Tv:n turhat ohjelmat ja uusinnat

Anonyymi

Seuraavat tv -ohjelmat voitaisiin lopettaa tai rajoittaa uusintoja:

-Simpsonit. Tulevat kahdelta eri kanavalta vuodesta toiseen jatkuvilla uusinnoilla. Ennen luulin, etten voisi koskaan kyllästyä sarjaan, mutta sellainen tapahtui. Lisäksi uudemmat tuotantokaudet eivät ole niin hyviä, kuin vanhat.

-Salatut elämät. Tätä ohjelmaa jaksoi seurata kolme ensimmäistä kautta, kun tuntui, että tässähän on järkeä. Nykyään juoni toistaa samaa joko samoilla tai eri hahmoilla. Kerran olin kuukauteen katsomatta, mutta kun avasin television, niin totesin, ettei juonessa ole edistytty yhtään eteenpäin. Miksi myös joka ohjelmassa pitää olla kiintiöhomoja? Ei mitään heitä vastaan, mutta liika on aina liikaa.

-Napakymppi. Ärsyttävä ohjelma jo juontajillaan. Lisäksi kukaan kilpailija ei etsi tositarkoituksella ketään, josta voisi tulla elämänkumppani. Pelkkä matka kiinnostaa turhin kysymyksin. Kuvaa hyvin nykypäivän suomalaista seuranhakua. Kukaan ei todellakaan ole kiinnostunut löytämään mitään vakavampaa suhdetta. Alkuperäinen Napakymppi oli parempi 1980-2000 -luvulla.

-Kymppitonni. Kuten edellisessä ohjelmassa, ärsyttävä juontaja. Riitta Väisänen olisi voittanut 100-0 nykyisen juontajan. Kyllähän hauskaa ohjelmassa pitää olla, mutta karkaa aika reilusti käsistä tämä homma.

-Tosi-tv -selviytymisohjelmat ja parin etsintäohjelmat. Julkisuudenkipeitä nuoria, joita ei kiinnosta mikään muu kuin julkisuus ja ihon täynnä rumia tatuointeja, joista tunnen myötähäpeää. Ei kaunista, vaikka kantaja olisikin kaunis/komea.

-Ruokaohjelmat. Tulee liikaa ja kenelle tällaiset reseptit on tehty? Itselläni aika harvinaista valmistaa vaikkapa käärmeestä ruokaa. Ja inhoan käärmeitä.

-Laihdutusohjelmat. Laihduttajien kitinöitä ei jaksa kuunnella. Ärsyttää...

-Family guy. Liikaa uusintoja ja typerää huumoria, jota en ymmärrä. Miten väkivallasta ja ihan järjettömästä höpinästä saa tyhmää ja turhaa? Kanava vaihtuu heti ohjelman alkaessa.

Seuraavaksi elokuviin tässä samalla, kun tuli nuo sarjatkin lueteltua perusteluineen. James Bondit välillä tauolle pidemmäksi aikaa. Samoin Indiana Jonesit, Beverly Hillsin kytät, Poliisiopistot ym. Ainoa, mitä jaksaa seurata ja nauraa, ovat Mies ja alaston ase -elokuvat.

Tilalle voisi pistää enemmän länkkäreitä, jollei niitä ole kukkahattutädit kieltäneet, kauhuelokuvia ja huumoria. Maailma on täynnä elokuvia, mutta vain tiettyjä elokuvia näytetään jo vuodessa monta kertaa kyllästymiseen asti.

9

<50

Vastaukset

 • Listasi sopii minulle hyvin. Tosin en tunne osaa mainitsemistasi ohjelmista lainkaan, koska en ole koskaan katsonut niitä. Ilmaisilta kanavilta tulee katsottua lähinnä uutiset ja joskus joku luonto-ohjelma tai dokumentti. Päivät kuluvat tenniksen, jalkapallon ja jääkiekon katselussa. Lätkää ei tosin kesällä näe.

  Parhaillaan katselen noin 8 tuntia päivässä Montrealin tennisturnausta.

 • Simpsonit ja Family guy ainoat tarpeelliset säilytettävät mainitsemistasi.
  Se on totta, että uudemmat Simpsonit eivät pure yhtä hyvin.
  Fg täynnä typeryyksiä, jotka tekee hyväksi huumoriksi.

  South Parkia et maininnut poistettavaksi. Hyvä.

  Länkkäreitä katsoin lapsena mielellään, mutta nyt aikuisena 60+ en voi sietää niitä.

 • Kaikki reality pois ilmaiskanavilta. Voisivat tätä laittaa sinne maksulliselle puolelle kun kerran niin suosittuja tuntuu olevan. Itselle Simpsonit oli aikaisemmin ehdoton katsottava, mutta liika on liikaa. Tulee ilmeisesti joka ikinen päivä useamman kerran jopa päivässä ja kahdelta eri kanavalta, välillä yhtä aikaa. Ovatkohan saaneet loputtoman määrän esityskertoja näille Simpsoneille. Liika esittäminen mennyt niin yli ettei enää Simpsonit kiinnosta.

  Lisäksi kauhu ja klassikkoelokuvat ja miksei klassikkosarjatkin loistavat hyvin poissaolollaan. Ei ole esitetty montakaan klassikkoelokuvaa esim. -60- ja -70-luvuilta lukuunottamatta joitain Bondeja joiden kohdalla näyttää olevan nyt tapana että ne esitetään kaikki joka kesä uusintoina.

  Myös Uunot (kuten myös Bonditkin) on kärsinyt inflaatiota, ennen Uunoja ja Bondeja katsoi mielellään mutta ei enää. Uunoja tuntuu tulevan lähes jatkuvalla syötöllä uusintoina ja esimerkkinä kuinkahan monta kertaa tuo Uuno Armeijan leivissä onkaan esitetty televisiosta, niin minisarjana kuin elokuvana.

  Mikähän kumma siinä on että nämä samat elokuvat pyörivät vuodesta toiseen loputtomina uusintoina sekä myös sarjat kuten esimerkkinä 70´s show. Tämä sarja on uusittu kokonaisuudessaan ainakin neljä kertaa kuten myös Pulmuset aikaisemmin. Onkin ihmetyttänyt miksei Pulmusia olla vielä uusittu uudestaan.
  Jos kerran uusivat joitain sarjoja, mikseivät uusi sellaisia sarjoja joita ei olla pitkään aikaan nähty, esimerkkinä vaikkapa loistava Kupla, Columbo, Onnen päivät.
  Selittyykö tämä loputon samojen elokuvien esittäminen sillä että niillä on Finnpanelin mukaan eniten katsojia? Tuskin. Luulen ettei näillä ilmaiskanavilla ole varaa muiden elokuvien esitysoikeuksiin kuin hankkia halvat esitysoikeudet näihin samoihin elokuviin.

  Suomalaista realityä on tietysti halpa tehdä. Tankkaustarinat, Radalla, ym.

 • Muut ohjelmat voisi lopettaa ja näyttää vaikka Simpsoneita jatkuvalla toistolla kaikilta kanavilta. Keskimääräinen laatu nousuun.

 • Yleensäkin se ärsyttää kun samoja sarjoja tulee monella kanavalla ja monasti yhtä aikaa. Eri kausi voi olla mutta silti. Esim. no nämä simpsonit tulee foxilta ja subilta, rillit huurussa neloselta ja subilta, selviytyjät neloselta ja maikkarin kanavilla, ja sitten nämä kaiken maailman "rajalla" sarjat, kuten australian rajalla tulee foxilta ja neloselta, sitten mikä ihme kun jotain alaskan hömppää alkaa tulla joka tuutista, ketä kiinnostaa samaten kuin nämä kullan kaivuu ohjelmat, pidemmän päälle kyllästyy eikä tuo auton rakentelukaan jaksa enää innostaa, kutoselta paljon muuta tulekaan.

  • Kanavia täytyy olla paljon, jotta mainokset saadaan ulos tavoittamaan mahdollisimman monet ja häiritsemättä hirvittävästi katsojaa.

   Olishan se hiukan nuivaa menoa, jos ohjelmaa olisi puoli tuntia ja sitten olisi pari-kolme tuntia mainoksia, ohjelmaa puoli tuntia....

   Noista mainitsemistasi muuten vain Simpsonia katson.


 • "Kanavia täytyy olla paljon, jotta mainokset saadaan ulos tavoittamaan mahdollisimman monet ja häiritsemättä hirvittävästi katsojaa."
  Eikös näitä mainoksia tule jatkuvalla syötöllä mikä juurikin häiritsee katsomista? Ohjelma kuluu noin 9 minuuttia ja jo ensimmäinen mainoskatko. Viimeisimmän mainoskatkon jälkeen yleensä tunnin ohjelma kestää noin 7 minuuttia. Jos aikoo välttää mainokset vaihtamalla kanavaa, tulee mainoksia seuraavalta kanavalta myös.
  Kanavia on yksinkertaisesti liikaa joille ei ole enää vaihtelevaa tarjontaa, siksi joutuvat esittämään samoja ohjelmia ja paljon uusintoja eri kanavilla.

  • "Kanavia on yksinkertaisesti liikaa joille ei ole enää vaihtelevaa tarjontaa, siksi joutuvat esittämään samoja ohjelmia ja paljon uusintoja eri kanavilla."

   Tätä samaa yritin sanoa. Mutta, kun mainoksia ja mainostajia on niin paljon, niin ainoa keino on jakaa mainoksia eri kanaville eli lisätä kanavia.
   Ohjelmista ei mitään väliä, kunhan mainokset saadaan ulos ja fyrkka sisään.


  • Tosin suurin osa mainnos-ajasta nykyään tuppaa menemään kanavan ja sisarkanavan tulevien ja menneittein ohjelmien mainnostamiseen. Foxilla ainakin.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  141
  2669
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  62
  1562
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  5
  775
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  727
 5. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  12
  519