Päivittäisseurantaketju sarjan tapahtumista

Anonyymi

Mitä ajatuksia, pohdintoja, ihmettelyjä ja kysymyksiä nähdyt jaksot herättävät katsojissa. Jatkakaa.

138

270

Vastaukset

 • Pitikö Rodney jättää sarjaan ja Misty poistaa? Pitikö tässä käyttää apuna narsistipirutytärtä? Toinen mikä ihmetyttää. Miksi Priya hienostelee asullaan metsässä? Miksi hänen hajuaistinsa ei toimi, bensiininkatkuisessa mökissä? Mitä ja miksi Priya mittailee lattioita? Eikö sekin ole remonttimiesten hommaa? Miksi Priya häärää työssä monessa paikassa? Vaikka perheen tehtaalla riittäisi hänellekin töitä? Miksi Charity keksii hätävalheita, ettei tarvitse esitellä kaikille Ryania poikanaan? Tässä nyt muutama pohdintaa aiheuttanut aihe.

  • Onpa vaikeaa kirjoittaa tähän mobiili malliin. Ei saa vaihdettua edes tk näkymään. Ei taida onnistua?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Onpa vaikeaa kirjoittaa tähän mobiili malliin. Ei saa vaihdettua edes tk näkymään. Ei taida onnistua?

   Eikä voi kirjoittaa erillisenä kommenttina,viestinä vaan pitää edelliseen klikata Kommentoi niin saa txt lähetettyä. Huononnus on. Epäselvää myös miten uuden aloituksen voi tehdä, ei ole kyllä tarvetta nyt. Himmeä teksti. Toimii varmaan puhelimissa paremmin mutta tabletti? Entinen tabletti oli käytössä.ok. Kun painaa Vastaa aöluperäiseen niin txt tila kohta karkaa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Eikä voi kirjoittaa erillisenä kommenttina,viestinä vaan pitää edelliseen klikata Kommentoi niin saa txt lähetettyä. Huononnus on. Epäselvää myös miten uuden aloituksen voi tehdä, ei ole kyllä tarvetta nyt. Himmeä teksti. Toimii varmaan puhelimissa paremmin mutta tabletti? Entinen tabletti oli käytössä.ok. Kun painaa Vastaa aöluperäiseen niin txt tila kohta karkaa.

   Pitää myös klikata Uusimmat jos haluaa viimeksi kirjoitetut näkymään alhaalla kuten ennenkin.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Onpa vaikeaa kirjoittaa tähän mobiili malliin. Ei saa vaihdettua edes tk näkymään. Ei taida onnistua?

   Tietokoneella sama uudistus..


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tietokoneella sama uudistus..

   Eikä näy mikä on viimeisin viesti.


 • Minua häiritsee tavattomasti tämä Matty. Muistaakseni Hannah oli varsin sievä nuori neitonen. Tyttömäisempi melkein kuin Holly. Tälle Hannah/Mattylle on tarvinnut vaihtaa kyllä koko pää, että saatiin sitte tämmöin Masa.

 • No ei ole,ja entä Mattyn silmät,pullistuneet.

 • Mattyn näyttelijä on oikeastikkin transu

 • Vaikka tätä näyttelijää ja roolihahmoa kutsutaan transuksi.
  Transvesiitti voi olla mielestäni muutakin, kuin sukupuolensa kokonaan vaihtanut.
  Kuten Ash Palmisciano. Esim.Miespuoliset transvesiitit, ovat fyysisesti miehiä. Mutta haluavat ulkoisesti näyttää naisilta. Pukeutuvat, kuten naiset ja meikkaavat. Aika usein jotkut transmiehet laittautuvat, aika törkyisen ja riettaan näköisiksi "feikkinaisisiksi" Eri asia drag Show artistit, jotka osaavat laittautua todella näyttäviksi ja siistimmän näköisiksi. Mutta yleensä hekin laittautuvat mahdollisimman houkuttelevan näköisiksi ja seksikkäiksi naishahmoiksi.
  Olisiko tässä kyse vähän siitä, että tälläiset miehet haluaa naisten olevan tietynlaisia, hieman huorahtavia, seksiä pursuavia vamppeja?
  Kun ei sitten sellaisia paljon ole- Kun siihen nykyään on mahdollisuus.
  Sitten väsätään itsestä sellainen unelmavamppi. Varmasti kiihottavaa ja jännittävää. Mutta kuitenkin hieman eri asia. Kuin heillä jotka suorastaan kärsivät voimakkaasti kehodysforiasta.

  Tämä Mattyn roolihahmon esittäjäkin on, sukupuolikorjauksen kautta halunnut muuttua naisesta mieheksi.
  Sukupuoliristiriitaisille, kun ei aina riitä, pelkkä ulkoinen muuntautuminen.
  Eli, sellainen pelkästään toisen sukupuolen feikkaaminen ja taas välillä paluu esittämään sitä sukupuolta, jollaiseksi on sattunut syntymään.

  Kaikilla ns.kehodysforiaa ei ole laisinkaan, mutta sukupuoliristiriita voi olla silti voimakas ja siihen liittyy erityisesti tarve tulla nähdyksi sosiaalisesti sukupuoli-identiteetinsä mukaisesti. Kaikille sukupuoliristiriidan kanssa eläville sukupuolen korjausprosessi ei ole tarpeen, osalle riittää vaatetuksen ja sukupuolen ilmaisun muuttaminen omaa sukupuoli-identiteettiä vastaavaksi.
  Tälläistäkin joidenkin elämä on.

  Ash Palmiscianolle Mattyn rooli on ehkä helppo, koska hän on roolinsa ulkopuolella kokenut saman, kuin roolihahmonsa.
  Siksi hän varmasti sanoo instagramissaankin näin.
  Olen niin kiitollinen ja innoissani saadessani kertoa Mattyn tarinan!
  Joskus ihmisten täytyy muuttaa asioita ollakseen sitä, mitä he todella ovat. On ihan ok olla oma itsesi.

  • Maallikkona ajattelen, että tämä Mattyn esittäjä poikkeaa liian paljon Hannahista ja siten tekee asiasta epäuskottavan, mikä ei liene ollut tarkoitus. Sorry.


  • Mattyn esittäjällä ei ole näyttelijän kokemusta ja se heikkous näkyy häiritsevästi. Katsojat eivät pidä hånestä eikä palstoilla koska koko juttu ja juoni on epäuskottava ja vastenmielinen.Ainostaan fanaattiset sukupuoli ongelmiaan esillä mediassa pitävät ja asiaa lasten ja nuorten keskuuteen levittävät tahot vöyhöttävät. Ash P. stä näkyy koko ajan: hei katsokaa minua olen ylpeä ja päässut tv. Luulee itsestään liikoja. Matty hahmolla ei ole paikkaa sarjassa,on vain häiritsevää tuputusta kuten kun hänet laitetaan aina suosittujen hyvien näyttelijöiden kohtauksiin taustalle esim Robron häissä ym. Vanessa on myös kehno näyttelijä evvk.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mattyn esittäjällä ei ole näyttelijän kokemusta ja se heikkous näkyy häiritsevästi. Katsojat eivät pidä hånestä eikä palstoilla koska koko juttu ja juoni on epäuskottava ja vastenmielinen.Ainostaan fanaattiset sukupuoli ongelmiaan esillä mediassa pitävät ja asiaa lasten ja nuorten keskuuteen levittävät tahot vöyhöttävät. Ash P. stä näkyy koko ajan: hei katsokaa minua olen ylpeä ja päässut tv. Luulee itsestään liikoja. Matty hahmolla ei ole paikkaa sarjassa,on vain häiritsevää tuputusta kuten kun hänet laitetaan aina suosittujen hyvien näyttelijöiden kohtauksiin taustalle esim Robron häissä ym. Vanessa on myös kehno näyttelijä evvk.

   Olen kanssasi samaa mieltä. Matty on tungettu sarjaan vain tuputtamaan tätä pridekulttuuria. Jota ylistää kaikki nämä jotka haluvat olla eri sukupuolta, millaisiksi ovat syntyneet. Eli, aatetta tuputetaan ja toitotetaan, oppilaitoksissa, poliittisissa piireissä ja tv-sarjoissakin todella ahkerasti.


  • Siis sukupuolen korjaustako mielestäsi tuputetaan?


  • Transvestiitti ja transseksuaali ovat eri asioita. Joten määritä ensin, mitä tarkoitat "transulla" - kumpaa?

   Toisekseen, transmies on syntyjältään nainen, ja nyt mies, eli kuten Matty ja esittäjänsä Ash.

   Tarkennapa käsitteistösi.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Olen kanssasi samaa mieltä. Matty on tungettu sarjaan vain tuputtamaan tätä pridekulttuuria. Jota ylistää kaikki nämä jotka haluvat olla eri sukupuolta, millaisiksi ovat syntyneet. Eli, aatetta tuputetaan ja toitotetaan, oppilaitoksissa, poliittisissa piireissä ja tv-sarjoissakin todella ahkerasti.

   Ei kyse ole mistään "halusta". Nämä henkilöt ovat lapsesta asti tunteneet olevansa oikeasti vastakkaista sukupuolta. Hyvin yksinkertaista. Kyllä nyt jokaisella on oikeus ja vastuukin olla sellainen kuin haluaa. Ei muuten voi tulla koskaan tyytyväiseksi elämäänsä.


 • Onhan Martyn esittäjällä suuret silmät ja tummat hiukset. Muut muutokset voi laittaa korjausprosessin piikkiin. Tosin nenä on ihan erilainen, mutta eihän täysin samannäköisiä voi löytääkään kuin Hannahin näyttelijä. Tuskin hän olisi halunnut tulla näyttelemään miestä.

 • Tästähän tuli Matty-ketju.

 • Frankin tyttäret voisivat poistua koko sarjasta ja ottaa isukkinsa mukaan. Mitä tekee tämä Vanessa, joko on saanut eläinlääkärin lupansa takaisin? Tuskinpa vaan kun on aikaa leikkiä aurinkolasit silmillä salapoliisia toisen turhakkeen, eli sisarensa Tracyn kanssa Peten ikkunan alla. Tänään nähdyssä jaksossa kun Charity sai puhelun Ryanin "äidiltä" ja lähti kiireesti paikalle, niin tämä Vanessa seurasi kuin hai laivaa, ei häntä siellä varmaan kaivattu eikä mukaan pyydetty. Sai vaan taas itsensä näkyville.
  Tracy ja Vanessa voisivat perustaa etsivätoimiston kun ei muutakaan tekemistä tunnu oleva. Peruukki ja aurinkolasit on jo hankittu valmiiksi, joten ei kun keikkoja hankkimaan vaikkapa sieltä Hottenista.

  • Frank on jo häipynyt kylästä koska sherwood näyttelijän sopimusta ei jatkettu, nimi unohtunut.
   Alusta lähtien kähisevän teennäisen ärsyttävän äänen omaava Vanessa on ollut ärsyttävä ja se on pahentunut. Näyttelijä sulhomorsian Hardquick taitaa vain olla nyt juuttunut sarjaan kuin noita luutaansa, the witch in broomstick..brookstick


  • Melkein kuin lainattu Tracylle Charityn naamioitumiskamppeita. Eikö hänkin aina välillä naamioitunut koomiseen tummaan peruukiin ja aurinkolaseihin. Teennäistä tälläinen naamiointi, jonkun pahanteon, tai urkkimisen yhteydessä.

   Viimeaikaisissa jaksoissa tulee esille. Se miten Tracylle on jäänyt selvästi trauma uskottomuudesta. Hänen miehensä oli uskoton ja nyt hän epäilee sen vuoksi jatkuvasti kaikkien muidenkin miehiä.
   Nyt hän sai aika nolon opetuksen. Tosin ei Pete Barton niin uskollisen tuntuinen mies ole. Hän on jatkoi vahingonkierrättämistä siitä asti, kun sai kuulla häissään Debbien uskottomuudesta. Siitä huolimatta Tracy teki liian pikaisen johtopäätöksen salaa kuulemastaan Peten puhelusta. Uskollisuuden vahtiminen meni Tracylla nyt hiukan yli.

   Kieltämättä siskonsa Vanessakin on liikaa kiinni muiden elämässä. Eikö hänellä muuta elämää, tarkoitusta sarjassa ole. Ei vietä koskaan aikaa edes lapsensa kanssa.
   Saisi jo häipyä sarjasta, pyörimästä Charityn lieveilmiönä, pompottamasta sen ponihäntänsä ja sivuroikko-otsatukkansa kanssa.
   Pearlin roolikin mennyt ihan mitäänsanomattomaksi.
   Katsojien kestoinhokkiroolihahmojen ykköspaikkaa näyttää pitävän koko ajan Vanessa ja Daz.


 • Naurettavaa tuo Tracyn ja Vanessan Peten vakoilu.Naurusta puheenollen,paras nauru on Ericillä,ainakin se vahingoniloinen nauru.

 • Jakson lopputeksteistä näkyy nyt tuottaja IM jälkeen, että Sarjan päivittäiset päätuottajat ovat K.Brooks ja Laura Shaw, jotka jotenkin vuorottelevat. He myös vastaavat jatkuvuudesta,uusien hahmojen valinnasta ja määräävät,ohjeistavat storylinerien kanssa mitä käsikirjoituksissa pitää olla.
  Ulkokuvauksia,rakennelmia,farmitouhua ja eläimiä on tullut sarjaan enemmän mitä aikaisempina vuosina. Voisiko em olla J.Hudsonin päätös naistenpäiväjakson lisäksi? Yksi hyvä näkyvä parannus muutos on mielestäni Nicola Kingin oikean käden toiminnan palauttaminen normaaliksi tänä kesänä siis Englannin ajassa ja se antanee Nlle uusia mahdollisuuksia työkuvioissa. Perheenä Kingit lapsineen on hyvin toimiva sarjassa. Talvella Nicola aloitti erikois fysioterapian eikä asiaa sen kummemmin selitelty. Mielestäni parhaat ja siedättävimmat sarjan vahvat naiset ovat Nicola ja Lydia. Sarjassa on liikaa hössöjä naisia joita ei jaksaisi.
  Lachlanin jutun loppu huipennus alkaa ensi viikolla, sitten tiedetään Rebecca asia ja Chasin ja Paddyn suru ja Robron häät. Lokakuun viikko liittyy Kartanoon.

 • Nyt oli Dazille löydetty sopiva duuni. Sopi melkeimpä paremmin kun nenä päähän. Toivottavasti keikkaa pukkaa ja paljon, jossakin muualla kuin Emmerdalessa. Siunattu olkoon pastori Harriet.

  • Juu ja piti tulla kahvilaan pelleasussaan. Luulisi työasioiden (pellerooli) jäävän työpaikalle


 • Vaikka Dinglen klaaniin on tullut nyt uusi jäsen. Charityn poika Ryan.
  Hänestä ei ole juurikaan ollut keskustelua tässä päivittäisseuranta ketjussa.
  Minun mielestäni Ryan ja hänen koko olemuksessaan, jotain niin herkkää ja sydämellistä. Hieno näyttelijä löydetty tähän rooliin.
  Jotenkin niin, suloinen ja sympaattinen kaveri. Vaikka hän osaa myös loukkaantuessaan kiukutella ja sanoa terävästi. Mutta silti poika enemmän sellainen rento ja välitön. Ryan on yksi miellyttävimmistä roolihahmoista tällä hetkellä.

  Tänään nähty keskustelu Debbien ja uuden velipuolen kesken, oli liikuttava ja lämminhenkinen. Kaikki suhtautuivat aika mukavasti, joskin yllättyneinä uuteen sukulaiseen. Toisin kuin, Charityn lellimän Noah. Ärsytti pojan ylimielinen reaktio yllätysvelipuoleensa. Noahin käytös oli tosi lapsellista ja typerää ja itsekästä.

  Toisesta yllätysvelipuolestaan Joe Tatesta Noah kyllä on ollut ylpeä ja innoissaan.
  Ehkä siksi, että Joella on rahaa ja omaisuutta ja mies liittyy Noahin isään Chris Tateen myös Noahin isän aikoinaan omistamaan kartanoon.
  Mutta, kuten Joe Tatella Noahilla ei näy olevan silti minkäänlaista perintöoikeutta isänsä ja Taten suvun omaisuuteen. Ehkä siksi, koska Charity on hänen äitinsä. Niinpä Noahin pitää vain kuolata vierestä velipuolensa rikkauksia ja tyytyä armopaloihin. Tähän velipuoleen Charity ei halunnut Noahin pitävän edes yhteyttä, kuten nyt Ryaniin.
  Mutta ei pystynyt sitä lopulta estämäänkään Noahin veljeilyä Joen kanssa ja käyntejä kartanolla.

  Törkeää, miten lievästi kehitysvammainen, roistopoliisin raiskauksesta alkunsa saanut velipuoli saa Noahin vihat niskaansa. Miten typerää käytöstä Noahin syyttää Ryania, tämän isän Bailsin rikoksesta ja siitä mitä hänen äitinsä on joutunut teininä Ryanin isän vuoksi kärsimään.
  Noah käskee Ryania häipymään heti heidän elämästään.
  Kun näin ei tapahdu, eikä muut ole samaa mieltä hänen kanssaan.
  Noah lähteekin itse, täynnä lapsellista uhmaa ja olettaa Joe Taten ottavan hänet avosylin vastaan kartanoon. Siitä huolimatta, että Joe suunnittelee juuri Debbien muuttavan lapsineen sinne hänen luokseen. Mitenhän tässä nyt lopulta käy? Toivoisin Ryanin tuntevan itsensä hyväksytyksi, että Noahkin aikanaan hänet hyväksyisi perheenjäsenenä. Jota rakastetaan ja puolustetaan, kuten muitakin tässä Dinglen klaanissa.

  • Hienoa sarjassa on se että Ryanin vammaisuutta ei mitenkään erikoisesti korosteta. Ryanin esittäjä on tosi sympaattisen oloinen ja miellyttävän näköinen.
   Hän näyttää että on ihan tavallinen nuorimies, huumorintajuinen, vähän oikukaskin. Elämä ei varmaan aina ole ollut siitä helpoimmasta päästä, eikä varmaan tule olemaankaan. Sisua nuorella miehellä tuntuu olevan ja sitä kyllä tulee tarvitsemaan. Pitkästä aikaa tyyppi jolle toivoo vaan kaikkea hyvää.


  • Teini ei ymmärrä asioita...


  • Minusta taas on hävytöntä se, kuinka Mattya parjataan, mutta Ryan on muka jotenkin ihmeellisen hieno? Aika kaksinaismoralistista.


 • Bellellä taas pysähtyneet, yhdenilmeen tuijotuepisodit menossa, kun tajuaa mitä Lachlan on tehnyt.

 • Tämä ei ole ajankohtainen Suomen ajassa mutta ei ole oikea juonipaljastus.
  Luin joku aika sitten netistä, että Willapakka on nyt suljettuna 6vk. Syy kerrottiin, että oli kellarissa tullut sähkölaitevika ja samalla huomattiin, että on kuivalahoa talossa ja asukkaatkin joutuivat muuttamaan pois rempan ajaksi.
  Siis : Uusivatko nyt Willapakka pubin sisutusta ja asuintotiloja? En ole seurannut onko enempi annettu tietoja. Näyttelijöiden loma aikakin voi rajoittaa kuvauksia. En muista milloin edellinen uudistus kerta tapahtui. Edssä on ollut aika hyvä maku sisustuksissa ja vaatteissakin ja W on ollut viihtyisä ja hillitty toisin kuin Corrien ja EE tunkkaiset vanhahtavat pubit. Onhan viime vuoden aikana tehneet sisustuksia vähän uusiksi, Ednan talo otettu käyttöön,tilat on muuten hyvin tehty ja Bartonin entisessä ei ole asunut ketään, sen paikkakin on huono,painunut maahan.
  Silverline

  • Willapakka pubi on suljettu koska ITV kuvaus studion valaistus järjestelmä uusitaan vähemmän sähköä kuluttaviin Led lamppuihin Digital Spy lehti kertoo tänään. Sen takia ne teki ulos pihalle pöytiä ja istumapaikkoja keväällä. Jutussa ei mainita mitään muusta sisustuksen uusimisesta.


  • Ei se ole sinun asiasi miettiä tai määrittää, mikä on ja mikä ei ole oikea tai ei-oikea juonipaljastus. Miten niin ei ole? Tottakai se on "oikea" juonipaljastus. Se vaikuttaa moniinkin asioihin sarjassa. Ja sinä et sitä osaa sanoa, mikä on tärkeää ja mikä ei. On kummallista, että ihmiset eivät osaa pysyä lesteissään. Katsojien tehtävänä ei ole arvioida, mikä on minkäkin arvoinen asia. Se kyllä kerrotaan teille.


 • Bernicen käytös on ruvennut ärsyttämään. Miks hänestä on tehty ihan kana-aivo. Kaunis ja näyttävän näköinen nainen nähtävästi sekoaa miehen nähtyään.
  Eikös hänellä ole pari entistä homo- aviomiestä, pastori ja samaan aikaan rakastaja joka oli myös isäehdokkaana. Sitten on tytär Dee Dee jossakin ulkomailla.
  Muskeli-Masa Andy vei jalat alta. Kaiken miesporukan kruunaa kyllä tämä Daz.
  Nyt taitaa olla joku tohtorismies kiikarissa. Oli kyllä sen näköistä hiusten pesua. Mahtoiko B saada orgasmin, ainakin liki oli, ilmeestä päätellen.

  • No juuri näiden epäonnistuneiden suhteiden takiahan Bernice onkin niin epätoivoinen miesten suhteen. 😄 Tuo Tommy Tabermann -trasselitukka kyllä oli niin pohjanoteeraus, että...


 • Bernice on kevytkenkäinen kanamainen, hörhelöinenainen. Rusettihuivikaulainen nainen, joka haaveilee jatkuvasti rakastumisesta ja lemmiskelystä. Tohtorikinkai luulee saavansa Bernicestä paremman naisen, kuin Maya oli. Mutta eipä paljoa kummene, jos uudeksi tyttöystäväksi Bernicen ottaa.
  Ainakin äitipuolena Bernice on sopivan huijattava tohtorin tyttärelle, joka näyttäisi olevan yhtä hankala ja inhottava, kuin Bernicen omakin tytär Gabby.

 • Emmerdalessa kun melkein mikä vaan tuntuu olevan mahdollista, niin mitenkäs olis jos Victoria ottaiskin tämän Mattyn ja unohtais vallan Adamin. Moira sais tupla-miniän. Oliskohan tämä jo sentään liian sairasta? Mattylla ja Adamilla on sentään eri isä. Äiti Moira kun tykkäs molemmista Bartonin veljeksistä.

  • On liian sairasta todella edes kirjoittaa moisesta. Matty on hyödyttömin hahmo sarjassa. Potkut persuksiin pian!


 • Ehkä Moira tykkäsi vain siitä Bartonista, jonka kanssa meni naimisiin. Mutta hänhän on tykännyt myös seksiseikkailuista muidenkin kanssa. Eikä siihen yksi mies ole riittänyt. Cainilla ehkä vaativa homma, täyttää Moiran seksuaaliset tarpeet Ettei rouva lähtisi etsimään muualta lisäväriä seksielämäänsä..

  • Bernice on ollut aina koomisen hoopo hupsu mutta Moiralla on taas tänä kesänä ollut seikkailu vietti päällä ja miten sekin päättyy lokakuussa?


 • En ole tässä sarjassa nähnyt yhtään naishahmoa, joka ei palastelisi rohkeasti sulojaan ja joka ei olisi kiinnostunut miehistä ja seksistä. Edna taisi olla ainoa poikkeus.

  • Tallä hetkellä taitaa olla vaan kaksi bi-naista eli rakastavaiset Charity ja Vanessa. Heille on kyllä miehetkin kelvaneet, varsinkin Charitylle. Vanessalle kelpasivat vaan nuoret miehet ja jopa melkein koulupoika lapselle isäksi. Charity on kyllä ollut tosi kaikkiruokainen miesten suhteen.
   Miehistä taitaa vaan Robert olla bi.
   Edna oli kyllä hyvä tyyppi. Muistelen hänenkin olleen ihastunut erääseen mieheen, en nyt muista kuka oli kyseessä, ihastus oli sitten vaan yksipuolista ja Ednan erehdys. Mies ei tainnut edes huomata koko asiaa, olisikohan ollut itse isä King kyseessä.


  • Ei,vaan pappi Ashley Thomas.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei,vaan pappi Ashley Thomas.

   Kenelle vastasit? Asiayhteys...


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tallä hetkellä taitaa olla vaan kaksi bi-naista eli rakastavaiset Charity ja Vanessa. Heille on kyllä miehetkin kelvaneet, varsinkin Charitylle. Vanessalle kelpasivat vaan nuoret miehet ja jopa melkein koulupoika lapselle isäksi. Charity on kyllä ollut tosi kaikkiruokainen miesten suhteen.
   Miehistä taitaa vaan Robert olla bi.
   Edna oli kyllä hyvä tyyppi. Muistelen hänenkin olleen ihastunut erääseen mieheen, en nyt muista kuka oli kyseessä, ihastus oli sitten vaan yksipuolista ja Ednan erehdys. Mies ei tainnut edes huomata koko asiaa, olisikohan ollut itse isä King kyseessä.

   En muista oliko miehen nimi Len (Leonard) tai jotain sinne päin, mutta Pearl veti pitemmän korren.
   Kingejä taisi vain kunnioittaa, koska käyttäytyi myös poikia kohtaan samalla tavalla, puhutteli Jimmyäkin "herraksi"


  • Otin sähköpostilla yhteyden Britannian tv yhtiöön ITV:en, joka vastaa esim. Emmerdale sarjasta.Kysyin heiltä oliko Edna ihastunut,Ashleyhin,Tomiin tai johonkun muuhun Emmerdalessa, niin sieltä vastattiin ettei ollut.
   viewerservices@itv.com


  • Anonyymi kirjoitti:

   Otin sähköpostilla yhteyden Britannian tv yhtiöön ITV:en, joka vastaa esim. Emmerdale sarjasta.Kysyin heiltä oliko Edna ihastunut,Ashleyhin,Tomiin tai johonkun muuhun Emmerdalessa, niin sieltä vastattiin ettei ollut.
   viewerservices@itv.com

   LOL!!! No, nyt on kyllä erehtyneet aivan ITV:tä asti, ja ei täällä näköjään niin "valveutuneet, pitkään sarjaa katsoneet" muka, tiedä kyllä asioista yhtään mitään!

   Koko Lenin hautajaisten juonikuviohan oli juuri se, että vaikka tämä seurusteli Pearlin kanssa, Len oli todellisuudessa rakastunut Ednaan, ja toisin päin. Pearlhan sai tästä raivokohtauksen Lenin haudallakin. Tämä on kaikki näkyvillä YouTubessa, katsokaapa huvikseen 'Lady Taran paluu'.


 • Ei Edna ollut Ashley Thomasiin ihastunut. Mutta Isäpappa Kingiin oli.
  Koska King käyttäytyi häntä kohtaan niin herrasmiesmäisesti ja sitä Edna arvosti.

  • Edna katsoi Tom Kingiä 'ylöspäin' ja ilmeisesti oli ihastunutkin (viimeistä en muista).


  • Asiaa tutkitaan...siis sitä, kumpaan oli ihastunut.


 • Yksi jakso pisti oikein silmään. Kun kahvilassa levisi uutinen Lachlanin teoista. Priya oli pukeutunut, juuri ja juuri vesirajan peittävään minihameeseen ja rohkeasti rintavaon paljastavaan puseroon. Myös Brenda tiskintakana, näytti tuulettavan reilusti rintojaan. Puseroa oli avattu oikein kunnolla. Moirallakin usein paitoja, joista rintavako esillä.

  • Täytyy näyttää sitä mitä on,piilottaa se mitä ei ole....


 • Tänään on mielenkiintoinen jakso kun Victoria saa tietää Moiran murhanneen Emman ja Adam on syytön. Me katsojathan olemme tienneet tämän ja jotkut kyläläiset myös. Cain.Aaron,Robert ainakin. Eikä tule mitään seurauksia Moiralle vielä ainakaan. Adam T. ei ole takaisin tulossa.
  Sebastian nähdään myös. Jokohan katsojat jotka eivät lue spoilereita ym. sarjasta huomaavat että Sebiä näyttelee tyttö?

  • "Eikä tule mitään seurauksia Moiralle vielä ainakaan."
   Jos kukaan ei ilmoita poliisille...


  • Anonyymi kirjoitti:

   "Eikä tule mitään seurauksia Moiralle vielä ainakaan."
   Jos kukaan ei ilmoita poliisille...

   Victoria ilmoitti poliisille, mutta eipä se paljon auttanut kun Moira ja Matty kimpassa todistivat ettei Moira mitään ollut tunnustanut. Tässä sarjassa Moira on muuten saanut näyttää useampaan kertaan itkijänlahjojaan. Aika hyvin hän siinä onnistuukin, vaikka samalla tuntuu näyttävän jotenkin viekkaalta ja että onnistuinpas taas.
   Kyllä Aaron on itkijänä parempi.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Victoria ilmoitti poliisille, mutta eipä se paljon auttanut kun Moira ja Matty kimpassa todistivat ettei Moira mitään ollut tunnustanut. Tässä sarjassa Moira on muuten saanut näyttää useampaan kertaan itkijänlahjojaan. Aika hyvin hän siinä onnistuukin, vaikka samalla tuntuu näyttävän jotenkin viekkaalta ja että onnistuinpas taas.
   Kyllä Aaron on itkijänä parempi.

   Tulipa selväksi nyt että Cain ja Aaron auttoivat Adamia pakenemaan mutta Robert ei tiennyt Adamin olleen syytön. Mitähän tänä syksynä Moiralle tapahtuu kun on taas rietastellut?
   Aaronin itku on aina sopinut vahvasti tarinaan uskottavasti. Kyyneleet voi saada valumaan kenelle tahansa kun laitetaan sitä varten tehtyä uutetta silmäluomen reunaan.
   Edssä on aika monta vastenmielisiä hahmoa Matty,Moira,Kerry, Jessie, Victoriakin..


  • Ja Sebastianin näyttelijällä on katsojalle mitä merkitystä??? Ei sitä kenenkään *tarvitsekaan* huomata! 🙄🙄🙄


 • Millä talouden laskuopilla Villapakka menestyy? Omistajat keskittyvät perhe- ja ihmissuhdeasioihin. Hommat hoitaa vieras työvoima, parhaimmillaan jopa kaksi keittiössä ja tiskin takanakin usein "tuuraaja".

  • Ei sen pubin tarvitse tuottaa kenellekään yhtään puntaa, sehän on vain kulissi niille ihmissuhdeasioille :).


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei sen pubin tarvitse tuottaa kenellekään yhtään puntaa, sehän on vain kulissi niille ihmissuhdeasioille :).

   Kylään tulee jatkossakin uusia asukkaita joiden asunto ja työasiat ovat epäselviä mutta rahaa on kahvitella ja ryypätä muodikkaat vaatteet päällä. Elliskin päätyy pian punkkaan naisen kanssa kuten tulijoiden tapana on ollut. Näyttelijän työ on helppoa esim. David loikoilee tiskillä teetä hörppien,Cain näyttelijä virnistellen varastelee,antaa turpaan ja pitää seuraa hapannaama tyttärellen kunnes 3.äitiysloma alkaa ensi kesän jaksoissa ja palkka juoksee ja linnan ei joudu kun on lapset.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei sen pubin tarvitse tuottaa kenellekään yhtään puntaa, sehän on vain kulissi niille ihmissuhdeasioille :).

   Heh, sinänsä mukava kommentti.


 • Johan tässä on odotettu 2v. kenelle Tracy ym tytöt maksavat vuokransa asunnon omistajan Andy Sugdenin lähdön jälkeen. Haulage Home Jamesinkin omistus asioita sotketaan typerillä juonilla. Ei kiinnosta Robert eikä Aaron nyky tuottajia vaan tungetaan naisten tarinoita koko ajan. Muutoksen huomaa monessa asiassa huonoon suuntaan.

 • Juonikuviot menee ihan älyttömiksi, nyt kun näyttelijöitä poistumassa, ihan kuin joukkopaossa. Roolihahmojen katoamisille keksitään, pakon edessä, yhä vaan hullumpia ja hätäisesti keksittyjä selityksiä.
  Oikeastaan ihan yhtä hulluja selityksiä, kuin miksi jotkut uudet roolihahmot tulee sarjaan.

  Harmittaa tuokin, ettei Chas ja Paddy saaneet pitää vauvaansa. Miksi tuollainen traaginen, vanhempien sydämet särkevä tapauskin piti sarjaan ängetä?
  Hölmöä sekin, ettei Debbien ja Joen avioliittokaan onnistu. Aina pitää mennä samoilla roolihahmoilla jatkuvasti kaikki pieleen.

  • Tämän päiväinen Paddyn ja Chasin vauvan synnytys ja menehtyminen oli tosi koskettava ja surullinen, vaikka etukäteen tiesikin niin käyvän.
   Synnytystä odotelleen Faithin naamanvääntely ärsytti taas.
   Olen samaa mieltä siitä, että jotakin positiivistakin voisi tapahtua välillä. Tällä hetkellä tuntuu että Rebecca ja Ross voisi olla aika hyvä pari. Heillä tuntuvat kemiat pelaavan ja mukavasti pientä huumoriakin tuntuvat tilanteesta huolimatta löytävän.
   Pientä kevennystä sarjaan kaipaisin, enkä tarkoita nyt väkinäistä Villapakassa hillumista.
   Matty vois lähteä partaa kasvattamaan vaikka Lontooseen ja jättää veljensä muijan rauhaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tämän päiväinen Paddyn ja Chasin vauvan synnytys ja menehtyminen oli tosi koskettava ja surullinen, vaikka etukäteen tiesikin niin käyvän.
   Synnytystä odotelleen Faithin naamanvääntely ärsytti taas.
   Olen samaa mieltä siitä, että jotakin positiivistakin voisi tapahtua välillä. Tällä hetkellä tuntuu että Rebecca ja Ross voisi olla aika hyvä pari. Heillä tuntuvat kemiat pelaavan ja mukavasti pientä huumoriakin tuntuvat tilanteesta huolimatta löytävän.
   Pientä kevennystä sarjaan kaipaisin, enkä tarkoita nyt väkinäistä Villapakassa hillumista.
   Matty vois lähteä partaa kasvattamaan vaikka Lontooseen ja jättää veljensä muijan rauhaan.

   Minäkin ihmettelin Faithin itkua ennakoivaa naaman rypistelyä. Näytti ihan kauhealta.
   Siinä jäi mummolle melkein Jim Careykin hopealle.
   Ihme ettei koko Dinglen suku hyökännyt sairaalan odotushuoneeseen, kuten yleensä.
   Kevennystähän tarjotaan. Mutta, ei millään muulla, kuin niillä iänikuisilla häillä.
   Missäpä muuallakaan, kuin taas Villapakassa! Onneksi ei sentään taas naamiaisilla.
   Polttareissa ei onneksi näkynyt naamiaisasuja, mutta karaoken esittäjät oli täysiä pellejä.
   Joskus kartano on ollut juhlienviettopaikkana. Eipä ole enää. Pääosin kaikki pippalot vietetään samassa pubissa. Sieltä myös poliisit, etsii ja löytää henkilöt, joille heillä on asiaa. Sinne viedään lapset, mummot ja vaarit. Ikärajaa ei ole.
   Mattyn mulkoilut todellakin jo kyllästyttää. Moiran syyllisyys Emman murhasta ym kaivettiin taas esille ja piti jälleen näyttää taas itkua tuhertavaa, ahdistunutta naista.
   Victorian sekoilu tuon asian tiimoilta on ihan kaistapäistä. Ei muka millään pääse yli pois lähteneestä Aatamistaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Minäkin ihmettelin Faithin itkua ennakoivaa naaman rypistelyä. Näytti ihan kauhealta.
   Siinä jäi mummolle melkein Jim Careykin hopealle.
   Ihme ettei koko Dinglen suku hyökännyt sairaalan odotushuoneeseen, kuten yleensä.
   Kevennystähän tarjotaan. Mutta, ei millään muulla, kuin niillä iänikuisilla häillä.
   Missäpä muuallakaan, kuin taas Villapakassa! Onneksi ei sentään taas naamiaisilla.
   Polttareissa ei onneksi näkynyt naamiaisasuja, mutta karaoken esittäjät oli täysiä pellejä.
   Joskus kartano on ollut juhlienviettopaikkana. Eipä ole enää. Pääosin kaikki pippalot vietetään samassa pubissa. Sieltä myös poliisit, etsii ja löytää henkilöt, joille heillä on asiaa. Sinne viedään lapset, mummot ja vaarit. Ikärajaa ei ole.
   Mattyn mulkoilut todellakin jo kyllästyttää. Moiran syyllisyys Emman murhasta ym kaivettiin taas esille ja piti jälleen näyttää taas itkua tuhertavaa, ahdistunutta naista.
   Victorian sekoilu tuon asian tiimoilta on ihan kaistapäistä. Ei muka millään pääse yli pois lähteneestä Aatamistaan.

   Muista katsoa. Oikeat naamiaisjuhlat pidetään Kartanossa viikon kuluttua meillä Robron häiden 10.10 jälkeen. Komea Traileri siitä löytyy varmaan vielä YT. Se onkin ehkä parempi kuin itse juhla.
   Vuosi on kulunut Joen ja Grahamin mulkoillessa ja mutisten mustissa huoneissa ja pyöriessä Debbiedownerin ympärillä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Muista katsoa. Oikeat naamiaisjuhlat pidetään Kartanossa viikon kuluttua meillä Robron häiden 10.10 jälkeen. Komea Traileri siitä löytyy varmaan vielä YT. Se onkin ehkä parempi kuin itse juhla.
   Vuosi on kulunut Joen ja Grahamin mulkoillessa ja mutisten mustissa huoneissa ja pyöriessä Debbiedownerin ympärillä.

   Just,juuri tuollaisia naamiaisjuttuja inhoan.Niillä yritetään saada "hauskaa" aikaiseksi, mutta ei ne ole yhtään hauskoja,ainoastaan ärsyttäviä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Just,juuri tuollaisia naamiaisjuttuja inhoan.Niillä yritetään saada "hauskaa" aikaiseksi, mutta ei ne ole yhtään hauskoja,ainoastaan ärsyttäviä.

   Tässä linkki 2018 lokakuun 2018 tapahtumaviikolle. Ja kenet nähdään aivan lopussa punaisessa puvussa? https://youtu.be/fFEcHWcapyE


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tässä linkki 2018 lokakuun 2018 tapahtumaviikolle. Ja kenet nähdään aivan lopussa punaisessa puvussa? https://youtu.be/fFEcHWcapyE

   Kiva filminpätkä. Onpas turvonneen näköinen...


  • Anonyymi kirjoitti:

   Minäkin ihmettelin Faithin itkua ennakoivaa naaman rypistelyä. Näytti ihan kauhealta.
   Siinä jäi mummolle melkein Jim Careykin hopealle.
   Ihme ettei koko Dinglen suku hyökännyt sairaalan odotushuoneeseen, kuten yleensä.
   Kevennystähän tarjotaan. Mutta, ei millään muulla, kuin niillä iänikuisilla häillä.
   Missäpä muuallakaan, kuin taas Villapakassa! Onneksi ei sentään taas naamiaisilla.
   Polttareissa ei onneksi näkynyt naamiaisasuja, mutta karaoken esittäjät oli täysiä pellejä.
   Joskus kartano on ollut juhlienviettopaikkana. Eipä ole enää. Pääosin kaikki pippalot vietetään samassa pubissa. Sieltä myös poliisit, etsii ja löytää henkilöt, joille heillä on asiaa. Sinne viedään lapset, mummot ja vaarit. Ikärajaa ei ole.
   Mattyn mulkoilut todellakin jo kyllästyttää. Moiran syyllisyys Emman murhasta ym kaivettiin taas esille ja piti jälleen näyttää taas itkua tuhertavaa, ahdistunutta naista.
   Victorian sekoilu tuon asian tiimoilta on ihan kaistapäistä. Ei muka millään pääse yli pois lähteneestä Aatamistaan.

   Vähän lisää kommentteja Emmestä.
   Aaron ja Robert on ihan hyvä homopari, Charityn lesbis lesboilee ihan liikaa, eli Vanessa on ihan liikaa mukana joka paikassa. Transu Matty ei oikein uppoa ainakaan meikäläiseen, enkä ymmärrä miksi tälläinen Hannah / Matty juoni on ylipäätään keksitty.
   Tässä nyt sitten vaan odotellaan koska joku keksii että Seb onkin tyttö. Saadaan vähän taas vähän ihmeteltävää. Voi olla että vauva on tiennyt heti synnyttyään. Haluan olla poika ja sitten mies.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Vähän lisää kommentteja Emmestä.
   Aaron ja Robert on ihan hyvä homopari, Charityn lesbis lesboilee ihan liikaa, eli Vanessa on ihan liikaa mukana joka paikassa. Transu Matty ei oikein uppoa ainakaan meikäläiseen, enkä ymmärrä miksi tälläinen Hannah / Matty juoni on ylipäätään keksitty.
   Tässä nyt sitten vaan odotellaan koska joku keksii että Seb onkin tyttö. Saadaan vähän taas vähän ihmeteltävää. Voi olla että vauva on tiennyt heti synnyttyään. Haluan olla poika ja sitten mies.

   Ihan samaa mieltä edellisen kanssa paitsi Sebastiania koskeva. Vauva näyttelijä on kaunis tyttö Lily ja siksi häntä ei ole puettu liian poikamaisiin väreihin vaan neutraalimpiin jotka hieman punatukkaiselle sopivatkin. Suurin osa katsojista ovat tienneet alun alkaenkin. Ei ollut sopivaa poikaa joten vaalea tyttö sai roolin. Katsojana näen Sebin tarinaa ja toisaalta Lily on ollut kiinnostava seurata n1v ajan. Tyttö ei voi jatkaa enää 1v jälkeen roolissa ja koska juonikin menee nyt Rebeccan suuntaan..


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ihan samaa mieltä edellisen kanssa paitsi Sebastiania koskeva. Vauva näyttelijä on kaunis tyttö Lily ja siksi häntä ei ole puettu liian poikamaisiin väreihin vaan neutraalimpiin jotka hieman punatukkaiselle sopivatkin. Suurin osa katsojista ovat tienneet alun alkaenkin. Ei ollut sopivaa poikaa joten vaalea tyttö sai roolin. Katsojana näen Sebin tarinaa ja toisaalta Lily on ollut kiinnostava seurata n1v ajan. Tyttö ei voi jatkaa enää 1v jälkeen roolissa ja koska juonikin menee nyt Rebeccan suuntaan..

   "Tyttö ei voi jatkaa enää 1v jälkeen roolissa ja koska juonikin menee nyt Rebeccan suuntaan."
   Ei jatka eikä juoni mene Rebeccan suuntaan pitemmällä tähtäimellä. Toisessa ketjussa kerrotaan tarkemmin...


  • Anonyymi kirjoitti:

   Minäkin ihmettelin Faithin itkua ennakoivaa naaman rypistelyä. Näytti ihan kauhealta.
   Siinä jäi mummolle melkein Jim Careykin hopealle.
   Ihme ettei koko Dinglen suku hyökännyt sairaalan odotushuoneeseen, kuten yleensä.
   Kevennystähän tarjotaan. Mutta, ei millään muulla, kuin niillä iänikuisilla häillä.
   Missäpä muuallakaan, kuin taas Villapakassa! Onneksi ei sentään taas naamiaisilla.
   Polttareissa ei onneksi näkynyt naamiaisasuja, mutta karaoken esittäjät oli täysiä pellejä.
   Joskus kartano on ollut juhlienviettopaikkana. Eipä ole enää. Pääosin kaikki pippalot vietetään samassa pubissa. Sieltä myös poliisit, etsii ja löytää henkilöt, joille heillä on asiaa. Sinne viedään lapset, mummot ja vaarit. Ikärajaa ei ole.
   Mattyn mulkoilut todellakin jo kyllästyttää. Moiran syyllisyys Emman murhasta ym kaivettiin taas esille ja piti jälleen näyttää taas itkua tuhertavaa, ahdistunutta naista.
   Victorian sekoilu tuon asian tiimoilta on ihan kaistapäistä. Ei muka millään pääse yli pois lähteneestä Aatamistaan.

   "Minäkin ihmettelin Faithin itkua ennakoivaa naaman rypistelyä. Näytti ihan kauhealta."
   Niin oli, mutta näyttelijä ei voi mitään sille, että naama on tietyn näköinen ja käyttäytyy tietynlaisesti eri ilmeissä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   "Tyttö ei voi jatkaa enää 1v jälkeen roolissa ja koska juonikin menee nyt Rebeccan suuntaan."
   Ei jatka eikä juoni mene Rebeccan suuntaan pitemmällä tähtäimellä. Toisessa ketjussa kerrotaan tarkemmin...

   Tiedetään mutta ei ole haluttu paljastaa liikaa tällä sivulla.. Tuottajat halusivat antaa hyvän lopun Rossille ja Rebeccalle. Tänään meillä esitettävien häiden jälkeen Robert ja Aaron jätetään taka-alalle sarjassa..niinpä Hawley jättää sarjan ensi viikon jälkeen Britti ajassa.
   Sebastian vaihtuu myöhemmin poikaan jota nähdään muutama sekunti jakossa kuukausien päästä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Vähän lisää kommentteja Emmestä.
   Aaron ja Robert on ihan hyvä homopari, Charityn lesbis lesboilee ihan liikaa, eli Vanessa on ihan liikaa mukana joka paikassa. Transu Matty ei oikein uppoa ainakaan meikäläiseen, enkä ymmärrä miksi tälläinen Hannah / Matty juoni on ylipäätään keksitty.
   Tässä nyt sitten vaan odotellaan koska joku keksii että Seb onkin tyttö. Saadaan vähän taas vähän ihmeteltävää. Voi olla että vauva on tiennyt heti synnyttyään. Haluan olla poika ja sitten mies.

   Minun mielestä Charity ja Vanessa ovat hyvä lesbopari eikä heidän lesbosuhde ole korostunut suhteen alun jälkeen liikaa. Alkuhuuman jälkeen ovat olleet ns. tavallinen (lesbo)pari riitoineen ja vastoinkäymisineen.
   Sebiä muuten näyttelee tyttö...


 • Komppaan toisen ketjun kirjoittajaa. Itsekin aloin kiinniittämään huomiota autojen auki oleviin ikkunoihin.

 • Tänään se sitten viimeinkin tapahtui. Onnea Aaron ja Robert. Kerrankin oli tilaisuus ilman karnevaalitunnelmaa ja juopottelua. Oli ihan virkistävää katsella komeita nuoria aviomiehiä. Vihkitilaisuus oli samalla kertaa arvokas, juhlallinen ja Liv kevensi sitä sopivasti. Victoria olis voinut kyllä jättää kiuttelunsa kokonaan toiseen päivään, vaikka piti kyllä pokkansa puhuessaan Robertille ja Aaronille.
  Voi kunpa Rebeccasta ja Rossistakin tulisi pari, niin hyvin tuntuvat sopivan toisilleen.
  Vähän aikaa vois Emmerdalessakin olla vähän semmosta normaalihkoa elämää.
  Taitaa olla turha toive, ja kuka sitä sitten tosissaan viitsisi katsellakaan.

  • Häätilaisuutta häiritsi eniten naisparin,silpofriikin ja pahoinpitelijä näyttelijän Daz liika näkyminen.
   Maxine A. käsikirjoituksesta oli jätetty pois filmattuja kohtauksia Rob Dianen,Bernice kanssa Mill talossa valmistautumassa ja Aaron antaa rannekellon Robille ennen tilaisuutta.
   Naistuottajia kesäk 2018 lähtien ei kiinnosta Robron vain kuin naisten esillä pitäminen ja menevät harhapoluille jatkossa. Juonet ovat kieroutuneita. Muutos on huomatta vrt edellise meneztyksen vuodet. Katsojat eivät ole olleet tyytyväisiä eräisiin uusiin ja samojen asioiden jankkaukseen.


  • Minusta on ihanaa että Ross ja Rebecca ovat löytäneet toisensa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Minusta on ihanaa että Ross ja Rebecca ovat löytäneet toisensa.

   Ross ja Rebecca muuttavat pois kylästä ja vievät Sebastianin mukanaan. Seb olisi vaihtunut joka tapauksessa. Uusi Seb nähdään vasta ensi kevään jaksoissa meillä.
   1v jälkeen vauva alkaa havannoida enemmän ympäristöä,touhuaa,opettelee puhumaan,kävelemään joten heitä ei voi käyttää niin paljon koska vievät enemmän kuvaus aikaa. Lily / Seb on tiennyt jo jonkun aikaa olevansa tv sarjassa,katselee ylös etsien mikkejä,lavasteita ym. En pidä hyvänä jos lapsi aloittaisi vauvana näyttelemisen ja jatkaisi vuosikausia. Toivottavasti Lily sai jotain hyödyllisia kokemuksia ja kehitti valmiuksiaan 1v ajastaan sarjassa.


  • Oli hienot häät! 🤗 Kerrankin, tosiaan, upeat. ☺️


 • Outo episodi tuo yksityisetsiväjuttu.
  Victoria ja yksityisetsivä Glen Howell sopivat tapaamisen julkiselle paikalle kahvilaan (aiemmin Vic tutki poikien firman papereita kahvilassa), jossa sattumalta oli paikalla Robert ja Aaron. Vic ja etsivä vaihtoivat Villapakkaan ja eiköhän kohta paikalle tulleet myös parivaljakko R ja A!.
  Etsivä tulee paikan päälle kertomaan jne. aivan kuin puhelinta ei olisi keksitty.
  Lähtiessään etsivän matkaan Victorialla pullottaa käsilaukusta 5000 euroa sisältävä kirjekuori, joka on noin vain otettavissa. Luulisi varjelevan tuollaista rahamäärää paremmin. Miten sattuivatkaan Moira ja Matt paikalle?
  Tämähän on TV-sarjaa...

  Yksityisetsivän näyttelijän yhteys toiseen sarjaan on mainittu näyttelijäbongausketjussa. Keskustellaan siitä siellä.

  • Mistähän (persaukinen) Victoria hankki ne 5000 euroa?


  • Kirjoittamasi olisi kuulunut juonipaljastusketjuun.
   Mulle jää ikävä Faithia, kun poistuu.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kirjoittamasi olisi kuulunut juonipaljastusketjuun.
   Mulle jää ikävä Faithia, kun poistuu.

   Sarjasta on poistunut ja lähtee vielä tänä vuonna 2019 aika paljon näyttelijöitä. Tilalle sekundaa hahmoissa ja juonissa i ja ö tasoa. Sarja on hukannut vahvuutensa tilalle evvk roskaa.
   Faith lähti taksissa eilen.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sarjasta on poistunut ja lähtee vielä tänä vuonna 2019 aika paljon näyttelijöitä. Tilalle sekundaa hahmoissa ja juonissa i ja ö tasoa. Sarja on hukannut vahvuutensa tilalle evvk roskaa.
   Faith lähti taksissa eilen.

   Ei jää ikävä Faithin juopposekoilut eikä myöskään Robert.Lopettakaa Emmerdalen näyttäminen kokonaan ja laittakaa tilalle jokin Aussisarja, kuten Neiti Fisher nuoremman tutukimukset,täyttä roskaa!!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sarjasta on poistunut ja lähtee vielä tänä vuonna 2019 aika paljon näyttelijöitä. Tilalle sekundaa hahmoissa ja juonissa i ja ö tasoa. Sarja on hukannut vahvuutensa tilalle evvk roskaa.
   Faith lähti taksissa eilen.

   Willapakka avattiin viime viikolla ja ainakin takahuoneessa on uutta sisustusta uusi tapetti,maalattu ovia,sohvan päällinen on uusi yms. Hyvät hillityt vaaleat pastellimaiset sävyt,malva,lilaa,aavistus vihertävää,viihtyisämpää.


  • Tässä klipissä Chasilla ja Paddylla on elävä vauva. Ei tuosta selviä, onko lapsi poika, vai tyttö?
   Kun Moira jyräsi traktorilla sen matkailuvaunun hajalle.
   Kuka oli mies joka silloin nukkui, siinä asuntovaunussa, tai autossa? Onko Adam palannut?
   Onko rooliin sittenkin tullut uusi näyttelijä?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tässä klipissä Chasilla ja Paddylla on elävä vauva. Ei tuosta selviä, onko lapsi poika, vai tyttö?
   Kun Moira jyräsi traktorilla sen matkailuvaunun hajalle.
   Kuka oli mies joka silloin nukkui, siinä asuntovaunussa, tai autossa? Onko Adam palannut?
   Onko rooliin sittenkin tullut uusi näyttelijä?

   Chas ja P saivat Eve tyttövauvan jota näyttelee kaksostyttö ja poika,näyttävät 2kk ikäisiltä.
   Sebastiania näyttelevä Lily oli todella vastasyntynyt 19pv ikäisenä kun kuvaukset aloitettiin.
   Asuntovaunu on Dingle sukuiseksi paljastunut renki Nate,jonka kanssa Moira on pelehtinyt kuukausia.
   Adam tuskin palaa. Adam T on muuta puuhaa menossa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sarjasta on poistunut ja lähtee vielä tänä vuonna 2019 aika paljon näyttelijöitä. Tilalle sekundaa hahmoissa ja juonissa i ja ö tasoa. Sarja on hukannut vahvuutensa tilalle evvk roskaa.
   Faith lähti taksissa eilen.

   "Faith lähti taksissa eilen."
   Huomasin clipistä, että Faith lähti taksilla. Tarkoitin ikävää tulevaisuudessa, kun poistuu Suomen ajassa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   "Faith lähti taksissa eilen."
   Huomasin clipistä, että Faith lähti taksilla. Tarkoitin ikävää tulevaisuudessa, kun poistuu Suomen ajassa.

   Tosiaan vielä saamme nauttia Faithin seurasta lähes vuoden.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Chas ja P saivat Eve tyttövauvan jota näyttelee kaksostyttö ja poika,näyttävät 2kk ikäisiltä.
   Sebastiania näyttelevä Lily oli todella vastasyntynyt 19pv ikäisenä kun kuvaukset aloitettiin.
   Asuntovaunu on Dingle sukuiseksi paljastunut renki Nate,jonka kanssa Moira on pelehtinyt kuukausia.
   Adam tuskin palaa. Adam T on muuta puuhaa menossa.

   Juonipaljastusketju ja Brittiajan seurantaketjut ovat erikseen. Tuollaiset paljastukset sinne.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Juonipaljastusketju ja Brittiajan seurantaketjut ovat erikseen. Tuollaiset paljastukset sinne.

   Niitä jotka katsovat päivittäin tai harvemmin sarjan jakson voi verrata esim. siihen että he valikoivat ja ronkkivat hienon illallisis aterian alkupaloista vain muutamia syötäväksi eivätkä arvosta runsasta ateriaa. Pikaruokaa hotkimalla puoli huolimattomasti ja kun sinapit tippuu rinnuksille syyttävät tarjoilijaa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Niitä jotka katsovat päivittäin tai harvemmin sarjan jakson voi verrata esim. siihen että he valikoivat ja ronkkivat hienon illallisis aterian alkupaloista vain muutamia syötäväksi eivätkä arvosta runsasta ateriaa. Pikaruokaa hotkimalla puoli huolimattomasti ja kun sinapit tippuu rinnuksille syyttävät tarjoilijaa.

   Ja lisätään edelliseen vertaukseen vielä että heidän kuitenkin pitää käydä tarkistamassa ruokalistaa vaikka ei kiinnosta.. 🙄


  • Anonyymi kirjoitti:

   Niitä jotka katsovat päivittäin tai harvemmin sarjan jakson voi verrata esim. siihen että he valikoivat ja ronkkivat hienon illallisis aterian alkupaloista vain muutamia syötäväksi eivätkä arvosta runsasta ateriaa. Pikaruokaa hotkimalla puoli huolimattomasti ja kun sinapit tippuu rinnuksille syyttävät tarjoilijaa.

   Mitä ihmettä oikein höpötät 😄


 • Nyt sarjaan on palaamassa ei toivottu henkilö. Onkohan Leylan Clive niminen miesystävä sama Auervaara, joka huijasi Dianaa joku vuosi sitten?

  • Kenen mielestä ei toivottu henkiö, vai kaikkien... Dianaa huijannut oli muistaakseni Charlie.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kenen mielestä ei toivottu henkiö, vai kaikkien... Dianaa huijannut oli muistaakseni Charlie.

   Ihan tyhmä episodi tämä eilen 31.10. alkanut Leylan ja Cliven juttu,ei kiinnostava olenkaan.Leylan voisi jättää pois koko sarjasta,turha muija.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ihan tyhmä episodi tämä eilen 31.10. alkanut Leylan ja Cliven juttu,ei kiinnostava olenkaan.Leylan voisi jättää pois koko sarjasta,turha muija.

   Minun mielestä kiinnostava.
   Pisteen jälkeen välilyönti...


  • Anonyymi kirjoitti:

   Minun mielestä kiinnostava.
   Pisteen jälkeen välilyönti...

   Oi anteeksi kirjoitusvirheeni!!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Oi anteeksi kirjoitusvirheeni!!

   Frank tai Clive, yhtä kiinnostavia molemmat. Ei jatkoon!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Frank tai Clive, yhtä kiinnostavia molemmat. Ei jatkoon!

   Sinähän sen jatkon päätät...


  • Kuka mielestäsi ei-toivottu on palaamassa?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kuka mielestäsi ei-toivottu on palaamassa?

   No ei se ollutkaan Dianaa huijannut mies vaan Frankin vankila kaveri.
   T. Pieleen arvannut


 • Hirveää Chasin painostusta hautajaisiin liittyen, jo monen jakson ajan.

  • Chasin ja Paddyn vauvan kohtalohan oli tiedossa melkein koko raskauden ajan. Päätös saattaa raskaus loppuun saakka oli yhteinen vaikka tiedossa oli ettei lapsi voi elää kuin tunteja tai päiviä. Varmaankin ainakin Chas elätteli toivoa että lääkärit ja ennuste olisivat väärässä. Ihan inhimillistä sekin.
   Nyt Cracen menehtymisen jälkeen asialla on mielestäni mässäilty jo ihan tarpeeksi. Saattaisivat jo lapsensa haudan lepoon. Tästä tragediasta on mielestäni nyt jo otettu kaikki irti.
   Elämä jatkuu .


  • Chas on surussaankin (vaikka siihen on ollut aikaa valmistua 9 kuukautta) hirveän itsekäs. Aivan kuin Paddyllä tai isillä yleensä ei olisi tunteisiin tai suruun minkäänlaista oikeutta lainkaan. Ei, Chasin mielestä äidin suru on ainoa mikä merkitsee. Itsekäs Dingle lehmä koko Chas.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Chas on surussaankin (vaikka siihen on ollut aikaa valmistua 9 kuukautta) hirveän itsekäs. Aivan kuin Paddyllä tai isillä yleensä ei olisi tunteisiin tai suruun minkäänlaista oikeutta lainkaan. Ei, Chasin mielestä äidin suru on ainoa mikä merkitsee. Itsekäs Dingle lehmä koko Chas.

   Eikös Chas ollut aikanaan hyvin epävakaa äiti Aronillekin? Osoittaa tämäkin, ettei hänestä ole edes pienen lapsen äidiksi.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Chasin ja Paddyn vauvan kohtalohan oli tiedossa melkein koko raskauden ajan. Päätös saattaa raskaus loppuun saakka oli yhteinen vaikka tiedossa oli ettei lapsi voi elää kuin tunteja tai päiviä. Varmaankin ainakin Chas elätteli toivoa että lääkärit ja ennuste olisivat väärässä. Ihan inhimillistä sekin.
   Nyt Cracen menehtymisen jälkeen asialla on mielestäni mässäilty jo ihan tarpeeksi. Saattaisivat jo lapsensa haudan lepoon. Tästä tragediasta on mielestäni nyt jo otettu kaikki irti.
   Elämä jatkuu .

   Entä tuo lapsi,hänen on täytynyt kärsiä hirveitä kipuja,eikö sitä ajateltu ollenkaan!!!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Entä tuo lapsi,hänen on täytynyt kärsiä hirveitä kipuja,eikö sitä ajateltu ollenkaan!!!

   Vastenmielinen raskaus tarina siitä kuinka äiti tietoisesti synnyttää sairaan ja vammaisen lapsen.
   Raskausajan seulonnat ovat tärkeitä. Jos perheessä on jo lapsia vie vammainen liikaa huomiota ja aikaa pois terveitä lapsilta. Monet eivät tajua tätä. Mediassa on ikävä kyllä juttuja miten jotkut oikein julkisesti esittelevät vammaisia lapsiaan. Se ei ole eettisesti oikein lasta kohtaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Chas on surussaankin (vaikka siihen on ollut aikaa valmistua 9 kuukautta) hirveän itsekäs. Aivan kuin Paddyllä tai isillä yleensä ei olisi tunteisiin tai suruun minkäänlaista oikeutta lainkaan. Ei, Chasin mielestä äidin suru on ainoa mikä merkitsee. Itsekäs Dingle lehmä koko Chas.

   Aaronille Chas ei osannut olla äiti. Vasta vanhempana on kypsynyt äitiyteen.
   Päässyt eroon, sellaisesta itsekkäästä elämäntyylistä, johon ei mahtunut pieni poikakaan.
   Mutta vieläkin Chasilla on nähtävissä, jotain kypsymättömyyttä, narsistisen käytöksen muodossa. Eri tavalla, monissa eri asioissa. Sellaista Dinglemäistä röyhkeää itsekkyyttä.

   Vaikka oman lapsen kuolema on pahinta, mitä vanhemmille voi tapahtua.
   Mutta, Chasin taholta on nähty liiallisen, ylimenevää narsistista surua. Olettaa, että hän on vain ainoa joka suree, jolla on vaikeaa. Ei huomioi mitenkään edes lapsen isän surua. Chas olettaa, ettei Paddy sure, eikä tarvitse mitään tukea. Vaikka Paddy hoitaa vaikeimmat hautajaisiin liittyvät asiatkin.

   Itse Chas vain kiukuttelee ja odottaa kaikilta tukea ja ymmärrystä.
   Hakee surusta oikeutusta ilkeydelleen. Oli todella töykeä hyvää tarkoittavalle, äidilleenkin. Ymmärtämättä, että isoäiti myös suree kuollutta lapsenlastaan.
   Kaikkien on ymmärrettävä, vain tätä ilkeää, surevaa äitiä ja kunnioitettava tämän surua. Paettava tämän töksähtelyjä häntä koipien välissä.
   Chas vaati Cainiakin tueksi hautajaisiin. Koko kylähän siihen nyt tarvitaan.
   En ymmärrä, mikä saa Paddyn aina noin nössöilemään ja hyppimään naisen pillinmukaan, kuin jokin sätkyukko. Onko Chas todellakin sen arvoinen?
   Paddyn ilmeestä näkee, että hän suorastaan aina pelkää Chasia ja hänen kauheita sukulaisiaan. Ei heillä ole kovin luonnollinen suhde. Kun mies sanoo naiselle, että hän tekee ihan mitä vaan ja miten vaan. Kunhan kaikki menee tyrannimaisen Chasin mielenmukaisesti.

   Paddy on ollut koko ajan kuin, maassa mateleva, potkittu mato tuon naisen edessä.
   Yli menee ja pahasti tämä, Paddyn Chasin surun pehmittäminen. Vauvahan ei saanut edes isänsä sukunimeä.
   Grace Dingleksi hän on nimetty, tietysti Chasin määräyksestä. Vaikka vanhemmat ei ole naimisissa. Silti se on vanhempien päätös, kumman vanhemmat sukunimen lapsi saa.
   Dinglen narsistisuku on röyhkeitä narsisteja joka asiassa, niin tässäkin.


 • Todella alkaa jo riittää tuo Chasin naaman vääntely. Mikään ei kelpaa mitenkään, vaikka toiset koettaa tehdä kaikkensa ja hyppyyttää tuota Paddya, kuin vierasta sikaa, ärsyttävä eukko.

  • No nyt kyllä Chas Dingle näytti muille kuka tässä oikein suree ja miten se kuuluu oikein näyttää. Kyllä siinä jäi muut ihan amatööreiksi, edes Aaronin ei antanut näyttää itkemisen mallia. Onneksi ainakin tämä vauva saatiin vihdoinkin hautaan.


 • Miten saa kirjoitettua aivan oman kommentin jonka alussa ei vastata edellistä txt? Kun ei siis halua lainata jonkun txt.

  • Kommentoi kohta edellisen alalaidassa nyt. Tuleeko alkuuna sen txt? Kokeilija.


  • Et kertonut, haluatko kommentoida aihetta yleensä vai jonkun toisen kirjoittamaa kommenttia. Jos aihetta, niin kirjoita kohtaan "Kommentoi aloitusta".


  • Siinähän se kerrotaan mitä ko henkilö haluaa. Kirjoittaa itsenäisen oman kommentin joka ei ole edellisen häntä, ei ala edellisen txt vaan aivan itsenäinen teksi joka liittyy aloitusketjun päivittäis aiheeseen.


 • Hmph. No ei täällä jokaisen maallikon täydy länkättää ja kysellä asioista, jos ei mitään ymmärrä. 🙄 Jos ei osaa katsoa sarjaa oikein, ei tarvitse vaivautua.

  • Mitenkähän sarjaa katsotaan sitten oikein?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mitenkähän sarjaa katsotaan sitten oikein?

   Opettele. Kyllä sen tietää.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Opettele. Kyllä sen tietää.

   Perusteletko, niin olet vakuuttavampi? Kiitos!


 • Ennen oli selkeäpää mihin halusi txt laittaa.Säästettiin tilaa ja kirjoiteltiin edellisen perään vaikka tarkoitus ei ollut olla erimieltä,huomautella mistään eikä arvostella toisten txt tms edellisen kanssa. Sivu uudistus hämmenttää kun joskus on tullut edellisen lainaus alkuun vaikka ei ole ollut tarkoitus.

 • Tämänpäiväisestä jaksosta jäi mieleen että Aaron on vaan suuri kiukutteleva lellivauva.
  Kaikki mielenkiintoiset hahmot ovat pikkuhiljaa poistuneet kuvioista. Aikanaan Viv oli hahmona ihan riemastuttava koomisuudessakin. Val toi säpinää ja sai Erickiinkin elämää ja mielenkiintoa. Aaronissakin oli enemmän särmää kuin tällä hetkellä.
  Olisipa Edna saanut pysyä hengissä, paras tyyppi koko porukassa. Vanhempi naiskolmikko Betty, Pearl ja Edna olivat ainakin joskus aika riemastuttavia. Nykyään on vaan tappamista ja väkivaltaa. Huumori on unohtunut.

  • Muistako kun Vic sulki kaupan keskellä päivää ja sutinoi Paddyn kanssa puolipukeissa lattialla ?
   Sebastian vauvasta siinä oli kysymys.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Muistako kun Vic sulki kaupan keskellä päivää ja sutinoi Paddyn kanssa puolipukeissa lattialla ?
   Sebastian vauvasta siinä oli kysymys.

   Siis Viv Winsor Bobin eukko muhinoi Paddyn kanssa.
   Eikä Aaron mikään lälly ole.
   Niin kuinka usein käy että jotkut hahmot ovat joskus onnellisia kun saavat jotain hyvää kuten Robron ja Liv joka on voinut elää perheenä omassa talossaan Sebin kanssa ja sitten heti kohta aivovamma äiti ottaa hänet pois ja vie pois asumaan huudeidenkäyttäjä ja harkitun murhayrityksen tehneen roiston kanssa. Rebecca ei edes tiedä että Ross ampui Robertia ja sitä että on käyttänyt huumeita ja myynyt,rosvonnut ja väkivaltaa käyttänyt.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Muistako kun Vic sulki kaupan keskellä päivää ja sutinoi Paddyn kanssa puolipukeissa lattialla ?
   Sebastian vauvasta siinä oli kysymys.

   Ei kai Vic touhunnut Paddyn kanssa silleen? Vic oli Vivin mies... Oikealta nimeltään Victor.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Muistako kun Vic sulki kaupan keskellä päivää ja sutinoi Paddyn kanssa puolipukeissa lattialla ?
   Sebastian vauvasta siinä oli kysymys.

   Syntyikö Vivin ja Paddyn sutinoista Sebastian-vauva? Asiayhteys!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei kai Vic touhunnut Paddyn kanssa silleen? Vic oli Vivin mies... Oikealta nimeltään Victor.

   Tässä on varmasti menneet Vivit ja Vicit sekaisin.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tässä on varmasti menneet Vivit ja Vicit sekaisin.

   Selvennetään niille jotka eivät itse osaa päätellä esillä olleista asioista. Joskus tulee virhepainamia,ennakointi sotkee eikä nämä jutut ole niin tärkeitä että viitsii yleensä tarkastaa txt. Lisäksi sivustoilla on aina niitä trolleja jotka tekevät kiusaa muka tyhmillä kysymyksillä! Eikä niihin kannata vastata.
   Edellinen txt muisteli vanhoja ja siinä mainittiin VIV ,joka oli Bobin vaimo, siitä tulee mieleen Paddyn ja VIV pikaset kaupassa vuosia sitten.
   Eilisen jakson aihe oli että Robertin poika Sebastian riistetään isiltään ja muuttaa Liverpooliin jne.
   Aaron ei ole mikään lellivauva!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Selvennetään niille jotka eivät itse osaa päätellä esillä olleista asioista. Joskus tulee virhepainamia,ennakointi sotkee eikä nämä jutut ole niin tärkeitä että viitsii yleensä tarkastaa txt. Lisäksi sivustoilla on aina niitä trolleja jotka tekevät kiusaa muka tyhmillä kysymyksillä! Eikä niihin kannata vastata.
   Edellinen txt muisteli vanhoja ja siinä mainittiin VIV ,joka oli Bobin vaimo, siitä tulee mieleen Paddyn ja VIV pikaset kaupassa vuosia sitten.
   Eilisen jakson aihe oli että Robertin poika Sebastian riistetään isiltään ja muuttaa Liverpooliin jne.
   Aaron ei ole mikään lellivauva!

   "jotka tekevät kiusaa muka tyhmillä kysymyksillä"
   Monesti olen kuullut sanottavan, että tyhmimmät kysymykset ovat usein parhaita.

   "Eikä niihin kannata vastata"
   Vastasit!


 • Olipas treffiepisodi!
  Mistähän lekuri oli hommannut noin paljon ruusunlehtiä ja millä kantoi niitä treffipaikalle menevälle reitille?
  Ihmeellisesti Bernaise oli jättänyt ohjelapun maahan. Itse olisin ottanut talteen muistoksi. Juoneen kuului, että Dazin pitää löytää se...

 • Ross ja Rebecca lähtivät Liverpooliin johon on 2 tunnin matka. Sebastian lähti myös mutta hänet nähdään vielä käymässä. Oli surulliset tunnelmat vuosi sitten. Korjaamon katolla on edellen kyltti Barton Dingle. Miksi? Unohtunut? Tuskinpa Ross takaisin tulee. Pete on asuu yhä kylässä ja on Butlerin farmi töissä koska omistaa yrityksenMoiran kanssa.

 • Tekopyhä Laurel huomasi hurman haihtuneen taas. Ei se Bobkaan ollut kaksostensa kanssa enää ihana ja Brendakin muistui mieleen. Arki tuli taas vastaan ja ei kun kirkkoon rukoilemaan. Ei se Ashley sieltä enää tule ex-pastorskaa pettymyksiltä pelastamaan.

  • Dottie tytär sanoi taikasanan "Isä" ja Laurel heräsi vihdoin ja osoitti Bobille ovea! Ja kuka on seuraava mies?


 • Ei mitään uutta Emmerdalesta. Aaron isukki näytti olevansa tosi Dingle. Seb tänne taikka isukkidingle alkaa itkeä ja kiukutella. Taisi sitten kyllä vähän rauhoittua.
  Laurel ei saanut sanottua Bobille kyllästyneensä. Lähtee nyt haistelemaan uusia tuulia, oliskos muualla jotain tarjolla. Emmerdalessa on aika vähän miehiä tarjolla, ainakaan tuttuja joita Laurelin kannataisi yrittää.

  • Kylästä löytyy kyllä Laurelille vapaa, eronnut mies. En muista tarkkaa joskus kevään jaksoissa tutustuvat.
   Aaron ja Seb tarina jatkuu seuraavassa jaksossa maanantaina. Lily tykkäsi näyttää ja käyttää käsiään ja sormiaan. Hapuili usein kauluksia ja koruja kaulasta. Ja nyt pääsi vetämään Aaronia huulesta.


SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.