Tervetuloa vapaa-ajan hankolaiset!

Anonyymi

Vapaa-ajan hankolaiset, olette tuhannesti tervetulleita kaupunkiimme. On ollut onni ja lahja, että olette ostaneet taloja ja osakkeita, jotka poismuuttaneet ovat jättäneet taakseen. Olette kunnostaneet ja parantanee asuintaajamaa, mikä on hyvä asia. Päivittäistavarakauppiaat ovat myös kiitollisia. K-Supermarket, Lidl, Sportia, Tokmanni ja uusi S-market, suuret invetoinnit, eivät olisi mahdollisia, jos teidän tarpeennne olisivat toisaalla. Kiitos.

Yritämme parantaa tarjontaa edelleen. Kesäisin riittää puuhaa, mutta ihanan syksyn, talven ja kevään aikana ei ole niin paljon aktiviteetteja kuin voisi olla. Yritämme järjestää viikonloppuihin jotain, miksi tulla Hankoon. Seuratkaa tapahtumasivuilta ohjelmatarjontaa. Paljon on tekeillä, mutta lisää voisi tietysti olla. Esimerkiksi lasten houkuttelemiseksi olisi kiva, että päiväpuurtamisen päätteeksi voisi mennä uimahallin lastenaltaaseen pulikoimaan ja sen jälkeen pehmikselle uimahallin kahvioon. Eikä tarvitsisi pihasaunaakaan lämmittää. Helmikuussa se on haastavaa. Kunnon uimahalli palvelisi tässä kohtaa. Se on monen hankolaisenkin toiveissa.

On ikävää, kun Tehtaanniemen takia moni on kokenut saaneensa lokaa ja arvostelua osakseen. Arvostelun kohde ei ole olleet vapaa-ajanhankolaiset vaan Tehtaanniemen hankkeen toimijat, niin asioista päättäneet poliitikot kuin hankkeen puuhamiehet. Tehtaanniemen 43 ökylukaalia veivät Hangon turismin kehittämisen ytimen, koska paikalle piti tulla tarpeeseen ja tarkoin mietityn kaavan mukaan hotelli- tai asuntohotelli. Ei tullut ja se on kiukuttanut hankolaisia, jotka ajattelevat Hangon parasta. Asia on vellonut korkeimpia oikeusasteita myöten, mistä ei ole tullut aina positiivasta palautetta päättäjille. Olkaa huoleti ja kiitos teille, jotka ette siihen soppaan sotkeutuneet.

Kiitos vapaa-ajanhankolaisille, että valitsitte Hangon. Tervetuloa Hankoon myös syksyllä, talvella ja keväällä. Hanko on auki koko vuoden.

Näissä merkeissä,

HynynenJS

3

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei huh huh, hyvä Hynynen kuulostat totaalisen masentuneelta..

      • Anonyymi

        Varsinainen masennuskausi alkaa ensi kevään jälkeen, kun hankolaiset saavat kinata rr:n kanssa mitä uusi kaava tarkoittaa!!! Nousiainen sanoi jo pari vuotta sitten, että kaava on valmis. Tämäkin kierros on sen takia pelkkää kulissia ja kusetusta. RR:lle muutetaan asuinkerrostalon alue asuntoalueeksi ja hotellitontti samoin. Kukaan ei lähetä mitään laskua kaavan jalostuksesta, vaikka laki sen sallii. Niin siinä käy. Siitä alkaa masennuskausi, kun rahamiehet määräävät, miten asiat tehdään ja heille tarjoillaan jopa tontit "ilmaiseksi". Usko valtikkaa heiluttaviin SDP:n ja RKP:n poliitikkoihin on mennyt koko lailla. Järjelle ei jää sijaa.


    • Anonyymi

      Vai masentuneelta? Todellisuus ei anna paljon aihetta kiitokseen, jos tarkoitat sitä. Kiitostakin voi jakaa. Ilahduttavaa on ollut taas kerran kaupungin puutarhaosaston hienot asetelmat. Muuten kaupungin toimien osalta tilanne on masentava.

      Hieno tapahtumakesä ei ole kaupungin ansiota kuin nimeksi. On hyvä, että suorituspaikkoja annetaan, mutta vapaa-ehtoisten armeija ja tukijat ovat kaiken takana. Ei kaupunki.

      Onneksi vapaa-ajanhankolaisten määrä lisääntyy, kun veronmaksajat muuttavat pois.

      HynynenJS

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4463
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      94
      4454
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4066
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2997
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2611
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2163
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      342
      2115
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2079
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1705
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1462
    Aihe