Nyky venäjä

Anonyymi

Putlerin toiminta muistuttaa hyvin paljon 30-luvun toimintaa (vert, stalin-hitler)

1. Toisinajattelijoiden murhat
2. Median valjastaminen omaksi valheen torveksi.
3. Jehovan todistajien vainoaminen ja omaisuuden ryöstö. (vertaa juutalaiset 30-luvulla)
4. Uhoavat puheet.
5. Samaa kieltä puhuvien maiden liittäminen osaksi venäjää (vertaa krim- saksankielisten alueiden liitos)
6. Oikeuslaitoksen riippumattomuus ei toteudu)
7. Kalliit ja mahtipontiset olympialaiset ennen kuin ruumiita alkoi tulla (vertaa
sotshi-berliini)
8. Varustautuminen sotilaallisesti.

Mitä muuta lisäisitte listaani ?

39

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venäjän valtaapitävät haluavat luoda ulkoisia uhkakuvia säilyttääkseen edes jonkinmoisen "kannatuksen" itsellään. Mutta samaan aikaan kun Venäjä riitelee länsimaiden kanssa luoden Naton uhkakuvia ,Venäjän valtaapitävät siirtävät varallisuuttaan "venäjää uhkaaviin"Nato maihin eli länteen. Kyseessä on valtaapitävien varmistelua siihen mikäli Venäjän kansa jonakin päivänä pillastuu ja riistää vallan nykyisiltä johtajilta. Nato maat ja länsimaat ovat heille tuolloin suojapaikka.

      Entäpä tämä:

      Vladimir Putinin vuositulot presidenttinä ovat 150 000 euroa.

      Putin on tehnyt uransa valtion palveluksessa. Tuloihinsa nähden Venäjän presidentillä vaikuttaa olevan moninkertaiseesti omaisuutta.

      Nikolas Tonev ja Anastasia Kirilenko esittelevät Putinin varallisuutta ohjauksessaan, jossa selvitetään Putinin yhteyksiä mafiaan ja korruptioon.

      Aluksi käydään kääntymässä lähellä Suomen rajaa sijaitsevalla ylellisellä huvilalla. Pinta-alaa on kaikkiaan 48 hehtaaria, joista varsinainen päärakennus vie 745 neliötä. Niistä on lohkaistu tilaa muun muassa valtavalle uima-altaalle ja työhuoneelle, jota vartioi Venäjän symboli, kaksipäinen kotka. Rakennusta ympäröi 1 500 neliön pihamaa. Alueella on myös helikopterikenttä, 3 000 neliön talo henkilökunnalle ja 1 500 neliön vierastalo.

      Muitakin kiinteistöjä Putin omistaa, kuten miljardin euron arvoiseksi arvioidun palatsin. Hulppea jahti taas on yli 25 miljoonan hintainen ja aikaa Putin seuraa jopa 400 000 euron rannekellosta.

      Kremlin vihan selvitystensä vuoksi päälleen saanut amerikkalainen liikemies William Browder arvioi dokumentissa, että Putilla on noin 200 miljardin dollarin omaisuus.

      Suomessa tällainen omaisuus noin pienillä tuloilla kutsuisi verottajan paikalle ja sitä myöden vankila kutsuisi. Tämä on sitä venäjää mitä venäjän kansalaiset eivät ansaitse. Ongelma on se että tavallisilta on viety mahdollisuus äänestäen vaikuttaa kelle valta kuuluu, ja rangaista kriminaaleja.

      Meillä Suomessa kaikki on niin paljon paremmin, siksi täällä asuu noin 70 000 venäläistä. Totuus on myös se että Venäjältä ihmiset muuttavat pääosin länsimaihin ja syystä. Tämän huono puoli on se että ne joilla on tietoa ja taitoa muuttavat pois, eli venäjän alamäki jyrkkenee.

      • Anonyymi

        Voihan sitä puolukkaa ja sientä kerätä. . .


    • Anonyymi

      Venäläiset kaipaavat aina johtajakseen jumalakseen jonkun joka heitä rääkkää ja sortaa , se on venäläisen luonto .
      Mutta miten näitä opetuslapsia kehittyy suomessakin ?

      • Anonyymi

        Suomessa on runsaasti ihmisiä, jotka kaipaavat Kekkosta ja kouluttamaton väestö usein haluaa "suuren" johtajan, joka "ratkaisee" kaikki ongelmat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa on runsaasti ihmisiä, jotka kaipaavat Kekkosta ja kouluttamaton väestö usein haluaa "suuren" johtajan, joka "ratkaisee" kaikki ongelmat.

        Yksinkertaisimmat näkevät Halalahossa sen messiaan.


    • Anonyymi

      Uusin Suomen Kuvalehti kirjoittaa Moskovan pidätyksistä, joita tehtiin täysin summittain. Sivulliset kadulla kulkijat saattoivat joutua kovaan käsittelyyn ja myöhemmin oikeuteen. Putinin hallinto on melkoisessa paniikissa, kun omanmaan kansalaisia täytyy pelätä ja ainoa keino hallita heitä on poliisivoimat ja kova kuri.

    • Anonyymi

      Putin on ollut säästäväinen ja taitava talousasioissa.

      • Anonyymi

        Todellakin! Siirtänyt tarmokkaasti Venäjän valtion omaisuutta eri tavoilla itselleen!


    • Anonyymi

      Putin on maailman mahtavin mies. Kukaan ei mahda hänelle mitään,hän määrää maailman marssi järjestyksen,valitsee toisten maiden presidentit ym ym ym. Maailmassa ei ennen ole ollut hänen veroistaan. Kauan eläköön hän ja sotikoon niitä vastaan minkä katsoo parhaakseen. Kaikki vapisevat hänen edessään ja vinkuvat ja vikisevät apuja milloin natolta ja hädissään vaikka joulupukilta.

      • Anonyymi

        Yleensä putler iskee johonkin pikkumaahan kun isompaan ei pysty, Ukraina on hyvä esimerkki siitä miten putlerin armeja on maannut itä Ukrainan maakuopassa jo 5 vuotta kun paremoaan ei pysty, valloituksen piti olla helppo?!?!


    • Anonyymi

      Pikku rääpäle valtiot millä ei ole mitään elämisen mahdollisuuksia pitää hävittää pois. Siis eräänlainen armo isku annettava. Ukrainakin elää vain kerjäämisellä,kansa Euroopan kurjista kurjinta.

      • Anonyymi

        Venäjä on Euroopan ainoa Natzi-maa ja sen trollit häpeällisiä luikkuja.


    • Anonyymi

      Onko upeaa puolustella sikailevaa valtiota?

    • Anonyymi

      Venäjä on tällä hetkellä ja nykyisellä hallinnolla ehkä maailman demokraattisin maa.

      Katsokaa maailman menoa muualla, Ranska on sekaisin, Saksa on sekaisin, Britit ovat täysin sekaisin, jenkit ovat aina olleet sekaisin...ja sitten EU....mitenkä demokratia ilmenee EU:n toiminnassa?

      • Anonyymi

        Ja sehän sekameteliä aiheuttaakin, Putinin demonisointia jatkuvalla syötöllä, koska Venäjä on välttynyt suurilta sisäisiltä ongelmilta.......
        Vaikka sitä on vuosikausia yritetty ulkoapäin horjuuttaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sehän sekameteliä aiheuttaakin, Putinin demonisointia jatkuvalla syötöllä, koska Venäjä on välttynyt suurilta sisäisiltä ongelmilta.......
        Vaikka sitä on vuosikausia yritetty ulkoapäin horjuuttaa.

        Juu, niin demokraattinen että sama mies valitaan aina uudestaan, ja toisinajattelijoille annetaan turpaan tai pannaan vankilaan.


      • Anonyymi

        Ei se demokratiaksi muuttu vaikka trolli kuinka selittää, tosiasiat puhuvat puolestaan. Ja iso osa Euroopan maiden sotkuista johtuu Venäjän sekaantumisesta ja rahoittamasta häirinnästä: Esim useimmat ns eurokriittiset ja oikeistopopulistiset puolueet (Le Pen, Lega jne) Keltaliivit Ranskassa, breksit äänestys /Farage, . "Salamurhat" Englannissa ja muualla Euroopassa, Monte Negron kaappausyritys JNE


    • Anonyymi

      No, paljonkohan noita jehovan todistajia on Venäjällä? Vainoaminen ei ole kyllä oikein. Mutta on oikein Jehovan todistajien keskuudessa se, että esim pedofiili- ja insestitapaukset hoidetaan ihan heillä sisäisesti. Ja vaikeuksia tuottaa, kun pitää olla kaksi Jehovan todistajaa paikalla, jotta he asia on niin kuin uhri on ilmoittanut! He eivät siis ilmoita poliisille mm noista tapauksista.

      • Anonyymi

        Noi pedofiili-insesti- jne jutut on aina poliisiasioita !


      • Anonyymi

        Onko poliisi siis jo kuulustellut Putinia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko poliisi siis jo kuulustellut Putinia?

        Kaikki aika menee opposition pamputtamiseen, ei ne ehdi rikollisia jahtaan.


    • Anonyymi

      Salainen poliisi vaan MYRKYTTÄNYT aivot pilallle about ... ette muuten halua tietääkkään ... miljoonilta, ihan pieniltä lapsiltakin. Siksi kaikki ihan sekona pörrää kännissä. Ne on niitä "rikollisia" ja jos eivät ole niin kyllä niistä tulevaisuuden tunareista niitä tulee.
      Niin, kyse on siitä huumekaupasta jota todellisuudessa johtaa meidänkin valtion SS "hei me syötetään teidän lapsille huumeita ja sitten niillä on mielenterveysongelma"

      Socialismi on SYÖPÄ, valtion tapa varastaa kaikki.

    • Anonyymi

      Lievää kehitystä on ehkä kuitenkin havaittavissa 30 -lukuun verrattaessa.
      Ukrainan kanssa suoritetussa vankien vaihdossa vankien vastaanotto oli Ukrainan puolella suuri iloinen tapahtuma. Vaikka Venäjä ottikin vangit kalseasti vastaan mentaliteetilla "sankarit eivät joudu vangiksi", heitä ei tiettävästi kuitenkaan ammuttu, kuten on ollut aiemmin tapana.

      "Aleksandr Baunov Moskovan Carnegie-keskuksesta perustelee sanomalehti Kommersantissa vankien kylmää vastaanottoa seuraavasti.
      – Se on viesti omille: Jos joudutte vangiksi, niin me tietysti vedämme teidät sieltä pois, mutta on parempi olla jäämättä kiinni. Sankarit eivät joudu vangiksi, Baunov sanoo."

    • Anonyymi

      Totalitaristiset valtiot ovat käyttäneet hallintakeinoinaan terroritekoja, vangitsemisia ja laajamittaista propagandaa.

    • Anonyymi

      Voittiko Natsit lopulta itäisessä naapurissamme. Hitler ei siihen pystynyt mutta Putin pystyi.

    • Anonyymi

      Venäjän on paras pitäytyä luonnonvarojen hyödyntämisessä. Siellä ne tosin polttaa euroopan kokoiset metsät kun ilmeisesti ei ole moottorisahoja.

      Edes öljyä ei saada pidettyä suljetussa putkistossa puhtaana.
      Se on kova saavutus se.

      Paljonkohan sitä kaasua pääsee vapaaksi, ilmaston lämpeneminen kertoo että paljon.

      Järkevintä olisi kieltää venäläisiltä kaikki toiminta, ulkomaalaiset voisivat rakentaa heille asunnot ja saisivat ilmaisen ruuan ja ylläpidon. Pääasia etteivät yritä tehdä mitään ja ulkomaalaiset huolehtisivat luonnonvaroista, teollisesta toiminnasta sekä ympäristön suojelusta.

      Win-win

    • Anonyymi

      Ensinnäkin tulisi huomioida se kiistaton tosiasia, ettei Venäjän asevoimien osallisuudesta Ukrainan sisällissodassa Donbassissa ole todisteita ja konfliktia pysyvästi valvonut Ety-järjestö on tämän myös useaan kertaan vahvistanut. Tämä fakta ohitetaan Suomessa aina ja täydellisesti.
      Noin kahdesti vuodessa Etyj:n operaatio on todennut, ettei Venäjän armeija ole Donbassissa. Tässä Etyj-operaation johtajan, Alexander Hugin, lausunto loppuvuodesta 2018.
      Myöskään muut kansainväliset ja konfliktialueella pysyvästi operoineet järjestöt, kuten YK ja Punainen risti, eivät ole havainneet Venäjän armeijaa.

      • Anonyymi

        Krimin niemimaa kuuluu yksiselitteisesti Ukrainalle, joten Venäjä on tuolla alueella miehittäjänä, ja sen vuoksi sille on asetettu sanktioita.

        "Pakotteet maittain

        Pakotteet, 28.6.2019

        Ukrainan tilanne: pakotteet

        Viimeisin muutos

        Neuvoston 29.6.2019 voimaan tulleella päätöksellä (YUTP) 2019/1108 jatketaan Ukrainan tilannetta epävakauttavien Venäjän toimien johdosta käyttöön otettujen rajoittavien toimenpiteiden voimassaoloa 31.1.2020 saakka."

        https://um.fi/pakotteet-maittain/-/asset_publisher/4MioQZzZJNVo/content/ukrainan-tilanne-pakotteet/385142

        Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovin mukaan maa sotii Itä-Ukrainassa.

        "Sergei Lavrov myönsi Venäjän taistelevan Ukrainassa"

        Sergei Lavrov otti viime viikolla kyselytilaisuudessa kantaa muun muassa Ukrainan kriisiin. Venäjän ulkoministerin lausunto on tulkittu sen myöntämiseksi, että Venäjä osallistuu Ukrainan sotaan.

        "– En tiedä, onko poliittinen yhteisö sitä mieltä, että pelaamme väärässä sarjassa. Olen lukenut ja nähnyt paljon kritiikkiä koskien päätöstämme liittyä taisteluun Donbassissa (nimitys Itä-Ukrainan Donetskin ja Luhanskin separatistialueille) ja Syyriassa, Lavrov totesi."

        https://www.verkkouutiset.fi/sergei-lavrov-myonsi-venajan-taistelevan-ukrainassa-67394/

        Presidentti Vladimir Putinin kiitokset Venäjän armeijalle sen Krimin valtauksesta tulivat jo aiemmin.

        "Putin: Krimin valtaus osoitus Venäjän armeijan kyvystä

        Venäjän presidentti Vladimir Putin on myöntänyt ensimmäistä kertaa, että Venäjän joukot valtasivat Krimin niemimaan"

        https://yle.fi/uutiset/3-7161714

        Venäjän sotilaiden osallistumista Itä-Ukrainan sotaan on selvittänyt myös Simon Ostrovsky Vice Newsistä.
        Ja heitähän löytyy sieltä.

        https://www.youtube.com/watch?v=2zssIFN2mso

        https://www.doria.fi/bitstream/handle/10024/143553/SM1099.pdf?sequence=2&isAllowed=y


    • Anonyymi

      Venäjältä vapautettu kertoo kidutuksesta: Sähkövirta läpi kehon
      päivitetty 13.09.2019
      Mykola Karpyuk menetti tajuntansa neljän päivän kidutuksen jälkeen.

      Venäjältä vapautettu Ukrainan kansalainen Mykola Karpyuk väittää televisiohaastattelussa joutuneensa raa’an kidutuksen kohteeksi Kaukasuksella sijaitsevassa Vladikavkazin vankilassa.

      Karpyukin mukaan vartijat kuljettivat hänet yöllä käsiraudoissa ja muovipussi päässä toiseen kohteeseen.

      – Ajoimme noin 10–15 minuuttia, kunnes minut vietiin huoneeseen. Yksi laite kiinnitettiin oikean jalkani varpaaseen ja toinen oikeaan käteeni tai muualle, minkä jälkeen sähkövirta alkoi virrata kehoni läpi, Mykola Karpyuk selosti ATR-kanavalla.

      – Kouristukset jatkuivat jonkin aikaa, tunne oli epämiellyttävää. Tätä he tekivät minulle.

      Venäjän viranomaiset pidättivät Mykola Karpyukin vuonna 2014 Ukrainan vastaisella rajalla. Häntä syytettiin osallistumisesta ensimmäiseen Tšetšenian sotaan ja venäläissotilaiden surmaamisesta.

      Karpyuk tuomittiin vuonna 2016 22,5 vuoden vankeusrangaistukseen, mutta vapautettiin viime viikonloppuna osana Ukrainan ja Venäjän vanginvaihtoa.

      Poliittinen vanki vietiin ajoittain myös tilapäisessä pidätyskeskuksessa sijainneeseen, yhdellä tuolilla varustettuun pieneen kuulusteluhuoneeseen. Kahden tunnin välein vaihdetut vartijat huolehtivat siitä, ettei Kyrpyuk saanut unta päivällä tai yöllä. Hän kertoo menettäneensä tajuntansa neljän päivän kidutuksen jälkeen.

      – Ajauduin sekavaan tilaan unenpuutteen vuoksi, minkä jälkeen minut siirrettiin takaisin omaan vankiselliini, Mykola Karpyuk totesi.

      Karpyukin mukaan vastaava kohtelu on tavallista Venäjällä ja miehitetyllä Krimin niemimaalla sijaitsevissa vankiloissa, erityisesti poliittisten vankien osalta.

    • Anonyymi

      Miksi NATO-maat eivät ole Euroopalle ongelma?

      Miksi Natsi-Venäjä on muka Euroopaalle ongelma?

      • Anonyymi

        Nato on ongelma ja kiistaton sellainen.
        Oliko Itämeri 'rauhan meri' ennen natoa?

        Nato on kirosana, mutta kuka sen uskaltaa sanoa, siinä probleema?


      • Anonyymi

        Onko Venäjä muka hyökännyt Georgiaan ja tappanut 2000 kristittyä eurooppalaista? Onx se? Onx se muka niin hullu?

        Onko Venäjä muka hyökännyt Ukrainaan ja varastanut Krimin asukkaiden maat ja tappanut yli 13 000 euroopalaista kristittyä?

        Onko Putin islamistimen murhaajajihadisti?


      • Anonyymi

        Ei ole ja siinä sinulle ongelma.


      • Anonyymi

        Venäjä ei ole hyökännyt Ukrainaan, jos olisi, kai näkymät olisivat toisenmoiset?
        Joten lopeta lapsellinen läpyttäminen ja palaa maanpinnalle.


      • Anonyymi

        Jopa ETYJ on todistanut ettei Venäjän armeija ole mukana.
        Se, ettei media siitä tee siitä asiaa, ei todista sen oikeellisuutta, päinvastoin ja valitettavasti.


    • Anonyymi

      Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Miehittää yhä Krimiä ja jatkaa sotimista Itä-Ukrainassa.

      • Anonyymi

        Taas näyte siitä, ettei ymmärretä kirjoitettua tekstiä.

        #Noin kahdesti vuodessa Etyj:n operaatio on todennut, ettei Venäjän armeija ole Donbassissa. Tässä Etyj-operaation johtajan, Alexander Hugin, lausunto loppuvuodesta 2018.
        Myöskään muut kansainväliset ja konfliktialueella pysyvästi operoineet järjestöt, kuten YK ja Punainen risti, eivät ole havainneet Venäjän armeijaa.#


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas näyte siitä, ettei ymmärretä kirjoitettua tekstiä.

        #Noin kahdesti vuodessa Etyj:n operaatio on todennut, ettei Venäjän armeija ole Donbassissa. Tässä Etyj-operaation johtajan, Alexander Hugin, lausunto loppuvuodesta 2018.
        Myöskään muut kansainväliset ja konfliktialueella pysyvästi operoineet järjestöt, kuten YK ja Punainen risti, eivät ole havainneet Venäjän armeijaa.#

        Se vaan on näin:
        https://www.verkkouutiset.fi/sergei-lavrov-myonsi-venajan-taistelevan-ukrainassa-67394/

        Lukeminen kannattaa aina, paitsi venäjänkätyreiden valheitten lukeminen!


    • Anonyymi

      Saatko sunnuntailisiä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe