Suomessa saa KIROTA IHAN VAPAASTI!

Anonyymi

Viranomaisen mukaan Suomessa saa KIROTA IHAN VAPAASTI, koska nykytieteen mukaan kirous ei ole mahdollista, vaan kys. hlö kuvittelee KAIKEN!

Saamme siis IHAN VAPAASTI haukkua, arvostella ja vaikka myös parjata varmastikin Jumalia, Valtiaita ja Henkimaailmaa, koska samojen viranomaisten mielestä Nämä Olennot ovat mielikuvitus-Olentoja!

Saamme myös tuoda toki oikeat asianlaidat esiin, esim., että uskovaiset uskovat Alien-Olentoihin tai mielikuvitus-Olentoihin (jälkimmäisen sanoo viranomainen), ja että kuinka on outoa, että nämä uskovaiset saavat olla ihan vapaana ja levittää tuota Alien-uskoaan ja valehdella hyvää Noista Olennoistaan!

Lääkärienhän mukaan kyseessä on mielisairaus, koska ovat kaiketi samoilla linjoilla näiden viranomais-pellejen kanssa.

Vaikka nämä viranomais-tahot itsekin uskovat Näiden Jumalien tms. olemassaoloon, he kuitenkin muiden kohdalla väittävät meillä kyseessä olevan mielikuvitus-Olentojen!

Eli, siis näitä mielikuvitus-Olentoja saa ihan rauhassa parjata, herjata ja haukkua ihan mennen tullen, koska eivät virallisen tahon mukaan oikein ole olemassakaan! Turha on heidän sitten tulla muuttamaan lausuntojaan, kun jos joskus näkevät kuinka nämä Alienit Herruuttaan hirvistelee...kyseessähän ovat silloin vain heidän omat mielikuvitus-Olennot!

4

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin siinä on vain se HUONO puoli, että siinä ihminen vetää KIROUSTA / tuomiota ylleen ja osakseen. Tulee niitä syystä tuomioksi seuraamuksia, näitä joista tiedotus välineet ihan kautta maailman päivittäin todisteeksi / herätykseksi, väärin, saatanaa palvelevasti elämisen, puhumisen ja toimimisen seuraamuksista uutisoi!!

      = Sitä; " sitä saa mitä tilaa" Oikeuden mukaisuuden Lainalaisuutta.

      (Herättelevä)

    • Anonyymi

      Joo, siis "ihminen vetää kirousta puoleensa"—osittain totta, mutta tarkennusta asiaan: jos joku tuomitsee tai luulee esim. etäkautta mitään kenestäkään ja hän esim. kiroaa tai haluaa/toivoo jotain pahaa sille toiselle, niin siinä tapauksessa "ihminen EI vedä kirousta puoleensa".

      Useimmiten kyse on illuusioista tai muusta luuloista/harhakuvitelmista tällaista etäkautta tuomittua ihmistä kohtaan. Ikävä kyllä tällaista on paljon ja jopa kirouksia on ladeltu, asetettu tällaista ihmistä kohtaan—etäkautta, ymmärtämättä asioiden minkäänlaistaoikeaa laitaa.

      Yleensä ihminen saa, joo, sitä mitä tilaa tai ansaitsee, MUTTA luulisi monenkin jo tietävän (ihan nähtyään niin paljon ihmisiä, osia ja kohtaloita), että enimmäkseen erittäin iso osa ihmisistä saa kyllä ihan kaikkea muuta kuin mitä "tilaa" ja vähintäänkin asioihin nähden ihan liika moninverroin turpaansa kuin mitä ansaitsee.

      Tähän on syynä Antikristus-Valtiaskunta Henkimaailmoineen, jota vieläkään (ihme kyllä) vieläkään edes Etelä-Suomessa nähdä tai tajuta. Tuo kyseinen Valtakunta esittää ja levittelee isot määrät järkyttäviä ja erittäin haitallisia paskavaleita valkoihoisista (useimmiten enimmäkseen yhdestä ja samasta uhratusta uhrista).

      Tällainen esitys ja levittely on erittäin vaarallista, luulisi tämän tajuavan monenkin jo pelkästään esitetyn aineiston pohjalta.

      Olemme uhan alla, valkoihoiset! Kiitos siitä kuuluu Jumalille, ITSE ovat sitä kaikkea mitä on ESITETTY! Kirosivat enemmän kuin Oman Valtakuntansa!

    • Anonyymi

      Olen ateisti ja kiroilen tarpeentullen riittävästi, mutta en minä syntiä tee. Muistaakseni käskyssä sanotaan: älä turhaan lausu; blaa blaa laa--,en minä turhaan kiroile, monesti se helpottaa.

      • Anonyymi

        Kiroilu ja kirous ja/tai sen asettaminen on aivan eri asia. Joka ikinen kiroilee ja kiroaakin, mutta ei ihmistä.

        Hän, joka sellaista tekee, saa 1,5 kertaisena kaiken takaisin itseensä, se on varmaa...ja antaa mennä vaan! Ei kiinnosta muuta kuin Silmä silmästä ja hammas hampaasta menetelmä.

        Terveisin syyttömänä, viattomana kirottu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe