Dirty Harry presidentiksi

Anonyymi

Kamala Devi Harris (s. 20. lokakuuta 1964 Oakland, Kalifornia) on yhdysvaltalainen juristi ja demokraattipoliitikko. Hän on edustanut Kalifornian osavaltiota Yhdysvaltain senaatissa vuodesta 2017 lähtien. Hänen nykyinen kautensa päättyy tammikuussa 2023. Senaatissa hän on kuulunut tiedustelutoiminnasta, budjetista, kotimaan turvallisuudesta sekä hallinnosta ja juridiikasta vastaaviin valiokuntiin.

Kamala Harris ilmoitti tammikuussa 2019 tavoittelevansa demokrattisen puolueen presidenttiehdokkuutta vuoden 2020 presidentinvaaleissa.

Minä jo luulin että Clint Eastwood aikoo pyrkiä seuraavaksi Usan:n pressaksi, mutta se olikin toi Kamala Harri, joka on muuten nainen eikä mikään hassummannäköinen.

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mutta sen henki taitaa haista kalalta...

    • Anonyymi

      Suomessa kyllä on hauskaa jos tuosta tulisi pressa.

      • Anonyymi

        WWF "painissa" oli Kamala SIKA!!!!!!1111111


    • Anonyymi

      Ois se kamalaa!

    • Anonyymi

      Mitä kamalaa siinä olisi. on Englannin kuningatar Elisabetin pojanpojalla(vai tallimestarin pojalla) aviopuolisona mulatti ja tämä mulatti on jo synnyttänyt yhden pikkumulatinkin.

    • Anonyymi

      Sekarotuiset koiratkin osaavat olla viisaita ja elävät pitkään, miksei myös Katala Harris.

    • Anonyymi

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Kamala_Harris

      Ei toi Harri ny nii kauhian kamalan näköne ainakaan oo. Ja sekarotuisuus Jenkeissä on ennemminkin käytäntö kuin poikkeus. Oli meilläkim Holkeri (kala sekin) Harri meinaan, joka tosin oli täysverinen Riihimäkeläinen. Se veli on muuten nykyään tai ainakin oli Suomen rapparien suur-mestari. Mutta tuleeko tosta Kamalasta Donald 'duck' Trumpin päävastustaja. Amerikassa on paljion naisäänestäjiä ja buumi olisi kova saada sinnekin nainen rattiin. Kun Trump kuulee mitä kamala on suomeks niin sehän innostuu niin ettei pysy housuissaan Mutta eihän D. Duckilla housuja edes ole. Dee Duck haukkui tai nimitteli jo yhtä ehdokasta Pocahontasiksi, kun tuolla on kai vähän intiaani verta suonissaan. (Elisabeth Warren)
      Pocahontas (s. 1595 – 21. maaliskuuta 1617) oli pohjoisamerikkalainen intiaani-tyttö, joka auttoi siirtolaisia perustamaan ensimäisen englantilaisen siirtokunnan nyky-Yhdysvaltojen alueelle. (Tuon sanonnan voidaan katsoa myös komplimentiksi eli kohteliaisuudeksi. Ainakin sen luulisi tuovan ääniä alkuperäisväestön parista)

      Harris luetaan kuuluvaksi Demokraattien liberaaliin siipeen. Osana demokraatti-puolueen presidenttiehdokkuudesta käytävää kilpaa Harris on maininnut olevansa poliittisilta mielipiteiltään etäällä Bernie Sandersista ja on sanonut, että ei ole demokraattinen sosialisti. Sanders on Vermontista, joka on USA:n eniten Pojkois-maalaista hyvinvointivaltiota muistuttava valtio. Sen lisäksi sosialismin ihanteet on nostmassa päätään Yhdysvalloissa. DSA= Democratic Socialists of America.

      Presidentinvaalien 2016 jälkeen järjestö (DSA) on kasvanut nopeasti. Vuoden 2017 lopussa organisaatiolla oli 32 000 maksavaa jäsentä, jossa oli kasvua 6 700 jäsentä edellisvuodesta. Kasvua on selitetty vastareaktiona Donald "D" Trumpin presidentinvaalivoitolle. Heinäkuussa 2018 organisaatiolla oli 45 000 ja joulu-kuussa 2018 jo 55 000 jäsentä. Tuo "D" on komplimentti.

      Luulen että USA ei ole vielä valmis bais preasidentiyyteen ja 'Duck' jyrää ne alleen karismallaan.

    • Anonyymi

      tommosia kamala jakorasioita tarvita semmoisiin pressa hommiin

      perää jakamalla nuo nousee näissä vihreil oksil mut rajansa kaikel..

      • Anonyymi

        sama käänteisenä trump

        akat juoksisi rumaa punkeroa karkuun mutta kun tällä rahaa, saakin perää


    • Anonyymi

      Luulen että USA ei ole vielä valmis bais preasidentiyyteen ja 'Duck' jyrää ne alleen karismallaan. Tarkoitit kai nais etkä bais.

      Mitähän tolle meitin Pokahontturalle kuuluu. Elelee eläkepäiviään. Niin ne puuttu jenkit meitinkin pressavaaleihin sillo Pojkan toisella vaalikierroksella. Kuka muistaa.

      https://www.youtube.com/watch?v=bpBGCoWfZlI
      https://www.youtube.com/watch?v=UzyK-2SnRKQ

      Nyt ei varmaan Putinia syytetä jenkkien vaaleihin puuttumista kun sen tekee suomalaiset vastapalvelukseksi Munan O*Braijanille. Ruonansulle terkkuja!

    • Anonyymi

      Powhataneista kertovia elokuvia ovat muun muassa Walt Disneyn animaatio Pocahontas (1995) ja Terrence Malickin ohjaama The New World (2005). Powhatanit ovat arvostelleet tapaa, jolla Pocahontasin tarina on esitetty: heidän mukaansa elokuvat ovat historian vääristelyä ja ne näyttävät eurooppalaiset siirtolaiset todellista paremmassa valossa.

      Onneks suomalaiset ei o osallistunut intiaanien surmaamisiin, vaikka olihan meilläkin oma siirtokunta Jenkeissä. Tai Ruotsinhan se oli, mutta suomalaisia metsäläisiä sinne siirrettiin raivaamaan maata "herroille". Moni suomalainen avioitui tai otti itelleen intiaani vaimon (muijan), kun me ei olla mitään rasisteja. Niin se siirtokunta oli Delawware. Näitä suomalaisia intiaaneja juoksentelee vieläkin Delawaren mettissä vapaina kuin taivaan linnut.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Delaware
      Tämän siirtomaan asukkaista valtaosa oli ns. metsäsuomalaisia, erityisesti Ruotsin suomalaismetsistä siirrettyjä suomalaisia. Ruotsalaisistakin yli puolet on näitten metsäsuomalaisten jälkeläisiä kun nuo ei tyytyny vaan yhteen tenavaan. Venäjällä näitä asuu koko Pohjois-Venäjä täynnä. Ja on sanottukin, , että jopa itse Putinkin olisi suomensukuisista isovanhemmista. Entinen presidentti Andropov oli myös.

      Vaikka aika pienen jäljen me ollaan maailman populaatioon jätetty kun meitä on alunperinkin niin vähän.

    • Anonyymi

      https://www.dailymotion.com/video/x2s31e4

      Tästä jenkit (deep state) sai idean alkaa ajamaan Trumpia presidentiksi. Mieshän oli poliittisesti tuiki tuntematon tekijä niillä markkinoilla. Se kuului siihen sarjaan kun pressoiksi valittiin kansalle tuntemattomia henkilöitä niin kuin meillä Mara Martti Ahtisaari. Trump tosin oli jonkun verran meilläkin tunnettu siitä diili ohjelmasta.

      Nyt hän tekee diilejä vähän kaikkien kanssa ja erottelee porukkaa. You're fired. Martti 'mara' Ahtisaari vei meidät tähän kurimukseen missä me nyt elämme kun liityimme EU:hun ja olemme osana Natoa maksamme siitä jotain (toivottavasti emme hengellämme koskaan) Se oli se haluatko miljönääriksi Lehtinen joka keksi ton Maran.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.dailymotion.com/video/x2s31e4

      Tästä jenkit (deep media) sai idean alkaa ajamaan Trumpia presidentiksi.

      Nuo vaalit tulee olemaan mielenkiintoiset. Media ei oikein oo väleissä Trumpin kaa ja kuitenkin se on media, joka kansan saa äänetämään juuri sitä, jonka se valitsee mieleisekseen.

      Huomasin uuden termin "deep media" Onko se se median syvin ydin. Totta puhut. Medialla on valtaa ja saa nähdä kenet ne ottaa Trumpin vastaväittelijäksi ja kilpailijaksi. Pokahontturan vai Kamalan vai molemmat. Toisen täytyy kyllä luopua loppu ottelussa ja taistella yksin herra Donaldo "d" Triumppia vastaan.

    • Anonyymi

      Nono, laulakaa kiltisti linjakuljettaja lintilän tahdissa. Ei itkeä saa.

    • Anonyymi

      https://www.youtube.com/watch?v=dikYWOElI5g
      Et varmaan tarkoittanut näitä lauluja.
      https://www.youtube.com/watch?v=RMr35FC_MVo

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Suomalaiset herrasmiehet jonottivat aamusella kauppaan, kun kävelin ohitse töihin. Herroilla oli krapulan lisäksi kulttuurikatasaus menossa. He olivat edellisenä iltana katselleet baarin televisiosta elokuvaa Tirtti Harri. Oliko se hyvä vai huono, se Tirtti, sitä en enää kuullut!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.youtube.com/channel/UCAql2DyGU2un1Ei2nMYsqOA

      Vaalitaisto on alkanut. Ketä sinä äänestäisit. Onhan Suomi USA:n 51. osavaltio.

      On jännä nähdä kenen taakse amerikan lehdistö menee ja kenen taakse kansainvälinen lehdistö menee ja syytetäänkö venäläisiä vaaleihin sotkeutumisesta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Mutta sehän oli kosto siitä kun Munan O'Braian sotkeutui Suomen vaaleihin puoltamalla Tarjaa ja syrjimällä Vanhasta ja Saulia kun nuo eivät muistuttaneet ulkonäöltä häntä. " Tuolla oli kirjoitusvirhe. Tää kone tekee niitä omia aikojaan itekseen.

      Niin mitä hyötyä Suomelle oli Trumpin valinnasta. Trump on rauhan mies. Välit Venäjään paranivet ja aina kun jännitys on lievempää suurvaltojen välillä niin Suomikin hyötyy siitä. Suomen olisi sanouduttava muutenkin Eurooppa ulkopolitiikasta irti. Nyt kun Englanti lähtee veksi niin tuollainen öykkärimäinen ulkopolitiikka päättyy Euroopassa. Ei meidän tietenkään sellaisesta irti pidä sanoutua mutta onhan siellä vielä Ranska joka isottelee. Saksa ei isottele.

    • Anonyymi

      Selän takana on helppo huudella. Sama Ruotsi leikkii vähän liian isoa eikä muista että eihän se rääpäle ole mitään ilman Suomea. Noh, onneksi ainakin vielä meillä on järkevä ulkopolitiikka ja järkevät johtajat. Oliko Soini muuten hyvä ulkoministeri? Ainakin sillä oli sanat hyvin hallussa. (puhui kuin Paavo Väyrynen) Miten noiden sinisten kävi työmarkkinoilla ja ovatko työvälityksessä työnhakijoina. Mahtaa aktiivimalli harmittaa kun se osuu omaan nilkkaa.

      • Anonyymi

        Biden Joe (bidéen jokke) on jo vanha mies ja voi vaikka heittää veivinkin jossain vaiheessa ellei jopa tapeta mikä on Jenkeissä yleistä pressojen keskuudessa, niin tulee luovuttamaan presidentiyden Kamalalle kesken kauden. Voi kauhia! Nainen presidentiksi Usassa.

        Nyt koko maailma on puuttumassa Lukasenkon presidentiyden laillisuuteen. Niinhän ne meni yks kerrallaan itä-Euroopan maat länsiliittoutumille. Valko-Venäjä on vähän eri juttu. Se on melkein ku Venäjä. Kieli on melkein sama tai ainakin kaikki puhuu sitä Valkolassa. Voihan se olla että jotain asioita olis jyvä tarkistaa ja jos Luka pelaa ittensä pussiin ni sit se on menoo.

        – Lukashenko ei ole hyvä häviäjä, sen tiedämme. Kuten ei Putinkaan, kumpikaan ei ole hyviä häviäjiä. Hän ei astu alas, vaan taistelee loppuun asti.

        En ymmärrä kuinka mies on häviäjä jos on voittanut vaalit. Oppositiomedia tut.byn mukaan Lukashenko kertoi oikeudenmukaisia vaaleja vaativille tehtaan työntekijöille, että vaalit pidettiin jo.

        – Ennen kuin tapatte minut, toisia vaaleja ei tule, hän julisti tut.byn mukaan.

        jjeeves kirjoitti:
        Romanian Ceausescu tuli kommunistisen puolueen pääsihteeriksi vuonna 1965 ja myöhemmin presidentiksi. Hänet teloitettiin vuonna 1989. Hän ei ehtinyt olla korkeassa aemassa edes 26 vuotta.

        Sitten kun väkivaltavirkakoneisto eli sotilaat ja järjestysvalta kyllästyvät, alkaa tapahtua.

        Eikä Ceaucesculla ollut mahtitukijoita maailmalla. Lukasenkolla on jotain toivetta sentään. Valko-Venäjä on valtioliitossa Venäjän kanssa. Jos hiki tulee, Lukasenko voi varmaan saada turvapaikan Venäjältä ja vastaavasti Putin tarvittaessa Valko-Venäjältä.

        Lue lisää
        Maailmalla on muitakin eriskummallisia väitteitä kuin ei vain se ettei Palmea koskaan oikeesti ammuttu vaan se oli teatteria kaksoisolentojen näytellessä pariskuntaa. On nähkääs olemassa väitteitä ettei Ceaucescuja oikeesti teloitetakaan. Tässä heitä näyttelee myös kaksoisolennot mutta se video kuuluu eri juttuun.
        https://www.youtube.com/watch?v=KKyyYbMx6YM

        Olen yrittänyt katsoa kuvista kuinka se lavastus tehtiin. Nukutettiinko heidät kun näyttävät niin aidosti kuolleilta.

        https://www.descopera.ro/istorie/14928957-ziua-in-care-nicolae-si-elena-ceausescu-au-fost-executati-video
        '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''Hattu lentää!'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
        https://stirileprotv.ro/stiri/11-septembrie/momentul-in-care-sotii-ceausescu-au-fost-executati-in-urma-cu-22-de-ani-video.html

        ''''''''''''''Ruovan kengät on eri väriset kuin käsiä sidottaesa ja teloitettaessa

        https://www.youtube.com/watch?v=QhK7Gk68y24

        On kuulema hauta kaivettu auki ja todettu aidoiksi ruumiiksi joskin sekin on vain sanottu. En ole nähnyt kuvia. Tuo kuva Nicolaesta kuolleena on väärennös tai hänet on nukutettu. Tämä siinä tapauksessa jos uskotte ettei häntä oikeesti teloitettu vaan syöstiin vain vallasta.
        http://nwohavaintojapromo.blogspot.com/2016/11/ceausescun-murhan-salatut-syyt.html

        Tuolta löysin asiaankuuluvaa tietoa vaikka on siellä muutakin.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16511208/tervehdin-jalleen-herroja-salaliittoteoreetikoita-seka-heidan-verisia-vastustajiaan-


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2850
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2410
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2180
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1992
    5. 167
      1828
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe