Eläkeyhtiöiden jättiomaisuuksia, sotateollisuuden veroparatiisisijoituksissa

Anonyymi

https://www.dutchnews.nl/news/2019/11/aid-group-calls-on-pension-funds-to-ditch-dubious-arms-investments/

Tuhansien miljardien eurojen kavaltaminen, vuosikymmenten aikana, Suomenkin eläkeyhtiöiden valtavista omaisuuksista, onkin sotateollisuuden käytössä veroparatiisijoittajien ahneissa käsissä.

Suomen eläkeyhtiöt laitettava, isoihin talousrikostutkintoihin, verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen.

Poliisihallinto ja ministeriöt vastuuseen. isoimpien talousrikosten, tutkimatta jättämisistä. Eläkeläisköyhien määrä kasvaa Suomessa, 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIKSI NYT.

192

1243

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   Opposition aika katsoa syvälle peiliin.

   Sairaus- ja kansaneläkkeiden korotuksia, alettava näkymään ja pian, jos Suomi on enää oikeusvaltio ja demokratia.

   • Anonyymi

    >>Sairaus- ja kansaneläkkeiden korotuksia, alettava näkymään ja pian,

    https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008431507.html

    Sillä luuletko, että pelurit maksaisivat rahastoista ULOS yhtään enempää, kun vain tavoittelevat suurempia tuottoja. Kenties amerikkalaisiin lääke- ja sotateollisuusfirmoihin sijoittamalla. MOTille tutkinnan paikka mutta polittisestikin mahdoton toteuttaa, siittä pitää porrrvari takuulla huolta.


   • Anonyymi

    Miksi tämä viesti kehystyy näin 3 vuotta jälkeenpäin vihreällä hetkeksi? En ole kirjoittanut tuota viestiä.


  • Anonyymi

   Oikeuskanslerilla olisi todellakin, tärkeämpää tehtävää, kuin tv-sarjat ja Paateron jahtaaminen.

   Missä ovat olleet isoimpien talousrikosten, korruption ja veroparatiisivuotojen rikostutkinnat, kun eläkeyhtiöiden varoja, jotka on tarkoitettu, sairaus- ja kansaneläkkeiden päivittämiseen ja korottamiseen, kunnossa pitoon, on käytetty, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten sotabisneksiin ?

   Ex-äärioikeistohallitus, jota kukaan ei ollut edes äänestänyt, eli oli laiton, syytteisiin.

  • Anonyymi

   koko edustava lössi .
   herätkää totuuteen valheelle ei ole sijaa jokaiselle käy kello ja loppu tulee.
   kellot kumahtaa.
   Taivaan Ylin TUOMARI TUOMITSEE miten luulet miten käy.

   niillä on suurempi vastuu joille on annettu hoitaa kansan rahoja .

   niitä on hoidettava ja käytettävä oikein.

   MITEN EDUSKUNTA JAKSAA AHNEUDEN SYNNIN KANSSA?

  • Anonyymi

   Eläkeyhtiöiden varat kuuluva vain ja ainoastaan Suomessa työtä tehneille ihmisille. Tässä on selvästi kävelty härskisti kansan yli ja muutamat roistot ovat ”hoitaneet” valtavia rahasummia kuin omiaan. Tämä keissi on syväanalysoitava ja pian. Pienimmät työeläkkeet heti nostettava vähintään 1500 e/kk ja eläkekatto voimaan, Lilliuksien ja muiden uskomattomat ökyeläkkeet takautuvasti takaisinmaksuun.

   • Anonyymi

    "Eläkeyhtiöiden varat kuuluva vain ja ainoastaan Suomessa työtä tehneille ihmisille. " Juuri näinhän toimitaan. Jotta näin voidaan toimia myös tulevaisuudessa, niin rahoja tulee hoitaa ja niillä voi hoidon yhteydessä myös kasvattaa eläkerahastoja. Tämän takia ne tulee osin sijoittaa mahdollisimman hyvin tuottaviin kohteisiin ettei esimerkiksi inflaatio syö eläkevarantojamme.
    Liliuksen palkan ja eläkkeen määräsi eräs SDP:n ministeri josta puolue leipoi tämän kohun jälkeen raha-automaattiyhdistyksen superpalkkaisen toimitusjohtajan. Tällaista on siis demokraattinen asioiden hoito.


  • Anonyymi

   Se, että eläkeyhtiöiden valtavat omaisuudet, on kavallettu verokeitaisiin, pitäisi olla jo isoissa talousrikos tutkinnoissa ja syytteissä.

   Vakavemmaksi asian tekee, että niitä on käytetty demokratian ja oikeusvaltioiden murskaamiseen, sotia käyvissä valtioissa ja Suomessakin kansan kurjistamiseen. Jo miljoona Suomen kansalaista, ilman perustuslaillisia oikeuksiaan, aitoon perusturvaa, kunnollisiin palkkoihin, sairaus- ja kansaneläkkeisiin ym ensisijaisiin, välttämättömiin tuloihin.

   Lentoyhtiöitä, ökyhotelleja, palatseja ja vakavimana rikoksena, sotabisnes-veroparatiisisijoituksia eläkerahoilla - jos nyt ei nosteta rikossyytteitä ja aloiteta isoja talousrikostutkintoja eläkeyhtiöissä, niin koska ?

  • Anonyymi

   omais hoitajille VEROTON TULO !
   se on niin pieni muutenkin työhöön nähden 24tuntia vuorokaudessa.

   tästa vois vaikka koko suomi lakkoilla.

  • Anonyymi

   herrakerhon palkat ja eläkkeet alas.

  • Anonyymi

   Eläkevarat kuuluvat eläkeyhtiöille ja eläkeläiset saavat sen eläkkeen minkä ovat itse maksaneet tai työnantajayhtiöt ovat maksaneet.
   Kannatan silti ylimpien eläkkeiden leikkausta siten , että ensiksi se maksu pienennetään kohtuulliseksi ja se raha joka on jo maksettu eläkeyhtiöön annetaan takaisin työnantajille ja työntekijälle.
   Kultaiset kädenpuristukset kieltäisin kohtuuttomina, tai asettaisin katon sille.

   • Anonyymi

    Jättieläkkeitä varten perustetut lisäeläkerahastot eivät ole riittäneet jättieläkkeiden suorituksiin. Niitä varten on nostettu ja nostetaan jatkuvasti rahaa lakisääteisistä työeläkerahastoista.
    "..... ja se raha, joka on jo maksettu eläkeyhtiöön, annetaan takaisin työnantajille ja työntekijöille" on täyttä potaskaa - rahaa ei ole tilitettäväksi takaisin, kun nykyisetkään lisäeläkerahastot eivät ole jättieläkkeisiin riittäneet.
    Lakisääteiset työeläkerahastot ovat saamapuolella.


  • Anonyymi

   Eläkeyhtiöiden varoilla SE ELÄKELÄISKÖYHYYS HISTORIAAN NYT, kuten kaikki eduskuntapuolueet lupasivat.

   "Useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" - lupasi Kulmuni / Kepu.

   1 500€/kk MINIMIELÄKKEIKSI VANHUKSILLE, VAMMAISILLE, PITKÄAIKAISSAIRAILLE IHMISILLE ITSELLEEN, eikä millekään heillä rahastaville tahoille.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   eläke rahanme ovat tuuli ajolla tuskin tarkaa tietoa eläke kassan koko varannosta saadaan tietää,

  • Anonyymi

   Moderneissa hyvinvointivaltioissa kilpailukyky kunnossa, palkkoja, sairaus- ja kansaneläkkeitä, työttömyysturvaa korotettu vastaamaan 2020-luvun korkeita elinkustannuksia.

   https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3714388-kilpailukyky-kasvaa-kohisten-ruotsiin-ja-tanskaan-65-7-prosentin-palkankorotukset?ref=popular

   Suomi jää kehitysmaaksi, kun äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, porvarimediat ja populistiporvarit veropakolaisyrityksineen, hyökkäilevät Suomen oikeusvaltiota ja demokratiaa vastaan.

   • Anonyymi

    Samaa mieltä. Tosin Koiviston merkittävä rooli Suomen kehitysmaahistoriassa on monin osin vaiettu tosiasia. Koivisto puuttui Suomen oikeusjärjestelmään ja oikeuslaitokseen 1991 (Koiviston konklaavit, dokumenteista salauspäätös voimassa vuoteen 2072), joka näkyi mm. pankkikriisin varjolla toteutetussa omaisuuksien uusjaossa. Ensin putsattiin tuhannet yrittäjät ja normiperheet, sitten pankkikriisi maksatettiin vielä toiseen kertaan veronmaksajilla.
    Koiviston ohella Halonen ja Lipponen ovat olleet merkittävät vaikuttajat.
    Uskottavat vastavoimat puuttuvat. Toimintaedellytykset on viety. Hyvää kasvupohjaa populismille.


  • Anonyymi

   Mistä alkaen VEROPAKOLAISYRITYS-posti, on voinut erottaa ministerin Suomessa ?

   Hyökkäys on isojen talousrikollisten organisoima hyökkäys, Suomen oikeusvaltiota ja demokratiaa vastaan.

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Työeläkeyhtiöt ovat ryöstäjiä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Rikostutkintojen tulisi kohdistua siis, tarkennus.

  • Anonyymi

   Miksi HS ei tutki, eläkeyhtiöittten pomojen s-posteja ?

   Siellä olisi sitä rahasaalista valtiolle ja kansalaisille perittävänä.

  • Anonyymi

   Äärioikeiston VEROPARATIISIVENKULAT, onnistuivat painostamaan, demokraattisilla vaaleilla valitun, syyttömän ministerin eroamaan Suomessa. Ei ole mitään, mitä Paatero olisi voinut sanoa, tai olla sanomatta - veroparatiisikeisarit käsikirjoittivat eron.

   Kyllä tämän pitäisi olla rikostutkinnan paikka, kaikkiin valtaakäyttäviin veropakolaisyrityksiin, veroparatiisivuotojen ja maanpetoksellisen toiminnan kitkemiseksi.

   Postin johto kokoontuu jenkeissä, vieraitten valtojen kansalaisuuden omaavat veroparatiisirikolliset, ohittaneet Suomen kansalaiset ja perustuslain.

   Poliisihallinto velvoitettava isoimpien talousrikosten, massiivisten rikostutkintojen aloittamiseen niin Postissa, kuin eläkeyhtiöissä.

  • Anonyymi

   Porvarimedioissa veroparatiisivänkyröitten hyökkäys jatkuu.

   Jokainen ajatteleva ihminen tietää, etteivätMinisterit Paatero, eikä Rinne, olisi voineet sanoa yhtään mitään, tai olla sanomatta, sellaista, millä olisi voitu vaikuttaa tilanteeseen,
   kun VEROPARATIISIVÄNKYRÄT, hyökkäväät äärioikeistopolitiikan mainostoimistoiksi muutetuista medioista käsin, Suomen demokraattisesti valittua hallitusta, eli kansalaisia, oikeusvaltiota ja demokratiaa vastaan verokeitaistaan.

   https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4177563-li-andersson-tyomarkkinasyksyn-riitasointuinen-savel

   Hallituksen pitäisi nostaa syytteet, äärioikeiston järjestäytyneitä veroparatiisirikollisia vastaan ja erottaa Postin hallitus.

   Ohisalon laitettava Kulmuni vastuuseen, lupauksistaan köyhyyseläkeläisille:

   "USEITA SATASIA JA SIITÄ ETEEN PÄIN LISÄÄ, KOKO AJAN KOROTTAEN" - Näillä sanoilla Kepu / Kulmuni, lupasi sairaus- ja kansaneläkeläisille korotuksia ja sairaus- ja kansaneläkkeiden päivityksiä, vastaamaan 2020-luvun korkeita elinkustannuksia Suomessa.

  • Anonyymi

   Ns. valtamedioissa kovaa äärioikeistopropagandaa tänäänkin.

   Yle keskittyy veroparatiisi-digiväkivallan ja Suomen ylimilitarisoinnin, eli veroparatiisisijoittajien sotabisneksien mainostamiseen.

   HS ja IS jatkavat suoraa Teekutsu-vetoamista, sairaus- ja kansaneläkeläisille, "useita satasia ja siitä eteen lisää koko ajan korottaen" - luvannutta Kepua / Kulmunia kohtaan.

   https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3714388-kilpailukyky-kasvaa-kohisten-ruotsiin-ja-tanskaan-65-7-prosentin-palkankorotukset?ref=popular

   Toimitusten esipojat kovin äärioikeistolaisia.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Veroparatiisimedioilla on liikaa, kansalaisilta varastettua rahaa verokeitaissa käytössään ja sitä kautta liikaa valtaa. Ne ovat nykyisellään uhka demokratialle ja oikeusvaltiolle Suomessa.

   http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2019/10/Köyhyysvahti-Suomen-köyhyysraportti-2019.pdf

  • Anonyymi

   Eläkeyhtiöiden varallisuudet ovat tavallisten pieni- ja keskituloisten kansalaisten säästämiä ja ne kuuluvat kylläkin, kaikille Suomen kansalaisille, eivätkä veroparatiisisijoittajien sota- ja aseteollisuuden sijoituksiin verokeitaissa.

   http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2019/10/Köyhyysvahti-Suomen-köyhyysraportti-2019.pdf

   Siinä sitä "tulosta", mitä miesvaltaiset, äärioikeistolaiset porvariministerit ovat saaneet aikaan.

   Eivät he nytkään, Al Holin- lasten Suomeen tuomis-tapauksessa, ole "huolissaan" kansalaisten turvallisuudesta, saati lapsien, vaan omien ansaitsemattomien etuuksiensa, eli veroparatiisi-sotabisnessijoituksiensa tuhansista miljardeista, jotka ovat kadonneet, kavallettu veroparatiisijoittajien talousrikoksiin.

  • Anonyymi

   Suomen valtion / eduskunnan, pitää nyt kiirehtiä rikostutkintoja Eläkeyhtiöistä kavallettuihin jättiomaisuuksiin ja niiden palauttamiseen takaisin Suomeen, niille varattuihin tarkoituksiin, eli sairaus- ja kansaneläkkeiden kunnossa pitoon ja päivittämiseen 2020-luvulle.

  • Anonyymi

   rikolista toimintaa kun laki sääteiset maksut joutuvat tuuli ajolle, kai ainut yritys muoto jossa saa tise valita mitä asijakkalle maksaa,

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tämän ketjun otsikossa, on se todellinen syy, äärioikeiston äkillisille hyökkäykselle sanan- ja mielipiteidenvapauksien kimppuun, "maalittamisen" verukkeella.

   Tietysti äärioikeistoradikalismia pitää torjua ja estää, mutta kun sitä levitetään jo medioissa, on se käynyt hankalaksi ja osuu ensin aina tavallisiin kansalaisiin ja heidän oikeuksiinsa, jos jotain lähdetään rajoittelemaan. Niin ovelasti veroparatiisirikolliset ovat asioitten tilan juonineet.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Veroparatiisisijoittajat, nuo Kokoomuksen, Persujen ja Niinistön "vaalitukijat", ovat käyttäneet Suomen kansan, sairaus- ja kansaneläkkeiden kunnossa pitoon säästämät, tuhannet miljardit eurot, mm. Syyrian sodissa, ase- ja sotateollisuuden sijoituksiin.

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   https://www.dutchnews.nl/news/2019/11/aid-group-calls-on-pension-funds-to-ditch-dubious-arms-investments/

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16149438/niinisto-pahin-valehtelija---tietaa-elakeyhtioista-varastettujen-varojen-kohtalon

   Siksi äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, vaativat nyt kovasti loppujenkin olemattomien, sanan- ja mielipiteidenvapauksien estämisiä Suomessa, "maalittamisen" verukkeella ja köyhyyteen pakotettujen kansalaisten, viidesosan Suomen kansalaisista vaientamista ja nimittämistä "terroristeiksi", jos uskaltavat vaatia rikostutkintoja Eläkeyhtiöistä varastettuihin jättiomaisuuksiin.

   Niinistön veroparatiisi-"vaalitukijat", ovat juuri niitä Eläkeyhtiöiden varallisuuksilla juhlivia ökyrikkaita varkaita. Kyllä heitä voi hyvällä syyllä, nimittää VEROPARATIISITERRORISTEIKSI.

  • Anonyymi

   Sanan- ja mielipiteidenvapaudet, jo nyt ohuen ohuet Suomessa - viidesosalla kansalaisista, köyhyyteen pakotetuilla ja pahoinpidellyillä, niitä on enää harvoin ja vähän.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomen kansan eläkevarat varastettu - eivätkä poliisit tutki. Mistä heille maksetaan palkkaa ?

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16165078/elakekorotukset-rikkaimpien-edullisempiin-matkakortteihin-tampereella

   http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2019/10/Köyhyysvahti-Suomen-köyhyysraportti-2019.pdf

   Rikkaat suvut, menkäähän edes jouluna ja tehkää niitä tilisiirtoja ja maksu-osoituksia pankkeihin köyhimmille sukulaisillenne. Tilisiirto köyhyydessä sinnittelevälle, vanhukselle, vammaiselle, pitkäaikaissairaalle, työttömälle, syrjäytetylle - voi pelastaa ihmishengen.

   Tekin olette jonkun äidin ja isän jälkeläisiä - tehkää kerrankin oikein ja antakaa runsaudestanne, jonka eteen ette ole itse mitään tehneet.

   Lahjaksi olette saaneet - Lahjaksi antakaa.

  • Anonyymi

   https://www.dutchnews.nl/news/2019/11/aid-group-calls-on-pension-funds-to-ditch-dubious-arms-investments/

   Poliisijohto ja supo, velvoitettava, yhdessä valtion ja eduskunnan kanssa, RIKOSTUTKIMAAN ELÄKEYHTÖISTÄ SOTA- JA ASETEOLLISUUTEEN KÄYTETTYJEN JÄTTIOMAISUUKSIEN KOHTALOA.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16149404/valehtelijalle-ei-voi-valehdella---elakeyhtioiden-jattiomaisuudet-veroparatiisiterroristeilla#comment-99992157

   Samat veroparatiisisijoittajat, käyttäneet kansalaisten eläkerahoja mm. Kokoomuksen ja Niinistön vaalirahoitukseen.

  • Anonyymi

   Nyt selitellään ja vähätellään, ongelman suuruutta, porvarimedioissa - kohta rysähtää ja kunnolla, se on väistämätöntä.

   Eivät vain kansalaiset, vaan viranomaisten kovat paineet, alkaa tutkimaan asioita, ihan isosti ja rikossyytteiden kanssa, ovat heidän työtään, sitä josta se palkka maksetaan.

   https://www.hs.fi/talous/art-2000006350862.html

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   https://www.dutchnews.nl/news/2019/11/aid-group-calls-on-pension-funds-to-ditch-dubious-arms-investments/

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   Köysi on nyt saatu veroparatiisirikollisten kaulaan ja sen kiristyminen, etenee ja etenee, kunnes VALTAKUNNANOIKEUDESSA käsitellään, eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN korruptiota.

  • Anonyymi

   Usa:n / sen hyökkäysliiton strategia, on murentaa demokratioita ja oikeusvaltioita, että voi käyttää niitä sitten hyväkseen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16177268/hoopola-mediassa-ei-saa-sanoa-etta-usa-murhautti-khashoggin#comment-100254267

   Laittoman ex-äärioikeistohallituksen, laiton ja Suomelle vaarallinen, kansalaisten IHMISKAUPPAAN perustuva "isäntämaasopimus", tulee irtisanoa.

   Suomi ei ole enää se vanhan ajan demokratia ja oikeusvaltio, mitä se oli vielä joitakin kymmeniä vuosia sitten. Nyt ollaan jo kaltevalla pinnalla, kun byrokratiaa käytetään lyömä-aseena kansalaisia vastaan, mm. köyhyyteen pakotetuilta sairaus- ja kansaneläkeläisiltä, viedään perusturva, ihmis-kansalais-potilaiden oikeudet, käytetään IHMISKAUPASSA, veroparatiisi-soteyrityksien rahastukseen.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16174390/vale-elakekorotus-maksaa-700e-enemman-kuluja-koyhyyselakelaisille#comment-100227607

   Tampereella köyhyyseläkeläiset, pakotetaan maksamaan 400€ kalliimpaa bussien matkakorttia vuodessa. Kyllä se on IHMISKAUPPAA, kun köyhyyteen pakotetut eivät voi puolustautua - osamaksumahdollisuutta vuosikorttiin ei anneta, ja päättäjät väistävät vastuutaan, käyttämällä byrokratiaa lyömä-aseenaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16174517/tampereen-kaupunki-tekee-ihmiskauppaa-sairaus--ja-kansanelakelaisilla#comment-100228735

  • Anonyymi

   Se mitä jätetään uutisoimatta, tulisi hakkereiden kaivaa esille, kuten Eläkeyhtiöitten rahavirrat ja julkaista netissä.

  • Anonyymi

   Haavisto ja Niinistö laitettu kilvan valehtelemaan medioissa ja esittelmään irvinaamojaan jenkkien hyökkäysliiton, Hurstin Teekutsuilta, joiden "hyväntekeväisyysvaltio"-mainoksilla, oikeuttavat ison köyhyysongelman ja eriarvoistamisen jatkamista ja pahentamista Suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16174390/vale-elakekorotus-maksaa-700e-enemman-kuluja-koyhyyselakelaisille#comment-100227607

   ISO PETTYMYS TULOSSA SAIRAUS- JA KANSANELÄKELÄISILLE, jotka vielä jaksoivat uskoa päättäjien valheisiin ja korotuksien toivossa äänestivät.

   Mitään korotuksia ei tule, vaan lisää uusia maksuja, "korotus"-valheen veruukkeella, jo noin 700€:n edestä ja tuohon ei ole vielä edes laskettu vuokrienkorotuksia.

   ELÄKEKOROTUS OLI SIIS TÖRKEÄ, YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN VALHE, joka otetaan taka-oven kautta, moneen kertaan pois. Oppositio on tuosta asiasta tietenkin hiljaa, koska on samassa juonessa ja erittäin tyytyväinen, vielä kovempiin leikkauksiin käytännössä, korotuksien nimellä nyt, kun on some-ajan hallitus, parempi valehtelemaan, kuin ex-äärioikeistohallitus.

   Lopputulos on siis vielä pahempi eläkeläisköyhyys Suomessa. Pelon ilmapiirin tilalle, tulikin kauhun ilmapiiri ja pahempi köyhyys sairaus- ja kansaneläkeläisille.

  • Anonyymi

   Oikeusministeriö, poliisi ja supo, ovat Suomen lakien mukaan, velvollisia rikostutkimaan, eläkerahastoista varastettujen jättiomaisuuksien kohtalon, kun tiedossa on, että niitä on käytetty, sota- ja aseteollisuuden sijoituksiin, ja mm. Syyrian, Israelin, Saudi-Arabian kaltaisten sotivien valtioiden toimintaan.

   https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/israel-model-191231050742080.html

   https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Sijoitan eläkeyhtiöihin tasaisen tuoton takia
   Niillä on kiinteistöosio mikä kiinnostaa
   Myös kiinteistöhoiva-alalla
   Kun kom marin ohisalo - hallitus tuo matuamaahan näillä on valmius sijoittaa matua ja tuotot kasvavat, viime kerralla 30 pros sen jälkeen sipilä kutsui 2015 niitä tänne, nyt on ollut pienempää mutta yli 5 pros
   Odotan nousevan kevään aikana

  • Anonyymi

   ja halla-aho pälli-paho huutaa: mamu mamu mamu mamu mamu mamu mamu mamu ja rahat rikkaille!

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16296810/vaadimme-veroparatiisi-niiniston-erottamista---valmiuslakia-ei-saa-hyvaksya-

   Ennen mitään valmiuslakeja, tulisi kaikilla Suomen kansalaisilla, olla YHTÄLÄISET MAHDOLLISUUDET TORJUA KORONAVIRUSTARTUNTOJA JA ENNALTAEHKÄISTÄ, kalliisiin erikoissairaanhoitoihin joutumisia- joihin parilla miljoonalla Suomen kansalaisilla, varsinkin köyhyyteen pahoinpidellyillä ja pakotetuilla sairaus- ja kansaneläkeläis-riskiryhmillä, kuten vanhuksilla, vammaisilla ja kroonikkosairailla, joilla vakavia autoimmuuni-reuma- ym sairauksia, ei ole mitään mahdollisuuksia.

   Vaadimme veroparatiisi-Niinistö erottamista ja valmiuslain hylkäämistä, oikeusvaltion ja demokratian, kansalaisten perustuslaillisten oikeuksien nojalla.

  • Anonyymi

   Valmius- ja poikkeuslakien EHTONA, on EU- ja sivistysvaltio Saksassa veroton
   1 250€/kk minimieläke ja täysin ilmainen kaikki terveydenhoito, sairaus- ja kansaneläkeläisille ja taitaa olla työttömille, syrjäytetyille ym väestölle.

   https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/coronavirus-signal-capitalism-200330092216678.html

   Ruotsi haastamassa veroparatiisi-soteyritykset, paikallisen THL:n viranomaiset ja korruptiopoliitikot oikeuteen - Saksa pitää ne tiukasti verotuksessa ja yhteiskuntavastuussa.

  • Anonyymi

   Sipilän kakkoshallitus, on aivan yhtä populistinen ja äärioikeistolainen, kuin edellinenkin. Rahankylväminen veropakolaisyrityksille, voiton maksimointiin, verosuunnitteluun ja osakekuoririkollisuuteen - on laitonta ja täysin Suomen kansalaisten oikeusturvan ja yhdenmukaisuuden vastaista.

   https://www.taloustieteellinenyhdistys.fi/wp-content/uploads/2020/02/KAK_1_2020_WEB-8-31.pdf

   Eduskunta on yksipuoluejärjestelmässä ja syvässä korruptiossa, siitä ei ole enää epäilystäkään. "Eläkeläisköyhyyden siirtäminen historiaan", tussahti noloon 50-lappuseen, joka ei riitä kompensoimaan edes nousseita elinkustannuksia, saati mm. 400€ vuodessa köyhyyseläkeläisille kalliimpia matkakorttimaksuja vuodessa.

   https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006475419.html?fbclid=IwAR3f1xwnIIv9xcLVM9G0GI-OKCSJ2WWap9o8SivlWM9W1xTGM9DQ1armaic

  • Anonyymi

   Veroparatiisikeinottelijoiden "business finland"in, kuuluu palauttaa kaikki valtiolta saadut "yritystuet", takaisin valtiolle.

   Veropakolaisyrityksille voiton maksimointiin, verosuunnitteluun, vakuutus- ja osakekuoriin yritystukien jakaminen valtiolta - on iso rikos Suomen perustuslakia, oikeusvaltio-periaatetta, kansalaisten oikeusturvaa ja yhdenvertaisuutta vastaan.

   Suomi Finland -valtion nimistön käyttö, tulee kieltää veropakolaisyrityksien markkinoinnissa. Kyllä tämä on eduskunnan tehtävä nyt - ihan turha Marinin, hallituksen ja opposition kiemurrella.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tärkein kansalaisaloite, allekirjoitin jo. Miljardit korvamerkittävä, sairaus-kansaneläkkeiden korottamiseen 1 250€/kk, eli köyhyysrajan yläpuolelle.

   https://www.nbcnews.com/news/world/hong-kong-police-fire-tear-gas-water-cannons-protest-against-n1213951

   Äärioikealle radikalisoitu eduskunnan yksipuoluejärjestelmä Suomessa - Sipilä johtaa takahämäristä kovilla otteilla - viiden Imelda Marcosin, esitellessä medioissa hääpukujaan, jälkeläisiään, harrastuksiaan jne.

   Opposition vielä onnettomampi veroparatiisiväki, ei tee hallituksesta yhtään parempaa. Turhaan olemme äänestäneet, voi olla, että nyt jää äänestäminen kokonaan. Itkeä ja äänestää, ei ole merkki oikeusvaltiosta ja demokratiasta Suomessa.

   • Anonyymi

    Suomessakin siis näitä Oligarggi rosvoja !


  • Anonyymi

   Bryssä tuli äärioikealta, PetosPersKokoomusta rahoittavat, venäläiset veroparatiisibiljonäärit.

   https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/deserves-billionaire-200524115936784.html

   Kannattaa käydä allekirjoittamassa, se kansalaisaloite veroparatiisi-hävittäjien perumiseksi. Suomi ei tarvitse ilmatilaansa, ökyrikkaita perintö- ja verosuunnittelijoita leikkimään maailman valtiaita.

   Harmi, ettei veroparatiisiNiinistö, ehdi joutua elinaikanaan vastuuseen, "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisi-rikollisjärjestöön kuulumisesta, niiden virkaansa ostama, kansalta varastetuilla rahoilla ja mediamainonnallahan hän on.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Saksa korottamassa verotonta minimieläkettä 1 500€/kk. Espanja kehuu satojen biljoonien käyttämisestä kansalaisten oikeusturvan parantamiseen sosiaalisiin kuluihin jne, vain Suomessa, köyhyyteen pahoinpiteleminen jatkuu, vanhukset, vammaiset, pitkäaikaissairaat entistäkin syvemmällä köyhyysrajan alla.

   https://www.cbc.ca/news/world/merkel-eu-aid-commission-don-murray-1.5587072

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vanhempiemme meitäkin varten, eläkerahastoihin säästämät, biljoonien jättiomaisuudet, on kaikki varastettu veroparatiiseihin ja käytetty mm. veroparatiisi-hävittäjähankkeisiin.

   Poliisin äärioikeistolaisuus tarkoittaa käytännössä sitä, että se jättää rikostutkimatta eduskunnan korruptiota ja yksipuoluejärjestelmää, jossa kansanedustajat jakavat "yritys- ja maataloustukia" itselleen, lähipiireilleen ym sidosryhmille, mm. "business finland"-nimisen, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten välityksellä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jussi Lampi vajosi tänä keväänä syvempään ahdinkoon kuin koskaan aiemmin ja menetti täysin uskonsa yhteiskuntaan. Välillä Marjo-vaimo jopa pohti, pitäisikö näyttelijä kiidättää ambulanssilla hoitoon.

   https://www.is.fi/viihde/art-2000006536882.htm

  • Anonyymi

   Pelkät korot tuhansia miljardeja euroja, eläkerahastoissa, eikä ole mukaan varaa, lopettaa vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden pahoinpitelemistä 800€/kk ORJAELÄKKEILLÄ pitämistä Suomessa.

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16394562/eduskunnan-yksipuoluejarjestelma-ja-bf-talousrikosjarjesto-aivopesun-mestareita

   https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

   800€/kk ei ole mikään eläke, vaan vakavasti sairaiden, hädänalaisten ihmisten pahoinpitelyä ja IHMISKAUPPAA, jota eduskunnan BF-yksipuoluejärjestelmä, tekee täysin puolustuskyvyttömillä.

  • Anonyymi

   Eläkeyhtiöissä pelkät korot, ovat tuhansia miljardeja euroja ja silti ovat käsi ojossa kerjäämässä valtion rahaa, 10 miljardin euron veroparatiisihävittäjä-hankkeisiin.

   Käykää hyvät ihmiset nyt osallistumassa, kyseisen veroparatiisi-hävittäjähankkeen perumisen kansalaisaloitteeseen, kun se vielä on mahdollista.

   Sitten on turha itkeä aktiivileikkureita, jotka tulevat varmasti, jos äärioikeisto jota Suomen BF-mediat mainostelevat, saisi päättää.

   https://www.dw.com/en/the-right-wing-hatred-of-women-in-germany/a-54357050

   Vain allekirjoittamalla veroparatiisi-hävittäjä-hankkeen perumisen kansalaisaloitteen, voi vaikuttaa.

  • Anonyymi

   "Missä raato on, sinne korpit kokoontuvat". Tietääkö ateistit, missä kirjassa niin sanotaan.

  • Anonyymi

   Teekutsuliikkeen veroparatiisihävittäjä-hankkeen estämisen kansalaisaloite, on niin sanotusti flopannut, eli köyhille tulee uusi aktiivileikkuri, kun veroparatiisisijoittajien kymmenen miljardin, turhake-hävittäjähankkeita eivät kansalaiset näköjään ymmärrä estää. Sananvapauksia on estetty medioissa, eikä aloitteesta ole tiedotettu, sekin vähentänyt osallistujia. Vielä ehtisi, kannattaa käydä, vaikkei itse olisikaan työtön.

   https://www.dw.com/en/poland-police-arrest-48-pro-lgbt-protesters/a-54494623

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vielä ehtii osallistua, veroparatiisihävittäjä hankkeen, uudelleen käsittelyn kansalaisaloitteeseen. Pirkanmaan ilmatilassa jatkuvaa meteliä - muu Suomi pidetään pimennossa siitä, mitä jatkuvaa melustressiä on tulossa, veroparatiisihävittäjä-hankkeilla, ellei niitä peruta, eli tule nimiä kansalaisaloitteeseen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Veroparatiisi-hävittäjähanke tullaan perumaan, joka tapauksessa, kansalaisaloitteenkin ehtii vielä allekirjoittaa.

  • Anonyymi

   On itsepuolustusta osallistua, hävittäjähankkeen uudelleen käsittelyn ja perumisen kansalaisaloitteeseen, nyt kun se vielä on mahdollista. Jokainen pieni- ja keskituloinen Suomen kansalainen, pitäisi nyt saada ymmärtämään tämä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kansalaisaloite veroparatiisi-hävittäjähankkeen, uudelleen käsittelyn ja perumisen suhteen, vetelee viimeisiään, nyt viimeistään osallistuttava.

  • Anonyymi

   Löytyy kansalaisaloitteiden toiselta sivulta, tämä tärkein aloite, johon tarvitaan nopeasti lisää nimiä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Rahasta ei ole kiinni köyhyysongelman korjaaminen ja 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET.

   Hallitukselta / eduskunnalta, puuttuu tahtotila ja aidon demokratian halu.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16660298/bf-yle-nayttaa-jenkki-aarioikeiston-propaganda-julistuksia-vihaignoroi-koyhyyselakelaisia#comment-105161677

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

   https://finnwatch.org/fi/blogi/726-koronatuet-ovat-vain-kirsikka-kakussa

   No eipähän tarvii enää äänestää, jo kuntavaaleissa, 800€/kk orjuuseläkeläisten.

  • Anonyymi

   Jenkkien hyökkäysliiton, siviilien murhaamisista jälleen uutisia:

   https://www.aljazeera.com/news/2020/11/27/us-led-coalition-against-isil-resulted-in-civilian-harm

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16201375/yksityinen-veroparatiisi-armeija-on-suomessa-kaytannossa-jo-#comment-100500717

   10 000 000 000€ menossa äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten / jenkkien hävittäjähankkeeseen, suuruudenhulluissa, täysin ylimitoitetuissa sotabisneksissä, joita eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptio tuottaa.

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-Sveitsissä äänestäjät, sallivat kansalaisten eli valtion ja eläkerahastojen varojen väärinkäytön, mm. sotateollisuuteen ja pörssikeinotteluun, siviilien hädällä, eli köyhyydellä.

   https://www.dw.com/en/switzerland-double-no-to-tougher-ethics-rules-for-business/a-55765119

   Sveitsi on veroparatiisi, jossa asuu monia entisiä Suomen kansalaisia, tai pitää siellä tai muissa verokeitaissa, kuten Cayman saarilla, kansalta varastettuja varoja.

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   Herää kysymys, ymmärsivätkö äänestäjät mistä äänestivät ja oliko köyhillä edes äänioikeutta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   1 250€/kk minimieläkkeiden toteuttaminen, ei ole rahasta, vaan tahdosta kiinni. Korruptiopäättäjille poliittinen peli, on eduksi, he lähipiireineen / äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikoliset, hyötyvät kansalaisista haavoittuvimpien syväkyykyssä pitämisestä.

   https://www.france24.com/en/france/20201205-tear-gas-fired-as-thousands-protest-in-paris-against-security-bill

   Äänestämättä jättäminen jo kuntavaaleissa, on ainut mahdollisuus, herätellä korruptiohallitusta/eduskunnan yksipuoluejärjestelmän kansanedustajia Suomessa. Viimeistään YK, EU, ihmisoikeuksia ja demokratiaa valvovat tahot ulkomailta, puuttuvat tilanteeseen kun oikeusturva puuttuu, yhä useammalta Suomen kansalaiselta.

  • Anonyymi

   Peräänkuulutaan tutkijoita raportoimaan, isosta, korjaamattomasta köyhyysongelmasta Suomessa. Vedotkaa ulkomaisiin, riippumattomiin tahoihin, että tulevat tutkimaan Suomen päättäjien korruptiota ja veroparatiisirikollisuutta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

   https://www.dw.com/en/the-russian-oligarchs-of-the-fincen-files/a-55062675

  • Anonyymi

   Tässä sitä "läntisen demokratian" ihanuutta Romaniasta:

   https://www.dw.com/en/as-romania-votes-millions-still-live-in-poverty/a-55835510

   Suomessakin eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, "business finlandin"-korruptio-veroparatiisirikollisten poliitikot, tulevat selittelemään, romahtavia äänestysprosentteja jo kuntavaaleissa "koronan varjolla".

   Saman "koronan varjolla", ovat siirtäneet miljardeja miljardien perään, äärioikeiston järjestäytyneille veroparatiisirikollisille verokeitaisiin, pörssikeinottelijoiden ahneuden maksimointiin.

   Yhä useampi Suomen kansalainen, putoaa köyhyysrajan alle pysyvästi. Ylös pääsyä ei ole, vain äärimmäistä köyhyyttä joka jatkuu ja pahenee.

  • Anonyymi

   Olisiko sitten parempi, että eläkeyhtiöt luopuisivat nykyisestä varainhoidon huippuosaamisestaan? Mielestäni on erittäin hyvä, että eläkevarantomme sijoitetaan mahdollisimman tuottavasti kovantason ammattilaisten toimesta.

   • Anonyymi

    Eläkerahastot ovat unohtaneet, keille he ovat töissä, eli ovat unohtaneet sairaus-kansaneläkeläiset köyhyyteen. Ei sellainen ole "huippuosaamista", vaan härskiä ahneutta ja veroparatiisirikollisuutta, kansalaisten varojen siirtämistä veroparatiisi-pörssibiljonääreille.

    https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html


  • Anonyymi

   Ja mihin katosivat raha-automaattiyhdistyksen tuhannet miljardit,vanhanen ja kaikkonen tietävät,sotateollisuuteenko? T:hiihtäjä 47 härmästä

  • Anonyymi

   Suomen kansalaisista / valtiosta, on tehty TAKAAJIA, veroparatiisi-rokotemonopoleille:

   https://seura.fi/asiat/tutkivat/koronarokote-on-riskiton-bisnes-laakeyhtioille/

   Tuo on kyllä jälleen uusi Suomen perustuslain vastainen, pakkomaksu- toimintamalli, joihin Sdp:n kokoomuslainen Krista Kiuru on erikoistunut, mm. reseptilääkkeiden "omavastuun" ja EK-Yle-maksun lisäksi.

   Jonkin tahon pitää pysäyttää eduskunta ja hallitus - muuten ei loppua, kyseisille perustuslain ja kansalaisten oikeuksien vastaisille pakkomaksuille, ole näkyvissä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Keitä EK:n / PetosPersKokoomuksen jäseniä, on rampannut kyseisen väkivaltarikollisen, raiskaajan ja kymmenen lapsen "isän" , joukkoraiskaamossa Karibialla, saisimmeko nimiä medioihin:

   https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/M35lg0/modemiljonar-misstankt-i-traffickingharva

   "business finlandin" ulkomainen jäsen, joten varmasti löytyy nimiä, Suomen valtaapitävien joukosta, EK-medioissa hipihiljaista, syytellään vain köyhyyteen pahoinpideltyjä isosta köyhyysongelmasta, eikä korruptio-valtaapitäviä, kuten pitäisi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Uuuden uutukainen kansalaisaloite, veroparatiisi-hävittäjähankkeen pysäyttämiseksi, kansanäänestyksen järjestämiseksi, on avattu ja käytössänne. Vain osallistumalla voi vaikuttaa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Piti tämänkin päivän sitten alkaa, vieraitten valtojen veroparatiisi-hävittäjien metelillä, Suomen valtion ilmatilassa, kun syvästi korruptoitunut eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, ym valtaa Suomessa käyttävät tahot, antavat vieraitten valtojen veroparatiisihävittäjien, ym militarististen joukkojen, tunkeutua Suomen valtion alueelle ja ilmatilaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16852547/aidoissa-demokratioissa-saa-sanoa-maanpetosnatotus---suomessa-nakojaan-ei#comment-107157726

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

   Hallituksen puolueet pettivät äänestäjänsä, kuten laiton ex-äärioikeistohallitus.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16810449/andersson--vas-sdp-vihreat---puheet-quothyvinvointivaltiostaquot-yhta-ja-teot-toista

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tietovuotaja-edward-snowden-varoittaa-korona-poikkeusoloista-valtaa-pitavat-tottuvat-saamaansa-valtaan/3d1d2b6b-80c2-41bf-8060-e1fa026a5e06

  • Anonyymi

   http://eskoseppanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/235806-suomen-ja-venajan-hyokkaamattomyyssopimus

   Suomen valtion ainut rauhan tae ja turva, on vahvempi liittoutumattomuus, puolueettomuus, rauhan ja diplomatian valtiona toiminen maailmassa.

   Ei kumartelua itään, eikä länteen - vain siten tässä valtiossa, voidaan turvata rauha maailman suurvaltojen kahinoiden keskellä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16852547/aidoissa-demokratioissa-saa-sanoa-maanpetosnatotus---suomessa-nakojaan-ei#comment-107157726

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tämä suomi24 keskustelu ainoana avoimena palstana on mennyt pahemmaksi vuosikausia. Liekö liberaalidemokratia antanut kaikkeen laittomuuteen mahdollisuudet sitten. Kansakunnan älykkyyttä ei pidä kirjoituksien perusteella tuomita luokattomuuden vuoksi.

  • Anonyymi

   Korruptio-eduskunta käyttää verovaroja, Suomen kansalaisten sananvapauksien estämiseen. Eläkerahastojen jättivarallisuuksia, käytetään vieraitten valtojen, jenkkien hyökkäysliiton mainostamiseen EK-medioissa ja tuputtamiseen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16859924/hallituksen-pitaa-pystya-ihmeisiin-1-250ekk-minimielakkeet-ehtona-etta-enaa-aanestaisimme

   Hallitus voi koska tahansa MÄÄRÄTÄ, eläkerahastoista otettavaksi, se olematon pieni siivu, mikä tarvitaan sivistys- ja oikeusvaltioiden, aitojen demokratioiden
   1 250€/kk MINIMIELÄKKEISIIN, jotka ovat kaikissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa. Tahtotilaa ei näköjään ole. Kiurun henkselien paukuttelu, on varojensiirtoa veroparatiisi-sote-ym veroparatiisiyrityksille, ja EK-Yle:lle äärioikeiston veroparatiisi-propagandaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666062/ek-yleisradion-rahoitus-on-lakkautettava--oikeudet-puolueettomaan-tiedonvalitykseen-palautettava

  • Anonyymi

   Joka keväinen, nyt vielä entistäkin kovempi meteli, Pirkanmaan ilmatilassa, kun veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden hävittäjiä, jyrätään ilmatilassa lintujen ja eläinten pesimisaikaan ja ihmisrauhan tuhoamiseksi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

   Käykää hyvät ihmiset, osallistumassa uuteen kansalaisaloitteeseen, jossa vaaditaan kyseisten veroparatiisi-äärioikeiston hävittäjähankkeiden, uudeen käsittelemistä ja perumista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16892030/uhmakas-kepujen-vanhanen-julisti-quotelakkeisiin-ei-sitten-mitaanquot-ek-ylen-uutisissa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

   Miljardeja miljardien perään, nykyiseltäkin hallitukselta, näyttää irtoavan helposti ja heittämällä, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden veroparatiisiyrityksiin- ja hävittäjiin, ties mihin, mutta SIVISTYSVALTIOIDEN
   1 250€/kk minimieläkkeitä, eivät näytä saavan toteutetuksi, vaikka todellinen tarve on valtava.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Puolen miljoonan sairaus-kansaneläkeläisen, ilman aitoa oikeusturvaa 800€/kk orjuuseläkkeille jättäminen, eristää tehokkaasti kotiin ja veroparatiisi-sotelaitoksiin, käytännössä IHMISKAUPAN välineiksi. Kyseessä on VAPAUDENRIISTO.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kymmenettuhannet-vanhustenhoidon-asiakkaat-jaaneet-taysin-vaille-ulkoilua-thl-tama-on-halyttava-tieto/8115940#gs.yp6bxn

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16894192/vale-quottakuuquotelake-ei-takaa-muuta-kuin-pahenevaa-koyhyytta-ja-poliittista-turbulenssia

   Hämäävä nimi tuolla "takuueläkkeellä", kun se on käytännössä byrokratiaa, temputtamista ja mitätön almu, joka ei riitä mihinkään oikeusturvaan edes.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

  • Anonyymi

   Missä tuossa puhuttiin Suomen eläkerahastoista?

   PS. Työeläkerahastot eivät ole elkeyhtiöiden omaisuutta, vaan pelkästään niiden hallinnoimia.

  • Anonyymi

   Eikös sotateollisuus ole teollisuutta siinä missä mikä muu tahansa, ja jos sotateollisuus tuottaa hyvin, niin eläkerajastojen pesänhoitajathan on tehneet hyvää työtä?

   Vai pitäskö noitakin muiden rahoja sit tuhlata johku ituhippien tappiota tuottaviin viherpiiperöintisijoituksiin ennemmin? :)

   Juuei!

   • Anonyymi

    Suomen pitää boikotoida kaikkia maita jotka suostuvat myymään aseita Suomelle! Eiks je?
    Miljardeilla voidaan ostaa sotakoneita joltain firmalta, mutta eläkeyhtiöt ei prkele saa siihen firmaan sijoittaa sentin latia?!?


  • Anonyymi

   Veroparatiisi-pörssikeinottelija-äärioikeiston sotabisneksiä, ei tule rahoittaa, Suomen valtion ja kansalaisten varoilla ja kustannuksella.

   Suomen valtion / kansalaisten, ainoa turva on vahvempi liittoutumattomuus ja puolueettomuus, rauhan ja diplomatian valtiona toimiminen.

   Kansalaisaloite hävittäjähankkeen perumiseksi, on meneillään, uusi sellainen, osallistukaa nyt kun mahdollista.

   VTV:n valvomatta jättämät VVM:n valtion varojen väärinkäyttämiset, äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuteen, on jo Suomen lakien mukaan, otettava nyt isoihin tutkintoihin, kuten kaikki korruptio ja veroparatiisirikollisuus, johon Suomen valtiota / kansalaisia käytetään, äärioikeiston PetosPersKok:n takia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16905569/ek-medioissa-kylmia-valheita-quotsosiaaliturvastaquot-suomessa-haavoittuvien-kustannuksella-#comment-107719644

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

   SIVISTYS- ja oikeusvaltioissa, aidoissa demokratioissa, ei kerjuuteta puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita ja käytetä heitä ihmiskaupan välineinä veroparatiisiyrityksille. Vakavasti sairaat, vanhukset ja vammaiset, eivät kykene byrokratialla temputtamisiin, vaan tarvitsevat sellaiset, kiinteät, aidot 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, kuten on kaikissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa.

   Ex-äärioikeistohallitusta ei yksikään Suomen kansalainen, ollut koskaan missään demokraattisissa vaaleissa äänestänyt, joten se oli selkeästi laiton, eli sen tekemät Suomelle vahingolliset "isäntämaasopimus" ym jenkkien hyökkäysliiton orjuutta aiheuttavat päätökset, irtisanottava ja peruttava. Kansanäänestys veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden veroparatiisi-hävittäjäbisneksistä, on järjestettävä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16905569/ek-medioissa-kylmia-valheita-quotsosiaaliturvastaquot-suomessa-haavoittuvien-kustannuksella-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Eduskunnan korruptoituneessa yksipuoluejärjestelmässä, "poikkeus" vahvistaa säännön, niin rikkaiden valtioiden EU-"tukipaketista", kuin muistakin äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden, pörssikeinottelijoiden rahoittamisista, Suomen valtion, eli kansalaisten varoilla ja jo henkien kustannuksella.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

   PetosKokPersujen EU-"tukipaketin" valevastustaminen, on tuon eduskunnan korruptoituneen yksipuoluejärjestelmän, veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden vallan ja rahastuksen vahvistamista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16913026/suomen-pitaa-kieltaytya-eun-quottukipaketistaquot---rikkaat-valtiot-eivat-tarvitse-tukea-#comment-107810038

   Äärioikeisto-demari Urpilaisen vetoaminen "häpeään", jos Suomen köyhyyteen pakotettu kansa, ei suostu äänestämään ja siten tukemaan veroparatiisirikkaiden "tukipaketteja", on kyllä valtaan tottuneen ihmisen degeneroitumista. Urpilaisella on ollut vuosia aikaa EU:ssa, toteuttaa edes se EU:n sivistys-oikeusvaltioiden aito oikeusturvan minimieläke 1 250€/kk Suomenkin kansalaisille, valekorotuksia ja pahempaa kurjistamista on saatu äänestämällä, joten se loppuu jo kuntavaaleissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   VTV:n Yli-Viikarin suhteellisen pieniä kupruja, tutkittiin näytösluontoisesti, esittääkseen, että Suomessa muka on "isoja" talousrikostutkintoja, siten peitettiin ne vuosikymmenet VVM:stä jatketut, massiiviset tulojensiirrot, tuhansia miljardeja, suoraan äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuteen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   PetosPersKokoomuksen suunnitelmissa, ahneus vain kovenee, eli 3000€/kk minimipalkkoja, vaativat valtion, eli kansalaisten maksettaviksi, veroparatiisiyrityksille ulkomaisen halpatyövoiman palkoiksi, vaatii Hilloaho.

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c?ref=ampparit:655f

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   PetosPersliike-eilinenKok:n hyökkäykset, aitoa demokratiaa, kansalaisten perusoikeuksia, oikeus-sivistysvaltiota vastaan, näyttävät saavan suoramainontaa EK-medioissa.

   ÄärioikeistoKeskustan eduskuntavaalilupaukset, ovat edelleen täysin lunastamatta. Suuret lupaukset sairaus-kansaneläkeläisten, köyhyyden siirtämisestä historiaan, on unohdettu kaikissa hallituspuolueissa. Oppositio-äärioikeistoporvareista nyt ei kannata edes mainita.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

  • Anonyymi

   Äärioikeistoradikalistit, PetosPersliikeKok-eiliset, vaiko niiden "työnantajat", vieraitten valtojen, eli jenkkien hyökkäysliiton ja Veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden käytännön väkivaltajoukot, vai ketkä,levittävät jälleen, erittäin vakavaa viha-väkivaltaa keskustelualustoilla, esim. tällä palstalla,kehottavat ihmisiä tekemään itsemurhia ym, erittäin vakavaa ääriokeistolaista viha-väkivaltaa esiintyy nyt, todella runsaasti keskusteluissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968525/nuoret-eivat-ole-niin-tyhmia-etta-aanestaisivat-pahviaarioikeiston-hilloahoja

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968316/petospersliikekok-eilisten-vihaa-ja-vakivaltaa-yhteiskunnassa-ja-netissa-vaaliteemana

   Kyse on systemaattisesta, pitkään jatketusta vihaväkivallasta netissä, josta mm. poliisit eivät voi olla olematta tietoisia, joten herää kysymys, ovatko äärioikealle radikalisoituneet poliisit viha-väkivalta-kirjoitusten takana ? Ovatko Ohisalo sisäministerinä ja poliisijohto tietoisia ?

   https://yle.fi/uutiset/3-11892227

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   Samaan aikaan Veroparatiisi-äärioikeiston presidentin palkitsema, historiaa vääristelevä "tutkija" Heebo Keskinkertainen, mainostelee väkivaltakirjojaan sivustolla. Sekin varmaan sattumaa, että vaalien aikaan äärioikeiston vääristynyttä epärealistista käsitystä historiasta, kaupataan viha-väkivalta-kirjoitusten yhteydessä sivustolla.

   https://www.theguardian.com/world/2020/jul/24/surveillance-tech-facial-recognition-terror-capitalism

  • Anonyymi

   Voi että kun meillä vaan olis nyt vasemmistohallitus, joka koko viime vaalikauden ulisi veroparatiiseista, ja joka vois tehdä tolle asialle jotain! :)

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935679/aanestamatta-jattaminen-on-ihmisoikeus-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan-ja-kunnat

   800€/kk orjuuseläkkeitä ei korotettu aidosti. Tämä on se viimeinen niitti, minkä takia 500 000:tta äänestäjää, ilman aitoa oikeusturvaa jätetyt, vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, jättävät todennäköisesti äänestämättä, jo kuntavaaleissa.

   1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, pitäisi olla Suomessa jo huoltovarmuuden takia, saati ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien.

   Opposition vielä pahempien syväkyykyttäjien, Veroparatiisi-PetosPersliikeKok-eilisten porvaripopulistien uhoon, ei Suomen kansalaisilla ole varaa, jos haluatte leipää itsellenne ja lapsillenne, on syytä pysytellä kaukana äärioikeiston veroparatiisipopulisteista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935679/aanestamatta-jattaminen-on-ihmisoikeus-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan-ja-kunnat

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Täytyy ihmetellä, miksi ihmiset eivät käy osallistumassa, veroparatiisi-hävittäjähankkeen perumisen kansalaisaloitteeseen, kun alle kaksituhatta on allekirjoittanut uuden kansalaisaloitteen, joka on ollut jo hyvän aikaa voimassa.

   Kyse on sentään kymmenen miljardien euron, suuruudenhullusta ja käytännössä tarpeettomasta, veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden hankkeesta, joka aiotaan maksattaa köyhyysongelmaa pahentamalla. Osallistukaa ihmiset nyt, kun se on mahdollista.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Poliisiorganisaatio näpertelee meikkipussien ja aamupuurojen kimpussa, kun pitäisi olla vähemmän misogynisesti ja äärioikeistolaisesti, tutkimassa niitä todellisia, isoimpia talousrikoksia, äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta, sekä korruptiota valtaakäyttävien keskuudessa, jotka ovat sitä vuosikymmenet kiihtyvällä vauhdilla, olleet ministeriöissä, eduskunnassa ym mahdollistamassa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

   Kysymys kuuluu, miksi Jormat, Jyrkit, Juhat, Juhanit, Saulit jne pääsevät koko ajan, kuin koirat veräjistä, vaikka sotabisneksineen ja "business finlandeineen", ovat niitä isoimpia veroparatiisivuotajia, eli sitä isoa äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta, valtavien tappioiden tekijöitä Suomen valtiolle.

  • Anonyymi

   https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4192121

   "Yhteiskunnallisen keskustelun" sijasta, poliisin resursseja pitää käyttää, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden, korruption ja isoimpien talousrikosten tutkintoihin eduskunnassa, kunnissa, ministeriöissä ym valtaakäyttävissä tahoissa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://www.france24.com/en/live-news/20210616-germany-buys-data-from-dubai-in-crackdown-on-tax-fraud

   https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4204772

   Tuplayritystukia Veroparatiisiyrityksille, suoraan pörssikeinotteluun verokeitaissa, osinkojen jakoon ökyrikkaille, vuotaa nykyisen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, sormien väleistä.

   https://www.theguardian.com/world/2020/jul/24/surveillance-tech-facial-recognition-terror-capitalism

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

   Muilla EU-valtioilla ja Pohjoismaisilla demokratioilla, korruptiopäättäjillä on sentään jonkinnäköinen omatunto, kun alkaen 1 250€/kk minimieläkkeet on toteutettu, haavoittuvimpien kansalaisten oikeusturvaksi. Suomen korruptiopäättäjät tekevät vain silmänkääntö-temppuja, väittämällä kovia eläkeleikkauksia "korotuksiksi".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17015810/teekutsu-korruptiopaattajat-quothyvinvointiquot-kapitalismin-etujenajajat-eivat-ansaitse-aanestajia

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Valtiovarainministeriksi pääsee, kun valehtelee köyhyyseläkeläisille ja pesee rahaa Veroparatiisi-pörssikeinottelijoille.

   https://www.aljazeera.com/news/2021/8/9/investigation-reveals-football-used-to-launder-money-men-who-sell-football

   Korruptiopoliitikoista on tullut käytännössä palkkamurhaajia Veroparatiisimonopolien pörssikeinottelijoille, Suomen valtiota käytetään rahanpesuun, tuohon jalkapallo-tyyliin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Näissä liikkuu miljardien rahat ja yhdet ovat vain huolissaan muutaman euron puuttumisesta. Missä suhteellisuudentaju?

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jenkkien hyökkäysliiton uhittelu, Venäjän ja muun idän suuntaan, tuottaa suuria pakolaisvirtoja, joiden kohdemaana, on oman kansamme köyhyyteen pakottanut Suomi.

   https://yle.fi/uutiset/3-12184226

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17146739/missa-elokapinan-veroparatiisi-havittajahankkeen-vastustus--sita-ei-ole-

   Korruptiopoliitikot ym vallankäyttäjät, heikentäneet Suomen demokratian, siihen pisteeseen, ettei köyhyyteen pakotetuilla 800€/kk orjuuseläkeläisillä, ole enää muuta mahdollisuutta, kuin kieltäytyä äänestämästä, ettei tilanne entisestään pahenisi. Oikeusturvattomiksi jättämisestä, ei kannata palkita, äänestämällä korruptiovaaleissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden sotabisnekset ja vieraitten valtojen kanssa pelehtiminen, murentaneet Suomen demokratian, vieneet kansalaisilta oikeusturvan ja nyt ovat jo turvallisuusuhka muutenkin, kun jenkkien hyökkäysliiton, Venäjän ym idän suuntaan uhittelu, tuottaa suuria pakolaisvirtoja.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma

   PetosKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eiliset, ovat NELINKERTAISTAMASSA, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia, veroparatiisiyrityksille yritystukien kinuamiseen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kovaa on vaientamisen kulttuuri, Suomen veroparatiisi-korruptio-poliitikoilla, ek-medioineen, kun tämäkin uutinen, is-terroristien lasten salaisesta koulusta, piti löytää ranskalaisen tiedotusvälineen sivuilta.

   https://www.france24.com/en/live-news/20211129-finland-s-secret-school-for-children-of-is-fighters

   Paljon tuo veroparatiisi-sotabisnesmainos, eli is-terroristien lasten salainen koulu, tulee maksamaan suomalaisille verojenmaksajille ? Hintalappu ?

   Oman kansan ikäihmiset, vammaiset, kipeät ja sairaat, pahoinpidelty veroparatiisi-teekutsu-kerjuuttamisjonoihin, ilman oikeusturvaa, ilman ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, pääasia korruptiopoliitikoille näyttää olevan, että veroparatiisiterroristien sotabisnesmainontaan liittyvät elementit, saavat luksuskohtelun.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Ruotsissa ongelmia ydinvoimaloitten kanssa.

    https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/47V18R/bransleskada-riskerar-ge-ny-elprischock

    Millä tasolla Suomenkaan, ydinvoimaloiden turvallisuus, on varsinkin näin koronapandemian aikaan, onko siellä koronarokotettuja insinöörejä tietokoneiden ääressä, joilla on geeniperimää autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksille, eli riskiä koronarokotteesta saada vakavia seurauksia, kuten sydänlihastulehduksia, ruusuinfektioita, diabetesta, veritulppia ?

    Luin juuri kirjaa veroparatiisiyrittäjistä, jossa mainittiin eräänkin tunnetun tietoturvayhtiön, olleen johtamassa projekti-insinöörejä, tietämättä itse mitään ydinvoimasta, "vähän kylmäsi" toteavat vain.


  • Anonyymi

   Veroparatiisihävittäjä-pörssikeinottelijoiden ja vieraitten valtojen tarpeettomat, järjettömät ja suuruudenhullut miljardihankkeet, tulee perua välittömästi. Laittoman ex-äärioikeistohallituksen "isäntämaasopimus", jenkkien hyökkäysliiton kanssa, on IRTISANOTTAVA.

   https://rauhanpuolustajat.org/miksi-vastustamme-suomen-nato-jasenyytta/

   Suomen valtion ainut rauhan tae, on vahvempi liittoutumattomuus, puolueettomuus ja suurvaltojen kahinoista, etäällä pysyttelelminen, rauhan valtiona toimiminen maailmassa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   VeroparatiisiNiinistöKanervan "synttärit" Ukrainassa ja Dubain reissut, tarkempiin tutkimuksiin.

   Veroparatiisihävittäjä-hankkeet peruttava, Suomen vahvistettava liittoutumattomuutta ja puolueettomuutta.

   Kysykää mitä jenkkien hyökkäysliitto, ylipäätäänsä tekee Ukrainassa. Hyväksyisikö jenkit venäläisten naapurivaltioihinsa änkeämisen, sota-bisneksineen, eivät.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomi EI halua jenkkien sotaliittoon.

   Yankees go away from Finland now.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17098700/quotisantamaasopimusquot-irtisanottava--fbin-vakoilutoiminta-suomessa-loputtava-

   Suomella oli ETÄISET, eli toimivat, asialliset välit idän suuntaan, kunnes äärioikeiston veroparatiisiporvareiden, ahneus sotabisneksineen, otti vallan, laittoman ex-äärioikeistohallituksen, PetosKokPersRKPKrdkesinliike-eilisten muodossa ja tuhosi ne suhteet.

   VeroparatiisiNiinistöKanervan keekoilut Ukrainassa, ym idän diktaattorien luona ramppaamiset, pitäisi laittaa rikostutkintoihin ja syytteisiin. Verojenmaksajille / kansalaisille kallis tikki, tuo suhteiden pilaaja-porvari-äärioikeiston, ahneuden ristiretket Ukrainaan, jenkkien sotaliiton kanssa.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17278039/ek-ylen-venajalla-pelottelupropaganda-menee-liian-pitkalle-rahoitus-poistettava#comment-112296516

   EK-Yle:n jatkuva, jenkkien hyökkäysliiton mainostaminen, veroparatiisi-hävittäjähankkeiden mainostaminen ja äärioikeisto-ideologinen sotapropaganda, jossa kansalaisia pelotellaan, korruptiovaalien aikaan, Venäjällä, on Suomen perustuslain ja kansalaisten oikeuksien vastaista.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Paljonko Suomen verojenmaksajien varoista, käytetään palstalla päivystävien, äärioikeiston veroparatiisi-sotabisnes-pörssikeinottelijoiden / Viron äärioikeisto-venäläisten trollaukseen ?

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

   Viro oli vielä 1983 sosialistinen osa Neuvostoliittoa, mutta historian vääristelijä-veroparatiisirikollisten, äärioikeistomedioitten mielestä, jo itsenäinen valtio. Ihan kaikkia valheita, ei Suomen kansakaan sentään niele.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tässä vuodelta 2016, Sipilä kiukuttelemassa, kun Eläkerahastojen kymmenien miljardien eurojen Veroparatiisisijoituksista kysytään:

   https://yle.fi/uutiset/3-8674734

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Miten siinä kävikään kun KEVA alkoi sekoilee Rovaniemen kelkkatehtaan kanssa.Sinne upposi kunnan työntekijöiden rahoja kuin kankkulankaivoon.

  • Anonyymi

   Eriarvoistaminen, kansojen köyhyyteen pakottaminen, eläkeläisköyhyys hätätila, eivät teennäisillä lupauksilla "varallisuusveroista" poistu, vaan veroparatiisiyrityksien verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen laittamisella. Yritys-maatalous-ym veroparatiisitue, osake-vakuutuskuoririkollisuus poistettava.

   https://www.france24.com/en/live-news/20220314-europe-new-hotspot-for-arms-imports-report

   mm. Eläkerahastojen käyttäminen veroparatiisi-sotabisnes-pörssikeinotteluun loputtava.

  • Anonyymi

   Uutinen oli Alankomaalaisista eläkeyhtiöistä, jotka ovat sijoittaneet rahaa GM:ään. GM:n yksi tuote on lentokoneiden moottorit. Jotain näistä moottoreista käytetään sotilaslentokoneissakin. Uutisessa kritisoidaan sijoituskohdetta. Ei siellä ole mitään veronkierrosta kyse

  • Anonyymi

   https://www.aftonbladet.se/ledare/a/mrleeL/hogerns-klasshat-kan-stoppa-hojda-pensioner

   https://yle.fi/uutiset/3-8674734

   Suomessa kovimmat LUOKKAVIHAAJAT, löytyvät työeläkeyhtiöiden veroparatiisi-pörssikeinottelijoista, joiden ansaitsemattomia, eläkerahastot kavaltamalla nimiinsä ottajia, mm. ÄärioikeistoKeskustan KorruptioLintiläSaarikkoSipilä, verenhimoisesti puolustavat, pitämällä puolta miljoonaa vanhusta, vammaista, pitkäaikaissairaita, oikeusturvattomina, nälissään, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan orjuudessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17376422/osake-vakuutuskuori-rikollisuus-on-loputtava

  • Anonyymi

   Kaikkien muiden Pohjoismaiden valtiovarainministerit, ovat kyenneet toteuttamaan kansalaisilleen, aidon oikeusturvan 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, vain Suomen ääri-äärioikeistoekstremisti-eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, käyttää heiveröisimpiä hyväkseen, julmalla epädemokraattisella, epäinhimillisellä tavalla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17375752/kun-kansanmurhan-nimi-on-quotetuusquot-ja-ihmiskaupan-nimi-quottakuuelakequot

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17367413/korruptiolintilasaarikko-peittelee-kyvyttomyyttaan-heikoimpia-pahoinpitelemalla

   Bilderberg-KorruptioLintiläSaarikko tulee EROTTAA.

  Ketjusta on poistettu 61 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   3716
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   379
   2755
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1858
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   146
   1501
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   1049
  6. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   349
   1004
  7. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   70
   929
  8. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   839
  9. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   838
  Aihe