Suomen poliisi ja luottamuspula

Anonyymi

Koska tämä kirjoitukseni on liian pitkä muille foorumeille tuon sen tänne. Ottakaa kantaa

Vieläkö joku luottaa Suomalaiseen poliisiin? rehellinen suomalainen poliisi on nimittäin satuolento.
Edellisen viikonlopun tapahtumat taas vahvistivat miten ammattitaidoton Suomalainen poliisi on.
Poliisi meni hälytystehtävään Porvoon teollisuusalueelle, antoi riisua itsensä aseista, toinen poliiseista juoksi maijan taakse piiloon selkä maalitauluna ja päästi ruotsalaiset veijarit karkuun. Veijareita ei Suomen kokoisessa pienessä maassa tavoitettu muuten kuin liikekannallepanon voimin. Ja piikkimattokin saatiin viritettyä vasta vuorokauden kuluttua.

Suomalainen kärsii suurta luottamuspulaa poliisia kohtaan. Poliisi horjuttaa ja romuttaa kansalaisten oikeusturvan.

Tämä kirjoitus on omistettu lapsiperheille ja perheille joissa on lapsia. Vetoamme lapsiperheitä boikotoimaan Suomen poliisia niin kauan kunnes sen johtaja Kolehmainen alkaa puhua totta. Nyt Kolehmainen luo fantasioita valehtelee ja vääristelee lausuntojaan muka "suomalaisen poliisin erinomaisuudesta ja ammattitaidosta": Totuuden ymmärtää koululainenkin sen totuuden että Suomen poliisi on käymistilassa, rikkonainen laitos joka ei pysty enää palvelemaan teholla. Ja mikähän se suomalaisen poliisin resurssi on ja ketä suomalainen poliisi sitten pystyy suojelemaan jos sei ei pysty suojelemaan edes itseään. Johan sen faktan todisti konkreettisesti eräs tanskalainen tähti ja tämän ensi-ilta raikkaassa Tehtaankadun aamussa 1997

Seppo Kolehmaiselta viipale rehellisyyttä kansalle maistuisi paremmalta kuin säkillinen valkoisia valheita. Vilpitön totuus on nimittäin se että Suomen poliisi ei ole tilanteen eikä tehtäviensä tasalla eikä pysty takaamaan turvallisuuden tasoa kuten ennen. Lisääntyneet piikit rikostilastoissa epävakaa ja epäsosiaalinen levottomuus todistaa että kansa voi pahoin. '

Uudistaminen ja parannus alkaa siitä että poliisi katsoo itseään peiliin ja on rehellinen yleisölle. Siitä olisi hyvä alkaa.

Poliisien koiraryhmässä toimiva, maalta helsinkiin ajautunut poliisimies teloitti susihaulein 1995 Vesalassa leikkiaseella leikkineen nuoren tämän staattista statusta hyväksi käyttäen. Poliisi väärensi todistusaineistoa ja on yrittänyt pitää aihetta uutispimennossa. KRP vahvisti jo tuon episodin yhteydessä että poliisin kertomus tapahtumien kulusta on puppua. Nyt jälkeenpäin tänä vuonna aihe on nostettu esille, todistajia haastateltu ja 6-0 lausunnoin poliisin on todettu valehtelevan tapahtumien kulun. Tänä vuonna 2019 tehty rekonstruktio todistaa poliisin valehtelijaksi.

Jos joku ei muista tapahtunutta siitä tässä leike https://www.juvekim.fi/tuotekuvat/isot/1717649.jpg

Tuo varmasti kertoo miksi poliisi on halunnut pitää tämän kiperän aiheen pimennossa. Susihauleilla lasta kohti siinäpä on suomalaisen poliisin resurssi.

Motto: poliisikin on ihminen ja kun ihmisen rikos kohdistuu lapseen tai henkisesti lapsen tasolle jääneeseen, on rikos raskas

Yhdysvalloissa, tuossa oikeusymmärryksen maassa poliisirikollisuus on tuomittava asia. Siellä hiljattain lähes identtisessä tapauksessa poliiisi tuomittiin pitkään vankeusrangaistukseen. Siitä tässä viite:
https://en.wikipedia.org/wiki/Shooting_of_Justine_Damond

Unisef julistaa että jokaisella ihmisellä on oikeus elämään. Maailmanlaajuisesti poliisin on kunnioitettava perusoikeuksia ja ihmisoikeuksia sekä kunnioitettava moraalia. CIA valvoo maanosaan katsomatta, välillä julmastikin että poliisi noudattaa juuri tätä moraalia.

Suomi pääsi kartalle ja 1997 se tapahtui. Tasapuolisuuden vuoksi niskalaukauksilla on päätetty muissakin maissa ojentamisen kohteena olevien maiden poliisien elämiä joten Suomi ei ole ainoa. Häpäistyksen tarkoitus ei ole kosto. Se on näpäytys ja kurinpitotoimi. Sooloileva maa kiinnittää nimittäin vasta silloin huomionsa epänäkökohtiinsa kun sen virkamies tai virkamiehiä eliminoidaan, häpeän taakka on raskas kantaa. rangaistus on linjassa armeijan menettelyn kanssa missä koko komppaniaa rangaistaan yhden sotilaan aikaan saannoksista.

Lähettilään oli niin helppo järjestää lavastus Palacen ryöstö jotta saada aikaan hälytystila ja reppanaksi tiedetty Helsingin poliisi aktivoitumaan, aavalle ristikkoon housut nilkoissa.

Ja kaksi pullahiirtä tulikin juustotarjottimelle ennakkoluulottomasti ja varsin nopeasti, unohtaen, ohittaen kaikki poliisin turvallisuuteen liittyvien toimien opetetut yksityiskohdat. Kuin menien kysymään kaupan varkaalta montas askia röökiä olet jo ehtinyt sulloa kassiisi.

Ja lopun me kaikki tiedämme. Jos kyseisen poliisien omaisia helpottaa tieto, niin ainakin siististi ja näyttävästi jättivät tämän maailman. Muualla maailmassa CIA ei ole suorittanut yhtä näkyviä operaatioita vastaavanlaisissa kurinpitotoimissa.

Jokaisen on varmasti nyt paljon helpompi hyväksyä S.Christensenin Suomen vierailu ja tapahtumat 1997 raikkaassa Tehtaankadun aamussa
kuva: http://51.fi/danish-punisher-master

200

1887

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hupaisaa valehtelua Putinsuomalaiselta rikolliselta.

      • Anonyymi

        Mitä valehtelua. Runsaasti liittymäkohtia kuinka CIA toimii. Tiedän heti neljä muuta maata missä yhden poliisin rikosten takia CIA on teloittanut juuri tuolla klassisessa tappotavalla niskalaukauksella juuri tuon parillisen määrän pässinpää poliiseja.

        Loistava kurinpitotoimi:) oletteko huomanneet kehitykset ei ole poliisit enää ampuneet lapsia suomessa Stenin vierailun jälkeen


      • Anonyymi

        Ei epäkohtien kritiikki liity Putiniin millään lailla. Teillä vasemmiston suvakeilla on ihmeellinen taipumus liittää vääryyksien kritisointi Putiniin. Miksi? Eikö mitään saisi kritisoida teidän mielestä, varsinkaan teidän kannattamia asioita? Onko teidän kannattamat asiat kaiken kritiikin yläpuolella, sekä te itse? Kysymys ihmiselle joka kirjoitti 12:24.


    • Anonyymi

      Hmm. Miksi Ruåtsis saa julkaista rikollisten kuvat, mutta meillä valtamedia hymistelee ja sottaa kuvat?

      • Anonyymi

        Koska Ruotsi kuuluu länteen mutta me ollaan " geopoliittisista syistä"
        kommareita ja jäsenkirjaviisaita .


      • Anonyymi

        Ruotsi julkaisee syntyperäisten ruotsalaisten kuvat, pakolaisrikollisten kuvia ei julkakista kuin mustina naamoina


    • Anonyymi

      Sten kertoi jo tapahtumien yhteydessä että oli kostomatkalla ja pyytää anteeksi uhrien omaisilta. Anteeksipyyntö on kaunis sotilaallinen ele ja kuuluun ammattisotilaan normeihin. Vaikka sota ei tässä tapauksessa jää kahta Tehtaankadulle eksynyttä urpoa kaipaamaan

      https://www.city.fi/ilmiot/steen christensen pyovelin puheenvuoro/4812

      Tuolta voi lukea siitä minkä saa selkoa toimittajat kun ovat muuten laittaneet sanoja sinne ja tänne yrittäen tehdä hänestä pahaa. Samalla kumotaan puppu että hän olisi yrittänyt tehdä itsemurhankin tapauksen jälkeen. Tässä näette miten media liioittelee ja valehtelee jos jostain pitää tehdä pahiksista pahin

      Nähtäväksi jää mitä pazkaa media heittää näiden ruotsalaisten veljesten niskaan jotta "suomalaisen poliisin nuhteettomuus ja erinomaisuus" tulisi taas korostettua

    • Anonyymi

      Sten Christensenin Suomen ensi-ilta saa nyt hyväksyntänsä

    • Anonyymi

      Helsingin poliisi tuntee vielä kipua tuosta 1997

      Kiihdyttävät aina vauhtia tark ampujankadun jälkeen

      Kaartin ja pikkuropan poliisistaissoni on lakkautettu tilalla hotelleja

      hhhaa-

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miten voi luottaa poliisiin kun lukee aarnion tapaisia juttuja? Ei mitenkään.

      • Anonyymi

        Miten voi luottaa lehdistöön kun lukee Aarnion tapaisia juttuja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten voi luottaa lehdistöön kun lukee Aarnion tapaisia juttuja?

        "Ai miten voi luottaa lehdistöön kun lukee Aarnion tapaisia juttuja?"

        Yksinkertaisesti siksi koska lehdistö julkaisee oikeusasteitten kannat kuten tässäkin tapauksessa

        https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006155245.html


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ai miten voi luottaa lehdistöön kun lukee Aarnion tapaisia juttuja?"

        Yksinkertaisesti siksi koska lehdistö julkaisee oikeusasteitten kannat kuten tässäkin tapauksessa

        https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006155245.html

        Porvoon härdellikin osoittaa että paljon jää huomioimatta motiiveissa...
        Ihmisen "luovuus" on kaikkea muuta kuin automaattista reagointia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten voi luottaa lehdistöön kun lukee Aarnion tapaisia juttuja?

        Miten voi luottaa lehdistöön?


    • Anonyymi

      Poliisi on repaleina Suomessa

      syy on sen pääjohtajan

    • Anonyymi

      Palstaa seuraa Helsinkin pliisit kantoja mielipiteitä ja kommentteja aiheeseen kiva kiitti moi

    • Anonyymi

      Tutkitusti suomen KANSA luottaa poliisiin edelleen,ja ymmärtää, että yli 7000 virkamiehen joukossa on muutama pskapääkin seassa.

      • Anonyymi

        Armeijassa yhden törpön takia kärsii koko komppania.
        Niin myös poliisissa, yksi töppäilijä ja koko laitoksen maine kärsii.


      • Anonyymi

        "tutkitusti Suomen kansa luottaa poliisiin"

        heheh niinpä niin ja lehmät lentää.

        Mikähän kyseisen tutkimuksen teetti, hevosmiesten tietotoimisto


      • Anonyymi

        Minä en ainakaan luota. Esimerkkinä seuraava: Parkanon terveyskeskuksen lääkäri Pauli Maijala usuttaa perättömän ilmiannon perusteella poliisit Kihniöön hajottamaan syyttömän ihmisen kotia. Poliisi oli jo vuosia aikaisemmin vainonnut samaa henkilöä eli pilasi uhrin ja hänen vanhan sydänsairaan äitinsä joulun tekemällä "kotietsinnän". Talo ja aitta pengottiin. Kysyttyään noin sata kertaa uhri sai tietää syyn : "Sinut on nähty Vaasantiellä!" Että höh!


    • Anonyymi

      Suomen kansa ei luota enää poliisiin. Väite että muka luottaisi on pelkkä mainoslause mitä media yrittää lietsoa. Tässä viiden miljoonan asukkaan maassa on ylivoimainen enemmistö jä järkeviä ihmisiä jotka ymmärtävät aivan selkeästi viisi seuraavaa seikkaa:

      - Suomen poliisi on epärehellinen
      - Suomen poliisi ei palvele enää täydellä teholla
      - Suomen poliisi tekee rikoksia ja menee sieltä mistä aita on matalin
      - Suomen poliisi on pelkkä marionetti jonka on toteltava ylhäältä tulevia käskyjä,
      jotka ovat ristiriidassa

      -Suomen poliisi kuluttaa virka-aikansa tyhjän nyhväämiseen. omien harrastustensa parissa. Kun tulee viran hoitamisen vuoro niin ollaan tutkivinaan tikusta asiaa ja vähäpätöisiä asioita "kukahan ne Kyöstin fillarin venttiilit pölli" jotta saataisiin edes jotain näyttämään että tehdään töitä.
      Jos poliisilta odottaa oikeusturvansa mukaista palvelua ei sellaista enää saa. Syy on ikäluokkien muutoksissa. Vanhan liiton miehe eivät halua enä palata takaisin ja poliiseina on pelkkiä kakaroita jotka ammentavat esikuvan fiktiivistä elokuvateollisuuden tuotteista. Suomen poliisi on siis pilalla.

      Kysy itseltäsi jos mielestäsi "suomalainen luottaisi poliisiin" niin miten perustelisit seuraavat:

      -lisääntyneet piikit esim. henkirikostutkinnoissa

      -poliisien jatkuva käryäminen erilaisista rikoksista

      -poliisien jatkuvat hölmöilyt ja ammattitaidottomuuden osoittaminen eri tehtävissä

      -poliisien yksi "mätä hedelmä korissa pilaa koko sadon" ilmiö ts poliisien yksittäistapausten piittamattomuus lakien ja asetusten noudattamiseen

      -poliisirikollisuus joka on seikkaperäisesti esitetty verkkomediassa viimeisen kymmenen vuoden ajalta

      -

    • Anonyymi

      Poliittisen hörhöpolisin Polpon luottamuspula
      Joensuun kaupunki 15 prosenttia työttömiä

      https://www.suomenuutiset.fi/psn-eduskuntaryhman-kesakokous-katso-suora-lahetys-klo-12-alkaen/

      PS kannattaa ottaa mallia Salvinin zig-zag -kierroksista Italiassa, piazzat täynnä kuulijoita ”Mutta kuitenkin, ennemmin tai myöhemmin, kuukaudessa vuodessa parissa … äänestys tulee, ja silloin me iskemme” Salvini: ma comunque, prima o poi, tra un mese, tra un anno, tra due anni… al voto bisognerà tornare. E poi finalmente potremo FARE

      Hahon esitys Joensuussa alkaa nyt

      Puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio pitävät puheen Joensuun kesäkokouksessa. Suora lähetys käynnistynyt JO

      https://www.youtube.com/watch?v=jdvD0LpmbsY

    • Anonyymi

      syvennetty kirjoitus:

      Tämän topicin tarkoitus on havainnollistaa luottamuspula Suomalaiseen poliisin, sekä edesauttaa kehitystä nähdä Suomalainen poliisi joskus rehellisenä,
      sekä tiedottamisen suhteen neutraalina, koska epätieto kasvattaa kansassa pelkoa ja hämmennystä.

      Viimeisen kymmenen vuoden sektorilla Suomen poliisista on paljastunut niin paljon rikollisuutta, mätää ja muuta epäjohdonmukaisuutta että on yhteiskunnallinen velvoite tarkastella syy-seuraus mentaliteetilla poliisin ongelmien syntyjuuria. Rehellinen suomalainen poliisi on nimittäin satuolento.
      Alkuun poliisin ammattitaidottomuus. Edellisen viikonlopun tapahtumat taas vahvistivat miten ammattitaidoton Suomalainen poliisi on. Poliisi meni hälytystehtävään Porvoon teollisuusalueelle, antoi riisua itsensä aseista, toinen poliiseista juoksi maijan taakse pupuleikkiä piiloon selkä maalitauluna ja veijarit pääsivät livohkaan Veljeksiä ei Suomen kokoisessa pienessä maassa tavoitettu muuten kuin liikekannallepanon voimin. Ja piikkimattokin saatiin viritettyä vasta vuorokauden kuluttua.

      Milloin Seppo Kolehmainen katsoo peiliin? Nyt hän ainoastaan luo fantasioita lausunnoillaan muka "suomalaisen poliisin erinomaisuudesta ja ammattitaidosta": Totuuden ymmärtää koululainenkin sen totuuden että Suomen poliisi on käymistilassa, rikkonainen laitos joka ei pysty enää palvelemaan kansalaisia kuten ennen.
      Seppo Kolehmaiselta viipale rehellisyyttä kansalle maistuisi paremmalta kuin säkillinen valkoisia valheita. Vilpitön totuus on nimittäin se että Suomen poliisi ei ole tilanteen eikä tehtäviensä tasalla eikä pysty takaamaan turvallisuuden tasoa kuten ennen. Lisääntyneet piikit rikostilastoissa epävakaa ja epäsosiaalinen levottomuus todistaa että kansa voi pahoin. '

      Poliisien koiraryhmässä toimiva, maalta helsinkiin ajautunut poliisimies teloitti susihaulein 1995 Vesalassa leikkiaseella leikkineen nuoren tämän staattista statusta hyväksi käyttäen. Poliisi väärensi todistusaineiston, liioitteli ja valehteli tapahtumienkulun KRP vahvisti jo tuon episodin yhteydessä että poliisin kertomus tapahtumien kulusta on puppua. Nyt jälkeenpäin tänä vuonna aihe on nostettu esille, todistajia haastateltu ja 6-0 lausunnoin poliisin on todettu valehtelevan tapahtumien kulun. Tänä vuonna 2019 tehty rekonstruktio todistaa kirsikkana kakussa poliisin valehtelijaksi.

      Jos joku ei muista tapahtunutta siitä tässä leike https://www.juvekim.fi/tuotekuvat/isot/1717649.jpg

      Tuo varmasti kertoo miksi poliisi on halunnut pitää tämän kiperän aiheen pimennossa. Susihauleilla lasta kohti siinäpä on suomalaisen poliisin resurssi.

      Motto: poliisikin on ihminen ja kun ihmisen rikos kohdistuu lapseen tai henkisesti lapsen tasolle jääneeseen, on rikos raskas

      Yhdysvalloissa, tuossa oikeusymmärryksen maassa poliisirikollisuus on tuomittava asia. Siellä hiljattain lähes identtisessä tapauksessa poliiisi tuomittiin pitkään vankeusrangaistukseen. Poliisi teloitti naisen verukkeella kuvitellen hämärässä tämän kädessä olevan kännykän aseeksi, tuomio 12.5 vuotta vankeutta.
      Siitä tässä viite: https://en.wikipedia.org/wiki/Shooting_of_Justine_Damond

      Unisef julistaa että jokaisella ihmisellä on oikeus elämään. Maailmanlaajuisesti poliisin on kunnioitettava perusoikeuksia ja ihmisoikeuksia sekä kunnioitettava moraalia. CIA valvoo maanosaan katsomatta, välillä julmastikin että poliisi noudattaa juuri tätä moraalia.

      Suomi pääsi kartalle ja 1997 se tapahtui. Tasapuolisuuden vuoksi kartalla on ollut muitakin maita joissa sooloilu päättyy ja epänäkökohtia korjataan kun sen virkamiehiä on teloitettu tällä kuvaukselle tyypillisellä kurinpitotoimella pareittain klassisesti niskalaukauksella, suuren julkisuuden ja häpeän säestämänä.

      Häpäistyksen tarkoitus ei ole kosto. Se on näpäytys ja kurinpitotoimi. häpeän taakka on raskas kantaa. Rangaistus on linjassa armeijan menettelyn kanssa missä koko komppaniaa rangaistaan jos sen yksi sotilas töppäilee.

      Nuori ihminen menetti julmasti henkensä poliisin mielivallan seurauksesta 1995, Suomen osalta rangaistuksen teema oli poliisin liioitteleva voimankäyttö.

      CIA- operaatiossa oli helppo järjestää lavastus Palacen ryöstö jotta saada aikaan hälytystila ja reppanaksi tiedetty Helsingin poliisi aktivoitumaan, aavalle ristikkoon housut nilkoissa.

      Ja kaksi pullahiirtä tulikin juustotarjottimelle ennakkoluulottomasti ja varsin nopeasti, unohtaen, ohittaen kaikki poliisin turvallisuuteen liittyvien toimien opetetut yksityiskohdat. Kuin menien "Reinikaisena" tiedustelemaan kaupan jonossa varkaalta montas askia röökiä olet jo ehtinyt sulloa kassiisi.

      Ja lopun me kaikki tiedämme. Jos kyseisen poliisien omaisia helpottaa tieto, niin ainakin siististi ja näyttävästi jättivät tämän maailman. Muualla maailmassa CIA ei ole suorittanut yhtä näkyviä operaatioita vastaavanlaisissa kurinpitotoimissa.

      Jokaisen on varmasti nyt paljon helpompi hyväksyä Sten "CIA" Christensenin Suomen vierailu ja tapahtumat 1997
      lehtikuva: http://51.fi/danish-punisher-master

      • Anonyymi

        Voisitko ryssänpösilö pysyä siellä rajan väärällä puolella?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisitko ryssänpösilö pysyä siellä rajan väärällä puolella?

        Lue uudelleen! Ryssänpösilö viittaa itään, Christensen viittaa länteen. Yksi raja ei riitä. Asioilla tuppaa olemaan monta näkökulmaa...


    • Anonyymi

      Voisko ylläpito poistaa tämän sairaan paskan täältä.

      Joku mt-potilas levittää tätä viestiä nyt kaikilla mahdollisilla foorumeilla.

    • Anonyymi

      Kirjoitushan paranee kuin viini vanhetessaan lisää tätä :) Hyvä jos muillakin foorumeilla on alkanut löytyä tilaa. Tuollahan todetaan että artikkeli on liian pitkä muille foorumeille

      Haluatko heti tietää neljä muuta maata joita on rankaistu juuri samalla menettelytavalla 1960-1993 välisenä aikana, niskalaukauksella parillinen määrä virkamiehiä toiseen hiippakuntaan, suuri mediamylläkkä ja kyseenalaistamisen rangaistuksen seurauksesta maa on korjannut mätää kun on nähnyt mittasuhteet
      ja mikä on vastassa

      Suomen kohdalla korjattava seikka oli poliisin liioitteleva voimankäyttö. Hirsala esimerkiksi oli myös teloitus. Jätkä tuli kopperosta pihalle konkreettisesti uhkaamatta ja ammuttiin oviaukkoon.

      CIA nosti kissan pöydälle kun maalaisjuntti koirapoliisin rikos 1995 kohdistui lapseen

      paranoidiako vielä hehe eipä taida

    • Anonyymi

      Porvoon ammuskeluunkin liittyy paljon epäselviä yksityiskohtia mutta kasaa kannattaisi alkaa peuhaamaan vasta sen jälkeen jos kun saada tieto Hyksistä että ei tänne ole tuotu yhtään Porvoossa ammuttua poliisia sunnuntaina tai maanantaina

    • Anonyymi

      Tästä saanut muuta selvää kuin että joku pässinpää leikkinyt aseilla ja tullut ammutuksi? Ei ole pakko ruveta leikkimään aseilla. Poliisin tehtävä on lopettaa sellainen. Varoittamatta tuskin on ketään ampunut.

      • Anonyymi

        "Tästä saanut muuta selvää kuin että joku pässinpää leikkinyt aseilla ja tullut ammutuksi? "

        Aika omituinen asetelma tuo Porvoo case. Muka kova ryminä kuin elokuvissa mutta veljeksissä ei naarmun naarmua. Paukkupateillako ne pöllii sit räiski. Ai niin tämähän on elokuvaa.

        Sitten pidätyskuva. Yleensä raudoitetaan ja pidetään asianosaiset poissa julkisuudelta. Nyt kaverit on tassut pystyssä tien poskessa kuin parhaimmassa länkkärifilmissä.

        Meneeköhän poliisihallituksen show poliisien määrärahojen lisäämiseksi nyt ihan kaavan mukaan?


      • Anonyymi

        Tota skenaariota sä et usko itsekään, eikä kyllä kukaan muukaan (äo > 60).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Tästä saanut muuta selvää kuin että joku pässinpää leikkinyt aseilla ja tullut ammutuksi? "

        Aika omituinen asetelma tuo Porvoo case. Muka kova ryminä kuin elokuvissa mutta veljeksissä ei naarmun naarmua. Paukkupateillako ne pöllii sit räiski. Ai niin tämähän on elokuvaa.

        Sitten pidätyskuva. Yleensä raudoitetaan ja pidetään asianosaiset poissa julkisuudelta. Nyt kaverit on tassut pystyssä tien poskessa kuin parhaimmassa länkkärifilmissä.

        Meneeköhän poliisihallituksen show poliisien määrärahojen lisäämiseksi nyt ihan kaavan mukaan?

        Niinpä...


    • Anonyymi

      Iltapaska yrittää morkata toista ruotsalaisveljestä aika koomisesti
      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/291e12ec-87d3-4dd4-84f5-2e94ab34108e

      Jätkähän matsaa tuossa oikein hyvin kävi vain huono tuuri eikä muuta


      Mistä se johtuu että iltapaska on aina nuoleskemalla poliiseja jotka töppivät ja ovat tunareita nytkin realiteetteja tuosta Porvoo casesta ei haluta tuoda esille. Realiteetit ne että poliisit mokasivat jo paikalle mennessään aseet lähti ja mopo karkasi käsistä. Turpaan tuli että tärähti. Kahta hulivilia ei löydetty muuten kuin armeijan avulla ja siihenkin kului vuorokausi.

      En halua mainita eräästä nais poliisista joka jätti taktisten pukemisen päälle vasta paraatipaikalle. Tämä kyseinen nainen näyttääkin ottavan nyt kaiken irti iltalehden mainoksesta. Ei ammatissa mokailu ja siitä seuraamuksen kanto ole perusteita säälille

      • Anonyymi

        Ammu poliisia = olet hulivili ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ammu poliisia = olet hulivili ?

        Hulivili nimitys tulee sellaisesta henkilöstä joka kaahaa pintakaasulla ja ainoastaan että kaikilla olisi hauskaa siitä nimitys "hulivili"

        Uskon että jos nuo veljesten tarkoitus todellakin olisi ollut eliminoida pari poliisia niin he olisivat toimineet toisin. Nyt kaikki meni huvittelun merkeissä soho ammulla ja hauskalla hupiajelulla Suomessa. Tärkeämpää oli soittaa ja kutsua "juttusille" kostomielessä juuri itse kyseinen Porvoon poliisi tai sen työkaverit ja vähän vaan "jutella".


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vesala 1995

      -maalaisjuntti koirapoliisi käytti hyväksi uhrinsa staattista statusta, oli helppoa purkaa alemmuudentunnetta siitä että naapurin isomuna Isto käy panemassa muijaansa, tappamalla lapsen. Nuorisorikollisen joka ei kuitenkaan ollut syyllistynyt mihinkään ammattilaiseen esim henkirikoksiin tai pankkiryöstöihin

      -poliisi valehteli ja vääristi lausunnot. Poliisien valheet todistettiin jo tuon tapahtuman jälkeisinä aikoina kun uhrille ja tämän omaisille haettiin oikeutta. Turhaan.

      -rekonstruktio 2019 todistaa poliisin menetelleen väärin ja valehdelleen tapahtumien kulun. Nuo faktat toisi kyseiselle maalaisjunttipoliisille vankilatuomion Yhdysvalloissa. Entä Suomessa? Henkirikos ei vanhene koskaan.

    • Anonyymi

      CIA on rankaissut jo koko Suomea yhden maalaisjuntti poliisin takia

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        "CIA" Christensen saakoon hyväksynnän täältäkin


    • Anonyymi

      Poliisilaki toteaa seuraavaa poliisin voimankäytöstä:

      Poliisilaki 1 luku

      2 §
      Perusoikeuksien ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen
      Poliisin on kunnioitettava perusoikeuksia ja ihmisoikeuksia sekä toimivaltuuksia käyttäessään valittava perusteltavissa olevista vaihtoehdoista se, joka parhaiten edistää näiden oikeuksien toteutumista.

      3 §
      Suhteellisuusperiaate
      Poliisin toimenpiteiden on oltava puolustettavia suhteessa tehtävän tärkeyteen, , tavoiteltavaan päämäärään, toimenpiteen kohteena olevan henkilön ikään, terveyteen ja muihin vastaaviin häneen liittyviin seikkoihin sekä muihin tilanteen kokonaisarviointiin vaikuttaviin seikkoihin.


      Jokainen voi pohtia oliko pumppuhaulikolla ja susihauleilla teinin teloittaneen poliisin voimankäyttö suhteutettu Vesalassa 1995

      • Anonyymi

        Vastaavan lainen laki on laadittava myös rikollisten kohdistamasta voiman käytöstä sekä poliiseja että tavallisia kansalaisia kohtaan. Nyt sellaista ei ole ja se näkyy, on hypitty uhrin pään päällä, potkittu maihareilla päähän, kutitettu puukolla kylkiluiden välistä (koska poliisi on muka lyönyt rikolliskansalaista puukolla), monen moisella astalolla ja vasaralla on lyöty kalloja särki, kirveillä halkaistu kalloja. Ei liene tarpeen jatkaa listaa, kyllä poliisin voiman käyttö on vasta puolelle vähemmän vahingollista lähes joka tapauksessa.


    • Anonyymi

      Erittäin asiallinen syvällinen ja valaiseva artikkeli kiitos tästä lisää tälläistä hyvää luettavaa sadepäivien ratoksi

    • Anonyymi

      " Tämä kirjoitus on omistettu lapsiperheille ja perheille joissa on lapsia. " !

      Mitä eroa on lapsiperheillä ja perheillä, joissa on lapsia? Muu teksti lienee samaa tasoa, liian pitkä ja asiaton jo ihan otsikonkin perusteella. - Nm. Luotto on kova

      • Anonyymi

        Millaisia muita mätiä omenia on olemassa? Onko poliisille jostain rikoksesta vinkin antava kansalainen mätä omena? Onko rikollisliigasta eroon pyrkivä jäsen mätä omena?


      • Anonyymi

        Lapsiperhe on perhe, jossa on lapsia olivat lapset sitten omia tai vain toisen omia, varastettuja, lainattuja, adoptoituja, sijaistettuja ... tai ihan mitä vain. - Nm. Kakka korvien välissä(kö?)


    • Anonyymi

      Suomalainen eikä suomalainen yhteiskunta ei luota enää poliisiin tässä viisi argumenttia joilla se todistaa

      - lisääntynyt sosiaalinen epävakaus

      -ahdistuneisuus ja lisääntynyt lapsirikollisuus

      -kasvaneet tilastot selvittämättömissä henkirikostilastoissa

      -pala palalta jatkuvalla syötöllä paljastuva poliisirikollisuus (ks tuomioistuimet ja tuomiot)

      -poliisien saattaminen vastuuseen rikoksista kynnys madaltunut

      -

      • Anonyymi

        Suomalaisten usko poliisiin, palokuntaan ja armeijaan jatkuu vankkumattomana. Lue lehtiä, muitakin kuin MV:tä, Alibia ja Aku Ankkaa.


      • Anonyymi

        Niin ja lehmätkin lentää, lapsi uskoo joulupukkiin mutta poliisiin uskoo enää ainoastaan vähäjärkiset tai yksinkertaiset tyhmät.

        Tässä taas lisää vetoja kuinka perustella Suomalaisten luottamuspula poliisiin

        Tässä tilastoa viimeiseltä 5 vuodelta

        -Hälyttävän runsaasti kasvaneet rikosilmoitukset poliiseista

        -Hälyttävän runsaasti kasvaneet tuomittujen poliisien määrä

        -Hälyttävän runsaasti kasvaneet prosessit poliisien toimintaa valvovissa elimissä

        -Hälyttävän runsaasti kasvaneet epäselvyyksien paljastuminen laitoksessa
        (tietosuoja-uhat ym)

        -Hälyttävän runsaasti paljastunut oma talousrikollisuus ym.

        Rehellinen suomalainen poliisi on satuolento


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalaisten usko poliisiin, palokuntaan ja armeijaan jatkuu vankkumattomana. Lue lehtiä, muitakin kuin MV:tä, Alibia ja Aku Ankkaa.

        Luen lehtiä iltapäivälehtiä hesaria ja maakuntien lehtiä. Katson televisiota. Sieltä kaikesta tulee tuuttina päivästä päivään ilmitulleita poliisien rikoksia, poliisien hölmöilyitä ja tuomioita poliiseille. Kansa katsoo mykkänä. Syy on siinä että vanhan liiton poliisit on jo eläkkeellä ja tilalla on kokemattomia kakaroita poliiseina jotka aiheuttavat laitoksen käymistilan.

        piste


    • Anonyymi

      Jos joku vielä väittää että Suomalaiseen poliisiin luotetaan niin voisiko hän ystävällisesti perustella miksi suomalainen poliisi pukeutuu ja varustautuu nykyään jo lähes haarniskalla ja tarvitsee erikoispanssaroituja autoja. Sadettako se Suomalainen poliisi pelkää vai äkillistä lumikuuroa?

      Suomalainen poliisi joutuu suojautumaan ja varustautumaan koska kukaan ei luota enää poliiseihin, suomalainen poliisi kun on suurin rikollinen koko maassa ja piste

      • Anonyymi

        Juuri muutama päivä sitten uutisoitiin että väkivalta poliisia kohtaan on yleistynyt ja koventunut. Järjestäytyneen rikollisuuden ennustetaan voimistuvan Suomessa. Säästöjen nimissä ei väkivaltarikollisille anneta niin pitkiä tuomiota kuin pitäisi ja muiden keinojen käyttämistä kaihdetaan.


      • Anonyymi

        Suomalainen poliisi suojautuu ja varustautuu koko kansalta, ei pelkästään järjestäytyneeltä rikollisuudelta. siksi koska Suomalaisen poliisin maine on huono.

        piste


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalainen poliisi suojautuu ja varustautuu koko kansalta, ei pelkästään järjestäytyneeltä rikollisuudelta. siksi koska Suomalaisen poliisin maine on huono.

        piste

        Tällainen pistesarja Ohisalolle mietintämyssyyn...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri muutama päivä sitten uutisoitiin että väkivalta poliisia kohtaan on yleistynyt ja koventunut. Järjestäytyneen rikollisuuden ennustetaan voimistuvan Suomessa. Säästöjen nimissä ei väkivaltarikollisille anneta niin pitkiä tuomiota kuin pitäisi ja muiden keinojen käyttämistä kaihdetaan.

        Järjestäytyneen rikollisuuden kasvu on suoraan suhteessa kansalaisten luottamuspulaan. Mummo menee mieluummin pyytämään apua ' liivimieheltä', kuin poliisilta.


    • Anonyymi

      Usein kuulee että rivipoliisit ovat turhautuneita ylhäältä tulleisiin käskyihin.No tekisivät asian eteen jotakin eivät ne nyt kaikkia poliiseja voi irtisanoa jos he mieltään osoittaisivat.Juu varmasti on perheellisiä paljon ja isot velat,mutta kyllä nyt luulisi omaatuntoa kolkuttavan kun joutuu tekemään vääryyksiä palkanmaksajilleen eli meille veronmaksajille.

    • Anonyymi

      Lähinnä säälittää nuo tuhannet pedarikeissit joita lapset ovat joutuneet kokemaan.

    • Anonyymi

      Mitä Siro Jonna pomona voisi tehdä sitten pedarikeissien ehkäisyyn?



      Verkkomaailma on aktivoinut aiemmin oireilevat varttipedaritkin viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Aiemmin nämä "kiltit" pedarit saivat tyydytystä likaisille fantasioilleen pelkistä pornolehdistä ja tirkistelystä. Nyt mukana on myös net ja runsaasti enemmän puuhasteltavaa. Kun antaa pirulle pikkusormen se vie koko käden

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siro Jonnalla olisi ideoita ja paljon mutta kun taas se sama levy resurssit vähissä mopo keulii eikä ole määrärahoja http://51.fi/jonna-turunen-close-up

        Siro-Jonna on herkku peppu

        huom tämä on salaisuus

        hih


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siro-Jonna on herkku peppu

        huom tämä on salaisuus

        hih

        JonnaTurunen on Pasilan polpojen yleinen panopuu siksi sillä on niin leveä ahteri
        ja pulleat purjeet


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tässä nyt selkeä fakta siitä mihin ne veronmaksajien rahat tuhraantuvat poliisien kohdalla. Poliisi on pelkkä marionetti, pelle joka haluaa viihdyttää.

      https://www.youtube.com/watch?v=SJrSTcbFwuY

      Poliisileijona ja joo lehmätkin lentää. Samaan aikaan henkirikostilastojen piikit kasvaa, poliisi haluaa mennä sieltä mistä aita on matalin ja parkuu kuin lapsi resurssien vähyydestä

      Sanonko minkä vähyydestä täh

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomen poliisi on todellakin tehnyt itsestään pellen ajatelkaa tämänkin tökerön videon tekoon hukattu aika ja energia jos sen poliisit olisivat käyttäneet oikeaan poliisityöhön niinkuin aikuisen poliisin täytyy niin kaikki olisi toisin eikä kansa valittaisi kasvaneista piikeistä rikostilastoissa, ihmettelisi miksi se polisi ei tule vaikka kotona on tilanne päällä tai ihmettelemään että miksi meidän ravintolan kassaryöstö ei ole kuudessa vuodessa edennyt poliisissa vaikka on selkeät valvontakameran kuvat

      https://www.youtube.com/watch?v=b54FmJ4nezM

    • Anonyymi

      Ketä tämän näin hyvän artikkelin on kirjoittanut?

    • Anonyymi

      "vittuile poliisille verkossa" viikonloppu

      Mukava teema

    • Anonyymi

      Jos kolme poliisia neljästä valehtelee oikeudessa kieltäen pahoinpitelyn väittäen mopopojan itse kaatuneen , vaikka vammat tulivatkin poliiin lyönneistä kasvoihin, niin mitä tällaisesta viran toimituksesta on ajateltavissa?
      Entä siitä, että lukiolaisia käskytetään painumaan v.ttuun?

      Mitä jos tällainen käytäntö otettaisiin myös muiden viran haltijoiden käyttöön kouluissa, sairaaloissa, teknisissä virastoissa, katsastuskonttoreilla, verovirastoissa jne.?

      Menisit vaikka kaupungin tekniseen virastoon hakemaan rakennuslupaa, sinua lyötäisiin kasvoihin ja käskettäisiin painumaan v.ttuun.
      Luottaisitko jatkossa heihin vai tulisiko mieleen, että sopivassa tilanteessa annat takaisin?
      Vastineena teknisen viraston virkailijat varustautuisivat raskaisiin aseisiin ja panssariautoihin, koska he kokevat turvattomuutta väkivaltaisessa maailmassa. Tietysti likaiset haalarit ja kiillottomat maihinnoususaappaat kuuluisivat antamaan voiman tunnetta ja tekemään rakennusluvan hakija nöyriksi.
      Sitten he vielä vaatisivat päästä lukemaan ihmisten sairaskertomuksia, jotta etukäteen jo osaisivat varautua lyömään turpiin heti viraston ovella.

      Virkamiehiä kun ovat kaikki ja veronmaksajien elättämiä.

      • Anonyymi

        "Jos kolme poliisia neljästä valehtelee oikeudessa kieltäen pahoinpitelyn väittäen mopopojan itse kaatuneen , vaikka vammat tulivatkin poliiin lyönneistä kasvoihin, niin mitä tällaisesta viran toimituksesta on ajateltavissa?
        Entä siitä, että lukiolaisia käskytetään painumaan v.ttuun?"

        Yrittivät tuota esimerkiksi Mikkelissä, kuvittelivat hölmöt että valvontakameran kuvan voisi väärentää tälläisessä tapauksessa, tuomiohan siitä rapsahti ja tahra paperiin

        https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005870094.html


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tuokin Rautahermo kävelee kuin Elvis vaikka miehessä ei ole fyysistä mittaa enempää kuin hyttysellä


        Siksi Rautahermo on puheissaan aggressiivinen koska se syö liikaa makeisia. Makeisia hän syö koska teki tupakkalakon ja yrittää vierittää nikotiini tarvetta sokerilla.


    • Anonyymi

      Jos näin paljon lyödään paskaa poliisien silmille verkossa niin miten paljon sitä kakkaa lentää sitten kadulla?

      Haarniskat ymmärtää tässä tapauksessa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Poliisin ongelma on se että vanhan liiton miehet ovat jääneet tehtävistä ja tilalla on kakarat jotka pistävät nyt omilla hölmöyksillään koko laitosta halvalla

    • Anonyymi

      Suomen poliisin epärehellisyys ja kömpelö ammattitaidottomuus on myös muun maailman tiedossa. Esim edes FBI ei noteeraa vakavasti Suomen poliisin virka-apupyyntöjä koska Suomen poliisi tiedetään maailmalla harrastelijatason pellenä jonka kanssa tuiee ainoastaan suurempaa sotkua.

    • Anonyymi

      Aito ja rehellinen artikkeli tästä on pakko tehdä blogi. Tai ainakin kaksi

      STEN "CIA" CHRISTENSEN ON ÄIJÄ!!!!!!!!

    • Anonyymi

      Tulee mieleen eräs lyyli joka teki klassisen poliisin virheen jätti taktisten liivien pukemisen paraatipaikalle, toisin sanoen aloitti niiden pukemisen vasta luotisateessa.

      Nyt tämä lyyli vinkuu sääliä ja sympatioita iltapäivälehdistössä. Ei suutarikaan joka menettää peukalonsa sen takia että ei käytti sorvia eräs aamu väärin vingu iltapäivälehdiltä almuja

    • Anonyymi

      Kuka käski siirtää maalia kesken ottelun?


      "Foxell meni hakemaan auton takaosasta raskaita taktisia liivejä, kun häneen osui. Hän itse arvelee, että vammoja pahensivat hänen päällään olleet kevyemmät vetoketjulliset liivit."

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005868567.html

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kauniin eläimen hevosen arvo kärsii jos sitä vertaa nykyiseen poliisi johtajaan

        haha


    • Anonyymi

      Jo on Putinsoomalaisilla vaikeaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ihan ohis mennen kiinnostuneena törmäsin aiheeseen ja kun asioilla on aina kaksi puolta niin olisi hyvä saada myös poliisiltakin vastine, se sellainen on jo saatu kuusi vuotta takaperin.

      Poliisi kommentoi seurauksia luottamuspulasta.

      https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002641316.html

      Jokaiseen asiaan on aina syy. Luottamuksensa menettämiseen on poliisi itse syyllinen ei yleisö.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Poliisi myöntää itsekin että rikos ei kannata


      https://www.aamulehti.fi/a/24235109

      - Kirjan julkaiseminen ei yksinkertaisesti enää kannattanut. "

      Totta. Satusetä poliisien kirjoitustaidottomat löpinät ei tee enää kauppaa edes kovien kansien välissä


      - SALLIKAA NAURAA -
      "

    • Anonyymi

      Tässä ainakin yksi rehellinen poliisi tosin nyt eläkeläinen. Katuu elämänsä suurinta virhettä sitä että jätti kerran ne alekortsut hankkimatta vaikka ne sellaiset olisi voinut hankkia mitättömällä poliisin palkallakin

      https://en-gb.facebook.com/kamalahti/

    • Anonyymi

      hahahahha tuossa päjähti varmaan vuoden paras jokainen lapsi kun tekee isästään hölmön

      poliisin arvo todellakin zero 0000000 jäätävän kylmä nolla

    • Anonyymi

      Eduskunta on säätänyt ainakin hyvän lain sillä näiden paskalakkien on jätettävä aseensa narikkaan eivätkä saa kantaa sitä mukanaan vapaa aikanaan. Kysymys kuuluukin kuinka moni näistä pulla-hiiristä myöntää olevansa poliisi biljardi pöydän äärellä, suomen suurimman rikosjärjestö polpon jäsen. Ilman ettei lennä niskaperse otteella ikkunan läpi (rampautuen)

      Kun kovi monikaan suomen poliisin pässinpäistä ei ole mustan vyön karateka tai yleensäkään tajuaisi mitä tarkoittaa I T S E S U O J E L U V A I S T O

    • Anonyymi

      Yhdysvalloissa kyseinen paskalakki olisi tuomittu vähintään 10 vuodeksi vankeuteen uuden rekonstruktion perusteella kuten voitte todeta lukemasta. Tässä identtisesti:



      Entä Suomessa? mitä vielä vielä mitä. On oikeutettua että kyseisen Vesala 1995 lapsentappajan henkilöllisyys tuodaan yleisön tietoon. Onhan FBI jo tehnyt aloitteen julkistamisessa joten mennään isoveljen saappaiden jäljillä. Koko maailma saakoon tietää ja se on velvollisuus!

      https://www.bbc.com/news/world-us-canada-48562834

      Vai pelkäättekö että joku viinaan taipuva rekkamies aktivoituu nähdessään kyseisen paskalakin jälkikasvua koululaisen suojateillä? rattijuopumushan on Suomen lainsäädännössä aina lieventävä seikka. Peruuttamalla liiskaten parasta hahahah ja Hammurapin laki.

    • Anonyymi

      Poliisi miksi surmasit lapseni? Miltä äidistä mahtaa tuntua?

      https://www.juvekim.fi/tuotekuvat/isot/1717633.jpg

      Aivan hyvin CIA:n ristikossa saattaisi olla myös korruptoituneen (ex) syyttäjä ja perhe


      https://www.laki24.fi/aihe/15540/

      https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000003501683.html

      Mitä tulee kyseiseen Tom Ifströmiin, äijän takista löytyy niin paljon likaa että on ihme ettei KPR ole vielä aktivoitunut. CIA on kaukaa viisas ja säästää luoteja. Antaa ihmisen itse sortua omaan ahneuteensa ja kömpelyyteen

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/2008100/syyttajalle-viran-menetys-viran-puolesta-suoritetusta-virheesta

      http://www.vanhemmat.com/Etusivu24/Mikko2.htm

    • Anonyymi

      Mainio kommentti. Mitenkähän sopulit yrittävät enää vakuuttaa valheilla että "98 prosenttia" luottaisi muka suomalaiseen poliisiin kun verkossa kaikki todellisuus pläjähtää silmille. Eiköhän totuus ole linjassa siihen että joka kuudes suomalainen talous on ulosottomiehen ystävä ja joka kolmas suomalainen ei luota enää poliisiin. Näin ollen poliisin arvo on romahtanut 20-30 % tasolle

      Tämä on ainoastaan realismia jonka kanssa on vain opittava elämään

      Poissa on vanhat ajat jolloin vanhan liiton miehet pitivät Suomen poliisia linjassa. Nyt tilalla on kakarat joka saavat esikuvansa fiktiivisistä elokuvista. Menisivät kotiinsa leikkimään kuulapallo- ja nettipelejä.

    • Anonyymi

      Ketjun antia positiivisen latauksen saa ainoastaan kirjailija Rooger Rautahermo. Roogerhan on se tuttu ja ystävällinen poliisi jonka suosiollisella avustuksella "CIA Christensen sai tarvitsemansa kahden vuorokauden pakomatkaa varten. Rooger kun julkaisi medialle epäiltäväksi poliisimurhaajaksi virolaisen raksamiehen kuvan.

      https://i.imgur.com/51Uuqtd.jpg


      Siitä huolimatta vaikka Sten jätti Roogerille oman kuvansa muistoksi majapaikastaan lähdettyään.

      https://is.gd/FU2kKL

      Menkää kaikki ja ostakaa Roogerin kirja niin tiedätte enemmän poliisin työstä ja salaisuuksia

      • Anonyymi

        Eihän tuossa linkissä ollut kuin 3 kuvaa...ja toinen outo mies.


    • Anonyymi

      eka kuva medialle annettu harhaan johtava tiedoite poliisimurhaajasta kuva oli virolaisen raksamiehen kuva ja taustalla Christensen juoksemassa putkikassin kanssa

      https://imgur.com/51Uuqtd

      loistava kusetus poliisilta

      Toinen kuva Christensenin aito kuva jonka hän jätti majapaikkaan henkilökohtaisena muistona Roogerille

      samassa toisessa kuvassa myös Palacen työntekijä joka oli paskasta jäykkänä törmätessään Christenseniin

    • Anonyymi

      "Vittuile poliisille verkossa" viikonloppu on siis näköjään alkanut

    • Anonyymi

      Helsinkin poliiseilla ei paljon järki päätä pakota

      Siinä vaiheessa kun alkaa sataa ja lunta ja jätetään fillarit talveksi kellariin niin silloin aletaan "valvoa" pyöräilijöitä raitilla eli tyhjää toimittamaan ihmettelemään missä ne pyöräilijät nyt on tai miksi niitä on vai yksi päivässä jos sitäkään. No sen takia kun on lunta ja pakkasta ja jäätyy pylly satulassa.

      https://mvlehti.net/2019/10/04/mtv-ensilumi-satoi-suomeen-poliisi-perusti-fillari-ryhman-helsinkiin-siis-mitah/

      Poliiseissa ei ole muuta vikaa kuin se että poliisiksi ei valita ellei ole riittävän tyhmä.
      Jos on aavistuksenkin verran enemmän älykkyyttä niin silloin tajuaa miten suuri kusetus koko poliisi laitoksena on ja sellainen poliisi joka osaa käyttää aivojaan voi ryhtyä kapinaan mikä voi olla haitaksi koko laitokselle

      Jos meillä kerran poliisijohtanakin on hevosen näköinen hölmö niin mitä se kertoo koko poliisien tasosta laitoksena

      • Anonyymi

        Hupaisa Kremlin tuottama juttu. Putinsoomalaiset tekevät kaikkensa aiheuttaakseen Suomessa hämminkiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hupaisa Kremlin tuottama juttu. Putinsoomalaiset tekevät kaikkensa aiheuttaakseen Suomessa hämminkiä.

        Suvakkilogiikka on juuri niin tyhmää kuin suvakilta voi odottaakin, haluavat maan täyteen musuja joiden ensimmäisiä uhreja itse ovat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hupaisa Kremlin tuottama juttu. Putinsoomalaiset tekevät kaikkensa aiheuttaakseen Suomessa hämminkiä.

        Njiinpä ja ovat onnistuneetkin siinä varsin hyvin

        Katso kasva ja ihmettele


        hahahha


    • Anonyymi

      Luotan poliisiin siinä, että noudattavat sitä oikeutta joka on.
      Mutta poliisitutkinnan johtoon en luota, en syyttäjien puolueettomuuteen enkä liiemmin tuomareiden puolueettomuuteen.
      Niissä korruptio rehottaa.

    • Anonyymi

      Näin makeasti en ole nauranut sen jälkeen kun anoppia naarattiin suosta

      Poliiseillako pitkä pinna? kaikki täytyy sietää myös se että paska lentää tuulettimeen nykyään näin verkon välityksellä

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "– Ilmoitusmyynti ja sponsorit uhka poliisin puolueettomuudelle"

      "Yrityksen perustaja ja entinen toimitusjohtaja Eelis Laamanen aloitti yhteistyön poliisin kanssa jo 1960-luvulla. Hän oli erittäin hyvissä väleissä poliisijohtoon. Puhuttiin jopa, että Laamasella oli lähes monopoli poliisi-nimikkeen alla tapahtuvaan bisnekseen.


      https://poliisirikollisena.wordpress.com/?s=poliisilehti


      Laamanen tuomittiin 1993 Helsingin hovioikeudessa kahdeksi vuodeksi ehdolliseen vankeuteen törkeästä kiskonnasta ja laittomasta uhkauksesta. Lisäksi hänet tuomittiin maksamaan korvauksia 680000 markkaa."

    • Anonyymi

      Onko Putinsoomalainen rikollinen joutunut polidin haaviin. Toivottavasti mäiskivät kunnolla turpiin putkassa.

