Tuossa Snellmanin maatiaispossun spare ribsissä maistui oikein "vanhanajan possunliha". Ja hinta edullinen, alle 8 € /kg. Muutama tunti uunissa..
https://snellman.fi/fi/tuotteet/tuore-liha/ribsit-ja-kylki/maatiaispossun-iso-lihaisa-spare-ribs/
Paistatteko ribsejä?
26
892
Vastaukset
- Anonyymi
Eipä tule paisteltua, en edes tiedä, mitä ribsit ovat.
- Anonyymi
No niitä sian lihaisia kylkiluita. Katsoithan kuvan yllä?
- Anonyymi
Ei ole trendikästä syödä sikaa
- Anonyymi
Sianlihan ja kanan ympäristövaikutus on sama kuin kotimaisella tomaatilla. Nauta ja maitotuotteet ovat epätrendikkäitä.
- Anonyymi
Pitäiskö paistaa miedolla lämmöllä pitkään?
Entä jos loppuajaksi laittaisi alufolioon?- Anonyymi
Noin se kannattaa tehdä. Ja jos käytät foliopussia, tirauta vähän olutta sinne pussiin. Antaa meinaan hyvät tuoksut ja makuja.
- Anonyymi
syökää KANAA syökää KANAA...!!
sanoi jo sika (faakner)... - Anonyymi
Joo, niin se Vagner sanoi sarjiksessa. Mutta miten se ribsi pitäisi maustaa?
Suolaa, pippuria......? - Anonyymi
Kuumalla muurikkapannulla voissa joskus kokeillut mökillä paistaa. Sitkeää kuin mikä ja paljon rustoja ja luita. Vaikka en olisi muslimi niin jättäisin kokeilematta.
- Anonyymi
Muurikalla ? Uuniin se laitetaan ja antaa siellä muhia.
Ei se mitään hiton minuutti pitsaa ole. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Muurikalla ? Uuniin se laitetaan ja antaa siellä muhia.
Ei se mitään hiton minuutti pitsaa ole.Ei ole uunia käytössä. Saattaisi onnistua ehkä rosvopaistin tavalla maakuopassa, mutta antaa olla. Ei viitsi polttaa klapeja luiden ja rustojen vuoksi.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei ole uunia käytössä. Saattaisi onnistua ehkä rosvopaistin tavalla maakuopassa, mutta antaa olla. Ei viitsi polttaa klapeja luiden ja rustojen vuoksi.
Voisi onnistuakin. Muutamia tunteja kuopassa, niin johan pehmenee.
- Anonyymi
"aika on se taika" sana kypsennyksessä... !
liha kuin myäs viini paranee kypsyessään..- Anonyymi
Juuri näin - annoin vajaat 4 tuntia olla uunissa ja käärin tosiaan folioon, kuten yllä suositeltiin , lämpö ehkä 150-180 astetta. Vain merisuolaa levitin.
Ja noista rustoista kirjoittaneelle:
"Maatiaispossun spare ribsit olemme leikanneet siten, ettei mukana ei ole rustorankaa, mikä puolestaan helpottaa syömistä. "
(Aloittaja)
- Anonyymi
8€ kilo on melko kallista, kun iso osa painosta on luuta.
No mikäs siinä, jos kaupaksi menee.- Anonyymi
Onhan se arvokasta. No, on siinä maukkaita luita.
- Anonyymi
En, vaan ribejä. Ribsit on kaksoismonikollinen sana. Vähän kuin amerikkalainen kysyisi. Are you roasting kylkiluuts/?
- Anonyymi
Kyllä - myönnän virheeni: samoin käy "bootsien" kanssa, ja kokataan "muffinsseja" , vaikka yksikkö on "muffin, muffini"..:)
- Anonyymi
Ruokapalstalla oli ohje lämmittää ribsejä ensin mikroaaltouunissa ja sen jälkeen yöksi aromipesään hautumaan. Pitkä haudutus siis se kaiken aa ja oo, ei se millä lämmittää. Pääasia että vähintään 80 astetta sisälämpö porsaalla jossain vaiheessa, mikä tappaa afrikkalaiset sikarutot ynnä muut ulkomaiden hapatukset.
- Anonyymi
Silloin tällöin, mutta en paista, vaan grillaan epäsuoralla tavalla.
Ribsien grillaaminen sopii laiskalle. Riittää että saa taioituksi grilliin sopivat popat, ja sen jälkeen ribsit grilliin ja vedot minimille. Sitten muutamaksi tunniksi muuta puuhaa, vaikka lonkan vetelyä ja/tai kaljan juontia.
Ribsien paras puoli on käsien puhdistuminen niitä syödessä. - Anonyymi
Ne ribsit voi laittaa yöksi tai pariksi mausteliemeen jääkaappiin ja sitten vaikka keittää pehmeiksi, sitten lopuksi grillikastiketta pintaan ja grillaus tai uunissa paisto ruskeaksi.
- Anonyymi
No tapojahan on monia päästää päämäärään, mutta uunissakin se liha tulee pehmeäksi. Ruskeasta en välitä, pääasia että helpolla luista irtoaa.
Myös pehmenneitä luunpäitä on mukava pureskella. Ei niitä luita niin paljoa jää.
- Anonyymi
aivan älytöntä koko "ribsitouhu". uusi nimi sian luukyljille ja ennen arvottomat sianluut nyt kuumaa ihme kamaa.
hinta täysin taivaissa,kun rahalla ei saa kuin kuivia luita. en osta pelkkiä luita nyky hinnoilla, maksan max on 1e/kg, nyt kaupat nylkevät 7-10e/kg.
uskomatonta hulluutta.- Anonyymi
Ne ovat yllättävän lihaisia. Minut täytti jo n. 10 cm. pala "telamatosta".
Mutta olet kyllä aivan oikeassa tuosta "ribsi"-keikaroinnista---
- Anonyymi
Meillä on Suomessa jo käytössä sana ripsi. Ei kukaan syö ripsiä.
- Anonyymi
Kekä ribsin paistaa se makian maistaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1302265
Ajattelen sinua nyt
Ajattelen sinua hyvin todennäköisesti myös huomenna. Sitten voi mennä viikko, että ajattelen sinua vain iltaisin ja aamu261978Vaistoan ettei sulla kaikki hyvin
Odotatko että se loppuu kokonaan ja avaat vasta linjan. Niin monen asian pitäisi muuttua että menisi loppu elämä kivasti121529Yritys Kannus
Mää vaan ihmettelen, julkijuopottelua. Eikö tosiaan oo parempaa hommaa, koittas saada oikeasti jotain aikaiseksi. Hävett121377Olen huolissani
Että joku päivä ihastut/rakastut siskooni. Ja itseasiassa haluaisin, ettei hän olisi mitenkään sinun tyyppiäsi ja pitäis701231- 951076
- 17997
- 88913
Kuin sonnilauma
Taas on Virkatiellä kova meteli keskellä päivää. Ei siinä kyllä toisia asukkaita yhtään ajatella. Tullaan yhden asuntoon17800Syrjintäskandaali Lieksan kaupungin johdossa
Ylen valpas toimittaja kirjoittaa: Lieksan kaupunki kieltäytyi hyväksymästä Vihreiden venäläistaustaista ehdokasta Lieks116759