Päivittäisseurantaketju sarjan tapahtumista

Anonyymi

Mitä ajatuksia, pohdintoja, ihmettelyjä ja kysymyksiä nähdyt jaksot herättävät katsojissa. Jatkakaa.

218

685

  Vastaukset

  • Pitikö Rodney jättää sarjaan ja Misty poistaa? Pitikö tässä käyttää apuna narsistipirutytärtä? Toinen mikä ihmetyttää. Miksi Priya hienostelee asullaan metsässä? Miksi hänen hajuaistinsa ei toimi, bensiininkatkuisessa mökissä? Mitä ja miksi Priya mittailee lattioita? Eikö sekin ole remonttimiesten hommaa? Miksi Priya häärää työssä monessa paikassa? Vaikka perheen tehtaalla riittäisi hänellekin töitä? Miksi Charity keksii hätävalheita, ettei tarvitse esitellä kaikille Ryania poikanaan? Tässä nyt muutama pohdintaa aiheuttanut aihe.

   • Onpa vaikeaa kirjoittaa tähän mobiili malliin. Ei saa vaihdettua edes tk näkymään. Ei taida onnistua?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onpa vaikeaa kirjoittaa tähän mobiili malliin. Ei saa vaihdettua edes tk näkymään. Ei taida onnistua?

    Eikä voi kirjoittaa erillisenä kommenttina,viestinä vaan pitää edelliseen klikata Kommentoi niin saa txt lähetettyä. Huononnus on. Epäselvää myös miten uuden aloituksen voi tehdä, ei ole kyllä tarvetta nyt. Himmeä teksti. Toimii varmaan puhelimissa paremmin mutta tabletti? Entinen tabletti oli käytössä.ok. Kun painaa Vastaa aöluperäiseen niin txt tila kohta karkaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikä voi kirjoittaa erillisenä kommenttina,viestinä vaan pitää edelliseen klikata Kommentoi niin saa txt lähetettyä. Huononnus on. Epäselvää myös miten uuden aloituksen voi tehdä, ei ole kyllä tarvetta nyt. Himmeä teksti. Toimii varmaan puhelimissa paremmin mutta tabletti? Entinen tabletti oli käytössä.ok. Kun painaa Vastaa aöluperäiseen niin txt tila kohta karkaa.

    Pitää myös klikata Uusimmat jos haluaa viimeksi kirjoitetut näkymään alhaalla kuten ennenkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onpa vaikeaa kirjoittaa tähän mobiili malliin. Ei saa vaihdettua edes tk näkymään. Ei taida onnistua?

    Tietokoneella sama uudistus..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tietokoneella sama uudistus..

    Eikä näy mikä on viimeisin viesti.


  • Minua häiritsee tavattomasti tämä Matty. Muistaakseni Hannah oli varsin sievä nuori neitonen. Tyttömäisempi melkein kuin Holly. Tälle Hannah/Mattylle on tarvinnut vaihtaa kyllä koko pää, että saatiin sitte tämmöin Masa.

  • No ei ole,ja entä Mattyn silmät,pullistuneet.

  • Mattyn näyttelijä on oikeastikkin transu

  • Vaikka tätä näyttelijää ja roolihahmoa kutsutaan transuksi.
   Transvesiitti voi olla mielestäni muutakin, kuin sukupuolensa kokonaan vaihtanut.
   Kuten Ash Palmisciano. Esim.Miespuoliset transvesiitit, ovat fyysisesti miehiä. Mutta haluavat ulkoisesti näyttää naisilta. Pukeutuvat, kuten naiset ja meikkaavat. Aika usein jotkut transmiehet laittautuvat, aika törkyisen ja riettaan näköisiksi "feikkinaisisiksi" Eri asia drag Show artistit, jotka osaavat laittautua todella näyttäviksi ja siistimmän näköisiksi. Mutta yleensä hekin laittautuvat mahdollisimman houkuttelevan näköisiksi ja seksikkäiksi naishahmoiksi.
   Olisiko tässä kyse vähän siitä, että tälläiset miehet haluaa naisten olevan tietynlaisia, hieman huorahtavia, seksiä pursuavia vamppeja?
   Kun ei sitten sellaisia paljon ole- Kun siihen nykyään on mahdollisuus.
   Sitten väsätään itsestä sellainen unelmavamppi. Varmasti kiihottavaa ja jännittävää. Mutta kuitenkin hieman eri asia. Kuin heillä jotka suorastaan kärsivät voimakkaasti kehodysforiasta.

   Tämä Mattyn roolihahmon esittäjäkin on, sukupuolikorjauksen kautta halunnut muuttua naisesta mieheksi.
   Sukupuoliristiriitaisille, kun ei aina riitä, pelkkä ulkoinen muuntautuminen.
   Eli, sellainen pelkästään toisen sukupuolen feikkaaminen ja taas välillä paluu esittämään sitä sukupuolta, jollaiseksi on sattunut syntymään.

   Kaikilla ns.kehodysforiaa ei ole laisinkaan, mutta sukupuoliristiriita voi olla silti voimakas ja siihen liittyy erityisesti tarve tulla nähdyksi sosiaalisesti sukupuoli-identiteetinsä mukaisesti. Kaikille sukupuoliristiriidan kanssa eläville sukupuolen korjausprosessi ei ole tarpeen, osalle riittää vaatetuksen ja sukupuolen ilmaisun muuttaminen omaa sukupuoli-identiteettiä vastaavaksi.
   Tälläistäkin joidenkin elämä on.

   Ash Palmiscianolle Mattyn rooli on ehkä helppo, koska hän on roolinsa ulkopuolella kokenut saman, kuin roolihahmonsa.
   Siksi hän varmasti sanoo instagramissaankin näin.
   Olen niin kiitollinen ja innoissani saadessani kertoa Mattyn tarinan!
   Joskus ihmisten täytyy muuttaa asioita ollakseen sitä, mitä he todella ovat. On ihan ok olla oma itsesi.

   • Maallikkona ajattelen, että tämä Mattyn esittäjä poikkeaa liian paljon Hannahista ja siten tekee asiasta epäuskottavan, mikä ei liene ollut tarkoitus. Sorry.


   • Mattyn esittäjällä ei ole näyttelijän kokemusta ja se heikkous näkyy häiritsevästi. Katsojat eivät pidä hånestä eikä palstoilla koska koko juttu ja juoni on epäuskottava ja vastenmielinen.Ainostaan fanaattiset sukupuoli ongelmiaan esillä mediassa pitävät ja asiaa lasten ja nuorten keskuuteen levittävät tahot vöyhöttävät. Ash P. stä näkyy koko ajan: hei katsokaa minua olen ylpeä ja päässut tv. Luulee itsestään liikoja. Matty hahmolla ei ole paikkaa sarjassa,on vain häiritsevää tuputusta kuten kun hänet laitetaan aina suosittujen hyvien näyttelijöiden kohtauksiin taustalle esim Robron häissä ym. Vanessa on myös kehno näyttelijä evvk.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mattyn esittäjällä ei ole näyttelijän kokemusta ja se heikkous näkyy häiritsevästi. Katsojat eivät pidä hånestä eikä palstoilla koska koko juttu ja juoni on epäuskottava ja vastenmielinen.Ainostaan fanaattiset sukupuoli ongelmiaan esillä mediassa pitävät ja asiaa lasten ja nuorten keskuuteen levittävät tahot vöyhöttävät. Ash P. stä näkyy koko ajan: hei katsokaa minua olen ylpeä ja päässut tv. Luulee itsestään liikoja. Matty hahmolla ei ole paikkaa sarjassa,on vain häiritsevää tuputusta kuten kun hänet laitetaan aina suosittujen hyvien näyttelijöiden kohtauksiin taustalle esim Robron häissä ym. Vanessa on myös kehno näyttelijä evvk.

    Olen kanssasi samaa mieltä. Matty on tungettu sarjaan vain tuputtamaan tätä pridekulttuuria. Jota ylistää kaikki nämä jotka haluvat olla eri sukupuolta, millaisiksi ovat syntyneet. Eli, aatetta tuputetaan ja toitotetaan, oppilaitoksissa, poliittisissa piireissä ja tv-sarjoissakin todella ahkerasti.


   • Siis sukupuolen korjaustako mielestäsi tuputetaan?


   • Transvestiitti ja transseksuaali ovat eri asioita. Joten määritä ensin, mitä tarkoitat "transulla" - kumpaa?

    Toisekseen, transmies on syntyjältään nainen, ja nyt mies, eli kuten Matty ja esittäjänsä Ash.

    Tarkennapa käsitteistösi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olen kanssasi samaa mieltä. Matty on tungettu sarjaan vain tuputtamaan tätä pridekulttuuria. Jota ylistää kaikki nämä jotka haluvat olla eri sukupuolta, millaisiksi ovat syntyneet. Eli, aatetta tuputetaan ja toitotetaan, oppilaitoksissa, poliittisissa piireissä ja tv-sarjoissakin todella ahkerasti.

    Ei kyse ole mistään "halusta". Nämä henkilöt ovat lapsesta asti tunteneet olevansa oikeasti vastakkaista sukupuolta. Hyvin yksinkertaista. Kyllä nyt jokaisella on oikeus ja vastuukin olla sellainen kuin haluaa. Ei muuten voi tulla koskaan tyytyväiseksi elämäänsä.


  • Onhan Martyn esittäjällä suuret silmät ja tummat hiukset. Muut muutokset voi laittaa korjausprosessin piikkiin. Tosin nenä on ihan erilainen, mutta eihän täysin samannäköisiä voi löytääkään kuin Hannahin näyttelijä. Tuskin hän olisi halunnut tulla näyttelemään miestä.

  • Tästähän tuli Matty-ketju.

  • Frankin tyttäret voisivat poistua koko sarjasta ja ottaa isukkinsa mukaan. Mitä tekee tämä Vanessa, joko on saanut eläinlääkärin lupansa takaisin? Tuskinpa vaan kun on aikaa leikkiä aurinkolasit silmillä salapoliisia toisen turhakkeen, eli sisarensa Tracyn kanssa Peten ikkunan alla. Tänään nähdyssä jaksossa kun Charity sai puhelun Ryanin "äidiltä" ja lähti kiireesti paikalle, niin tämä Vanessa seurasi kuin hai laivaa, ei häntä siellä varmaan kaivattu eikä mukaan pyydetty. Sai vaan taas itsensä näkyville.
   Tracy ja Vanessa voisivat perustaa etsivätoimiston kun ei muutakaan tekemistä tunnu oleva. Peruukki ja aurinkolasit on jo hankittu valmiiksi, joten ei kun keikkoja hankkimaan vaikkapa sieltä Hottenista.

   • Frank on jo häipynyt kylästä koska sherwood näyttelijän sopimusta ei jatkettu, nimi unohtunut.
    Alusta lähtien kähisevän teennäisen ärsyttävän äänen omaava Vanessa on ollut ärsyttävä ja se on pahentunut. Näyttelijä sulhomorsian Hardquick taitaa vain olla nyt juuttunut sarjaan kuin noita luutaansa, the witch in broomstick..brookstick


   • Melkein kuin lainattu Tracylle Charityn naamioitumiskamppeita. Eikö hänkin aina välillä naamioitunut koomiseen tummaan peruukiin ja aurinkolaseihin. Teennäistä tälläinen naamiointi, jonkun pahanteon, tai urkkimisen yhteydessä.

    Viimeaikaisissa jaksoissa tulee esille. Se miten Tracylle on jäänyt selvästi trauma uskottomuudesta. Hänen miehensä oli uskoton ja nyt hän epäilee sen vuoksi jatkuvasti kaikkien muidenkin miehiä.
    Nyt hän sai aika nolon opetuksen. Tosin ei Pete Barton niin uskollisen tuntuinen mies ole. Hän on jatkoi vahingonkierrättämistä siitä asti, kun sai kuulla häissään Debbien uskottomuudesta. Siitä huolimatta Tracy teki liian pikaisen johtopäätöksen salaa kuulemastaan Peten puhelusta. Uskollisuuden vahtiminen meni Tracylla nyt hiukan yli.

    Kieltämättä siskonsa Vanessakin on liikaa kiinni muiden elämässä. Eikö hänellä muuta elämää, tarkoitusta sarjassa ole. Ei vietä koskaan aikaa edes lapsensa kanssa.
    Saisi jo häipyä sarjasta, pyörimästä Charityn lieveilmiönä, pompottamasta sen ponihäntänsä ja sivuroikko-otsatukkansa kanssa.
    Pearlin roolikin mennyt ihan mitäänsanomattomaksi.
    Katsojien kestoinhokkiroolihahmojen ykköspaikkaa näyttää pitävän koko ajan Vanessa ja Daz.


  • Naurettavaa tuo Tracyn ja Vanessan Peten vakoilu.Naurusta puheenollen,paras nauru on Ericillä,ainakin se vahingoniloinen nauru.

  • Jakson lopputeksteistä näkyy nyt tuottaja IM jälkeen, että Sarjan päivittäiset päätuottajat ovat K.Brooks ja Laura Shaw, jotka jotenkin vuorottelevat. He myös vastaavat jatkuvuudesta,uusien hahmojen valinnasta ja määräävät,ohjeistavat storylinerien kanssa mitä käsikirjoituksissa pitää olla.
   Ulkokuvauksia,rakennelmia,farmitouhua ja eläimiä on tullut sarjaan enemmän mitä aikaisempina vuosina. Voisiko em olla J.Hudsonin päätös naistenpäiväjakson lisäksi? Yksi hyvä näkyvä parannus muutos on mielestäni Nicola Kingin oikean käden toiminnan palauttaminen normaaliksi tänä kesänä siis Englannin ajassa ja se antanee Nlle uusia mahdollisuuksia työkuvioissa. Perheenä Kingit lapsineen on hyvin toimiva sarjassa. Talvella Nicola aloitti erikois fysioterapian eikä asiaa sen kummemmin selitelty. Mielestäni parhaat ja siedättävimmat sarjan vahvat naiset ovat Nicola ja Lydia. Sarjassa on liikaa hössöjä naisia joita ei jaksaisi.
   Lachlanin jutun loppu huipennus alkaa ensi viikolla, sitten tiedetään Rebecca asia ja Chasin ja Paddyn suru ja Robron häät. Lokakuun viikko liittyy Kartanoon.

  • Nyt oli Dazille löydetty sopiva duuni. Sopi melkeimpä paremmin kun nenä päähän. Toivottavasti keikkaa pukkaa ja paljon, jossakin muualla kuin Emmerdalessa. Siunattu olkoon pastori Harriet.

   • Juu ja piti tulla kahvilaan pelleasussaan. Luulisi työasioiden (pellerooli) jäävän työpaikalle


  • Vaikka Dinglen klaaniin on tullut nyt uusi jäsen. Charityn poika Ryan.
   Hänestä ei ole juurikaan ollut keskustelua tässä päivittäisseuranta ketjussa.
   Minun mielestäni Ryan ja hänen koko olemuksessaan, jotain niin herkkää ja sydämellistä. Hieno näyttelijä löydetty tähän rooliin.
   Jotenkin niin, suloinen ja sympaattinen kaveri. Vaikka hän osaa myös loukkaantuessaan kiukutella ja sanoa terävästi. Mutta silti poika enemmän sellainen rento ja välitön. Ryan on yksi miellyttävimmistä roolihahmoista tällä hetkellä.

   Tänään nähty keskustelu Debbien ja uuden velipuolen kesken, oli liikuttava ja lämminhenkinen. Kaikki suhtautuivat aika mukavasti, joskin yllättyneinä uuteen sukulaiseen. Toisin kuin, Charityn lellimän Noah. Ärsytti pojan ylimielinen reaktio yllätysvelipuoleensa. Noahin käytös oli tosi lapsellista ja typerää ja itsekästä.

   Toisesta yllätysvelipuolestaan Joe Tatesta Noah kyllä on ollut ylpeä ja innoissaan.
   Ehkä siksi, että Joella on rahaa ja omaisuutta ja mies liittyy Noahin isään Chris Tateen myös Noahin isän aikoinaan omistamaan kartanoon.
   Mutta, kuten Joe Tatella Noahilla ei näy olevan silti minkäänlaista perintöoikeutta isänsä ja Taten suvun omaisuuteen. Ehkä siksi, koska Charity on hänen äitinsä. Niinpä Noahin pitää vain kuolata vierestä velipuolensa rikkauksia ja tyytyä armopaloihin. Tähän velipuoleen Charity ei halunnut Noahin pitävän edes yhteyttä, kuten nyt Ryaniin.
   Mutta ei pystynyt sitä lopulta estämäänkään Noahin veljeilyä Joen kanssa ja käyntejä kartanolla.

   Törkeää, miten lievästi kehitysvammainen, roistopoliisin raiskauksesta alkunsa saanut velipuoli saa Noahin vihat niskaansa. Miten typerää käytöstä Noahin syyttää Ryania, tämän isän Bailsin rikoksesta ja siitä mitä hänen äitinsä on joutunut teininä Ryanin isän vuoksi kärsimään.
   Noah käskee Ryania häipymään heti heidän elämästään.
   Kun näin ei tapahdu, eikä muut ole samaa mieltä hänen kanssaan.
   Noah lähteekin itse, täynnä lapsellista uhmaa ja olettaa Joe Taten ottavan hänet avosylin vastaan kartanoon. Siitä huolimatta, että Joe suunnittelee juuri Debbien muuttavan lapsineen sinne hänen luokseen. Mitenhän tässä nyt lopulta käy? Toivoisin Ryanin tuntevan itsensä hyväksytyksi, että Noahkin aikanaan hänet hyväksyisi perheenjäsenenä. Jota rakastetaan ja puolustetaan, kuten muitakin tässä Dinglen klaanissa.

   • Hienoa sarjassa on se että Ryanin vammaisuutta ei mitenkään erikoisesti korosteta. Ryanin esittäjä on tosi sympaattisen oloinen ja miellyttävän näköinen.
    Hän näyttää että on ihan tavallinen nuorimies, huumorintajuinen, vähän oikukaskin. Elämä ei varmaan aina ole ollut siitä helpoimmasta päästä, eikä varmaan tule olemaankaan. Sisua nuorella miehellä tuntuu olevan ja sitä kyllä tulee tarvitsemaan. Pitkästä aikaa tyyppi jolle toivoo vaan kaikkea hyvää.


   • Teini ei ymmärrä asioita...


   • Minusta taas on hävytöntä se, kuinka Mattya parjataan, mutta Ryan on muka jotenkin ihmeellisen hieno? Aika kaksinaismoralistista.


  • Bellellä taas pysähtyneet, yhdenilmeen tuijotuepisodit menossa, kun tajuaa mitä Lachlan on tehnyt.

  • Tämä ei ole ajankohtainen Suomen ajassa mutta ei ole oikea juonipaljastus.
   Luin joku aika sitten netistä, että Willapakka on nyt suljettuna 6vk. Syy kerrottiin, että oli kellarissa tullut sähkölaitevika ja samalla huomattiin, että on kuivalahoa talossa ja asukkaatkin joutuivat muuttamaan pois rempan ajaksi.
   Siis : Uusivatko nyt Willapakka pubin sisutusta ja asuintotiloja? En ole seurannut onko enempi annettu tietoja. Näyttelijöiden loma aikakin voi rajoittaa kuvauksia. En muista milloin edellinen uudistus kerta tapahtui. Edssä on ollut aika hyvä maku sisustuksissa ja vaatteissakin ja W on ollut viihtyisä ja hillitty toisin kuin Corrien ja EE tunkkaiset vanhahtavat pubit. Onhan viime vuoden aikana tehneet sisustuksia vähän uusiksi, Ednan talo otettu käyttöön,tilat on muuten hyvin tehty ja Bartonin entisessä ei ole asunut ketään, sen paikkakin on huono,painunut maahan.
   Silverline

   • Willapakka pubi on suljettu koska ITV kuvaus studion valaistus järjestelmä uusitaan vähemmän sähköä kuluttaviin Led lamppuihin Digital Spy lehti kertoo tänään. Sen takia ne teki ulos pihalle pöytiä ja istumapaikkoja keväällä. Jutussa ei mainita mitään muusta sisustuksen uusimisesta.


   • Ei se ole sinun asiasi miettiä tai määrittää, mikä on ja mikä ei ole oikea tai ei-oikea juonipaljastus. Miten niin ei ole? Tottakai se on "oikea" juonipaljastus. Se vaikuttaa moniinkin asioihin sarjassa. Ja sinä et sitä osaa sanoa, mikä on tärkeää ja mikä ei. On kummallista, että ihmiset eivät osaa pysyä lesteissään. Katsojien tehtävänä ei ole arvioida, mikä on minkäkin arvoinen asia. Se kyllä kerrotaan teille.


  • Bernicen käytös on ruvennut ärsyttämään. Miks hänestä on tehty ihan kana-aivo. Kaunis ja näyttävän näköinen nainen nähtävästi sekoaa miehen nähtyään.
   Eikös hänellä ole pari entistä homo- aviomiestä, pastori ja samaan aikaan rakastaja joka oli myös isäehdokkaana. Sitten on tytär Dee Dee jossakin ulkomailla.
   Muskeli-Masa Andy vei jalat alta. Kaiken miesporukan kruunaa kyllä tämä Daz.
   Nyt taitaa olla joku tohtorismies kiikarissa. Oli kyllä sen näköistä hiusten pesua. Mahtoiko B saada orgasmin, ainakin liki oli, ilmeestä päätellen.

   • No juuri näiden epäonnistuneiden suhteiden takiahan Bernice onkin niin epätoivoinen miesten suhteen. 😄 Tuo Tommy Tabermann -trasselitukka kyllä oli niin pohjanoteeraus, että...


  • Bernice on kevytkenkäinen kanamainen, hörhelöinenainen. Rusettihuivikaulainen nainen, joka haaveilee jatkuvasti rakastumisesta ja lemmiskelystä. Tohtorikinkai luulee saavansa Bernicestä paremman naisen, kuin Maya oli. Mutta eipä paljoa kummene, jos uudeksi tyttöystäväksi Bernicen ottaa.
   Ainakin äitipuolena Bernice on sopivan huijattava tohtorin tyttärelle, joka näyttäisi olevan yhtä hankala ja inhottava, kuin Bernicen omakin tytär Gabby.

  • Emmerdalessa kun melkein mikä vaan tuntuu olevan mahdollista, niin mitenkäs olis jos Victoria ottaiskin tämän Mattyn ja unohtais vallan Adamin. Moira sais tupla-miniän. Oliskohan tämä jo sentään liian sairasta? Mattylla ja Adamilla on sentään eri isä. Äiti Moira kun tykkäs molemmista Bartonin veljeksistä.

   • On liian sairasta todella edes kirjoittaa moisesta. Matty on hyödyttömin hahmo sarjassa. Potkut persuksiin pian!


  • Ehkä Moira tykkäsi vain siitä Bartonista, jonka kanssa meni naimisiin. Mutta hänhän on tykännyt myös seksiseikkailuista muidenkin kanssa. Eikä siihen yksi mies ole riittänyt. Cainilla ehkä vaativa homma, täyttää Moiran seksuaaliset tarpeet Ettei rouva lähtisi etsimään muualta lisäväriä seksielämäänsä..

   • Bernice on ollut aina koomisen hoopo hupsu mutta Moiralla on taas tänä kesänä ollut seikkailu vietti päällä ja miten sekin päättyy lokakuussa?


  • En ole tässä sarjassa nähnyt yhtään naishahmoa, joka ei palastelisi rohkeasti sulojaan ja joka ei olisi kiinnostunut miehistä ja seksistä. Edna taisi olla ainoa poikkeus.

   • Tallä hetkellä taitaa olla vaan kaksi bi-naista eli rakastavaiset Charity ja Vanessa. Heille on kyllä miehetkin kelvaneet, varsinkin Charitylle. Vanessalle kelpasivat vaan nuoret miehet ja jopa melkein koulupoika lapselle isäksi. Charity on kyllä ollut tosi kaikkiruokainen miesten suhteen.
    Miehistä taitaa vaan Robert olla bi.
    Edna oli kyllä hyvä tyyppi. Muistelen hänenkin olleen ihastunut erääseen mieheen, en nyt muista kuka oli kyseessä, ihastus oli sitten vaan yksipuolista ja Ednan erehdys. Mies ei tainnut edes huomata koko asiaa, olisikohan ollut itse isä King kyseessä.


   • Ei,vaan pappi Ashley Thomas.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei,vaan pappi Ashley Thomas.

    Kenelle vastasit? Asiayhteys...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tallä hetkellä taitaa olla vaan kaksi bi-naista eli rakastavaiset Charity ja Vanessa. Heille on kyllä miehetkin kelvaneet, varsinkin Charitylle. Vanessalle kelpasivat vaan nuoret miehet ja jopa melkein koulupoika lapselle isäksi. Charity on kyllä ollut tosi kaikkiruokainen miesten suhteen.
    Miehistä taitaa vaan Robert olla bi.
    Edna oli kyllä hyvä tyyppi. Muistelen hänenkin olleen ihastunut erääseen mieheen, en nyt muista kuka oli kyseessä, ihastus oli sitten vaan yksipuolista ja Ednan erehdys. Mies ei tainnut edes huomata koko asiaa, olisikohan ollut itse isä King kyseessä.

    En muista oliko miehen nimi Len (Leonard) tai jotain sinne päin, mutta Pearl veti pitemmän korren.
    Kingejä taisi vain kunnioittaa, koska käyttäytyi myös poikia kohtaan samalla tavalla, puhutteli Jimmyäkin "herraksi"


   • Otin sähköpostilla yhteyden Britannian tv yhtiöön ITV:en, joka vastaa esim. Emmerdale sarjasta.Kysyin heiltä oliko Edna ihastunut,Ashleyhin,Tomiin tai johonkun muuhun Emmerdalessa, niin sieltä vastattiin ettei ollut.
    viewerservices@itv.com


   • Anonyymi kirjoitti:

    Otin sähköpostilla yhteyden Britannian tv yhtiöön ITV:en, joka vastaa esim. Emmerdale sarjasta.Kysyin heiltä oliko Edna ihastunut,Ashleyhin,Tomiin tai johonkun muuhun Emmerdalessa, niin sieltä vastattiin ettei ollut.
    viewerservices@itv.com

    LOL!!! No, nyt on kyllä erehtyneet aivan ITV:tä asti, ja ei täällä näköjään niin "valveutuneet, pitkään sarjaa katsoneet" muka, tiedä kyllä asioista yhtään mitään!

    Koko Lenin hautajaisten juonikuviohan oli juuri se, että vaikka tämä seurusteli Pearlin kanssa, Len oli todellisuudessa rakastunut Ednaan, ja toisin päin. Pearlhan sai tästä raivokohtauksen Lenin haudallakin. Tämä on kaikki näkyvillä YouTubessa, katsokaapa huvikseen 'Lady Taran paluu'.


  • Ei Edna ollut Ashley Thomasiin ihastunut. Mutta Isäpappa Kingiin oli.
   Koska King käyttäytyi häntä kohtaan niin herrasmiesmäisesti ja sitä Edna arvosti.

   • Edna katsoi Tom Kingiä 'ylöspäin' ja ilmeisesti oli ihastunutkin (viimeistä en muista).


   • Asiaa tutkitaan...siis sitä, kumpaan oli ihastunut.


  • Yksi jakso pisti oikein silmään. Kun kahvilassa levisi uutinen Lachlanin teoista. Priya oli pukeutunut, juuri ja juuri vesirajan peittävään minihameeseen ja rohkeasti rintavaon paljastavaan puseroon. Myös Brenda tiskintakana, näytti tuulettavan reilusti rintojaan. Puseroa oli avattu oikein kunnolla. Moirallakin usein paitoja, joista rintavako esillä.

   • Täytyy näyttää sitä mitä on,piilottaa se mitä ei ole....


  • Tänään on mielenkiintoinen jakso kun Victoria saa tietää Moiran murhanneen Emman ja Adam on syytön. Me katsojathan olemme tienneet tämän ja jotkut kyläläiset myös. Cain.Aaron,Robert ainakin. Eikä tule mitään seurauksia Moiralle vielä ainakaan. Adam T. ei ole takaisin tulossa.
   Sebastian nähdään myös. Jokohan katsojat jotka eivät lue spoilereita ym. sarjasta huomaavat että Sebiä näyttelee tyttö?

   • "Eikä tule mitään seurauksia Moiralle vielä ainakaan."
    Jos kukaan ei ilmoita poliisille...


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Eikä tule mitään seurauksia Moiralle vielä ainakaan."
    Jos kukaan ei ilmoita poliisille...

    Victoria ilmoitti poliisille, mutta eipä se paljon auttanut kun Moira ja Matty kimpassa todistivat ettei Moira mitään ollut tunnustanut. Tässä sarjassa Moira on muuten saanut näyttää useampaan kertaan itkijänlahjojaan. Aika hyvin hän siinä onnistuukin, vaikka samalla tuntuu näyttävän jotenkin viekkaalta ja että onnistuinpas taas.
    Kyllä Aaron on itkijänä parempi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Victoria ilmoitti poliisille, mutta eipä se paljon auttanut kun Moira ja Matty kimpassa todistivat ettei Moira mitään ollut tunnustanut. Tässä sarjassa Moira on muuten saanut näyttää useampaan kertaan itkijänlahjojaan. Aika hyvin hän siinä onnistuukin, vaikka samalla tuntuu näyttävän jotenkin viekkaalta ja että onnistuinpas taas.
    Kyllä Aaron on itkijänä parempi.

    Tulipa selväksi nyt että Cain ja Aaron auttoivat Adamia pakenemaan mutta Robert ei tiennyt Adamin olleen syytön. Mitähän tänä syksynä Moiralle tapahtuu kun on taas rietastellut?
    Aaronin itku on aina sopinut vahvasti tarinaan uskottavasti. Kyyneleet voi saada valumaan kenelle tahansa kun laitetaan sitä varten tehtyä uutetta silmäluomen reunaan.
    Edssä on aika monta vastenmielisiä hahmoa Matty,Moira,Kerry, Jessie, Victoriakin..


   • Ja Sebastianin näyttelijällä on katsojalle mitä merkitystä??? Ei sitä kenenkään *tarvitsekaan* huomata! 🙄🙄🙄


  • Millä talouden laskuopilla Villapakka menestyy? Omistajat keskittyvät perhe- ja ihmissuhdeasioihin. Hommat hoitaa vieras työvoima, parhaimmillaan jopa kaksi keittiössä ja tiskin takanakin usein "tuuraaja".

   • Ei sen pubin tarvitse tuottaa kenellekään yhtään puntaa, sehän on vain kulissi niille ihmissuhdeasioille :).


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei sen pubin tarvitse tuottaa kenellekään yhtään puntaa, sehän on vain kulissi niille ihmissuhdeasioille :).

    Kylään tulee jatkossakin uusia asukkaita joiden asunto ja työasiat ovat epäselviä mutta rahaa on kahvitella ja ryypätä muodikkaat vaatteet päällä. Elliskin päätyy pian punkkaan naisen kanssa kuten tulijoiden tapana on ollut. Näyttelijän työ on helppoa esim. David loikoilee tiskillä teetä hörppien,Cain näyttelijä virnistellen varastelee,antaa turpaan ja pitää seuraa hapannaama tyttärellen kunnes 3.äitiysloma alkaa ensi kesän jaksoissa ja palkka juoksee ja linnan ei joudu kun on lapset.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei sen pubin tarvitse tuottaa kenellekään yhtään puntaa, sehän on vain kulissi niille ihmissuhdeasioille :).

    Heh, sinänsä mukava kommentti.


  • Johan tässä on odotettu 2v. kenelle Tracy ym tytöt maksavat vuokransa asunnon omistajan Andy Sugdenin lähdön jälkeen. Haulage Home Jamesinkin omistus asioita sotketaan typerillä juonilla. Ei kiinnosta Robert eikä Aaron nyky tuottajia vaan tungetaan naisten tarinoita koko ajan. Muutoksen huomaa monessa asiassa huonoon suuntaan.

  • Juonikuviot menee ihan älyttömiksi, nyt kun näyttelijöitä poistumassa, ihan kuin joukkopaossa. Roolihahmojen katoamisille keksitään, pakon edessä, yhä vaan hullumpia ja hätäisesti keksittyjä selityksiä.
   Oikeastaan ihan yhtä hulluja selityksiä, kuin miksi jotkut uudet roolihahmot tulee sarjaan.

   Harmittaa tuokin, ettei Chas ja Paddy saaneet pitää vauvaansa. Miksi tuollainen traaginen, vanhempien sydämet särkevä tapauskin piti sarjaan ängetä?
   Hölmöä sekin, ettei Debbien ja Joen avioliittokaan onnistu. Aina pitää mennä samoilla roolihahmoilla jatkuvasti kaikki pieleen.

   • Tämän päiväinen Paddyn ja Chasin vauvan synnytys ja menehtyminen oli tosi koskettava ja surullinen, vaikka etukäteen tiesikin niin käyvän.
    Synnytystä odotelleen Faithin naamanvääntely ärsytti taas.
    Olen samaa mieltä siitä, että jotakin positiivistakin voisi tapahtua välillä. Tällä hetkellä tuntuu että Rebecca ja Ross voisi olla aika hyvä pari. Heillä tuntuvat kemiat pelaavan ja mukavasti pientä huumoriakin tuntuvat tilanteesta huolimatta löytävän.
    Pientä kevennystä sarjaan kaipaisin, enkä tarkoita nyt väkinäistä Villapakassa hillumista.
    Matty vois lähteä partaa kasvattamaan vaikka Lontooseen ja jättää veljensä muijan rauhaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tämän päiväinen Paddyn ja Chasin vauvan synnytys ja menehtyminen oli tosi koskettava ja surullinen, vaikka etukäteen tiesikin niin käyvän.
    Synnytystä odotelleen Faithin naamanvääntely ärsytti taas.
    Olen samaa mieltä siitä, että jotakin positiivistakin voisi tapahtua välillä. Tällä hetkellä tuntuu että Rebecca ja Ross voisi olla aika hyvä pari. Heillä tuntuvat kemiat pelaavan ja mukavasti pientä huumoriakin tuntuvat tilanteesta huolimatta löytävän.
    Pientä kevennystä sarjaan kaipaisin, enkä tarkoita nyt väkinäistä Villapakassa hillumista.
    Matty vois lähteä partaa kasvattamaan vaikka Lontooseen ja jättää veljensä muijan rauhaan.

    Minäkin ihmettelin Faithin itkua ennakoivaa naaman rypistelyä. Näytti ihan kauhealta.
    Siinä jäi mummolle melkein Jim Careykin hopealle.
    Ihme ettei koko Dinglen suku hyökännyt sairaalan odotushuoneeseen, kuten yleensä.
    Kevennystähän tarjotaan. Mutta, ei millään muulla, kuin niillä iänikuisilla häillä.
    Missäpä muuallakaan, kuin taas Villapakassa! Onneksi ei sentään taas naamiaisilla.
    Polttareissa ei onneksi näkynyt naamiaisasuja, mutta karaoken esittäjät oli täysiä pellejä.
    Joskus kartano on ollut juhlienviettopaikkana. Eipä ole enää. Pääosin kaikki pippalot vietetään samassa pubissa. Sieltä myös poliisit, etsii ja löytää henkilöt, joille heillä on asiaa. Sinne viedään lapset, mummot ja vaarit. Ikärajaa ei ole.
    Mattyn mulkoilut todellakin jo kyllästyttää. Moiran syyllisyys Emman murhasta ym kaivettiin taas esille ja piti jälleen näyttää taas itkua tuhertavaa, ahdistunutta naista.
    Victorian sekoilu tuon asian tiimoilta on ihan kaistapäistä. Ei muka millään pääse yli pois lähteneestä Aatamistaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minäkin ihmettelin Faithin itkua ennakoivaa naaman rypistelyä. Näytti ihan kauhealta.
    Siinä jäi mummolle melkein Jim Careykin hopealle.
    Ihme ettei koko Dinglen suku hyökännyt sairaalan odotushuoneeseen, kuten yleensä.
    Kevennystähän tarjotaan. Mutta, ei millään muulla, kuin niillä iänikuisilla häillä.
    Missäpä muuallakaan, kuin taas Villapakassa! Onneksi ei sentään taas naamiaisilla.
    Polttareissa ei onneksi näkynyt naamiaisasuja, mutta karaoken esittäjät oli täysiä pellejä.
    Joskus kartano on ollut juhlienviettopaikkana. Eipä ole enää. Pääosin kaikki pippalot vietetään samassa pubissa. Sieltä myös poliisit, etsii ja löytää henkilöt, joille heillä on asiaa. Sinne viedään lapset, mummot ja vaarit. Ikärajaa ei ole.
    Mattyn mulkoilut todellakin jo kyllästyttää. Moiran syyllisyys Emman murhasta ym kaivettiin taas esille ja piti jälleen näyttää taas itkua tuhertavaa, ahdistunutta naista.
    Victorian sekoilu tuon asian tiimoilta on ihan kaistapäistä. Ei muka millään pääse yli pois lähteneestä Aatamistaan.

    Muista katsoa. Oikeat naamiaisjuhlat pidetään Kartanossa viikon kuluttua meillä Robron häiden 10.10 jälkeen. Komea Traileri siitä löytyy varmaan vielä YT. Se onkin ehkä parempi kuin itse juhla.
    Vuosi on kulunut Joen ja Grahamin mulkoillessa ja mutisten mustissa huoneissa ja pyöriessä Debbiedownerin ympärillä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Muista katsoa. Oikeat naamiaisjuhlat pidetään Kartanossa viikon kuluttua meillä Robron häiden 10.10 jälkeen. Komea Traileri siitä löytyy varmaan vielä YT. Se onkin ehkä parempi kuin itse juhla.
    Vuosi on kulunut Joen ja Grahamin mulkoillessa ja mutisten mustissa huoneissa ja pyöriessä Debbiedownerin ympärillä.

    Just,juuri tuollaisia naamiaisjuttuja inhoan.Niillä yritetään saada "hauskaa" aikaiseksi, mutta ei ne ole yhtään hauskoja,ainoastaan ärsyttäviä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Just,juuri tuollaisia naamiaisjuttuja inhoan.Niillä yritetään saada "hauskaa" aikaiseksi, mutta ei ne ole yhtään hauskoja,ainoastaan ärsyttäviä.

    Tässä linkki 2018 lokakuun 2018 tapahtumaviikolle. Ja kenet nähdään aivan lopussa punaisessa puvussa? https://youtu.be/fFEcHWcapyE


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tässä linkki 2018 lokakuun 2018 tapahtumaviikolle. Ja kenet nähdään aivan lopussa punaisessa puvussa? https://youtu.be/fFEcHWcapyE

    Kiva filminpätkä. Onpas turvonneen näköinen...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minäkin ihmettelin Faithin itkua ennakoivaa naaman rypistelyä. Näytti ihan kauhealta.
    Siinä jäi mummolle melkein Jim Careykin hopealle.
    Ihme ettei koko Dinglen suku hyökännyt sairaalan odotushuoneeseen, kuten yleensä.
    Kevennystähän tarjotaan. Mutta, ei millään muulla, kuin niillä iänikuisilla häillä.
    Missäpä muuallakaan, kuin taas Villapakassa! Onneksi ei sentään taas naamiaisilla.
    Polttareissa ei onneksi näkynyt naamiaisasuja, mutta karaoken esittäjät oli täysiä pellejä.
    Joskus kartano on ollut juhlienviettopaikkana. Eipä ole enää. Pääosin kaikki pippalot vietetään samassa pubissa. Sieltä myös poliisit, etsii ja löytää henkilöt, joille heillä on asiaa. Sinne viedään lapset, mummot ja vaarit. Ikärajaa ei ole.
    Mattyn mulkoilut todellakin jo kyllästyttää. Moiran syyllisyys Emman murhasta ym kaivettiin taas esille ja piti jälleen näyttää taas itkua tuhertavaa, ahdistunutta naista.
    Victorian sekoilu tuon asian tiimoilta on ihan kaistapäistä. Ei muka millään pääse yli pois lähteneestä Aatamistaan.

    Vähän lisää kommentteja Emmestä.
    Aaron ja Robert on ihan hyvä homopari, Charityn lesbis lesboilee ihan liikaa, eli Vanessa on ihan liikaa mukana joka paikassa. Transu Matty ei oikein uppoa ainakaan meikäläiseen, enkä ymmärrä miksi tälläinen Hannah / Matty juoni on ylipäätään keksitty.
    Tässä nyt sitten vaan odotellaan koska joku keksii että Seb onkin tyttö. Saadaan vähän taas vähän ihmeteltävää. Voi olla että vauva on tiennyt heti synnyttyään. Haluan olla poika ja sitten mies.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vähän lisää kommentteja Emmestä.
    Aaron ja Robert on ihan hyvä homopari, Charityn lesbis lesboilee ihan liikaa, eli Vanessa on ihan liikaa mukana joka paikassa. Transu Matty ei oikein uppoa ainakaan meikäläiseen, enkä ymmärrä miksi tälläinen Hannah / Matty juoni on ylipäätään keksitty.
    Tässä nyt sitten vaan odotellaan koska joku keksii että Seb onkin tyttö. Saadaan vähän taas vähän ihmeteltävää. Voi olla että vauva on tiennyt heti synnyttyään. Haluan olla poika ja sitten mies.

    Ihan samaa mieltä edellisen kanssa paitsi Sebastiania koskeva. Vauva näyttelijä on kaunis tyttö Lily ja siksi häntä ei ole puettu liian poikamaisiin väreihin vaan neutraalimpiin jotka hieman punatukkaiselle sopivatkin. Suurin osa katsojista ovat tienneet alun alkaenkin. Ei ollut sopivaa poikaa joten vaalea tyttö sai roolin. Katsojana näen Sebin tarinaa ja toisaalta Lily on ollut kiinnostava seurata n1v ajan. Tyttö ei voi jatkaa enää 1v jälkeen roolissa ja koska juonikin menee nyt Rebeccan suuntaan..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ihan samaa mieltä edellisen kanssa paitsi Sebastiania koskeva. Vauva näyttelijä on kaunis tyttö Lily ja siksi häntä ei ole puettu liian poikamaisiin väreihin vaan neutraalimpiin jotka hieman punatukkaiselle sopivatkin. Suurin osa katsojista ovat tienneet alun alkaenkin. Ei ollut sopivaa poikaa joten vaalea tyttö sai roolin. Katsojana näen Sebin tarinaa ja toisaalta Lily on ollut kiinnostava seurata n1v ajan. Tyttö ei voi jatkaa enää 1v jälkeen roolissa ja koska juonikin menee nyt Rebeccan suuntaan..

    "Tyttö ei voi jatkaa enää 1v jälkeen roolissa ja koska juonikin menee nyt Rebeccan suuntaan."
    Ei jatka eikä juoni mene Rebeccan suuntaan pitemmällä tähtäimellä. Toisessa ketjussa kerrotaan tarkemmin...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minäkin ihmettelin Faithin itkua ennakoivaa naaman rypistelyä. Näytti ihan kauhealta.
    Siinä jäi mummolle melkein Jim Careykin hopealle.
    Ihme ettei koko Dinglen suku hyökännyt sairaalan odotushuoneeseen, kuten yleensä.
    Kevennystähän tarjotaan. Mutta, ei millään muulla, kuin niillä iänikuisilla häillä.
    Missäpä muuallakaan, kuin taas Villapakassa! Onneksi ei sentään taas naamiaisilla.
    Polttareissa ei onneksi näkynyt naamiaisasuja, mutta karaoken esittäjät oli täysiä pellejä.
    Joskus kartano on ollut juhlienviettopaikkana. Eipä ole enää. Pääosin kaikki pippalot vietetään samassa pubissa. Sieltä myös poliisit, etsii ja löytää henkilöt, joille heillä on asiaa. Sinne viedään lapset, mummot ja vaarit. Ikärajaa ei ole.
    Mattyn mulkoilut todellakin jo kyllästyttää. Moiran syyllisyys Emman murhasta ym kaivettiin taas esille ja piti jälleen näyttää taas itkua tuhertavaa, ahdistunutta naista.
    Victorian sekoilu tuon asian tiimoilta on ihan kaistapäistä. Ei muka millään pääse yli pois lähteneestä Aatamistaan.

    "Minäkin ihmettelin Faithin itkua ennakoivaa naaman rypistelyä. Näytti ihan kauhealta."
    Niin oli, mutta näyttelijä ei voi mitään sille, että naama on tietyn näköinen ja käyttäytyy tietynlaisesti eri ilmeissä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Tyttö ei voi jatkaa enää 1v jälkeen roolissa ja koska juonikin menee nyt Rebeccan suuntaan."
    Ei jatka eikä juoni mene Rebeccan suuntaan pitemmällä tähtäimellä. Toisessa ketjussa kerrotaan tarkemmin...

    Tiedetään mutta ei ole haluttu paljastaa liikaa tällä sivulla.. Tuottajat halusivat antaa hyvän lopun Rossille ja Rebeccalle. Tänään meillä esitettävien häiden jälkeen Robert ja Aaron jätetään taka-alalle sarjassa..niinpä Hawley jättää sarjan ensi viikon jälkeen Britti ajassa.
    Sebastian vaihtuu myöhemmin poikaan jota nähdään muutama sekunti jakossa kuukausien päästä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vähän lisää kommentteja Emmestä.
    Aaron ja Robert on ihan hyvä homopari, Charityn lesbis lesboilee ihan liikaa, eli Vanessa on ihan liikaa mukana joka paikassa. Transu Matty ei oikein uppoa ainakaan meikäläiseen, enkä ymmärrä miksi tälläinen Hannah / Matty juoni on ylipäätään keksitty.
    Tässä nyt sitten vaan odotellaan koska joku keksii että Seb onkin tyttö. Saadaan vähän taas vähän ihmeteltävää. Voi olla että vauva on tiennyt heti synnyttyään. Haluan olla poika ja sitten mies.

    Minun mielestä Charity ja Vanessa ovat hyvä lesbopari eikä heidän lesbosuhde ole korostunut suhteen alun jälkeen liikaa. Alkuhuuman jälkeen ovat olleet ns. tavallinen (lesbo)pari riitoineen ja vastoinkäymisineen.
    Sebiä muuten näyttelee tyttö...


  • Komppaan toisen ketjun kirjoittajaa. Itsekin aloin kiinniittämään huomiota autojen auki oleviin ikkunoihin.

  • Tänään se sitten viimeinkin tapahtui. Onnea Aaron ja Robert. Kerrankin oli tilaisuus ilman karnevaalitunnelmaa ja juopottelua. Oli ihan virkistävää katsella komeita nuoria aviomiehiä. Vihkitilaisuus oli samalla kertaa arvokas, juhlallinen ja Liv kevensi sitä sopivasti. Victoria olis voinut kyllä jättää kiuttelunsa kokonaan toiseen päivään, vaikka piti kyllä pokkansa puhuessaan Robertille ja Aaronille.
   Voi kunpa Rebeccasta ja Rossistakin tulisi pari, niin hyvin tuntuvat sopivan toisilleen.
   Vähän aikaa vois Emmerdalessakin olla vähän semmosta normaalihkoa elämää.
   Taitaa olla turha toive, ja kuka sitä sitten tosissaan viitsisi katsellakaan.

   • Häätilaisuutta häiritsi eniten naisparin,silpofriikin ja pahoinpitelijä näyttelijän Daz liika näkyminen.
    Maxine A. käsikirjoituksesta oli jätetty pois filmattuja kohtauksia Rob Dianen,Bernice kanssa Mill talossa valmistautumassa ja Aaron antaa rannekellon Robille ennen tilaisuutta.
    Naistuottajia kesäk 2018 lähtien ei kiinnosta Robron vain kuin naisten esillä pitäminen ja menevät harhapoluille jatkossa. Juonet ovat kieroutuneita. Muutos on huomatta vrt edellise meneztyksen vuodet. Katsojat eivät ole olleet tyytyväisiä eräisiin uusiin ja samojen asioiden jankkaukseen.


   • Minusta on ihanaa että Ross ja Rebecca ovat löytäneet toisensa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minusta on ihanaa että Ross ja Rebecca ovat löytäneet toisensa.

    Ross ja Rebecca muuttavat pois kylästä ja vievät Sebastianin mukanaan. Seb olisi vaihtunut joka tapauksessa. Uusi Seb nähdään vasta ensi kevään jaksoissa meillä.
    1v jälkeen vauva alkaa havannoida enemmän ympäristöä,touhuaa,opettelee puhumaan,kävelemään joten heitä ei voi käyttää niin paljon koska vievät enemmän kuvaus aikaa. Lily / Seb on tiennyt jo jonkun aikaa olevansa tv sarjassa,katselee ylös etsien mikkejä,lavasteita ym. En pidä hyvänä jos lapsi aloittaisi vauvana näyttelemisen ja jatkaisi vuosikausia. Toivottavasti Lily sai jotain hyödyllisia kokemuksia ja kehitti valmiuksiaan 1v ajastaan sarjassa.


   • Oli hienot häät! 🤗 Kerrankin, tosiaan, upeat. ☺️


  • Outo episodi tuo yksityisetsiväjuttu.
   Victoria ja yksityisetsivä Glen Howell sopivat tapaamisen julkiselle paikalle kahvilaan (aiemmin Vic tutki poikien firman papereita kahvilassa), jossa sattumalta oli paikalla Robert ja Aaron. Vic ja etsivä vaihtoivat Villapakkaan ja eiköhän kohta paikalle tulleet myös parivaljakko R ja A!.
   Etsivä tulee paikan päälle kertomaan jne. aivan kuin puhelinta ei olisi keksitty.
   Lähtiessään etsivän matkaan Victorialla pullottaa käsilaukusta 5000 euroa sisältävä kirjekuori, joka on noin vain otettavissa. Luulisi varjelevan tuollaista rahamäärää paremmin. Miten sattuivatkaan Moira ja Matt paikalle?
   Tämähän on TV-sarjaa...

   Yksityisetsivän näyttelijän yhteys toiseen sarjaan on mainittu näyttelijäbongausketjussa. Keskustellaan siitä siellä.

   • Mistähän (persaukinen) Victoria hankki ne 5000 euroa?


   • Kirjoittamasi olisi kuulunut juonipaljastusketjuun.
    Mulle jää ikävä Faithia, kun poistuu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kirjoittamasi olisi kuulunut juonipaljastusketjuun.
    Mulle jää ikävä Faithia, kun poistuu.

    Sarjasta on poistunut ja lähtee vielä tänä vuonna 2019 aika paljon näyttelijöitä. Tilalle sekundaa hahmoissa ja juonissa i ja ö tasoa. Sarja on hukannut vahvuutensa tilalle evvk roskaa.
    Faith lähti taksissa eilen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sarjasta on poistunut ja lähtee vielä tänä vuonna 2019 aika paljon näyttelijöitä. Tilalle sekundaa hahmoissa ja juonissa i ja ö tasoa. Sarja on hukannut vahvuutensa tilalle evvk roskaa.
    Faith lähti taksissa eilen.

    Ei jää ikävä Faithin juopposekoilut eikä myöskään Robert.Lopettakaa Emmerdalen näyttäminen kokonaan ja laittakaa tilalle jokin Aussisarja, kuten Neiti Fisher nuoremman tutukimukset,täyttä roskaa!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sarjasta on poistunut ja lähtee vielä tänä vuonna 2019 aika paljon näyttelijöitä. Tilalle sekundaa hahmoissa ja juonissa i ja ö tasoa. Sarja on hukannut vahvuutensa tilalle evvk roskaa.
    Faith lähti taksissa eilen.

    Willapakka avattiin viime viikolla ja ainakin takahuoneessa on uutta sisustusta uusi tapetti,maalattu ovia,sohvan päällinen on uusi yms. Hyvät hillityt vaaleat pastellimaiset sävyt,malva,lilaa,aavistus vihertävää,viihtyisämpää.


   • Tässä klipissä Chasilla ja Paddylla on elävä vauva. Ei tuosta selviä, onko lapsi poika, vai tyttö?
    Kun Moira jyräsi traktorilla sen matkailuvaunun hajalle.
    Kuka oli mies joka silloin nukkui, siinä asuntovaunussa, tai autossa? Onko Adam palannut?
    Onko rooliin sittenkin tullut uusi näyttelijä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tässä klipissä Chasilla ja Paddylla on elävä vauva. Ei tuosta selviä, onko lapsi poika, vai tyttö?
    Kun Moira jyräsi traktorilla sen matkailuvaunun hajalle.
    Kuka oli mies joka silloin nukkui, siinä asuntovaunussa, tai autossa? Onko Adam palannut?
    Onko rooliin sittenkin tullut uusi näyttelijä?

    Chas ja P saivat Eve tyttövauvan jota näyttelee kaksostyttö ja poika,näyttävät 2kk ikäisiltä.
    Sebastiania näyttelevä Lily oli todella vastasyntynyt 19pv ikäisenä kun kuvaukset aloitettiin.
    Asuntovaunu on Dingle sukuiseksi paljastunut renki Nate,jonka kanssa Moira on pelehtinyt kuukausia.
    Adam tuskin palaa. Adam T on muuta puuhaa menossa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sarjasta on poistunut ja lähtee vielä tänä vuonna 2019 aika paljon näyttelijöitä. Tilalle sekundaa hahmoissa ja juonissa i ja ö tasoa. Sarja on hukannut vahvuutensa tilalle evvk roskaa.
    Faith lähti taksissa eilen.

    "Faith lähti taksissa eilen."
    Huomasin clipistä, että Faith lähti taksilla. Tarkoitin ikävää tulevaisuudessa, kun poistuu Suomen ajassa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Faith lähti taksissa eilen."
    Huomasin clipistä, että Faith lähti taksilla. Tarkoitin ikävää tulevaisuudessa, kun poistuu Suomen ajassa.

    Tosiaan vielä saamme nauttia Faithin seurasta lähes vuoden.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Chas ja P saivat Eve tyttövauvan jota näyttelee kaksostyttö ja poika,näyttävät 2kk ikäisiltä.
    Sebastiania näyttelevä Lily oli todella vastasyntynyt 19pv ikäisenä kun kuvaukset aloitettiin.
    Asuntovaunu on Dingle sukuiseksi paljastunut renki Nate,jonka kanssa Moira on pelehtinyt kuukausia.
    Adam tuskin palaa. Adam T on muuta puuhaa menossa.

    Juonipaljastusketju ja Brittiajan seurantaketjut ovat erikseen. Tuollaiset paljastukset sinne.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Juonipaljastusketju ja Brittiajan seurantaketjut ovat erikseen. Tuollaiset paljastukset sinne.

    Niitä jotka katsovat päivittäin tai harvemmin sarjan jakson voi verrata esim. siihen että he valikoivat ja ronkkivat hienon illallisis aterian alkupaloista vain muutamia syötäväksi eivätkä arvosta runsasta ateriaa. Pikaruokaa hotkimalla puoli huolimattomasti ja kun sinapit tippuu rinnuksille syyttävät tarjoilijaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niitä jotka katsovat päivittäin tai harvemmin sarjan jakson voi verrata esim. siihen että he valikoivat ja ronkkivat hienon illallisis aterian alkupaloista vain muutamia syötäväksi eivätkä arvosta runsasta ateriaa. Pikaruokaa hotkimalla puoli huolimattomasti ja kun sinapit tippuu rinnuksille syyttävät tarjoilijaa.

    Ja lisätään edelliseen vertaukseen vielä että heidän kuitenkin pitää käydä tarkistamassa ruokalistaa vaikka ei kiinnosta.. 🙄


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niitä jotka katsovat päivittäin tai harvemmin sarjan jakson voi verrata esim. siihen että he valikoivat ja ronkkivat hienon illallisis aterian alkupaloista vain muutamia syötäväksi eivätkä arvosta runsasta ateriaa. Pikaruokaa hotkimalla puoli huolimattomasti ja kun sinapit tippuu rinnuksille syyttävät tarjoilijaa.

    Mitä ihmettä oikein höpötät 😄


  • Nyt sarjaan on palaamassa ei toivottu henkilö. Onkohan Leylan Clive niminen miesystävä sama Auervaara, joka huijasi Dianaa joku vuosi sitten?

   • Kenen mielestä ei toivottu henkiö, vai kaikkien... Dianaa huijannut oli muistaakseni Charlie.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kenen mielestä ei toivottu henkiö, vai kaikkien... Dianaa huijannut oli muistaakseni Charlie.

    Ihan tyhmä episodi tämä eilen 31.10. alkanut Leylan ja Cliven juttu,ei kiinnostava olenkaan.Leylan voisi jättää pois koko sarjasta,turha muija.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ihan tyhmä episodi tämä eilen 31.10. alkanut Leylan ja Cliven juttu,ei kiinnostava olenkaan.Leylan voisi jättää pois koko sarjasta,turha muija.

    Minun mielestä kiinnostava.
    Pisteen jälkeen välilyönti...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minun mielestä kiinnostava.
    Pisteen jälkeen välilyönti...

    Oi anteeksi kirjoitusvirheeni!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oi anteeksi kirjoitusvirheeni!!

    Frank tai Clive, yhtä kiinnostavia molemmat. Ei jatkoon!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Frank tai Clive, yhtä kiinnostavia molemmat. Ei jatkoon!

    Sinähän sen jatkon päätät...


   • Kuka mielestäsi ei-toivottu on palaamassa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuka mielestäsi ei-toivottu on palaamassa?

    No ei se ollutkaan Dianaa huijannut mies vaan Frankin vankila kaveri.
    T. Pieleen arvannut


  • Hirveää Chasin painostusta hautajaisiin liittyen, jo monen jakson ajan.

   • Chasin ja Paddyn vauvan kohtalohan oli tiedossa melkein koko raskauden ajan. Päätös saattaa raskaus loppuun saakka oli yhteinen vaikka tiedossa oli ettei lapsi voi elää kuin tunteja tai päiviä. Varmaankin ainakin Chas elätteli toivoa että lääkärit ja ennuste olisivat väärässä. Ihan inhimillistä sekin.
    Nyt Cracen menehtymisen jälkeen asialla on mielestäni mässäilty jo ihan tarpeeksi. Saattaisivat jo lapsensa haudan lepoon. Tästä tragediasta on mielestäni nyt jo otettu kaikki irti.
    Elämä jatkuu .


   • Chas on surussaankin (vaikka siihen on ollut aikaa valmistua 9 kuukautta) hirveän itsekäs. Aivan kuin Paddyllä tai isillä yleensä ei olisi tunteisiin tai suruun minkäänlaista oikeutta lainkaan. Ei, Chasin mielestä äidin suru on ainoa mikä merkitsee. Itsekäs Dingle lehmä koko Chas.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Chas on surussaankin (vaikka siihen on ollut aikaa valmistua 9 kuukautta) hirveän itsekäs. Aivan kuin Paddyllä tai isillä yleensä ei olisi tunteisiin tai suruun minkäänlaista oikeutta lainkaan. Ei, Chasin mielestä äidin suru on ainoa mikä merkitsee. Itsekäs Dingle lehmä koko Chas.

    Eikös Chas ollut aikanaan hyvin epävakaa äiti Aronillekin? Osoittaa tämäkin, ettei hänestä ole edes pienen lapsen äidiksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Chasin ja Paddyn vauvan kohtalohan oli tiedossa melkein koko raskauden ajan. Päätös saattaa raskaus loppuun saakka oli yhteinen vaikka tiedossa oli ettei lapsi voi elää kuin tunteja tai päiviä. Varmaankin ainakin Chas elätteli toivoa että lääkärit ja ennuste olisivat väärässä. Ihan inhimillistä sekin.
    Nyt Cracen menehtymisen jälkeen asialla on mielestäni mässäilty jo ihan tarpeeksi. Saattaisivat jo lapsensa haudan lepoon. Tästä tragediasta on mielestäni nyt jo otettu kaikki irti.
    Elämä jatkuu .

    Entä tuo lapsi,hänen on täytynyt kärsiä hirveitä kipuja,eikö sitä ajateltu ollenkaan!!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Entä tuo lapsi,hänen on täytynyt kärsiä hirveitä kipuja,eikö sitä ajateltu ollenkaan!!!

    Vastenmielinen raskaus tarina siitä kuinka äiti tietoisesti synnyttää sairaan ja vammaisen lapsen.
    Raskausajan seulonnat ovat tärkeitä. Jos perheessä on jo lapsia vie vammainen liikaa huomiota ja aikaa pois terveitä lapsilta. Monet eivät tajua tätä. Mediassa on ikävä kyllä juttuja miten jotkut oikein julkisesti esittelevät vammaisia lapsiaan. Se ei ole eettisesti oikein lasta kohtaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Chas on surussaankin (vaikka siihen on ollut aikaa valmistua 9 kuukautta) hirveän itsekäs. Aivan kuin Paddyllä tai isillä yleensä ei olisi tunteisiin tai suruun minkäänlaista oikeutta lainkaan. Ei, Chasin mielestä äidin suru on ainoa mikä merkitsee. Itsekäs Dingle lehmä koko Chas.

    Aaronille Chas ei osannut olla äiti. Vasta vanhempana on kypsynyt äitiyteen.
    Päässyt eroon, sellaisesta itsekkäästä elämäntyylistä, johon ei mahtunut pieni poikakaan.
    Mutta vieläkin Chasilla on nähtävissä, jotain kypsymättömyyttä, narsistisen käytöksen muodossa. Eri tavalla, monissa eri asioissa. Sellaista Dinglemäistä röyhkeää itsekkyyttä.

    Vaikka oman lapsen kuolema on pahinta, mitä vanhemmille voi tapahtua.
    Mutta, Chasin taholta on nähty liiallisen, ylimenevää narsistista surua. Olettaa, että hän on vain ainoa joka suree, jolla on vaikeaa. Ei huomioi mitenkään edes lapsen isän surua. Chas olettaa, ettei Paddy sure, eikä tarvitse mitään tukea. Vaikka Paddy hoitaa vaikeimmat hautajaisiin liittyvät asiatkin.

    Itse Chas vain kiukuttelee ja odottaa kaikilta tukea ja ymmärrystä.
    Hakee surusta oikeutusta ilkeydelleen. Oli todella töykeä hyvää tarkoittavalle, äidilleenkin. Ymmärtämättä, että isoäiti myös suree kuollutta lapsenlastaan.
    Kaikkien on ymmärrettävä, vain tätä ilkeää, surevaa äitiä ja kunnioitettava tämän surua. Paettava tämän töksähtelyjä häntä koipien välissä.
    Chas vaati Cainiakin tueksi hautajaisiin. Koko kylähän siihen nyt tarvitaan.
    En ymmärrä, mikä saa Paddyn aina noin nössöilemään ja hyppimään naisen pillinmukaan, kuin jokin sätkyukko. Onko Chas todellakin sen arvoinen?
    Paddyn ilmeestä näkee, että hän suorastaan aina pelkää Chasia ja hänen kauheita sukulaisiaan. Ei heillä ole kovin luonnollinen suhde. Kun mies sanoo naiselle, että hän tekee ihan mitä vaan ja miten vaan. Kunhan kaikki menee tyrannimaisen Chasin mielenmukaisesti.

    Paddy on ollut koko ajan kuin, maassa mateleva, potkittu mato tuon naisen edessä.
    Yli menee ja pahasti tämä, Paddyn Chasin surun pehmittäminen. Vauvahan ei saanut edes isänsä sukunimeä.
    Grace Dingleksi hän on nimetty, tietysti Chasin määräyksestä. Vaikka vanhemmat ei ole naimisissa. Silti se on vanhempien päätös, kumman vanhemmat sukunimen lapsi saa.
    Dinglen narsistisuku on röyhkeitä narsisteja joka asiassa, niin tässäkin.


  • Todella alkaa jo riittää tuo Chasin naaman vääntely. Mikään ei kelpaa mitenkään, vaikka toiset koettaa tehdä kaikkensa ja hyppyyttää tuota Paddya, kuin vierasta sikaa, ärsyttävä eukko.

   • No nyt kyllä Chas Dingle näytti muille kuka tässä oikein suree ja miten se kuuluu oikein näyttää. Kyllä siinä jäi muut ihan amatööreiksi, edes Aaronin ei antanut näyttää itkemisen mallia. Onneksi ainakin tämä vauva saatiin vihdoinkin hautaan.


  • Miten saa kirjoitettua aivan oman kommentin jonka alussa ei vastata edellistä txt? Kun ei siis halua lainata jonkun txt.

   • Kommentoi kohta edellisen alalaidassa nyt. Tuleeko alkuuna sen txt? Kokeilija.


   • Et kertonut, haluatko kommentoida aihetta yleensä vai jonkun toisen kirjoittamaa kommenttia. Jos aihetta, niin kirjoita kohtaan "Kommentoi aloitusta".


   • Siinähän se kerrotaan mitä ko henkilö haluaa. Kirjoittaa itsenäisen oman kommentin joka ei ole edellisen häntä, ei ala edellisen txt vaan aivan itsenäinen teksi joka liittyy aloitusketjun päivittäis aiheeseen.


  • Hmph. No ei täällä jokaisen maallikon täydy länkättää ja kysellä asioista, jos ei mitään ymmärrä. 🙄 Jos ei osaa katsoa sarjaa oikein, ei tarvitse vaivautua.

   • Mitenkähän sarjaa katsotaan sitten oikein?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitenkähän sarjaa katsotaan sitten oikein?

    Opettele. Kyllä sen tietää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Opettele. Kyllä sen tietää.

    Perusteletko, niin olet vakuuttavampi? Kiitos!


  • Ennen oli selkeäpää mihin halusi txt laittaa.Säästettiin tilaa ja kirjoiteltiin edellisen perään vaikka tarkoitus ei ollut olla erimieltä,huomautella mistään eikä arvostella toisten txt tms edellisen kanssa. Sivu uudistus hämmenttää kun joskus on tullut edellisen lainaus alkuun vaikka ei ole ollut tarkoitus.

  • Tämänpäiväisestä jaksosta jäi mieleen että Aaron on vaan suuri kiukutteleva lellivauva.
   Kaikki mielenkiintoiset hahmot ovat pikkuhiljaa poistuneet kuvioista. Aikanaan Viv oli hahmona ihan riemastuttava koomisuudessakin. Val toi säpinää ja sai Erickiinkin elämää ja mielenkiintoa. Aaronissakin oli enemmän särmää kuin tällä hetkellä.
   Olisipa Edna saanut pysyä hengissä, paras tyyppi koko porukassa. Vanhempi naiskolmikko Betty, Pearl ja Edna olivat ainakin joskus aika riemastuttavia. Nykyään on vaan tappamista ja väkivaltaa. Huumori on unohtunut.

   • Muistako kun Vic sulki kaupan keskellä päivää ja sutinoi Paddyn kanssa puolipukeissa lattialla ?
    Sebastian vauvasta siinä oli kysymys.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Muistako kun Vic sulki kaupan keskellä päivää ja sutinoi Paddyn kanssa puolipukeissa lattialla ?
    Sebastian vauvasta siinä oli kysymys.

    Siis Viv Winsor Bobin eukko muhinoi Paddyn kanssa.
    Eikä Aaron mikään lälly ole.
    Niin kuinka usein käy että jotkut hahmot ovat joskus onnellisia kun saavat jotain hyvää kuten Robron ja Liv joka on voinut elää perheenä omassa talossaan Sebin kanssa ja sitten heti kohta aivovamma äiti ottaa hänet pois ja vie pois asumaan huudeidenkäyttäjä ja harkitun murhayrityksen tehneen roiston kanssa. Rebecca ei edes tiedä että Ross ampui Robertia ja sitä että on käyttänyt huumeita ja myynyt,rosvonnut ja väkivaltaa käyttänyt.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Muistako kun Vic sulki kaupan keskellä päivää ja sutinoi Paddyn kanssa puolipukeissa lattialla ?
    Sebastian vauvasta siinä oli kysymys.

    Ei kai Vic touhunnut Paddyn kanssa silleen? Vic oli Vivin mies... Oikealta nimeltään Victor.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Muistako kun Vic sulki kaupan keskellä päivää ja sutinoi Paddyn kanssa puolipukeissa lattialla ?
    Sebastian vauvasta siinä oli kysymys.

    Syntyikö Vivin ja Paddyn sutinoista Sebastian-vauva? Asiayhteys!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei kai Vic touhunnut Paddyn kanssa silleen? Vic oli Vivin mies... Oikealta nimeltään Victor.

    Tässä on varmasti menneet Vivit ja Vicit sekaisin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tässä on varmasti menneet Vivit ja Vicit sekaisin.

    Selvennetään niille jotka eivät itse osaa päätellä esillä olleista asioista. Joskus tulee virhepainamia,ennakointi sotkee eikä nämä jutut ole niin tärkeitä että viitsii yleensä tarkastaa txt. Lisäksi sivustoilla on aina niitä trolleja jotka tekevät kiusaa muka tyhmillä kysymyksillä! Eikä niihin kannata vastata.
    Edellinen txt muisteli vanhoja ja siinä mainittiin VIV ,joka oli Bobin vaimo, siitä tulee mieleen Paddyn ja VIV pikaset kaupassa vuosia sitten.
    Eilisen jakson aihe oli että Robertin poika Sebastian riistetään isiltään ja muuttaa Liverpooliin jne.
    Aaron ei ole mikään lellivauva!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Selvennetään niille jotka eivät itse osaa päätellä esillä olleista asioista. Joskus tulee virhepainamia,ennakointi sotkee eikä nämä jutut ole niin tärkeitä että viitsii yleensä tarkastaa txt. Lisäksi sivustoilla on aina niitä trolleja jotka tekevät kiusaa muka tyhmillä kysymyksillä! Eikä niihin kannata vastata.
    Edellinen txt muisteli vanhoja ja siinä mainittiin VIV ,joka oli Bobin vaimo, siitä tulee mieleen Paddyn ja VIV pikaset kaupassa vuosia sitten.
    Eilisen jakson aihe oli että Robertin poika Sebastian riistetään isiltään ja muuttaa Liverpooliin jne.
    Aaron ei ole mikään lellivauva!

    "jotka tekevät kiusaa muka tyhmillä kysymyksillä"
    Monesti olen kuullut sanottavan, että tyhmimmät kysymykset ovat usein parhaita.

    "Eikä niihin kannata vastata"
    Vastasit!


  • Olipas treffiepisodi!
   Mistähän lekuri oli hommannut noin paljon ruusunlehtiä ja millä kantoi niitä treffipaikalle menevälle reitille?
   Ihmeellisesti Bernaise oli jättänyt ohjelapun maahan. Itse olisin ottanut talteen muistoksi. Juoneen kuului, että Dazin pitää löytää se...

  • Ross ja Rebecca lähtivät Liverpooliin johon on 2 tunnin matka. Sebastian lähti myös mutta hänet nähdään vielä käymässä. Oli surulliset tunnelmat vuosi sitten. Korjaamon katolla on edellen kyltti Barton Dingle. Miksi? Unohtunut? Tuskinpa Ross takaisin tulee. Pete on asuu yhä kylässä ja on Butlerin farmi töissä koska omistaa yrityksenMoiran kanssa.

  • Tekopyhä Laurel huomasi hurman haihtuneen taas. Ei se Bobkaan ollut kaksostensa kanssa enää ihana ja Brendakin muistui mieleen. Arki tuli taas vastaan ja ei kun kirkkoon rukoilemaan. Ei se Ashley sieltä enää tule ex-pastorskaa pettymyksiltä pelastamaan.

   • Dottie tytär sanoi taikasanan "Isä" ja Laurel heräsi vihdoin ja osoitti Bobille ovea! Ja kuka on seuraava mies?


  • Ei mitään uutta Emmerdalesta. Aaron isukki näytti olevansa tosi Dingle. Seb tänne taikka isukkidingle alkaa itkeä ja kiukutella. Taisi sitten kyllä vähän rauhoittua.
   Laurel ei saanut sanottua Bobille kyllästyneensä. Lähtee nyt haistelemaan uusia tuulia, oliskos muualla jotain tarjolla. Emmerdalessa on aika vähän miehiä tarjolla, ainakaan tuttuja joita Laurelin kannataisi yrittää.

   • Kylästä löytyy kyllä Laurelille vapaa, eronnut mies. En muista tarkkaa joskus kevään jaksoissa tutustuvat.
    Aaron ja Seb tarina jatkuu seuraavassa jaksossa maanantaina. Lily tykkäsi näyttää ja käyttää käsiään ja sormiaan. Hapuili usein kauluksia ja koruja kaulasta. Ja nyt pääsi vetämään Aaronia huulesta.


  • Olisi se erikoista nähdä tuulellakäyvän Laurelin elävän joskus ilman miestä.
   Mutta ei, aina pitää joku olla. Napata vaikka sitten toiselta naiselta ukkomies.
   Sitten niksnaks, hetken päästä enää ei kiinnosta sekään. Taas alkaa silmät tapillaan ja nenä pitkällään ukkojahtiin. Kuka ukkeli taas pyörimään lastensa kotiin ja viihdyttämään tätä toisaikaista kanamaista naista.
   Tympäisevä Laurel on aina nurisemassa kimittävällä lapsenäänellään jostakin.

  • Huomasipas taas, että naistuottajat asialla. Samaa naamiais-showta mies-strippaajia ja ikivanhalla willagepeople teemalla. Äijien vääntelehtiminen naamiaisasuissaan, oli todella, säälittävän typerää. Sitten vielä päälle hölmön Laurelin oma show, ilmoittaa bänkseistä kaikkien kuullen strippaavalle Bobille. Koska oli hänen miesvainaansa synttärit. Ihmettelen, miten tätä miestrippaamista on pidetty ennenkin näin naisia kiinnostavana asiana tässä sarjassa.

   • Moiralla on hyvä farkkuperse.


   • Täysin samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Heti kun Bobin idea Muskelimasoista tuli esille, oli ihan selvää miten siinä tulee käymään. Silti uskalsi toivoa ettei kai taas kehdata saman toistoa esittää. Turha toivo, sama vanha kässäri, tutut, muutenkin jo älykääpiöiksi tehdyt miehet koheltaa niin kuin 4-5 vuotiaat ja kaikilla on niin mukavaa kun viina vaan virtaa.
    Onko tuottajilta tosiaan kaikki uudet ideat loppuneet. Ei näitä vaan jaksa enää.


   • ED muuttuu todella huonoon suuntaan tulee outoja vinksahtaneita sairaita juonia ja naisten ylivaltaa, suosimista ja Charityn ja Vanessan pitämistä esillä koska on pikisilmä Brooksin vaimoke.
    Lisäksi lapsia ja teini ongelmia yhä enemmän koska heihin on niin helppo vaikuttaa eli manipuloida haluttuihin aatteisiin mitä labour puolue,feminismi ja globalistit haluavat. Groomingia, raiskauksesta syntyviä lapsia,pakkomielteisiä juttuja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    ED muuttuu todella huonoon suuntaan tulee outoja vinksahtaneita sairaita juonia ja naisten ylivaltaa, suosimista ja Charityn ja Vanessan pitämistä esillä koska on pikisilmä Brooksin vaimoke.
    Lisäksi lapsia ja teini ongelmia yhä enemmän koska heihin on niin helppo vaikuttaa eli manipuloida haluttuihin aatteisiin mitä labour puolue,feminismi ja globalistit haluavat. Groomingia, raiskauksesta syntyviä lapsia,pakkomielteisiä juttuja.

    Emmerdalesta on hävinnyt kaikki hauskuus ja viihdyttävyys. Kylän maisemat ovat vieläkin kauniita ja osa näyttelijöistä/hahmoista sympaattisia, mutta muuten sarja on niin kovin tumma nykyään. Synkkä ja saarnaava, aivan kuin huumori olisi kielletty tai kuollut.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Täysin samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Heti kun Bobin idea Muskelimasoista tuli esille, oli ihan selvää miten siinä tulee käymään. Silti uskalsi toivoa ettei kai taas kehdata saman toistoa esittää. Turha toivo, sama vanha kässäri, tutut, muutenkin jo älykääpiöiksi tehdyt miehet koheltaa niin kuin 4-5 vuotiaat ja kaikilla on niin mukavaa kun viina vaan virtaa.
    Onko tuottajilta tosiaan kaikki uudet ideat loppuneet. Ei näitä vaan jaksa enää.

    Kovin Bobin tyylistä keksiä, hyväntekeväisteemaksi juuri tälläinen muskelimasat ilta.
    Viimeksikin muskelimasojen vierailun aikaan Bob innostui niin kovasti asiasta, että lopulta hillui itsekin masojen seassa öljyttynä. Bobia ei siis tainnut nyt ollenkaan haitata muskelimasojen peruuntuminen. Niin innoissaan mies oli, kun järjesti itsensä ja muut kylän pellemiehet masojen tilalle, ketkuttamaan öljyttyinä lanteitaan. Selvästi Bobin lempihommaa.
    Mies on jo lähes vaarin ikäinen, mutta luulee kai olevansa vastustamaton adonis. Riisuttuaan vaatteitaan ja lääpittyään itseensä öljyä. Yököttävää touhua.
    Charitykin on aika erikoinen. Kun on näin kiinnostunut strippaavista miehistä, mutta silti lesbous kiinnostaa enemmän.
    Tuottajat taitaa haluta tehdä vain miehistä seksististä pilaa, tällä muskelimasa hommalla ja kaikenlisäksi vielä, huomatkaa millaisista miehistä! Jimmy, Bob, Rishi ja Dougpappaakin mukaan houkuteltiin. Ainoa nuorempi ryhmässä oli Pete. Miksihän Bob ei koonnut ryhmää esim. nuoremmista miehistä, David, Pete, Aron ja Robert?
    Ja miksihän miesten tilalla ei nähty välillä, vaikka tankotanssivia naisia, tai naisia tällätavalla strippaamassa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kovin Bobin tyylistä keksiä, hyväntekeväisteemaksi juuri tälläinen muskelimasat ilta.
    Viimeksikin muskelimasojen vierailun aikaan Bob innostui niin kovasti asiasta, että lopulta hillui itsekin masojen seassa öljyttynä. Bobia ei siis tainnut nyt ollenkaan haitata muskelimasojen peruuntuminen. Niin innoissaan mies oli, kun järjesti itsensä ja muut kylän pellemiehet masojen tilalle, ketkuttamaan öljyttyinä lanteitaan. Selvästi Bobin lempihommaa.
    Mies on jo lähes vaarin ikäinen, mutta luulee kai olevansa vastustamaton adonis. Riisuttuaan vaatteitaan ja lääpittyään itseensä öljyä. Yököttävää touhua.
    Charitykin on aika erikoinen. Kun on näin kiinnostunut strippaavista miehistä, mutta silti lesbous kiinnostaa enemmän.
    Tuottajat taitaa haluta tehdä vain miehistä seksististä pilaa, tällä muskelimasa hommalla ja kaikenlisäksi vielä, huomatkaa millaisista miehistä! Jimmy, Bob, Rishi ja Dougpappaakin mukaan houkuteltiin. Ainoa nuorempi ryhmässä oli Pete. Miksihän Bob ei koonnut ryhmää esim. nuoremmista miehistä, David, Pete, Aron ja Robert?
    Ja miksihän miesten tilalla ei nähty välillä, vaikka tankotanssivia naisia, tai naisia tällätavalla strippaamassa?

    Sarjassa ja yleensäkin on outo halu pukea heteromiehiä naismaisksi transustrippari tyyliiksi. Ketkä heitä haluaa katsella,hyi hitto. Perinne jatkuu sillä taas näkyi kuvissa ensi viikolla yksi mies puettuna pinkkiin.
    Aaronia, Robertia,Cainia eikä muistaakseni Dougia,Erick ei ole häväisty mauttomuuksilla. Peten polttarit olivat cowboy henkisiä. Cowboy teema,hevoset jatkuu näkyvämmin kyllä nykyisten tuottajien aikana jatkossa. Bob hahmo alkaa jo olla täysin loppuun käytetty.


  • Tahtooko Aaron nyt ihan ikioman pikku Dinglen, kun Robertin Seb on nyt ainakin jonkin aikaa tosi kovia kokeneella äidillään. Dinglet ei paljon jaa, vaan kaikki mulle ja heti. Itsekäs Aaron ainakin tämän sopan keitti.

   • Waaaronilla on kohta sellainen vauva-kiima ja hormonihyrrä päällä ettei moista ole miespuolisella ennen nähty.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Waaaronilla on kohta sellainen vauva-kiima ja hormonihyrrä päällä ettei moista ole miespuolisella ennen nähty.

    He perheenä olivat jo kiintyneet ja tottuneet Sebastianin kanssa elämiseen ja ajattelivat että poika jäisi heille. Aaronin kokee menestyksen,ikävän ja tyhjyyden tunteen. Ajatus saada oma biologinen lapsi on hyvin luonnollinen tarve ihmisellä. Miespareille se ei ole niin helppoa toteuttaa.
    Seb/Lily nähdään vielä vierailulla tammikuussa mutta jakson sisältö on huonosti tehty flunssaan sairastuneiden takia. Keväällä,kesällä Sebastian roolissa nähdään poika.


   • Anonyymi kirjoitti:

    He perheenä olivat jo kiintyneet ja tottuneet Sebastianin kanssa elämiseen ja ajattelivat että poika jäisi heille. Aaronin kokee menestyksen,ikävän ja tyhjyyden tunteen. Ajatus saada oma biologinen lapsi on hyvin luonnollinen tarve ihmisellä. Miespareille se ei ole niin helppoa toteuttaa.
    Seb/Lily nähdään vielä vierailulla tammikuussa mutta jakson sisältö on huonosti tehty flunssaan sairastuneiden takia. Keväällä,kesällä Sebastian roolissa nähdään poika.

    Tämä ei nyt varsinainen kommentti ole mutta kun tässä lapsista puhutaan, niin kiinnostas tietää missä on Cainin vanhempi poika Kyle. Kuka on hänen huoltajansa ja missä asuu?
    Oliko se mahdollisesti isoisä Zak?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tämä ei nyt varsinainen kommentti ole mutta kun tässä lapsista puhutaan, niin kiinnostas tietää missä on Cainin vanhempi poika Kyle. Kuka on hänen huoltajansa ja missä asuu?
    Oliko se mahdollisesti isoisä Zak?

    Kyle 7v. asuu Cainin ja Moiran kanssa farmilla. Zak on yhä Kylen huoltaja papereiden mukaan. Kylea nähdään enemmän ensi keväästä lähtien ja puhuu monia lauseita ja osaa olla jo hyvin mukana.
    Niin Lisa näyttelijä on edellen sairaslomalla ja Zak hahmo myös oli poissa sydänsairaana viime v lopulla ja tämän v alussa ja kumpikin hahmo nähdään vasta talven 2019 jaksossa meillä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Waaaronilla on kohta sellainen vauva-kiima ja hormonihyrrä päällä ettei moista ole miespuolisella ennen nähty.

    Kun viiltely on jäänyt, tilalle tuli vauvapakkomielle. Vauvan hankinnankin Aron tekee niin vaikeaksi, puhumalla kohdun vuokrauksesta. Olisi kuin mies ja lopettaisi tuon naisten inhoamisensa. Äkkiäkös sitä naisen kanssa vauvan aikaan saisi. Mutta kun kaikki pitää tehdä vaikeimman kautta. Ongelmakimppu Aronilla on ollut aina joku itkeskelyn aihe.
    Kyllästyttää Aronin ainainen vollottelu ja nähdä hänet pyyhkimässä kyyneleitään.

    Aronin lisäksi kylässä on muitakin ärsyttäviä roolihahmoja.
    Silmälasejensa takana silmiään pyöristelevä, pallopäinen, aina omituisesti toljottava ja Chasia mielistelevä Paddy. Hän myös alkaa olla ärsyttävä näky. Hämmästyttää se,
    miksi Paddy ei osaa käyttäytyä koskaan luonnollisesti?
    Leskeyteensä sopeutumaton oikukas Laurelkin ärsyttää. Bernicekin on kummallinen tuuliviiri. Hän oli niin onnessaan, saatuaan vihdoin kovaan miehennälkäänsä Dazista miesystävän. Sitten alkoikin jo kuolaamaan toista miestä. Mutta eipä taida kylän tohtorismieskään kauan kiinnostaa tätä miehenvaihtajaa. Jotain keksitään, että näistäkään roolihahmoista ei pitkäaikaista paria tule.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kun viiltely on jäänyt, tilalle tuli vauvapakkomielle. Vauvan hankinnankin Aron tekee niin vaikeaksi, puhumalla kohdun vuokrauksesta. Olisi kuin mies ja lopettaisi tuon naisten inhoamisensa. Äkkiäkös sitä naisen kanssa vauvan aikaan saisi. Mutta kun kaikki pitää tehdä vaikeimman kautta. Ongelmakimppu Aronilla on ollut aina joku itkeskelyn aihe.
    Kyllästyttää Aronin ainainen vollottelu ja nähdä hänet pyyhkimässä kyyneleitään.

    Aronin lisäksi kylässä on muitakin ärsyttäviä roolihahmoja.
    Silmälasejensa takana silmiään pyöristelevä, pallopäinen, aina omituisesti toljottava ja Chasia mielistelevä Paddy. Hän myös alkaa olla ärsyttävä näky. Hämmästyttää se,
    miksi Paddy ei osaa käyttäytyä koskaan luonnollisesti?
    Leskeyteensä sopeutumaton oikukas Laurelkin ärsyttää. Bernicekin on kummallinen tuuliviiri. Hän oli niin onnessaan, saatuaan vihdoin kovaan miehennälkäänsä Dazista miesystävän. Sitten alkoikin jo kuolaamaan toista miestä. Mutta eipä taida kylän tohtorismieskään kauan kiinnostaa tätä miehenvaihtajaa. Jotain keksitään, että näistäkään roolihahmoista ei pitkäaikaista paria tule.

    Paddyn vakioilmeitä tässä.
    https://i0.wp.com/metro.co.uk/wp-content/uploads/2019/04/Paddy-shock-emmerdale-fe71.jpg?quality=90&strip=all&zoom=1&resize=644,408&ssl=1

    https://vignette.wikia.nocookie.net/emmerdale/images/4/42/Episode_6641.jpg/revision/latest?cb=20140324155211

    https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/20/590x/secondary/Paddy-Kirk-crying-1529448.jpg?r=1538135662263

    Aronin vakioilmeet
    https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/20/590x/Emmerdale-642225.jpg

    https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2017/12/kh-composite-
    ronnie.jpg?strip=all&quality=100&w=750&h=500&crop=1

    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQiorp0EjtlTkUH6QfLPsgQdfVZJxo2qxVOiPpryrpeb_uw9JwX0A&s


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyle 7v. asuu Cainin ja Moiran kanssa farmilla. Zak on yhä Kylen huoltaja papereiden mukaan. Kylea nähdään enemmän ensi keväästä lähtien ja puhuu monia lauseita ja osaa olla jo hyvin mukana.
    Niin Lisa näyttelijä on edellen sairaslomalla ja Zak hahmo myös oli poissa sydänsairaana viime v lopulla ja tämän v alussa ja kumpikin hahmo nähdään vasta talven 2019 jaksossa meillä.

    "Zak hahmo myös oli poissa sydänsairaana"
    Siis oliko Zak-hahmo sairaana vai häntä näyttelevä näyttelijä? Jos hahmo, niin varmaan näytettäisiin sarjassa sairaalajaksoja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Zak hahmo myös oli poissa sydänsairaana"
    Siis oliko Zak-hahmo sairaana vai häntä näyttelevä näyttelijä? Jos hahmo, niin varmaan näytettäisiin sarjassa sairaalajaksoja.

    Et ole katsonut tai kuunnellut sarjaan ilmeisesti tarpeeksi tarkkaan.
    Onko jaksoissa puhuttu koskaan Lisan tai Zakin sairastumisista? Ei ole vaan Lisa on töissä Skotlannissa ja Z jossain matkoillaan. Eikä jatkossakaan mainita mitään.
    Päättele siitä, että kyse on tietysti näyttelijöistä. Tv lehdissä kerrottiin joskus tammikuussa 2019 S.Halliwellin sydän ongelmista. Ja Jane Coxin halusta lopettaa sarjassa joten hänelle kirjoitettiin lähtötarina.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Et ole katsonut tai kuunnellut sarjaan ilmeisesti tarpeeksi tarkkaan.
    Onko jaksoissa puhuttu koskaan Lisan tai Zakin sairastumisista? Ei ole vaan Lisa on töissä Skotlannissa ja Z jossain matkoillaan. Eikä jatkossakaan mainita mitään.
    Päättele siitä, että kyse on tietysti näyttelijöistä. Tv lehdissä kerrottiin joskus tammikuussa 2019 S.Halliwellin sydän ongelmista. Ja Jane Coxin halusta lopettaa sarjassa joten hänelle kirjoitettiin lähtötarina.

    Seuraan sarjaa, mutta Suomen ajassa. Aiempi kommentoi ymmärtääkseni brittiajassa.

    "Päättele siitä, että kyse on tietysti näyttelijöistä"
    "Niin Lisa näyttelijä on edellen sairaslomalla ja Zak hahmo myös oli poissa"
    Varsin sekavasti kerrottu, jos tarkoitetaan näyttelijöitä, kun ensin mainitaan näyttelijä (erikoinen tapa kertoa) ja toisessa hahmo.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Seuraan sarjaa, mutta Suomen ajassa. Aiempi kommentoi ymmärtääkseni brittiajassa.

    "Päättele siitä, että kyse on tietysti näyttelijöistä"
    "Niin Lisa näyttelijä on edellen sairaslomalla ja Zak hahmo myös oli poissa"
    Varsin sekavasti kerrottu, jos tarkoitetaan näyttelijöitä, kun ensin mainitaan näyttelijä (erikoinen tapa kertoa) ja toisessa hahmo.

    Nyt Suomessa esitetään marrakuun jaksoja v.2018 ja koskee juuri tätä hetkeä. Zakia ei ole näkynyt eikä ole kerrottu hahmon sairastuneen ja jo kuukausia sitten Lisa lähti pois kylästä. Halliwelin sairastumisesta ei kertottu heti vaan myöhemmin kuten em. kerrottu.
    Luin juuri tånåän että Zakin poissa oloa ihmetelty taas englamnin palsatalla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Seuraan sarjaa, mutta Suomen ajassa. Aiempi kommentoi ymmärtääkseni brittiajassa.

    "Päättele siitä, että kyse on tietysti näyttelijöistä"
    "Niin Lisa näyttelijä on edellen sairaslomalla ja Zak hahmo myös oli poissa"
    Varsin sekavasti kerrottu, jos tarkoitetaan näyttelijöitä, kun ensin mainitaan näyttelijä (erikoinen tapa kertoa) ja toisessa hahmo.

    Taas joutavaa vänkäämistä jota ei oikein moderoiduilla keskustelu sivustolla ja palstoilla sallittaisi Suomessakaan. Jatkuva naljailu,trollaus,valheet yms sotkeminen tai johonkin toiseen kirjoittajaan suunnattusta haukkumisesta,arvostelusta saa esim. Brittien foorumeilla kirjoituskiellon 2vk ja törkeimmistä bannataan iäksi jos kohde tai joku muu tekee ilmoituksen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Taas joutavaa vänkäämistä jota ei oikein moderoiduilla keskustelu sivustolla ja palstoilla sallittaisi Suomessakaan. Jatkuva naljailu,trollaus,valheet yms sotkeminen tai johonkin toiseen kirjoittajaan suunnattusta haukkumisesta,arvostelusta saa esim. Brittien foorumeilla kirjoituskiellon 2vk ja törkeimmistä bannataan iäksi jos kohde tai joku muu tekee ilmoituksen.

    'Brittien foorumeilla kirjoituskiellon 2vk ja törkeimmistä bannataan iäksi jos kohde tai joku muu tekee ilmoituksen'
    Mielenkiinnosta kyselen, miten törkeyksien kirjoittaja estetään kirjoittamasta lisää? Siis millä keinoin ja miten se toimii tai toimisi täällä suomi24ssa?
    .


   • Anonyymi kirjoitti:

    'Brittien foorumeilla kirjoituskiellon 2vk ja törkeimmistä bannataan iäksi jos kohde tai joku muu tekee ilmoituksen'
    Mielenkiinnosta kyselen, miten törkeyksien kirjoittaja estetään kirjoittamasta lisää? Siis millä keinoin ja miten se toimii tai toimisi täällä suomi24ssa?
    .

    Nyt täytyy em turhauttavien txt takia todeta, että Olen seurannut ja lukenut vuosia britti foorumeita ja en ole koskaan nähnyt kenenkään huomauttelevan enkä puuttuvan toisten teksteihin satunnaisista kirjoitusvirheistä kuten "sinä " esim. teet jatkuvasti pitkittäen ja häiriten ketjuja tarkoituksella epäolennaisista asioista.
    Britti lapset aloittavat esikoulun jo 4v ja oppivat käytös tavoille hyvin varhain ja sen huomaa.
    Tiedän käytännössä miten helposti esim v muuttuukin b mobiili näppäimistössä.
    Jo riittää turhat rääpimiset toisten teksteistä!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nyt täytyy em turhauttavien txt takia todeta, että Olen seurannut ja lukenut vuosia britti foorumeita ja en ole koskaan nähnyt kenenkään huomauttelevan enkä puuttuvan toisten teksteihin satunnaisista kirjoitusvirheistä kuten "sinä " esim. teet jatkuvasti pitkittäen ja häiriten ketjuja tarkoituksella epäolennaisista asioista.
    Britti lapset aloittavat esikoulun jo 4v ja oppivat käytös tavoille hyvin varhain ja sen huomaa.
    Tiedän käytännössä miten helposti esim v muuttuukin b mobiili näppäimistössä.
    Jo riittää turhat rääpimiset toisten teksteistä!

    Tämä on täytta asiaa. En silti usko että hän joka tällä tavalla häiriköi, sitä kuitenkaan lopettaa. Hän saa siitä nähtävästi oman nautintonsa. Sääli.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nyt täytyy em turhauttavien txt takia todeta, että Olen seurannut ja lukenut vuosia britti foorumeita ja en ole koskaan nähnyt kenenkään huomauttelevan enkä puuttuvan toisten teksteihin satunnaisista kirjoitusvirheistä kuten "sinä " esim. teet jatkuvasti pitkittäen ja häiriten ketjuja tarkoituksella epäolennaisista asioista.
    Britti lapset aloittavat esikoulun jo 4v ja oppivat käytös tavoille hyvin varhain ja sen huomaa.
    Tiedän käytännössä miten helposti esim v muuttuukin b mobiili näppäimistössä.
    Jo riittää turhat rääpimiset toisten teksteistä!

    Toihan oli vain kysymys, miten estetään epäasialliset kirjoitajat. Jos se onnistuu Englannissa niin luulisi olevan mahdollista Suomessakin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toihan oli vain kysymys, miten estetään epäasialliset kirjoitajat. Jos se onnistuu Englannissa niin luulisi olevan mahdollista Suomessakin.

    Joskus on vain tarpeen ilmaista ärtymystä trollauksesta. Nämä sivut toimivat kyllä hyvin näinkin eikä tänne s24 sovi käytäntö mikä on esim. isolla tv sarja sivustolla Digital Spy forumilla jossa on rekisteröinti pakko,nimimerkit ja säännöt. Jos joku ei halua siellä nähdä jonkun txt näkee tyhjän tilan. Jos jokut alkaa DS Appreciation palstalla kiistelemään ja hyökkäämään jostakin mitä tapahtui usein 2-3vuotta sitten ja menee överiksi niin poistavat jupakka ajalta kaikki tekstit ja rajoittavat, bannaavat 2vk pahimpia.
    Jokainen kirjoittelee täällö mistä haluaa. Ei tässä sen kummempaa.


  • Grace juttu meni mauttomaksi kun hautapaikkakin oli aivan merkkihenkilön Jack Sugdenin haudan edessä. Väärä valinta osoittaa miten kieroutunut oma kupla on tuottajilla. Chas näyttelijä Lucy Pargeter sai omat kaksoset ensin v2017 ja senjälkeen töihin palattuaan tekomahassa Grace raskaus ja pian taas uusinta..
   Pargeter poistatti silikonit viime kesänä ja on nyt lattarinta.

  • Näissä viimeksi nähdyissä jaksoissa on näkynyt miten äärettömän itsekäs ja julmakin Laurel on, sekä Bobia, että omia ja Bobin lapsia kohtaan. Uteliaan ja naivinkin Brendan pisteet nousivat kohisten Laurelin rinnalla. Brendahan on aina ollut lapsirakas vaikka hänellä ei omia biologisia lapsia olekaan. Genniehän oli ottotytär.
   Lisäksi Laurel ilkkui ja nauroi muiden kanssa Rishin koomista tanssia vaikka olisi saanut hävetä omaa patjapolkkaansa Bobin ja muidenkin kanssa.
   Onkohan hänellä todella huono itsetunto, vai miksi täytyy aina yrittää todistaa saavansa uuden miehen.

   • Jatkuvien sarjoen ja saippua sarjojen tyyliin kuuluu kierrättää hahmoja ja keksiä uusia parisuhteita ja eroja yms. niin paljon kuin mahdollista. Sisar- ja velipuolia on jokaisella ja Dingle perheen jäseniä on alkaa olla liikaa kun uusia lapsia tuodaan keksimällä juonia menneisyydestä.
    Outoa on kun alkuperäistä isoa Sugden perhettä on poistettu aikaisempina vuosina liikaa kuoleman kautta ja sitten Jack adoptoi aivan vieraan pojan. Dinglestä tehdään isoa sukua edelleen näkyvistä syistä.
    James ja Emma Barton+ pojat tulo oli onnistunut ja lähtö tarina vielä parempi 2016 lokakuun viikon erikoisjaksoissa ja em. palkitiinkin. En usko että ED enää koskaan tekee yhtä kiehtovaa juonta tai tulee ajanjaksoa hyvine näyttelijöineen.
    Minua ei Laurel ärsytä koska arjassa on useita kamalia hahmoja joita pidetään mukana esim. Moira,Kerry,Vanessa,Rhona,Marlon,Bob,Paddy,Debbie,Cain,Charity. Hyviä minusta on ainakin Lydia,Sam,Nicola,Robert,Aaron,Liv.
    Bobilla siis menee heikosti ja juonen vuoksi kyläläiset eivät näe hänen surkeata tilannettaan,ei työtä,ei rahaa,ei asuntoa jne.. Tarpeen vaatiessa jotain ei nähdä kuten oli Lachalanin temput ja tämäkin on tyypillistä saippuasarjoissa.


  • Positiivista kehitystä eilisessä jaksossa. Grahamilla oli ainakin kaksi eri ilmettä la Bebbie ei päästänyt äitiään sontimaan Joen yhä omistamman taloon, eli parenpaan päin mennään.

  • Taas käytetään vanhoja ideoita. Eikös aikanaan Katie ollut kohdunvuokraaja, joka jopa synnytti lapsen Perditalle ja Graysonille. Mitään hyvää siitä ei ainakaan silloin seurannut. Taisivat kaikki muut paitsi Katie poistua aika äkkiä sarjasta
   Myöhemminhän Robert oli jotenkin syyllinen Katien kuolemaan, joten tämä synnyttäjä on ainakin poissa laskuista.

  • Robert oli hauska kun hän Kingien lasten kanssa työmaakopissa ja nauratti ja ärsytti Nicolaa. Miestä ei edes tuntunut häiritsevän se että lapset piirtelivät värikynillä hänen kauluspaitansakin sotkuiseksi.

  • Tämä Robertin ja Nicolan juoni,jolle näyttelijäkin naureskelivat Grahamia vastaan on todella typerä kuten monet muutkin tulevat ovat jotenkin vinksahtaneita. Ei kai kukaan usko sen onnistuvan. Robertia ja Aaeoniakin nöyryytetään sarjassa ja ei pidä ihmetellä miksi Hawley halusi lähteä pois tänä syksynä. Naistrio haluaa masokistisia naisia tekemästä ärsyttäviä asioita kieroutneilla tavoilla.
   Saadaan vuosi katsella pedari groomaaja Mayan ja Jacobin ym. pelehtimistä evvk.
   Marlon ei ole kiinnostava hahmo ollut koskaan ja sitäkin tulee tietysti liikaa.

   • Home Jameksen yrityksen asioiden käsittely on epämääräistä jatkossakin. Eikä kaikki katsojat ole selvillä edes kuka omistaa kuljetusyrityksen. Wikia Emmerdalessa on väärä tieto koskien Robertia joka omistaa edelleen 50% kuten Jimmykin. Robert ei ole palkattu alainen. Graham sekoilun ja kaappuksen jälkeen he käynnistivät liiketoiminnan uudelleen eikä Kim Tate omista Home Jamesia. Naistuottajia kiinnostaa vain Kimin bisnekset ja ei toivotut raiskaus, raskaus ja grooming jutut joissa menevät äitiyttä hehkuttaen ja muut heppoiset jutut. Hahmot puhuvat yhtenä päivänä tätä ja huomenna tuota ei ole mitään jatkuvuutta ja tulette sen huomaamaan. Käsikirjoituksia tekevät eivät katso ilmeisesti sarjaa eivätkä tunne hahmohistoriaa eivätkä lue edeltäviä käsiksiä. Turhauttavaa todella.


  • Chasin itsekkyys ärsyttää. Vain hän ja hänen surunsa tuntuu merkitsevän ja olevan tärkeää. Isän surulla ei mitään merkistystä hänen mielestään. Hirveä ämmä koko Chas! Vaan on Paddykin kyllä aikamoinen tohvelisankari kun moista pirttihirmua sietää, ei yhtään uskalla sanoa vastaan tai omaa mielipidettään. Parempi olisi kun jättäisi Chasin ja palaisi takaisin Rhonan tykö.

  • Nämä kahvilassa järjestetyt, smoothie ja pizzamaistiaiset vaikuttaa väkisin keksityiltä ja typeriltä täyteaiheilta, kunnon juonenkäänteiden puuttuessa.
   Typerää on myös tehdä Nicolasta ja Priyasta sellaisia ihmenaisia. Jotka on aina hääräämässä jossakin assistentin hommassa. Eikä siinä vielä kaikki!
   Mutta kun, nämä naiset saavat firman, kuin firman kuntoon ja osaavat tehdä muka kaikenlaista. Nicolakin on aina ihan täynnä omaa erinomaisuuttaan ja pätevyyttään.

   Chasin kiukuttelun ja narsismin kuvaaminen, se vasta onkin lähtenyt ihan käsistä.
   Aikuinen nainen saa tälläisiä raivareita pubissaan. Raivoaa silmät leiskuen Paddylle ja kaataa joulukuusen ja ajaa kaikki ulos. Hän olettaa Dinglemäisen röyhkeästi, koko maailman pyörivän hänen surunsa ympärillä ja itkevän kanssaan loputtomiin.
   Chasille löytyy Suomen elokuvahistoriasta vastine. Jos kukaan on katsonut Niskavuoren Hetaa. Siinä on ihan samanlainen nainen.

   Ärsytti katsoa, miten Chas oli lääkärin vastaanottohuoneessa, niin inhottava, hyväntahtoiselle ja Chasia turhaan mielistelevälle Lydiallekin.
   Eikö Chasille kukaan uskalla sanoa suoria sanoja hänen käytöksestään?
   Kaikki vaan pelkää tätä arvaamatonta ja oikukasta naista ja pakenee Chasin raivareita. Odotan, koska Paddy saa tarpeekseen Chasin ovimattona olostaan.

   • Haha. Oikein osuva tuo Niskavuori-vertaus.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Haha. Oikein osuva tuo Niskavuori-vertaus.

    Carl King taisi olla ainoa mies josta Chas on tosissaan välittänyt, kun ei onnistunut Carlia suitsimaan, taitaa sitten hakea vaan miesnössöjä joille voi kiukutella ja pitää vähän niin kuin eteismattonaan. Ei kai Dan edes kuvitellut olevansa Chasin unelmien prinssi ja Paddy pösilö on jo toista kertaa tämän pirttihirmun kynsissä.
    Äidinrakkaus Aaroniinkin on paljolti omistamisen halua ja itsekästä määräilyn halua.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Carl King taisi olla ainoa mies josta Chas on tosissaan välittänyt, kun ei onnistunut Carlia suitsimaan, taitaa sitten hakea vaan miesnössöjä joille voi kiukutella ja pitää vähän niin kuin eteismattonaan. Ei kai Dan edes kuvitellut olevansa Chasin unelmien prinssi ja Paddy pösilö on jo toista kertaa tämän pirttihirmun kynsissä.
    Äidinrakkaus Aaroniinkin on paljolti omistamisen halua ja itsekästä määräilyn halua.

    Chas ei halunnut lääkärin vastaanotolla puhua ehkäisystä. Miksiköhän...
    Naisten vaiva, vaihdevuosi ja vauva,lapsi asiat kiinnostavat tuottajia liikaakin.
    Ja oikein ali female naistenpäivä tulossa maaliskuussa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Carl King taisi olla ainoa mies josta Chas on tosissaan välittänyt, kun ei onnistunut Carlia suitsimaan, taitaa sitten hakea vaan miesnössöjä joille voi kiukutella ja pitää vähän niin kuin eteismattonaan. Ei kai Dan edes kuvitellut olevansa Chasin unelmien prinssi ja Paddy pösilö on jo toista kertaa tämän pirttihirmun kynsissä.
    Äidinrakkaus Aaroniinkin on paljolti omistamisen halua ja itsekästä määräilyn halua.

    Tämän iltaisessa jaksossa Chas näytti todellisen itsekkyytensä ja julmuutensa. Ei pienintäkään myötätuntoa Paddya kohtaan. Oli taas löytänyt pienen leikkinallen käsiinsä, sitähän vaihdeltiin niinkuin viestikapulaa taannoin. Chas ei pysty millään sulattamaan sitä että ihmisillä on muutakin elämää. Hänen ylevä suremisensa ja hänen suuri menetyksensä alkaa jo menettää hohtoaan. Sitten vielä kun Paddy ei osannut surra oikein, siis sillä tavalla joka olisi Chasia tyydyttänyt, niin sitten vaan isukki saa mennä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tämän iltaisessa jaksossa Chas näytti todellisen itsekkyytensä ja julmuutensa. Ei pienintäkään myötätuntoa Paddya kohtaan. Oli taas löytänyt pienen leikkinallen käsiinsä, sitähän vaihdeltiin niinkuin viestikapulaa taannoin. Chas ei pysty millään sulattamaan sitä että ihmisillä on muutakin elämää. Hänen ylevä suremisensa ja hänen suuri menetyksensä alkaa jo menettää hohtoaan. Sitten vielä kun Paddy ei osannut surra oikein, siis sillä tavalla joka olisi Chasia tyydyttänyt, niin sitten vaan isukki saa mennä.

    Alkaa jo kyllästyttämään tuo Chasin suruaika ja naamanvääntely,ei ole enää tervettä,menis hoitoon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Alkaa jo kyllästyttämään tuo Chasin suruaika ja naamanvääntely,ei ole enää tervettä,menis hoitoon.

    Eikä mitä, nyt vaan Paddy kanssa naamaansa vääntelemään ja sitten suristas ja suristas ja suristaskin sitte kunnolla, että kaikki varmasti ymmärtäs ketkä tässä osaavatnäyttää mitä tuntuu kun oikeesti osataan surra.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikä mitä, nyt vaan Paddy kanssa naamaansa vääntelemään ja sitten suristas ja suristas ja suristaskin sitte kunnolla, että kaikki varmasti ymmärtäs ketkä tässä osaavatnäyttää mitä tuntuu kun oikeesti osataan surra.

    Chas kohtelee omalla hiljaisella tavallaan surevaa isää anteeksiantamattoman huonosti. Itseään täynnä oleva raivotar koko Chas Dingle. Löytäisipä Paddy edes pienen ripauksen omanarvontuntoa ja rohkeutta ja jättäisi lopullisesti tuon naiskäärmeen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Carl King taisi olla ainoa mies josta Chas on tosissaan välittänyt, kun ei onnistunut Carlia suitsimaan, taitaa sitten hakea vaan miesnössöjä joille voi kiukutella ja pitää vähän niin kuin eteismattonaan. Ei kai Dan edes kuvitellut olevansa Chasin unelmien prinssi ja Paddy pösilö on jo toista kertaa tämän pirttihirmun kynsissä.
    Äidinrakkaus Aaroniinkin on paljolti omistamisen halua ja itsekästä määräilyn halua.

    Samaa mieltä: Carl King (oli muuten komea mies!) oli ja on Chasin ainoa oikea rakkaus. Muistaakseni Aaronhan häntäkin jostakin syystä kovasti inhosi ja yritti tappaakin miehen pariin otteeseen. Katkoi Kingin perheen autosta jarrut, mutta Carlin sijaan sillä lähtikin ajamaan Jimmy ja Nicola kyydissään heidän pieni vauvansa, jotka sitten melkein kuolivat Aaronin järjestämässä onnettomuudessa. Mutta rangaistiinko Aaronia tästäkään? Ehei, pari kyyneltä laski, uhriutui ja sitten kaikkien piti taas kerran sääliä pikku Aaron-rukkaa.


  • Laurel vaihtaa miestä vaivattomasti, nuorempi ja kauniimpi Victoria on aina yksin tai yksillä treffeillä jonkun pölkkypään kanssa.
   Leylan, miesystävän ja Frankin huijarihommat on tylsää seurattavaa ja täytettä sarjaan.

   • "Leylan, miesystävän ja Frankin huijarihommat on tylsää seurattavaa ja täytettä sarjaan."
    Mun mielestä just päinvastoin. Kaiken tuskan (lähinnä Chas) keskellä mukavaa vaihtelua, vaikka en kannata rikokseen ryhtymistä.


   • Kun ajattelee näitä Laurelin saalistamia miehiä, niin ei varmaan kovasti kilpailijoita ollut.
    Marlon ja Bob!!!


  • Ei hitto,nyt se huumeämmä Dawn tulee taas sekoittamaan Emmerdalen elämää....jos sitä enää sekavammaksi saa.

   • Anonyymi kirjoitti:

    Odottakaa nyt rauhassa kunnes selviää miksi Dawn hahmo tuli kylään. Löytyy yhteys, eikä se liity Bartoneihin eikä Dingleleihin. Hänen taustaansa ja lapsuudestaan saadaan tietoa ja tarinaa tulee. Näyttelijä ja hahmo on todella paljon siedettävämpi kuin eräät muut jo olevat vanhat tai tulevat uudet hahmot. Juoni on paljon parempi kuin eräät muut ärsyttävät sarjassa.

    Arvaan että jonkin kylän asukkaan tyttö.


   • Dawn on sellainen Holly 2.0. Tappoivat Hollyn alta pois ja toivat tilalle tismallaan samanlaisen tytön, tällä kertaa vaan nimeltään Dawn. Dawnin näyttelijä on kyllä pirun kaunis ja kroppakin on hyvä, sääli että kätkevät ne narkkari-horo rytkyjen alle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Dawn on sellainen Holly 2.0. Tappoivat Hollyn alta pois ja toivat tilalle tismallaan samanlaisen tytön, tällä kertaa vaan nimeltään Dawn. Dawnin näyttelijä on kyllä pirun kaunis ja kroppakin on hyvä, sääli että kätkevät ne narkkari-horo rytkyjen alle.

    Odottakaa nyt rauhassa kunnes selviää miksi Dawn hahmo tuli kylään. Löytyy yhteys, eikä se liity Bartoneihin eikä Dingleleihin. Hänen taustaansa ja lapsuudestaan saadaan tietoa ja tarinaa tulee. Näyttelijä ja hahmo on todella paljon siedettävämpi kuin eräät muut jo olevat vanhat tai tulevat uudet hahmot. Juoni on paljon parempi kuin eräät muut ärsyttävät sarjassa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Dawn on sellainen Holly 2.0. Tappoivat Hollyn alta pois ja toivat tilalle tismallaan samanlaisen tytön, tällä kertaa vaan nimeltään Dawn. Dawnin näyttelijä on kyllä pirun kaunis ja kroppakin on hyvä, sääli että kätkevät ne narkkari-horo rytkyjen alle.

    Kävin googlettamassa näyttelijän nimellä kuvahaun ja on hyvännäköinen nainen.


  • Emmerdalessa on nössöjä miehiä(?),naiset ja lapset saa pompotella niitä miten lystää.

  • Kaljaa tölkistä aamiaismuroihin kun maito on loppu... Graham on ÄIJÄ! :)

   • Anonyymi kirjoitti:

    Syövät usein paahtoleipää sarjassa. Kuvaukset ja ruoka sopii huonosti yhteen koska tuoreus ja säilyvyys ongelma. Eivät näyttelijät halua syödä vanhentunutta pilaantunutta ja pölyttynyttä ruokaa. Ovat vain syövinään. Olutta lienee turvallista hörppiä ainakin maistaa vaahtoa. Murot säilyvät lavasteissa.Perunoita nähdään aina Williksen aterioilla sillä sarjan pääponsori on pakaste ruoka valmistaja McCain.

    Totta. Pullamainen vaalea paahtoleipä näyttää maistuvan Emmerdalessa. Varsinkin Aaron sitä tuntuu rakastavan. Usein on paksut hamsteriposket sitä täynnä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Syövät usein paahtoleipää sarjassa. Kuvaukset ja ruoka sopii huonosti yhteen koska tuoreus ja säilyvyys ongelma. Eivät näyttelijät halua syödä vanhentunutta pilaantunutta ja pölyttynyttä ruokaa. Ovat vain syövinään. Olutta lienee turvallista hörppiä ainakin maistaa vaahtoa. Murot säilyvät lavasteissa.Perunoita nähdään aina Williksen aterioilla sillä sarjan pääponsori on pakaste ruoka valmistaja McCain.

    Totta. Vaalea pullamainen paahtoleipä näyttää maittavan. Aaron eritoten tuntuu sitä kovasti rakastavan. Koko ajan hamsteriposket sitä täynnä.


   • Outoa sakkia, kun ei osata muuta koskaan aamiaiseksi, krapulassakaan syödä, kuin aina muroja. Luulisi briteillekin maistuvan, joku suolaisempi ja rasvaisempi aamiainen silloin. Vaikka pekoni ja munakas.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Outoa sakkia, kun ei osata muuta koskaan aamiaiseksi, krapulassakaan syödä, kuin aina muroja. Luulisi briteillekin maistuvan, joku suolaisempi ja rasvaisempi aamiainen silloin. Vaikka pekoni ja munakas.

    Syövät usein paahtoleipää sarjassa. Kuvaukset ja ruoka sopii huonosti yhteen koska tuoreus ja säilyvyys ongelma. Eivät näyttelijät halua syödä vanhentunutta pilaantunutta ja pölyttynyttä ruokaa. Ovat vain syövinään. Olutta lienee turvallista hörppiä ainakin maistaa vaahtoa. Murot säilyvät lavasteissa.Perunoita nähdään aina Williksen aterioilla sillä sarjan pääponsori on pakaste ruoka valmistaja McCain.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Syövät usein paahtoleipää sarjassa. Kuvaukset ja ruoka sopii huonosti yhteen koska tuoreus ja säilyvyys ongelma. Eivät näyttelijät halua syödä vanhentunutta pilaantunutta ja pölyttynyttä ruokaa. Ovat vain syövinään. Olutta lienee turvallista hörppiä ainakin maistaa vaahtoa. Murot säilyvät lavasteissa.Perunoita nähdään aina Williksen aterioilla sillä sarjan pääponsori on pakaste ruoka valmistaja McCain.

    Eikä koskaan pubissakaan tarjolla muuta kuin ns."Ranskalaisia perunoita" Leivät on aina vaaleaa paahtista ja välissä vain kinkkua ja juustoa. Ketsuppia saa kukin itse pursottaa väliin. Tälläisiä leipiä tilataan kahvilassa, vaikka niitä valmistaisi nopeasti kotonaankin.
    Eipä briteissä kai muuta leipää olekaan, kuin vaaleaa pullamaista vuokapaahtoleipää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Outoa sakkia, kun ei osata muuta koskaan aamiaiseksi, krapulassakaan syödä, kuin aina muroja. Luulisi briteillekin maistuvan, joku suolaisempi ja rasvaisempi aamiainen silloin. Vaikka pekoni ja munakas.

    Etkö ole kuullut "englantilaisesta aamiaisesta", jota on joskus ollut tarjolla Dingleilläkin.
    EA:n koostumus pekoni, munat, brittiläinen makkara, uunipavut, paistettu tomaatti, paistetut sienet, verimakkara sekä paistettu ja paahdettu leipä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikä koskaan pubissakaan tarjolla muuta kuin ns."Ranskalaisia perunoita" Leivät on aina vaaleaa paahtista ja välissä vain kinkkua ja juustoa. Ketsuppia saa kukin itse pursottaa väliin. Tälläisiä leipiä tilataan kahvilassa, vaikka niitä valmistaisi nopeasti kotonaankin.
    Eipä briteissä kai muuta leipää olekaan, kuin vaaleaa pullamaista vuokapaahtoleipää.

    Esim. ruisleipä ei ole maailmanlaajuinen leipä, sitä syödään maailmalla todella vähän. Monissa (Euroopan) maissa syödään lähes ainoastaan vaaleaa leipää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Totta. Pullamainen vaalea paahtoleipä näyttää maistuvan Emmerdalessa. Varsinkin Aaron sitä tuntuu rakastavan. Usein on paksut hamsteriposket sitä täynnä.

    Toinen jolle näyttää viime aikoina ainakin joku ruoka maistuneen on Tracy.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toinen jolle näyttää viime aikoina ainakin joku ruoka maistuneen on Tracy.

    Vai onko käynyt kuntosalilla ja saanut isompia lihaksia...


   • Miksi hyvää ketjua lopettamaan?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi hyvää ketjua lopettamaan?

    Etkö ymmärrä että ketjulla on tietty pituus jotta se on luku ja kirjoitus kelpoinen etenkin mobiili käytössä?
    Samaa aihetta jatketaan osassa 2.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Etkö ymmärrä että ketjulla on tietty pituus jotta se on luku ja kirjoitus kelpoinen etenkin mobiili käytössä?
    Samaa aihetta jatketaan osassa 2.

    En ole sama, mutta en ymmärrä.
    Olen mobiililaitteella täällä ja alastulo kesti pari sekuntia. Ei huono! Heilautusliikkeitä saatolla niin pääsee nopeasti alas. Ylös pääsee linkillä.


  • Samat kujeet näyttää Emmerdalessa jatkuvan. Tänään tosin Liam oli aika riemastuttavan näköinen punaisessa prinsessapuvussaan ja peruukissaan.
   Karvainen kivikasvo Graham ja Moira katselivat toisiaan niin intensiivisesti että luulin hetken aikaa jotakin todella rajua rakastelua olevan tulossa. Väärä hälytys.
   Siinä on nyt kaksi tappajaa aviossa, Moira ja Cain, vai kuoliko Joe oikeasti, jotenkin on jäänyt sellainen tunne, että Joe elää sittenkin.

   • Kyllä Joe elää, jossain päin maailmaa, mutta ei palaa Debbien luokse, eikä ota edes yhteyttä Debsiin. Sitä ei vaan kukaan tiedä, miksi? Sitä ei jostain syystä katsojille haluta mitenkään selvittää. Luulisi Joen voivan helposti pirauttaa Debsille ja sanoa, tule tänne, missä minä olen.
    Niin selvitetään tämä katoamiseni. Mutta kun Debbien on jäätävä sarjaan, niin ei hän voi lähteä. Tympiödingle pysyy kylässä, kuin täi tervassa.
    Joe Tate kirjoitettiin todella omituisesti yht´äkkiä vain kadoksiin. Siksi kun näyttelijä halusi lähteä lätkimään sarjasta. Joen lähtöä selitettiin vain Kim Taten ylivallalla. Luulisi, ettei tuollaisella vanhalla naisella ole näin suurta mahtia pikkukylällä, että voi ajaa sieltä jonkun asukkaan maanpakoon.


  • Tänään sitte nähtiin puuma-Maya virittelemässä verkkoaan. Käytös ja eleet aivan toista kuin puheet Jacobille. Poika parkaa viedään kuin pässiä narussa.

   • Poika tykkää kun viedään... Tiedän tulevan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Poika tykkää kun viedään... Tiedän tulevan.

    Äiti/poikasuhde,yäk!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Äiti/poikasuhde,yäk!

    Maya ei ole Jacobin äiti eikä edes David isä. Eivät sis ole sukulaisia.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Äiti/poikasuhde,yäk!

    Pienestä ja nuoresta miespuolisesta henkilöstä käytetään yleisnimitystä 'poika' eikä sillä tarkoiteta välttämättä, että on miehen tai naisen jälkeläinen.
    Pojat on poikia!


  • Dazin ikkunamyyjäcase oli outo. Auto jo käytössä ja hengaili puku päällä ennen sopparin allekirjoittamista. Ja auton avaimet eivät olleet taskussa, vaan kotona pöydällä, josta on hellpo toisen ottaa. Vai oliko ne vara-avaimet kotona... ?

   • Miksi homman pääsyyllinen (Leanna?) jäi selvittelyjen ulkopuolelle? Noah ja Camalia olivat liiankin lojaaleja.


  • Herätti kyllä pohdintaa nämä yllärihäät, joulukuussa ladossa. Kuinkahan lämmin vihkimispaikka lato talvella on? Muut liikkui joulujaksossa talvitamineissaan ja sisätiloissakin jouluneuleissaan. Mutta, tämä muhkea morsian kävelee juhlamekossaan, olkapäät paljaana, ilman takkia kylmään latoon. Marlonin humalaisen esittäminen, oli myös typerää, kornia ylinäyttelemistä, kuten kaiken muukin näytteleminen ko. näyttelijällä.

   • Tosiaan Yorkshiressä on varsin viileää joulun aikaan ja juhlaväki oli vähissä vaatteissa. Tuli mieleen jakso kauan sitten, kun nuoriso oli jään päällä ja lumella leikkien varsin kevyissä vaatteissa eikä kenelläkään palellut.
    Mark Charnock näyttelee roolia, joka hänelle on annettu. Marlonin rooliin kuuluu olla panikoiva ja (joskus)hieman hölmö. Minun mielestäni ei ole ylinäyttelimistä, vaan roolin suorittamista. Näyttelijällä on muita rooleja 90-luvulta ja olisi kiva nähdä hänet niissä, mm. Cadfael-sarjassa Brother Oswin roolissa. Ehkä Juutuubista löytyisi.


  • Saadaan sitten kuukausia seurata kun David ei huomaa Mayan peliä Jacobin kanssa.
   Jacob aloitti myös keräämään omaa haaremia. Oli törkeätä kun sekstaili Gabbyn kanssa Livin huoneessa. Hyi. En halua nähdä mitään Jacobin juttuja LIvin kanssa.
   Jacobia näyttelevän pojan tyttöystävä on 5v häntä vanhempi.
   Tylsä epäkiinnostava joulujakso. Jessien poika Billykin tulee kylään sopivasti.

   • Emmerdalessahan tapahtumia usein pitkitetään ärsyttävän pitkiksi. Ei tunnu tulevan loppua jollekin episodille.
    Mutta puuma-Maya saa nuorta miestä ja päinvastoin. Rakkaus on rajaton.
    Mites toi Joe-Warren Plantin tyttöystävän ikä liittyy tähän sarjaseurantaan?


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

   Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   202
   1778
  2. Loppu tulee

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
   Jämsä
   66
   1710
  3. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   118
   1600