Timo Soini hillotolpasta kusitolpaksi!

Anonyymi

Taitaa entinen sutkauttelija pitää niin matalaa profiilia nykyään, ettei saa verhojaan ikkunoiden edestä, heh! Mitä lie pelkää mokoma?

14

145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämä omintuinen oman aikansa hahmo voitais jo jättää taka-alalle mitään uutta ei enää ole tiedossa sieltä päin jatkaa vanhaa katkeroitunutta öyhötystään puheenjohtajaa vastaan ja lopulta kukaan ei enää vastaa yhteydenpyyntöihinsä

    • Anonyymi

      Soinin naapurit näkevät nyt lähes päivittäin tämän entisen poliitikon raihnaisuuden ja turhautuneisuuden. Kukaan ei enää ota tosissaan tätä äänestäjänsä kahteen kertaan pettänyttä.

    • Anonyymi

      Timo Soini saa vielä kerran turpiinsa ja kunnolla! Tämä ei ole uhkaus vaan arvaus, kun tiedän ja tunnen sinisten tunteman katkeruuden ja vihan heidät pettänyttä Timo Soinia kohtaan. Mitä sanoo Torvinen?

      • Anonyymi

        Voi sinua , on kun pienen pojan suusta kuultu, kun mun isoveli tulee niin saatte t^^^^^^^.

        Siniset ei ole katkeria edes puolueen hajottaneille persujunttareille,

        Siniset on rauhaa rakentava yhteistyökykyinen puolue.


    • Anonyymi

      Kun ensikeväänä monelta loppuu sopeutumisrahat ym. Niin varmasti monelle tulee vielä katkeruus Soinin kusetuksesta.. Kannattikos monenkaan lähteä?

    • Anonyymi

      Timo Soini tuhosi oman vaivalla rakennetun poliittisen uransa ja maineensa kerta heitolla erottuaan puolueesta. Nyt Timo Soinin katkeruutta ei voi kuin arvailla, kun hänen hylkäämänsä puolue on noussut Suomen merkittävimmäksi poliittiseksi voimaksi Jussi Halla-ahon johtamana. Timo Soini jää Suomen poliittiseen historiaan kansan petturina.

      • Anonyymi

        Eihän ne persut muuta tee kuin oppositiossa rutisee. Ei sieltä käsin vaikuteta. Kuuleman mukaan ei ps-puolueen puheenjohtaja. H-Aho voinut ottaa vastaan hallintovaliokunnan puheenjohtajan paikkaa.
        Miks? Siinä ois joutunut ottamaan kantaa ja vastuuta ulkomaalaisasioista, poliisi ja rajavartiolaitosasioista. Oisko uskottavuus ja mestarin viitta kadonnut harteilta kun ei yksin voi sanella miten tässä maassa toimitaan näissä asioissa.


    • Anonyymi

      Sutkauttelemalla pääsee pitkälle ja tyhjillä lupauksilla...

    • Anonyymi

      Soinista voisi tulla kova kilpailija Sami Hedbergille jos alkais samoille estradeille latelemaan sutkautuksiaan. Sutkautukset ovat olleet täyttä komiikkaa. Ja suurin osa tyhjänpäiväistä.

    • Anonyymi

      Miten te kehtaatte olla persupuolueessa joka olette junttausporukan voimin saaneet haltuunne. Se on äänestäjien pettämistä ja huijaamista,
      Puolue joka ei pääse hallitukseen, kun muut eivät huoli. Sellainen puolue kannattaa kiertää kaukaa.

      Sensijaan on uusi puolue uusine ohjelmineen joka on inhimillinen ja arvostaa ja turvaa perheitä , kotia, työtä, yrittämistä. Eli laulun sanoja lainaten "Jokainen ihminen on" sinisille arvokas.

      • Anonyymi

        Ei kovi hyvää voi sanoa näistä Soini-loikkareista, jotka pelkästään omia etujaan vain ajoivat ja putosivat eduskunnasta kuin uppotukit.


      • Anonyymi

        Hyvänen aika sentään ! Miksi oletat tai luulet, et tänne kommentoi vain persut? Luulotauti on suomalaisten perisynti, mutta opetelkaa siitä pois.
        Itse on ollut täysin puolueeton koko ikäni ja nyt eläkkeellä. Kommentoin joskus politiikkaa laidasta laitaan. Ja on hyvä kommentoida kun en kannata mitään puoluetta. Äänestän aina, mutta äänestyspäätös syntyy monen tekijän summasta ja vähiten siihen vaikuttaa puolue.


    • Anonyymi

      Ottaa varmaan Katainen pattiin, siinä vasta hillotolppien hillotolppa.

      • Anonyymi

        Nyt minusta olisi hyvä tutkia Veikko Vennamon ja Johannes Virolaisen aikanaan Maalaisliitossa, kun evakkoja kotoutettiin? Kuinka paljon kynnysrahaa porukat maksoi maatilkuista puolueelle ja "virkamiehille". Kuten Asutushallituksen pääjohtaja V V-lle. Tästä monet vanhat karjalaiset ovat olleet niin????????????????????


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe