Rikkaat ovat kuplassa

Anonyymi

omassa sairaassa maailmassa. Ensin he kehuvat kuinka on rahaa ja varaa kaikkeeen ja sitten haukkuvat varattomat ja käyhät kun heillä ei ole!
Kun joutuvat maksamaan varattomien elämän, niin sitten vasta riemu alkaakin.
Loppujen lopuksi he eivät olekkaan rikkaita koska jos olisi ei toisten elämisen maksaminen pitäisi olla rankkaa jos rahaa on! Mutta kun sitä ei olekkaan vaikka niin sanovat.

Lapsillekin sanovat että lelut pitää jakaa ja olla yhteiset. Mutta miski se ei koske sitten rikkaita aikuisia että rahat pitää jakaa ja olla yhteiset???? Ei pidä vaatia lapsilta sitä mitä itse ei pysty toteuttamaan!!!!

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ole tyytyväinen että on rikkaita kun maksavat veroja paljon. Eihän rikkaat nyt mitenkään vähävaraisia hauku vaan sellaisia jotka eivät tee mitään.

      • Anonyymi

        Onneksi maksavat, mutta ei tarpeeksi, koska varaallisuus ja omistus erot ovat niin suuret.
        Jokainen pitäisi hyväksyä samanarvoisena kuin itsekin, oli sitten rahaton tai ruma, lihava tai laiha...
        Sakko heille jotka haukkuu. Ja tuntuva sakko. Ei mitään tuhansia vaan satoja tuhansia.


      • Anonyymi

        Se eri jos kuljetaan nokka pystyssä


    • Anonyymi

      Olen ollut koko aikuiselämäni köyhä. Elän leikatuilla toimeentulotuilla. Olen joutunut hakemaan ruoka- apua eikä rahat riitä välillä edes välttämättömimpiin menoihin. Olen jo keski- ikää lähestyvä ja elänyt tällä tavoin pääosan koko aikuiselämästäni. Tiedän mitä se on kun köyhyys puuduttaa sellaiseen tilaan ettei osaa edes visioida itselleen tulevaisuutta. Elämä on jokapäiväistä tekohengitystä, eikä elämä välillä tunnu edes elämiseltä vaan jokapäiväiseltä selviytymiseltä. Ajauduin tähän tilanteeseen pitkälti taustani vuoksi, työelämässä olevien ongelmien, ja yhteiskunnan syrjäyttämistoimenpiteiden seurauksena.

      En silti usko Hanna Kuuselan ja Anu Kantolan tutkimuksen kuvaukseen siitä miten varakkaat ihmiset ajattelevat itsestään ja köyhistä. Tämä on ollut asenteellisesti tehty tutkimus. Syyttävä sormi syrjäytymis- ja köyhyysongelmista halutaan ohjata osoittamaan varakkaita ihmisiä sen sijaan että se ohjattaisiin osoittamaan esimerkiksi poliittisten toimijoiden ja yhteiskunnan rakenteiden suuntaan.

      Olen köyhä mutta minulla ei ole mitään aihetta katkeroitua siksi että joku toinen on varakas. En ymmärrä mitä hyötyä minulle olisi varakkaiden demonisoimisesta siksi että he ovat varakkaita. Aivan yhtä naurettavaa on kuvitella että varallisuus liittyisi persoonallisuudenpiirteisiin ja kuvastaisi ihmisen luonteenlaatua kuin on kuvitella että köyhät ovat kaikki samanlaisia.

      Tiedän useita varakkaita ihmisiä jotka ovat onnistuneet yrittäjinä luomaan itselleen miljoonaomaisuuden. Lapsuuteni naapurustossa ja vanhempieni ystävinä on menestyneitä yrittäjiä. Yksikään heistä ei vastaa tutkimuksen kuvausta tuollaisista ylimielisistä narsistisista ihmisistä jotka ylenkatsovat köyhiä. He ovat ottaneet elämässään suuria riskejä ja paahtaneet 24/7 duunia vuosikaudet menestyksensä eteen. He eivät taatusti pilaa saavutettua onneaan kiristelemällä joka päivä hampaitaan siksi koska köyhiä on olemassa. Aloittajakin voi olla rauhassa. Tyypillisen varakas ihminen ei kuluta päivästä toiseen aikaansa köyhien haukkumiseen. He keskittyvät pääasiassa omaan elämäänsä.

      Köyhyys on aivan tarpeeksi ahdistavaa. En ymmärrä miksi ahdstusta pitää lisätä luomalla keinotekoisia viholliskuvia ja mielikuvia että köyhää myös jotenkin 'vihataan' siksi että hän on köyhä. Kusipäisyys ei ole varallisuudesta kiinni eikä varallisuuden määrä korreloi persoonallisuudenpiirteiden kanssa. Postin toimitusjohtaja Malinen ei vastaa koko kuvaa siitä millainen varakas ihminen on.

      En tiedä mikä oli tutkijoiden motiivi. Itse en köyhänä aio maksimoida omaa ahdistustani elättelemällä harhoja että minua myös jotenkin ylenkatsotaan ja vihataan siksi koska olen köyhä. Kulutan energiani ihan johonkin muuhun kuin sen miettimiseen miten pahoja ja ilkeitä ihmisiä varakaat ovat. Että sori vaan.

      • Anonyymi

        "En silti usko Hanna Kuuselan ja Anu Kantolan tutkimuksen kuvaukseen siitä miten varakkaat ihmiset ajattelevat itsestään ja köyhistä. Tämä on ollut asenteellisesti tehty tutkimus."

        Miksi syytät tutkimusta asenteelliseksi? Oletko edes lukenut sitä, vai uskotko lehtien tutkimuksesta esiin nostamien kärjekkäimpien lausuntojen kuvaavan kaikkia rikkaita?

        Pitkäaikatyötön


    • Anonyymi

      Kansanedustaja Jussi Saramo tviittasi:

      ”Suomi oli joskus maa, jossa eliittikin ymmärsi yhteiskuntaa ja eri yhteiskuntaluokkia. Kuplautuminen on mennyt niin pitkälle, että perittykin rikkaus kuvitellaan omaksi ansioksi ja eriarvoisuus oikeudenmukaisuudeksi. Samoin 1917 hyvinvoivat eivät tienneet toisten näkevän nälkää”, hän tviittaa."

      Jos vuonna 1917 hyvinvoivat eivät tienneet toisten näkevän nälkää, milloin Suomi sitten oli "maa, jossa eliittikin ymmärsi yhteiskuntaa ja eri yhteiskuntaluokkia?"

      On ärsyttävää lukea turvatussa taloudellisessa asemassa olevan varakkaan mistään mitään tietämättömiä kuvitelmia köyhästä joka "vieroksuu työtä ja laiskottelee". Ihan yhtä ärsyttävää on lukea köyhän (tai sitten kansanedustajan) harhaisia kuvitelmia siitä että tuo kuvastaa tavanomaista varakkaan ihmisen ajattelua.

      En ymmärrä tällaisten stereotypioiden ruokkimista koska ne eivät vastaa todellisuutta. Päinvastoin tällaisten mielikuvien ruokkiminen lisää ääripääajattelua ja vihamielisyyttä yhteiskuntaluokkien välille.

      Aivan epärealistista paskaa. Ei Suomessa ole koskaan ollut kulttuuria jossa rikkaus kuvitellaan omaksi ansioksi. Edes silloin kun varallisuuden saavuttamisessa omilla ponnisteluilla on ollut iso rooli. Meillä varakkuutta on perinteisesti aina hävetty varsinkin silloin jos se on perittyä. Meillä haukutaan rikkaiden lapsia kultalusikka suussa syntyneiksi pullamössöiksi. Jos olet varakkaasta perheestä meillä uskotaan että kaikki tulee eteen valmiilla tarjottimella kuin manulle illallinen. Varakkaan perheen lapsen omien ansioiden uskotaan aina johtuvan hänen taustastaan. Ei sekään kivaa olisi että vaikka kuinka paljon itse olisit saavuttanut omine ponnisteluinesi, kaikki mitätöidään vain taustasi vuoksi. Sinussa ei nähdä mitään muuta kuin varakkaan perheen 'hemmoteltu kakara'.

      Pitäisikö etuoikeutettuun asemaan syntyneen jättää etuoikeutensa hyödyntämättä omassa elämässään vain myötätunnosta meitä köyhiä kotaan? Alkaa köyhäksi itsekin ihan vain siksi että olisi vähemmän huono ja hemmoteltu ihminen jos ottaa vastaan ne etuoikeudet jotka elämään ovat onnenkantamoisena tulleet?

      Tällainen keskustelu on todella epärakentavaa. En ymmärrä miksi pitää lietsoa tällaista paranoiaa yhteiskuntaluokkien välille.

      Ehkä pitäisi mieluummin edesauttaa ajattelua että mind your own business, ja nokka pois toisten asioista. Mikään tässä elämässä ei ole vain omaa ansiota, kuten ei myöskään vain omaa syytä. Lähtökohdat ovat jokaisella erilaiset ja elämässä on monta erilaista muuttujaa pitkin elämää. Jokainen kuluttakoot energiansa oman elämänsä kohtentamiseen sen sijaan että koko ajan pitää ronkkia toisten asioita.

      • Anonyymi

        8.9.2019 10:35 ja 8.9.2019 11:34 kirjoitetut kommentit ovat asiaa ja totta. Jotkut vaan haluavat lietsoa eripuraa köyhien keskuuteen rikkaiden taholta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        8.9.2019 10:35 ja 8.9.2019 11:34 kirjoitetut kommentit ovat asiaa ja totta. Jotkut vaan haluavat lietsoa eripuraa köyhien keskuuteen rikkaiden taholta.

        Olipa hieno provo. Viimeinen lauseesi mitätöi 8.9.2019 10:35 ja 8.9.2019 11:34 kirjoitettujen kommenttien koko asiasisällön. Kuten tiedät.

        Ellet sitten viittaa "rikkailla" tietyihin poliittisiin toimijoihin joiden oma verorahoista lypsetty tilipussi on muhkea, ja muut edut vieläkin muhkeampia.

        Useimmat tälläkin palstalla eripuraa lietsovat ovat katkeroituneita köyhiä jotka haluavat lietsoa vihaa menestyneitä vastaan. Katkeruudenkin vielä ymmärrän mutta en sitä miksi pitää lietsoa sitä kaikkialle ja maksimoida kärsimys.

        Ihmisiä on moneen junaan joka varallisuusluokassa. Itse kiinnittäisin huomioni näihin tekopyhimyksiin jotka pöyristelevät miten kylmäävää luettavaa oli tämä asenteellinen tutkimus ja samalla kaikessa hiljaisuudessa nautitaan ilman omantunnonpistoja veronmaksajien rahoilla kustannettua leveää elämää, nostetaan överiä palkkaa, nautitaan pitkistä lomista ja lukemattomista eduista joista tavis ei osaa edes uneksia.

        Maailmanparannus lähtee omasta pesästä, Li. Paljonko Andersson ja kumppanit ovat tehneet sen eteen että kansanedustajien ja ministerien ynnä muiden poliitikojen nauttimia usein ansaitsemattomia palkkioita ja etuja kohtuullistettaisiin? Siinä kohtaa kun pitäisi itse luopua omista etuoikeuksista ollankin hipi hiljaa.

        https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/289519-tutkijat-selvittivat-mita-suomen-huipputuloisimmat-ajattelevat-li-andersson-kylmaavaa


    • Anonyymi

      Niin eihän mitää epätavallista j ahuonoa näe sillon kun on varaa kaikkeen.
      Kenestäkään varakkaata ei ole elämään samaa elämää kuin 600 e työttömyyskorvausta saava, ei ole ei! Kyllä sitä kuukauden kestää mutta kun elät vuosia, niin asia on toinen.

