Paistatteko ribsejä?

Anonyymi

26

892

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eipä tule paisteltua, en edes tiedä, mitä ribsit ovat.

      • Anonyymi

        No niitä sian lihaisia kylkiluita. Katsoithan kuvan yllä?


    • Anonyymi

      Ei ole trendikästä syödä sikaa

      • Anonyymi

        Sianlihan ja kanan ympäristövaikutus on sama kuin kotimaisella tomaatilla. Nauta ja maitotuotteet ovat epätrendikkäitä.


    • Anonyymi

      Pitäiskö paistaa miedolla lämmöllä pitkään?
      Entä jos loppuajaksi laittaisi alufolioon?

      • Anonyymi

        Noin se kannattaa tehdä. Ja jos käytät foliopussia, tirauta vähän olutta sinne pussiin. Antaa meinaan hyvät tuoksut ja makuja.


    • Anonyymi

      syökää KANAA syökää KANAA...!!
      sanoi jo sika (faakner)...

    • Anonyymi

      Joo, niin se Vagner sanoi sarjiksessa. Mutta miten se ribsi pitäisi maustaa?
      Suolaa, pippuria......?

    • Anonyymi

      Kuumalla muurikkapannulla voissa joskus kokeillut mökillä paistaa. Sitkeää kuin mikä ja paljon rustoja ja luita. Vaikka en olisi muslimi niin jättäisin kokeilematta.

      • Anonyymi

        Muurikalla ? Uuniin se laitetaan ja antaa siellä muhia.
        Ei se mitään hiton minuutti pitsaa ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muurikalla ? Uuniin se laitetaan ja antaa siellä muhia.
        Ei se mitään hiton minuutti pitsaa ole.

        Ei ole uunia käytössä. Saattaisi onnistua ehkä rosvopaistin tavalla maakuopassa, mutta antaa olla. Ei viitsi polttaa klapeja luiden ja rustojen vuoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole uunia käytössä. Saattaisi onnistua ehkä rosvopaistin tavalla maakuopassa, mutta antaa olla. Ei viitsi polttaa klapeja luiden ja rustojen vuoksi.

        Voisi onnistuakin. Muutamia tunteja kuopassa, niin johan pehmenee.


    • Anonyymi

      "aika on se taika" sana kypsennyksessä... !
      liha kuin myäs viini paranee kypsyessään..

      • Anonyymi

        Juuri näin - annoin vajaat 4 tuntia olla uunissa ja käärin tosiaan folioon, kuten yllä suositeltiin , lämpö ehkä 150-180 astetta. Vain merisuolaa levitin.

        Ja noista rustoista kirjoittaneelle:
        "Maatiaispossun spare ribsit olemme leikanneet siten, ettei mukana ei ole rustorankaa, mikä puolestaan helpottaa syömistä. "

        (Aloittaja)


    • Anonyymi

      8€ kilo on melko kallista, kun iso osa painosta on luuta.
      No mikäs siinä, jos kaupaksi menee.

      • Anonyymi

        Onhan se arvokasta. No, on siinä maukkaita luita.


    • Anonyymi

      En, vaan ribejä. Ribsit on kaksoismonikollinen sana. Vähän kuin amerikkalainen kysyisi. Are you roasting kylkiluuts/?

      • Anonyymi

        Kyllä - myönnän virheeni: samoin käy "bootsien" kanssa, ja kokataan "muffinsseja" , vaikka yksikkö on "muffin, muffini"..:)


    • Anonyymi

      Ruokapalstalla oli ohje lämmittää ribsejä ensin mikroaaltouunissa ja sen jälkeen yöksi aromipesään hautumaan. Pitkä haudutus siis se kaiken aa ja oo, ei se millä lämmittää. Pääasia että vähintään 80 astetta sisälämpö porsaalla jossain vaiheessa, mikä tappaa afrikkalaiset sikarutot ynnä muut ulkomaiden hapatukset.

    • Anonyymi

      Silloin tällöin, mutta en paista, vaan grillaan epäsuoralla tavalla.

      Ribsien grillaaminen sopii laiskalle. Riittää että saa taioituksi grilliin sopivat popat, ja sen jälkeen ribsit grilliin ja vedot minimille. Sitten muutamaksi tunniksi muuta puuhaa, vaikka lonkan vetelyä ja/tai kaljan juontia.

      Ribsien paras puoli on käsien puhdistuminen niitä syödessä.

    • Anonyymi

      Ne ribsit voi laittaa yöksi tai pariksi mausteliemeen jääkaappiin ja sitten vaikka keittää pehmeiksi, sitten lopuksi grillikastiketta pintaan ja grillaus tai uunissa paisto ruskeaksi.

      • Anonyymi

        No tapojahan on monia päästää päämäärään, mutta uunissakin se liha tulee pehmeäksi. Ruskeasta en välitä, pääasia että helpolla luista irtoaa.
        Myös pehmenneitä luunpäitä on mukava pureskella. Ei niitä luita niin paljoa jää.


    • Anonyymi

      aivan älytöntä koko "ribsitouhu". uusi nimi sian luukyljille ja ennen arvottomat sianluut nyt kuumaa ihme kamaa.
      hinta täysin taivaissa,kun rahalla ei saa kuin kuivia luita. en osta pelkkiä luita nyky hinnoilla, maksan max on 1e/kg, nyt kaupat nylkevät 7-10e/kg.
      uskomatonta hulluutta.

      • Anonyymi

        Ne ovat yllättävän lihaisia. Minut täytti jo n. 10 cm. pala "telamatosta".
        Mutta olet kyllä aivan oikeassa tuosta "ribsi"-keikaroinnista---


    • Anonyymi

      Meillä on Suomessa jo käytössä sana ripsi. Ei kukaan syö ripsiä.

    • Anonyymi

      Kekä ribsin paistaa se makian maistaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ei se mene ohi ajan kanssa

      Näin se vaan on.
      Ikävä
      130
      2265
    2. Ajattelen sinua nyt

      Ajattelen sinua hyvin todennäköisesti myös huomenna. Sitten voi mennä viikko, että ajattelen sinua vain iltaisin ja aamu
      Ikävä
      26
      1978
    3. Vaistoan ettei sulla kaikki hyvin

      Odotatko että se loppuu kokonaan ja avaat vasta linjan. Niin monen asian pitäisi muuttua että menisi loppu elämä kivasti
      Ikävä
      12
      1529
    4. Yritys Kannus

      Mää vaan ihmettelen, julkijuopottelua. Eikö tosiaan oo parempaa hommaa, koittas saada oikeasti jotain aikaiseksi. Hävett
      Kannus
      12
      1377
    5. Olen huolissani

      Että joku päivä ihastut/rakastut siskooni. Ja itseasiassa haluaisin, ettei hän olisi mitenkään sinun tyyppiäsi ja pitäis
      Ikävä
      70
      1231
    6. Oletko täällä mies?

      Mitä mietit? ❤️ varmistan vielä, että onhan kaikki ok meidän välillä?
      Ikävä
      95
      1076
    7. Mies kadonnut

      Kukas siellä kolarissa on kadonnut
      Kolari
      17
      997
    8. Eikö ole jo ihan sama luovuttaa

      Meidän suhde ei ikinä toimisi.
      Ikävä
      88
      913
    9. Kuin sonnilauma

      Taas on Virkatiellä kova meteli keskellä päivää. Ei siinä kyllä toisia asukkaita yhtään ajatella. Tullaan yhden asuntoon
      Kuhmo
      17
      800
    10. Syrjintäskandaali Lieksan kaupungin johdossa

      Ylen valpas toimittaja kirjoittaa: Lieksan kaupunki kieltäytyi hyväksymästä Vihreiden venäläistaustaista ehdokasta Lieks
      Lieksa
      116
      759
    Aihe