset
      193
      971
    8. Miten meinasit

      Suhtautua minuun kun taas kohdataan?
      Ikävä
      44
      819
    9. Miksi pankkitunnuksilla kaikkialle

      Miksi rahaliikenteen palveluiden tunnukset vaaditaan miltei kaikkeen yleiseen asiointiin Suomessa? Kenen etu on se, että
      Maailman menoa
      101
      812
    10. Joel Harkimo seuraa Martina Aitolehden jalanjälkiä!

      Oho, aikamoinen yllätys, että Joel Jolle Harkimo on lähtenyt Iholla-ohjelmaan. Tässähän hän seuraa mm. Martina Aitolehde
      Suomalaiset julkkikset
      26
      810
    Aihe