SIELUTON SATANISTI JOUTUU IKUISEEN HELVETTIIN!

Anonyymi

Sieluton on itse tiensä valinnut ja joutuu ikuiseen HELVETTIIN! Ei tule annihilaatiota, VAIN IKUINEN HELVETTI JA VAIN SATANISTEILLE ELI TEILLE!

5

<50

Vastaukset

 • OK.

  🦵🏾Arschmann🦵🏾

 • Minkä takia ne sinne helvetti in joutuu?

 • No onhan se sinulle varmasti kerrottu, että sieluttomuuden tien valinneet (kuten sinä itse) olet ollut tietoinen siitä, että helvettiin joudut. Yksi syy on Yahween kohdistuva hyökkäys (ihan sama minkälainen) ja toinen on vain se rikollisuuden eli pahuuden rajan ylittäminen, kuten sotaan yllyttäminen semmoisin keinoin, että sota syttyy plus ne muut synnit, joita teitte, kuten sielun myyminen saatanalle ja niin edelleen... ei se siitä maksa, se on kusettaja myös verottajalle. Mutta tyhmä se on! Ihan vitun tyhmä. Toisaalta sieluton on vain tyhmänilkeä eli joutuu kanssa sinne helvettin, jonka Yahwe loi... Se on ikuinen ja siellä se hitlerikin on. Mutta hauskaa loppuelämää sinne sieluttomille, emme tapaa enää koskaan! Btw Kuopion ankkurinne soi ja Kuopion vaaka on jo pahasti kallellaan, että siitä johtuu jos pyörrytääääää!!

 • Uskovilla sellainen on, ainakin pelottelevat sillä muita kanssaihmisiä.. Todellisuudessa se on hyvin lähellä ja moni huomaakin elävänsä helvetissä.
  Saahan sitä uskoa, mutta totuus maailmankaikkeudesta ja ulottuvuuksista jää useimmille meistä elinaikana selviämättä.
  Monille elämä on vain lasten kasvattamista aikuisiksi, nauttimista sekä kärsimistä ja uhrauksia.

 • Onhan se kiva tuomita ihmisiä sellaiseen paikkaan mitä ei ole olemassakaan. Helvetti käsitys ei ole alunperin ollut raamatussa. Juutalaisilla ei helvettiä ole, vain kadotus josta voi päästä pois jos katuu tekojaan aidosti. Helvetti on tullut raamattuun heprean sanasta " gehenna" mikä oli muinoin moolokin palvonta paikka missä uhrattiin jopa lapsia tuleen ja myöhemmin gehennasta tuli eräänlainen "ei uskovien" hautuu paikka ja kaatopaikka.
  Helvettillä pelottelu on ollu vuosien ajan erittäin tehokas massan hallinta väline varsinkin lapsia kohtaan .
  Ajatelkaa nyt tuota logiikkaa : " tottele niin pääset taivaaseen, jos et joudut helvettiin "
  Raamatussakin jobin kirjassa saatana sai luvan koetalla jobia ja se on perua juutalaisuudesta missä saatana on jumalan kanssa yhteistyössä ja saatanalla on lupa koetella ihmisä ja johtaa heitä harhaan ym.
  Toora, Raamattu ja Koraani ovat kaikki Aabrahamilaisia uskontoja joilla on sama sukujuuri, mutta tarinat ja käsitykset ja tulkinnat ovat muuttuneet vuosien varrella muovaten nämä kirjat erilaisiksi ja omanlaisiksiin.
  Ja eikö siellä raamatussa Jeesuskin sano että se joka on synnitön, niin heittäköön ensimmäisen kiven?
  Miksi uskikset on niin fanaattisia ja tuomitsevia? Eläkää vapaata elämää pari vuotta, tutustukaa ihmisiin, uskointihin , kulttuureihin ja tieteeseen. Voisi teidänkin maailmankuva vähän suurentua.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.