Aihe

Eläkeyhtiöiden jättiomaisuuksia, sotateollisuuden veroparatiisisijoituksissa

Anonyymi

https://www.dutchnews.nl/news/2019/11/aid-group-calls-on-pension-funds-to-ditch-dubious-arms-investments/

Tuhansien miljardien eurojen kavaltaminen, vuosikymmenten aikana, Suomenkin eläkeyhtiöiden valtavista omaisuuksista, onkin sotateollisuuden käytössä veroparatiisijoittajien ahneissa käsissä.

Suomen eläkeyhtiöt laitettava, isoihin talousrikostutkintoihin, verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen.

Poliisihallinto ja ministeriöt vastuuseen. isoimpien talousrikosten, tutkimatta jättämisistä. Eläkeläisköyhien määrä kasvaa Suomessa, 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIKSI NYT.

119

330

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   Opposition aika katsoa syvälle peiliin.

   Sairaus- ja kansaneläkkeiden korotuksia, alettava näkymään ja pian, jos Suomi on enää oikeusvaltio ja demokratia.

  • Anonyymi

   Oikeuskanslerilla olisi todellakin, tärkeämpää tehtävää, kuin tv-sarjat ja Paateron jahtaaminen.

   Missä ovat olleet isoimpien talousrikosten, korruption ja veroparatiisivuotojen rikostutkinnat, kun eläkeyhtiöiden varoja, jotka on tarkoitettu, sairaus- ja kansaneläkkeiden päivittämiseen ja korottamiseen, kunnossa pitoon, on käytetty, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten sotabisneksiin ?

   Ex-äärioikeistohallitus, jota kukaan ei ollut edes äänestänyt, eli oli laiton, syytteisiin.

  • Anonyymi

   koko edustava lössi .
   herätkää totuuteen valheelle ei ole sijaa jokaiselle käy kello ja loppu tulee.
   kellot kumahtaa.
   Taivaan Ylin TUOMARI TUOMITSEE miten luulet miten käy.

   niillä on suurempi vastuu joille on annettu hoitaa kansan rahoja .

   niitä on hoidettava ja käytettävä oikein.

   MITEN EDUSKUNTA JAKSAA AHNEUDEN SYNNIN KANSSA?

  • Anonyymi

   Eläkeyhtiöiden varat kuuluva vain ja ainoastaan Suomessa työtä tehneille ihmisille. Tässä on selvästi kävelty härskisti kansan yli ja muutamat roistot ovat ”hoitaneet” valtavia rahasummia kuin omiaan. Tämä keissi on syväanalysoitava ja pian. Pienimmät työeläkkeet heti nostettava vähintään 1500 e/kk ja eläkekatto voimaan, Lilliuksien ja muiden uskomattomat ökyeläkkeet takautuvasti takaisinmaksuun.

   • Anonyymi

    "Eläkeyhtiöiden varat kuuluva vain ja ainoastaan Suomessa työtä tehneille ihmisille. " Juuri näinhän toimitaan. Jotta näin voidaan toimia myös tulevaisuudessa, niin rahoja tulee hoitaa ja niillä voi hoidon yhteydessä myös kasvattaa eläkerahastoja. Tämän takia ne tulee osin sijoittaa mahdollisimman hyvin tuottaviin kohteisiin ettei esimerkiksi inflaatio syö eläkevarantojamme.
    Liliuksen palkan ja eläkkeen määräsi eräs SDP:n ministeri josta puolue leipoi tämän kohun jälkeen raha-automaattiyhdistyksen superpalkkaisen toimitusjohtajan. Tällaista on siis demokraattinen asioiden hoito.


  • Anonyymi

   Se, että eläkeyhtiöiden valtavat omaisuudet, on kavallettu verokeitaisiin, pitäisi olla jo isoissa talousrikos tutkinnoissa ja syytteissä.

   Vakavemmaksi asian tekee, että niitä on käytetty demokratian ja oikeusvaltioiden murskaamiseen, sotia käyvissä valtioissa ja Suomessakin kansan kurjistamiseen. Jo miljoona Suomen kansalaista, ilman perustuslaillisia oikeuksiaan, aitoon perusturvaa, kunnollisiin palkkoihin, sairaus- ja kansaneläkkeisiin ym ensisijaisiin, välttämättömiin tuloihin.

   Lentoyhtiöitä, ökyhotelleja, palatseja ja vakavimana rikoksena, sotabisnes-veroparatiisisijoituksia eläkerahoilla - jos nyt ei nosteta rikossyytteitä ja aloiteta isoja talousrikostutkintoja eläkeyhtiöissä, niin koska ?

  • Anonyymi

   omais hoitajille VEROTON TULO !
   se on niin pieni muutenkin työhöön nähden 24tuntia vuorokaudessa.

   tästa vois vaikka koko suomi lakkoilla.

  • Anonyymi

   herrakerhon palkat ja eläkkeet alas.

  • Anonyymi

   Eläkevarat kuuluvat eläkeyhtiöille ja eläkeläiset saavat sen eläkkeen minkä ovat itse maksaneet tai työnantajayhtiöt ovat maksaneet.
   Kannatan silti ylimpien eläkkeiden leikkausta siten , että ensiksi se maksu pienennetään kohtuulliseksi ja se raha joka on jo maksettu eläkeyhtiöön annetaan takaisin työnantajille ja työntekijälle.
   Kultaiset kädenpuristukset kieltäisin kohtuuttomina, tai asettaisin katon sille.

   • Anonyymi

    Jättieläkkeitä varten perustetut lisäeläkerahastot eivät ole riittäneet jättieläkkeiden suorituksiin. Niitä varten on nostettu ja nostetaan jatkuvasti rahaa lakisääteisistä työeläkerahastoista.
    "..... ja se raha, joka on jo maksettu eläkeyhtiöön, annetaan takaisin työnantajille ja työntekijöille" on täyttä potaskaa - rahaa ei ole tilitettäväksi takaisin, kun nykyisetkään lisäeläkerahastot eivät ole jättieläkkeisiin riittäneet.
    Lakisääteiset työeläkerahastot ovat saamapuolella.


  • Anonyymi

   Eläkeyhtiöiden varoilla SE ELÄKELÄISKÖYHYYS HISTORIAAN NYT, kuten kaikki eduskuntapuolueet lupasivat.

   "Useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" - lupasi Kulmuni / Kepu.

   1 500€/kk MINIMIELÄKKEIKSI VANHUKSILLE, VAMMAISILLE, PITKÄAIKAISSAIRAILLE IHMISILLE ITSELLEEN, eikä millekään heillä rahastaville tahoille.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   eläke rahanme ovat tuuli ajolla tuskin tarkaa tietoa eläke kassan koko varannosta saadaan tietää,

  • Anonyymi

   Moderneissa hyvinvointivaltioissa kilpailukyky kunnossa, palkkoja, sairaus- ja kansaneläkkeitä, työttömyysturvaa korotettu vastaamaan 2020-luvun korkeita elinkustannuksia.

   https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3714388-kilpailukyky-kasvaa-kohisten-ruotsiin-ja-tanskaan-65-7-prosentin-palkankorotukset?ref=popular

   Suomi jää kehitysmaaksi, kun äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, porvarimediat ja populistiporvarit veropakolaisyrityksineen, hyökkäilevät Suomen oikeusvaltiota ja demokratiaa vastaan.

   • Anonyymi

    Samaa mieltä. Tosin Koiviston merkittävä rooli Suomen kehitysmaahistoriassa on monin osin vaiettu tosiasia. Koivisto puuttui Suomen oikeusjärjestelmään ja oikeuslaitokseen 1991 (Koiviston konklaavit, dokumenteista salauspäätös voimassa vuoteen 2072), joka näkyi mm. pankkikriisin varjolla toteutetussa omaisuuksien uusjaossa. Ensin putsattiin tuhannet yrittäjät ja normiperheet, sitten pankkikriisi maksatettiin vielä toiseen kertaan veronmaksajilla.
    Koiviston ohella Halonen ja Lipponen ovat olleet merkittävät vaikuttajat.
    Uskottavat vastavoimat puuttuvat. Toimintaedellytykset on viety. Hyvää kasvupohjaa populismille.


  • Anonyymi

   Mistä alkaen VEROPAKOLAISYRITYS-posti, on voinut erottaa ministerin Suomessa ?

   Hyökkäys on isojen talousrikollisten organisoima hyökkäys, Suomen oikeusvaltiota ja demokratiaa vastaan.

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Työeläkeyhtiöt ovat ryöstäjiä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Rikostutkintojen tulisi kohdistua siis, tarkennus.

  • Anonyymi

   Miksi HS ei tutki, eläkeyhtiöittten pomojen s-posteja ?

   Siellä olisi sitä rahasaalista valtiolle ja kansalaisille perittävänä.

  • Anonyymi

   Äärioikeiston VEROPARATIISIVENKULAT, onnistuivat painostamaan, demokraattisilla vaaleilla valitun, syyttömän ministerin eroamaan Suomessa. Ei ole mitään, mitä Paatero olisi voinut sanoa, tai olla sanomatta - veroparatiisikeisarit käsikirjoittivat eron.

   Kyllä tämän pitäisi olla rikostutkinnan paikka, kaikkiin valtaakäyttäviin veropakolaisyrityksiin, veroparatiisivuotojen ja maanpetoksellisen toiminnan kitkemiseksi.

   Postin johto kokoontuu jenkeissä, vieraitten valtojen kansalaisuuden omaavat veroparatiisirikolliset, ohittaneet Suomen kansalaiset ja perustuslain.

   Poliisihallinto velvoitettava isoimpien talousrikosten, massiivisten rikostutkintojen aloittamiseen niin Postissa, kuin eläkeyhtiöissä.

  • Anonyymi

   Porvarimedioissa veroparatiisivänkyröitten hyökkäys jatkuu.

   Jokainen ajatteleva ihminen tietää, etteivätMinisterit Paatero, eikä Rinne, olisi voineet sanoa yhtään mitään, tai olla sanomatta, sellaista, millä olisi voitu vaikuttaa tilanteeseen,
   kun VEROPARATIISIVÄNKYRÄT, hyökkäväät äärioikeistopolitiikan mainostoimistoiksi muutetuista medioista käsin, Suomen demokraattisesti valittua hallitusta, eli kansalaisia, oikeusvaltiota ja demokratiaa vastaan verokeitaistaan.

   https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4177563-li-andersson-tyomarkkinasyksyn-riitasointuinen-savel

   Hallituksen pitäisi nostaa syytteet, äärioikeiston järjestäytyneitä veroparatiisirikollisia vastaan ja erottaa Postin hallitus.

   Ohisalon laitettava Kulmuni vastuuseen, lupauksistaan köyhyyseläkeläisille:

   "USEITA SATASIA JA SIITÄ ETEEN PÄIN LISÄÄ, KOKO AJAN KOROTTAEN" - Näillä sanoilla Kepu / Kulmuni, lupasi sairaus- ja kansaneläkeläisille korotuksia ja sairaus- ja kansaneläkkeiden päivityksiä, vastaamaan 2020-luvun korkeita elinkustannuksia Suomessa.

  • Anonyymi

   Ns. valtamedioissa kovaa äärioikeistopropagandaa tänäänkin.

   Yle keskittyy veroparatiisi-digiväkivallan ja Suomen ylimilitarisoinnin, eli veroparatiisisijoittajien sotabisneksien mainostamiseen.

   HS ja IS jatkavat suoraa Teekutsu-vetoamista, sairaus- ja kansaneläkeläisille, "useita satasia ja siitä eteen lisää koko ajan korottaen" - luvannutta Kepua / Kulmunia kohtaan.

   https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3714388-kilpailukyky-kasvaa-kohisten-ruotsiin-ja-tanskaan-65-7-prosentin-palkankorotukset?ref=popular

   Toimitusten esipojat kovin äärioikeistolaisia.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Veroparatiisimedioilla on liikaa, kansalaisilta varastettua rahaa verokeitaissa käytössään ja sitä kautta liikaa valtaa. Ne ovat nykyisellään uhka demokratialle ja oikeusvaltiolle Suomessa.

   http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2019/10/Köyhyysvahti-Suomen-köyhyysraportti-2019.pdf

  • Anonyymi

   Eläkeyhtiöiden varallisuudet ovat tavallisten pieni- ja keskituloisten kansalaisten säästämiä ja ne kuuluvat kylläkin, kaikille Suomen kansalaisille, eivätkä veroparatiisisijoittajien sota- ja aseteollisuuden sijoituksiin verokeitaissa.

   http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2019/10/Köyhyysvahti-Suomen-köyhyysraportti-2019.pdf

   Siinä sitä "tulosta", mitä miesvaltaiset, äärioikeistolaiset porvariministerit ovat saaneet aikaan.

   Eivät he nytkään, Al Holin- lasten Suomeen tuomis-tapauksessa, ole "huolissaan" kansalaisten turvallisuudesta, saati lapsien, vaan omien ansaitsemattomien etuuksiensa, eli veroparatiisi-sotabisnessijoituksiensa tuhansista miljardeista, jotka ovat kadonneet, kavallettu veroparatiisijoittajien talousrikoksiin.

  • Anonyymi

   Suomen valtion / eduskunnan, pitää nyt kiirehtiä rikostutkintoja Eläkeyhtiöistä kavallettuihin jättiomaisuuksiin ja niiden palauttamiseen takaisin Suomeen, niille varattuihin tarkoituksiin, eli sairaus- ja kansaneläkkeiden kunnossa pitoon ja päivittämiseen 2020-luvulle.

  • Anonyymi

   rikolista toimintaa kun laki sääteiset maksut joutuvat tuuli ajolle, kai ainut yritys muoto jossa saa tise valita mitä asijakkalle maksaa,

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tämän ketjun otsikossa, on se todellinen syy, äärioikeiston äkillisille hyökkäykselle sanan- ja mielipiteidenvapauksien kimppuun, "maalittamisen" verukkeella.

   Tietysti äärioikeistoradikalismia pitää torjua ja estää, mutta kun sitä levitetään jo medioissa, on se käynyt hankalaksi ja osuu ensin aina tavallisiin kansalaisiin ja heidän oikeuksiinsa, jos jotain lähdetään rajoittelemaan. Niin ovelasti veroparatiisirikolliset ovat asioitten tilan juonineet.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Veroparatiisisijoittajat, nuo Kokoomuksen, Persujen ja Niinistön "vaalitukijat", ovat käyttäneet Suomen kansan, sairaus- ja kansaneläkkeiden kunnossa pitoon säästämät, tuhannet miljardit eurot, mm. Syyrian sodissa, ase- ja sotateollisuuden sijoituksiin.

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   https://www.dutchnews.nl/news/2019/11/aid-group-calls-on-pension-funds-to-ditch-dubious-arms-investments/

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16149438/niinisto-pahin-valehtelija---tietaa-elakeyhtioista-varastettujen-varojen-kohtalon

   Siksi äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, vaativat nyt kovasti loppujenkin olemattomien, sanan- ja mielipiteidenvapauksien estämisiä Suomessa, "maalittamisen" verukkeella ja köyhyyteen pakotettujen kansalaisten, viidesosan Suomen kansalaisista vaientamista ja nimittämistä "terroristeiksi", jos uskaltavat vaatia rikostutkintoja Eläkeyhtiöistä varastettuihin jättiomaisuuksiin.

   Niinistön veroparatiisi-"vaalitukijat", ovat juuri niitä Eläkeyhtiöiden varallisuuksilla juhlivia ökyrikkaita varkaita. Kyllä heitä voi hyvällä syyllä, nimittää VEROPARATIISITERRORISTEIKSI.

  • Anonyymi

   Sanan- ja mielipiteidenvapaudet, jo nyt ohuen ohuet Suomessa - viidesosalla kansalaisista, köyhyyteen pakotetuilla ja pahoinpidellyillä, niitä on enää harvoin ja vähän.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomen kansan eläkevarat varastettu - eivätkä poliisit tutki. Mistä heille maksetaan palkkaa ?

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16165078/elakekorotukset-rikkaimpien-edullisempiin-matkakortteihin-tampereella

   http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2019/10/Köyhyysvahti-Suomen-köyhyysraportti-2019.pdf

   Rikkaat suvut, menkäähän edes jouluna ja tehkää niitä tilisiirtoja ja maksu-osoituksia pankkeihin köyhimmille sukulaisillenne. Tilisiirto köyhyydessä sinnittelevälle, vanhukselle, vammaiselle, pitkäaikaissairaalle, työttömälle, syrjäytetylle - voi pelastaa ihmishengen.

   Tekin olette jonkun äidin ja isän jälkeläisiä - tehkää kerrankin oikein ja antakaa runsaudestanne, jonka eteen ette ole itse mitään tehneet.

   Lahjaksi olette saaneet - Lahjaksi antakaa.

  • Anonyymi

   https://www.dutchnews.nl/news/2019/11/aid-group-calls-on-pension-funds-to-ditch-dubious-arms-investments/

   Poliisijohto ja supo, velvoitettava, yhdessä valtion ja eduskunnan kanssa, RIKOSTUTKIMAAN ELÄKEYHTÖISTÄ SOTA- JA ASETEOLLISUUTEEN KÄYTETTYJEN JÄTTIOMAISUUKSIEN KOHTALOA.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16149404/valehtelijalle-ei-voi-valehdella---elakeyhtioiden-jattiomaisuudet-veroparatiisiterroristeilla#comment-99992157

   Samat veroparatiisisijoittajat, käyttäneet kansalaisten eläkerahoja mm. Kokoomuksen ja Niinistön vaalirahoitukseen.

  • Anonyymi

   Nyt selitellään ja vähätellään, ongelman suuruutta, porvarimedioissa - kohta rysähtää ja kunnolla, se on väistämätöntä.

   Eivät vain kansalaiset, vaan viranomaisten kovat paineet, alkaa tutkimaan asioita, ihan isosti ja rikossyytteiden kanssa, ovat heidän työtään, sitä josta se palkka maksetaan.

   https://www.hs.fi/talous/art-2000006350862.html

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   https://www.dutchnews.nl/news/2019/11/aid-group-calls-on-pension-funds-to-ditch-dubious-arms-investments/

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   Köysi on nyt saatu veroparatiisirikollisten kaulaan ja sen kiristyminen, etenee ja etenee, kunnes VALTAKUNNANOIKEUDESSA käsitellään, eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN korruptiota.

  • Anonyymi

   Usa:n / sen hyökkäysliiton strategia, on murentaa demokratioita ja oikeusvaltioita, että voi käyttää niitä sitten hyväkseen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16177268/hoopola-mediassa-ei-saa-sanoa-etta-usa-murhautti-khashoggin#comment-100254267

   Laittoman ex-äärioikeistohallituksen, laiton ja Suomelle vaarallinen, kansalaisten IHMISKAUPPAAN perustuva "isäntämaasopimus", tulee irtisanoa.

   Suomi ei ole enää se vanhan ajan demokratia ja oikeusvaltio, mitä se oli vielä joitakin kymmeniä vuosia sitten. Nyt ollaan jo kaltevalla pinnalla, kun byrokratiaa käytetään lyömä-aseena kansalaisia vastaan, mm. köyhyyteen pakotetuilta sairaus- ja kansaneläkeläisiltä, viedään perusturva, ihmis-kansalais-potilaiden oikeudet, käytetään IHMISKAUPASSA, veroparatiisi-soteyrityksien rahastukseen.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16174390/vale-elakekorotus-maksaa-700e-enemman-kuluja-koyhyyselakelaisille#comment-100227607

   Tampereella köyhyyseläkeläiset, pakotetaan maksamaan 400€ kalliimpaa bussien matkakorttia vuodessa. Kyllä se on IHMISKAUPPAA, kun köyhyyteen pakotetut eivät voi puolustautua - osamaksumahdollisuutta vuosikorttiin ei anneta, ja päättäjät väistävät vastuutaan, käyttämällä byrokratiaa lyömä-aseenaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16174517/tampereen-kaupunki-tekee-ihmiskauppaa-sairaus--ja-kansanelakelaisilla#comment-100228735

  • Anonyymi

   Se mitä jätetään uutisoimatta, tulisi hakkereiden kaivaa esille, kuten Eläkeyhtiöitten rahavirrat ja julkaista netissä.

  • Anonyymi

   Haavisto ja Niinistö laitettu kilvan valehtelemaan medioissa ja esittelmään irvinaamojaan jenkkien hyökkäysliiton, Hurstin Teekutsuilta, joiden "hyväntekeväisyysvaltio"-mainoksilla, oikeuttavat ison köyhyysongelman ja eriarvoistamisen jatkamista ja pahentamista Suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16174390/vale-elakekorotus-maksaa-700e-enemman-kuluja-koyhyyselakelaisille#comment-100227607

   ISO PETTYMYS TULOSSA SAIRAUS- JA KANSANELÄKELÄISILLE, jotka vielä jaksoivat uskoa päättäjien valheisiin ja korotuksien toivossa äänestivät.

   Mitään korotuksia ei tule, vaan lisää uusia maksuja, "korotus"-valheen veruukkeella, jo noin 700€:n edestä ja tuohon ei ole vielä edes laskettu vuokrienkorotuksia.

   ELÄKEKOROTUS OLI SIIS TÖRKEÄ, YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN VALHE, joka otetaan taka-oven kautta, moneen kertaan pois. Oppositio on tuosta asiasta tietenkin hiljaa, koska on samassa juonessa ja erittäin tyytyväinen, vielä kovempiin leikkauksiin käytännössä, korotuksien nimellä nyt, kun on some-ajan hallitus, parempi valehtelemaan, kuin ex-äärioikeistohallitus.

   Lopputulos on siis vielä pahempi eläkeläisköyhyys Suomessa. Pelon ilmapiirin tilalle, tulikin kauhun ilmapiiri ja pahempi köyhyys sairaus- ja kansaneläkeläisille.

  • Anonyymi

   Oikeusministeriö, poliisi ja supo, ovat Suomen lakien mukaan, velvollisia rikostutkimaan, eläkerahastoista varastettujen jättiomaisuuksien kohtalon, kun tiedossa on, että niitä on käytetty, sota- ja aseteollisuuden sijoituksiin, ja mm. Syyrian, Israelin, Saudi-Arabian kaltaisten sotivien valtioiden toimintaan.

   https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/israel-model-191231050742080.html

   https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Sijoitan eläkeyhtiöihin tasaisen tuoton takia
   Niillä on kiinteistöosio mikä kiinnostaa
   Myös kiinteistöhoiva-alalla
   Kun kom marin ohisalo - hallitus tuo matuamaahan näillä on valmius sijoittaa matua ja tuotot kasvavat, viime kerralla 30 pros sen jälkeen sipilä kutsui 2015 niitä tänne, nyt on ollut pienempää mutta yli 5 pros
   Odotan nousevan kevään aikana

  • Anonyymi

   ja halla-aho pälli-paho huutaa: mamu mamu mamu mamu mamu mamu mamu mamu ja rahat rikkaille!

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16296810/vaadimme-veroparatiisi-niiniston-erottamista---valmiuslakia-ei-saa-hyvaksya-

   Ennen mitään valmiuslakeja, tulisi kaikilla Suomen kansalaisilla, olla YHTÄLÄISET MAHDOLLISUUDET TORJUA KORONAVIRUSTARTUNTOJA JA ENNALTAEHKÄISTÄ, kalliisiin erikoissairaanhoitoihin joutumisia- joihin parilla miljoonalla Suomen kansalaisilla, varsinkin köyhyyteen pahoinpidellyillä ja pakotetuilla sairaus- ja kansaneläkeläis-riskiryhmillä, kuten vanhuksilla, vammaisilla ja kroonikkosairailla, joilla vakavia autoimmuuni-reuma- ym sairauksia, ei ole mitään mahdollisuuksia.

   Vaadimme veroparatiisi-Niinistö erottamista ja valmiuslain hylkäämistä, oikeusvaltion ja demokratian, kansalaisten perustuslaillisten oikeuksien nojalla.

  • Anonyymi

   Valmius- ja poikkeuslakien EHTONA, on EU- ja sivistysvaltio Saksassa veroton
   1 250€/kk minimieläke ja täysin ilmainen kaikki terveydenhoito, sairaus- ja kansaneläkeläisille ja taitaa olla työttömille, syrjäytetyille ym väestölle.

   https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/coronavirus-signal-capitalism-200330092216678.html

   Ruotsi haastamassa veroparatiisi-soteyritykset, paikallisen THL:n viranomaiset ja korruptiopoliitikot oikeuteen - Saksa pitää ne tiukasti verotuksessa ja yhteiskuntavastuussa.

  • Anonyymi

   Sipilän kakkoshallitus, on aivan yhtä populistinen ja äärioikeistolainen, kuin edellinenkin. Rahankylväminen veropakolaisyrityksille, voiton maksimointiin, verosuunnitteluun ja osakekuoririkollisuuteen - on laitonta ja täysin Suomen kansalaisten oikeusturvan ja yhdenmukaisuuden vastaista.

   https://www.taloustieteellinenyhdistys.fi/wp-content/uploads/2020/02/KAK_1_2020_WEB-8-31.pdf

   Eduskunta on yksipuoluejärjestelmässä ja syvässä korruptiossa, siitä ei ole enää epäilystäkään. "Eläkeläisköyhyyden siirtäminen historiaan", tussahti noloon 50-lappuseen, joka ei riitä kompensoimaan edes nousseita elinkustannuksia, saati mm. 400€ vuodessa köyhyyseläkeläisille kalliimpia matkakorttimaksuja vuodessa.

   https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006475419.html?fbclid=IwAR3f1xwnIIv9xcLVM9G0GI-OKCSJ2WWap9o8SivlWM9W1xTGM9DQ1armaic

  • Anonyymi

   Veroparatiisikeinottelijoiden "business finland"in, kuuluu palauttaa kaikki valtiolta saadut "yritystuet", takaisin valtiolle.

   Veropakolaisyrityksille voiton maksimointiin, verosuunnitteluun, vakuutus- ja osakekuoriin yritystukien jakaminen valtiolta - on iso rikos Suomen perustuslakia, oikeusvaltio-periaatetta, kansalaisten oikeusturvaa ja yhdenvertaisuutta vastaan.

   Suomi Finland -valtion nimistön käyttö, tulee kieltää veropakolaisyrityksien markkinoinnissa. Kyllä tämä on eduskunnan tehtävä nyt - ihan turha Marinin, hallituksen ja opposition kiemurrella.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tärkein kansalaisaloite, allekirjoitin jo. Miljardit korvamerkittävä, sairaus-kansaneläkkeiden korottamiseen 1 250€/kk, eli köyhyysrajan yläpuolelle.

   https://www.nbcnews.com/news/world/hong-kong-police-fire-tear-gas-water-cannons-protest-against-n1213951

   Äärioikealle radikalisoitu eduskunnan yksipuoluejärjestelmä Suomessa - Sipilä johtaa takahämäristä kovilla otteilla - viiden Imelda Marcosin, esitellessä medioissa hääpukujaan, jälkeläisiään, harrastuksiaan jne.

   Opposition vielä onnettomampi veroparatiisiväki, ei tee hallituksesta yhtään parempaa. Turhaan olemme äänestäneet, voi olla, että nyt jää äänestäminen kokonaan. Itkeä ja äänestää, ei ole merkki oikeusvaltiosta ja demokratiasta Suomessa.

   • Anonyymi

    Suomessakin siis näitä Oligarggi rosvoja !


  • Anonyymi

   Bryssä tuli äärioikealta, PetosPersKokoomusta rahoittavat, venäläiset veroparatiisibiljonäärit.

   https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/deserves-billionaire-200524115936784.html

   Kannattaa käydä allekirjoittamassa, se kansalaisaloite veroparatiisi-hävittäjien perumiseksi. Suomi ei tarvitse ilmatilaansa, ökyrikkaita perintö- ja verosuunnittelijoita leikkimään maailman valtiaita.

   Harmi, ettei veroparatiisiNiinistö, ehdi joutua elinaikanaan vastuuseen, "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisi-rikollisjärjestöön kuulumisesta, niiden virkaansa ostama, kansalta varastetuilla rahoilla ja mediamainonnallahan hän on.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Saksa korottamassa verotonta minimieläkettä 1 500€/kk. Espanja kehuu satojen biljoonien käyttämisestä kansalaisten oikeusturvan parantamiseen sosiaalisiin kuluihin jne, vain Suomessa, köyhyyteen pahoinpiteleminen jatkuu, vanhukset, vammaiset, pitkäaikaissairaat entistäkin syvemmällä köyhyysrajan alla.

   https://www.cbc.ca/news/world/merkel-eu-aid-commission-don-murray-1.5587072

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vanhempiemme meitäkin varten, eläkerahastoihin säästämät, biljoonien jättiomaisuudet, on kaikki varastettu veroparatiiseihin ja käytetty mm. veroparatiisi-hävittäjähankkeisiin.

   Poliisin äärioikeistolaisuus tarkoittaa käytännössä sitä, että se jättää rikostutkimatta eduskunnan korruptiota ja yksipuoluejärjestelmää, jossa kansanedustajat jakavat "yritys- ja maataloustukia" itselleen, lähipiireilleen ym sidosryhmille, mm. "business finland"-nimisen, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten välityksellä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jussi Lampi vajosi tänä keväänä syvempään ahdinkoon kuin koskaan aiemmin ja menetti täysin uskonsa yhteiskuntaan. Välillä Marjo-vaimo jopa pohti, pitäisikö näyttelijä kiidättää ambulanssilla hoitoon.

   https://www.is.fi/viihde/art-2000006536882.htm

  • Anonyymi

   Pelkät korot tuhansia miljardeja euroja, eläkerahastoissa, eikä ole mukaan varaa, lopettaa vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden pahoinpitelemistä 800€/kk ORJAELÄKKEILLÄ pitämistä Suomessa.

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16394562/eduskunnan-yksipuoluejarjestelma-ja-bf-talousrikosjarjesto-aivopesun-mestareita

   https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

   800€/kk ei ole mikään eläke, vaan vakavasti sairaiden, hädänalaisten ihmisten pahoinpitelyä ja IHMISKAUPPAA, jota eduskunnan BF-yksipuoluejärjestelmä, tekee täysin puolustuskyvyttömillä.

  • Anonyymi

   Eläkeyhtiöissä pelkät korot, ovat tuhansia miljardeja euroja ja silti ovat käsi ojossa kerjäämässä valtion rahaa, 10 miljardin euron veroparatiisihävittäjä-hankkeisiin.

   Käykää hyvät ihmiset nyt osallistumassa, kyseisen veroparatiisi-hävittäjähankkeen perumisen kansalaisaloitteeseen, kun se vielä on mahdollista.

   Sitten on turha itkeä aktiivileikkureita, jotka tulevat varmasti, jos äärioikeisto jota Suomen BF-mediat mainostelevat, saisi päättää.

   https://www.dw.com/en/the-right-wing-hatred-of-women-in-germany/a-54357050

   Vain allekirjoittamalla veroparatiisi-hävittäjä-hankkeen perumisen kansalaisaloitteen, voi vaikuttaa.

  • Anonyymi

   "Missä raato on, sinne korpit kokoontuvat". Tietääkö ateistit, missä kirjassa niin sanotaan.

  • Anonyymi

   Teekutsuliikkeen veroparatiisihävittäjä-hankkeen estämisen kansalaisaloite, on niin sanotusti flopannut, eli köyhille tulee uusi aktiivileikkuri, kun veroparatiisisijoittajien kymmenen miljardin, turhake-hävittäjähankkeita eivät kansalaiset näköjään ymmärrä estää. Sananvapauksia on estetty medioissa, eikä aloitteesta ole tiedotettu, sekin vähentänyt osallistujia. Vielä ehtisi, kannattaa käydä, vaikkei itse olisikaan työtön.

   https://www.dw.com/en/poland-police-arrest-48-pro-lgbt-protesters/a-54494623

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vielä ehtii osallistua, veroparatiisihävittäjä hankkeen, uudelleen käsittelyn kansalaisaloitteeseen. Pirkanmaan ilmatilassa jatkuvaa meteliä - muu Suomi pidetään pimennossa siitä, mitä jatkuvaa melustressiä on tulossa, veroparatiisihävittäjä-hankkeilla, ellei niitä peruta, eli tule nimiä kansalaisaloitteeseen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Veroparatiisi-hävittäjähanke tullaan perumaan, joka tapauksessa, kansalaisaloitteenkin ehtii vielä allekirjoittaa.

  • Anonyymi

   On itsepuolustusta osallistua, hävittäjähankkeen uudelleen käsittelyn ja perumisen kansalaisaloitteeseen, nyt kun se vielä on mahdollista. Jokainen pieni- ja keskituloinen Suomen kansalainen, pitäisi nyt saada ymmärtämään tämä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kansalaisaloite veroparatiisi-hävittäjähankkeen, uudelleen käsittelyn ja perumisen suhteen, vetelee viimeisiään, nyt viimeistään osallistuttava.

  • Anonyymi

   Löytyy kansalaisaloitteiden toiselta sivulta, tämä tärkein aloite, johon tarvitaan nopeasti lisää nimiä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Rahasta ei ole kiinni köyhyysongelman korjaaminen ja 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET.

   Hallitukselta / eduskunnalta, puuttuu tahtotila ja aidon demokratian halu.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16660298/bf-yle-nayttaa-jenkki-aarioikeiston-propaganda-julistuksia-vihaignoroi-koyhyyselakelaisia#comment-105161677

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

   https://finnwatch.org/fi/blogi/726-koronatuet-ovat-vain-kirsikka-kakussa

   No eipähän tarvii enää äänestää, jo kuntavaaleissa, 800€/kk orjuuseläkeläisten.

  • Anonyymi

   Jenkkien hyökkäysliiton, siviilien murhaamisista jälleen uutisia:

   https://www.aljazeera.com/news/2020/11/27/us-led-coalition-against-isil-resulted-in-civilian-harm

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16201375/yksityinen-veroparatiisi-armeija-on-suomessa-kaytannossa-jo-#comment-100500717

   10 000 000 000€ menossa äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten / jenkkien hävittäjähankkeeseen, suuruudenhulluissa, täysin ylimitoitetuissa sotabisneksissä, joita eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptio tuottaa.

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-Sveitsissä äänestäjät, sallivat kansalaisten eli valtion ja eläkerahastojen varojen väärinkäytön, mm. sotateollisuuteen ja pörssikeinotteluun, siviilien hädällä, eli köyhyydellä.

   https://www.dw.com/en/switzerland-double-no-to-tougher-ethics-rules-for-business/a-55765119

   Sveitsi on veroparatiisi, jossa asuu monia entisiä Suomen kansalaisia, tai pitää siellä tai muissa verokeitaissa, kuten Cayman saarilla, kansalta varastettuja varoja.

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   Herää kysymys, ymmärsivätkö äänestäjät mistä äänestivät ja oliko köyhillä edes äänioikeutta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   1 250€/kk minimieläkkeiden toteuttaminen, ei ole rahasta, vaan tahdosta kiinni. Korruptiopäättäjille poliittinen peli, on eduksi, he lähipiireineen / äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikoliset, hyötyvät kansalaisista haavoittuvimpien syväkyykyssä pitämisestä.

   https://www.france24.com/en/france/20201205-tear-gas-fired-as-thousands-protest-in-paris-against-security-bill

   Äänestämättä jättäminen jo kuntavaaleissa, on ainut mahdollisuus, herätellä korruptiohallitusta/eduskunnan yksipuoluejärjestelmän kansanedustajia Suomessa. Viimeistään YK, EU, ihmisoikeuksia ja demokratiaa valvovat tahot ulkomailta, puuttuvat tilanteeseen kun oikeusturva puuttuu, yhä useammalta Suomen kansalaiselta.

  • Anonyymi

   Peräänkuulutaan tutkijoita raportoimaan, isosta, korjaamattomasta köyhyysongelmasta Suomessa. Vedotkaa ulkomaisiin, riippumattomiin tahoihin, että tulevat tutkimaan Suomen päättäjien korruptiota ja veroparatiisirikollisuutta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

   https://www.dw.com/en/the-russian-oligarchs-of-the-fincen-files/a-55062675

  • Anonyymi

   Tässä sitä "läntisen demokratian" ihanuutta Romaniasta:

   https://www.dw.com/en/as-romania-votes-millions-still-live-in-poverty/a-55835510

   Suomessakin eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, "business finlandin"-korruptio-veroparatiisirikollisten poliitikot, tulevat selittelemään, romahtavia äänestysprosentteja jo kuntavaaleissa "koronan varjolla".

   Saman "koronan varjolla", ovat siirtäneet miljardeja miljardien perään, äärioikeiston järjestäytyneille veroparatiisirikollisille verokeitaisiin, pörssikeinottelijoiden ahneuden maksimointiin.

   Yhä useampi Suomen kansalainen, putoaa köyhyysrajan alle pysyvästi. Ylös pääsyä ei ole, vain äärimmäistä köyhyyttä joka jatkuu ja pahenee.

  • Anonyymi

   Olisiko sitten parempi, että eläkeyhtiöt luopuisivat nykyisestä varainhoidon huippuosaamisestaan? Mielestäni on erittäin hyvä, että eläkevarantomme sijoitetaan mahdollisimman tuottavasti kovantason ammattilaisten toimesta.

   • Anonyymi

    Eläkerahastot ovat unohtaneet, keille he ovat töissä, eli ovat unohtaneet sairaus-kansaneläkeläiset köyhyyteen. Ei sellainen ole "huippuosaamista", vaan härskiä ahneutta ja veroparatiisirikollisuutta, kansalaisten varojen siirtämistä veroparatiisi-pörssibiljonääreille.

    https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html


  • Anonyymi

   Ja mihin katosivat raha-automaattiyhdistyksen tuhannet miljardit,vanhanen ja kaikkonen tietävät,sotateollisuuteenko? T:hiihtäjä 47 härmästä

  • Anonyymi

   Suomen kansalaisista / valtiosta, on tehty TAKAAJIA, veroparatiisi-rokotemonopoleille:

   https://seura.fi/asiat/tutkivat/koronarokote-on-riskiton-bisnes-laakeyhtioille/

   Tuo on kyllä jälleen uusi Suomen perustuslain vastainen, pakkomaksu- toimintamalli, joihin Sdp:n kokoomuslainen Krista Kiuru on erikoistunut, mm. reseptilääkkeiden "omavastuun" ja EK-Yle-maksun lisäksi.

   Jonkin tahon pitää pysäyttää eduskunta ja hallitus - muuten ei loppua, kyseisille perustuslain ja kansalaisten oikeuksien vastaisille pakkomaksuille, ole näkyvissä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://www.dw.com/en/coronavirus-anti-lockdown-group-put-under-surveillance-in-german-state/a-55878122

   EU on lisännyt äärioikeisto poliisien valtuuksia ja mm. verkkovalvontaa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Keitä EK:n / PetosPersKokoomuksen jäseniä, on rampannut kyseisen väkivaltarikollisen, raiskaajan ja kymmenen lapsen "isän" , joukkoraiskaamossa Karibialla, saisimmeko nimiä medioihin:

   https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/M35lg0/modemiljonar-misstankt-i-traffickingharva

   "business finlandin" ulkomainen jäsen, joten varmasti löytyy nimiä, Suomen valtaapitävien joukosta, EK-medioissa hipihiljaista, syytellään vain köyhyyteen pahoinpideltyjä isosta köyhyysongelmasta, eikä korruptio-valtaapitäviä, kuten pitäisi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Uuuden uutukainen kansalaisaloite, veroparatiisi-hävittäjähankkeen pysäyttämiseksi, kansanäänestyksen järjestämiseksi, on avattu ja käytössänne. Vain osallistumalla voi vaikuttaa.

  • Anonyymi

   EK-Yle:ssä oli jälleen valeuutinen, jossa väitettiin asemenojen vähentyneen, tässä sitä tietoa päinvastaisesta:

   https://www.independent.co.uk/news/world/arms-weapons-sales-western-military-b1817559.html

   Uusi kansalaisaloite on käytössänne, veroparatiisi-hävittäjähankkeen perumiseksi, kansanäänestyksen järjestämiseksi. Miljardit tarvitaan köyhyysongelman korjaamiseen, osallistukaa.

  • Anonyymi

   Piti tämänkin päivän sitten alkaa, vieraitten valtojen veroparatiisi-hävittäjien metelillä, Suomen valtion ilmatilassa, kun syvästi korruptoitunut eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, ym valtaa Suomessa käyttävät tahot, antavat vieraitten valtojen veroparatiisihävittäjien, ym militarististen joukkojen, tunkeutua Suomen valtion alueelle ja ilmatilaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16852547/aidoissa-demokratioissa-saa-sanoa-maanpetosnatotus---suomessa-nakojaan-ei#comment-107157726

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

   Hallituksen puolueet pettivät äänestäjänsä, kuten laiton ex-äärioikeistohallitus.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16810449/andersson--vas-sdp-vihreat---puheet-quothyvinvointivaltiostaquot-yhta-ja-teot-toista

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tietovuotaja-edward-snowden-varoittaa-korona-poikkeusoloista-valtaa-pitavat-tottuvat-saamaansa-valtaan/3d1d2b6b-80c2-41bf-8060-e1fa026a5e06

  • Anonyymi

   http://eskoseppanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/235806-suomen-ja-venajan-hyokkaamattomyyssopimus

   Suomen valtion ainut rauhan tae ja turva, on vahvempi liittoutumattomuus, puolueettomuus, rauhan ja diplomatian valtiona toiminen maailmassa.

   Ei kumartelua itään, eikä länteen - vain siten tässä valtiossa, voidaan turvata rauha maailman suurvaltojen kahinoiden keskellä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16852547/aidoissa-demokratioissa-saa-sanoa-maanpetosnatotus---suomessa-nakojaan-ei#comment-107157726

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tämä suomi24 keskustelu ainoana avoimena palstana on mennyt pahemmaksi vuosikausia. Liekö liberaalidemokratia antanut kaikkeen laittomuuteen mahdollisuudet sitten. Kansakunnan älykkyyttä ei pidä kirjoituksien perusteella tuomita luokattomuuden vuoksi.

  • Anonyymi

   Korruptio-eduskunta käyttää verovaroja, Suomen kansalaisten sananvapauksien estämiseen. Eläkerahastojen jättivarallisuuksia, käytetään vieraitten valtojen, jenkkien hyökkäysliiton mainostamiseen EK-medioissa ja tuputtamiseen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16859924/hallituksen-pitaa-pystya-ihmeisiin-1-250ekk-minimielakkeet-ehtona-etta-enaa-aanestaisimme

   Hallitus voi koska tahansa MÄÄRÄTÄ, eläkerahastoista otettavaksi, se olematon pieni siivu, mikä tarvitaan sivistys- ja oikeusvaltioiden, aitojen demokratioiden
   1 250€/kk MINIMIELÄKKEISIIN, jotka ovat kaikissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa. Tahtotilaa ei näköjään ole. Kiurun henkselien paukuttelu, on varojensiirtoa veroparatiisi-sote-ym veroparatiisiyrityksille, ja EK-Yle:lle äärioikeiston veroparatiisi-propagandaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666062/ek-yleisradion-rahoitus-on-lakkautettava--oikeudet-puolueettomaan-tiedonvalitykseen-palautettava

  Ketjusta on poistettu 33 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   398
   12822
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   336
   9460
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   294
   8555
  4. Hallituksen salainen muistio: Paluu normaaliin lykkääntyy

   heinäkuun loppuun – syynä rokotusten viivästyminen https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ce988c84-9b0c-4e6d-86cc-40bd35d51bb5 Miten käy kuntavaalien?
   Maailman menoa
   186
   5529
  5. Ex-missi Sabina Särkkä heivattiin tylysti ulos Selviytyjistä: "Se oli kyllä pahin juoruilupaikka!"

   Olipa tyly tiputus. Ex-missi, somevaikuttaja Sabinalla on pari sanaa sanottavana Selviytyjät-kisasta, eikä ihme. Voimia! https://www.suomi24.fi/viihd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   27
   2954