Suomen koetukset alkavat

Suomea tullaan koettelemaan ja sen perustuksia riepottelemaan.
Sääilmiöt alkavat, joita ei ilmastonmuutoksella voida selittää.

Jotkut jo tuntevat, että jotain on tulossa.
Nostakaa päänne, sillä vapautuksenne, pelastuksenne on lähellä.
1
Ilmoita


10 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Toivottavasti asiat tapahtuvat niin !
1
Ilmoita
>Sääilmiöt alkavat, joita ei ilmastonmuutoksella voida selittää.

Kuten millaiset ja milloin? Oletko informoinut Ilmatieteen laitosta, kun heillä ei ole noista tietoa? Kai ymmärrät, että jos saa varmaa tietoa kansalaisia uhkaavasta vaarasta, siitä viranomaisille ilmoittamatta jättäminen on rikos?

>Jotkut jo tuntevat, että jotain on tulossa.

Aivan varmasti. Sekopäitä on oleva yhtä kauan kuin ihmisiäkin.

>Nostakaa päänne, sillä vapautuksenne, pelastuksenne on lähellä.

Sitä ennen me kaikki kuitenkin kuolemme. Myös ne jotka tänään syntyivät.
2
Ilmoita
Voi meitä, minkä hirvittävän kauhistuttavan rangaistuksen alle olemme joutuneet! Auttaako meitä enää VOI-huudot, tuhkan päällemme ripotteleminen, kasvot maahan painaminen ja VÄKEVÄT rukouksetkaan?

Viestiketjun aloittaja on velvollinen ottamaan yhteyttä eduskuntaan heti ja välittömästi ettei syyttömien veri tulisi osallesi, sillä varmaakin varmemmin Suomen ylle on langetettu kauhistuttava kirous Herra Jahven toimesta!
Vaan mihinkä unohtui venäläisten miehitys ja sen myötä Suomea kohtaava täydellinen tuho? Onhan se oleellinen osa millilleen, piirulleen, sekunnilleen ja timantintarkasti ennaltatietävien luotettavan tuntuisten profeettain ilmoituksien sisältöä. Kehoitan siis korjaamaan tämän puutteen, sillä mikäli se ei sisälly tiedotukseen, voidaan jo sen perusteella päätellä ettei profeetta ole sovelias kantamaan profeetan kunniakasta arvonimeä, vaan on pelkkä tyhjänpäiväinen povari poiketen kaikista muista tälle(kin) palstalle kirjoittelevista Herran tiedonantajista. Kuten on nähty ja havaittu, on sellaisten yksilöiden joka ainoa taivaallinen ennaltatieto täyttynyt kokonaisuudessaan viimeistä piirtoa eli kirjainta myöten. Joka muuta väittää on Saatanan palkkaama vääräntiedon ja valheen levittäjä!

https://www.eduskunta.fi/FI/tietoaeduskunnasta/Organisaatio/yhteystiedot/Sivut/default.aspx
1 VASTAUS:
Lisäys:

Pyydän viestiketjun aloittajaa toimittamaan eduskunnasta saamansa vastaukseen meidän kaikkien luettavaksi, sillä varmastikin se sisältää sen kaltaista arvokasta tietoa, mikä on hyväksi tulla julkisuuteen.
Kiitän jo edeltäkäsin niin omasta kuin muiden lukijoiden puolesta.
+Lisää kommentti
On aika lukea
Psalmi 18
Ilmoita
Tuntuu, että aivan pian saapuu Jeesus noutamaan omansa pois. Aikaa ja hetkeä emme voi tietää, kuten Jeesus siitä muistaakseni Raamatussa opettikin.
Onko silloin sinulla puhtaat valkiat vaatteet päälläsi ja öljyä lampussa? Vai oletko ylpeyteen, ahneuteen, väkivaltaan ja vainon syntiin langennut? Korotatko itsesi? Tai syrjitkö toista, samalla itsesi korottaen? Syrjitkö jotakuta lähimmäistä joidenkin ominaisuuksien, köyhyyden ja kurjuuden tähden? Välinpitämättömyys, penseys on se, josta varoitetaan myös.

Oletko muistanut Jeesuksen käskyn lukittuin ovien takana, kun hän pelkästään omilleen sen käskyn saarnata syntejä anteeksi antoi?

Lopun aikoina on tullut/tulee väkivaltainen, ahne ja ylpeä vainoaja. Myös pelkurit ovat niitä, jotka antavat tuon väkivallan tapahtua ja aikojen ja lakien muuttamisen myös. Ei sillä tavalla, että menisin sanomaan jotakuta erikseen pelkuriksi, en halua korottaa itseäni tässä. Johanneksen Ilmestyksessä on kyllä kerrottu helvettiin menijöiden ryhmä. Jeesus on tuomari viimeisellä tuomiolla, joten sinun kannattaa olla Jeesuksen ystävä - Hänen suuren ylimmäisen Tuomarin kaveri. Silloin Jeesus tuntee sinut ja pääset Isän siunattuna nauttimaan taivaallista kunniaa. Jos olet mielistynyt maailman menoon ja kumarrat tämän maailman mammonaa, niin ei Jeesuskaan tunnista sinua omakseen.

Uskovaisista on myös sanottu jossakin kohtaa Raamattua, että kaikki joutuvat vainotuiksi. Ja myös, että suuresta vaivasta tulleet ja vaatteensa Karitsan verellä valkaisseet. Voiko joku tulla ikkunan kautta Jumalan valtakuntaan? Ei, vaan oven kautta sinne päästään. Oven kun Jumala laittaa ajallaan lukkoon, niin sinne ei enää pääse yksikään ulkoa päin, niin kuin ei päässyt arkkiinkaan silloin Noan aikana. Mutta sekin on mahdollista, että luulee olevansa uskovainen, niin kuin tyhmä neitsyt, jolla ei öljyä ole lampussa.

Jossain kohtaa Raamattua lukee myöskin, että keiden ystävä kannattaa olla. En muista kohtaa, mutta siellä sanotaan muistaakseni, että ole köyhien seurassa. Mitenkä jos tässä maailmassa haluaa rikkautta, niin jos sellainen menee pokkuroimaan rikkaiden seuraan saadakseen mammonaa ja kunnia, ja ettei joutuisi vainotuksi? Miten sellaisen käy? Entä jos haluaa jonkun omasta seurastaan pois, koska hän on niin "outo", "sairas" tai köyhä ja haisee? Tai entä jos on vainoajan ystävä ja samassa porukassa etsimässä vainottavia ja ilmiantamassa vaivaan? Niitä ilmiantajia alkaa nyt lopun aikoina tulla ja monet joutuvat vaivaan. Pitäisi kiiruhtaa, sillä aika on lyhennetty eivätkä kaikki merkit kerkeä täyttyä.
Ilmoita
Tässä linkissä profetia suomen tulevaisuudesta, jos parannusta ei tule. https://www.youtube.com/watch?v=pSM5qVcMN40
1 VASTAUS:
Alussa selvästi Ville Virtanen pyörähtää kameran edessä.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Suomen koetukset alkavat

Suomea tullaan koettelemaan ja sen perustuksia riepottelemaan.
Sääilmiöt alkavat, joita ei ilmastonmuutoksella voida selittää.

Jotkut jo tuntevat, että jotain on tulossa.
Nostakaa päänne, sillä vapautuksenne, pelastuksenne on lähellä.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta