20 minuuttia stalkatun elämästä

Anonyymi

Kävin lähikaupassa (noin 1 km).Vastaan tuli 1 poliisiauto ,2 vartioiden autoa,1 moottoripyöräpoliisi ja kauppaan tuli perässä joko ambulanssikuskeja tai palomiehiä.Kustannukset valtiolle noin 1000 euroa.Ja tätä on jatkunut 9 vuotta.

110

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kävitkö ostamassa tasan yhden banaanin mutta et mitään muuta?
      -n-

      • Anonyymi

        viimeisen päivän tuotteita


    • Anonyymi

      Idiootti olet jos luulet että varoja tuhlataan tuollaisen stalkkaukseen.

      • Anonyymi

        mensan jäsen olen vaikka toivoisin että olen idiootti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mensan jäsen olen vaikka toivoisin että olen idiootti

        Terve et ainakaan ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mensan jäsen olen vaikka toivoisin että olen idiootti

        Sanoisin että sä olet Kusipää ja Persläpi, mutta en ala kiistelemään idioottisuudestasikaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mensan jäsen olen vaikka toivoisin että olen idiootti

        Mensan jäsen osaisi kirjoittaa kunnolla...


      • Anonyymi

        Poliisi vainoaa kansalaisia poliisin perseenuolentaan ei tule puuttua tämä on tehty selväksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Poliisi vainoaa kansalaisia poliisin perseenuolentaan ei tule puuttua tämä on tehty selväksi.

        Mitenhän tää poliisijuttu on? Tuskin ainakaan kaikki poliisit ovat tietoisia stalkkauksesta. Ainakin tää yks urpopomo selittää kuinka on onnistunut vasikoimaan stalkattuja pienimmistäkin rikkeistä (esim. punaisia päin kävelystä tms.) ja selittää jatkuvasti kuinka pelkää kiinni jäämistään. Silti koko ajan toimii niin että edesauttaa tämmöistä.


    • Anonyymi

      suomessa on kaksi poliisia:vartijat ja poliisi.Poliitikkojen on vaikea saada rahaa oikealta poliisilta mutta vartijoilta se onnistuu

    • Anonyymi

      Niin, eli miksi sinua mielestäsi vakoillaan? Mitä olet tehnyt? Voit laittaa myös kuvan Mensan jäsenkortista.

      • Anonyymi

        olen käyttänyt sananvapauttani .. ehkä


    • Anonyymi

      Aloittajalla ei ole mitään tietoa kustannuksista.

      Tuon kaltainen kertaoperaatio maksaa minimissään 20 000 €.
      Olet siis tärkeä henkilö.

      • Anonyymi

        olenhan minä tärkeä koska työllistän ja sehän on kai tähän jutun juoni.Virkamiehet saa pitää työpaikkansa ja poliitokot saa rahaa


      • Anonyymi

        kun olet noin perillä kustannuksista niin laskehan jos meitä on 390 ja seuranta 24/7 niin mitä maksaa


      • Anonyymi

        ei se välttämättä ole mikään operaatio vaan jos olen ollut ajamatta vähään aikaan niin kaikki jotka voivat saada rahaa asiasta rientävät paikalle.Rahasta on aina kyse


    • Anonyymi

      Oletko edelleen siellä Vaasan suunnalla? Muuta Hämeenlinnaan, täällä on ilmiöön perehdytty.

      Tietyt paikkakunnat länsi-suomessa ovat hankalia paikkoja. Yhdessäkin kaupungissa on 17 pienpuolueen kunnallisedustajaa (muilla on yksi taikka kaksi), ja asukkaista kadonnut jäljettömiin muutamassa vuosikymmenessä tuhansia.

      Tämän ilmiön laajuus on alkanut vasta raottumaan.

      • Anonyymi

        Hämeenlinnassa stalkkaus sujuu rutiinilla ja elektronista häirintää ovat demarit harjoittaneet vuosikymmenet. Muutkin osaa. Viimeksi tänään Aulangolla e-aseella ammuttiin. - Ja yhteen aikaan poliisimaijat ahkeroi kimpussani. - Älä muuta Hämeenlinnaan. En minäkään siellä asu, mutta käyn välillä.


      • Anonyymi

        suomessa vois olla turvallinen paikkakunta jossain lapinperukoilla missä ei ole gsm kenttää.Kertokaahan missä se on


      • Anonyymi

        Ei ole katvealueita enää sielläkään ja satelliitit yltää joka paikkaan.


      • Anonyymi

        Mutta poliisien ajoneuvoja ei näy.


      • Anonyymi

        tärkeintä on etäisyys poliisiasemiin ja paloasemiin.Jos se on noin 10-15 km niin niillä ei riitä rahat


      • Anonyymi

        Todellakin? Luettele ne kaupungit

        "asukkaista kadonnut jäljettömiin muutamassa vuosikymmenessä tuhansia."


      • Anonyymi

        Olisiko ammuttu e-aseella, mutta ei voi tietoa julkaista.


    • Anonyymi

      Tollakin rahamäärällä mitä käytettiin sun vastaiseen "operaatioon", olisi kustannettu sinulle muutaman päivän hoito suljetulla osastolla. Olisit saanut edes ensiapua psykoosiisi.

      • Anonyymi

        Olisi sillä hinnalla maksanut kaverin toimeentulotuen.


      • Anonyymi

        Mutta kuinka monta lisko-osasto päivää sillä olisi kustannettu sulle? Siellä ne yhteiskunnan vastaiset rahareiät makaa ...yhteiskunnan piikkiin. Ironiaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta kuinka monta lisko-osasto päivää sillä olisi kustannettu sulle? Siellä ne yhteiskunnan vastaiset rahareiät makaa ...yhteiskunnan piikkiin. Ironiaa?

        tota vois harkita kannattaisko mennä vankilaan.Eläke säästyuis puhtaana käteen.Täys ylöspito.Nuoria komeita karjuja.Ihmisoikeudet. tätä vois jatkaa


    • Anonyymi

      Sanoit aiemmin käyttäneesi sananvapautta ja sen seurauksena sinua mielestäsi vakoillaan.
      Mikä mahdollisesti olisi mielestäsi niin traaginen asia, jonka sanomisesta joutuisi 24/7 vakoilun kohteeksi?

      Oletko uhkaillut tappavasti jonkun? Sellaisesta voi kyllä joutua jonkinlaisen valvonnan alaisuuteen.

    • Anonyymi

      Noin mielenkiinnosta, jotta voitaisiin arvioida oliko näkemäsi poikkeuksellista vai ei niin osaisitko kertoa montako poliisiautoa, vartioiden autoa yms tuolla alueella liikkuu niinä aikoina kun SINÄ et ole siellä?

      Kenties niitä liikkuu kolminkertainen määrä, et vain tiedä sitä koska olet toisaalla.

      Kertoisitko vielä mikä tie on kyseessä; viranomaisilla kun on kaikissa niissa kaupungeissa (Suomessa ja ulkomailla) tapana ajella suurin osa matkoista ns. runkoteillä, ja sitten hajaantua vasta kohdetta lähempänä pois.

      • Anonyymi

        Joku kysyi kesäkuussa minulta suunnilleen samaa minun blogin kommenteissa ja vastasin näin:

        Tätä on kysytty ennenkin jo olen vastannut siihen moneen kertaan. Kyllä, Helsingissä näkee tietenkin poliisiautoja, mutta kuinka paljon niitä tilastollisesti näkee luonnostaan? Se ei ole normaalia, että esim. jokaikisellä kävelyllä lähikauppaan näkee poliisiauton, kuten minulle tapahtui jossain vaiheessa, ei edes Kalliossa/Hakaniemessä. Siihen aikaan, kun näin poliisiautoja kaikkein eniten, liikuin itse asiassa vähemmän ulkona kuin viime aikoina, vaikka sen pitäisi tilastollisesti olla juuri toisinpäin: mitä enemmän liikkuu ulkona, sitä enemmän näkee poliisiautoja. Ihan yksinkertaista tilastotiedettä, eikö totta? Viime syksystä lähtien oli ensimmäistä kertaa moneen vuoteen myös monien kuukausien jakso, jolloin en nähnyt juuri ollenkaan poliisiautoja, ehkä pari kertaa kuukaudessa. Ja samaan aikaan yksi toinen vainottu, jonka olen tavannut monesti joukkovainottujen kokoontumissa, kertoi että hän oli yhtäkkiä nähnyt kymmeniä poliisiautoja yhden kuukauden aikana, vaikka hänellä ei ollut aiemmin ollut sellaista ollenkaan. Ja hän asuu samassa kaupunginosassa, eli jos kyse olisi ollut siitä, että poliisi oli yhtäkkiä lisännyt läsnäoloaan täällä dramaattisesti, niin minunkin olisi pitänyt nähdä niitä poliisiautoja paljon. Mutta ei, en nähnyt. Joskus poliisiauto oli myös ajanut edestakaisin ja useampaan kertaan ohi samassa tilanteessa.

        Nyt keväällä poliisi on tehnyt sitä pitkästä aikaa taas enemmän ja se osuu samaan aikaan, kun olen alkanut tehdä tiivistä yhteistyötä muiden vainottujen kanssa. Itse asiassa minua stalkattiin useiden poliisiautojen toimesta toukokuussa kahtena päivänä juuri siinä yhteydessä, kun tapasin yhden toisen joukkovainotun aktivismiin liittyen. Aikamoinen sattuma, eikö vain?

        Sitten on vielä erikseen joitain yksittäisiä tapauksia, joissa on vaikuttanut hyvin ilmeiseltä, että kyse oli poliisiautoilla stalkkaamisesta. Tuollaiselle toiminnalle on myös englanninkielinen termi "conspicuous surveillance" eli "helposti huomattava tai ilmeinen tarkkailu", ja sitä käytetään ilmeiseti "ennaltaestävän poliisitoiminnan" keinona Suomessa ja esim. Amerikassa, jossa toiminnalle on luotu termi "problem oriented policing". Tällaisessa toiminnassa on muka kyse rikollisuuden ja järjestyhäiriöiden ennalta ehkäisemisestä, mutta järjestelmää käytetään väärin ja mm. aktivistien, korruption paljastajien tai jollain tavalla ei-toivottujen henkilöiden ahdistelemiseen ja vainoamiseen. Tuo toiminta on kyllä muutenkin perustuslain vastaista, joten ei sitä voi ylipäätään käyttää "oikein".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joku kysyi kesäkuussa minulta suunnilleen samaa minun blogin kommenteissa ja vastasin näin:

        Tätä on kysytty ennenkin jo olen vastannut siihen moneen kertaan. Kyllä, Helsingissä näkee tietenkin poliisiautoja, mutta kuinka paljon niitä tilastollisesti näkee luonnostaan? Se ei ole normaalia, että esim. jokaikisellä kävelyllä lähikauppaan näkee poliisiauton, kuten minulle tapahtui jossain vaiheessa, ei edes Kalliossa/Hakaniemessä. Siihen aikaan, kun näin poliisiautoja kaikkein eniten, liikuin itse asiassa vähemmän ulkona kuin viime aikoina, vaikka sen pitäisi tilastollisesti olla juuri toisinpäin: mitä enemmän liikkuu ulkona, sitä enemmän näkee poliisiautoja. Ihan yksinkertaista tilastotiedettä, eikö totta? Viime syksystä lähtien oli ensimmäistä kertaa moneen vuoteen myös monien kuukausien jakso, jolloin en nähnyt juuri ollenkaan poliisiautoja, ehkä pari kertaa kuukaudessa. Ja samaan aikaan yksi toinen vainottu, jonka olen tavannut monesti joukkovainottujen kokoontumissa, kertoi että hän oli yhtäkkiä nähnyt kymmeniä poliisiautoja yhden kuukauden aikana, vaikka hänellä ei ollut aiemmin ollut sellaista ollenkaan. Ja hän asuu samassa kaupunginosassa, eli jos kyse olisi ollut siitä, että poliisi oli yhtäkkiä lisännyt läsnäoloaan täällä dramaattisesti, niin minunkin olisi pitänyt nähdä niitä poliisiautoja paljon. Mutta ei, en nähnyt. Joskus poliisiauto oli myös ajanut edestakaisin ja useampaan kertaan ohi samassa tilanteessa.

        Nyt keväällä poliisi on tehnyt sitä pitkästä aikaa taas enemmän ja se osuu samaan aikaan, kun olen alkanut tehdä tiivistä yhteistyötä muiden vainottujen kanssa. Itse asiassa minua stalkattiin useiden poliisiautojen toimesta toukokuussa kahtena päivänä juuri siinä yhteydessä, kun tapasin yhden toisen joukkovainotun aktivismiin liittyen. Aikamoinen sattuma, eikö vain?

        Sitten on vielä erikseen joitain yksittäisiä tapauksia, joissa on vaikuttanut hyvin ilmeiseltä, että kyse oli poliisiautoilla stalkkaamisesta. Tuollaiselle toiminnalle on myös englanninkielinen termi "conspicuous surveillance" eli "helposti huomattava tai ilmeinen tarkkailu", ja sitä käytetään ilmeiseti "ennaltaestävän poliisitoiminnan" keinona Suomessa ja esim. Amerikassa, jossa toiminnalle on luotu termi "problem oriented policing". Tällaisessa toiminnassa on muka kyse rikollisuuden ja järjestyhäiriöiden ennalta ehkäisemisestä, mutta järjestelmää käytetään väärin ja mm. aktivistien, korruption paljastajien tai jollain tavalla ei-toivottujen henkilöiden ahdistelemiseen ja vainoamiseen. Tuo toiminta on kyllä muutenkin perustuslain vastaista, joten ei sitä voi ylipäätään käyttää "oikein".

        tosta ennaltaehkäisevästä toiminnasta olen erimieltä.Puhdasta kiusaamista se on ja päämäärä vois olla saattaa vainottu hoitoon.Hyvää työtä teette yhdistyksessä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tosta ennaltaehkäisevästä toiminnasta olen erimieltä.Puhdasta kiusaamista se on ja päämäärä vois olla saattaa vainottu hoitoon.Hyvää työtä teette yhdistyksessä

        Niin, ei sen poliisiautoilla stalkkaamisen ole varmasti oikeasti tarkoitus ennaltaehkäistä mitään, mutta sellainen ohjelma poliisilla kuitenkin on virallisesti ja sen nimikkeen alla voidaan varmaan toteuttaa sitä. Ennaltaehkäisevään poliisitoimintaan liittyy myös "yhteistyö yhteisön, järjestöjen ja kansalaisten kanssa" ja voi olla, että tuon varjolla värvätään naapureita ja yhteisön jäseniä mukaan vainoamiseen.

        En väitä, että joukkovainoaminen olisi pelkästään "ennaltaehkäisevän poliisitoiminnan" verukkeella harjoitettua tai välttämättä ainakaan tavallisten poliisien organisoimaa, mutta tuo on todennäköisesti yksi aspekti siinä, koska minua ja montaa muuta vainottu on stalkattu paljon poliisiautoilla.

        USA:ssa toimintaa organisoi aivan ilmeisesti varsinkin FBI ja Homeland Security. En tiedä, onko Supo Suomessa vastaavassa roolissa vainoamisen organisoimisessa, sitä ei ole kukaan pahemmin tutkinut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joku kysyi kesäkuussa minulta suunnilleen samaa minun blogin kommenteissa ja vastasin näin:

        Tätä on kysytty ennenkin jo olen vastannut siihen moneen kertaan. Kyllä, Helsingissä näkee tietenkin poliisiautoja, mutta kuinka paljon niitä tilastollisesti näkee luonnostaan? Se ei ole normaalia, että esim. jokaikisellä kävelyllä lähikauppaan näkee poliisiauton, kuten minulle tapahtui jossain vaiheessa, ei edes Kalliossa/Hakaniemessä. Siihen aikaan, kun näin poliisiautoja kaikkein eniten, liikuin itse asiassa vähemmän ulkona kuin viime aikoina, vaikka sen pitäisi tilastollisesti olla juuri toisinpäin: mitä enemmän liikkuu ulkona, sitä enemmän näkee poliisiautoja. Ihan yksinkertaista tilastotiedettä, eikö totta? Viime syksystä lähtien oli ensimmäistä kertaa moneen vuoteen myös monien kuukausien jakso, jolloin en nähnyt juuri ollenkaan poliisiautoja, ehkä pari kertaa kuukaudessa. Ja samaan aikaan yksi toinen vainottu, jonka olen tavannut monesti joukkovainottujen kokoontumissa, kertoi että hän oli yhtäkkiä nähnyt kymmeniä poliisiautoja yhden kuukauden aikana, vaikka hänellä ei ollut aiemmin ollut sellaista ollenkaan. Ja hän asuu samassa kaupunginosassa, eli jos kyse olisi ollut siitä, että poliisi oli yhtäkkiä lisännyt läsnäoloaan täällä dramaattisesti, niin minunkin olisi pitänyt nähdä niitä poliisiautoja paljon. Mutta ei, en nähnyt. Joskus poliisiauto oli myös ajanut edestakaisin ja useampaan kertaan ohi samassa tilanteessa.

        Nyt keväällä poliisi on tehnyt sitä pitkästä aikaa taas enemmän ja se osuu samaan aikaan, kun olen alkanut tehdä tiivistä yhteistyötä muiden vainottujen kanssa. Itse asiassa minua stalkattiin useiden poliisiautojen toimesta toukokuussa kahtena päivänä juuri siinä yhteydessä, kun tapasin yhden toisen joukkovainotun aktivismiin liittyen. Aikamoinen sattuma, eikö vain?

        Sitten on vielä erikseen joitain yksittäisiä tapauksia, joissa on vaikuttanut hyvin ilmeiseltä, että kyse oli poliisiautoilla stalkkaamisesta. Tuollaiselle toiminnalle on myös englanninkielinen termi "conspicuous surveillance" eli "helposti huomattava tai ilmeinen tarkkailu", ja sitä käytetään ilmeiseti "ennaltaestävän poliisitoiminnan" keinona Suomessa ja esim. Amerikassa, jossa toiminnalle on luotu termi "problem oriented policing". Tällaisessa toiminnassa on muka kyse rikollisuuden ja järjestyhäiriöiden ennalta ehkäisemisestä, mutta järjestelmää käytetään väärin ja mm. aktivistien, korruption paljastajien tai jollain tavalla ei-toivottujen henkilöiden ahdistelemiseen ja vainoamiseen. Tuo toiminta on kyllä muutenkin perustuslain vastaista, joten ei sitä voi ylipäätään käyttää "oikein".

        "Se ei ole normaalia, että esim. jokaikisellä kävelyllä lähikauppaan näkee poliisiauton, kuten minulle tapahtui jossain vaiheessa, ei edes Kalliossa/Hakaniemessä."

        Oletko aivan varma?

        Tuollaisen väitteen joutuisi perustelemaan jotta siihen voisi uskoa.

        Pitäisi rekrytä joukko erilaisia ihmisiä tallettamaan päivittäin monesti näkevät poliiseja; ja sitten verrataan tuloksia.

        Teitko tällaisen tutkimuksen?

        Itse näen omassa kotikaupungissa (ulkomailla) poliisin muutaman kilometrin matkalla duuniin tai duunista vähintään kerran; joskus useita. Joka päivä. Kodin läheltä menee runkotie jossa vähintään kerran tunnissa menee joko poliisi, ambulanssi tai palokunta pillit päällä läpi vuorokauden.

        En koe tätä mitenkään vainona; vaan kyseessä on normaali urbaani ilmiö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Se ei ole normaalia, että esim. jokaikisellä kävelyllä lähikauppaan näkee poliisiauton, kuten minulle tapahtui jossain vaiheessa, ei edes Kalliossa/Hakaniemessä."

        Oletko aivan varma?

        Tuollaisen väitteen joutuisi perustelemaan jotta siihen voisi uskoa.

        Pitäisi rekrytä joukko erilaisia ihmisiä tallettamaan päivittäin monesti näkevät poliiseja; ja sitten verrataan tuloksia.

        Teitko tällaisen tutkimuksen?

        Itse näen omassa kotikaupungissa (ulkomailla) poliisin muutaman kilometrin matkalla duuniin tai duunista vähintään kerran; joskus useita. Joka päivä. Kodin läheltä menee runkotie jossa vähintään kerran tunnissa menee joko poliisi, ambulanssi tai palokunta pillit päällä läpi vuorokauden.

        En koe tätä mitenkään vainona; vaan kyseessä on normaali urbaani ilmiö.

        Jos luet sen minun tekstin kokonaan läpi ja ajatuksella, niin huomaat, että minulla on ihan tarpeeksi referenssiä siihen, että kyse ei ole ollut minun kohdalla sattumasta. Vai miten selität sen, että yhtäkkiä yksi toinen samalla alueella asuva vainottu näkee kuukauden aikana kotikulmilla joku 50 poliisiautoa ja minä vain pari? Ja hän ei siis ollut koskaan aiemmin nähnyt niitä niin paljon, siksi hän olikin ihmetellyt sitä.

        Minulla oli vuosien lähes jatkuvan stalkkaamisen jälkeen jopa yli puolen vuoden jakso, jonka aikana näin todellakin vain pari poliisiautoa kuukaudessa. Ja kuten sanoin, keväällä 2019 poliisi teki sitä pitkästä aikaa taas enemmän ja se osui samaan aikaan, kun olin alkanut tehdä tiivistä yhteistyötä muiden vainottujen kanssa. Minua stalkattiin useiden poliisiautojen toimesta toukokuussa kahtena päivänä juuri siinä yhteydessä, kun tapasin yhden toisen joukkovainotun aktivismiin liittyen. Ei vain ohiajoja, vaan myös "katuteatteria", jossa oli mukana poliisiautoja ja ambulanssi, ambulanssi pysäköitynä sen paikan viereen, johon olimme menossa ym. Miten ne sattuikin osumaan noihin ajankohtiin ja paikkoihin?

        Sitten on niitä tapauksia, jossa ei ole kyse vain siitä, että poliisiauto ajaa ohi, vaan niin ilmeisestä toiminnasta, että asiaa on vaikea kuitata sattumaksi edes yksittäisenä tapahtumana. Niitä löytyy mm. noista ylle laittamistani linkeistä. Jos ja kun käyt niitä läpi, niin yritä keksiä jokaiselle tapahtumalle selitys ja yritä tehdä niistä selityksistä hyviä ja vakuuttavia. Kukaan ei ole vielä koskaan edes yrittänyt, vaikka olen poliisin harjoittaman vainoamisen kiistäjiltä toistuvasti pyytänyt hyviä selityksiä noille tapahtumille.

        Joten voisitko olla pioneeri ja esittää noiden linkkien takana dokumentoiduille tapauksille hyvät ja vakuuttavat selitykset? Ei siis mitään ympäripyöreää höpinää, vaan kaikille tapauksille erikseen todennäköiset skenaariot. Sitten voisit vielä arvioida, kuinka todennäköistä on, että yhdelle henkilölle sattuu toistuvasti tuollaisia tapauksia. Kiitos jo etukäteen.


      • Anonyymi

        Minuakin ovat poliisiautot seurailleet kolmessa kaupungissa, joissa autolla liiun. Kerron vain muutaman esimerkin, eli en kaikkea.

        Nykyään minulla elektroninen häirintä öisin on etupäässä unihäirintää, herättämistä, valvottamista ja unen laadun heikentämistä. Automaattiohjelmia käyttävät. -Aikaisemmin jouduin pahoinpitelyjen, raiskausten ja elintoimintoihin vaikuttamisten kohteeksi. -Aina kun minulla oli ollut rankka yö, aamupäivällä heti, kun lähdin liikkeelle, poliisiauto tuli teyksessä vastaan. Ei enää sen jälkeen eikä lievemmän häirinnän jälkeen.

        Edelliseen autooni minulla oli piilotettu gps. Kun ostin uuden auton, sanoin myyjälle, että navigaattoria ei saa aktivoida. Heti alkupäivinä poliisi demonstroi hyvin konkreettisesti, että navigaattori on toiminnassa ja siihen tilattu palvelu, joka näyttää netissä kenelle tahansa autoni sijainnin. - Osoittivat tietävänsä autoni sijainnin pelleilemällä kanssani.

        Kun jouduin henkilöseurantaan ( satelliitti?), hyvin konkreettisesti tekivät selväksi,että tarkkaan tietävät, missä olen jalkaisin liikkuessanikin. -Ihan kilttiä heiltä .Säästivät minut siltä, että olisin ihmetelyt ja kerännyt kokemuksia johtopäätöksen tekoa varten,

        Minulla on reilun paksuinen raportti poliisiautojen, ambulanssien ja paloautojen stalkkauksista ja ne vartavasten tehty niin, etten millään pysty selittämään sattumaksi.


      • Anonyymi

        Vielä sellainen huomautus, että ainakin pienemmissä kaupungeissa, poliisimaijan ajon laatu ja tapa kertovat paljon. Täytyy tehdä vaikutus yhdellä tai korkeintaan kahdella maijalla. - Kyllä se onnistuu Hesan Kalliossakin.
        Ja ajoitus ja paikka. Yhteenaikaan aina, kun naapurikaupungissa ajoin ulkoilupaikan uimarannalle, maija ajoi vastaan aina samalla kohdalla katua, vaikka menin ihan eri aikoina päivästä.


      • Anonyymi

        voi lauta, kele ja tana, kyllä ihmettelen, minkä takia MINÄ olen poliisin ja pelastuslaitoksen seurannassa, auto-ja henkilö, ja kaikki stalkkerien kyttäys elintoimintoja myöten.

        Joku sarjakuristaja sai olla vapaana, vaikka ihmiset peloissaan soitteli, kunnes sitten taas kuristi

        äsken luin lehdestä sairalloisen mustasukaisen miehen väkivaltasista teoista, jotka jo oikeudessa tiedettiin. PÄÄSTETTIIN VAPAALLE ODOTTAMAAN MELENTILATUTKIMUSTA ja lähtikin tuhopolttaman exäänsä ja lastaan, saman minä olen valvonnan alla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        voi lauta, kele ja tana, kyllä ihmettelen, minkä takia MINÄ olen poliisin ja pelastuslaitoksen seurannassa, auto-ja henkilö, ja kaikki stalkkerien kyttäys elintoimintoja myöten.

        Joku sarjakuristaja sai olla vapaana, vaikka ihmiset peloissaan soitteli, kunnes sitten taas kuristi

        äsken luin lehdestä sairalloisen mustasukaisen miehen väkivaltasista teoista, jotka jo oikeudessa tiedettiin. PÄÄSTETTIIN VAPAALLE ODOTTAMAAN MELENTILATUTKIMUSTA ja lähtikin tuhopolttaman exäänsä ja lastaan, saman minä olen valvonnan alla

        tervetuloa peacepinkkiin vainottujen keskustelupalstalle


    • Anonyymi

      Todella sairaan ihmisraukan horinoita! Voi, voi, pitäisi suljetut osastot ottaa pikaisesti uudelleen laajempaan käyttöön, notta saataisiin nämä "stalkkauksen"uhrit oikeaan hoitoon. Kaikki jotka höpisee noista stalkkauksista ja muista järjettömyyksistä, pitäisi toimittaa tahdonvastaiseen hoitoon pikinmiten. Täällä kirjoittelevat järjettömyyksiään ja saavat muut höyrypäät vielä uskomaan järjettömiä ajatuksiaan.

      • Anonyymi

        Kyllä poliisi seuraa äärijärjestöjä. Jos satut sellaiseen kuulumaan niin myös sinun toimintaasi seurataan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä poliisi seuraa äärijärjestöjä. Jos satut sellaiseen kuulumaan niin myös sinun toimintaasi seurataan.

        kuulun kyllä vainottujen yhdistykseen


    • Anonyymi

      Minä uskon täysin, poliisienkin pitää harjoitella. Mutta nämä tämän kaltaiset jutut paljastuvat vasta 10-20v kuluttua. Tavallaan menee samaan kategoriaan kuin puhelinkuuntelut, sähköposti/mese-liikenteen tarkkailu yms. Eikä tuollaiset seuraamis/vakoilu-operaatio harjoitukset nyt tule sen kalliimmaksi kuin normaalimylimäöräinen partiointi. Tarkkaile tilannetta ja tee havantoja mutta elä sekoa. Ota se kokemuksena. Olen minäkin huomannut asioita, mutta en vielä ainakaan keskustelupalstoilla puhu niistä.

      • Anonyymi

        kyse ei ole mistään harjoituksesta vaan 9 vuoden vainoamisesta


    • Anonyymi

      > Viimeksi tänään Aulangolla e-aseella ammuttiin

      Voitko olla kommentoimatta viesteihini?

      Et ole yhtään ketään vetänyt asiasta oikeuteen koskaan ja olet jyrkästi kieltäytynyt kaikesta avusta asian selvittämiseksi, sekä muuntaudut hetkessä vainotusta höyryäpäiseksi vainoajaksi ja alat kertoa pieniä yksityiskohtia mitä tiedät jostakusta joka tarjoaa auttavaa kättä.

    • Anonyymi

      > Kaikki jotka höpisee noista stalkkauksista ja muista järjettömyyksistä,
      > pitäisi toimittaa tahdonvastaiseen hoitoon pikinmiten

      Kaikki lääkkeillä ja hoidoilla uhkaavat viestit tallennetaan ja niiden alkuperä voidaan selvittää tarvittaessa. Uhkaajalle haetaan lähestymiskielto. Jos uhkaaja on töissä sosiaalitoimessa, annetaan potkut.

      Kyse on mielisairaala- ja vankilabisnesten sekä hautausurakointibisnesten laajentamisesta maanalaisella sosiaalisesti vääryydenmukaisella partisaanitoiminnalla.

      Toiminta on kyetty pitämään salassa 30 vuotta, ja siitä on muodostunut viranhaltijoille ja partisaaneille normaali.

    • Anonyymi

      Vaarallisia hulluja tässä ketjussa.

      • Anonyymi

        Ehkä ne vaaralliset ja hul.. ovat ihan jossain muualla kuin jauhoovat tässä ketjussa.


    • Anonyymi

      > Vaarallisia hulluja tässä ketjussa.

      Jokaisesta uhkauksesta tai virheellisestä lausumasta maksat tonnin ja jokaisesta hönötyksestä tai hepityksestä maksat tonnin. Ja jos olet sosiaalitoimessa, työnantajasi korvaa virheellisen toiminnan vahingot.

    • Puolustusvoimain vartiot pysyvät ymmärtääkseni asemapaikoillaan eivätkä ajele ympäriinsä. Aloittaja tarkoittanee vartijoita.

      • Anonyymi

        nyt kun muistutit niin on se sotapoliisikin tähän sotkeutunut .


      • Anonyymi

        Partiossa on vartiot jos tarkkoja ollaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        nyt kun muistutit niin on se sotapoliisikin tähän sotkeutunut .

        Gang stalkingin alussa muutama vuosi sitten näin muuten ensimmäisiä kertoja Sotilaspoliisin auton useaan kertaan liikenteessä. En ollut sellaista aiemmin nähnytkään.


    • Anonyymi

      Onko teidän elämänne elämisen arvoista kaiken tämän vainon keskellä ? Kauheasti yritetään ymmärtää, ketkä ovat tämän takana ja miten tämän tekevät.
      Siellä ne pervot saavat tämänkin ketjun tietoonsa ja psykopaatit, narsistit, pervot, sairasmeliset r ikolliset nauraa hekottelevat. Kun TI:t kärsivät ja yrittävät kieli keskellä suuta ilmaista asioitaan, että moden tekoäly hyväksyisi eikä stalkkerit suuttuisi.

      HURMAAVA JOUKKOITSEMURHA, MITEN OLISI.

      • Anonyymi

        se varmaan on toive ja tavotie stalkkaajilla


      • Anonyymi

        vainottujen keskustelupalstalla kukaan ei ole puhunut itsemurhasta


      • Anonyymi

        Sehän on yksi tavoite gang stalkingissa.

        Kyllä minä olen lukenut aiheesta suomalaisillakin palstoilla. Etupäässä silloin , kun joku tietämämme USA:lainen TI on siihen päätynyt, kun ei ole jaksanut enää tai on aiheutettu tauteja, syöpää, ym, eivätkä ole halunneet kituen odottaa varmaa kuolemaa Ovat kirjoittaneet jäähyväisviestin.
        Ovat tainneet nämä keskustelut tapahtua peacepinkissä-


      • Anonyymi

        Vainottuja pilkkaavalle ääliölle: Oleko varma että sinun elämäsi on elämisen arvoista?


      • Anonyymi

        En pilkkaa vainottuja enkä ole ääliö, vaikka minua kait sillä tarkoitetaan. Kysymyksellä elämisen arvoisesta elämästä haluan tuoda esiin sitä, kuinka paljon vainolla TI:n elämää tuhotaan ja miten täystuho on tavoite.
        Olen iäkäs seniori ja ihan mielelläni lähtisin jo pois. Olen sitä mieltä että minun elämäni ei ole enää elämisen arvoista. Niin paljon on tuhottu Ja sen vainon, rääkkäämisen ja kidutuksen määrä, joka minuun edelleen kohdistuu, alkaa olla liian kova hinta sille, mitä enää on jäljellä.


      • Anonyymi

        Ja tälle minua vainottuja pilkkaavaksi ääliöksi nimittävälle lausun ihmetykseni, kuinka olet tekstini noin voinut tulkita. -Oliko sinula vähän taipumustaa "ottaa itsesi". - just joo, tämänkin otat varmaan loukkauksena ja sitten taas tämänkin--


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tälle minua vainottuja pilkkaavaksi ääliöksi nimittävälle lausun ihmetykseni, kuinka olet tekstini noin voinut tulkita. -Oliko sinula vähän taipumustaa "ottaa itsesi". - just joo, tämänkin otat varmaan loukkauksena ja sitten taas tämänkin--

        Pahoittelen sitä että olet noin väsynyt elämään, etkä ehkä ole siinä edes aivan yksin. Mutta juuri siksi joukkoitsemurhan ehdottelu muille uhreille on kornia ja stalkkerimaista, kuten muutkin ovat todenneet. Uskon että tilanne selviää, mutta ei välttämättä sinun osaltasi jos siihen ratkaisuun päädyt. Älä yritä vetää muita siihen mukaan.


      • Anonyymi

        Oletko lukenut Arto Paasilinnan huumorikirjaa nimeltä hurmaava joukkoitsemurha

        Siinä koottiin itsemurhaa suunnitteleva porukka kokoon. Vuokrasivat bussin ja lähtivät etsimään sopivaa paikkaa. Päätyivät Keski-Eurooppaan, jonnekin niin ihanaan maisemaan, että kaikki luopuivat suunnitelmasta. Sen sijaan suunnittelivat uutta hyvää elämää. Noin yksinkertaistetusti sanottuna- Mutkiakin oli.

        Olisi ihan kiva kerätä bussillinen vainottuja ja häipyä parempiin maisemiin.

        Sinä ole tyhmä moralisti. jos ei nyt sana hurmaava tuonut mieleen jotakin positiivista.


      • Anonyymi

        Minun mielestäni asioista pitää joskus puhua niiden oikeilla nimillä. Kyllä vainotut tietävät, kuinka raakaa vaino on, mutta muut ihmiset vähättelevät, kiistävät koko asian tai syyttävät mielisairaaksi.

        Hellanduudelis juu, minusta tehdään nyt syntipukkia, kun otan asian esille. Stalkkerit vaativat, ettei vainosta puhua. Kostetaan, kun kirjoittaa asiasta.

        Ja toi pyhäkoulutätiä esittävä kirjoittaa:"Uskon, että tilanne selviää.." TUO ON VAINOTTUJEN VÄHÄTTELYÄ JA PILKKAAMISTA.


      • Anonyymi

        Muuten , Suomen Joukkovainotut ry:n puheenjohtaja on juuri kirjoittanut itsemurha-asiasta peacepinikissä mainiten yhteisiä tuttujamme, jotka ovat siihen ajautuneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muuten , Suomen Joukkovainotut ry:n puheenjohtaja on juuri kirjoittanut itsemurha-asiasta peacepinikissä mainiten yhteisiä tuttujamme, jotka ovat siihen ajautuneet.

        en löydä moista kirjoitusta


      • Anonyymi

        SYY ELÄÄ löytyy siitä,että haluan paljastaa, mitä ala-arvoista paskasakkia kaikki vainooni osallistuneet ovat.


    • Anonyymi

      GANG STALKINGIN YKSI TAVOITE ON AJAA UHRI ITSEMURHAAN. Että jo on --kele, jos asiaa ei saa ottaa esille. Maailmalla lukuisat ihmiset ovat ajautuneet siihen ratkaisuun.

      No, eipä mitään muutakaan asiaa saa ottaa esille. Jos on mennyt poliisille tekemään ilmoitusta elektronisesta häirinnästä, monesti on joutunut psyk.osastolle.

      Ympäri maailmaa käydään taistelua, että joukkovainojen ja elektronisen häirinnän olemassa olo myönnettäisiin,asiaa tutkittaisiin ja vainotut saisivat oikeutta.

      • Anonyymi

        Niin, että sinä siellä SOS-työntekijää esittävä, kerro nyt, MITEN asia selviää, olisvati koko maailman vainotut sinulle kiitollisia..


      • Anonyymi

        Kovasti vaikuttaa sille, että ovat mellastaneet HELLAR/STALKKERIT.Sain tekosyyn esitellä vainoasioita, mutta en enää viitsi kirjoitella. 'ääliöt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, että sinä siellä SOS-työntekijää esittävä, kerro nyt, MITEN asia selviää, olisvati koko maailman vainotut sinulle kiitollisia..

        En tiedä, mutta uskon. Ei tuollainen pahuus voi iän kaiken jatkua. On aika paljon hyvää tapahtunutkin kun vertaa lähtötilanteeseen vai ettekö ole huomanneet? Onhan meillä ollut kauan tämäkin mahdollisuus vaihtaa kokemuksia ja mielipiteitä. Minusta tuntuu että keskustelujakaan ei enää ole poistettu samaan tahtiin kuin joku vuosi sitten, pitääkö paikkansa?

        Mutta totta on että aina välillä pahuus nostaa päätään niin, että toivo meinaa mennä minullakin. En esitä sossun tätiä, olen tavallinen vainottu.


    • Anonyymi

      Naapuri aiheuttaa poraamisääniä viereisestä huoneesta. Ihan hirveetä kuunnella. Pitäisikö mennä sanomaan tästä?

      • Anonyymi

        Voi kai sitä käydä kysäisemässä poraako se sinun puoleista väliseinää ja mitä se sinne tekee.


      • Anonyymi

        Se" poraaminen" on aika mielenkiintoista . Siihen aikaan, kun se oli vainossani muotia meluhärintänä, väliseinää naapurin kanssa porattiin niin paljon ja pitkään, että jos olisi oikeasti porattu, seinä olisi laonnut sementtipölyksi kahden tapetin väliin. - Mutta ihan pystyssä on.


      • Anonyymi

        Meluhäirintä on gang stalkingin perustaktiikka ja siinä poraamisäänen käyttö niin tavallista, eTtä sanonta
        Jos sinua ei ole häiritty poraamisella, et ole gang stalkingin uhri.


    • Anonyymi

      Näille poraamisesta kärsiville vihjeenä.

      Käykää nauhoittamassa kaupungilla kun jossain porataan kiveä, ei tarvitse olla kovinkaan pitkä pätkä.

      Sitten tuosta tietokoneella looppi ja laittakaa soimaan kaiuttimista aina kun poistutte kotoa.

      Toki myös kuulosuojaimet päässä kotona ollessa voitte joskus soitella.

      • Anonyymi

        Minä parin kerran radion soimaan isolla ja kuulosuojaimet päähän, kun kyllästyin jatkuvaan hurinaan ja humputukseen. Heti oli poliisi oven takana, nimittäin minun, vaikka ei ollut hiukkaakaan naapurini harjoittamasta häirinnästä piitannut. Eikä piitannut silloinkaan eikä sen jälkeenkään. Ne on eri ihmiset jotka saavat häiriköidä niin paljon kuin sielu sietää, ne vissiin poliisin kanssa kimpassa olevat.


      • Anonyymi

        Tästä ei mun vainoajat tykkää mutta sanon kuitenkin että poraamisäänet ei tehdä poralla. Ne tehdään jollain muulla tekniikalla tai muulla pimeyden voimilla.


      • Anonyymi

        Psykiatrin mielestä ne ovat hallusinaatioita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Psykiatrin mielestä ne ovat hallusinaatioita.

        Psykiatrien mielestä suurin piirtein kaikki on hallusinaatiota paitsi se mitä ne itse hallusinoivat.


    • Anonyymi

      Voisiko yhdistys laittaa sivuillensa jonkinlaisen palautemahdollisuuden niin, ettei palautetta julkistettaisi?

      • Anonyymi

        Siis palautetta mistä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis palautetta mistä?

        Ihan yleisesti. Että voisi lähettää palautetta, tietoa, kysymyksiä ja muita askarruttavia asioita ilman että niitä julkaistaan.


      • Anonyymi

        yhdistyksellä on olemassa neuvova puhelin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        yhdistyksellä on olemassa neuvova puhelin

        Voiko johonkin lähettää kysymyksiä, linkkejä tai tiedostoja?


      • Anonyymi

        peacepink on keskustelupalsta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        peacepink on keskustelupalsta

        Onko siellä joku tietty ryhmä?


      • Anonyymi

        Suomi-ryhmä

        Suomalaisia kuuluu muihinkin ryhmiin, esim. Puolan ryhmään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko siellä joku tietty ryhmä?

        finland ryhmä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan yleisesti. Että voisi lähettää palautetta, tietoa, kysymyksiä ja muita askarruttavia asioita ilman että niitä julkaistaan.

        Minullakin olisi yli tuhat kuvaa jotka havainnolistavat tilannetta hyvin.


      • Anonyymi

        niistä kuvista tuskin on mitään hyötyä.Älää ainakaan mene poliisille niitä esittelemään.Elä elämääsi mahdollisimman hyvin


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Jönne miskofiguraatio etuotsalohkossa. 0=1 optio.
      1 Psko hellanlettas-ihmisiä. Perus-basicia konfiguraatio. Eipä yllätä.

    • Anonyymi

      Onko teillä näköharhoja?

      "Kuuloharhat ovat yleisiä skitsofreniassa, mutta niitä voi esiintyä myös psykoottisessa depressiossa, maniassa ja jopa dissosiatiivisissa tiloissa. Näköharhat viittaavat elimelliseen häiriöön, kuten aistinelimen tai keskushermoston sairauteen, tai erilaisten aineiden aiheuttamaan stimulaatio- tai vieroitusoireyhtymään. Haju-, maku- ja tuntoharhoja esiintyy sekä elimellisissä että toiminnallisissa häiriöissä."
      https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2004/17/duo94491

      • Anonyymi

        Ei ole kuulo- eikä näköharhoja, onko sinulla?


      • Anonyymi

        Aika perusteellinen selostus. Olisipa siinä vain vielä kerrottu mikroaaltosäteilyllä ja plasmatekniikalla aikaansaatavista tuntemuksista ja siitä miten ne erottaa harhoista samoin kuin naapurin esimerkiksi siirrettävän ilmastointilaitteen avulla huonetilaan johtamat hajut. Ja siitä millä tavalla erottaa normaalin kunnollisen naapurin gang stalkkerista sellaisessa tapauksessa että poliisi ei uskalla sinne mennä paikkoja tutkimaan. Jotkut lääkärit ovat täysin vakuuttuneita siitä että rikollisia ei ole olemassa tai jos on niin ei voi olla ainakaan hänen potilaakseen joutuneen naapurissa. Miten tällaisen harhaluulon voi erottaa siitä minkä tutkiminen olisi poliisin ja/tai jonkun pulustusvoimien häirintävälineisiin perehtyneen asia.


      • Anonyymi

        Ja mitä siruilla saakaan aikaiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika perusteellinen selostus. Olisipa siinä vain vielä kerrottu mikroaaltosäteilyllä ja plasmatekniikalla aikaansaatavista tuntemuksista ja siitä miten ne erottaa harhoista samoin kuin naapurin esimerkiksi siirrettävän ilmastointilaitteen avulla huonetilaan johtamat hajut. Ja siitä millä tavalla erottaa normaalin kunnollisen naapurin gang stalkkerista sellaisessa tapauksessa että poliisi ei uskalla sinne mennä paikkoja tutkimaan. Jotkut lääkärit ovat täysin vakuuttuneita siitä että rikollisia ei ole olemassa tai jos on niin ei voi olla ainakaan hänen potilaakseen joutuneen naapurissa. Miten tällaisen harhaluulon voi erottaa siitä minkä tutkiminen olisi poliisin ja/tai jonkun pulustusvoimien häirintävälineisiin perehtyneen asia.

        Häiritäänlö sinua vain kotona?


      • Anonyymi

        Viimeksi siruilla häirittiin uimarannalla.


      • Anonyymi

        On syitä, että tekevät muilla tavoilla. Yöhäirintä on jatkunut kesästä 2015 alkaen.Tällä hetkellä se on herättämisiä aiheuttamalla korviin kovalla paineella sihinää ja hetken päästä kuumuutta ja hikoilua. Kun se tehdään hyvin voimakkaasti,elimistöltä/aivoilta vie 3 tuntia aikaa rauhoittua niin, että nukahtaminen on mahdollista. - Tuskin tehdään siruilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On syitä, että tekevät muilla tavoilla. Yöhäirintä on jatkunut kesästä 2015 alkaen.Tällä hetkellä se on herättämisiä aiheuttamalla korviin kovalla paineella sihinää ja hetken päästä kuumuutta ja hikoilua. Kun se tehdään hyvin voimakkaasti,elimistöltä/aivoilta vie 3 tuntia aikaa rauhoittua niin, että nukahtaminen on mahdollista. - Tuskin tehdään siruilla.

        Miten luulet sen tehtävän? Miksi sitä ei tehtäisi siruilla, jos kerran muuallakin tehdään siruilla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On syitä, että tekevät muilla tavoilla. Yöhäirintä on jatkunut kesästä 2015 alkaen.Tällä hetkellä se on herättämisiä aiheuttamalla korviin kovalla paineella sihinää ja hetken päästä kuumuutta ja hikoilua. Kun se tehdään hyvin voimakkaasti,elimistöltä/aivoilta vie 3 tuntia aikaa rauhoittua niin, että nukahtaminen on mahdollista. - Tuskin tehdään siruilla.

        Hae apua harhoihin.


      • Anonyymi

        Onko täällä ketään ketä häiritään koko hereilläoloaika? Joka paikassa?


      • Anonyymi

        On. Kaupungilla näkee enemmän.


    • Anonyymi

      poliisit vielä haluaa lisää väkeä...stalkkaamaan

    • Anonyymi

      Poliisit ovat olleet viikon tai pari tauolla. Keltainen helikopteri lensi aika lähellä ja matalalla eilen kun olin menossa Karjasillan kirjastoon, palatessa taas pienlentokone. Niitä ei ole näkynytkään pitkään aikaan.

    • Anonyymi

      Nykyajan ase on surulla murskaaminen.

      • Anonyymi

        Ennen taudit tappoivat lapsia suuret määrät ja aikuiaiakin. Kuoleman surua oli enemmän.

        Mitähän ne nykyajan surut ovat, joita nyt olisi niin paljon enemmän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ennen taudit tappoivat lapsia suuret määrät ja aikuiaiakin. Kuoleman surua oli enemmän.

        Mitähän ne nykyajan surut ovat, joita nyt olisi niin paljon enemmän.

        Ennen ei tidetty koko maailman asioista, ei edes koko Suomen. Nyt median välityksellä kaikki kauheudet tulevat tietoomme,

        Ei tietenkään kaikki.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1772
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1449
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1224
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1126
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      72
      901
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      233
      872
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      855
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      795
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe