Miksi on olemassa yksinhuoltajia,

Anonyymi

kun ei kerran ole olemassa yksinnaimista?

3

<50

  Vastaukset

  • Typerä kysymys, vastaan kuitenkin.
   Naiminen ei ole vastuunottoa lapsesta eikä lähellekään sen tae, että osaisi kasvattaa lasta. Sen vuoksi on yksinhuoltajia.

   Onneksi on vastapainoksi laajennettuja sateenkaariperheitä, joissa vanhempia voi olla neljäkin. Vain kaksi vanhempaa voi merkitä virallisiksi vanhemmiksi - ja yhden oheisvanhemmaksi.

  • Käytännössä aika harvoin on ihan todellisia yksinhuoltajia, ellei ole jäännyt leskeksi puolison kuoltua. Joko entinen puoliso tai yhteiskunta maksaa elatusmaksut.
   Avioiduin aikoinaan yh-äidin kanssa ja ei hän mikään yksinhuoltaja ollut, ex-puoliso maksoi kohtalaisen suuren elatusmaksun ja lisäksi vielä otti osaa muuten suurempiin hankintoihin lapsen elämässä, sekä hoiti omalta osaltaan tapaamiset ja muut sovitut vuorot lapsen kanssa.

  • Yksinhuoltajia on siksi koska on naisia jotka rikkovat perheen ja vievät lapsilta isän ja naiselta miehen. Sillon nainen jää yksin lasten kanssa kun mies hylkää ja vaihtaa sutturaan omat lapset pakotetusti.
   Onneksi äiti ei hylkää ja on aina lasten tukena ja turvana kun isä hylkää ja sitten alkaa riita elareista, voi hitto! Uusi suttura vie miehen rahat jottei miehen lapsille jää mitään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   6115
  2. Mikko Rinkinen on Suomen turhin äijä

   Vai onko Thermannin Stepu vielä turhempi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   508