    • Anonyymi

      tääll Nurmoos kurmuutetaan ravintolaas näitä väärentäjä polpooja ihan perinteisellä niskalenkillä

    • Anonyymi

      Helsinkin poliisi vinkuu että väkivalta polisia vastaan on kasvanut.
      Katsoisi pelle peiliin ja toteaisi että suurin syyllinen väkivaltaan on itse poliisi.
      Poliisi itse on suurin rikollinen ja tekee eniten rikoksia viattomiakin kansalaisia kohtaan. niin metsä vastaa kun sinne huudetaan.

      Eduskunta on onneksi järkevä ja määrää poliisien jätettävä aseensa narikkaan eikä saa kuljettaa sitä mukana vapa-aikana. Hyvä niin että kusipäät riisutaan aseista mahdollisimman pitkälle.

      Jos myös lirvasee turpaan kyttää vapaa-ajalla toisin sanoen poliisin pahoinpitely vapaa-ajalla se katsotaan ainoastaan kadunmiehen tirvaisuksi pubissa.

      Vasta virkatehtävissä olevan virkapukuisen poliisin pahoinpitely on koventamisperusteista.

      • Anonyymi

        Ennen vanhaan jos poliisi jonkun ampui. Seurasi ainakin julkisuuden mukaan suuret oikeuskäsittelyt poliisin toiminnasta. Nykyään se vaan todetaan poliisin kertomana lähes sotasankariksi. Joensuunkin taksiriehuja epäilyttääpi. Oliko kahdella poliisilla ulkona muuta mahdollisuutta kuin ampua 21 vuotias pyörätuoliin ? On pamput ja etälamauttimet. Mutta Turun sapelikahjoa oisi paremmin voinut ampua


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Rikolliset suojautuvat sen takia koska rikollisilla on omat pelisäännöt jos ei niitä sääntöjä noudata niin tulee luoti

        Siksi poliisit koska ovat suurin rikosjärjestö pukeutuvatkin lähes haarniskaan suojaan muilta rikollisilta

        Muuten ei ole selitettävissä se miksi Suomen poliisit pukeutuvat ja aseistautuvat niin raskaasti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Video joka muutti Suomen 1997

        https://www.youtube.com/watch?v=mqrr9dYEJvc

        Kuulemma vanhempi noista pösilöistä kakkasi haalareihinsa kohtalon hetkellä

        Nyt ymmärrän miksi Amerikkassa teloitettavalle tarjoillaan vaippoja ennen teloitusta


    • Anonyymi

      Tuossa selostuksessa on hieman ristiriitoja todellisuuden kanssa.

      Todellisuushan oli se että Stenillä on säkillinen rahaa mukana, joten mitään rästejä ei syntynyt kuin mielikuvituksessa. Hän maksoi mahtavasti myös makoilunsa Hämeenlinnassakin. Suomessa hän oli tapaamassa CIA:n yhteyshenkilöä tiedustellakseen CIA:n palkkionsa toimitusaikaa.

      "kokeneita kenttämiehiä" hahaha niinpä niin. Hölmöt laiminlöivät täydellisesti poliisin turvallisuuteen liittyvät yksityiskohdat joita muun muassa POAMK painottaa. Ja saivat palkkioksi luodit päähänsä


      "motiivi päästä tilanteesta" joopa joo. Kuka tuo kahjo on joka esittää tuollaista variaatiota. Stenin motiivina ei todellakaan ollut surmata kahta paskalakkia pelkästään sen takia että pääsi väsyneenä nukkumaan majapaikkaansa"

      Sten oli saanut kaksi vuorokautta aikaisemmin Suomen CIA yhteyshenkilöltä palkkionmaksun perusteeksi koodin "lupa tappaa" ja nämä kaksi pullahiirtä tulivat kuin elokuvasta suoraan tarjottimelle mestattavaksi.

    • Anonyymi

      HAHAHAHHAHA
      AHAHAHHAHAH
      HHAHAHAHAHA
      HAAHAHAHHAHA
      AHAHAHAHAHAH
      HAHAHAHAHAHA
      HAHAHAHAHAHA
      HAHAHAHAHHAHA
      HAHAHHAHAHAHA
      HAHAHAHAHAHAH

    • Anonyymi

      Ei unohdeta Suomen tyhmintä poliisia

      http://www.51/suomentyhminpoliisi

    • Anonyymi

      Rooger Rautahermon puheenvuoro?



      hahahahah
      hahahahah
      hahahahah
      hahahahha
      hahahahha

    • Anonyymi

      https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/helsingin-vakivaltarikostutkijat-ry/14633351/yleiskuva


      Petra Korjakoff on epärehellisen tuomari Korjakoffin veli

      https://laitonlehti.net/2018/10/19/oikeusmurhaajatar-tuomari-korjakoffin-veli-poliisi-jaavi-tuomitsemaan/

      N A U T I N KUN SAAN TEHDÄ ILMIANNON POLIISIN LAILLISUUTTA VALVOVILLE KORKEIMMILLE ELIMILLE PETRA KORJAKOFFIN VIRKARIKOSRYÖPYSTÄ !!!!!!!!!!!!!!!! KUINKA PALJON JANNU ON EHTINYT KERÄTÄ MASSIA LIIVEIHINSÄ VIRKAMERKKIÄ JA PERSETTÄÄN MYYMÄLLÄ

      https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/helsingin-vakivaltarikostutkijat-ry/14633351/yleiskuva

      • Anonyymi

        No kah kohta hää on jo poliisimerkkiään pörssiinkiin vinkuttamassa


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      hahahaha

      tuossa kuvassa juuri Kohelomaisen hevosen kasvonpiirteet tulee selvästi esillä


      nyt ymmärsin

    • Anonyymi

      Tämä ketju on testi miten syvälle polpon ihon alle voi mennä että ne raivostuvat ja tulevat oven läpi.

      Ovat hakkeroineet jo koneeni en sentään ole amatööri alalla olen antanut sen tarkoituksella tapahtua silläidenttini on turvassa joten näyttö puuttuu ja jos H-hetki lähestyy tämä kone pasahtaa palasiksi.

      Pölpön hölmöillä ei ole m i t ä ä n


      hahahahahaha
      hahahahhahaa
      hahahahahahha
      hahahaahahhaha

      • Anonyymi

        Aivan oikein ei tapostakaan voi tuomita jos tekovälinettä ei löydy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan oikein ei tapostakaan voi tuomita jos tekovälinettä ei löydy

        Ahaa onko komediapoliisi Taponen syyllistynyt johonkin poliisille epä eettiseen? Pistän MV-lehden sisäpiirin tutkimaan asian

        https://images.app.goo.gl/3FBcTb4ARBF9PYGh8


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ennen eduskuntaa kutsuttiin Suomen suurimmaksi sirkukseksi tänään tuo sirkus on pasilan polpo.


        Hölmöt joutuvat temppuilemaan eduskunnan säätäminen järjettömyyksien mukaan ja yleisöllä on hauskaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ennen eduskuntaa kutsuttiin Suomen suurimmaksi sirkukseksi tänään tuo sirkus on pasilan polpo.


        Hölmöt joutuvat temppuilemaan eduskunnan säätäminen järjettömyyksien mukaan ja yleisöllä on hauskaa

        Mikään ei ole sen parempi päivä muistuttaa Suomalaisia siitä että Suomi ei ole itsenäinen kuin vuoden yksi päivä tänään 06.12.


        Kun maailmalla leviää uutiskuvia miten isot raavaat raskaasti varustautuneet Suomen poliisit lentelevät kuin mikki hiiret mielenosoittaja koululaisten heitä heitellessä niin maailmalla on hauskaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikään ei ole sen parempi päivä muistuttaa Suomalaisia siitä että Suomi ei ole itsenäinen kuin vuoden yksi päivä tänään 06.12.


        Kun maailmalla leviää uutiskuvia miten isot raavaat raskaasti varustautuneet Suomen poliisit lentelevät kuin mikki hiiret mielenosoittaja koululaisten heitä heitellessä niin maailmalla on hauskaa.

        Seppo Kolehmainenkin yhtyy ivaan ja nauraa makeasti Suomessa riittää urpoja jotka haluavat vielä poliiseiksi maalitauluiksi kentälle ja vapaa-aikoinaan riistaksi lastensa kanssa

        https://mvlehti.net/2019/11/23/toimintavalmiusajat-ovat-pidentyneet-poliisiylijohtaja-kolehmainen-myontaa-poliisin-palvelujen-heikentymisen/


    • Anonyymi

      Olet oikeassa!

      Se on liian pitkä! :P

      • Anonyymi

        Tiivistetään vähän kirjoitustyyliä:

        Tämän topicin tarkoitus on havainnollistaa luottamuspula Suomalaiseen poliisin, sekä edesauttaa kehitystä nähdä Suomalainen poliisi joskus rehellisenä,
        sekä tiedottamisen suhteen neutraalina, koska epätieto kasvattaa kansassa pelkoa ja hämmennystä.

        Viimeisen kymmenen vuoden sektorilla Suomen poliisista on paljastunut niin paljon rikollisuutta, mätää ja muuta epäjohdonmukaisuutta että on yhteiskunnallinen velvoite tarkastella syy-seuraus mentaliteetilla poliisin ongelmien syntyjuuria. Rehellinen suomalainen poliisi on nimittäin satuolento.


        Milloin Seppo Kolehmainen katsoo peiliin? Nyt hän ainoastaan luo fantasioita lausunnoillaan muka "suomalaisen poliisin erinomaisuudesta ja ammattitaidosta": Totuuden ymmärtää koululainenkin sen totuuden että Suomen poliisi on käymistilassa, rikkonainen laitos joka ei pysty enää palvelemaan kansalaisia kuten ennen.

        Seppo Kolehmaiselta viipale rehellisyyttä kansalle maistuisi paremmalta kuin säkillinen valkoisia valheita. Vilpitön totuus on nimittäin se että Suomen poliisi ei ole tilanteen eikä tehtäviensä tasalla eikä pysty takaamaan turvallisuuden tasoa kuten ennen. Lisääntyneet piikit rikostilastoissa epävakaa ja epäsosiaalinen levottomuus todistaa että kansa voi pahoin. '

        Poliisien koiraryhmässä toimiva, maalta helsinkiin ajautunut poliisimies teloitti susihaulein 1995 Vesalassa leikkiaseella leikkineen nuoren tämän staattista statusta hyväksi käyttäen.
        Poliisi väärensi todistusaineiston, liioitteli ja valehteli tapahtumienkulun KRP vahvisti jo tuon episodin yhteydessä että poliisin kertomus tapahtumien kulusta on puppua. Nyt jälkeenpäin tänä vuonna aihe on nostettu esille, todistajia haastateltu ja 6-0 lausunnoin poliisin on todettu valehtelevan tapahtumien kulun. Tänä vuonna 2019 tehty rekonstruktio todistaa kirsikkana kakussa poliisin valehtelijaksi.

        Jos joku ei muista tapahtunutta siitä tässä leike https://www.juvekim.fi/tuotekuvat/isot/1717649.jpg

        Tuo varmasti kertoo miksi poliisi on halunnut pitää tämän kiperän aiheen pimennossa. Susihauleilla lasta kohti siinäpä on suomalaisen poliisin resurssi.

        Motto: poliisikin on ihminen ja kun ihmisen rikos kohdistuu lapseen tai henkisesti lapsen tasolle jääneeseen, on rikos raskas

        Yhdysvalloissa, tuossa oikeusymmärryksen maassa poliisirikollisuus on tuomittava asia. Siellä hiljattain lähes identtisessä tapauksessa poliiisi tuomittiin pitkään vankeusrangaistukseen. Poliisi teloitti naisen verukkeella kuvitellen hämärässä tämän kädessä olevan kännykän aseeksi, tuomio 12.5 vuotta vankeutta.
        Siitä tässä viite: https://en.wikipedia.org/wiki/Shooting_of_Justine_Damond

        Unisef julistaa että jokaisella ihmisellä on oikeus elämään. Maailmanlaajuisesti poliisin on kunnioitettava perusoikeuksia ja ihmisoikeuksia sekä kunnioitettava moraalia. CIA valvoo maanosaan katsomatta, välillä julmastikin että poliisi noudattaa juuri tätä moraalia.

        Suomi pääsi kartalle ja 1997 se tapahtui. Tasapuolisuuden vuoksi kartalla on ollut muitakin maita joissa sooloilu päättyy ja epänäkökohtia korjataan kun sen virkamiehiä on teloitettu tällä kuvaukselle tyypillisellä kurinpitotoimella pareittain klassisesti niskalaukauksella, suuren julkisuuden ja häpeän säestämänä.

        Häpäistyksen tarkoitus ei ole kosto. Se on näpäytys ja kurinpitotoimi. häpeän taakka on raskas kantaa. Rangaistus on linjassa armeijan menettelyn kanssa missä koko komppaniaa rangaistaan jos sen yksi sotilas töppäilee.

        Nuori ihminen menetti julmasti henkensä poliisin mielivallan seurauksesta 1995, Suomen osalta rangaistuksen teema oli poliisin liioitteleva voimankäyttö.

        CIA- operaatiossa oli helppo järjestää lavastus Palacen ryöstö jotta saada aikaan hälytystila ja reppanaksi tiedetty Helsingin poliisi aktivoitumaan. Ja kaksi pullahiirtä tulikin juustotarjottimelle ennakkoluulottomasti ja varsin nopeasti, unohtaen, ohittaen kaikki poliisin turvallisuuteen liittyvien toimien opetetut yksityiskohdat. Kuin menien "Reinikaisena" tiedustelemaan kaupan jonossa varkaalta montas askia röökiä olet jo ehtinyt sulloa kassiisi.

        Ja lopun me kaikki tiedämme. Jos kyseisen poliisien omaisia helpottaa tieto, niin ainakin siististi ja näyttävästi jättivät tämän maailman. Muualla maailmassa CIA ei ole suorittanut yhtä siistejä operaatioita vastaavanlaisissa kurinpitotoimissa.

        Jokaisen on varmasti nyt paljon helpompi hyväksyä Sten "CIA" Christensenin Suomen vierailu ja tapahtumat 1997

        lehtikuva: http://51.fi/danish-punisher-master


    • Anonyymi

      Puuttuminen on avainsana.

    • Anonyymi

      Hei Pasilan Polpon hölmöt ei haukku haavaa tee eikä arvostelu ole maalittamista

      https://yle.fi/uutiset/3-10209187

      Ittehän olette niin vähän kouluja käyneet että paskahommiin jouduitte syyttäkää itseänne ammatinvalinnasta

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Vtu mikä tunnustus


      • Anonyymi

        Kissan kirvestys on taidetta raiskaaminen on taidetta ja erityisesti taidetta ettei jää siitä kiinni


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      HAHAHA
      HAHAHA
      AHAHAH
      HAHAAH
      HAHAHA
      HAHAHA
      HAHAHA
      HAHAHA

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Rooger Rautahermo ei ole nimensä mukaisesti Rautahermo vaan kissansa kanssa eläkepäiviä Keravalla viettävä hermoheikko mies joka pahoittaa mielensä jopa siitä että häntä täällä runggariksi.

        Hyvän on muutetaan nimike, kissannussija sitten jos ei rungvist


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kiitos kuluneesta vuodesta nyt täytyisi keskittyä uuteen vuoteen 2020 eikä jäädä lepäämään laakereille siis paskaa tuulettimeen ja kunnolla tässä teemoja 2020 antakaa blogien laulaa pistetään paskapäät imemään omia lääkkeitään

        - poliisien väkivaltarikokset

        -poliisien hölmöilyt

        - poliisien parisuhdeongelmat

        - poliisien lyhyt pinna

        - poliisien oma talousrikollisuus

        Vain hullu tai imbesilli luottaa enää Suomen poliisiin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos kuluneesta vuodesta nyt täytyisi keskittyä uuteen vuoteen 2020 eikä jäädä lepäämään laakereille siis paskaa tuulettimeen ja kunnolla tässä teemoja 2020 antakaa blogien laulaa pistetään paskapäät imemään omia lääkkeitään

        - poliisien väkivaltarikokset

        -poliisien hölmöilyt

        - poliisien parisuhdeongelmat

        - poliisien lyhyt pinna

        - poliisien oma talousrikollisuus

        Vain hullu tai imbesilli luottaa enää Suomen poliisiin

        Jos ei halua osallistua Suomen poliisin kritisointiin verkossa voi vastaavasti nauraa poliiseille niitä nähdessään sievä pepsodent hymy ja railakas nauru poliisille tämän nähdessään on riittävä kritiikki

        hahaha
        hahaha
        hahaha
        hahaha
        hahaha
        hahaha


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos ei halua osallistua Suomen poliisin kritisointiin verkossa voi vastaavasti nauraa poliiseille niitä nähdessään sievä pepsodent hymy ja railakas nauru poliisille tämän nähdessään on riittävä kritiikki

        hahaha
        hahaha
        hahaha
        hahaha
        hahaha
        hahaha

        Vuosi vaihtui ja vittuile poliisille verkossa ensimmäinen viikonloppu.

        Mitä uutta kuinka monta naistenhakkaaja tai kavaltaja poliisia taas paljastunut?

        Avaan pelin teemalla miksi kolhot lissut pukeutuvat niin raskaasti kenttätöihin, mitä pelättävää heillä on? Tutkitusti suurempi todennäköisyyshän hölmöillä on saada selkäänsä siviilissä, jos kertovat vaikka pubissa että ovat Suomen suurimman rikosjärjestö polpon edustaja.

        Kantoja ja mielipiteitä keskusteluun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vuosi vaihtui ja vittuile poliisille verkossa ensimmäinen viikonloppu.

        Mitä uutta kuinka monta naistenhakkaaja tai kavaltaja poliisia taas paljastunut?

        Avaan pelin teemalla miksi kolhot lissut pukeutuvat niin raskaasti kenttätöihin, mitä pelättävää heillä on? Tutkitusti suurempi todennäköisyyshän hölmöillä on saada selkäänsä siviilissä, jos kertovat vaikka pubissa että ovat Suomen suurimman rikosjärjestö polpon edustaja.

        Kantoja ja mielipiteitä keskusteluun.

        Suomalaisen poliisin kunto on romahtanut jo sille tasolle että saavat turpaan jo koululaisiltakin'

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201801192200681247

        Sitä ne munkit ja nettisurffailu teettää fyysinen kunto rapistuu ensimmäisenä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalaisen poliisin kunto on romahtanut jo sille tasolle että saavat turpaan jo koululaisiltakin'

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201801192200681247

        Sitä ne munkit ja nettisurffailu teettää fyysinen kunto rapistuu ensimmäisenä

        Tässä teemani

        Tämä hölmö tulilinjassa selkä edellä olisi vielä pyytänyt tulittajalta että ammu päähän äläkä selkään

        https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2016062121769596

        urpo hehehe

        Yksi parhaista niin niin ja lehmät lentää jos taso on tuo niin voi tjiissus kuka tämän maan ihmisten turvallisuudesta vastaa


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ”neuvoin, käskyin, ohjein”
      Noudattamattomuus ei ole pienen ihmisen ongelma. Toteutus vain on mauton kuin natsisaksassa.

    • Anonyymi

      "Tuokin Rautahermo kävelee kuin Elvis"


      Keskustelusta olisi hyvä karsia Juhaa koskeva arvostelu. Jos totta puhutaan niin Rautaheimo on ollut Helsingin poliisin parhaimpia poliiseja ennen kuin jäi eläkkeelle. Nyt tänään Helsingin väivaltarikostutkijat pomonsa pyllytär Jonnan vetämänä ei oikein ole tilanteen tasalla poliisin merkityksestä ja velvollisuudesta.

      Epäilys on aina epäilys mutta jos epäilykseen on vahvat perusteet on se väärti.
      Keskustelussa tuodaan aika selkeästi yksityiskohtia Rautaheimon ja Stenin veljeilystä, joiden johdosta Rade antoi medialle virheellisen etsintäkuvan ja Sten pääsi livahtamaan aina saartorenkaan läpi muina miehinä.

      Olisiko niin että Rade tiesi että Sten on "ylempien voimien" palkatulla kostomatkalla ja Vesala 1995 oli puhdas lapsentappo.

      Kuka tietää kertoo enemmän

      -heheh-

      • Anonyymi

        Vittu nauroin kusipäät haravoivat koko punavuorta masien ja helikopterien kanssa ja Sten käveli kadun toisella puolella basketballtakki päällään vihellellen putkikassi olalla muina miehinä saartorenkaan läpi


    • Anonyymi

      "vittuile poliisille verkossa" viikko lähti käyntiin. Hyvä niin

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Saan orgasmin siitä hyvästä että saan puhua suuni puhtaaksi Suomalaisen poliisin aneemisesta tasosta täällä. Ilman seuraamuksia, anonyyminä. Jos kertoisin tuntemukseni heille kadulla he suuttuisivat koska suomalaisella poliisilla on huono itsetunto. Kiitos tästä keskustelusta.


    • Anonyymi

      Nyt kun poliisit mainostavat itseään ylimalkaisilla poliisi-tv roskilla, niin eikö poliiseista voisi tehdä aivan puhtaan rehellinen ja konkreettisesti todellinen TV-sarja, eli dokumenttisarja Suomen poliisin alemmuustilasta mitä se tänä päivänä todellisuudessa on. Tässä olisi heti eväitä ainakin neljään eri jaksoon


      "Case Porvoo: pösilöt suoraan väijytykseen menettivät aseensa veijareille ja päästivät karkuun Suomen kokoisessa pienessä maassa kaveruksia ei tavoitettu muuten kuin liikekannallepanon voimin ja poliisin toheloinnin takia piikkimattokin saatiin viritettyä vasta vuorokauden päähän"

      "Case Vihti: pösilö tulilinjalla selkä edellä kas kun ei pyytänyt vielä tulittajalta että osuthan varmasti selkään äläkä päähän kun unohdin liivitkin laittaa päälle"

      "Case Hyvinkää: pösilö jätti taktisten liivien pukemisen paraatipaikalle ja otti osumaa kuten luonnollista nyt itkeä nillittää kuin paraskin suutari joka menetti tohelointinsa takia peukalon sorvissa"

      "Case Jyväskylä: pösilö otti koululaiselta monoa päähän kukaan ei ehtinyt muistuttaa pösilöä että kypärä täytyy kiinnittää soljella päähän."

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hyvä slogani Pasilan polpon pallinaamat

    • Anonyymi

      Uskon että Pasilan poliisiasemallakin on tällä hetkellä sadoilla "pallinaamoilla" viirus oireettomana tai oireilevana. Eivät vaan sitä itse näe koe eikä välttämättä tunne kuin keväällä.


      Kiitos Korona !!!

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tuo on nyt käytännön tason valmiuslain vaikutuksista. Länsi-Savolaiset rikoksen uhrit eivät saa edes poliisin palvelua.

        Montahan korallitartuntaa tarvittaisiin Pasilan polpon kusipäille että talo hiljenisi?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Pallinaamat karanteeniin


        KAIKKI


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pallinaamat karanteeniin


        KAIKKI

        Suomen poliisi on niin suuri witsi että sana vitsi kärsii siitä jos sitä käytetään Suomen poliisista


    • Anonyymi

      Poliisi Suomessa on täysi klovni, saamaton turhake joka ei aja kansalaisen etua vaan omaa etuaan, Suomen poliisi pyrkii ainoastaan vahingoittamaan kansalaisia.

      Kannattaako tuohon faktaan ja sen kanssa miettimiseen edes kuluttaa energiaansa, tärkeintä että turvaa selustansa jos joutuu näitten kusipäitten kanssa tekemisiin.

      Suomen poliisi on suurin rikosjärjestö Suomessa ja sen ovat jo havainneet niin tuomioistuin kuin poliisin laillisuutta valvovat elimet. Lisäksi jos on vähäisintäkään tuntemusta laista niin porsastelevan pallinaaman voi saada tuomiolle nykyään Ruotsin mallin mukaisesti siviilinä.

    • Onneksi oikeita Suomessa asuvia maan kansalaisia ei tämä keksitty "luottamuspula" koske :)

      • Anonyymi

        Suomen poliisin status on laskenut kuin lehmänhäntä viimeiseltä 50 vuodelta. Tämä on vain totuus ja tämän totuuden mukaan on elettävä


      • Anonyymi kirjoitti:

        Suomen poliisin status on laskenut kuin lehmänhäntä viimeiseltä 50 vuodelta. Tämä on vain totuus ja tämän totuuden mukaan on elettävä

        Kenen mukaan?


      • Anonyymi
        Oudoksuva kirjoitti:

        Kenen mukaan?

        Päivä päivältä ja viikko viikolta yhtä useampi suomalainen ymmärtää miten tarpeeton epärehellinen ja ammattitaidoton suomalainen poliisi on. Kaiken lisäksi poliisi itse ruokkii tätä käsitettä vääristelemällä valheita että olisi 91 prosenttia suomalaisten suosiossa hehe miten näin voi olla jos yli 10 prosenttia suomalaisista on jo pois pelistä niin etteivät voi ilmaista enää mitään konkreettista suosiota kenestäkään.

        Kaiken lisäksi suomalainen poliisi on niin tyhmä että salaa rikoksiaan ja yrittää vierittää ne muiden syyksi.


    • Anonyymi

      Pallinaamat aikuiset miehet tulkaa jo pois leikkimästä sieltä tien poskista ja levittämästä tautia. Hankkisitte nyt herran jestas aikuiset miehet itsellenne oikeita miesten töitä ja aikuistuisitte


      Miksi muuten poliisi ei ole varustautunut ehkäisemään itse taudin levittämistä OIKEIN asianmukaisin varustein kun suorittaa rajatarkastusta. Pelkät hanskat ei auta mitään.

      Ties kuinka moni autoilija on jo ehtinyt saada noilta kusipäiltä tartunnan

      • Anonyymi

        Tanska on myöntänyt jo rahoituksen Stenistä kertovalle puolidokumentaariselle elokuvalle, ja elokuvan kuvausvalmistelut aloitettu

        Leffa paljastaa karkeasti Suomalaisen poliisin alemmuustilan, ja sen ettei suomalainen poliisi pysty suojelemaan edes itseään. Kuvausmaastossa liikutaan suomalaisten poliisien huume tuomioista aina bravuuriin missä suomalainen poliisi saa syytteen murhasta. Lisäksi päivän mokaan missä koronaa ehkäisemässä olevat poliisit tienposkissa ovatkin oikeasti itse levittämässä tappavaa covid19:ää koska pallinaamat eivät ehkäise mitenkään sitä että levittävät itse tappavaa tautia.

        Paras kohta on tietysti se kun kaksi pösilöä poliisia eksyy aivan väärään aikaan aivan väärään paikkaan ja saa tanskalaiset luodit kalloihinsa, toinen hölmöistä paskantaa vielä housuihinsakin ennenkuin hiippakunta vaihtuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tanska on myöntänyt jo rahoituksen Stenistä kertovalle puolidokumentaariselle elokuvalle, ja elokuvan kuvausvalmistelut aloitettu

        Leffa paljastaa karkeasti Suomalaisen poliisin alemmuustilan, ja sen ettei suomalainen poliisi pysty suojelemaan edes itseään. Kuvausmaastossa liikutaan suomalaisten poliisien huume tuomioista aina bravuuriin missä suomalainen poliisi saa syytteen murhasta. Lisäksi päivän mokaan missä koronaa ehkäisemässä olevat poliisit tienposkissa ovatkin oikeasti itse levittämässä tappavaa covid19:ää koska pallinaamat eivät ehkäise mitenkään sitä että levittävät itse tappavaa tautia.

        Paras kohta on tietysti se kun kaksi pösilöä poliisia eksyy aivan väärään aikaan aivan väärään paikkaan ja saa tanskalaiset luodit kalloihinsa, toinen hölmöistä paskantaa vielä housuihinsakin ennenkuin hiippakunta vaihtuu

        Suomalaisen poliisin hölmöilyistä olisi ainesta vaikka koko illan komediaksi


        mustaksi komediaksi huom


    • Anonyymi

      hahahahaha
      ahahahahha
      hahahahhaa
      hahahhahaa
      hahahahhah
      haahhahaha
      hahahahhaa
      hahahahhah
      hahahahaha
      ahahahahha
      hahahahhaa
      hahahhahaa
      hahahahhah
      haahhahahahahahahaha
      ahahahahhahahahahaha
      ahahahahhahahahahaha
      ahahahahhahahahahaha
      ahahahahhahahahahaha
      ahahahahha
      hahahahhaa
      hahahhahaa
      hahahahhah
      haahhahaha
      hahahahhaa
      hahahahhah
      hahahahhaa
      hahahhahaa
      hahahahhah
      haahhahaha
      hahahahhaa
      hahahahhah
      hahahahhaa
      hahahhahaa
      hahahahhah
      haahhahaha
      hahahahhaa
      hahahahhah
      hahahahhaa
      hahahhahaa
      hahahahhah
      haahhahaha
      hahahahhaa
      hahahahhah
      hahahahhaa
      hahahhahaa
      hahahahhah
      haahhahaha
      hahahahhaa
      hahahahhah
      hahahahhaa
      hahahahhah
      hahahahaha
      ahahahahha
      hahahahhaa
      hahahhahaa
      hahahahhah
      haahhahaha
      hahahahhaa
      hahahahhah

    • Anonyymi

      Nauran niin että vedet tippuu silmistä

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Polpon pinokkiot loistaa taas tällä kertaa eivät uskalla enää puuttua elokapina kakaroitten meuhkaamiseen kaduilla

    • Anonyymi

      Pasterstein näyttää olevan niin pösilö sen lisäksi että on juutalainen ettei ymmärrä että sen minkä taakseen jättää sen edestään löytää

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Hyvä että näitä tyhmiä suomalaisia poliiseja on alettu raportoimaan kansainvälisillä uutisareenoilla. Vanha käsitys ruotsalaisten poliisien tyhmyydestä on jo kulunut käsite Uusi trendi millä moni ulkomainen toimittaja tekee leipänsä on paljastaa tulevaisuudessa Suomen ammattitaidottoman poliisin super tyhmyydet. Lähimaiden televisiotalot ovat valmiina joten showtime

      • Anonyymi

        Ihan sisäpiiritietona Ruotsin TV avaa pelin maaliskuussa mikä on suomen vastine?
        Turhaan räpellystä suomelta negatiivisuus suomea kohtaan on jo kansainvälisessä laajassa tiedossa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan sisäpiiritietona Ruotsin TV avaa pelin maaliskuussa mikä on suomen vastine?
        Turhaan räpellystä suomelta negatiivisuus suomea kohtaan on jo kansainvälisessä laajassa tiedossa

        Asiaa. Omasta mielestään tietysti suomen poliisi on maailman paras niin niin ja lehmätkin lentää. Mutta kun miljoonat silmäparit saavat valotuksia suomesta turvattomana matkailumaana, turismi hyytyy muunkin kuin koronan takia. Ymmärtääkö silloin joku tämän asian stradegiset mittasuhteet?


    • Anonyymi

      Nakkivarkailla taas huono päivä?

      • Anonyymi

        Miten Jukan marketilla tänä päivänä pyyhkii? kun poliisin sisäinen tutkinta kuuntelee jo sen puheluitakin että silleen minkä taakseen jättää sen edestään löytää

        Aiheesta lisää

        https://is.gd/PRGK8p


    • Anonyymi

      Vitsit tyhmistä ruotsalaispoliiseista on kaluttu loppuun. Nyt paljastus suomen poliisin tyhmyydestä on kuin suora kaupallinen tilaus kansainvälisille uutisareenoille.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 117 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe