"Islam tarvitsee uskonpuhdistusta ja vastuunkantoa"

Seidan Sohrabilta jälleen hyvä kirjoitus.

"Lähi-itä ja sen islamilaiset maat ovat jääneet 1400 vuotta ajassa taakse ja keskeisimmät syyt tähän ovat 1. Islam ei salli kehitystä ja reformaatiota, vaan tahtoo pysyä paikallaan, koska periaatteen mukaisesti islam on täydellinen uskonto juuri sellaisena kuin se profeetta Mohammedille ilmestyi 600-luvulla. 2. Islamilaisten maiden on helppo syöttää narrattiivia, jonka mukaan nykyiset ongelmat ovat peräisin länsimaista ja kuinka länsimaat ovat sortaneet ja ottaneet. On nostettu esiin ristiretket, imperialistiset valloitukset ja kylmä sota, jolla omaa takapajuisuutta ja saamattomuutta on pyritty selittämään kansalle. Narratiivin mukaan vika on eurooppalaisissa sen sijaan, että "meidän pitää ottaa vastuuta".

Islamilaiset maat eivät tule ikinä kehittymään niin kauan kuin kuolemaan keskitytään enemmän kuin elämään. Se paratiisi täytyy luoda tänne eikä odottaa kuolemaan. Elämän, ja siihen panostamisen täytyy olla rakkaampaa kuin taivaan paratiisin. Vastuun kantamisen pitää olla houkuttelevampaa kuin länsimaita sormilla osoittamisen."

-------------------------------------------

Islamia voi pitää ahdasmielisenä ja rasistisena uskontona, Gubbien ja Rattien on turha selitellä.
2
Ilmoita


117 Vastausta

Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.


Sipilä vois kirjoittaa vastineen Hesariin
Ilmoita
Siis islamille oma Martti Luther? Muhamed Mohamed? Seurauksena täysi kaaos uskonsotineen, kun vanhoilliset jaa reformoidut ottavat yhteen! Ojasta allikkoon ja Suomikin tulisi olemaan aloinko.

Parasta olisi vain poistaa Euroopasta kaikki tuon natsitapaisen uskonnon edut ja ulkoiset tunnusmerkit
Kotonaan saisivat pukea naisensa miten lystäävät ja pyllistellä mielin määrin.
1
Ilmoita
Ikävää kyllä, islamilaiset filosofit ja teologit kääntyivät pois valistuksesta noin 1000-luvulla ja iskostivat ajatuksen, että Islam on muuttumaton Jumalan sana, jota ei saa kyseenalaistaa. Siinä ympäristössä on vaikea saada aikaan dialogia.
2 VASTAUSTA:
Toi juuri on se ongelma.
Kummasti vääräuskoisten aseteknologia kuitenkin kelpaa sekä tietotekniikka ja internet. Tulevat hyvin toimeen suvakkien kaksoisstandardien kanssa.
+Lisää kommentti
1 VASTAUS:
Kuuluuko islam muka sivistysvaltioihin?
+Lisää kommentti
Helppo on vaatia uudistuksia, mutta 99,9 päättävissä asemassa olevista on toista mieltä. 1 400 vuoden jämähtäneisyyttä ei helposti murreta.
Ilmoita
Sohrabi on hyvällä asialla, mutta mitään se ei vaan auta.
1 VASTAUS:
Se on totta ettei se yksin auta, mutta jos me suomalaiset älkaisimme kuuntelemaan Näitä Seida Sorrabeita, Ujuni Ahmedeja ja jätetään nämä huivipäiset, naamarihin ja kaapuihin pukeutuvat ja mekassa tamppaavat Husu Musut ulkopuolelle keskustelun niin tästä ehkä voisikin tulla jotai kun siirrytään sieltä keskiajalta tänne 2020 luvulle. Nämä naiset kuten Mona Walters, Ayaan Hirsiali jne ovat ainoita jotka voivat saada asioihin edes jotain tolkkua. Nämä Imaamien Islamilla aivopesemät äijät voi heittää romukoppaan mielipiteineen.... Kun naiset voivat kertoa ongelmista avoimesti ilman kuoleman vaaraa asiat voivat mennä eteenpäin, muuten ei tule kuin suuria ongelmia muslimi populaation kasvaessa....
+Lisää kommentti
Unkari osaa neuvoa sukulaisia

Sipilä torjuu avun?
Ilmoita
"Kurissa kasvaneet" juttu on maksumuurin takana, onko joku lukenut koko jutun?
Ilmoita
Turha on odottaa mitään merkittävää muutosta Islamissa ainakaaan moneen sataan vuoteen!

Ja kohta Länsi-Eurooppa on muslimienemmistöinen. Euroopan sivilisaatio on jo kauan aikaa tuhottu ennen mitään muutosta.
Ilmoita
Näkeehän islamin jälkeenjääneisyyden ihan naisten pukeutumisessa, pahimmassa tapaukseessa edes naisen silmät on peitetty!
Ilmoita
En ymmärrä, että Eurooppaan päästetään muslimeja . Maailman vainotuin uskonto on kristinusko. Eikä ole vaikea arvata, minkä uskonnon edustajat heitä vainoavat,! Eikö meille pitäisi ottaa vainottuja kristittyjä? Eikö he tarvitse apua? Vaan ei, ei muuta kuin nuoria muslimiehiä, jotka eivät opi maan tavoille!
2 VASTAUSTA:
Yksikään suvakki ei älähdä tästä valtavasta vainosta. En ole ylen kuullun ikinä puhuvan uutisissaan siitä. Tällainen on vasemmistolainen ihminen. Hän ei tunne empatiaa kristinuskoa kohtaan.
Anonyymi kirjoitti:
Yksikään suvakki ei älähdä tästä valtavasta vainosta. En ole ylen kuullun ikinä puhuvan uutisissaan siitä. Tällainen on vasemmistolainen ihminen. Hän ei tunne empatiaa kristinuskoa kohtaan.
Vastaisiko joku vihervasemmistolainen tai muu suvakki, miksi ette älähdä tästä kristittyjen vainosta? Miksi olette kuin kusi sukassa asiasta?
+Lisää kommentti
Kyllä se toisilta muslimeilta onnistuu erinomaisesti. Tataareja on ollut Suomessa 100 vuotta? Ja sain tietää vasta jokunen vuosi sitten, että ovat muslimeja!!! Olisi somaleilla ja muillakin muslimeilla opittavaa!!!
1 VASTAUS:
Tataarit tulivat suomeen 1800 luvulla ja niitä on suomessa noin 800 ja mmärä on pysynyt vuosikymmenet samana. Kehitysmaamuslimit tulivat suomeen 1990 ja sen jälkeen virta on ollut ehtymätön ja holtiton lisääntyminen jatkuu täällä kuten niiden kotimaissakin ja nyt kehitysmaa muslimi taustaisia Islamin palvojia on jo 150000 suomessa ja lisää tulee jatkuvasti. Jokainen tolkunihminen ymmärtää mihin tämä johtaa, mutta ei viherkommunistit, demarit ja muut suvakit....
+Lisää kommentti
Afrikan sarvesta tulleilta kotoutuminen ei onnistu koskaan.
Ilmoita
Tässä on täyttä asiaa, toisin kuin tuon guban jutuissa.
1 VASTAUS:
Guppa on vihreiden palkkaama tylsimys.
+Lisää kommentti
Hieman nauratti Seida Sohrabin kirjoitus. Valtiotieteen maisteri ei ole ihan kärryillä käyttämistään termeistä eikä tunne edes oman uskontonsa tai kristinuskon käsitteitä.

Uskonpuhdistus on aina vaikea käsite. Sananmukaisesti oikea usko on puhdistettava siihen pesiytyneistä maallisista höpötyksistä ja palautettava voimaan se aito ja alkuperäinen usko. Uskonpuhdistus on uskonpuhdistus vain, jos se onnistuu. Muussa tapauksessa kyseessä oli vääräuskoisten melskaaminen, joita tulee ja menee. Luther puhdisti uskoa anekaupasta ja palautti takaisin Raamatun asemaa keskeisenä uskon lähteenä.

Luther onnistui asiassaan. Lars Levi Laestadius saarnasi katumuksen ja synnin tunnustamisen oppia. Laestadius ei saanut aikaiseksi uutta uskonpuhdistusta evankelis-luterilaisen kirkon sisällä ja hänen oppinsa jäi vain paikalliseksi herätysliikkeeksi.

Mitä puhdistaisi islamilainen uskonpuhdistaja? Sitäkö, että Koraani on ainoa uskon lähde? Mutta näinhän se on muslimille. Islamissa on myös omat fundamentalistinsa, jotka lukevat Koraania sanasta sanaa eivätkä hyväksyä ainoataan loivennusta tai uudempaa tulkintaa. Tuskinpa Seida Sohrab tätä hakee kaivatessaan uskonpuhdistusta.

Seida Sohrab luultavasti kaipaa sitä, että Koraania luettaisiin omansa aikansa ilmentymänä ja nykypäivänä ymmärtäisimme erottaa jumalaiset asiat maallisista tavoista. Ja näinhän muslimien suuri enemmistö uskonsa jo ymmärtää. Aviorikkoja kivitettiin ja varkaalta katkaistiin käsi sekä Raamatun aikaisessa että muslimien Jerusalemissa. Enää tätä tapahtuu vain muutamassa vanhoillista islamia toteuttavassa valtiossa. Saudi-Arabiankin on pakko uudistua nykypäivää. Maan eliitti ei halua matkustaa lomalle Monacoon vain kuullakseen mielenosoittajien huutoja.

Seida Sohrab: "Islamilaiset maat eivät tule ikinä kehittymään niin kauan kuin kuolemaan keskitytään enemmän kuin elämään."
Vähänpä sinä Seida asioista tiedät, kun et tiedä kristinuskon olevan pelkkä kuolemaa ja kuolemanjälkeistä ylösnousua palvova kultti. ;)
7 VASTAUSTA:
Ei auta sinun niksutella pois faktaa siitä, ettet ole asiaa tunteva. Seida on.
Ihmeellistä temppuilua tuollainen kakaramainen käytös.
Islam on varsinainen vihauskonto, joka saarnaa vihaa ja kuolemaa "vääräuskoisille" Se ei muutu miksikään.

Hitlerin virhe oli siinä, että hän oli liikaa aikaansa jäljessä. Jos natsismi olisi syntynyt keskiajalla, niin Hitlerkin olisi suuri uudistaja ja profeetta.

Sairaita juttuja molemmat....

Luther oli muuten "aikansa natsi" joka vihasi juutalaisia. Toki hän vihasi myös kaikkia muitakin, jotka "eivät olleet hänen puolellaan Saatanaa vastaan"
Anonyymi kirjoitti:
Ei auta sinun niksutella pois faktaa siitä, ettet ole asiaa tunteva. Seida on.
Ihmeellistä temppuilua tuollainen kakaramainen käytös.
Vanha osaa kirjoittaa - vanha ei niksuttele. ;)
Moktar.Gubta kirjoitti:
Vanha osaa kirjoittaa - vanha ei niksuttele. ;)
Et muuten osaa. Huomattu tuoreemmassakin kommentissasi.
Niksuttelet simona, joten väärässä jälleen olet jargonistasi huolimatta.
Moktar.Gubta kirjoitti:
Vanha osaa kirjoittaa - vanha ei niksuttele. ;)
Mutta kun se vanha on jo näköjään dementoituva horisko.
No joko se sipilä on heränny?

Kääntynyt islamiin
Kyllä me muut ymmärsimme mitä Sohrab tarkoitti. Eihän se kuppa tietenkään. Väärää tietoa myös kristinuskon olemuksesta. Kuppa taitaa ollakin ehta fundamentaalinen islamisti.
+Lisää kommentti
Justiinsa. Sananvapautta rikkova s24 deletoi trollimoktarille suunnatut asialliset kommentit. Se ukko kun ei ole pätevä kommentoimaan oppineemman kirjoituksia.
Moktarmafia korruptoituneessa palstassa on nykypäivää. Hölösuu partahattu saa jauhaa kakkijuttujaan vapaasti ja vakuuttaa vain itsensä lätinöillään. Vamaankin saa hekumallisia orkkuja niksuttaessaan eriävät mielipiteet ähkiessään tyytyväisenä pois.
1 VASTAUS:
Nauretaan sille yhdessä! ;)))
+Lisää kommentti
Ei tule Islam uudistumaan. Syy sama kuin suomalaisessa hallituspolitiikassa; entisellä linjalla jatkamisen myötä edunsaajia valtaapitävien joukossa on vaan liikaa.
Ilmoita
Nykyajan merkittävin "uskonpuhdistus" on uskontojen maallistuminen. Nykykristitty liittyy kirkkoon vain saadakseen kirkkohäät ja eroaa sitten. Kirkkoon kuuluvakaan ei enää harjoita uskontoaan yhteisössä, vaikka kristinuskon keskeisiä käsitteitä on seurankunnan yhteys. Jokainen voi kysyä itseltään, milloin on viimeksi käynyt kirkossa. Kristillinen kirkko on ajat sitten alistunut siihen, että sen tehtävänä on tuottaa tietyt seremoniat (kaste, konfirmaatio, vihkinen, hautaus) ja jättää uskon jokaisen henkilökohtaiseksi asiaksi.

Täysin sama maallistuminen on meneillään länsimaissa islamin suhteen. Urbaani muslimi juo kaljan ja jättää päivittäisen rukouksen suorittamatta. Perjantairukouksessa hän toki voi käydä, koska kaikki kaveritkin käyvät ja pitäähän sitä pitää vanhempienkin takia kulissia yllä.

On koomista, että Seida Sohrab haikailee uskonpuhdistusta. Kannattaisi enneminkin haikailla nykyaikaista yhteiskuntaa ja urbaania elämään. Se loiventelee uskontojen ääri-ilmiöitä kaikkein tehokkaimmin.
5 VASTAUSTA:
Höpö höpö. Onko noin vaikeaa hyväksyä Seidan tietävän mistä kirjoittaa?
Anonyymi kirjoitti:
Höpö höpö. Onko noin vaikeaa hyväksyä Seidan tietävän mistä kirjoittaa?
Uskon kyllä Seidan tietävän paljon asiasta. Se ei vaan käy ilmi hänen kirjoituksestaan. ;)
Älä taas jauha shaissea, Moni terroriteon tehnyt muslimi on ollut ns. maallistunut muslimi, joka juo kaljaa ja bilettää. Islam ei hellitä otettaan ja muslimi on fundamentalisti, vaikka "maallistunut" olisikin. Esim. Japani on linjannut kaikki muslimit fundamentalisteiksi, ilman poikkeuksia.
Moktar.Gubta kirjoitti:
Uskon kyllä Seidan tietävän paljon asiasta. Se ei vaan käy ilmi hänen kirjoituksestaan. ;)
Se taas johtuu ainoastaan
medialukutaidottomuudestasi ts. luetun ymmärtämisen vaikeudestasi.
Moktar.Gubta kirjoitti:
Uskon kyllä Seidan tietävän paljon asiasta. Se ei vaan käy ilmi hänen kirjoituksestaan. ;)
Mutta kun sinun, karvahatun, yhdessäkään kirjoituksessa ei ole edes viitteitä tietämisestä tai osaamisesta.
+Lisää kommentti
Miksi kulttuurion liittyy mestaaminen teräaseella?
Hullukaan uskalla mennä mamuparturiin

Uutisia on asiasta iltalehdissä
Tarviiko linkkejä?
Ilmoita
Se että muutama kehitysmaamuslimi ”maallistuu” ja muutama rohkea nainen uskaltaa erota henkensä kaupalla Islamin uskosta tarkoita todellakaan sitä että Islam tulee integroitumaan mihinkään länsi-eurooppalaiseen yhteiskuntaan, kuten olemme saaneet viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana nähdä.
1 VASTAUS:
Kyllä kaikki joilla on edes kaksi aivosolua ymmärtävät että mitään Islamin uskonpuhdistusta ei tule koskaan tapahtumaan. Mutta meidän päättäjille tämä tosiasia ei kyllä mene koskaan perille.
+Lisää kommentti
"Onko noin vaikeaa hyväksyä Seidan tietävän mistä kirjoittaa?"
Minä tässä pohdiskelen, että mikä ihmeen alttius palstan tolleroilla on jatkuvasti langeta auktoriteettiuskoon. Onko omaehtoinen ajattelu noin vaikeaa?

Avaaja copy/pastaa Seida Sohrabin kirjoitusta ja kehuu pää täristen, että onpas messevä kirjoitus. Minä luen originaalin kirjoituksen tässä
http://seso.puheenvuoro.uusisuomi.fi/279431-islam-tarvitsee-uskonpuhdistusta-ja-vastuunkantoa
Minä kommentoin eräitä Sohrabin ajatuksia ja käsitteitä. Sohrabi, kuten niin moni muukin, käsittelee islamia aivan kuin se oli yksi, ainoa ja täysin yhdenmukainen uskonto yli laajan maapallon. Yhtenäisestä islamista puhuminen on yhtä järjetöntä kuin uskoisi maailman kaikkien kristillisten kirkkojen opettavan yhtä ja samaa opetusta.

Seidah ei myöskään näe sitä, että myös kulttuuri vaikuttaa moneen asiaan. Lähi-idässä on kontrolloitu naisen seksuaalisuutta ja piiloteltu naisia vierailta katseilta jo kauan ennen Muhammedia. Ehkäpä kaikki pöljyydet eivät johdukaan islamista vain syitä on muuallakin.

Minä siis pohdin asiaa ja mitä saankaan vastineena? Vakuuttelua siitä, että Seidah sanoi näin ja asia on sillä hyvä.

Kysyn nyt ihan vakavasti. Ovatko kaikki muutkin totuutenne ja asenteenne saatu joltakin toiselta, ulkopuoliselta auktoriteetilta? Jos näin on, kannattaisiko opetella itsekin ajattelemaan?
3 VASTAUSTA:
Koetat esittää sitä ainoata profeettaa ja oikeassa olijaa. Rahkeesi ei siihen oppimattomana riitä joten lopeta länkytyksesi. Tollerohan olet itse.
Anonyymi kirjoitti:
Koetat esittää sitä ainoata profeettaa ja oikeassa olijaa. Rahkeesi ei siihen oppimattomana riitä joten lopeta länkytyksesi. Tollerohan olet itse.
Kaikki Islamilaisetmaat ovat poliittisen takapajuisen Islamin takia sairaita yhteiskuntia, ihan Saudi-Arabiasta Somaliaan, ihan samaa sairasta paskaa.
Mene arvostellen kommentoimaan Sohrabin kirjoituksia linkittämääsi Uusi Suomi-sivustoon. Mitä? Et uskallakaan?
Palstalle tulet sitten läyhäämään besserwisserinä karvahattuun pukeutuneena ja paremmin tietävänä. Että silleen.
+Lisää kommentti
Näitä Islamin hienousiahan tapahtuu vai pinissä mmaaalais kylissä kuten Saudi- Arabiassa jossa nämä Husu Musut käyvät tamppaamassa kiven ympärillä lakana päällä. Näitä kaikkia 1400 lukua elävien kehitysmaa muslimeiden, Islamin ja siihen liittyvien kulttuureiden sairaita perinteitä noudatetaan vain pienissä maalaiskylissä, sen takia Somali naisistakin on vain 95% silvottu jne... Me emme todellakaan tarvitse näitä täällä suomessa mihinkään. Ei pysty Kuppa eikä kukaan muukaan suvakki sanomaan yhtään länsi-euroopan maata, mihin nämä holtittomasti lisääntyvät ikuisesti elätettävät sairasta ahdasmielistä keskiaikaa elävää naisia sortavaa polittista Islamia ja siihen liittyviä yhtä sairaita ja ahdasmielisiä kulttuureita palvovat kehitysmaamaamuslimit ovat integroituneet hyvin....
Ilmoita
En nyt vielä ole täällä havainnut omaehtoisen ajattelun pilkahduksia. Jospa sitä kuitenkin on. ;))
3 VASTAUSTA:
Taidan odottaa ihan turhaan. ;)
Tässä tulee: Tämän päivän kaikki muslimivaltiot ovat henkisiä takapajuloita. Osa niistä myös aineellisia, kuten vaikka Pakistan ja Afganistan.

Tähän on syynä takapajuinen, rasistinen uskonto nimeltään islam. Toimii tänä päivänä erinomaisena esteenä vaikka kotoutumiselle Suomeen. Ainut iso poikkeama tästä on Suomessa asuvat tataarit.
Moktar.Gubta kirjoitti:
Taidan odottaa ihan turhaan. ;)
Oma vikasi.
+Lisää kommentti
nyt iltalehdet kertoo että kristittyjä vainotaan maailmalla?

rajat kiinni muslimeilta ja nopeasti
Ilmoita
Islam ja natsismi on samaa kakkaa eri paketissa. Samanlaista "yli-ihmisajattelua" molemmissa. Antisemitismia ja kaikkea muutakin sairasta.

https://en.wikipedia.org/wiki/Relations_between_Nazi_Germany_and_the_Arab_world
Ilmoita
Ei löydy Kupalta yhtään länsi-euroopanvaltiota johon kehitysmaamuslimit ovat integroituneet hyvin, tulee vain tuota fundametalistista ”öyhötystä” ja puolustelua Islamin leviämisen oikeutuksesta länsi-eurooppaan ja ikuisen ”kotoutuksen” tarpeellisuudesta, varsinkin suomessa.
5 VASTAUSTA:
Al-Andalus Iberian niemimaalla pärjäsi aika mukavasti lähes 800 vuotta. Tosin kyseessä olikin sen aikaisen sivistyksen ja tieteen keskus.

Tämän päivän menestystarina lienee Iso-Britannian entisten alusmaiden kansalaisten sopeutuminen Brittein saarille. Iso-Britanniassa on lähes kolmen miljoonaa muslimia. Osa muslimiyhteisöstä on asunut maassa hyvin pitkään. Suurin osa on muslimiväestöstä on lähtöisin brittien entisistä alusmaista Aasiassa.

Toki islamilaiset fundamentalistiliikkeet ovat aiheuttaneet häslinkiä myös Isossa-Britanniassa, mutta muslimiväestö on yleisesti ottaen erittäin sopeutunut brittiläiseen kulttuuriin ja brittiläisiin arvoihin. Kuvaavaa on, että suhteessa muslimiväestön kokoon Suomesta lähti Isiksen touhuihin enemmän pöljiä kuin Brittein saarilta.

Nämä asiat tulee tietää. Pelkällä öyhötyksellä ei ole arvoa.
Moktar.Gubta kirjoitti:
Al-Andalus Iberian niemimaalla pärjäsi aika mukavasti lähes 800 vuotta. Tosin kyseessä olikin sen aikaisen sivistyksen ja tieteen keskus.

Tämän päivän menestystarina lienee Iso-Britannian entisten alusmaiden kansalaisten sopeutuminen Brittein saarille. Iso-Britanniassa on lähes kolmen miljoonaa muslimia. Osa muslimiyhteisöstä on asunut maassa hyvin pitkään. Suurin osa on muslimiväestöstä on lähtöisin brittien entisistä alusmaista Aasiassa.

Toki islamilaiset fundamentalistiliikkeet ovat aiheuttaneet häslinkiä myös Isossa-Britanniassa, mutta muslimiväestö on yleisesti ottaen erittäin sopeutunut brittiläiseen kulttuuriin ja brittiläisiin arvoihin. Kuvaavaa on, että suhteessa muslimiväestön kokoon Suomesta lähti Isiksen touhuihin enemmän pöljiä kuin Brittein saarilta.

Nämä asiat tulee tietää. Pelkällä öyhötyksellä ei ole arvoa.
Et sinä mitään tiedä. Koneelta lunttaat.
Parka rukka.
Moktar.Gubta kirjoitti:
Al-Andalus Iberian niemimaalla pärjäsi aika mukavasti lähes 800 vuotta. Tosin kyseessä olikin sen aikaisen sivistyksen ja tieteen keskus.

Tämän päivän menestystarina lienee Iso-Britannian entisten alusmaiden kansalaisten sopeutuminen Brittein saarille. Iso-Britanniassa on lähes kolmen miljoonaa muslimia. Osa muslimiyhteisöstä on asunut maassa hyvin pitkään. Suurin osa on muslimiväestöstä on lähtöisin brittien entisistä alusmaista Aasiassa.

Toki islamilaiset fundamentalistiliikkeet ovat aiheuttaneet häslinkiä myös Isossa-Britanniassa, mutta muslimiväestö on yleisesti ottaen erittäin sopeutunut brittiläiseen kulttuuriin ja brittiläisiin arvoihin. Kuvaavaa on, että suhteessa muslimiväestön kokoon Suomesta lähti Isiksen touhuihin enemmän pöljiä kuin Brittein saarilta.

Nämä asiat tulee tietää. Pelkällä öyhötyksellä ei ole arvoa.
Kannaitisi mennä Englantiin tutustumaan näihin Islamilaisiin gettoihin...
Anonyymi kirjoitti:
Kannaitisi mennä Englantiin tutustumaan näihin Islamilaisiin gettoihin...
Ihme ettei Kuppa poistanut tätäkin viestiä kun kaksi lähti jo pois. Täytyy todella olla voimakkaasti Islamilla aivopesty jos ei näe mitä briteissä tapahtuu ja saatanan tyhmä jos ei ymmärrä mikä oli yksi tärkeimmistä syistä brexsitin toteumisessa. Jos käy vaikka vaan Luttonissa niin ymmärtään mitä tämä ”rauhanuskonto” Islam on briteissä. Seuraavat vaihtoehdot olisivat olleet varmaan Hollanti, Ranska,Ruotsi jne....
Moktar.Gubta kirjoitti:
Al-Andalus Iberian niemimaalla pärjäsi aika mukavasti lähes 800 vuotta. Tosin kyseessä olikin sen aikaisen sivistyksen ja tieteen keskus.

Tämän päivän menestystarina lienee Iso-Britannian entisten alusmaiden kansalaisten sopeutuminen Brittein saarille. Iso-Britanniassa on lähes kolmen miljoonaa muslimia. Osa muslimiyhteisöstä on asunut maassa hyvin pitkään. Suurin osa on muslimiväestöstä on lähtöisin brittien entisistä alusmaista Aasiassa.

Toki islamilaiset fundamentalistiliikkeet ovat aiheuttaneet häslinkiä myös Isossa-Britanniassa, mutta muslimiväestö on yleisesti ottaen erittäin sopeutunut brittiläiseen kulttuuriin ja brittiläisiin arvoihin. Kuvaavaa on, että suhteessa muslimiväestön kokoon Suomesta lähti Isiksen touhuihin enemmän pöljiä kuin Brittein saarilta.

Nämä asiat tulee tietää. Pelkällä öyhötyksellä ei ole arvoa.
Ei ne mitään pöljiä ole ne on suomen kunnia kaksoiskansalaisia jotka ovat ”keittäneet” ruokaa siellä pikkulapsille. Koska saadaan nämä miehetkin suomeen koska onhan suomi tasa-arvoinen maa...
+Lisää kommentti
Islam on tappanut tuhansia ihmisiä euroopassa viimeisen 20 vuoden aikana ja tulee tappamaan edelleen, kaikista raiskauksista nyt puhumattakkaan.
Ilmoita
Briteissä on noin miljoona radikalismia kannatavaa kehitysmaamuslimia.
Ilmoita
Kaapuun pukeutuneet kaapuun ja naamareihin pukeutuneet akat ja lakanoihin pukeuneet äijät ovat hyvä esimerkki siitä ettei todellakaan haluta integroitua yhteiskuntaan ja niitä on ihan helvetisti briteissä, tosin suurin osa on näissä kehitysmaamuslimi getoissa....
Ilmoita
"Kannaitisi mennä Englantiin tutustumaan..."
No niin kannaitisi. ;)

Vastaan Lännen Lokarin sanoin:
" Siellon lokari on ollu heidän keskellänsä,
mutta onkos ollu Iiskin Iikka?"

Nauretaan yhdessä.
3 VASTAUSTA:
No oletko käynyt tutustumassa Luttoniin tai Lontoon Islamilaisiin gettoihin ja miltä siellä näytti. Kunntele kun Eva Tawasoli ja Seida Sohrabi ”valehtelee” Islamin hienouksista....
Niin ja naauretaan yhdessä...
Anonyymi kirjoitti:
Niin ja naauretaan yhdessä...
Ja naaauretaan vielä lisää...
+Lisää kommentti
Vai idiootti ei ymmärrä mihin Islam pyrkii europassa. Kohta kuullaan Islamilaisesta kunniaväkivallasta ylen aamu tv:ssä....
Ilmoita
"...miltä siellä näytti."
Kiitos kysymästä. Birminghamista jäi mieleen erinomaiset pakistanilaiset ravintolat. Lontoosta taas intialaisten ruokapaikkojen loputon runsaus. Mukavaltahan se näytti ja tunsin oloni vallan turvalliseksi.

Ehkäpä sinun kannattaisi uskaltautua liikkeelle sieltä Keuruun Tuppilahdelta. Maailma on lopultakin avara ja kaunis. ;)
4 VASTAUSTA:
Tulee mieleen kommunistikirjailija Bernard Shaw, joka vieraillessaan Stalinin hovissa 1930-luvulla totesi seuraavaan tapaan:

"Omin silmin olen todennut kapitalistien puheet ruokapulasta ja kansan kurjuudesta ja vainosta perättömiksi. Näkisittepä kuinka Kremlin pöydät notkuvat hyvistä ruuista ja juomista!"

Eli näin sitä Kuppakin reissaa maailmalla silmät auki, mutta mitään näkemättä ja tajuamatta.
Anonyymi kirjoitti:
Tulee mieleen kommunistikirjailija Bernard Shaw, joka vieraillessaan Stalinin hovissa 1930-luvulla totesi seuraavaan tapaan:

"Omin silmin olen todennut kapitalistien puheet ruokapulasta ja kansan kurjuudesta ja vainosta perättömiksi. Näkisittepä kuinka Kremlin pöydät notkuvat hyvistä ruuista ja juomista!"

Eli näin sitä Kuppakin reissaa maailmalla silmät auki, mutta mitään näkemättä ja tajuamatta.
Reissaaminen on parempi kuin kotona Keuruun Tuppilahdella piileskeleminen. ;)
Moktar.Gubta kirjoitti:
Reissaaminen on parempi kuin kotona Keuruun Tuppilahdella piileskeleminen. ;)
No et nyt ainakaan itsestäsi puhu, jokainen Keuruun tuppilahtelainenkin tarkastelee maailmaa kriittisemmin kuin sinä viherpunamuslimikuplassasi! Olet varmaan myös tuon kommunismille aivonsa luovuttaneen Shaw'n ihailija.
Anonyymi kirjoitti:
No et nyt ainakaan itsestäsi puhu, jokainen Keuruun tuppilahtelainenkin tarkastelee maailmaa kriittisemmin kuin sinä viherpunamuslimikuplassasi! Olet varmaan myös tuon kommunismille aivonsa luovuttaneen Shaw'n ihailija.
Stadissa ei tarvitse ”reissata” kun Afrikan lähi-itähelsinkiin niin näkee jo todella paljon mistä on kysymys, Lontoosta ja Luttonista puhumattakaan.
+Lisää kommentti
Kupan ongema suomessa on 2000 juutalaista, 12000 katolilaista, 60000 orttodoksia mutta ei 150000 kehitysmaamuslimi taustaista Islamin palvojaa jotka ovat tulleet suomeen viimeisen 29 vuoden aikana suomeen holtittomasti lisääntymään ja ikuisesti elätettäväksi ja ”kotoutumaan”jne... Kuten kaikki tolkun ihmiset tietävät ettei Islam ja sitä palvovat kehitysmaamuslimit eivät sopudu mihinkään länsi-eurooppalaiseen yhteiskuntaan, kuten voimme Kupan oivasta malliesimerkkimaasta iso-britanniasta ja sen Luttonista todeta kuinka hyvin nämä kaapuihin ja naamareihin pukeutujat ”kotoutuu” länsi-eurooppaan. Se on totta että kyllä kehitysmaamuslimeista pieniosa maallistuukin tai lopettavat kokonaan sairaan ahdasmielisen Islamin palvonnan....
Ilmoita
George Bernard Shaw oli vakaumuksellinen vasemmistolainen, se on totta. Mutta olihan hän muutakin; kirjallisuuden Nobelilla ja myös Oscar-palkinnolla palkittu henkilö. Elämässä on muitakin värejä kuin vain musta ja valkoinen.

"Olet varmaan myös tuon kommunismille aivonsa luovuttaneen Shaw'n ihailija."
Miksi haluat keksiä järjettömiä väitteitä? En ihaile Bernard Shaw, mutta hänenkin kommunistisympatiansa ovat jo yhdeksänkymmenen vuoden takaisia asioita. En tiedä, ehtikö Shaw koskaan herätä todellisuuteen. Monet muut, myös Britannia vasemmisto heräsi ankeaa aamuun, kun Stalin terrorin mittasuhteet lopulta tulivat ilmi.

Mitähän ihmettä Stalinilla on nyt tekemistä islamin tarvitseman uskonpuhdistuksen kanssa?
2 VASTAUSTA:
No Stalinhan teki suuria puhdistuksia kommunismin nimeen vannoen. Mitenkähän uskonpuhdistus islamissa sujuisi? Mietipä sitä karvareuhka!

Ja tuo Shaw teki kaikki mainetekonsa arvottomiksi puolustaessaan Stalinia ja Kuusisen Terijoen hallitusta ja pitäessään Stalinin aloittamaa Talvisotaa oikeutettuna. Hulluhan tuo oli kuten esikuvansa.
Heh. Et osaa kirjoittaa. ;)
+Lisää kommentti
2 VASTAUSTA:
Hehehehehehe, tuskinpa vaan.
Anonyymi kirjoitti:
Hehehehehehe, tuskinpa vaan.
Onko islam maissa naisilla äänestysoikeutta?
+Lisää kommentti
Varmaankin se yhdistää viherkommunisteja ja Islamisteja että molempien unelmana on kehitysmaamuslimeiden Islamilainen kalifaatti suomessa. Pakistanilainen punainen moskeija on hyvä esimerkki Islamilaisesta suvaitsevaisuudesta ja siitä miten lapsia kasvatetaan (aivopestään) koraanikouluissa. Ei muuta kun lisää niitä tänne, niin kyllä siitä hyvä tulee.
Ilmoita
Eiköhän nämä Seidat ja Evat kohta hiljennetä niiden Islamilaisissa rauhanyhteisöissä.
Ilmoita
Shaw kävi Moskovassa 1931. Stalin vainojen todellinen mittakaava selvisi suurelle maailmalle vasta sotien jälkeen. Luultavasti Shaw olisi joutunut itsekin pohtimaan asiaa, mikäli olisi ollut nuorempi ja elänyt myös sotien jälkeisen ajan. Sodan päättyessä Shaw oli jo lähes yhdeksänkymppinen ukko, eikä niillä vuosilla enää katumusta pukata.

Stalin taas kuoli 1953 ja vasta tämän jälkeen NKP alkoi pesemään likapyykkiä. Sitä pyykkäämistä sitten kestikin aina vuoteen 1990 saakka, jolloin pyykkipaljukin lopulta kaatui.
16 VASTAUSTA:
Oletko nyt varma, tarkista nyt vielä Hassilta ja Hautalalta.
Pyykinpesu jäi dramaattisesti kesken, kun tsaarin tapaan käyttäytyvä öykkäri Putin pääsi valtaan. Nythän Stalin on taas arvostettu henkilö eikä tämän murhatöistä pahemmin informoida tuota onnetonta kansaa.

Shawlla ja Stalinilla on siis kunniaton menneisyys molemmilla. Kunniattomuus deletoi kaiken glorian, kuten tiedetään.

Islamin profeettakin oli täysin kunniaton kuten tiedetään. Oli pedofiliaa ja murhatöitä.
Anonyymi kirjoitti:
Pyykinpesu jäi dramaattisesti kesken, kun tsaarin tapaan käyttäytyvä öykkäri Putin pääsi valtaan. Nythän Stalin on taas arvostettu henkilö eikä tämän murhatöistä pahemmin informoida tuota onnetonta kansaa.

Shawlla ja Stalinilla on siis kunniaton menneisyys molemmilla. Kunniattomuus deletoi kaiken glorian, kuten tiedetään.

Islamin profeettakin oli täysin kunniaton kuten tiedetään. Oli pedofiliaa ja murhatöitä.
En ota kantaa sinun lapselliseen tunkutukseen islamista.

Totta on, että venäläisillä on jokin kummallinen sankarimyytin tarve. Putin ratsastaa leijonalla ja rahvas tykkää sankaristaan. Stalin oli isä aurinkoinen, maailman suurin nero ja niin edespäin. Eikä se haittaa sankarimyyttiä, että Putin varastaa kaksin käsin valtion varoja tai Stalin tapatti vainohulluudessaan omia kansalaisiaan miljoonittain.

Kummallinen juttu.
Moktar.Gubta kirjoitti:
En ota kantaa sinun lapselliseen tunkutukseen islamista.

Totta on, että venäläisillä on jokin kummallinen sankarimyytin tarve. Putin ratsastaa leijonalla ja rahvas tykkää sankaristaan. Stalin oli isä aurinkoinen, maailman suurin nero ja niin edespäin. Eikä se haittaa sankarimyyttiä, että Putin varastaa kaksin käsin valtion varoja tai Stalin tapatti vainohulluudessaan omia kansalaisiaan miljoonittain.

Kummallinen juttu.
Mikä on "lapsellista tunkutusta islamista"? Sekö että toteaa profeetta muhamedin olleen oikeasti kunniaton henkilö? Eikö asia ole juuri näin, kun sitä tarkastelee objektiivisesti?
Anonyymi kirjoitti:
Mikä on "lapsellista tunkutusta islamista"? Sekö että toteaa profeetta muhamedin olleen oikeasti kunniaton henkilö? Eikö asia ole juuri näin, kun sitä tarkastelee objektiivisesti?
Muhammed oli varmaankin pedofiili ja murhaaja, mutta hän oli aikansa lapsi. Sellainen maailma silloin oli.

Huolestuttavaa on se, että vielä nykyaikanakin häntä pidetään ehkä maailman merkittävimpänä ihmisenä, joka on koskaan elänyt.
Anonyymi kirjoitti:
Muhammed oli varmaankin pedofiili ja murhaaja, mutta hän oli aikansa lapsi. Sellainen maailma silloin oli.

Huolestuttavaa on se, että vielä nykyaikanakin häntä pidetään ehkä maailman merkittävimpänä ihmisenä, joka on koskaan elänyt.
Nimenomaan näin! Myös Hitler ja Stalin olivat "aikansa lapsia", kuten monet hallitsijaedeltäjänsä vaikkapa Napoleon ja Iivana julma.

Huolestuttavaa, että näitäkin monet palvovat vielä hyvinä tyyppeinä muhamedin tapaan.
Anonyymi kirjoitti:
Mikä on "lapsellista tunkutusta islamista"? Sekö että toteaa profeetta muhamedin olleen oikeasti kunniaton henkilö? Eikö asia ole juuri näin, kun sitä tarkastelee objektiivisesti?
Objektiivien tarkastelija unohtaa kokonaan, että maailma oli vallan toinen 500-luvulla kuin nyt. ;)
Moktar.Gubta kirjoitti:
Objektiivien tarkastelija unohtaa kokonaan, että maailma oli vallan toinen 500-luvulla kuin nyt. ;)
Karvahattu ei tajua ettei ihminen ole yhtään fiksumpi kuin 500-luvulla! Pikemminkin typerämpi ja väkivallassaan ja sen tuhovoiman käytössä verrattomasti pahempi. Typeryydestä on niin paljon globaaleja esimerkkejä, ettei tarvinne luetella?

Jo se, että maapalloa tallaa edelleen lähes pari miljardia uskovaista, joiden suurin toive on päästä joskus Mekkaan lakanaan kääriytyneinä kiertämään vastapäivään jotain kiveä, kertoo ihmisen tämän päivän suunnattomasta tyhmyydestä. Ja tämä on vain yksi esimerkki!
Moktar.Gubta kirjoitti:
Objektiivien tarkastelija unohtaa kokonaan, että maailma oli vallan toinen 500-luvulla kuin nyt. ;)
Muslimien maailma ei todellakaan ole vallan toinen kuin 600-luvulla. Kuppa ei edes tiedä oikeaa vuosisataa jolloin Islam syntyi. Tuo Martti Lutherinkin Saatanan keksinnöksi mainostama uskonnon irvikuva.
Anonyymi kirjoitti:
Muslimien maailma ei todellakaan ole vallan toinen kuin 600-luvulla. Kuppa ei edes tiedä oikeaa vuosisataa jolloin Islam syntyi. Tuo Martti Lutherinkin Saatanan keksinnöksi mainostama uskonnon irvikuva.
On otettava silti huomioon, että tämä palsta on kupallekin ainoa kosketus ulkomaailmaan. Virtuaali-Gūnther ranneliikesivustolla kun on keinoälyn ohjaama luultavasti. En tuosta tiedä, onneksi kuppa tietää nämä asiat. Katsoen välilehdellä valmiina auki pitämäänsä wikiä.
Kuinka itseään hoitaa hän, elohopealla vanhan maailman tapaan tietenkin?
Anonyymi kirjoitti:
On otettava silti huomioon, että tämä palsta on kupallekin ainoa kosketus ulkomaailmaan. Virtuaali-Gūnther ranneliikesivustolla kun on keinoälyn ohjaama luultavasti. En tuosta tiedä, onneksi kuppa tietää nämä asiat. Katsoen välilehdellä valmiina auki pitämäänsä wikiä.
Kuinka itseään hoitaa hän, elohopealla vanhan maailman tapaan tietenkin?
Sehän on selvää! Sitkeä kaveri kun jaksaa vuosia täällä milloin milläkin nicillä "valistaa" meitä rasistisia tolleroita. Guballa on selvästi missio. Ketään hän ei kuitenkaan onnistu kääntämään muuhun kun korkeintaan "rasistiksi". Hänen juttujaan lukiessa ei voi tuntea muuta kuin suurta vastanmielisyyttä. Jos "suvaitsevaisto" on tuollaista, minä en halua olla heidän kanssaan missään tekemisissä. Nämä ihmiset eivät elä tässä maailmassa.
Anonyymi kirjoitti:
Muslimien maailma ei todellakaan ole vallan toinen kuin 600-luvulla. Kuppa ei edes tiedä oikeaa vuosisataa jolloin Islam syntyi. Tuo Martti Lutherinkin Saatanan keksinnöksi mainostama uskonnon irvikuva.
Haluatko laskea islamin syntymän profeetan syntymästä vai hänen ensimmäisestä ilmestyksestään?
Moktar.Gubta kirjoitti:
Haluatko laskea islamin syntymän profeetan syntymästä vai hänen ensimmäisestä ilmestyksestään?
Vuonna 622 Muhammadin muutosta Mekasta Medinaan (hijra ) islamilainen ajanlasku alkaa.
500- luvun arvauksesi on väärä.
Saivartele lisää. Ja sinähän saivartelet taatusti. Wikistä et sitten mene lunttaamaan. Mitä? Kerkesit mennä jo?
Anonyymi kirjoitti:
Vuonna 622 Muhammadin muutosta Mekasta Medinaan (hijra ) islamilainen ajanlasku alkaa.
500- luvun arvauksesi on väärä.
Saivartele lisää. Ja sinähän saivartelet taatusti. Wikistä et sitten mene lunttaamaan. Mitä? Kerkesit mennä jo?
Sinun ajanlaskusi sopii vallan mainiosti minulle.

Korjaan siis tekstini kuuluvaksi näin: Maailma oli vallan toinen vuonna 622 kuin nyt.

En näe väitteeni asiasisällön kovin kummoisesti muuttuneen. ;)
Moktar.Gubta kirjoitti:
Sinun ajanlaskusi sopii vallan mainiosti minulle.

Korjaan siis tekstini kuuluvaksi näin: Maailma oli vallan toinen vuonna 622 kuin nyt.

En näe väitteeni asiasisällön kovin kummoisesti muuttuneen. ;)
Voisitko tarkentaa ja kertoa miten muslimit ja heidän uskontonsa on muuttunut vuodesta 622?

Mielestäni eivät juuri mitenkään. Aivan samalaista taikauskoista ahdasmielisyyttä ja vihaa muita kohtaan alusta saakka. Pyhää sotaa ja lapsimorsiammia.
Anonyymi kirjoitti:
Nimenomaan näin! Myös Hitler ja Stalin olivat "aikansa lapsia", kuten monet hallitsijaedeltäjänsä vaikkapa Napoleon ja Iivana julma.

Huolestuttavaa, että näitäkin monet palvovat vielä hyvinä tyyppeinä muhamedin tapaan.
Historia on tuominnut Hitlerin ja Stalinin koska hedelmistään puu todellakin tunnetaan.

Mohammedin kohdalla asia on taas toisin. Historioitsijat eivät uskalla antaa hänestä objektiivista kuvaa, vaikka he tietävät hänen olleen ainakin maantierosvo, murhaaja ja "pedofiili". Suluissa siksi, että noina aikoina pedofiliaa ei tunnettu. Toki ihmiset tuolloinkin ymmärsivät, että pieneen lapseen ei saisi kajota, mutta se ei ollut varsinaisesti kiellettyä.
+Lisää kommentti
Rauha ja ilmastohömppä edellyttävät: Muslimi-maiden vestöt on ensiksi puolitettava ja sitten kysyttävä pari kysymystä liittyen siihen miten jatketaan. Jos vastaukset ovat vääriä, niin samantien loputkin maatumaan. Islam raaka kuolemankultti, joka todistetusti tekee kaikista jäsenistään hulluja murhaajia ja uskontoon liittyvien rituaalimurhaajien komppaajia. Globaali maailma ei enää pitkään tule sietämään islamia.
6 VASTAUSTA:
"Muslimi-maiden vestöt on ensiksi puolitettava..."
Että puolitetaan vesistöt?

Nauretaan taas.
Moktar.Gubta kirjoitti:
"Muslimi-maiden vestöt on ensiksi puolitettava..."
Että puolitetaan vesistöt?

Nauretaan taas.
Taas kielioppipoliisi koettaa suorittaa volttejaan siellä?
Parantumaton taidat olla.
Lopeta yksin nauraminen. Valkotakkisedät vie lepäämään.
Moktar.Gubta kirjoitti:
"Muslimi-maiden vestöt on ensiksi puolitettava..."
Että puolitetaan vesistöt?

Nauretaan taas.
Vi**u kun tuo Kuppa on tyhmä! Juuri vähän yläpuolella on kirjoitus, jossa todetaan, kuinka tämän päivän ihminen on oikeastaan tyhmempi kuin 500-luvun ihminen. Tuo Kuppa vahvistaa hyvin tätä väitettä!

Kerrotaan nyt tuolle imbesillille, että kirjoitusvirhe sanassa "vestöt" on korjattuna väestö tai väestöt. Normijärjellä varustettu tajuaa sen vääränkin muodon, Kuppa tarvitsee apua.

Mitä oikeasti hyödyttää tuollaisen tampio-tollukan kanssa mistään väitellä? Eiköhän jo pikkuhiljaa anneta muhia yksin omassa yksinkertaisuudessaan!
Anonyymi kirjoitti:
Taas kielioppipoliisi koettaa suorittaa volttejaan siellä?
Parantumaton taidat olla.
Lopeta yksin nauraminen. Valkotakkisedät vie lepäämään.
Trölli vahvisti, että oikeakielisyyskerho toimii tällä palstalla. Sen mukaan toimitaan. ;)
Moktar.Gubta kirjoitti:
Trölli vahvisti, että oikeakielisyyskerho toimii tällä palstalla. Sen mukaan toimitaan. ;)
Niihän se Kuppa menee, että kun tieto loppuu niin usko alkaa.Teet itsesi vain tyhmäksi näillä kirjoitusvirhe kommenteillasi, vai miten se oli ”Josifin” kanssa jne. Ja sitten osoitat suunnattoman typeryytesi vielä näillä nauretaan yhdessä kommenteillasi. Mutta mitä muuta sitä voi Islamilla aivopestyltäviherkommarilta odottaakkaan.
Anonyymi kirjoitti:
Niihän se Kuppa menee, että kun tieto loppuu niin usko alkaa.Teet itsesi vain tyhmäksi näillä kirjoitusvirhe kommenteillasi, vai miten se oli ”Josifin” kanssa jne. Ja sitten osoitat suunnattoman typeryytesi vielä näillä nauretaan yhdessä kommenteillasi. Mutta mitä muuta sitä voi Islamilla aivopestyltäviherkommarilta odottaakkaan.
Yksinään nauraminen on jatkuvana vakava oire mentaaliongelmista sekin.
Sama levy aina soimassa ilmeisesti.
+Lisää kommentti
Jotkut väittävät, että meillä on sama Jumala, siis kristityillä, juutalaisilla ja muslimeilla.

Kristittyjen mukaan Jumala on Rakkaus. Jos kerran Jumala on Rakkaus, niin mihin hän sitten tarvitsee muita uskontoja? Kristinuskon pitä riittää.

Ja sitten nämä uskonnot sotivat verisesti keskenään. Ei oikein kuulosta Rakkauden Jumalalta. Enemmänkin sarvipään tekosilta. Ja kun nämä uskonnot ovat vielä jakaantuneet eri uskontokuntiin ja lahkoihin, jotka nekin tappavat toisiaan.

Uskonnot on syvältä.
1 VASTAUS:
Mitäs mieltä mm sipilän edustamasta lestaadiouskonnosta?

Maahanmuuttokutsumies
+Lisää kommentti
Shiiat ja Sunnit on toistensa pahimmat viholliset. Saudi-Arabian Sunnit on USA:n liittolaisia, kun ptää olla kunnon"pyssyt" Shiialaista Irania vastaan.
Miten nämä muka edistäisivät yhdessä rauhaa?
Ilmoita
Islam leviää suomeen....lähtee sateenkaariväen systeemit äkkiä.:-D
1 VASTAUS:
Traagista tässä on se, että juuri sateenkaariväki kannattaa kehitysmaamuslimien maahantunkeutumista. Mutta eihän ihmisen tyhmyydellä ole mitään mittaa.
+Lisää kommentti
Kutakuinkin noin ja sillä viisiin. Oisko ollu kiva jos villistä pohjolasta olisikin tarkoitukseen löytynyt joku antijeesus. Inhaa tämä ihmisen itsepetos.
Ilmoita
Meidän väestömme on noin 5 miljoonaa. Muslimeita maassamme on noin 40.000 - 60.000.

En näe yhtään järkevää syytä, miksi Suomi olisi islamisoitumassa nyt tai edes seuraavaan pariin sataan vuoteen. Mikään matematiikka ei johda siihen, että muslimeista ylipäätään voisi tulla enemmistö tässä maassa.

Lopettakaa se tyhjän hupajaminen. ;)
4 VASTAUSTA:
Huomaa, että sinä et ole matemaatikko, etkä edes maalaisjärjellä ajatteleva ihminen.

https://yle.fi/uutiset/3-7909301

Tuokin luku 190 000 on pahasti alakanttiin. Pitää ymmärtää, että maahan saapuu joka päivä uusia muslimeja mm. perheenyhdistämisessä ja täällä jo olevat lisääntyvät rankasti. Lisäksi suurin osa näistä sijoittuu kasvukeskuksiin ja kohta joka toinen vastaantuleva on muslimi. Kehitys on varmasti paljon nopeampaa kuin on ennustettu.
Anonyymi kirjoitti:
Huomaa, että sinä et ole matemaatikko, etkä edes maalaisjärjellä ajatteleva ihminen.

https://yle.fi/uutiset/3-7909301

Tuokin luku 190 000 on pahasti alakanttiin. Pitää ymmärtää, että maahan saapuu joka päivä uusia muslimeja mm. perheenyhdistämisessä ja täällä jo olevat lisääntyvät rankasti. Lisäksi suurin osa näistä sijoittuu kasvukeskuksiin ja kohta joka toinen vastaantuleva on muslimi. Kehitys on varmasti paljon nopeampaa kuin on ennustettu.
Onhan se niinkin, että moktaari on kertaalleen jauhotettu.
Unohti tarkoituksella persut rasistisena.
Vai 5 miljoonaa. Melko hapero tietämys
https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Suomen_väestö
Kehitysmaamuslimitaustaisia sairaan ahdasmielisen Islamin palvojia on suomessa noin 150000 (lähde Husu Musu) ja lisää tulee jatkuvasti holtittoman lisääntymisen kautta, perheenyhdistämisten takia, kiintöpakolaisina, turvapaikanhakijoina ja vielä mahdollisen Turkin järjestämän euroopanlaajuisen kehitysmaamuslimi invaasion takia. Eli kutsutaan tätä millä nimellä tahansa niin puhumme suomen Islamisoitumisesta kehitysmaamuslimeilla kiihtyvällä tahdilla, eikö totta.
+Lisää kommentti
Lopettakaa tuon mieleltään hupsahtaneen aavikon kubban kanssa kommunikointi. Antakaa tuon olla, ei tarvi kommentoida toljakkeelle!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

"Islam tarvitsee uskonpuhdistusta ja vastuunkantoa"

Seidan Sohrabilta jälleen hyvä kirjoitus.

"Lähi-itä ja sen islamilaiset maat ovat jääneet 1400 vuotta ajassa taakse ja keskeisimmät syyt tähän ovat 1. Islam ei salli kehitystä ja reformaatiota, vaan tahtoo pysyä paikallaan, koska periaatteen mukaisesti islam on täydellinen uskonto juuri sellaisena kuin se profeetta Mohammedille ilmestyi 600-luvulla. 2. Islamilaisten maiden on helppo syöttää narrattiivia, jonka mukaan nykyiset ongelmat ovat peräisin länsimaista ja kuinka länsimaat ovat sortaneet ja ottaneet. On nostettu esiin ristiretket, imperialistiset valloitukset ja kylmä sota, jolla omaa takapajuisuutta ja saamattomuutta on pyritty selittämään kansalle. Narratiivin mukaan vika on eurooppalaisissa sen sijaan, että "meidän pitää ottaa vastuuta".

Islamilaiset maat eivät tule ikinä kehittymään niin kauan kuin kuolemaan keskitytään enemmän kuin elämään. Se paratiisi täytyy luoda tänne eikä odottaa kuolemaan. Elämän, ja siihen panostamisen täytyy olla rakkaampaa kuin taivaan paratiisin. Vastuun kantamisen pitää olla houkuttelevampaa kuin länsimaita sormilla osoittamisen."

-------------------------------------------

Islamia voi pitää ahdasmielisenä ja rasistisena uskontona, Gubbien ja Rattien on turha selitellä.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta