onko suomi24

Anonyymi

kuivin keskustelupaikka ikinä?

Suomi24:jästä on tullut uskomattoman varovainen paikka.
Täältä poistetaan viesti heti jos se menee väärälle raiteille, Esim. rallia katsomaan jyväskylään tuleva porukka kertoi tulevansa porista... Hui, se pori, oli väärä sana, koska se oli jyväskylän palstalla.

Miten kuivaksi keskustelujen pitää mennä?

Kun teidän keskustelunne kavereiden kanssa menee väärälle raiteille , niin huomautatteko "tämä keskustelu loppuu, jos ette pysy asiassa"?

5

<50

Vastaukset

 • On niin totta. Oikein vituttaa (oho) tää varovaisuus

 • HUHU kertoo että ylikomisario Jari Taponen on tämän takana. Puhuivat tuolla Itä-Keskuksessa kyseisestä kaverista ja siellä mainittiin juuri tämä yhteys.

  Tosin voisin itse kyllä uskoakin kun vähän googlettaa.

 • Niinpä. Ja kuitenkin uudistuksen myötä ilmianto-sivun vaihtoehdoista poistettin asiaton-kohta!?

  Miksi ihmessä? Koko palstajaon tarkoitus on, että pysytään palstan asiassa!

  Tosin siinäkään ei pidä liioitella. Tärkeintähän ymmärtääkseni keskustelufoorumilla on se, että siinä keskustellaan!

  Välillä tosiaan tuntuu, että moderointi haluaa kaikin tavoin lopettaa juuri asiakeskustelun? Koska asia-avaukset poistetaan nopeammin kuin täysin asiattomat avaukset.

  • Onneksi vähän lieveni tuo palstan asioiden tiukka rajaus. Minustakin on pääasia kuitenkin, että kävijöitä ja kirjoittajia riittää.

   Pahinta täällä on se, että viesti voi häipyä ilman syytä. Ei enää voi luottaa mihinkään.


 • Minua on harmitanut tämä seikka. Joku tekee poliittisen julistuksen kaltaisen avauksen. Sen jälkeen avaaja itse poistattaa kaikki siihen tulleet kriitiset kommentit. Jäljelle jäää vain hänen itsensä tekemät "kommentit".

  Usaean kertaan on minulle niin käynyt. Monia kommenttejani poistatetaan tuollaisesta julistajan avauksesta. Avauksessa saattaa olla pari (avaajan) kommenttia ja 15 muuta on poistettu!? Vaikka niistä suurin osa oli asiallisia.

  Tuollainen pelleily tappaa kaiken asialisen keskustelun foorumilla. MIKSI moderaattorit poistavat lähes kaikki kommentit pelkästään jonkun(avaajan) pyynnöstä?! Pitäähän nyt enisn katsoa ovatko ilmiannot aiheellisia!

  Muuten moderointi muuttuu pelkäksi sensuroinniksi. Mikä tuskin on tarkoitus, vai onko sittenkin???

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.