Jeesuksen paluu 2028

Anonyymi

Mikä on Raamatussa yhden sukupolven pituus? Sieltä voidaan löytää eri selityksiä sukupolvelle, mutta yleisimpänä pidetään 80 vuotta. Jeesus sanoi, että viikunapuun puhkeaminen kukkaan on tapahtuma, jonka todistajat tulevat olemaan elossa kun "kaikki nämä" (maailmanlopun tapahtumat) tapahtuvat. Helluntailaisuus tulkitsee viikunapuun Israelin valtion syntymiseksi 1948, ja kun siihen lisätään sukupolven pituus 80 v. tullaan vuoteen 2028. Siihen mennessä siis on jo tullut Antikristus, Harmageddon ja Kristus. Toisin sanoen viimeiset 7 vuotta alkavat 2021. Tämä on tulkinta, jota monet vapaiden suuntien raamatuntulkitsijat ovat opettaneet jo vuosien ajan. Näin opetetaan mm. monissa saarnoissa ja kristillisissä kirjoissa.

96

<50

Vastaukset

 • Mielenkiintoinen ajatus. Sukupolven pituus 80 vuotta löytyy psalmista.

  Ps 90:10
  Seitsemänkymmentä on vuosiemme määrä, tai kahdeksankymmentä, jos voimamme kestää. Ja kaikki niiden meno on vain turhuutta ja vaivaa, ne kiitävät ohitse, ja me lennämme pois.

  Danielin vuosiviikoissa on profetia siitä, millä aikakautena lopun ajat ovat. Danielin vuosiviikoista laskettuna se olisi 490 vuotta siitä, kun Suleiman suuri antoi käskyn rakentaa Jerusalemin muurit ja ennallistaa kaupungin kadut ja rakennukset. Suleiman kuulemma antoi käskyn noin 1539 ja siitä 490 vuotta on 2029.

  Tässä artikkelissa on ajatus esitelty, mutta laskelmat ovat väärin, koska Sulemian ei antanut käskyä 1535 vaan 1538 tai 1539. Siis 2028 tai 2029.

  http://midseventiethweekrapture.blogspot.com/2015/02/suleiman-and-70-weeks-of-daniel.html

  • Jos takaraja olisi 2028, niin se ei kuitenkaan estä, etteikö Jeesus voisi palata aiemmin. 10 vuoden kuluessa.


  • Miten oikein luet Raamattuasi ?

   Mitä siinä sanottiin oikeasti ?

   Seitsemänkymmentä on vuosiemme määrä, tai kahdeksankymmentä

   Siis ei kahdeksankymmentä vaan 70-80


 • Ei ole mitään raamatullista perustetta erottaa viimeistä vuosiviikosta erilleen.

  Jeesuksen profetia on jo toteutunut.

  Vertaus viikunapuun merkkinä Israelin itsenäistymisestä on huonoa tekstin lukemista ja ymmärtämistä. Vain oppikehitelmät pakottaa Suomessa vallalla olevaan tulkintaan.

  Jeesuksen sanat viikunapuun lehtien puhkeamisesta on yleisesti ymmerretty täysin väärin.
  Samalla tavalla kuin Suomessa koivun lehtien puhkeamisesta tiedetään, että kesä on lähellä tai talvi-iltana kirkkaan tähtitaivaan näkeminen tietää kylmää yötä, samoin on silloin kun nähdään maailman melskeitä, tiedetään, että Jeesuksen tulo on lähellä.
  Mark.13 kertoo myös jo tapahtuneesta Jerusalemin hävityksestä. Se tapahtui ennen kuin se sukupolvi katosi, jolle Jeesus sanansa lausui.

  • Jos olisit perehtynyt edellä olevaan kommenttiini kunnolla, niin olisit huomannut, etten erottanut viimeistä vuosiviikkoa erilleen.

   Jos olisit perehtynyt asiaan kunnolla, niin olisit huomannut, että Jeesus täytti vuosiviikoista vain 69 ja viimeinen vuosiviikkoa ei ole edes toteutunut. Danielin profetia sai esitäyttymyksensä Jeesuksen ensimmäisessä tulemuksessa, mutta ei täyttynyt kokonaan. Danielin vuosiviikot toteutuvat Jeesuksen toisen tulemisen yhteydessä kokonaan ja yhtenä ajanjaksona.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jos olisit perehtynyt edellä olevaan kommenttiini kunnolla, niin olisit huomannut, etten erottanut viimeistä vuosiviikkoa erilleen.

   Jos olisit perehtynyt asiaan kunnolla, niin olisit huomannut, että Jeesus täytti vuosiviikoista vain 69 ja viimeinen vuosiviikkoa ei ole edes toteutunut. Danielin profetia sai esitäyttymyksensä Jeesuksen ensimmäisessä tulemuksessa, mutta ei täyttynyt kokonaan. Danielin vuosiviikot toteutuvat Jeesuksen toisen tulemisen yhteydessä kokonaan ja yhtenä ajanjaksona.

   Koko Danielin profetia on jo toteunut: Siis, Ja tiedä ja käsitä: siitä ajasta, jolloin tuli se sana, että Jerusalem on jälleen rakennettava, voideltuun, ruhtinaaseen, asti, on kuluva seitsemän vuosiviikkoa;
   Tässä käsky Jerusalemin jälleen rakentamisesta: Näin sanoo Koores, Persian kuningas: Kaikki maan valtakunnat on Herra, taivaan Jumala, antanut minulle, ja hän on käskenyt minun rakentaa itsellensä temppelin Jerusalemiin, joka on Juudassa. Kuka vain teidän joukossanne on hänen kansaansa, sen kanssa olkoon Herra, hänen Jumalansa, ja hän menköön sinne."
   Voideltu ruhtinas on yhtä kuin Messias Jeesus. Antikristus ei ole voideltu, vaan vastaan voideltua, vastaan Messiasta, "tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken". Antikristus on Messiasta vastaan ja itse ottaa asemansa. Jeesuksesta on sanottu: Jumala Pyhällä Hengellä ja voimalla oli voidellut Jeesuksen Nasaretilaisen...Hänet on Jumala oikealla kädellänsä korottanut Päämieheksi ja Vapahtajaksi".


  • >>>>Jeesuksen sanat viikunapuun lehtien puhkeamisesta on yleisesti ymmerretty täysin väärin. Samalla tavalla kuin Suomessa koivun lehtien puhkeamisesta tiedetään, että kesä on lähellä tai talvi-iltana kirkkaan tähtitaivaan näkeminen tietää kylmää yötä, samoin on silloin kun nähdään maailman melskeitä, tiedetään, että Jeesuksen tulo on lähellä.<<<<

   Sinä olet ymmärtänyt asian väärin.

   Viikunapuun lehtien puhkeaminen on merkki siitä sukupolvesta, joka näkee lopun aikojen vitsaukset ja Jeesuksen paluun. Viikunaa käytetään Raamatussa vertauksesta Israelista. Tässä tämä lukee aivan selvästi:

   Mark 13:24 "Mutta noina päivinä, tuon ahdingon jälkeen, aurinko pimenee eikä kuu anna valoaan, [Matt. 24:29-36; Luuk. 21:25-33 : Luuk. 13:24,25: Matt. 24:29+]
   25 tähtiä putoaa taivaalta ja taivaiden voimat järkkyvät.
   26 Silloin nähdään Ihmisen Pojan tulevan pilvien keskellä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan, [Matt. 24:30+; Mark. 14:62]
   27 ja silloin hän lähettää enkelinsä ja kokoaa valitut neljältä ilmansuunnalta, maan ja taivaan ääriä myöten. [Jes. 27:13; Matt. 13:41; 1. Kor. 15:52; 1. Tess. 4:16]
   28 "Ottakaa oppia vertauskuvasta, jonka viikunapuu tarjoaa: kun sen oksa virkoaa ja alkaa tulla lehteen, te tiedätte, että kesä on lähellä.
   29 Samalla tavoin te nähdessänne tämän tapahtuvan tiedätte, että se aika on lähellä, aivan ovella.
   30 Totisesti: tämä sukupolvi ei katoa ennen kuin kaikki tämä tapahtuu.


 • Jos olisit vilkaisut Raamattua,niin huomaisit, että kirjoitamasi on potaskaa. "Seitsemänkymmentä on vuosiemme määrä, tai kahdeksankymmentä" jotka näin sanoivat, olivat israelilaisia erämaassa ja joille Jumala oli sanonut. "Tähän erämaahan kaatuvat teidän ruumiinne, teidän kaikkien, jotka olette katselmuksessa olleet, niin monta kuin teitä on kaksikymmenvuotisia ja sitä vanhempia, jotka olette napisseet minua vastaan."
  Suleimanit ja Danielin vuosiviikot ovat myös judaistien potaskaa: Käsky rakentaa Jerusalem, on jo toteutunut:Näin sanoo Koores, Persian kuningas: Kaikki maan valtakunnat on Herra, taivaan Jumala, antanut minulle, ja hän on käskenyt minun rakentaa itsellensä temppelin Jerusalemiin, joka on Juudassa. Kuka vain teidän joukossanne on hänen kansaansa, sen kanssa olkoon Herra, hänen Jumalansa, ja hän menköön sinne."

  • Sinun kommenttisi on huonolaatuista Raamatun selittämistä, jossa on runsaasti virheitä. joita en viitsi edes oikaista, koska kirjoitat niin hyökkäävästi.


  • Niin, miten kuvittelet oikaisevasi Jumalan Sanan???


 • Matt.24:32. Mark.13:28 Biblia Mutta fikunapuusta oppikaat vertaus: kun sen oksa on tuores ja lehdet puhkeavat, niin tiedätte, että suvi on läsnä. Matt.13:34. Mark.4:34 ja ilman vertausta hän ei puhunut heille. Mutta opetuslapsillensa hän selitti kaikki, kun he olivat yksikseen.

  • antikristuksen antti, Jeesus ei ole opettanut sinua yksikseen, sillä et koskaan ole kääntynyt pois pahuudestasi ja katunut syntejäsi.


 • Ei kukaan voi tietää millon jeesus palaa, mut toivoisin sitä ennen tulevani uskoon

  • Me tiedämme tarkan ajankohdan: ei koskaan.

   Satuolennon ilmestyminen kun ei ole mahdollista.


 • Niinkin on, että ajanlasku jäi jälkeen 5-vuotta vuonna 595 jKr. Paavin kardinaali teki virheen. Totta on.

  • Kyllä. Laskuvirheen teki henkilö, joka ei ottanut laskuissaan huomioon kalenterin nk. karkausvuosia.

   Jeesus ei siis syntynyt 2019 vuotta sitten, vaan n. 4 vuotta aiemmin, eli n. 2023 vuotta sitten. Jeesuksen kuolinvuosi tiedetään tarkalleen, se oli vuosi 30 "virhe-ajanlaskuamme". Eli "vuosi 33-34", jos ajanlaskumme olisi oikea.

   Jeesus kuoli länsikalenterimme mukaan huhtikuun 7. päivä, ylösnousi "9.4. vuonna 30". Tämä on siis katsottu länsikalenteria, oikean vuoden vastaavasta, juutalaisesta kalenterista, milloin heillä alkoi tuona vuonna pääsiäinen ja mille päivälle tuo pääsiäinen tuolloin länsikalenterissa osui.


 • Jeesus tulee syksyllä vuonna 2019.

 • Jonninjoutavaa hommaa laskeskella näitä aikoja!
  Ennustajaeukkoja...

  Jeesus itse kielsi sen, Apostolien teot 1:7

  Aikain merkkejä tulee seurata ja kun näkee niiden toteutuvan tulee nostaa pää koska vapautuksen hetki on koittanut.

  • >Aikain merkkejä tulee seurata ja kun näkee niiden toteutuvan tulee nostaa pää koska vapautuksen hetki on koittanut.

   Millä tavalla koittanut?


 • Jeesus oli jo paalussa kerran. Tuskin se niiiin hölmö on että hommautuu tolppaan toisen kerran, mikäli siis eläisi.

 • No, täytyy sanoa, että "omissa" ennustuksissani (omassa mielessäni, en tällaisia julkiennustele!) olen kylläkin arvellut samaa kuin aloittaja kirjoittaa.

  Eli, itse Vaivan ajan alku 2021 alkaen, sitä sitten 7 vuotta. Mutta Tempauksen olen itse mielessäni sijoittanut myös tuohon samaan, Vaivan ajan alkuun, jolloin myös itse Antti K:kin ilmaantuisi. (En tarkoita Kanki Kaikkosta.) Sillä Vaivan ajan me tempaistut vietämme yläilmoissa, Karitsan häissä.

  Tämä ei ole ennustus eikä profetia!

  Ainoastaan oma arveluni, josta en aio kiistellä, "sillä sitä aikaa ja hetkeä ei tiedä kuin yksin Isä".

