Tahdon hääpuvun

Anonyymi

Mikä tämän ohjelman putkessa esittäminen oikein on? Ei mahdu järkeen. Kaksi viikkoa hysteeriset morsiamet sovittavat pukuja. Jättäisivät edes seurueensa pois.Mukana makutuomareina puoli sukua. Onneksi tv-ssä muitakin kanavia. Netflix kovassa käytössä. Kiitos Downton Abbey esittämistä päivittäin, pelasti kesän.

2

<50

Vastaukset

  • Joo just siis, eiks ole kauhean ärsyttävä jo nimeltäänkin tämä sarja. Se siis on Tahdon morsiuspuvun. Sen olen jostakin lukaissut, että sarjan nimi tulee siitä, että morsian tahtoo vaan ja kaikkein eniten sitä pukua, se on se kaikkein tärkein tässä naimisiinmenossa. Ei kai sitten niinkään se tuleva ukko. Siinä on juonena, että morsian sanoo tahdon morsiuspuvulle eikä tulevalle puolisolle!

    Mutta, tällaisesta taustasta huolimatta sarja on kaamea, ärsyttävä. Mua muuten ihan nolottaa niiden esiintyvien naisten puolesta, en tiedä miksi. Nainen oon itsekin.
    Olen kanssa odottanut, että tuo kaamea otsikko-kin jo loppuisi ja TLC-kanavalle näin mahtuisi jotakin muutakin mahdollista katsottavaa! Hirveä ohjelma, siis käsittämätön. Vaikka, eihän siinä ole mitään rumaa, mutta on vain niin tyhjä. Voiko todella olla tuollaista touhua ameriikoissa... tuskin, tai vain joskus.

  • On tullut sitten Suomeenkin tämä kammo-ohjelma :/

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös