Postin asioissa EI ole kyse "työmarkkinoista", vaan verorikoksista eli Suomen lakien rikkomisesta

Anonyymi

Äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, ovat iskemässä Suomen valtioon, yhteiskuntaan ja kansalaisiin, nyt suuren maailman gangsterimalliin, kaikki kerralla palasiksi, niin kyllä se siitä.

Mutta kun ei se siitä. Postin johto toimii, kuten muutkin veropakolaisyrityksien, vakuutus- ja osakekuoririkolliset ym verosuunnittelijat, vastoin Suomen lakeja.

Ei näitä asioita, pidä enää käsitellä, missään "työmarkkinapöydissä", kun ne asiat eivät sinne enää kuulu, vaan verorikollisuuden, verorikosten, isojen talousrikosten rikostutkintojen piiriin.

https://intermin.fi/poliisiasiat/talousrikollisuus-ja-harmaa-talous

YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ, joka alkaa jo näkyä eduskunnassa, kun opposition ja hallituksen välillä, on vaikeaa tavallisten kansalaisten, kokea enää mitään eroa. Asioita vatvotaan vanhanaikaisesti "työmarkkinapöydissä", vaikka kyse on jo suuren maailman malliin, ISOISTA TALOUSRIKOKSISTA JA VERORIKOKSISTA, jotka eivät kuulu työmarkkina-asioihin laisinkaan.

https://intermin.fi/poliisiasiat/talousrikollisuus-ja-harmaa-talous

Valtakunnanoikeus käyttöön ja kaikki veropakolaisyritykset verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen. Isoimpien talousrikosten, korruption, veroparatiisivuotojen, osake- ja vakuutuskuoririkollisuuden laajat rikostutkinnat aloitettava Suomen eduskunnassa, ministeriöissä, ym valtionjohdossa ja niitä lähellä olevissa toimijoissa ja vallankäyttäjissä.

KOVA KOVAA VASTAAN - on ainoa keino, pysäyttää äärioikeiston järjestäytynyt veroparatiisirikollisuus, ei mikään "työmarkkinapöytä" enää. Uskokaa hyvän sään aikana, niin postin työntekijät, kuin muutkin kansalaiset. Isojen talousrikollisten kanssa, ei pidä neuvotella, vaan siirtää asia supon ja poliisin rikostutkintaan, talousrikostutkijoille.

Nykypäivän maailmassa, ihmiset työllistävät jo ihan itse itsensä, ei siihen tarvita menneiden aikojen jäännettä, EK:n kaltaista äärioikeiston rikollisjärjestöä. Isot talousrikokset, verojenkierrot ja veropakolaisyrityksien osake- ja vakuutuskuoririkollisuus, pitää käsitellä VALTAKUNNANOIKEUDESSA.

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos nyt ei uskalleta, nostaa syytteitä verojenkierrosta, isoista talousrikoksista, veropakolaisyrityksiä vastaan, niin koska sitten ?

      Nyt se on vielä mahdollista.

    • Anonyymi

      Kokoomus, EK ja Suomen yrittäjät ovat leikkaamassa suomalaisten suorittavien työntekijöiden palkkoja noin 15 eurosta tunnissa noin 10 euroon tunnissa. Suurempikin leikkaushalu on kun työläisten palkkoja halutaan nyt laskea 30-50%.
      Työläisten palkat ovat Suomessa jo muutenkin Pohjoismaiden eli oman viitekehyksemme maiden ylivoimaisesti alimmat, mutta niitä halutaan laskea vielä entisestään useita kymmeniä prosentteja, jopa puolella. Lähestymme Viron palkkatasoa, ja EK:n, Suomen yrittäjien ja kokoomuksen tarkoitus on viedäkin meidät Pohjoismaisesta hyvinvointivaltiosta Baltianmaiden Itä-Euroopan yhteiskuntamalliin.

      Tanskalainen palkansaaja saa 800-900 euroa
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15574662/tanskalainen-palkansaaja-saa-800-900-euroa
      suomalaista enemmän käteen...eikö merkillistä? Suomessa Pohjolan matalimmat tulot.

    • Anonyymi

      Saksan malliin, otetaan paljon matuja eli halpatyövoimaan, lasketaan palkat niin alas, että toimeentullakseen joutuu sossun luukulle.

      Näin omistaja taho saa isommat voitot ja toiset veronmaksajat joutuvat maksumiehiksi, kun veroista maksetaan sosiaalikuluja. Ei puhettakaan, että pääsisi hammaslääkäriin, tai panostettaisiin vanhustenhoitoon. Tiestöstä puhumattakaan. Näitä varten minä maksan veroja!

      Kieroa touhua ja vielä valtion yhtiössä. Kukas se valtionyhtiöiden ohjauksesta vastaava ministeri olikaan? Viimeisinä viitenä vuotena?

      • Anonyymi

        Ruotsissa sentään hinnat on paljon alemmat kuin Suomessa euroalueen kalleimmassa maassa, jossa proletariaatin palkat alkaa olla Itä-Euroopan tasoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruotsissa sentään hinnat on paljon alemmat kuin Suomessa euroalueen kalleimmassa maassa, jossa proletariaatin palkat alkaa olla Itä-Euroopan tasoa.

        Siis Saksassa, tosin Ruotsissakin hintataso on Suomea alempi, vaikka työväestön palkat Ruotsissa selvästi korkeammat kuten myös eläkkeet.


      • Anonyymi

        Eikö se ministeri ole ollut sipilän hallituksessakin mika lintilä keskustapuolueen kepuli porukkaa ilmaiseksi

        Kepu pettää aina.

        Tukijullika tietää.


    • Anonyymi

      Me kansalaiset valitsemme päättäjät, eikä meidän tavis veronmaksajien etuja aja tällä hetkellä kukaan.

      Ollaan huolissaan vangeista ja ISIS-ämmistä, ilmastonmuutoksesta ja Hongkongin mielenosoituksista.

      Kansalle järjestetään sirkushuveja että herrat saavat huseerata omia etujaan. Tästä syystä ranskalaiset marssivat 37. viikkoa kaduilla. Vaikkei tätä valtamedian uutisoinnista huomaa.

      • Anonyymi

        Kokoomus, kepu ja RKP vähiten, ja myös persut, KD ja vihreät ovat porvaripuolueita eli työläisen taskuilla.


    • Anonyymi

      Yleisradiossa näyttää olevan koko ajan, jotkut veroparatiisi"eliitin" juhlat meneillään, muttei koskaan uutisointia, isoimmista yhteiskunnallisista ongelmista, kuten ISO, HOITAMATON KÖYHYYSONGELMA, VEROPARATIISIRIKOLLISUUS ym.

      On suoraan sanoen oksettavaa katsottavaa, kuin isoimpien talousrikollisten, luonnontuhoajien, eli veropakolaisyrityksien presidentti Niinistö, jeesustelee Yle:n uutisissa ilmastonmuutoksesta, vaikka itse on sen pahimpia edistäjiä Suomessa, tuhosivat kansallispuistotkin, kuten Hossan, veroparatiisirikollisten maastopyöräradoiksi ja koirien ulostusalustoiksi.

      Tunnemme syvää myötähäpeää, että Suomella on tuollainen veroparatiisikriminaalien mannekiini presidenttinä.

    • Anonyymi

      Äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, ovat muuttaneet Suomen YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄKSI, jossa medioissa ei uutisoida, kuin veroparatiisirikollisten näkökulmaa.

      Miljoona Suomen kansalaista, täysin köyhyysrajan alapuolelle painettuina, ei ole mikään vähemmistö, 5,5 miljoonaisesta väestöstä, vaan kansallinen hätätila, joka ei näy mitenkään uutisissa Suomessa. Tiedonvälitystä ei käytännössä ole, kuin veroparatiisirikollisten näkökulmasta, miljoonaa köyhyyteen pakotettua IGNOROIDAAN, eli annetaan ymmärtää medioissa, ettei heitä ole olemassakaan.

    • Anonyymi

      HAHA. Poliisi, oikeuslaitos ja mediat ovat Kokoomumafian palvelijoita. Niin kauan kuin mafia voi hyvin, lisääntyy ja röyhkeytyy rikollisuus. ...Eikä kansaa edes kiinnosta.

      Mafiajäsen Linden kävi Ugandassa eliminoimassa mafiaa kistämään ryhtyneen ja mafialle kauppaa tehneen liikemiehen, ja mitä tapahatui? Suomen poliisi kieltäytyi tutkimasta Lindeniä mahdollisena murhan järjestäjänä, vaikka tämä valehteli matkansa syyn Ugandan poliisille ja oli pääepäilty. Lisäksi Suomen mediat alkoivat YLE:n johdolla valehtelemaan, että joku oli murhannut Kampalassa kuolleen ruotsalaismiehen. Ruotsin mediat kertoivat heti, että mies kuoli sydänkohtaukseen, eikä rikosta tapahtunut. Suomen mediat hokivat tuon jälkeen kuukausia, että ruotsalainen myrkytettiin Teräsvuoren tavoin. Ainut moiivi Suomessa massiviselle kaikkien medioiden valheltelulle saattoi olla vain ja ainoastaan epäilysten siirtämien Lindenistä paikalliseen rikolliseen, jota ei ollut edes olemassa.

      Se miten kaikki mediat valehtelivat Lindeniä suojellakseen, ja miten poliisi kieltäytyi tutkimasta todennököisintä murhan järjestäjää, Lindeniä, kertoo hyvin kuinka suuri valta mafialla on.

    • Anonyymi

      http://www.maanystavat.fi/ymparistotuhon-estaminen

      Eduskunta Suomessa, on syvässä korruptiossa, ja YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ.

      Ei ole enää mitään eroa, hallituksen ja opposition välillä.

      Ihmisten ja luonnon tuhoaminen rehottaa, veroparatiisimonopolien markkinavoimien ehdoille mennään - ei Suomen lakien ja kansalaisten oikeuksien ehdoilla.

    • Anonyymi

      Valtion postilaitos takaisin.

      Veropakolaisyritykset verotukseen ja aitoon yhteiskunta- ja luontovastuuseen.

    • Anonyymi

      Ei ne ole äärioikeistolaisia vaan Globalisti-natseja ja siihen kuuluu kaikki muut suomessa paitsi PS.

      PS ajaa kansallismielistä politiikkaa.

      • Anonyymi

        PetosPersuKokoomus on syyllinen, Postin työntekijöiden palkkojenalennuksiin. Postin työntekijät, lähtivät PetosPersuKokoomuksen mukaan, uhoamaan köyhemmilleen ja heikoimmassa asemassa oleville - nyt saavat maistaa sitä lääkettä.

        Rasismikortilla PetosPersKokoomuslaiset tuovat ulkomaista halpatyövoimaa, syrjäyttämään Postinkin työntekijät kortistoon. Se on varma asia. PetosPersuKokoomus on äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta, ei mitään "kansallismielistä saati isänmaallista". Veroparatiisirikollisia.


    • Anonyymi

      Äärioikeisto-Yleisradio mainostelee, veroparatiisimonopolien tuhovimmaa, kun ne repivät jo kasvitkin Suomen luonnosta ja tuhoavat haavoittuvaisen, uhanalaisen alkuperäisluonnon soineen, metsineen, maineen, marjoineen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15994365/quotvilliyrttien-keruuquot-on-veroparatiisimonopolien-raaka-aineen-hankintaa-ja-luonnon-tuhoamista#comment-98883218

      Ylä-Anttila ja Jokinen ovat oikein erikoistuneet, veroparatiisimonopolien suoramainoksiin ja luonnontuhoihin yllyttämisiin. Sellaista te vielä rahoitatte, laittomilla pakkomaksuilla verovaroista.

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ IHMISILLÄ JA LUONNOLLA, EI OLE MUUTA ARVOA, KUIN ILMAISEN RAAKA-AINEEN ARVO, VEROPARATIISIMONOPOLIEN AHNEUDELLE.

      Moni vähävarainen ihminen, haluaisi jo muuttaa pois, tästä loputtoman ahneuden maasta, mutta pakenemaankaan ei pääse, sekin on estetty, köyhyyteen pakottamisella.

      Suomi ei ole enää mikään aito demokratia ja oikeusvaltio, vaan veroparatiisirikollisten YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ.

    • Anonyymi

      Ilmastomuutosta liiotellaan ykspuolue yle madiassa, ettei tärkeämmät ongelmat näy.

      Tähän touhuun yllytetään punavihersuvaikkeja, jotta nämä eivät kerkiäisi ajaa vähäosaisten asioita. Mihin eläkeläiset on unohdettu. Sdp järjesti eläkeläisille leikatun indeksin joka johti eläkeläiseten taloudelliseen ahdinkoon. Sdp koko punakaartin kanssa tuhoavat Suomen, ei se oikeistokaan muuta tee kuin edistää suurituloisten veroalennusta ja leikkaa pienituloisten toimeentukea.

      • Anonyymi

        vihervasemmisto ei ole ajanut suomalaisten asioita suomessa vuoden 2015 jälkeen vaan järjestelevät maassa laittomasti oleville ilmaista terveydenhuoltoa ja muita etuuksia verovaroin.


    • Anonyymi

      vihervasemmisto emma kari etunenässä on puuttumassa entistä kovemmalla verotuksella muiden omaisuuteen ei palkkojen laskuun.
      kannattaa muistaa kuka haluaa suomeen halpatyövoimaa ulkomailta.

    • Anonyymi

      "Ilmastomuutosta liiotellaan"

      Eihän punaviherpiipertäjät näe ollenkann tärkeitä asioita. Heillä on tärkeää vain luonnottomuuksien (homouden) ja pahuuden suvaitseminen. Oikein marssitaankin. Milloin huomataan todellisuus?

    • Anonyymi

      Joo mutta kun ollaan järjettömiä, niin tehdään vielä järjettömämpiä tekoja ja aletaan suvaitsemaan kaikkea pahaa. Näin saadaan itselle valhellisesti hyvä omatunto kun olleen niin muodikkaita että suvaitaa, (niin mutta vain kaikkia jotka ovat samaa mieltä).

      Ilmastonmuttos on myös sellainen joka ei ole sitä mitä siitä puhutaan.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15995121/yle-valeuutisoi-koboltti-bisneksista---veropakolaisyritys-hoyerin-takana-on-kiinalainen

      Yleisradio mainostelee äärioikeiston järjestäytyneitä veroparatiisirikollisia - jos uusi hallitus, aidosti puuttuisi ihmisten ja luonnon tuhoamiseen Suomessa, se olisi jo puuttunut Yleisradion VALEUUTISOINTIIN ja veropakolaisyrityksien luonnon tuhojen mainostamiseen.

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ jo Suomessa, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten johtama diktatuuri - ei mitään eroa opposition ja uuden hallituksen välillä. Veroparatiisifasistit johtavat maatamme - nostakaa syytteitä veropakolaisyrityksiä vastaan ja eduskuntaa vastaan, jos haluatte nähdä vielä oikeusvaltion ja demokratian Suomessa, nykyisellään sitä ei ei enää ole.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1779
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1694
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      104
      1525
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1521
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1508
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1395
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1371
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1202
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1135
    Aihe