      Menkä metsään siellä on titä, kun junasta katselee niin töitä näkyy. Kun ei tarvi käydä kapassakaan moneen viikkoon niin hyvinhän tässä elelee työttömänkin sanoo susanna koski. 5 tonnin työttömyysrahalla sosiaaliapua saava, niin... köyhyyttä on montaa lajia,

      • Anonyymi

        Onko tällä foorumilla sääntö ettei tänne saa kirjoittaa ikinä mitään muuta kuin typeriä provoja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko tällä foorumilla sääntö ettei tänne saa kirjoittaa ikinä mitään muuta kuin typeriä provoja?

        Miten sen asiat näet. Jos sinusta kissa sanakin on provo, niin sitten se on sinusta.


    • Anonyymi

      Tunnen aika monta todella rikasta, siis niitä jotka käytännössä omistavat tämän Suomen, en kyllä allekirjoita heidän kuplassa elämistään. Todelliset rikkaat ovat äärimmäisen tarkkoja taloudestaan, monet jopa elävät paljon vähemmällä, kuin useimmat köyhät. Siellä kyttäillää tarjouksista maksalaatikoita ja vertaillaan Lidlin tarjouksia. Eräskin tuntemani suomalainen miljonääri sai jopa säälistä ruokaa Kanadassa matkatessaan vanhalla polkupyörällä. Ja kuinka moni rikas miljonääri on käännytetty autokaupasta ulos, vaikka olisi ollut ostamassa uutta autoa, kun myyjät eivät ole tunnistaneet vaatimattoman näköistä henkilöä ostajaksi.
      Kyllä ne on vähävaraiset ja köyhät, jotka elävät jossain ihme katkeruuden kuplassa kadehtimassa toisia. Sen näkee tälläkin palstalla, kuinka kirjoitetaan älyttömiä trolleja kansanedustajien rahoista.

      rikkaidenkaveri

      • Anonyymi

        Ja lisää provoa pukkaa.

        Minua ärsyttää se että meistä köyhistä viljellään mielikuvaa idiootteina jotka kuluttavat päivänsä rikkaita kadehtien ja vain muita omasta tilanteestamme syytellen. Ja tämä johtaa siihen että myös arkielämässä köyhää puhutellaan kuin vajakkia joka ei ole yhtään ajatusta koskaan ajatellut. Ettei ikinä ole köyhä tullut ajatelleeksi että itse voi tehdä asioilleen jotain. Siitähän se köyhyys johtuu.

        Useimmat meistä vain keskittyvät omaan elämäänsä. Oli rikas tai köyhä tai jotain siltä väliltä.

        Tietysti poliitikot ovat asia erikseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja lisää provoa pukkaa.

        Minua ärsyttää se että meistä köyhistä viljellään mielikuvaa idiootteina jotka kuluttavat päivänsä rikkaita kadehtien ja vain muita omasta tilanteestamme syytellen. Ja tämä johtaa siihen että myös arkielämässä köyhää puhutellaan kuin vajakkia joka ei ole yhtään ajatusta koskaan ajatellut. Ettei ikinä ole köyhä tullut ajatelleeksi että itse voi tehdä asioilleen jotain. Siitähän se köyhyys johtuu.

        Useimmat meistä vain keskittyvät omaan elämäänsä. Oli rikas tai köyhä tai jotain siltä väliltä.

        Tietysti poliitikot ovat asia erikseen.

        Ikävä kyllä monella köyhällä on se kateus ja katkeruus rikkaita kohtaan, vaikka itse on köyhyytensä aiheuttanut omalla tyhmyydellään.
        Ihan esimerkkinä, vanhin tätini miehensä kanssa sössi elämänsä täydellisesti nuorena maksuhäiriöillä ja vippiveloilla. Vuokralla asuivat koko ikänsä ja aina kun heillä kävin kyläilemässä, kuulin samat valitukset rikkaiden voitoista ja vaikka mitä olivat rikkaat heille tehneet.
        No, sitten äitini sisarukset saivat suurehkon perinnön, vanhin tätini myös, vaan eipä se perintö tädillä käsissä pysynyt. Omaan asuntoon olisivat päässeet ja työpaikatkin olisi isäni heille järjestänyt, vaain ei kelvannut. Vuokraluukkuun jäivät asumaan! Perintörahat menivät kuin tuhka tuuleen ja taas alkoi vippailu sukulaisilta ja tuttavilta. Tuli uudet isot perinnöt vielä kolmeen eri kertaan, vaan ei ne tädin perheellä käsissä pysyneet. Vanhin tytär pelasi Wincapitassa niistä osan ja nuorempi huumehörhöilyissä, kun täti antoi osan niistä perinnöistä tyttärilleen. Aina oli rikkaiden vika, kun kaikki meni pieleen. Edes hautaan ei täti päässyt omilla rahoillaan, vaan sukulaiset joutuivat maksamaan hautajaisetkin (sosiaalihuolto olisi muuten maksanut hautajaiset, mutta tyttäret sössivät senkin asian...). Edes hautakiveä ei ole tädin haudalla, pelkkä puukeppi, missä pahvilappu sateesta virttyneenä, nimestä tuskin saa enää selvää.

        Tuttavissani on aika paljon myös kommunisti vassareita, katkeruus ja kateus paistaa heidänkin asenteestaan rikkaita kohtaan. Jossain ihme kuplassa elävät!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ikävä kyllä monella köyhällä on se kateus ja katkeruus rikkaita kohtaan, vaikka itse on köyhyytensä aiheuttanut omalla tyhmyydellään.
        Ihan esimerkkinä, vanhin tätini miehensä kanssa sössi elämänsä täydellisesti nuorena maksuhäiriöillä ja vippiveloilla. Vuokralla asuivat koko ikänsä ja aina kun heillä kävin kyläilemässä, kuulin samat valitukset rikkaiden voitoista ja vaikka mitä olivat rikkaat heille tehneet.
        No, sitten äitini sisarukset saivat suurehkon perinnön, vanhin tätini myös, vaan eipä se perintö tädillä käsissä pysynyt. Omaan asuntoon olisivat päässeet ja työpaikatkin olisi isäni heille järjestänyt, vaain ei kelvannut. Vuokraluukkuun jäivät asumaan! Perintörahat menivät kuin tuhka tuuleen ja taas alkoi vippailu sukulaisilta ja tuttavilta. Tuli uudet isot perinnöt vielä kolmeen eri kertaan, vaan ei ne tädin perheellä käsissä pysyneet. Vanhin tytär pelasi Wincapitassa niistä osan ja nuorempi huumehörhöilyissä, kun täti antoi osan niistä perinnöistä tyttärilleen. Aina oli rikkaiden vika, kun kaikki meni pieleen. Edes hautaan ei täti päässyt omilla rahoillaan, vaan sukulaiset joutuivat maksamaan hautajaisetkin (sosiaalihuolto olisi muuten maksanut hautajaiset, mutta tyttäret sössivät senkin asian...). Edes hautakiveä ei ole tädin haudalla, pelkkä puukeppi, missä pahvilappu sateesta virttyneenä, nimestä tuskin saa enää selvää.

        Tuttavissani on aika paljon myös kommunisti vassareita, katkeruus ja kateus paistaa heidänkin asenteestaan rikkaita kohtaan. Jossain ihme kuplassa elävät!

        Onko täällä joku provokaation maailmanmestaruuskisa menossa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko täällä joku provokaation maailmanmestaruuskisa menossa?

        Onko sinusta käyhyydestä puhuminen provoamista?

        Sinun kannanottosi ON provoamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko täällä joku provokaation maailmanmestaruuskisa menossa?

        Ikävä kyllä ei ole mitään provoa! Kyllä köyhillä on tuollainen katkeruus ja kateus rikkaita kohtaan. Jos et usko, niin mene vaikka johonkin mölinä kippolaan rupusakin asuinalueelle kuuntelemaan sitä uhoamista , kun on rikastin sopivasti päällä niillä mölisijöillä. Siellä kuulet totuuden!

        Kyllä köyhät elää siellä kuplassa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ikävä kyllä ei ole mitään provoa! Kyllä köyhillä on tuollainen katkeruus ja kateus rikkaita kohtaan. Jos et usko, niin mene vaikka johonkin mölinä kippolaan rupusakin asuinalueelle kuuntelemaan sitä uhoamista , kun on rikastin sopivasti päällä niillä mölisijöillä. Siellä kuulet totuuden!

        Kyllä köyhät elää siellä kuplassa!

        Sie oot niin kateellinen varattomille kun joudut raatamaan 9 e päiväkorvauksella aamusta iltaan! On se sääli. yhmä paljon työtä tekee viisas pääsee vähemmällä.
        Ajatteles meidän ei trvi tehdä mitään ja rahaa vaa tulee!!!

        Sinä raadat aamusta aikasee ja saat 9 e päivässä? Kannattaako? No pakkohan sun on, jos lähdet itse saat karenssiin.... hahhahaaaaaa

        Mä herään aamulöla 12 ja meen ulos naattimaan vapaudesta ja tekemäänmitä haluan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ikävä kyllä ei ole mitään provoa! Kyllä köyhillä on tuollainen katkeruus ja kateus rikkaita kohtaan. Jos et usko, niin mene vaikka johonkin mölinä kippolaan rupusakin asuinalueelle kuuntelemaan sitä uhoamista , kun on rikastin sopivasti päällä niillä mölisijöillä. Siellä kuulet totuuden!

        Kyllä köyhät elää siellä kuplassa!

        Itse provoilet yleistämällä meitä pienituloisia kapakassa istujiksi. Otapa vähän kierroksia alas!

        Kaikissa yhteiskuntaluokissa on alkoholin suurkuluttajia ja suoranaisia alkoholisteja, muistaakseni 10 prosenttia väestöstä yhteensä. Eivät he edusta kaikkia suomalaisia, eivätkä omia tuloluokkiensa tyypillistä henkilöä.
        Jos jonkun köyhän huvina on istua baarissa kuluttamassa vähiä rahojaan, se on hänen valintansa. Minä mieluummin esim. kuuntelen kotona musiikkia (yleensä klassista) tai seuraan asiaohjelmia televisiosta.
        Olen minäkin joskus alkoholia juonut, myös humalaan asti, ja ollut silloin mielestäni äärettömän viisas. Selvittyäni olen ihmetellyt, kuinka olen kännissä voinut pitää kapeakatseista ajatustani järkevänä.
        Ei siellä kapakassa mitään totuutta kuule.

        Pitkäaikatyötön


    • Anonyymi

      Köyhyydessä on hyviä puolia mm kukaan ei yritä ryöstää,kun ei ole mitä viedä. Eikä itsekään tarvitse stressata omaisuudesta,kun on vaan vanhat kalusteet.

    • Anonyymi

      Uunohan oli oikea viulisti.

    • Anonyymi

      Minun sisarukset on varakkaita. Minä köyhä. Mutta parisuhteet heillä helvettiä. Huvittaa,että pitää hampaat irvessä heidän yrittää vaan esittää.

    • Anonyymi

      Tosiasia on täällä vallitseva verotus. Kansalaisuuden voi sanoa irti, se maksaa joku 480 ecuu. Mutta pitää olla maa jonka uusi kansalainen on.

      Perustaa oman maan saareen, kun ei ole teitä niin ei ole autoveroja eikä polttoaine veroa. Liikutaan veneellä, ekologinen muoto. Vesi tie on valmiina ja se ei kulu. Talvella sitten potkurilla ym.

      Ammatti pitää olla ja vero % 0.

      Tervetuloa maahan jonka nimi on: Kaksi saarta.

    • Anonyymi

      Useimmat rikkaat eivät ns. tee numeroa rahoistaan ja omaisuudestaan, eivät kertakaikkiaan mitään leveilläkseen sillä. Nauttivat elämästään kaikessa rauhassa. Samoin on köyhien laita - eivät huutele ja rahojen ja omaisuuden puutteesta, vaan nauttivat elämästä. Tämä yhdistää rikkaita ja köyhiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe