Mt-ongelmat pahenevat

Ilmastonmuutospropaganda on suistanut monen mielenterveyden raiteiltaan. Kyselytutkimuksen mukaan ilmastoahdistus riivaa:
https://yle.fi/uutiset/3-10931485

Tutkimus kertookin paljon ihmisten rationaalisuuden tasosta ja kyvystä kriittiseen ajatteluun. Vähiten mairitteleva tulos on akateemisesti koulutettujen naisten kohdalla.

7

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minä tiedostin tuon MT uhkan jo kolme vuotta sitten. Funtsin, että mitä se kammottava jatkuva uutisointi ja hallitusvallan sekoilu tulee aikaansaamaan. Yli kaksi vuotta sitten aloin sitä aktiivisesti torjumaan sähköposteilla medialle.

      Ei sille kuitenkaan mitään mahda. Helsingissä ei sähköposteja vissiin edes lueta. Rumba vaan kiihtyi. Nytkin vielä YLE kirjoittaa, että ilmastonmuutos ahdistaa ihmisiä. MIKÄ IHMEEN ILMASTONMUUTOS. Onko Helsinjgissä kaikki aivan idiootteja..

      Ei ilmasto ole merkittävästi muuttunut. AHDISTUKSEN AIHEUTTAA UUTISOINTI JA KANSAAN KOHDISTETTU MUUTOSVAATIMUS. Kun on ollut telkkaria auki aamusta iltaan, on huomannut, kuinka järjetöntä se rummutus on.

      Ilmastoasia on niin monimutkainen, että täytyy olla todella hyvät valmiudet, että pystyy sen todellisuuden itselleen selvittämään. Tässä matkan varrella on tajunnut ettei niitä valmiuksia ole edes korkeakoulun käyneillä kuin hyvin pienellä osalla. Ne opetetaan vain tietyillä erikoisaloilla.

      Onneksai minä olen niillä aloilla työskennellyt. Lisäksi minulla oli jo hyvin varhain tietoa, mitä tuleman pitää. Sitä tuli täällä pilkatusta Valituista Paloista aivan sattumalta. Itselleni lehteä ei tullut. Sain sen sukulaisperheestä.

      Olen siis seurannut ilmastoasiaa jo 50 vuotta. Mikään käänne ei ole minulle tullut yllätyksenä. Todisteita on kertynyt vuosikymmeniä. I)lmasto eli ilmakehä on ilmaa. Mitä ilmasta kertoo se, että 28 tonnin rautavalu valettiin päivällä ja seuraavana päivänä se nostettiin muotista pois.

      Minulle se kertoi, että jäähdytys oli varsin tehokas. Ei sitä kukaan siellä jäähdyttänyt. Ilma vaan kiersi sen ympärillä. Kysymys kuuluu jäähdyttikö sen 0,04 % hiilidioksidia. Aivan varmasti ei. Kyllä sen jäähdytti koko ilma, jossa on 21% happea ja 78 % typpeä.

      Tästä kerä alkoi purkautumaan ja vuoron perään tarkastelin muita opetuksia ja käytännön kokemuksia, joita oli matkan varrella kertynyt. Kaikki ne kertoivat samaa tarinaa. ILMASTOTIEDE ON TÄYSIN HAKOTEILLÄ.

      2018 tammikuussa minulle sitten selnisi, että mitään ilmastouhkaa ei ole olemassa. Lähetin tuloksen ja perustelut ilmatieteen laitokselle. Kun mitään muutosta uutisointiin ei tullut, tulin Suomi24 sivustolle, ja aloin työstämään aihetta oikein urakalla.

      Seurasi siitä ainakin se, että kun persut otti eriävän kannan ilmastoasiaan, tuli vaalivoitto, ja nyt jo 40 % Suomalaisista pitää ilmastovouhotusta vain turhana paniikinlietsontana. Se osuus on varmaan ainakin tuplaantunut.

      Sitten nousi julkisuuteen se, minkä ilmaantumisen minä olin ennakoinut elikkä ilmastoahdistus ja masennus. Vieläkin Helsingin media ja poliitikot kieltäytyy uskomasta, että juuri he on siihen syyllisiä, ei ne ihmiset itse.

      Eikö siellä kukaan tajua mitä tarkoittaa käsite aivopesu. Uutisointi on ollut todella törkeää aivopesua. Siihen ei missään tapauksessa olisi saanut ryhtyä siinäkään tapauksessa, että ilmastotiede olisi oikeassa.

      Aivopesu on erittäin vahingollista. Perinteisesti sitä on harjoittaneet DIKTATUURIT. Nyt sitä on harjoitettu demokratiassa rikkoen törkeästi Suomen perustuslakia, joka takaa mielipiteenvapauden ja sananvapauden.

      • Anonyymi

        poliitikot tekee mitä kansa haluaa,liharuokaa,autoja,etelänmatkoja.


    • Anonyymi

      Minua huolettaa vain Ylen uutisoinnin tuleva uskottavuus kun nämä AGW ilmastokatastrofi uutisoinnit paljastuu perättömiksi.

    • Anonyymi

      Minua taas huolettaa denialistien kohtalo kun lämpötila vain nousee,samoin hiilidioksidin määrä.

      • Anonyymi

        Onko denialisteilla erilainen kohtalo? Pääseekö alarmistit taivaaseen niinkuin muissakin uskonnoissa uskovaisille luvataan?


      • Anonyymi

        Niitä, joiden sinä kuvittelet olevan denialisteja, kumpikaan ei huoplestuta tippaakaan.. Alarmistit siitä tulee olemaan kauhuissaan, koska ovat todellisuudessa denialisteja.

        Tieteestä löytyy kyllä rauhoittavaa tietoa molempien asioiden suhteen. Alarmistit vaan kieltäytyy tunnustamasta sitä tietoa tieteelliseksi totuudeksi.

        Kun minä tunnustan ne tieteelliset faktat, minä tiedän, että sekä lämpötilan nousu että CO2 pitoisuuden nousu on todellisuudessa positiivinen asia. Lämpötilan nousu tulee kyllä pysymään kohtuullisena.

        Hiilidioksidin yläraja luonnon kannalta on 10 000 ppm joten miksi minä hiilidioksidia pelkäisin. Tuohon pitoisuuteen asti CO2 on luonnolle lannoite.
        Olisi muuten kiva tietää miksi edellinen kommenttini poistettiin.

        Käytin aiemmin nimimerkkiä 1800 vai 1900 luku, koska täällä puuhastelee sellaisia, jotka kuvittelee, että 1900 luivun tieteellinen fakta on epätieteellistä ja 1800 luvun pseudotiede on luotettavaa.

        Kyllä se todellisuudessa on päinjvastoin, mutta kun on niitä jotka kuvittelee niinpäin, että mitä vanhempaa tieto on, sitä luotettavampaa se on. Tuttu ajattelutapa uskonnollisista piireistä. Siellähän kaikki vanha on arvossaan.


    • Syylliset, eli ilmastoahdistelijat, tulisi laittaa maksamaan yhteiskunnalle aiheuttamansa kustannukset, lyhentämättöminä ja korkoineen (16% viivästyskorko).

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      64
      2484
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      186
      1801
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      18
      1526
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1343
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      165
      1268
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      81
      1118
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      979
    8. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      780
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      750
    10. Oletko joskus pieni ja haavoittuva

      vai oletko aina vahva, miltä aina vaikutat? Nainen, oletko koskaan väsynyt ja haavoilla? Yritätkö silti pitää julkisivua
      Ikävä
      54
      705
    Aihe