  • Mitä aloittaja tarkoittaa "Jeesuksen paluulla"? Jeesushan saapuu vielä kahdesti!

   1. Tempaus: Kristus seisoo ylhäällä pilvissä, ei saavu maan päälle, vaan meidät "tempaistaan ylös pilviin, josta matkamme alkaa.

   2. 7 vuoden kuluttua "Tempauksesta" Jeesus Kristus palaa - yhdessä tempaistujen pyhien kanssa - takaisin maan päälle ja hallitsee näiden kanssa Maata 1000 vuotta: Tuhatvuotinen valtakunta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mitä aloittaja tarkoittaa "Jeesuksen paluulla"? Jeesushan saapuu vielä kahdesti!

   1. Tempaus: Kristus seisoo ylhäällä pilvissä, ei saavu maan päälle, vaan meidät "tempaistaan ylös pilviin, josta matkamme alkaa.

   2. 7 vuoden kuluttua "Tempauksesta" Jeesus Kristus palaa - yhdessä tempaistujen pyhien kanssa - takaisin maan päälle ja hallitsee näiden kanssa Maata 1000 vuotta: Tuhatvuotinen valtakunta.

   Piti laittaa tämä laulu:
   https://www.youtube.com/watch?v=CjeO-WbrgTk

   Tämä laulu merkitsee itselleni paljon. Jouluna, pari vuotta sitten makasin Jorvin sairaalassa lähellä kuolemaa. Silloin, aattoaamuna kuuntelin tätä sairaalavuoteen radiosta.
   ~


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mitä aloittaja tarkoittaa "Jeesuksen paluulla"? Jeesushan saapuu vielä kahdesti!

   1. Tempaus: Kristus seisoo ylhäällä pilvissä, ei saavu maan päälle, vaan meidät "tempaistaan ylös pilviin, josta matkamme alkaa.

   2. 7 vuoden kuluttua "Tempauksesta" Jeesus Kristus palaa - yhdessä tempaistujen pyhien kanssa - takaisin maan päälle ja hallitsee näiden kanssa Maata 1000 vuotta: Tuhatvuotinen valtakunta.

   >1. Tempaus: Kristus seisoo ylhäällä pilvissä, ei saavu maan päälle, vaan meidät "tempaistaan ylös pilviin, josta matkamme alkaa.

   Aiotteko sabotoida lentoliikennettä viipymällä pilvissä kauankin?


  • RepeRuutikallo kirjoitti:

   >1. Tempaus: Kristus seisoo ylhäällä pilvissä, ei saavu maan päälle, vaan meidät "tempaistaan ylös pilviin, josta matkamme alkaa.

   Aiotteko sabotoida lentoliikennettä viipymällä pilvissä kauankin?

   Vain jumalaton ateisti ja kaiken pyhän pilkkaaja voi nähdä tuon koko maailman historian, yhden suurimman tapahtuman tuosta näkökulmasta.

   Ateistille taivaiden saastuttaminen - kunhan itse pääsee rannikolta toiselle - on tärkeämpi asia ja suoranainen huolenaihe, kuin Jumalan Pojan näkyminen pilvissä ja miljardien ihmisten, hetken kestävä, taivaaseen astuminen.

   Prkl, kone myöhästyy!

   Pian olemme pois, älä liikaa huolestu. Sitten saatte pärjätä varmasti omillanne. Ei ole enää seitsemään vuoteen taivaallista auttajaa ja Hänen seuraajiaan.

   Muista omat sanasi, sillä sitten myöhemmin, Viimeisellä tuomiolla, meidän sanoistamme meidät tuomitaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Vain jumalaton ateisti ja kaiken pyhän pilkkaaja voi nähdä tuon koko maailman historian, yhden suurimman tapahtuman tuosta näkökulmasta.

   Ateistille taivaiden saastuttaminen - kunhan itse pääsee rannikolta toiselle - on tärkeämpi asia ja suoranainen huolenaihe, kuin Jumalan Pojan näkyminen pilvissä ja miljardien ihmisten, hetken kestävä, taivaaseen astuminen.

   Prkl, kone myöhästyy!

   Pian olemme pois, älä liikaa huolestu. Sitten saatte pärjätä varmasti omillanne. Ei ole enää seitsemään vuoteen taivaallista auttajaa ja Hänen seuraajiaan.

   Muista omat sanasi, sillä sitten myöhemmin, Viimeisellä tuomiolla, meidän sanoistamme meidät tuomitaan.

   Miljardien? Siis nyt taas yhtäkkiä aitoja häihintemmattavia uskovia onkin noin valtavan paljon?

   Paljonkos teitä Suomessa on noin suurin piirtein?

   >Viimeisellä tuomiolla, meidän sanoistamme meidät tuomitaan.

   Raamattu on tosiaan ankarasti sananvapauden vastainen kirja. Ja uskonnonvapauden.


  • RepeRuutikallo kirjoitti:

   Miljardien? Siis nyt taas yhtäkkiä aitoja häihintemmattavia uskovia onkin noin valtavan paljon?

   Paljonkos teitä Suomessa on noin suurin piirtein?

   >Viimeisellä tuomiolla, meidän sanoistamme meidät tuomitaan.

   Raamattu on tosiaan ankarasti sananvapauden vastainen kirja. Ja uskonnonvapauden.

   Ei ole sananvapauden vastainen kirja. Päinvastoin. Sanoa saa, vaikka kuinka paljon. Mitä enemmän, sen parempi. Mutta juuri meidän sanamme kuitenkin todistavat meistä, mitä me sisimmältämme olemme. Meidät siis tuomitaan sen mukaan kuin itse olemme. Jumala sallii meidän, ihan itsemme, aivan vapaasti erottautua Hänen edessään joko jyvinä tai akanoina.

   Maailman ja maapallon historian aikana on elänyt kaikkiaan ties kuinka monia, satoja miljardeja ihmisiä. Joskin tämäkin foorumi muuta väittäisi, ei Jumala valitse heistä vain helluntailaiset.

   On varmasti tänäkin päivänä miljoonia, tulevia tempaistavia.

   Mutta ensin aukeavat haudat: maa ja meri...

   Jumalaa vanhurskaasti tunnustaneet - eli Herrassa kuolleet - nousevat ensin. Heitä on miljoonittain, emme tiedä josko miljardeja. Sitten vasta me elossa olevat. Näitä / meitä ei ole ehkä miljardiakaan.

   Eli, kyllä siinä on valkopukuista sakkia melkolailla menossa kohti avaruutta.

   Valitettavasti muutama Helsinki-Vantaan Thaimaan lähtö saattaa muutaman tunnin - ehkä päivän - myöhästyä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mitä aloittaja tarkoittaa "Jeesuksen paluulla"? Jeesushan saapuu vielä kahdesti!

   1. Tempaus: Kristus seisoo ylhäällä pilvissä, ei saavu maan päälle, vaan meidät "tempaistaan ylös pilviin, josta matkamme alkaa.

   2. 7 vuoden kuluttua "Tempauksesta" Jeesus Kristus palaa - yhdessä tempaistujen pyhien kanssa - takaisin maan päälle ja hallitsee näiden kanssa Maata 1000 vuotta: Tuhatvuotinen valtakunta.

   >>>> Seitsemän Vuoden kuluttua tempauksesta Jeesus Kristus palaa yhdessä tempaistujen pyhien kanssa yhdessä takaisin maanpäälle, ja hallitsee näiden kanssa maata 1000 vuotta. Tuhatvuotinen valtakunta. <<<<<.

   Johan tuli satua kerrakseen. Jeesus on omiensa kanssa 1000 vuotta taivaassa, eikä täällä tuhoutuneen maan päällä. Taivaassa ei ole syntiä, eikä kuolemaa oleva.

   1234567---


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei ole sananvapauden vastainen kirja. Päinvastoin. Sanoa saa, vaikka kuinka paljon. Mitä enemmän, sen parempi. Mutta juuri meidän sanamme kuitenkin todistavat meistä, mitä me sisimmältämme olemme. Meidät siis tuomitaan sen mukaan kuin itse olemme. Jumala sallii meidän, ihan itsemme, aivan vapaasti erottautua Hänen edessään joko jyvinä tai akanoina.

   Maailman ja maapallon historian aikana on elänyt kaikkiaan ties kuinka monia, satoja miljardeja ihmisiä. Joskin tämäkin foorumi muuta väittäisi, ei Jumala valitse heistä vain helluntailaiset.

   On varmasti tänäkin päivänä miljoonia, tulevia tempaistavia.

   Mutta ensin aukeavat haudat: maa ja meri...

   Jumalaa vanhurskaasti tunnustaneet - eli Herrassa kuolleet - nousevat ensin. Heitä on miljoonittain, emme tiedä josko miljardeja. Sitten vasta me elossa olevat. Näitä / meitä ei ole ehkä miljardiakaan.

   Eli, kyllä siinä on valkopukuista sakkia melkolailla menossa kohti avaruutta.

   Valitettavasti muutama Helsinki-Vantaan Thaimaan lähtö saattaa muutaman tunnin - ehkä päivän - myöhästyä.

   Sananvapauteen ei todellakaan kuulu se, että vääristä sanomisista määrätään mitä kauhein rangaistus.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mitä aloittaja tarkoittaa "Jeesuksen paluulla"? Jeesushan saapuu vielä kahdesti!

   1. Tempaus: Kristus seisoo ylhäällä pilvissä, ei saavu maan päälle, vaan meidät "tempaistaan ylös pilviin, josta matkamme alkaa.

   2. 7 vuoden kuluttua "Tempauksesta" Jeesus Kristus palaa - yhdessä tempaistujen pyhien kanssa - takaisin maan päälle ja hallitsee näiden kanssa Maata 1000 vuotta: Tuhatvuotinen valtakunta.

   Roskaa.


 • Sukupolven pituus ei ole välttämättä sama kuin ihmiselämän pituus.

  Ennenkuin Jeesus tulee, on Raamatun monien ennustusten toteuduttava.
  Esim. Antikristuksen on tultava ensin.

  Tästä aiheesta on liikkeellä paljon turhaa puhetta.

  • Sanoessaan "tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki tapahtuu", Herra Jeesus ilmeisesti tarkoitte niin kuin Bibliassa on kirjotettu: "ei tämän sukukunnan pidä suinkaan hukkuman". Näin ollen kyseessä ei ollut ihmisen sukupolven pituus, vaan juutalaiset eivät katoa.


 • Jeesuksen oli tarkoitus palata 1988 juuri näillä sanoilla. Silloin vain käytettiin lukua 40, koska ihmiset olivat silloin niin lyhytikäisiä.

  Tästä syystä ihmiset myivät omaisuuttaan ja joutuivat valtaviin velkoihin kun niin ei käynytkään. Nytkö tämä huijaus on taas käynnissä? Montako henkeä tällä kertaa pilaa elämänsä petetyillä odotuksilla... onko seuraava paluu ajoitettu 2048, ihmisen eliniäksi ehdotetaan silloin 100 vuotta?

  • Kuka noin on sanonut? 1988? Joku huijarisaarnaaja? No, siitä saivat kun uskoivat raamatunvastaiseen valheprofeettaan.

   Kukaan meistä ei tiedä tarkkaa aikaa eikä hetkeä. On raamatunvastaista esittää tuollaisia päivä- ja vuosimääriä, nimenomaisena oppina ja opetuksena, etenkin muka PH:stä lähteneenä "profetiana". Tuollaiset "profeetat" eivät ole ainakaan Jumalan profeettoja vaan PH:n pilkkaajia.

   Kun näistä asioista puhuu ja kirjoittaa, tulee pysyä tarkassa totuudessa ja raamatunsanassa. Raamattua ei tarvitse "tulkita". Kaikki lukee siellä sellaisenaan, kunhan ymmärtää lukemansa.

   Tässä on se ongelma joillakin. Vaikka jokin lukee täysin selvästi, silti oma pää lähtee taikauskoisesti "tulkitsemaan" selkeää Jumalan sanaa.

   Juuri etenkin kristinuskon vastaiset lahkolaiset ovat näitä epäraittiita "tulkitsijoita", joille sanan aina pitäisi "avautua" heidän oman mielikuvituksensa ja alitajuntansa toiveiden mukaan.


 • 88 reasons Why The Rapture Will Be in 1988: The Feast of Trumpets (Rosh Hash-Ana) September, 11-12-13 Pamphlet – 1988
  by Edgar C, Whisenant (Author)

  Voi tilata Amazonilta.


  • Kyllähän helluntalaisuudessa saarnattiin 1948+40v. sukupolvenikää- verrattiin Israelin erämaavaellus - on 1988.
   Istuin ko. opin äärellä helluntaiseurakunnassa aikoinaan. Se oli näkyvää ja kuuluvaa opetusta. Taisipa Ristin Voitto kirjallisuuskin asiaa kannattaa.

   Aika tuli ja aika meni.
   Sitten on ollut Nooan aikaa verrattu, on sitä ja tätä. Ja näkyy se taas jatkuvan tämä sukupolvitarinoiden esiintuonti.

   Se vain on "huvittavaa", kun sitten tuomitaan jälkikäteen joidenkin uskontojen ennustuksia, mitkä tuli ja meni- edelleen. Mutta, kivi on omassakin kengässä
   Jopa Martti Lutherillakin oli 15?? joku vuosi, olen jo sen unohtanut, mutta ehkä todennäköistä on, että se paluu on rakas. Siksi aletaan tulkitsemaan ja tulkitaan eri aikakausina. Eli kussakin sukupolvessa on ennustajien lahjaa olemassa.

   Se on kuitenkin varmaa, että kukin sukupolvi tulee -kuolemaan- ja mitä se merkitsee? Se merkitsee jokaiselle sitä, että Jeesus tulee ja siellä on I- ja II ylösnousemus. Eli jokainen sukupolvi tavallaan kohtaa sen Jeesuksen paluun.

   Siksipä tienvarsimainos "Jeesus tulee - oletko valmis?" .... sopii jokaiselle sukupolvelle 100-3000 vuoden väliin, tai mihin aikaan vaan.


 • Veikkaan että mitään tempausta ei tule vuonna 2021. Trump on edelleen USA:n presidenttinä.

 • Jeesus on palannut jo noin 5-10 kertaa. Uskovaiset ei vain huomaa, koska odottavat paluuta juuri tietyllä tavalla.

  VT:n profetiat ovat jo toteutuneet tai vanhentuneet. Erityisesti ilmestyskirja on vanhentunut.

  Kannattaa elää tätä hetkeä, eikä profetioiden mennyttä maailmaa.

  • VT:n ja UT:n profetiat ovat mennyttä aikaa, piti sanomani.


 • Ootellaan nyt ensin sitä Antikristusta. Sitten voidaan ruveta odottamaan Jeesusta.

  • No nyt aukesi minulle myös tämä kohta.


  • Siinnähän se on ihan selvästi koko juttu.


  • Eli Israelin kansa ei katoa, ennen kuin kaikki nämä ovat tapahtuneet. Sen jälkeen katoaa, eikä silloin ole enää oleva yhtään juutalaista - mutta mihin he katoavat?


 • Raamattu kertoo selvästi sen, että mitä ensin pitää tapahtua !

  2. Tessalonikalaiskirje 2
  1 Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet,
  2 ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä.
  3 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,
  4 tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
  5 Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille?

  Mitä tämän mukaan siis pitää ensin tapahtua ?

  1) Kolmas temppeli pitää olla pystyssä, ja sitä nyt jo on pitkälti valmisteltu.

  2) Antikristuksen eli "kadotuksen lapsen" tulee asettua siihen rakennettavaan temppeliin ja hänen pitää julistautua siellä Jumalaksi.

  Nämä ovat hyvin selvät sanat, joten aikoja ei tarvitse yrittää laskea, vaan katsoa vain sitä, että milloin 3:s temppeli on pystyssä ensin.

  Uskovan ei muutenkaan tule elää tulevassa vaan "tässä päivässä", eli huolehtia vain siitä päivittäin, että omat asiat on kunnossa Herran kanssa ja uskova siis valvoo ja elää Hengen pyhityksessä !

  Hepr. 3:15 Kun sanotaan: "Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydämiänne, niinkuin teitte katkeroituksessa",

  Hepr. 4:7 niin hän taas määrää päivän, "tämän päivän", sanomalla Daavidin kautta niin pitkän ajan jälkeen, niinkuin ennen on sanottu: "Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydämiänne".

  Heprealaiskirje 3
  12 Katsokaa, veljet, ettei vain kenelläkään teistä ole paha, epäuskoinen sydän, niin että hän luopuu elävästä Jumalasta,
  13 vaan kehoittakaa toisianne joka päivä, niin kauan kuin sanotaan: "tänä päivänä", ettei teistä kukaan synnin pettämänä paatuisi;
  14 sillä me olemme tulleet osallisiksi Kristuksesta, kunhan vain pysymme luottamuksessa, joka meillä alussa oli, vahvoina loppuun asti.

  1. Tessalonikalaiskirje 5
  1 Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa;
  2 sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä.
  3 Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.
  4 Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas;
  5 sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia.
  6 Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit.
  7 Sillä ne, jotka nukkuvat, ne yöllä nukkuvat, ja jotka juovat itsensä juovuksiin, ne yöllä juovuksissa ovat.
  8 Mutta me, jotka olemme päivän lapsia, olkaamme raittiit, ja olkoon pukunamme uskon ja rakkauden haarniska ja kypärinämme pelastuksen toivo.

  Matt. 24:42 Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee.

  Matt. 25:13 Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä.

  • Katsopas tarkemmin tuo jae 5: "kun vielä olin teidän tykönänne"

   Paavali viittaa siis 1 Tess:iin eikä tuota edeltäviin jakeisiin.

   Ja mikäs siellä olikaan - tempaus - 1 Tess 4:13-18


  • Asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

   1700-luvun Luterilaiset virret kertovt pedosta antikristuksesta paavista.
   Virsi. 241. 4. Se peto itsens' istutti Jesuksen kirkkoon pyhään ja oikian Jumalan unhotti itsens' teetteli siaan: Hän paimenet hukuttaa käski kuin lampait' laitumell' toit ja vallan saada aikoi kaiken lauman keskell.

   1234567---


 • Mielenkiintoista. Jeesus tulee lehtimajajuhlien aikana. Suomessa on silloin yö. Kaksi naista on silloin jauhamassa käsikivillä. Onneksi Suomessa ei eletä kivikautta. Vilja jauhetaan eläimille esim. niperillä.

  • Tuo on Hengellinen "kuva", eli kuvakieltä, eikä suoraa kerrontaa !

   Siinä ei siis puhuta oikeasti mistään käsikivillä jauhamisesta.

   Mutta se toki ei aukea sille, jolle sitä Pyhä Henki ei avaa.


 • Matt.25:6 Biblia Mutta puoli-yönä tuli huuto: katso ylkä tulee, menkäät ulos häntä vastaan, Puoliyö, keskiyö klo, 24,00. Ken mahtoi olla huutaja? Ja jäikö kuurot tänne?

  • Maapallo on navoiltaan litistinyt pallo. On useita eri aikavyöhykkeitä. Maa pyörii akselinsa ympäri. Siitä syntyy vuorokausi.


 • Pakanapappi ja valhejuutalainen, valehtelet olevasi hebrealainen: Joka vähimmässä on uskollinen, on paljossakin uskollinen, ja joka vähimmässä on väärä, on paljossakin väärä.
  Sanan mukaan sinä olet paljossakin väärä.

  • Miten kommenttisi liittyy aloitukseen, mihin olet kommenttisi osoittanut?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Miten kommenttisi liittyy aloitukseen, mihin olet kommenttisi osoittanut?

   Toraisti, Miten kommenttisi liittyy aloitukseen, mihin olet kommenttisi osoittanut? • Nooan aikana se taisi olla 500 vuotta. Nooa muistini mukaan kuoli 501 vuotiaana

 • 2 Tess 2:8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,

  Herra Jeesus ei voi tuhota Antikristusta suunsa henkäyksellä, ellei Antikristus tule ensin.

 • Antikristus on jo tullut. Siellä se istuu Vatikaanin valtaistuimella.

 • Joskus puhuttiin että 40 vuotta on sukupolven pituus, mutta se juna meni jo, joten 80 vuotta on uusi etappi. Entä sana yksi päivä on kuin tuhat vuotta? Eli 80 kertaa 365kertaa 1000 vuotta. Siinä teille uusi vuosiluku.

 • Ilmeisesti Jeesus tarkoitti, ei sukupolvea, vaan etteivät juutalaiset katoa. Totisesti minä sanon teille: ei tämän sukukunnan pidä suinkaan hukkuman, siihenasti kuin nämät kaikki tapahtuvat.
  Ennen kuin tekee millintarkkoja vuosilaskelmia, niin olisi aiheellista miettiä, mitä kalenteria käyttää.

 • Ensin pitää julistaa kaikkialle maalimaan Jeesuksen valtakunnan evankeliumi. Voi kuulostaa kummalliselta, mutta tätä ei ole ollenkaan tehty, koska lähetysjärjestöt ovat julistaneet väärää laittomuuden evankeliumia.

  Matt 24:14 Tämä valtakunnan evankeliumi julistetaan kaikkialle maailmaan, kaikille kansoille todistukseksi, ja sitten tulee loppu.

  Raamattu kutsuu Eliaa enkeliksi, mikä tarkoittanee erityisesti evankeliumin lähettilästä. Elia tulee ja julistaa evankeliumin kaikkialle maailmaan, ettei Jumalan tarvitse vihkiä koko maailmaan tuhon omaksi.

  Mal 4:4 Muistakaa minun palvelijani Mooseksen laki, jonka minä Hoorebilla hänelle säädin koko Israelia varten käskyiksi ja oikeuksiksi.
  5 Katso, minä lähetän teille profeetta Elian, ennenkuin tulee Herran päivä, se suuri ja peljättävä.
  6 Ja hän on kääntävä jälleen isien sydämet lasten puoleen ja lasten sydämet heidän isiensä puoleen, etten minä tulisi ja löisi maata, vihkisi sitä tuhon omaksi.

  Ilm 14:6 Minä näin taas uuden enkelin, joka lensi korkealla taivaan laella. Hänen tehtävänään oli julistaa ikuinen evankeliumi maan asukkaille, kaikille kansoille, heimoille, kielille ja maille.
  7 Hän kuulutti kovalla äänellä: "Pelätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia - - hänen tuomionsa aika on tullut! Kumartakaa häntä, joka on luonut taivaan, maan ja meren ja vesien lähteet."

  Joku voi sanoa, että Johannes Kastajahan oli Elia. Kyllä oli, mutta kuten Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä ja laittaa kaiken kohdalleen, siis hän tulee vielä toisen kerran, kuten tulee myös Jeesus Kristus.

  • >>Raamattu kutsuu Eliaa enkeliksi, mikä tarkoittanee erityisesti evankeliumin lähettilästä. <<

   Elia/Johannes Kastaja:

   Mark 1: 2 Niinkuin on kirjoitettuna profeetta Esaiaan kirjassa: "Katso, minä lähetän enkelini sinun edelläsi, ja hän on valmistava sinun tiesi".
   3 "Huutavan ääni kuuluu erämaassa: 'Valmistakaa Herralle tie, tehkää polut hänelle tasaisiksi'",
   4 niin Johannes Kastaja saarnasi erämaassa parannuksen kastetta syntien anteeksisaamiseksi.


 • Kaiken loppu on lähellä. Näen nykyään jatkuvasti ennusunia ja näkyjä. Kesken uninäkyjen kohokohdan peili lensi seinästä lattiaan. Viime yönä heräsin epäinhimilliseen rääkynään joka huusi kuin nainen falsetissa. Lähde pois lähde pois! Ääni voimistui ja olin varma että nyt se juopunut nainen rääkyy jo takapihalla. Ääni loittoni ja ymmärsin että talon yli lensi Kurki joka rääkyi kammottavasti mennessään. Kuin ilmestyskirjan lintu. Todellakin. Lähde pois lähde pois! Kaiken loppu on jo lähellä.

  • >>Kuin ilmestyskirjan lintu. Todellakin. Lähde pois lähde pois! Kaiken loppu on jo lähellä. <<

   Hassu sattuma. Julkaisin edellä viestin samaan aikaan sinun kanssasi teemasta "loppu", enkä sinua tietenkään voi tuntea. Mutta näitä jakeita siteerasin :-D

   Ilm 14:6 Minä näin taas uuden enkelin, joka lensi korkealla taivaan laella. Hänen tehtävänään oli julistaa ikuinen evankeliumi maan asukkaille, kaikille kansoille, heimoille, kielille ja maille.
   7 Hän kuulutti kovalla äänellä: "Pelätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia - - hänen tuomionsa aika on tullut! Kumartakaa häntä, joka on luonut taivaan, maan ja meren ja vesien lähteet."


  • Halleluja! Kahden tahi kolmen todistajan suulla kaikki vahvistetaan! Elämme totisesti lopun aikoja.


  • Anonyymi kirjoitti:

   >>Kuin ilmestyskirjan lintu. Todellakin. Lähde pois lähde pois! Kaiken loppu on jo lähellä. <<

   Hassu sattuma. Julkaisin edellä viestin samaan aikaan sinun kanssasi teemasta "loppu", enkä sinua tietenkään voi tuntea. Mutta näitä jakeita siteerasin :-D

   Ilm 14:6 Minä näin taas uuden enkelin, joka lensi korkealla taivaan laella. Hänen tehtävänään oli julistaa ikuinen evankeliumi maan asukkaille, kaikille kansoille, heimoille, kielille ja maille.
   7 Hän kuulutti kovalla äänellä: "Pelätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia - - hänen tuomionsa aika on tullut! Kumartakaa häntä, joka on luonut taivaan, maan ja meren ja vesien lähteet."

   Kyllä kumartakaa Häntä joka on luonut taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet. JUMALANMERKKI ON SAPATTI.

   1234567---


 • Nunerosarja, muistatko kun Jumala puhui sinulle? Aloit epäillä oppiasi ja sitä mitä sinulle oli opetettu, mutta et ottanut Jumalan kutsusta vaarin, vaan paadutit itsesi. Palasit palstalle entistä kovempana ja kiivaampana adventistiopin melskaajana.

 • Judaisti, ptääkö sitten valheitasi ja sinun saatanan synagoogan satua kuunnella?

  • Kommenttisi asiattomuus kertoo, että sinä olet saatanan synagogasta. [synagoga = kokoontumispaikka, kirkko]

   Oletko sinä Weijo Lindroos?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kommenttisi asiattomuus kertoo, että sinä olet saatanan synagogasta. [synagoga = kokoontumispaikka, kirkko]

   Oletko sinä Weijo Lindroos?

   Kirkko ei tarkoita kokoontumispaikkaa vaan Jeesusta tunnustavaa seurakuntaa. Kirkko ei siis ole olemukseltaan rakennus vaan kristityt, seurakunta.

   Kirkkorakennus on eri kuin Kirkko, vaikkakin myös rakennusta on sittemmin alettu kutsua sen ihmisten nimellä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kirkko ei tarkoita kokoontumispaikkaa vaan Jeesusta tunnustavaa seurakuntaa. Kirkko ei siis ole olemukseltaan rakennus vaan kristityt, seurakunta.

   Kirkkorakennus on eri kuin Kirkko, vaikkakin myös rakennusta on sittemmin alettu kutsua sen ihmisten nimellä.

   "Kirkko (< m.kreik. κυριακή, kyriakē, ’Herralle kuuluva’) viittaa pääasiassa kristilliseen uskonyhteisöön, joka on järjestynyt yhdeksi organisaatioksi."


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kirkko ei tarkoita kokoontumispaikkaa vaan Jeesusta tunnustavaa seurakuntaa. Kirkko ei siis ole olemukseltaan rakennus vaan kristityt, seurakunta.

   Kirkkorakennus on eri kuin Kirkko, vaikkakin myös rakennusta on sittemmin alettu kutsua sen ihmisten nimellä.

   Kirkko-sanaa käytti jo Mikael Agricola teksteissään. Hänen raamatunkäännöksissään sillä viitattiin yksinomaan rakennuksiin.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kirkko-sanaa käytti jo Mikael Agricola teksteissään. Hänen raamatunkäännöksissään sillä viitattiin yksinomaan rakennuksiin.

   Agricola on Agricola. Raamatun tarkoittama kyriakē on kristillinen seurakunta, maailmanlaajuinen, samaa uskoa ja oppia tunnustava yhteisö.

   Kirkkorakennus on myöskin Herralle pyhitetty, aineellinen kokoontumistila, kirkko. On kaksi eri asiaa: "kirkko"= rakennus ja "Kirkko" = samoin uskovien yhteisö. Kristinuskossa, näistä puhuttaessa, nämä yleensä kirjoitetaan eri tavoin.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Agricola on Agricola. Raamatun tarkoittama kyriakē on kristillinen seurakunta, maailmanlaajuinen, samaa uskoa ja oppia tunnustava yhteisö.

   Kirkkorakennus on myöskin Herralle pyhitetty, aineellinen kokoontumistila, kirkko. On kaksi eri asiaa: "kirkko"= rakennus ja "Kirkko" = samoin uskovien yhteisö. Kristinuskossa, näistä puhuttaessa, nämä yleensä kirjoitetaan eri tavoin.

   Raamatussa puhutaan usein seurakunnasta, joka on kokoontunut johonkin rakennukseen. Kyse on siis suuresta kokouksesta. Siinä asiayhteydessä synagoga tarkoittaa kyseistä rakennusta, mikä tulee hebreankielestä ja suomalainen vastine kyseiselle sanalle on kirkko. Sanaa kirkko käytetään myös uskonnollisesta yhdyskunnasta, kuten käytetään sanaa seurakunta. 33/38-käännöksessä ei ole käytetty olenkaan sanaa kirkko.


 • Miten valhejuutalaisuutesi liittyy kristinuskoon ja helluntailaisuuteen?

  • Miten kommenttisi liittyy aloittajaan, jolle olet soittanut viestisi?


 • Jos taas ajatellaan Jeesuksen kuolleen, ylösnousseen ja astuneen ylös taivaisiin keväällä, vuonna 30 länsimaista ajanlaskua, niin vuosi 2030 voisi olla merkittävä.

  Helatorstaina v. 30 Jeesus siis nousi ylös taivaisiin (teologit tietävät tarkan päivän). Ehkäpä Hän myös laskeutuu alas Taivaasta Helatorstain 2030 tietämissä, jolloin on kulunut 2000 vuotta Hänen taivaaseenastumisestaan? Ehkä tästä alkaa 1000-vuotinen Valtakunta?

  Vai tapahtuuko vasta tällöin myös uskovien Tempaus?

  Mikäli vuosi 2030 on 1000-vuotisen valtakunnan alku ja tästä vähentää 7-vuotta (Vaivan aika ja Karitsan häät), pääsemme kevääseen 2023. Tapahtuuko Tempaus Helatorstaina 2023?

  Itse varsinainen Vaivan aika siis alkaisi myös 2023. Hyvinkin ottaa vielä nelisen vuotta vauhtia tämä hulluus, ennenkuin Maailma pääsee tositekoihinsa.

  Matkalaukut valmiiksi! Kohta lähdetään. 🕊

  • Raamattu ei tunne seitsevuotista vaivanaikaa. Pyhät Jeesus vie toisessa tulemisessaan 1000-vuodeksi taivaaseen.
   KAIKKI jumalattomat pedon kumartajat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään, vuorten rotkotkaan ei anna heille suojaa.

   1234567---


  • Anonyymi kirjoitti:

   Raamattu ei tunne seitsevuotista vaivanaikaa. Pyhät Jeesus vie toisessa tulemisessaan 1000-vuodeksi taivaaseen.
   KAIKKI jumalattomat pedon kumartajat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään, vuorten rotkotkaan ei anna heille suojaa.

   1234567---

   Raamattu kyllä tuntee yhtä jos toistakin, mitä adventistit eivät tunne.

   Miksi julistat tällä foorumilla toista uskontoa? Ette ole kristinuskoon kuuluvia, vaan muu, oma uskontonne, kuten mormoonit ja j.todistajatkin.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Raamattu kyllä tuntee yhtä jos toistakin, mitä adventistit eivät tunne.

   Miksi julistat tällä foorumilla toista uskontoa? Ette ole kristinuskoon kuuluvia, vaan muu, oma uskontonne, kuten mormoonit ja j.todistajatkin.

   Ei me uskota sellaisia uskomuksia, että Jumala korjailee maata 1000 vuotiskaudeksi teidän asua 1000 vuotta maan päällä, EI EI !

   Pelastuneet adventistit Sapatin Herra Jeesus vie 1000 vuodeksi taivaaseen. Siellä ei syntiä, eikä kuolemaa oleva.
   Adventistit ymmärtävät Jumalan jaotuksen puhtaista ja saastaisista eläimistä. Saastaiset eläimet eivät ruokiin kuulu.
   Adventistit näkevät, että puhtaitakin eläimiä saastutetaan ihmisen toimesta.

   Adventistit ymmärtävät, että Jumalan kymmenenkäskyn laki on kasvattaja Kristukseen adventisteilla, eikä yhtäkään käskyä kymmenestäkäskystä tule kumota, eikä muutella.
   1234567---


 • Nunerosarja, oletko koskaan ajatellut, ettei Jumala tunne sinua?

 • Ihmisen maximi ikä ,jonka Jumala on rajoittanut on 120v.

 • Antik ristuksen aika on parasta-aikaa, ihmiset käyvät eri mielisiksi ahneiksi,oman edusn tavoittelijoiksi.
  Seurakunnat kuihtuvat,pikkuhiljaa,ei julisteta enään syntiä synniksi ja armoa syntien anteeksi saamiseksi. ihmisi ohjaisi jeesuken yhteyteen siis pelastukseen.

  • Tärkeintä on kerätä rahaa, kuin julistaa syntiä !


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tärkeintä on kerätä rahaa, kuin julistaa syntiä !

   Syntien anteeksi saanti tuo ellämä,raha jää tänne,sitä ei kukaan saa mukaansa ijankaikkiseen elämään.


 • Raamatussa SUKUPOLVEN pituus?! Voe, voe, tässä paljon uskonnollisia erimielisyyksiä, mutta käsitellään ENSIN SUKUPOLVEN pituuden sijaan IHMISELÄMÄN pituus. Aadamien ja hetikohta sen Paratiissa tiedon saaneen Aadamin elämäinsä pituus oli lähes 1000 vuotta. Esim. Metusalem kuoli samana vuonna kun tuli vedenpaisumus, tämä on HELPPOA laskea Raamatusta ja että VEDENPAISUMUS; Mooseksen numerot uskomalla, tuli vuonna 1656 JÄLKEEN AADAMIN syntymän. Mitä tapahtui Maailmassa 1656 JÄLKEEN Jeesuksen syntymän(ihmiseksi, Jeesus on ollut maailmankkaikkeudessa olemassa lähes yhtä kauan, kuin se Isänsä henkiolentona) Maailmaan tuli tuolloin eräänlainen "vedenpaimus";nykyaikainen FYSIIKKA SYNTYI Isaac Newtonin saadessa omenoita pähinsä, ja samalla vuosisadalla, 16-sataluvulla, ja MYÖS ILMESTYSKIRJA 16 kertoo, että tähtiä katosi taivaalta, samoihin aikoin, kun Isaan Newton julkisti MEKANIIKKANSA; jonka kaltaiseen, laskennalliseen suureiden pyörittelyyn PERUSTUU TEOREETTISESTI kaikki nykyajan konekeksinnöt, mukaanlukien TÄMÄ olento, tietokone(ihmisen poikakin tämä on?!)
  Triviaalisti, JOS sanotaan, että JEESUS OLI 3-päivää haudassaan, niin kaavalla "Jumalalle YKSI päivä on kuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta kuin yksi päivä", Jeesus tulisi vasta SEURAAVAN luomisviikon sunnuntaina/maanantaina eli vuonna 3000?! Hän silti perustaisi RAUHAN VALTAKUNNAN aiemmin jo, ja SAATANA SIDOTTAISIIN 1000 vuodeksi, Jumalan SAPATIN AJAKSI, vuosina 2000-3000. No, tuleeko näin käymään, niin senpä tulevat sukupolvet jo pian saavat havaita...
  SUKUPOLVEN pituus, lisääntymisajan keskimääräinen aika ON NYKYÄÄN alle 30 - vuotta, ja ihmiset kuolevat keskimäärin edelleen Suomessa noin 75-vuotiana, vaikka keski-ikä nousee suuresti, JESAJAN MUKAAN, eli jossakin vaiheessa, tuon profetaan mukaan, jopa 100-vuotiasta pidettäisiin, ala-ikäisenä kuolleena, jos tuolloin delaa jo ruumiistaan...Sitä EI OLE TAPAHTUNUT VIELÄ mutta tapahtuuko se vasta HELVETTITUOMION JÄLKEEN, joka kestää sekin KOKONAISEN luomisviikon - 7000 vuotta, niille, jotka sinne joutuvat/pääsevät. Maan PÄÄLLÄ on eläviä sukuja tuolloinkin, ja fyysisestikin Taivaassa on enkelimäisiä ihmisiä tuolloinkin, mutta eipä tämän tietäminen ketään pelasta kai, joten tukin summuni taas toviksi....

  • 1000 vuotta pyhät ovat taivaassa, eikä täällä tuhoutuneen maan päällä.

   1234567---


  • Anonyymi kirjoitti:

   1000 vuotta pyhät ovat taivaassa, eikä täällä tuhoutuneen maan päällä.

   1234567---

   Eikös toinen osa ihmisistä jätetä taivaasta pois tänne pimeään maailmaan ?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Eikös toinen osa ihmisistä jätetä taivaasta pois tänne pimeään maailmaan ?

   Tänne jää kaikki jumalattomat ihmiset, mutta kuolleina. Heidät herätetään tuhannen vuoden jälkeen tuomiolle. Tuli tekee heistä lopun.

   1234567---


 • Kirjoitat adventistien huuruoppia.

 • Maalimanloppu tulloo meille kaikille kun kerran kuollaan. Piste.

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.